آخه آخرش معلوم نشد سر Alan چی آمد .نقل قول:
Printable View
آخه آخرش معلوم نشد سر Alan چی آمد .نقل قول:
سلام
دوستان حتما فیلم the shining رو ببینین.
خیلی نکات جالبی از داستان این فیلم توی بازی دیده میشه...
سم لیک خیلی از استفان کینگ الهام گرفته برای داستان آلن ویک
یک کلان اثر در دنیای بازی
یک فوق بازی که ساختن بازی رو به خیلی از developer ها دیکته کرد
و از همه مهمتر یک exclusive title استثنایی و مهم برای X360
نقل قول:
سلام پدرام جان بالاخره ما شما رو دیدیم :31:
بله قطعا همین جوره که شما میگید حالاواضحه
که چرا انحصار شد حیف این بازی با این عظمتش نبود
خراب بشه.
سلام چنتا episode هستش ممنون می شم جواب بدید:20:
6 تاست کلانقل قول:
یکی از یکی گرافیک خوف تر
من هنوز این بازی رو انجام ندادم
این طور که تعریف می کنید می ترسم بازی کنم و زود تموم بشه عین بستنی که دوست ندارم زود تموم بشه
ویرایش:
خیلی بازی سختیه.با چهار تا دونه تیر باید یه کلونی روح بکشی
در تمام مدت بازی موهای تنم سیخ میشه.
کجاش سخته !!! حالت Hard مثل Easy می مونه . حالت Night mare هم خیلی سخت نیست .نقل قول:
نقل قول:
شما دستت هنوز روان نشده منم اوایل بازی گیم پلی برام سخت بود
ولی روان بود فقط باید سرعت عمل رو زیاد کنی اونوقت که آرزو میکنی
حدود هزار تا از این روحهای تاریکی بریزن سرت تا حسابشون رو برسی
البته با داشتن یک شات گان و چندین منور و نارنجک نور زا خیلی حال میده :27:
آقا منم بازی رو تموم کردم....
یکی میشه بهم بگه اون یارو فضاییه کی بود؟
برای بار دوم تمام کردیم
به دلیل نبود وقت کافی نتونستن یک نقد د رمورد بازی بنویسم.
ولی در چند بند بازی رو نیم نگاهی بمدازیم.
-----
زمانی که مکس پین منتشر شد صنعت باز یها ی کامپیوتری رو به گسترش بود. Remedy نشون داد که واقعا دست روی یک کاری بگذارد. فوقلعاده ترین ها را ارائه خواهد کرد. این موضوع بعد مدتها تاخییری که د رانتشار بازی بسیار زیبای Alan awake
کاملا مشهود بود.
بدون مقدمه بازی در یک کلام همانی بود که همگان انتظارش را داشتند.
ترس...ترس..ترس....گرافیکی به یادماندنی یکی از بهترین های xbox تا به حال گردش در محیط جنگلی واقعا حسی
در میان بوته زارها را به ما می داد.
نور و سایه زنی های ماحرانه و در نوع خود خاص که در کمتر بازی تا به حال دیده میشد.
کمی انمیشن ها ضعیف بودن که اصلا به چشم هم نمیاد. زره های معلق ریز در هوا و وجود طوفانهای وحشتناک
مبترکانه ساخته شده اند.
گیم پلی معتاد کننده. و درگیرانه...هر چه می خواهد دل تنگت در گیم پلی بازی هست.
ولی کمی تغییر زاویه دوربین و استفاده از منو ایتمها بازیباز رو درگیر می کند. تا با یک سلاح یا چراغ قوه جدید می خوای پیش بری
بازی وارد یه مرحله جدید می شود. اما همه این موارد ناچیز خواهد بود چون معیارهای بسیار قویتری بازی دارد.
از هرچه بگذریم از داستان قوی بازی نمیشه گذشت پرمحتوا درگیرانه و در عین حال به صورت یک فیلمنامه
سبک جدید رویاها که بعد از مکس پین در هیچ بازی دیگری دیده نشده بود.
به جرات می شه گفت برای اولین بار بود که د ریک بازی همچین صحنه های هولناک ایجاد میشد که ابزار الات ماشینها..
و اقلام دوروبر پرتاب میشد.
در یک کلام فوقلعاده...
گیم پلی..: 9.5
موزیک و صدا..: 10
گرافیک..: 9.5
داستان..: 9.5
.........................9.5
بازی خیلی کوتاهی بود........تو 7 ساعت تمومش کردم....:41:
و به نظر من اونی که تعریفش میکردن نبود.....بعد از 2 ساعت بازی یکنواخت و تکراری میشه....:19:
به به حامد جان :31:نقل قول:
اره بازیش عالی بود
تو بازی سنتر هم نظر سنجی گذاشتن که ارزش 5 سال انتظار رو داشت یا نه که با اختلاف زیادی جواب بله هست
بی نظیره این بازی من تا اخرین ثانیه های بازی فقط هیجان از این بازی بهم تزریق میشد
گرافیک که دیگه جایی برای صحبت نگذاشت
به شدت منتظر DLC های این بازی هستم
یک عنوان انحصاری فوق العاده بزرگ برای 360
بازی واقعا یه بازی انحصاری عالی دیگه از ماکروسافت هستش.
واقعا ارزش داره به خاطر این بازی یه Xbox 360 خرید...
احساس میکنم این بازی مثل alone in the dark درست شده.درسته؟
بله.نقل قول:
alone in the dark شبیه این بازی هست. ولی Alan Wake سطحش از اون بازی بالاتره. از همه لحاظ برتری داره.
این بازی صد در صد یکی از بهترین بازی های تاریخ Xbox 360 هستش.
من توبازی اونجایی که میره سره یه سن که آهنگ پخش میشه و کلی آدم میریزه سرمون گیر کردم چه کنم؟:19::19:
نقل قول:
هیچی فقط استقامت اینقدر باید تحمل کنی و روحهای تاریکی رو از پا در
بیاری تا تموم بشن البته میتونی اونها رو بکشونی دنبال خودت تا در نور های که
از نور افکن ها تابیده میشه اونها رو زودتر بدون هیچ زحمتی از پا در بیاری
در ضمن مهمات هم که فراوونه فقط اینجا اعصاب میخواد تا برنده بشی
اتفاقا هیجان انگیز ترین قسمت بازی همین جا بود که با موزیک زیبای بازی
هر چی بیشتر میکشتیم بیشتر طالب میشدم بیان طرفم:31:
ای بابا نا مردیه که:31:من هنو سی دیشم گیر نیاوردم که تمومش کنم!
دموهاشو دیدم فکر کنم خیلی فاز باشه اینجورم که دیدم همش تو محطهای خف و مبهمه:5:چه حالی میده ساعت 2 شب بشینی بازی کنی!!!:20:
مشکل من وقتیه که از پشت سر منو میزنن نمیدونم چه باید کنم
نامردیه محض در رابطه با Alan Wake :41:
سایت خبری دنیای بازی:شواهد و قرائن از وجود نسخهی رایانههای شخصی خبر میدادند که مسوولان مایکروسافت در جریان همایش X10 آب پاکی را روی دست بازیکنندههای این پلتفرم ریخته و از لغو نسخهی رایانههای شخصی خبر دادند!
این یعنی یک ذره هم واسه pc بازها ارزش قائل نیستن و می خوان یک کاری کنن که همه به کنسولها رو بیارن . . .اصلآ این سبک بازی ها رو نمیشه با دسته تحمل کرد:41:سیاست سازنده این بازیها واقعآ مسخره به نظر میرسه که با خودشون فکر می کنن موفق تر از بقیه میشن
این خبر رو تازه شنیدی؟نقل قول:
حرفت هم جالبه چون اتفاقا این سبک بازی ها به خصوص برای controller های فوق راحتی مثل دسته های مخوف 360 ساخته شدن که فاز بازی رو 10 برابر میکنن
اونم زیر یک plasma که 42 اینچ هست با صدای 5.1
زکـی ... حیف شد خدایی :41:
نقل قول:
نه ولی یه جا خوندم که تا آخر تابستون به احتمال زیاد واسه pc هم میاد که با این خبر همه چی تموم شد!:37:
در مورد دسته بازی هم خب باید قبول کرد که یه سری از گیمرها با pc راحت ترن و کلآ کسی که با موس اطراف رو تو بازیش دید میزده حالا خیلی واسش مسخرست که بخواد انالوگ دسته بازی رو روشن کنه با اون دستک دمبک روی دسته بچرخی اینور اونور...:45:
به نظر من راحتی استفاده از موس 100 مرتبه آسونتر از دسته یک کنسول بازیه(نظر شخصیه):20:
جدآ حیف شد که pcهای قوی نمی تونن از این بازی فوق العاده استفاده کنن
منم تا قبل از اينكه كنسول باز بشم همش همين رو تكرار ميكردمنقل قول:
وقتي كنسول گيمر بشي بعد از يه هفته ميفهمي ماوس و كيبورد به درد بازي نميخوره ( حتي FPS )
این بازی چرا انقدر تو درجه سختی های بالا بیش از حد سخت میشه؟: دی
رسما دهن ادم رو سرویس می کنه: دی
منو بگو فکر می کردم دانته تو اخرین درجه سختی بیش از حد سخته!
این 100 برابر سخت تره: دی
من ps2 دارم تنها بازی که تا آخرش رفتم god of war2 بود...شما با pc میتونی ترینر بزنی همزمان به نت وصل شی راحت میتونی اگه مشکلی تو بازی داشتی اینجا در میون بزاری...بعدش یک کنسول خوب یک lcd یا led خوبم می خواد یعنی هزینه بیشتر و فضای بیشتری که لازم داره...اگر مجردی زندگی کنی این چیزا مهمه عزیز:31:
نقل قول:در مورد پست اول خوب شد اون قسمتی که قرمز کردم رو نوشتینقل قول:
چون داشتم یک پست خیلی طولانی مینوشتم
در مورد پست دوم هم قسمتی که ابی کردم واقعا استدلال های جالبی مبنی بر برتری PC به console بود
این بحث همینجا تمام بشه بهتره چون به تاپیک ارتباط نداره
این بازی رو که 1 ماهی هست تمام کردم رفته تو archieve
منتظر DLC هاش از سمت Remedy هستیم
نقل قول:
آقا ما بی سواد شما با سواد...پستهایی که دادم فقط نظر شخصی بود .هیچ وقت هم نباید انتظار داشت همه مثل هم فکر می کنن من با pc خودم حال می کنم که گرافیک,سرعت,حافظه 3 تا xbox رو داره شما هم با کنسول های دیگه....بیخیال:46:
ولی کلا بازیش بازیه باحالیه!فقط من یه خورده(یه خورده) مشکل در کم بودن تیر داشتم،(1 بار فقط: د ی)نقل قول:
ولی کلی باهاش حال کردیم،داستانش که واقعا،واقعا،واقعا،واقعا فوق العاده بود!
محتوای مخفی: sry all:D خطر لو رفتن داستان!نزدیک نشوید: دی
ببخشید یکمی مخ ما نمیکشه: د ی
gap عزيز
اين Spoiler پس براي چيه :41: خوب شايد يه بنده خدايي هنوز بازي رو تموم نكرده باشه
نقل قول:محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان ...
در کل این بازی با این همه ابهامی که ایجاد کرد یادآور LOST بود.واقعا این داستان فوق العاده بود.
اما به نظر من باید در این تاپیک راجع به داستان صحبت کنیم و هر کسی برداشت شخصی خودشو بگه تا به یه نتیجه کلی قبل از انتشار DLC برسیم
سلام ...
من توی اپیزود دوم بازی یه جایی هست به نام Lovers' Peak گیر کردم .
یه دره که دوتا تنه درخت از پشت افتاده رو در و باز نمیشه .
چند متر اوون طرف تر هم چوب دایره شکلی هست که با دوتا طناب آویزون شده !
چطوری برسم به Lovers' Peak ؟؟؟
ممنون ...
يه دستگاه هست ميري سمت كنترلش از اونجا باهاش اون تيكه چوپ رو ميزاري دقيقا بين دو تا تنه ي درختنقل قول:
بر ميگردي سمت راست تنه هاي درخت دسته ي اول يه نردبون هست ... ازش بالا ميري و بقيه ي مسير ...
کاملا موافقم توي فروم همسايه هم الان يه topic نسبتا تخصصي درباره داستان اين بازي زده شده و در ضمن مجله بازينما هم بحث کاملي در شماره اخرش درباره داستان اين بازي زده بود که واقعا خوندني هست.نقل قول:
در کل این بازی با این همه ابهامی که ایجاد کرد یادآور LOST بود.واقعا این داستان فوق العاده بود.
اما به نظر من باید در این تاپیک راجع به داستان صحبت کنیم و هر کسی برداشت شخصی خودشو بگه تا به یه نتیجه کلی قبل از انتشار DLC برسیم
دوست عزيز شما الان اين حرفو به يکي دو نفر ديگه هم زدي ولي منطق عقلي ميگه وقتي يکسري به اصطلاح game expert ميان حرفايي در نقض صحبتاي شما ميزنن ÷س قاعدتا حرفايي که شما ميزني مشکل داشته!!!!!!! شما الان با سه يا چهار نفر از باسواداي مبحث گيم اين فروم(سعيد و pedram عزيز و ...) بحثايي کردي که دوستان با صبر ، جواب شما رو دادن اما شما بدون منطق خاصي فقط بقيرو بي سواد خوندين (آين کار شما تو چند topic ديگه هم بوده)نقل قول:
آقا ما بی سواد شما با سواد...
کلا لطفا اين بحثارو توي گروه خودش مطرح کنين تا دوباره مشکلاي سال هاي اخير ÷يش نياد.
راستي يه سوال dlc هاي alan wake مثله the signal .writer و... اينا امکان داره مثله EFLC بصورت يه ديسک عرضه بشه؟؟حالا the signal که مجانيه بقيه که MP مي خواد رو چه کنيم؟اين رمدي هم فقط دنبال سود شده ديگه از MS انتظار نداشتيم.
در ضمن به نظر من حتما دوستاني که بازيو تموم کردن ولي زياد به ديالوگا توجه نداشتن از اول يه بار ديگه برن و به صداگزاري شخصيت ها و موزيک بازي حتما دوچندان توجه کنن ، اصله بخش ترس بازي همين صداگزاريشه!!!واقعا يک masterpiece تکرار نشدني در اين زمينه هستش.
نقل قول:
:31:من الان با شما بودم . . . ؟! پس هیچی دیگه نگو.آفرین:46:
در زمن تو چندتا تاپیک دیگه هم متلک در سطح بوندسلیگا انداختی اونجا به احترام بقیه جوابتو ندادم پس بیخیال شو بزار جو آروم باشه
من اگه تازه اومدم اینجا به خاطر شما نیومدم دوست عزیز واسه حل مشکلام میام و تا بتونم مشکل بقیه هم حل می کنم...اگر هم جواب کسی رو میدم مثل خودش میدم توهین نکردم ....(مشکل شخصی هم اگر داشتی داداش بیا خصوصی مطرح کن نه اینجا که محل حل مشکلات گیم هست با سواد):27:
عزيزم مشکل اينه شما داري مشکل درست مي کني ،مشکلتونو حل نمي کني!!!!اين که مياي تو ي يه topic به ps3 دارا مي گي چت اون مشکل حل کردنه؟؟؟شما به خيليا منجمله من با گفتن اين حرف بي احترامي کردي و خداروشکر دوستان topic و منتقل به ترش کردن و post هاي شما رو delete کردن وگرنه الان جز من خيلي هاي ديگه هم با شما مشکل داشتن ، کلا يه محيطي مثله فروم بايد حرمت همديگرو نکه داشت اين حرفم جوابي داشتي pm بده topic رو بيش از اين منحرف نکننقل قول:
من اگه تازه اومدم اینجا به خاطر شما نیومدم دوست عزیز واسه حل مشکلام میام و تا بتونم مشکل بقیه هم حل می کنم
نقل قول:
چون جوابمو اینجا دادی جوابتو همینجا میدم:46:
اولآ دادا من با کسی مشکلی نداشتم دور از مبحث گیم که اگر هم بوده یا خودم قانع شدم یا طرفو قانع کردم
دومآ شما اولین کسی هستی که به پر و پای من پیچیدی به صورت جدی و غیر منطقی (اصلآ دفعه اوله می بینمت)سومآ من به هیچ کسی که کنسول داره توهین نکردم و فقط در جواب اینکه از پی سی بد گفتن منم جوابو غیر منطقی ندادم(حالا من اومدم یک کلمه چت آوردم شما زیادی گندش کردی بهت بر خورده که اگه به چت بخوای بگی فحش واقعآ خنده داره):31:این کار مدیر فروم هم که تاپیک رو انتقال دادن میزارم به حساب رفاقتی که باهاشون داری و مظلوم کشی و غریب کشی:31:و واقعآ متآسفم...
راستی اگر مایلی یک تاپیک درست کنیم,متن های شما رو هم بزاریم متن های منم بزاریم بعد بقیه قضاوت کنن کی به کی بیشتر بی احترامی کرده و حرمت نگه داشته؟!!!
بچه ها مرحله اول اخرش که زنگ میزنی و یک خانم پلیس می ییاد ...وتمام میشه ؟
اگه زنگ نزنیم مرحله ادامه داره چون دوتا راه جاده بود که من نرفتم ... save نداره برگردم !
نه دوست عزیز مرحله همونجا تموم میشه و دموی پایانی اپیزود اول نمایش داده می شه.شما باید از تلفونه روی پیشخون زنگ بزنی