دوستان برايه هيرو traxxe (هدشات ) و bloodsekeer (اگه اشتباه نوشتم اسمها رو ببخشيد ) چه آيتمهاي مي شه بست
در ضمن آيا هدشات بدرد مسابقه مي خوره
بعد اين كه جلوي anti mage با چه هيروي مي شه وايساد .هر attack اي كه مي ده mana رو قورت مي ده
Printable View
دوستان برايه هيرو traxxe (هدشات ) و bloodsekeer (اگه اشتباه نوشتم اسمها رو ببخشيد ) چه آيتمهاي مي شه بست
بعد اين كه جلوي anti mage با چه هيروي مي شه وايساد .هر attack اي كه مي ده mana رو قورت مي ده
سلام به همگی
ما هم تو گیم نتمون به darrkteror میگیم حسین دماغ
در مورد تشکیل تیم هم باید بگم که همه باید adsl داشته باشن (چون خودتون میدونید دیگه بدون adsl فقط لگه)
من هم همونطور طور که گفتم تا اخر ماه میگیرم راستی اگه میخواید adsl بگیرید این شرکت بهترینه منم میخوام از همین شرکت بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Item Shop For Drow Ranger:نقل قول:
1-Boot of Speed
2-Vagurd
3-MKB
4-BatterFly
5-Buriza-do Kyanon
6 - BooT of Teravel
7-آیتم دلخواهت
-----------------------------
Item Shop For BloodSeeker
1-2X Writh Band
2-Boot
3-Vangurd
4-Sang & Yasha
5-LInken
6-Buriza-do Kyanon
7-باید Writh Band ها رو بفروشی و Radinace و BatterFly ببندی.
--------------------------------------------------------------------------
Page Works:
1-Cancel a Ultimed Level Heros:1-Dragon Knight /2-Banehallow
2-Cancel A Infernal And One Kill He
3-Feed Back کردن .
--------------------------------------------------------------------------
بنداز های Anti -Mage
1-BloodSeeker
2-DommBringer
:11:
جلوی antimage دور هیروهای int رو خط بکش اما دو تا هیروی int ساید بتونند بزننشنقل قول:
1-destroyer
2-lich توی تک به تک
3-necrolyte
اکثر str ها با دو سه تا ایتم blade mail میززنش
و توی age ها هم dark terror , viper ,specter ,bloodseeker میزننش
:31: :31: :31: :31: :31:
جلوی antimage دور هیروهای int رو خط بکش اما دو تا هیروی int ساید بتونند بزننشنقل قول:
1-destroyer
2-lich توی تک به تک
3-necrolyte
اکثر str ها با دو سه تا ایتم blade mail میززنش
و توی age ها هم dark terror , viper ,specter ,bloodseeker میزننش
:31: :31: :31: :31: :31:
نظرتون درباره goblin techies چیه
من که خیلی تو gamenet باهاش توی بازی کلکل حال کردم مخصوصا که اولین المانی که تا لول 4اش گرفتم انفجار اون بود یعنی وقتی لول 7 شدم فرست بلاد و دابل کیلو راحت گرفتم
منظورتان Drow Ranger است .نقل قول:
بله که به درد مسابقه میخوره خوب هم میخوره. چون هیروی بسیار دوربردی است و 600 Range دارد و هم Cold Attack میتواند در صورت داشتن یک مکمل خوب تمام هیروها را باندازد.
ما تو مسابقه من و دوستم Drow Ranger & Vengeful Spirtr وسط رو میزنیم. خداییش ااین cold attack هیروش هم خیلی به درد میخوره.
برای Drow ranger هم اول
Boots of speed که بعدا power tread میکنیم.
Ring of Healt که بعدا تبدیل میشه به Vangurd
Sang and Yasha
Buriza do Kyanon
آیتم های بعدی هم با توجه به نیاز تیم بسته میشه و نمیشه به طور قطع روی یک آیتم اشاره کرد ولی Hyper Stone
خوبه. همینطور Boots of travel
کاره خوبیه چون جفتشون +attack به هم میدننقل قول:
راستی یه سوال ؟ شما2 تا اول بازی میرین وسط؟
میگم کمی در مورد هیرو های تیمی صحبت کنیم!
نخیر عزیز دل وسط بازی این کار رو میکنیم یعنی بعد از lvl 6-7 این کار رو میکنیم اول باز فقط یه نفر میره وسط.نقل قول:
راستی یه سوال ؟ شما2 تا اول بازی میرین وسط؟
خيلي ممنون دوستان از راهنمايي تون
در ضمن به نظر شما تو تيم يك drow ranger -Vengeful Spirtr -shadow shaman or dragon چه طوره ؟
بعد اين كه به نظر شما اگه تو بازي تيم مقابل ريخت يه جا راش داد unit ها رو مگا كرد (بزرگ شدن) بايد چي كار كني ؟
شما چه گیری دادید به Drow Ranger ?نقل قول:
می دونید اگه یک هیرو مثل Naght Stalker تو تیم مقابل باشه نمی زاره اصلا از بازی لذت ببرید . ( چون فقط همون Shop اول رو تو Invenotri شما می زاره )
هیرو های تیمیت اصلا به درد نمی خورن چون مکمل هم نیستند به جز : Rahasta و Vengeful Spiret
( چون این هیروها همگی رو یک هیرو به بدی می اندازه )
اگر هم از یک طرف SC شدید مجبورید یکی رو مراقب اونجا کنید یا با یک Rush شما هم همون طرف رو SC کنید . ( MC اگه بشید تو 1 دقیقه جمع میشید که ...)
به اين هيرو گير ندادم كه سوال كردم اشكالي داره ؟نقل قول:
پس با Rahasta و Vengeful Spiret چه هيرو ديگه اي بايد بر داشت تا خوب شه ؟
به نظر من هیروهای Vengeful spirit & Drow ranger مکمل های خوبی برای هم هستند.نقل قول:
نه دوست من چه اشکالی داره ولی سعی کنید تو دوتا تیمی هیروهایی ور دارید که لول 6 دسته جمعی داشته باشننقل قول:
:10:
کاملا درستهنقل قول:
و حتما یکی دوتا هم Stun داشته باشن :27:
به نظر شما واسه tidehunter و tiny چه آيتمهاي ببندي خوبه ؟
واسه لویاتن اول بازی دو تا برسر بعد پاور تریز . سنج ویاش . هارت .هر چی دلت خواست مثل بتلنقل قول:
برای تینی هم من تا اونجایی که میدونم باید ایتمایی بسزی براش که ماناش زیاد شه و همه رو با لولاش بترکونی :10:
آخه Tiny آرمش پایینه در ضمن مجیکی هم نداره
در ضمن تینی اصلا مجیک نمیخواد فقط خیرید آرمر واسش کافیه
:18: ها :18:نقل قول:
تینی مجیک نداره
میشه فنای تینی رو بگی
ما نمیدونیم یاد بگیریم
من هرکیو دیدم با تینی بازی میکنه بیشتر با لول بازی میکنه نه با درگیری تک به تک :41: 0
cao-cao عزيز اون ايتم هاي كه كه واسه tide hunter گفتي رو مي شه خارجي شونو بگي
بعد واسه تيني من به يكي گفتم ماناش رو زياد كنم خوبه گفت تيني مجيكهاي قوي نداره كه بخواي ماناش و زياد
نظر شخصي منم در مورد تيني اينه كه تيني بدرد درگيري شخصي نمي خوره و فقط هيروي هستش كه بايد تيمي باهاش بازي كني
من با اينكه آماتورم اما يه چيزايي سرم ميشه براي tide hunter ايتم هايي كه گفتين خوبه ولي من مخصوص خود هيرو رو سراغ دارمنقل قول:
1-power tread
2-ايتم splash كه همان battle fury است وقتي اين آيتم را ببندي هميشه يكضرب splash مي زنه يك بار ببندين هميشه در حال پريدن و splash زدن است
3- ايتم heart كه 11 hp در ثانيه ميده با اين كار ديگه اصلا از health كم نمي شه(خيلي كم)
4-آيتم َArmor كه 10 تا اضافه مي كنه .5 تا به دوستات اضافه مي كه و 5 تا از دشمنا كم مي كنه.40 درصدم attack speed مي ده
5-آيتم life steal كه كنار heart است ديگه محاله از heart كم بشه
6- آيتم critical كه 75 تا damage ميده
اب اين آيتم ها ديگه هيروت خدا ميشه
البته منظور من از splash اينه كه هر ضرب بالا مي پره و اتك دسته جمعي ميده .با ايك كار مي توانيد تك به سه يا چهار بزنيد
چون با هر اتك به چهار تا هيروت اتك يكسان ميده و بعد از هر 4 ضرب 1 اتك خوف مي ده(حدود 700 يا 800 تا damage) و اگر هيرو ها خواستن در برن كافي است لول 6 بزني بعد همونجره كه double kill,tripple kill مياد تو پاچه ات(من تو مشهد هستم و اصطلاحات مشهدي دوتا را مي دانم)
در مورد power tread هم بگويم كه مال اول بازي است و بعدا به جاش مي توانيد آيتم ديگري ببنديد مثل boots of travel
با اين آيتم ها هيچ هيرويي نميتونه دووم بياره
در مورد تيني يا همون استون جايه بايد بگم كه لول 1 و 2 اش خيلي به درد مي خوره بنابراين به نظز من بايد seul booster و preseverense را با هم تركيب كني و آيتم هاي بعدي هم عبارتند از:
1-آيتم َArmor كه 10 تا اضافه مي كنه .5 تا به دوستات اضافه مي كه و 5 تا از دشمنا كم مي كنه.40 درصدم attack speed مي ده.چون وقتي لول 6 اش رو بگيري .attack speed اش مياد پايين . اين ايتم هم armor ميده هم attack speed
و ايتم هاي ديگه مثل battle fury اي همون splash ؛و ........
در مورد اين هيرو فقط بايد move speed و attack speed اش رو زياد كني چون خودش damage بالايي داره.armor اش را هم بايد زياد كني
سلام
کسی می دونه خف ترین hero بینشون کدومه ؟؟
نایت استالکر خفن ترینه
من نگفتم تینی مجیکای قوی داره ولی همه با مجیکاش بازی میکنن چوننقل قول:
1 با اونا توبازی دسته جمعی وسط جنگ یه سرس للها رو از بین میره
2 بخاطر استان کردنش هیرو از دستتون در نمیره
3 به خاطر هلت زیاد میشه تانک و اتک خور میشه
4 وقتی شما یه لول میزنی و دشمن استان میشه یارت یارو رو اب میکنن و بعد بدی وقتی یه لگد میزنی زیر کو ن هیروی خودت میوفته پیش دشمن هم استان میشه هم یارت ابش میکنه
بازم توضیح بدم:10:
همه هیرو ها قوین ولی خفن معنی نداره چون همه ضد دارننقل قول:
ولی من به شخصه از استلتون اساسین خوشم میاد
من که حالم ازش به هم میخوره.نقل قول:
به نظر ن وقتی که تازه کار هستید و اویل دوران بازیگریتان است یک هیروی دورزن بردارید که خوب پول دربیارد.
Sniper & Venomancer & Razor بد نیستند.
يه هيروي خوب يه هيروي مرده ست!
?نقل قول:
میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی
منظورت اینه که همه روت فوکوس میکنن:10:
يني هيروي تو وقتي خوبه كه وقتي با من بازي مي كنه (اكثر مواقع) مرده باشه!
سلام
فقط شادو شامان یا ................
منم هستم
کمک خواستین بگین :10:
نقل قول:
خیلی با خودت حال می کونی مگه نه ؟!!!!!:3: :21:
سلام سهراب جاننقل قول:
لطفا 1 راهنمایی بکن اگه بخوام آنلاین دوتا بزنم باید چکار کنم
و از چه سروری استفاده کنم.
اگه تو مسنجرم بگی که بهتر.
رضا جان سلامنقل قول:
بهترین و معتبر ترینش جی جی کلن هستش که اکثر خفنای دنیا با اون بازی میکننن
البته باقالیاشنقل قول:
بعد معتبر ترین هاش بتل نت هست که فقط هاست های واقعا سطح بالا رو راه میدن:10:
(يني هيروي تو وقتي خوبه كه وقتي با من بازي مي كنه (اكثر مواقع) مرده باشه!)
اینم جمله جالبیه البته برعکسش(هرو ی تو مرده باشه )
salam
be hameye bacheha
omidvaram hale hamatoon khoob bashe
man mikhastam baziye DotA ro online bazi konam ba keshvar haye dige
barnameye gg game download kardam
miram toosh vali nemidoonam chejoori bazi konam
too hameye roomash miram
vali nemishe
mamnoon misham
komakam konid
be oomide didar
bye
این جمله چه معنی داره ؟نقل قول:
معمولان پلیر های حرفه ای سعی می کنند Dead ندن !!
یک هیروی خوب هیرو ای هست که :
As
Ms
و
Rang خوبی داشته باشه .
همه کسی هم باهاش بلد نباشه بازی کنه چون هیرو خز میشه .
هیرو کیلر باشه ( واسه اون هایی که تاز واردن ) تا سرعت عملشون بر بالا .
--------------------------------------------
الان سرور خوب یکی GG-Clint و دیگری Battle.Net ( که کسانی رو راه میدن که اصل بازی و عضو سرور بلیزاد باشند )