سلامنقل قول:
شما اول بگید قبل با این مودم به اینترنت وصل شدید ؟
شما وقتی سیستم خاموشه یه بار مودم رو جدا کنید و دوباره بزنید سرجاش ببینید جواب نمی گیرید.
Printable View
سلامنقل قول:
شما اول بگید قبل با این مودم به اینترنت وصل شدید ؟
شما وقتی سیستم خاموشه یه بار مودم رو جدا کنید و دوباره بزنید سرجاش ببینید جواب نمی گیرید.
آره من قبلا با همين مودم به مودم وصل مي شدم ولي يه موقع كه ويندوز رو عوض كردم و مودم رو نصب كردم اي پيغام رو مي دادنقل قول:
مودم رو هم در آوردم دوباره زدم سر جاش ولي بازم جواب نمي ده !ديگه اعصابمو خورد كرده لطفا كمك كنين.
دوست عزیز شما مودمت رو از اسلات خودش در بیار بزن تو یه اسلات دیگه و امتحان کن ببین جواب میده.نقل قول:نقل قول:
این مودم درایور ویستا نداره ولی گفته شده که همین درایور xp روی ویستا هم نصب میشه!!!نقل قول:
بله که میشه اگه sound معمولی داری این آخرین درایورشه xp:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام . دوستان من یک پرینتر hp deskjet 960c دارم و هر کاری میکنم توی ویستا نصب نمیشه . رفتم تو سایت HP نوشته درایور نمیخواد ! . ممنون میشم راهنمائی بفرمائید . با تشکر
با سلام . دوستان من یک پرینتر hp deskjet 960c دارم و هر کاری میکنم توی ویستا نصب نمیشه . رفتم تو سایت HP نوشته درایور نمیخواد ! . ممنون میشم راهنمائی بفرمائید . با تشکر
سایتش داره میگه توی ویستا خود نصبه !!!نقل قول:
روشن کن بزن به سیستم یه پنجره ای رو دسکتاپ میاد که میگه نصب شد والسلام
دوست عزیز خوب اینا رو میدونم باید پرینتر روشن باشه و به کامپیوتر وصل باشه !!! با تمام این کارا نمیشه و نمیشناسهنقل قول:
در اینصورت یا پرینترت مشکل داره یا ویندوزت !!!نقل قول:
Link For Download
rapidshare.com/files/100163025/www.softarchive.net_Nest_Virus_UniDrive.part1.rar
rapidshare.com/files/100163046/www.softarchive.net_Nest_Virus_UniDrive.part2.rar
rapidshare.com/files/100163171/www.softarchive.net_Nest_Virus_UniDrive.part3.rar
rapidshare.com/files/100154464/www.softarchive.net_Nest_Virus_UniDrive.part4.rar
This CD, (Iso format) contains software drivers for over 25,000 hardware components from brands such as Dell, HP, Compaq, IBM, Sony, Toshiba, Panasonic, as well as hardware component manufacturers Intel, 3Com, VIA, nVidia, ATI, SoundMax, and many more
دوستان من یه لپ تاپ دارم که تازه ریکاوری کردم ولی USP هاش کار نمیکنه فکر کنم شناخته نشده این صفحه زیر مربوط به درایور های مدل لپ تاپ من هست لطفا بگید کدوم درایور مربوط به یو اس پی هست تا دانلود کنم وانشا ا.. مشکلم حل بشه
کد:http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGNFE890&UpdateType=Migration
کن یه لب تاپ دارم به نام Sony Vaio درایورها رو گم کردم مدل psg-6s7p هستش کجا میتونم درایورشو دانلود کنم ممنون
دوستان من یه لپ تاپ دارم که تازه ریکاوری کردم ولی USP هاش کار نمیکنه فکر کنم شناخته نشده این صفحه زیر مربوط به درایور های مدل لپ تاپ من هست لطفا بگید کدوم درایور مربوط به یو اس پی هست تا دانلود کنم وانشا ا.. مشکلم حل بشه
کد:
__________________کد:http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGNFE890&UpdateType=Migration
من درایور 64 بیتی مودم 56k acorp با چیپ راک ول میخوام. هیجا پیدا نمیشه. مطمئنم اینجا هم پیدا نشه!
دوستان عزیز دنبال درایور برای D-link Dfm 562is می گردم
متاسفانه خود شرکت D-link دیگه این مدل رو ساپورت نمی کنه و درایورش رو تو وب سایتش نداره
سلام دوستان
من دو روز پیش مثله همیشه ویدوز عوض کردم
ولی هر چی درایور صدا رو مینصبم صدایی در کار نیست
از دیوایس منجر هم دوباره آن ایستال و ری اینستال کردم میگی یه مشکلی هست code 39
درایوری که توی پست 254 ریل تک بود رو دان ونصبیدم بازم همون مشکل
توی کنرل پنل داشتم میگشتم این اخطار رو هم دیدم البته این بار sound max رو نصبیده بودم توی ریل تک هم این اخطار رو میداد
چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
اگه صدات hd definition داره اونم باید نصب باشه ها!نقل قول:
صداتو از رو اتوران نصب میکنی؟
سلامنقل قول:
نمیدونم از کجا بفهمم؟
در ضمن قبلا فقط raltek ac97 رو نصب میکردم حل بود
از device manager توی tray bar میگه فوند نیو هارد ور
ولی یدفعه میگه یه مشکلی برای نصب هست؟
ممنکنه مشکل سخت افزاری باشه؟
...
تا بعد
شما هر درایوری رو که نصب کردین remove کنین و با از روی cd مادربورد نصب کنین!!نقل قول:
توی اتوران نشون میده که hd definition دارید یا نه!
فکر نکنم سخت افزاری باشه اگه همون ویندوزی باشه که همیشه نصب می کردید نه!
دوست عزیز شما درخواستت رو اینجا مطرح کن ، اونجا بچه ها بیشتر کمکت میکنن :نقل قول:
نقل قول:
سلامنقل قول:
نشد
دوباره ویندوز عوض کردم درست شد بازم ممنونم
سلام
من درايور هاي مادربورد mercury VIA Samuel 2 796 MHz كه تمامي قطعاتش مال خودش هست كه شامل كارت گرافيك كارت صدا ومودم رو مي شه لازم دارم اگر كسي كمك كنه ممنون مي شم.
شما تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل مادربوردت رو انتخاب کن و بعد درایورهای مورد نیاز رو دانلود کن .نقل قول:
سلام
من جدیدا کارت صدای کرتیو مدل ct4600رو خریدم الان یک هفته ست دارم دنبال درایورش میگردم
راه اندازیش برام خیلی مهمه اگه کسی درایورxpاین کارت صدا را داره خواهش میکنم بهم معرفی کنه
با تشکر
نقل قول:
برای خود xp گویا نداره!!
ولی 2000وnt,me رو داره.ببین با زور میتونی بنصبی:
کد:http://www.soundcard-drivers.com/companies/258.htm
میشه از یه درایور دیگه استفاده کرد که با این کارت صدا set باشه
سپاس
سلام
لینک دانلود درایور فرمان بازی COWBOY PS2/USB Racing Wheel NS9802 رو می خوام
کد:
سی دی خودش شکسته ... برای همین ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.fuzing.com/vli/0025909d4281/PS2_USB-Racing-Wheel-NS9802-
هر کی داره ممنون میشم بزاره
فقط سریع ... عجله ایه
سلام دوستان
داریور کارت Tv مارک Dg Max برای ویستا رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
ممنون و یا حق
سلام و خسته نباشید
کارت کپچر وین باندwinbound دارم نه نرم افزارش هست نه درایورش
برای ویندوز اکس پی
ممنون میشم راهنمایی کنید:41::41::41::41:
سلام.
من 2 تا مشکل دارم.
1)من يه مودم Conexant Rockwell دارم که Pci هستش(مدلش رو نميدونم چيه.رو جعبش همينو نوشته) توي ايکس پي بدون سي دي نصب ميشه و راحت کار ميکنه...
ولي تو ويستا اصلا کامپوتر نميشناسدش(plug And Play نميشه...) چه برسه به نصب...
ميشه بگيد مشکل کار کجاست؟؟؟
2)
Card Tv M8000 Micro Sim هم تو وسيتا Plug And Play نميشه...
من چه کار کنم؟؟
میشه ولی شاید از تمتم قابلیتها و توان کارتت استفاده نشه!!نقل قول:
آقايون کمک کنيد دارم ديوونه ميشم....
سلام
من یه نوتبوک IBm دارم دی وی یهو رایترش به دی وی دی رام تبدیل شد نمی دونم چرا حتی سی دی هم رایت نمی کنه درایور می خواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدلش matshita uj-830s
آخه این چیزی که میگید عجیبه.من با ویستا کار نکردم.ولی سخت افزارهایی رو دیدم که با نصب درایور نصب میشن و قبلش plug.. نبودند!!شما همین جوری نصب کردید درایورو! منظورم.ن با اتورانش هست!نقل قول:
با compability xp هم تست کنید!!
درخواست درایور کارت صدا
من یک کارت صدایyamaha legacy ds1 wdm driver یا yamaha native ds1 wdm driver دارم که ویندوز ویستا قادر به شناختن آن نیست. اگر کسی بتونه درایورشو برام پیدا کنه ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم هم همین مدل رو دارم ، همون درایور XP که تو CD بود تو VISTA هم کار کرد ! شما امتحان کن ، به صورت دستی به INSTALLER ویندوز مسیر درایور رو تو CD بده !نقل قول:
سلام
من اخرین درایور این موذم رو میخوام PCI SoftV92 Modem سازنده CXT
Conexant HSF Generic Modem Driversنقل قول:
کد:http://www.conexant.com/support/files/HSFp_WinXP.zip
جدید ترین درایور کارت گرافیک Geforce Fx 5500 رو میخاستم.
لینک مستقیم باشه بهتره.