نقل قول:
سلام دوستان
شدیدا به کمک نیاز دارم. از دیشب تا حالا دارم سعی میکنم مودمم رو آنلاک کنم، اولش کلی با ویندوز 8.1 و 10 امتحان کردم با هر روشی رفتم آخرش نشد تا امروز یه سیستم با ویندوز 7 32 بیتی گیر آوردم. بعد از نصب درایور و وصل کردم مودم راحت مودم رو شناخت و لودر به راحتی اجرا و نصب شد و چراغ های مودم همونطور که آموزش گفته همه ثابت شد. کابل USB رو کشیدم و دوباره زدم و سیستم بدون هیچ مشکلی مودم رو شناخت و بعدش پورت مربوطه رو هم به 55 تغییر دادم و بعدش فایل firmware رو اجرا کردم. برنامه اجرا شد و روی ؟؟؟؟؟؟ 13 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و ؟HDLC ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ثابت موند. 10 دقیقه هم صبر کردم تغییری نکرد و منم برنامه رو بستم. حالا که دوباره اجراش مبکنم بعد از چند ثانیه بسته میشه.... لطفا یکی راهنمایی کنه. ممنون میشم
روی 8-10 که اینقدر اذیت کرد من با اکس پی براحتی انجام دادم. مراحلی که توضیح دادید دقیقا درست انجام دادید و پیش رفته. بعد از قسمت 13 و اینا که تموم میشد فکر کنم خودش میبست پنجره رو و بعدش مودم علائمی نداشت تا اینکه از برق در بیارید و دوباره بزنید. اگر به هر دلیلی مشکلی دارید به نظرم از لودر و اول دوباره شروع کنید