منم اونجا رو پر کردم دریغ از یک تماس فکر کنم کاملا بیفایده است
Printable View
منم اونجا رو پر کردم دریغ از یک تماس فکر کنم کاملا بیفایده است
نقل قول:
درود
اون سامانه فقط باسه تهران هست و شهرستان ها سامانه خودشون را دارند مثل تیریز و شیراز
شهرستان های دیگر هم فغلا سرکاریه
بلاخره نمیخان فیبر کشی رو شروع کنن به صورت انبوه؟ الان vdsl دارم ولی قطو وصلی داره مخابرات هم میگه همینکه هست باید ده نفرو بیاری که تو منطقه شما فیبر بکشیم حدودا دو ساله تانوما رسما اومده اما باید ده نفر تو یک محله درخاست بدن تا فیبر بکشن این مسخره بازیا چیه؟ دوستان بیاین یک کمپین تشکیل بدیم بریم اعتراض کنیم شاید زودتر انجام شد حالا اینا به کنار پیمانکار فیبر نوری مشهد تو سایتش زده '' ftth پایه 2 مگ اپ 16 مگ مافوق سرعت '' این یعنی توهین به شعور کاربر اخه کجای دنیا اینجوریه؟ فیبر نوری 16 مگ؟ خنده داره؟
فکر نکنم جدا باشه .چون مخابرات اهواز چنین سامانه ای نداره .نقل قول:
مخابرات تبریز باید زنگ بزنی بپرسی !
مودم های تانوما چه قیمتی دارند؟ این شرکتی ایرانی که داره مودم ای دی اس ال میزنه، کدوم شرکته؟
دوستان بیاین راه حل پیدا کنید که زودفیبر کشی انجام بسه یا اگر تو محلی فیبر نبود مخابرات نگه ده نفر بیار
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
واقعا جالبه اگر مخابرت سرویس بده ! رفتم مرکز هنوز که هنوزه نمیتونه با پیمانکار فیبر نوری تماس بگیره همش شماره پیمانکارشون در دسترس نیست که ازش بپرسه توی خیابون ما fat رو کشیده و اگر کشیده وصلش کرده یا نه ! فقط همین یکسوال فقط
باسه مخابرات کرمان یه روز شمار گذاشتن روز شمار رسید به صفر حالا داره منفی میشماره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما خونمون نو سازه نه محابرات سیم مسی بهمون میده نه همین فیبر که کلی پول دادیم پیمانکار مخابرات عملی میشه .
والا من رفتم مرکزمون گقتم اگه ده نفر همسایه ها رو بیارم برامون فیبر میکشید ؟ گفتن چه ربطی داره .منم گفتم همه جا قانونش اینه که اگر 10 نفر تقاضا بدن براشون فیبر میکشن مرکز هم گفت نه اصلا همچین چیزی نیست اگه صد نفر هم بیان تا زمانی که شرایطش فراهم نشه فیبرکشی انجام نمیدن .منم کلا نا امید شدم راستش دیگه حوصله هم ندارم هی به این در و اون در بزنم شکایت کنم و برم بازرسی مخابرات و ... وگرنه پیگیرش میشدم .فعلا که وضعیت مرکز ما اینه .کلا مرکز پوسیده و تعطیل و بیخودیه تنها مزیتی که داره اینه که خطوط مسی رو در عرض حداکثر 5 ساعت از درخواست رانژه میکنه.البته اینم بگم که مدتیه دارم مشاهده میکنم برای مساجد و اینا که 20 متر همش با من فاصله دارن فیبر میکشن و همچین ناتوان هم نیستن .گویا فقط با مشترکین حقیقی و شخصی مشکل داره این مرکز وگرنه تو زمینه ی حقوقی برای فیبرکشی شدیدا فعاله.نقل قول:
من آذر ماه درخواست دادم و طبق درخواست مخابرات 5نفر شدیم ، گفتند تا آخر دی ماه براتون وصل میکنیم ، فعلا که خبری نشده .
3بار هم ثبت نام کردم : 1 بار آنلاین - 1بار نمایشگاه - 1 بار هم حضوری اومدن ساختمان ما
ولی کلا سرکاریه .
نقل قول:
دوست گرامی هر وقت اون به اصطلاح کافوی نوری FAT اومد محلتون اینترنت فیبری میدن . اصل فیبر اینه که محله های پر تراکم بتونن خداقل بتونن تلفن ثابت بدن ، ولی اینا با اینترنت و حجم خوری و سوسول بازی اشتباه گرفته اند . یه باکس سفید یا کرم رنگه با دسته مشکی . برق هم نمیخوره ..
کافوی نوری یا همون FAT این شکلیه ^
برق هم نمیخوره . اونی که برق میخوره باسه VDSL هست
بعضی ها بهش میگن چاله نوری
منطقه ما کلا از اینا نداره و بعید هم میدونم به این زودی ها بکشن چون تراکم کم هست و اکثرا تلفن ثابت رو دارند .و اون جاهای هم که فیبر کشیدن ظاهرا چون نزدیک مرکز هست مستقیم رفته تا مرکز چون من از این باکس ها ندیدم و اونی که هست معمولیه .نقل قول:
نقل قول:
شهرستان ما یه دونه کنار فرودگاه داره
تو شهر ما قراره بعد از تعطیلات فیبرکشی رو شروع کنند . اولویتشون فعلا با بازار شهر هست و محله جدیدی که ساخته شده چون میگن امکاناتمون فعلا کافی نیست و مجبوریم اولویت بندی کنیم . البته به بازاری ها گفتن همه چیز رایگانه و حتی مودم رو هم بهتون به صورت رایگان میدیم . بازار که از ما دوره و وصل به مرکز تلفن دیگه شهر البته چون بازار به مرکز نزدیکه اونجا همه خط تلفن ها کیفیت خیلی خوبی دارن و هیچ مشکلی چه بابت نویز و چه بابت کشش خط ندارند ولی خب اونجا پول هست و برادران هم که عاشق پول:n21: . مرکز ما هم قراره برای محله جدید فیبر بکشه . ما خونمون سر خیابون اصلی هست و فاصله ما از فیبری که به محله جدید میره حدودا 1000 متر هست . میخواستم بدونم آیا این فاصله زیاد نیست و میشه امیدی داشت که از شر سیم مسی راحت شد؟ در کل حداکثر فاصله تا کافو چقدر باید باشه ؟از خودشون که پرسیدم گفتن نمیدونیم شاید از این مسیری که داره میره یه انشعاب هم برای محله شما بیاد ولی در کل اطلاع نداریم .نقل قول:
نقل قول:
وقتی کافو بکارن هر 100 متر 300 متر یه دونه هست. خداقل تهران اینجوریه . به ما گفتن تا سر کوچه زیر زمینی میاریم از اونجا هم هوایی بهتون یه چیزی میدیم شرتون کنده بشه یه چیزی تو این مایه ها
الان یه دونه کنار فرودگاه هست
فاصله چقدر باشه نمیدونم دقیقا ولی بسنگی داره نورش LED باشه یا لیزر ؟!
فیبر داحل منزل ما 50 مگ که گفتن بیشتر نمیکشه :n28::n28::n28:
چیز شاقی نیست منم کشته مرده اینترنت نیستم یعنی بچه 16 ساله نیستم ، ولی ما حتی مخابرات سیم مسی بهمون نداده تلفن ثابت هم نداریم . مرکز مخابرات ما هم خیلی زاغارت ه و با این که جای خوب شهر هست مثل بازداشت گاه های رژیم سابق ه
اگه گفتن بیشتر از 50 مگ نمیکشه پس حتما میخوان بهتون VDSL بدن .نقل قول:
فکر نکنم چون ما سیم مسی نداریم که VDSL بدن
سلام دوستان من فیبر نوری هستم در اهواز این سرویس ها در اهوار هم جواب میده؟
سلام از کجا متوجه بشیم منطقه خودمون فیبر نوری داره؟ سایت خاصی داره؟ مخابرات اینقدر شلوغه کسی تلفن برنمیداره
بهترین راه اینه که حضوری برید و از مرکز مخابراتی که ازش خط تلفن دارید بپرسید .نقل قول:
ببخشید که دیر شد چون تازه الان پست شما رو دیدم :n16:نقل قول:
نه صفحات قبلی هم گفتم ظاهرا تو منطقه ما هر کی درخواست تلفن ثابت میده (تو برج های مسکونی ) مستقیما فیبر میکشن و خبری از سیم های مسی نیست
تو برج ما هم تا جایی که میدونم کسی درخواست اینترنت تانوما نکرده و همه فقط تلفن ثابت میخواستن اینا هم فیبر کشیدن و به همه مودم هم دادن ولی هنوز تلفن ثابت برقرار نشده .
(شاید دیدن بدون اینترنت به صرفه نیست فرار کردن :n31:)
بسیار ممنون حداقل فهمیدم این FAT چه شکلی باید باشه
یکسوال FAT کوچکتر هم هست؟ یا همه باید اینقدر بزرگ باشند؟
نقل قول:
نقل قول:
والا دوست گرامی ، تو اینترنت نوشته FAT میشه Fiber Access Terminal یعنی پایانه دسترسی به فیبر .. احتمالا همون کافوی نوری را میگن ؟! من دقیق نمیدونم ولی این عکسشه :
این احتمالا باید پست نوری باشه که دم درب منزل میزنن . مخابرات به ما گفت تا سر کوچه تون یه FAT میاریم بعد از اونحا بهتون هوایی میدیم .. تو تهران هم همه اون شکلی هستن و خیلی هم بزرگ نیست یعنی از کاقو های سیم مسی جمع و جور تره . در جزیره کیش به عنوان مثال کوچک تر هستند
مخابرات به منم گفته اگر fat نصب شده باشه به کل خیابون هوایی میدن گفتن مشکل ما تو ندادن بیشتر با شهرداریه که اجازه حفاری سخت میده !
و یک نکته عحیب به من گفت اگر تعرفه ای بگیری که روی قبض تلفن بیاد دو ساله قرارداد میبندیم و هزینه فیبرکشی و مودم ont رایگانه ولی اگر بخوای پیشپرداخت کنی ششماه قرارداد ببندی نه باید هزینه فیبرکشی و مودم رو خودت بدی
تو تهران اگه دقت کرده باشید یه دونه از اینا کنار هر کافوی نوری هست که برق میخوره . این تبدیل VDSL ه
نقل قول:
البته شهر تا شهر فرق میکنه ، اگر مخابرات شهر ما باشه پول همه چی رو یه جا میخواد .
ولی من پیش پرداخت میگیرم چون پیش پرداخت دست آدم باز تره .. برا تغییر سرویس .. ارتقا سرعت ؟ خدا رو چه دیدی شاید پول کم آوردن اینترنت گیگابیتی دادن .. اون دیگه با قبض نمیشه ...
فکر نمیکنم توی اون حالت نذارن ارتقا بدی سرویس رو چون بهرحال پول بیشتری بهشون میدی
هرچندکه من بعید میدونم اینها بتونند سرویس 100 رو هم توی لانچ اصلی درست حسابی بدن چه برسه به گیگابیت
حالا فعلا چون اولشه و مشترک ندارن یکم سرعتشون بالاست
یکم که شلوغ بشه خواهیم دید سرعتشون به چند افت میکنه
اینجا کوچه پشتی یه کم بالاتر یه چیزی کندن ..
این هم یه دسنگاه PCM که با فیبر نوری نباید اشتباه بشه .. چون تو همون باکسه ....
خیلی خوبه ، مبارکه
چون به من گفت یک بلوک رو میتونند هوایی بدند ولی از از عرض کوچه نمیتونند رد بشن بدون حفاری . و اینطوری 10 نفر رو هم حساب میکنند
مثلا ما وکوچه پشتی ما
نقل قول:
سلام دوستان
شرکت ما مجری FTTH و پروژه های فیبر دارای مجوز از شرکت مخابرات میباشد.
جهت تقاضا FTTH و بررسی محل مورد نظر میتوانید با شماره 09195760698 ارتباط برقرار کنید.
هم چنین دوستان عزیز میتوانند با ارسال پیام به شماره فوق جهت تبادل اطلاعات و نطرات در خصوص FTTH در گروه تلگرام شرکت اتصالات رستاک عضو شوند.
سلام دوستان
شرکت اتصالات رستاک مجری پروژه های مخابراتی و دارای مجوز از مخابرات در زمینه FTTH میباشد.
کارشناسان شرکت آمادگی هرگونه پاسخگویی و همکاری در زمینه اجرای FTTH و بستر سازی فیبر نوری را دارند.
جهت اطلاعات بیشتر و عضویت در گروه تلگرام شرکت به شماره 09195760698 پیام ارسال کنید.
سلام دوستان
ما مجری FTTH مورد تایید مخابرات هستیم
در صورت تقاضا FTTH میتوانید به شماره زیر پیام دهید.
09195760698
مثل اینکه شما کوچکترین اطلاعی از فیبر نوری نداری! مگه صف نون واییه که شلوغ بشهنقل قول:
بله صف نون هم میتونه باشه فیبر که ظرفیت backbone ش بینهایت نیست ! شما آخرش به لینک ارتباطی مسیریاب و ... محدود میشه ظرفیت ارایه نمیتونی که مثلا هزار مشترک 100مگ داشته باشی و بک بونت 10 گیگابیت باشه!نقل قول:
شما کدوم استان هستید؟نقل قول:
سلام فیبر تا سر کوچه کشیده شده باشه . داخل کوچه هزینش با مخابراته یا خود شخص؟