بعد از بارون رکورد سرعت رو برای من زد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بعد از بارون رکورد سرعت رو برای من زد
سلام فریمور R3 برای مودم Z6000 دارید؟
از دوستان کسی فریمور اصلی ایرانسل مودم رو داره؟ به خدمات ایرانسل که زنگ زدم اونا نداشتن!!!
Firmware اصلی ایرانسل برای مودم های Z-6000 ورژن 1.0.2-R3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون Adrian عزیز بابت پاسخ سریعتون
من حدود یک هفته ست هم قطعی م زیاد شده هم سرعت م حدود 10 شده. وضعیت انتن م هم خیلی بد نیست
سلام دوستان، برادرم چند روز پیش مودم z6000 گرفته ماژول اون با اونی که ما داریم فرق کرده و مدل آن MLH4421 V1.0 هست.و ورژن نرم افزاری ماژول هم 4.2.2.0-26283-BYPASS-1.1.1 هستش با این حساب فایل آپگرید ماژول هم بیرون اومده اگر کسی اونو داره لطف کنه به ما هم بده.
فاز این ایرانسل چیه؟ بسته یکساله 75 گیگ که 50 تاش روزانه هست 156 هزار تومن با 9 درصد مالیات روش.
اونوقت این یعنی گیگی چند؟؟
تو شهریار 4g خیلی عالیه ولی فقط outdoor !!!!
indoor خیلی بده حتی سیگنال درست حسابی ندارم سرعتم رو 4 مگ هست ولی بیرون بالای 35 هست !!!!
سلام دوستان.یه راهنمایی می خواستم ازتون.همنطور که می دونید جدیدا های وب افتضاح شده.سرعت داخلی خوبه ولی اکثر سرور های خارجی افتضاحه.حالا من می خواستم ایرانسل 4g lte بگیرم.توی قم هستم و توی نقشه سایت ایرانسل سبز پررنگ نشون می ده.حالا می خواستم ببینم وضعیت گمینگ چه جوریه باهاش.من پینگم برای امریکا حدود 300 هست . و nat type هم اگر باسیم وصل کنم توی اکس باکس وان open هست. حالا نظرتون چیه ؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان.یه راهنمایی می خواستم ازتون.همنطور که می دونید جدیدا های وب افتضاح شده.سرعت داخلی خوبه ولی اکثر سرور های خارجی افتضاحه.حالا من می خواستم ایرانسل 4g lte بگیرم.توی قم هستم و توی نقشه سایت ایرانسل سبز پررنگ نشون می ده.حالا می خواستم ببینم وضعیت گمینگ چه جوریه باهاش.من پینگم برای امریکا حدود 300 هست . و nat type هم اگر باسیم وصل کنم توی اکس باکس وان open هست. حالا نظرتون چیه ؟
سلام. من یک هفتست مودم z6000 خریدم، توی نقشه ایرانسل هم منطقه تحت پوشش هستم ولی ماشالا هر جای خونه رو امتحان میکنم با 3 خط انتن سرعتم 9 نهایت 12 ست!!! گفتم بپرسم جای خاصی از خونه هست بزارم بلکم یکم بره بالاتر!!
زنگ بزن پشتیبانی ۷۰۷ با خط اعتباری ایرانسل یا ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰سرعتتو ارتقا بدن
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
سلامنقل قول:
من تماس گرفتم برای مودم زد ۶۰۰۰. کارشناس گفت همچین محدودیتی نداریم. اگر دستگاه سیگنال درست بگیره بهترین سرعت وصل میشید. تماس لازم نیست.
سلامنقل قول:
من هم تازه این مودم رو گرفتم. با ۷۰۷ و ۷۵۰ تماس گرفتم کارشناسش غیر مستقیم و توی لفافه گفت این مودم گیرندگیش خیلی پایینه اگر ناراضی هستین ثبت شکایت کنید برای مرجوع کردن مودم یا تعویض. یعنی همینی که هست!!!!
کارشناس بلانسبت غلط کرده من دو هفتس گرفتم ۴۰مگابیت سرعتمه قطعی هم نداشتم،این اشکالان منطقه ایه ک میتونین با ارتقا به فریمور R15 حلش کنیدنقل قول:
الان زنگ زدم
گفت ما تعهد دادیم که فقط بالای 8 مگابیت باشه که مال شما الان هست!!! (یعنی اگه میگفتم 4 مگه مطمئنم میگفت ما تعهد دادیم بالای 3 باشه!)
حالا اون یکی مودم داخلیش که قیمتش بالاست واقعا بهتره؟
اصلا باید حتما مودم ایرانسل باشه؟
نمیشه یه tplink بگیرم مثلا؟
معمولیا نه، خیلی کمه فرکانس ۳۵۰۰ ساپورت کنن، معمولا هواوی داره یه چن مدل، باید بگردینقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
داداش خوب همرو سر کار گذاشتیا!نقل قول:
آخه دوستان کجا دیدین سرعت و محدودیتی زده باشه تو تعرفه ها یا سایت که زنگ بزنین ارتقاش بده .بسته به محل و نوع سیگنال دریافتی سرعتتون بالا و پایین میشه میتونین تو صفحات قبل نمونه عکس سیگنال دریافتی و سرعت نت رو ببینین.سعی کنین جاهای مختلف تست کنین.لزوما سیگنال بالاتر سرعت بالاتر نمیده گاهی وقتا با یه انتن سرعتی به مراتب بیستر از 3 انتن به شما میده.کافیه تست کنین.
یه زمانی رو تی دی محدودیت 8 مگ بود اما خیلی وقت برش داشتن
سلام بنظرتون تفاوت انچنانی داره بجای موردم z6000 از این مدل ها بگیرم ؟نقل قول:
یکی رو دیدم اصلا انتن نداشت و نت ضعیفی داشت بخاطر همین گفتم مودم خود ایرانسل رو نگیرم
این لینک ها که باز نمیشه شاید فروم بسته، ولی بهتره z6000 رو نخرید، یک مودم چینی ارزون قیمت هست که ایرانسل تونست سریع جایگزین adsl کنه بخاطر قیمتش، مودم ضعیف و بی کیفیته که انتن خارجی هم ظاهرا نمیخوره و سی پی یو ضعیفی داره، مثلا چند نفر همزمان دانلود کنن و ... ممکنه ریست شه یا هنگ کنه، ولی ظاهرا فقط وایفایش قویه همین، اینا چیزایی بود که بچها گفتن راجع بهش که در صفحات قبلی میتوانید پیدا کنید. مودم ۳۵۹ تومنی dt350، انتخاب بسیار مناسبی هست، و یا متفرقه خودتون تهیه کنید، که اگر لینک هارو اصلاح کنید نظرم رو میگم راجع بهشوننقل قول:
موقع راه اندازی تنزیمات خاصی باید اعمال کرد ایا؟
چون حتی ۱ خونه شم روشن نیست :n28:
این مودمو من دارم هیچ مشکلی ندیدم،درضمن دادن ۳۵۰تومن پول برای یه مودم td lte اصلا بصرفه نیس،ایرانسل هیچوقت نمیاد ی مودم ب این مشکلی رو روونه بازار کنه چون داد همه درمیاد بنفعش نیسنقل قول:
سلام. نه تنظیمات اصلا نداره. فقط باید بچرخی ببینی کجا بهتر انتن داره. همین. اگر مودم زد 6000 داری بفکر مرجوع کردنش باش.نقل قول:
سلامنقل قول:
اره همینه
شت :n27:
نکته ای بسیار عجیب
تو نقشه زده شهر شما در پوششه
با کد *20# میزنم میگه در پوشش نیست
:n27::n27::n34:
*20# واسه همه ظاهرا td رو میزنه پوشش نیست، فعلا کدش آپدیت نشده با همون نقشه درستهنقل قول:
حالا بفرض یجوری من اینو انتن دارش کردم
سوال اصلیم اینه چجوری براش میشه بسته خرید یا چک کرد چقدر اعتبار مونده ؟
سلامنقل قول:
اره سایت لینک ها رو بسته
این دو مودم هست
TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router
D-Link DWR-953 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router
فعلا وایمکس دارم و میخوام این رو جایگزین کنم چون فیبر نوری هستم و نمیشه از شرکت ها نت بگیرم بهمین خاطر میخوام مودم خوب سیم کارتی بخرم و از تن سیم کارتهای اپراتور ها استفاده کنم
این دو مودم هردو عالی هستند، که خودم dlink رو ترجیح میدم با اینکه اولی قشنگ تره.نقل قول:
با اینا نمیتونید به tdd ایرانسل وصل شید، هیچکدوم 3.5 گیگاهرتز ندارن، ولی میتونید از ۴جی معمولی که روی موبایل ها میگیرن استفاده کنید، که معمولا کاهش سرعتم نداره و فرقش با tdd فقط ممکنه یکم ثبات کمتر باشه همین.
اپلیکیشن "ایرانسل من" نصب می کنی بعد وارد مدیریت حساب می شی و با اضافه کردن حساب جدید و وارد کردن اطلاعات و شماره سیم کارت ال-تی-دی می تونی میزان مصرف و همچنین خرید و شارژ بسته ها رو انجام بدینقل قول:
سلام بر همه عزيزان دل
دوستان من ديروز اين مودمو خريدم
سرعت دانلود خوبه همه چي اوكيه
ولي وقتي ميخام ps4 انلاين بزنم (بازي overwatch) كه نياز شديدي به نت بدون قطعي داره يهو هر ٥-٦ دقيقه منو از سرور ميندازه بيرون يعني كلن ارتباط قطع ميشه تا چند ثانيه
دليلش چيه؟ هم سيم td گذاشتم هم 4g
خداييش كسي تونسته انلاين بزنه با اين؟
جالب اينجاست وقتي همون سيم 4g رو هات اسپات ميكردم اين اتفاق نميوفتاد
دليل چيست؟
سلام.نقل قول:
مبارکت باشه. چه مودمی خریدی؟
ممنون از شمانقل قول:
من واقعا گیج شدم
تا بحال از نت سیم کارت استفاده نکردم و اصلا اشنایی به بسته ها ندارم و فقط میدونم مشتری هام میگن اینجا ایرانسل فور جی جواب نمیده روی موبایل
از یه طرف هم الان وایمکس دارم و تازگی انتنش خیلی داغون شده و چند روز دیگه شارژم تموم میشه و باید تصمیم بگیرم
اینترنت رو هم برای گیم سنتر میخوام استفاده کنم و ماهیانه حدود 70 گیگ دانلود نیاز دارم
اصلا نمیدونم این مودم رو بخرم تو بازی ها پینگ بد میشه یا بهتر از این نت فعلی چون اینجا ظاهرا 4g ساپورتش روی موبایل ضعیفه
الان هم که شما میگید این مودم ها رو نمیشه به tdd ایرانسل نصب شد
شما پیشنهادتون برای خرید مودم و اپراتور و بسته چی هست ؟
پ ن : اینجا فیبرنوری هست و نمیشه از شرکت ها اینترنت گرفت 2 راه بیشتر ندارم یا مخابرات که خیلی افتضاحه داشتم یا نت بی سیم که 5 ساله وایمکس دارم)
ممنون از شمانقل قول:
ولی وقتی میزنم میگه شماره وارد شده صحیح نمی باشد
یعنی چی ؟ چ کنم؟
سلامنقل قول:
مرسي داداش
همين z6000
.نقل قول:
از سرعت راضی هستی؟ چقدر سرعت داری؟
آشغال ترین مودم توی کل دنیا z6000 هست کلا فکر نمیکنم برای شرکت سازنده 5 هزار تومن هم دراومده باشه قیمتش من تمام امکانات جانبی مودم رو خاموش کردم هنوز که هنوزه cpu over load میشه و مودم ریست میشه هر از چند گاهینقل قول:
برای پیشنهاد ومشاوره سرویس برو به این تاپیکنقل قول: