پیام ترابرد، کاملاً برداشت شده است و هیج تفاوتی مابین شما و کسی که قبلاً ترابرد کرده بوده است نمی باشد.نقل قول:
Printable View
پیام ترابرد، کاملاً برداشت شده است و هیج تفاوتی مابین شما و کسی که قبلاً ترابرد کرده بوده است نمی باشد.نقل قول:
من فکر میکنم پیام های بانک یا کلا اون پیام هایی که درست کار میکنن به این صورته که اول به اپراتور پایه ارسال میشن و بعد اپراتور پایه اونها رو به مقصد ارسال میکنه یه چیزی شبیه به دایورت؟ فکر میکنم این روش پرهزینه باشه، برای همین فقط یه تعداد محدود از از شمارت ها مثل بانک رو به این شکل پوشش دادن تا بعدا به راه حل اساسی برسن.نقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
با سلامنقل قول:
من از یکی دوماهیه از همراه اول رفتم ایرانسل و هنوز پیام ترابرد و دو بوق سر جاش. مشکل اصلی من با ترابرد اینا نیست مشکل اصلیش مکثی هست که بعد از دو تا بوق میکنه و خیلیا تا ميبينن زنگ نمیخوره قطع میکنن
امروز ثبت نام اینترنتی کردم، انشالله که مشکلی نباشه.نقل قول:
sent from my tapatalk
امروز هم چك كرديد؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
فقط حتما" بصورت آنلاین از طریق سایت MCI قبض میان دوره ای رو پرداخت کنید و دیگه از خطتون تماس نگیرید تا بدهی نداشته باشه.نقل قول:
دوستان ظاهرا امروز پيام صوتي ترابرد حذف شد
من دايمي همراه اول دارم و از همون روزي كه ترابرد راه اندازي شد،منتظر بودم پيام صوتي حذف بشه
الآن بجز پيام كه حل شد،مشكل ديگه اي نداره؟با خيال راحت ميشه ترابرد كرد؟sms هاي بانك و اينا اوكي هست؟
فقط پیامک بانک ها دریافت میشه، ولی هیچ پیامک اطلاع رسانی از سرشماره های ۱۰۰۰ ۲۰۰۰ ۳۰۰۰ ۵۰۰۰ فعلاً دریافت نمی کنید.نقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
با سلام و احترام،
دوستان عزیزی که از همراه اول ترابرد به ایرانسل کردند آیا پیغام ترابرد حذف شده است ؟
ممنونم.نقل قول:
ولی خطم اعتباریه.
یکم شارژ داره توش. موقع ثبت نام تو سایت ایرانسل، زمان ترابرد رو 4ام دی زدم تا شارژم مصرف شه. بعدش اگه کم اومد، هزاری شارژ میکنم که زیاد ضرر نکنم
sent from my tapatalk
دوستان لطفا راهنمایی کنید
یه خط ایرانسل رو به رایتل ترادبرد کردم، الان برای برگشت به ایرانسل باید چی کار کنم؟ آیا باید مدتی رایتل بمونم یا هزینه ای پرداخت کنم؟
سلامنقل قول:
بله هنوز هست
طبق قانون ترابرد باید سه ماه از آخرین ترابرد بگذره. ولی ممکنه واسه بازگشت به اپراتور پایه این زمان در نظر گرفته نشه. شما درخواست بدید اگه رد شد دلیلش همینه باید 3 ماه بگذره !نقل قول:
از پنل خود ایرانسل قسمت بازگشت به ایرانسل را باید بزنید .
سلام
واسه همراه اول که بازگشت فوری داشت احتمالا بقیشون هم دارن
بازگشت به اپراتور پایه در هر زمانی امکان پذیر است و مشکلی نیست.نقل قول:
فرم بازگشت به ایرانسل را تکمیل کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان متاسفانه چند وقتیه از بانک پارسیان و پاسارگاد پیامک تراکنش بانکی برای من نمیاد.
شما بگید از کدوم بانک میاد من کارت همون بانک رو بگیرم.
من 3 ماهه از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم، مشکل پیامک بانکی از اول شهریور برام به وجود اومده و دو ماه اول این مشکل وجود نداشت.
برای بقیه هم اینجوریه؟
لطف کنید بگید از کجا به کجا ترابرد کردید و از کدوم بانک ها براتون پیامک تراکنش میاد و از کدوم بانک ها نمیاد.
لطفا همه بگن
Sent from my D6503 using Tapatalk
از همراه اول به ایرانسل: پیامک بانکهای ملی، صادرات، سامان، آینده و پاسارگاد برام میاد.نقل قول:
برای من هم از تجارت ، صادرات، دی، سینا، مهراقتصاد، بدون مشکل دریافت می گردید.نقل قول:
با سلام
دوستان من میخوام از ایرانسل به همراه اول برگردم. یکبار ثبت نام کردم و کد پیگیری بهم داد ولی پیامک تایید نیومد و سه روز بعد سیم کارت هم حتی اومد ولی فعال نشد زنگ زدم پشتیبانی همراه اول گفت چون پیامک تایید ندادین درخواستتون لغو شده در حالی که تو سیستم هنوز نوشته بود درخواست ثبت شد و لغو نشده بود منم سیم کارت رو شکستم و لغو ترابرد رو خودم زدم
حالا دوباره امروز درخواست دادم باز هم مثل قبل کد پیگیری داد ولی پیامک تایید نداد زنگ زدم به پشتیبانی گفتن خودم عدد 1 رو به شماره ی 667 برای تایید بفرستم منم فرستادم ولی تو پیگیری اینترنتی سایت همراه اول هنوز مثل قبل نوشته درخواست ترابرد ثبت شد و جوابی جدیدی هم از پیامک تاییدی که فرستادم دریافت نکردم و تایید ارسال یا همون دلیوریش فقط اومد چون فکر کنم موقع ترابرد به ایرانسل زمانی که 1 رو میفرستادی یه جوابی پس میفرستاد ولی اینجا هیچ جوابی برنگشت.
به نظرتون ایندفعه تایید شده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
پیشاپیش تشکر:n16:
دوست عزیزنقل قول:
بدلیل مشکل پیامک، که در ترابرد وجود دارد هیچ پیامکی دریافت نخواهید.
در هنگام پر کردم فرم بازگشت به همراه اول، مراجعه حضوری به دفاتر همراه اول را انتخاب کنید.
تا کارشناس نمایندگی مراحل ثبت نام و تایید سیم کارت را را برای شما انجام دهد.
خیلی ممنون از پاسخ شمانقل قول:
قبلا که مشکل پیامک نبود پیامک تایید از طرف شماره ی 667 میومد؟
حالا که پیام نیومده، من عدد 1 رو بفرستم قاعدتا باید تایید به صورت خودکار انجام بشه حالا چه همراه اول پیامش اومده باشه و چه نیومده باشه! درسته؟
اگه اشتباه نکنم پشتیبانی همراه اول هم همین رو گفت
سلام.
من ثبت نام اینترنتی کردم، تاریخ ترابرد رو امروز زدم، sms ترابرد اومد، ولی سیمکارت نیومد.
زنگ زدم شمارمو دادم گفت اره ثبت شده شمارتون،
گفتن شما sms ترابرد رو تایید کنید، سیم کارت هم تا 24 ساعت دیگه میرسه دمه خونت. 3 روز هم طول میکشه تا فعال شه!
بعد گفت اگه تایید نکنی، درخاستت لغو میشه
حالا sms رو تایید کنم یا نه؟؟؟
sent from my tapatalk
سلامی دوباره.نقل قول:
عرض کنم که من تو دوره ی ازامیشی ثبت نام کرده بودم، واسم با فاصله چند روزه، دوتا سیم کارت فرستادن . اخرش فعال نشد که منم زنک زدم گفتم بیخال شدم. اونا هم لغو کردن.
تا اینکه چند روز پیش اقدام کردم، و sms ترابرد رو تایید کردم و تا امروز صبح هیچ سیمکارتی دستم نرسید، رفتم امور مشترکین (همونجایی که سیمکارت اول رو بهم دادن) بعد از کمی پیگیری ، گفت تو چند ماه پیش بهت سیمکارت دادن. برو همونو بزن، فعال شده.
منم اومدم دیدم سیمکارتی که اون گفته فعال نشده ،برعکس سیمکارت دوم که میشه گفت یه امور مشترکین دیگه واسم اورد،فعال شد .
به هرحال، همراه اولم سوخت، الانم ایرانسل فعاله.
حالا چندتا مشکل که فعلا فهمیدم اییناست :
کد دستوری 555 کار نمیکنه و اخطار زیر رو میده. نمیتونم شارژ و.... رو بیینم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه نمیتونم وارد برنامه ایرانسل من بشم.میگه شمارت اشتباهه
پ.ن: یه بسته هفتکی 500 مگی روزانه+500 شبانه رایگان بهم دادن.
2 تومن هم شارژ داشت (زنگ زدم، قطع که کردم، شارژ رو نشون داد)
sent from my tapatalk
۲۴ ساعت دیگر بعد از فعالسازی خط این مشکل برطرف می گرددنقل قول:
من يك دي ماه، از همراه اول درخواست ترابرد به ايرانسل دادم(سيمكارت اعتباري)،٢ دي ماه تاييد كردم و اس رو زدم و حتي از ايرانسل زنگ زدن تاييديه گرفتن
پنجشنبه هفته پيش يعني ٣ دي پيام اومد كه بزودي سيمكارت شما غير فعال ميشه و سيمكارت جديد به دستتون ميرسه
سيمكارت غير فعال شد اما سيمكارت ايرانسل به دستم نرسيد
تا همين امروز كه دوشنبس هر روز تماس ميگيرم و بهم ميگن تيكت باز كردم جواب نيومده و امروز گفتن ارجاع ميديم سرپرستي
حتي بهم گفتن ترابرد شما با موفقيت انجام شده و شما الان پروفايلتون در ايرانسل فعاله اما سيمكارت به دست شما نرسيده و بايد با واحد توزيع ايرانسل پيگيري كنن
بنظرتون مشكل چيه؟ترابرد كه انجام شده و فعال شده ايرانسل اما نميارن!!
من يك دي ماه، از همراه اول درخواست ترابرد به ايرانسل دادم(سيمكارت اعتباري)،٢ دي ماه تاييد كردم و اس رو زدم و حتي از ايرانسل زنگ زدن تاييديه گرفتن
پنجشنبه هفته پيش يعني ٣ دي پيام اومد كه بزودي سيمكارت شما غير فعال ميشه و سيمكارت جديد به دستتون ميرسه
سيمكارت غير فعال شد اما سيمكارت ايرانسل به دستم نرسيد
تا همين امروز كه دوشنبس هر روز تماس ميگيرم و بهم ميگن تيكت باز كردم جواب نيومده و امروز گفتن ارجاع ميديم سرپرستي
حتي بهم گفتن ترابرد شما با موفقيت انجام شده و شما الان پروفايلتون در ايرانسل فعاله اما سيمكارت به دست شما نرسيده و بايد با واحد توزيع ايرانسل پيگيري كنن
بنظرتون مشكل چيه؟ترابرد كه انجام شده و فعال شده ايرانسل اما نميارن!!
بخش USSD ها حل شد.برنامه ایرانسل من هنوز غیر فعاله ، شماره رو نمیشناسهنقل قول:
اپدیت: یه اپدیت جزیی تو برنامه بازار بود، اپدیت کردم ایرانسل من رو. درست شد.
sent from my tapatalk
به نظرم تهران نیستی شما.نقل قول:
منم مازندران هستم و همین مشکل رو داشتم، اخرش حظوری رفتم به نمایندگی ایرانسل ، دیدم سیمکارتم اونجاست، دمه خونه نیاوردن.
حالا شما هم یه سر بزن، شاید مث مال من شده باشه کارت.
sent from my tapatalk
نقل قول:
بله درسته متاسفانه ایرانسل در شهرستان ها سیم کارت جایگزین رو نمیاره درب منزل و باید حتما با شما از طرف نمایندگی اصلی خدمات ایرانسل مستقر در شهرستان شما تماس گرفته بشه و بگن که تشریف بیاورید و سیم کارتتون رو ببرید که گاها کوتاهی میشه و زنگ هم نمیزنن پس حتما خودت برو نمایندگی فروش و خدمات ایرانسل و کد پیگیری و شماره موبایلت رو بده و اونجا سیم کارت صادر شده رو تحویل بگیر . اونجا هم نبود برو نمایندگی دیگه ای منظورم اینه اول ببین تو شهرستان شما چند تا نمایندگی خدمات ترابرد رو انجام میدن و رسیدگی میکنن از طریق سایت ایرانسل و بعد برو همون نمایندگی ها اصولا فقط نمایندگی های حقوقی و خدماتی این کار رو انجام میدن نه نمایند گی های فروش .
نه دوست عزيز،تهران هستمنقل قول:
من متاسفانه اصلا وقت مراجعه حصوريو ندارم وگرنه تا الان رفته بودم و حضوري ميگرفتم
خوسبختانه اين خطي ك ترابرد كردم خط اصليم نبودم و صرفا بخ عنوان تست اين كارو كردم
نقل قول:
نقل قول:از همه دوستانی که مشارکت کردن ممنونم.[emoji120] [emoji120]نقل قول:
پیامک بانک پاسارگاد از فردای روزی که پرسش رو مطرح کردم درست شد و ظاهرا اختلال تو سیستم خود بانک بوده و پیامک پارسیان امروز بعد از 40 روز درست شد البته شماره ی پیامک تغییر کرده.
البته یه چیز بگم خیلی دلم سوخت.
حالا که من ترابرد کردم یک ماهه همراه اول نامرد محله خونه ما 4G راه انداخته
خوشحالم که بلاخره این مشکل هم با خیر و خوشی درست شد . در مورد ترابرد هم اصلا پشیمان نباشید 4G همراه اول بی مایه فطیره یعنی چی ؟ یعنی اینکه مثل رایتل و ایرانسل نمیشه در تمامی بسته ها و یا آزاد از اون استفاده کرد دنگ و فنگ داره و هزینه اضافی .نقل قول:
سلام.
یه ریویو از ترابرد بگم براتون.
چند روزیه که از همراه اول ترابرد کردم ایرانسل. خدارو شکر خدارو شکر فعلا همه چیز درسته.
از بانک ملت پیام میاد.
از گوگل با شماره +44 7786 200414 پیام میاد.
فقط مونده پارس انلاین که با شماره +9850001585 که پیام بیاد، هنوز کاری نکردم که پیام بده. امید وارم بده.
ایرانسل من، کد های USSD و بدون بوق ترابرد (دقیقا مث معمولی ها بوق میخوره، تاخیر هم نداره) ، مث ادم کار میکنن.
فعلا همینا رو یادمه.
امیدوارم شما دوستان هم با خیر و خوشی ترابرد کنین
sent from my tapatalk
دوست عزيز اعتباري يا دائمي همراه اول رو ترابرد كرديد؟چند روزي كلا شد.نقل قول:
ممنون از شما
من یکم دردسر کشیدم.نقل قول:
سیم کارت اعتباری هست
من دو سری اقدام کردم، دفعه اول خودم کنسل کردم، این سری 3-2 روزه کارش تموم شد.
شما 1-2 صفحه قبلی رو بخونی، پستم هست که مسیر ترابردم رو توضیح دادم
sent from my tapatalk
توی اولین روزهای اجرای آزمایشی ترابرد، از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل. از نظر آنتندهی و اینترنت خیلی راضی بودم.
به خاطر پخش پیام ترابرد (که الان انگار دیگه برداشته شده) و نرسیدن اساماسهای اطلاعرسانی (که انگار هنوزم درست نشده) برگشتم به همراه اول. وقتی برگشتم دو تا مشکل پیش اومد:
- سیمکارت همراه اولی که بهم داده بودن فعال نشد. در صورتی که سیمکارت قبلی سوخته بود و بدونسیمکارت شده بودم. زنگ زدم به ۹۹۹۰ مشکل رو حل نکردن. گفتن سیمکارت شما توی سیستم ما فعال هست! رفتم یکی از دفاتر همراه اول و گفتم سیمکارتم گم شده. یکی دیگه گرفتم و کار کرد.
- بعد از برگشتن به همراه اول، اینترنتم غیرفعال شده بود. هم حضوری پیگیری کردم و هم به ۹۹۹۰ زنگ زدم. کسی نفهمید مشکل چیه. گفتن اینترنت شما توی سیستم ما فعال هست. درخواست دادم اینترنتم غیر فعال بشه. بعد از این که اساماس غیر فعال شدن اینترنتم اومد، دوباره درخواست فعالسازی اینترنت دادم. درست شد.
انگار این دو تا مشکل گاهی برای کسایی که برمیگردن به همراه اول پیش اومده. این روشها رو امتحان کنید و نتیجه رو همینجا بگید تا بقیه استفاده کنن.
نقل قول:
یعنی با این مثالهات یک جو آبرو برا همراه اول نزاشتی...
یعنی تا اینقدر بی کفایتی اپراتور؟ :n04:
:n08:
با سلام
منم دو بار درخواست برگشت به همراه اول دادم دفعه اول سیم کارت اومد پیامک تایید نیومد و فعال نشد خودم رفتم لغو زدم، دفعه دوم دوباره اینجوری شد و درخواست تایید نیومد زنگ زدم همراه اول گفتن شما کد تأیید رو به شماره 667 طی 24 ساعت بفرست تایید میشه. الان نزدیک 12 روز گذشته سیم کارت دوم دستمه و فعال نشده و همراه اول هم گفته واستون پرونده تشکیل دادیم به خدمات ارتباطی برین تا پروندتون رو کامل کنن که اونم در حال حاضر نمیتونم برم
جالبه تو سیستم همچنان نوشته درخواست ثبت شد، قبلی هم همینطور بود خودم لغو کردم.
دوستان برای رفع مشکل عدم دریافت پیامک های خارجی باید چیکار کرد؟
حدوده 4 ماهه ترابرد کردم از ایرانسل به همراه اول و همچنان مشکل دریافت اس ام اس هایی که از خارج ایران ارسال میشه دارم
به پشتیبانی همراه اولم زنگ زدم گفتن به ما مربوط نیس:n35:
بازگشت به ایرانسل مشکلو حل میکنه؟
همرا اول میگه به ما مربوط نیست؟! :n04:نقل قول:
مگه پشتیبانی فعلی همراه اول نیست؟! پس به کی مربوطه؟ :n13: