ممنون جواب نداد باید ببرم گارانتینقل قول:
Printable View
ممنون جواب نداد باید ببرم گارانتینقل قول:
دوست عزیز چطور تفاوت نکرده شما تست رو ندیدن دانلود از 4.5 رفته 22نقل قول:
بنده سطح سیگنال رو عرض کردم که ازنقل قول:
- RSSI: -90 to -86 dBm. رسیده به RSSI: -77 to -72 dB
با یک آنتن 1.5 متری حداقل من انتظارم بیشتر از این حرفا بوده
من هنوز با ۳۲۲۰ مشکل دارم با مودم ۳۳۷۲ ایرانسل همش unplugged میدهد چیکارش کنم؟ مگه وقتی قطع میشه نباید دوباره identify کنه ؟
سلام دوست مننقل قول:
هاب بله
هاب پاوردار بنده تست كردم جواب ميده يعني ميشناسه
روي دانگل هم ميشناسه
ولي اينكه چقدر كارايي داره و كجا كارايي داره بنده تست نكردم
تجربه من اين هست مسئوليتش پاي خودت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
منم همین مشکل رو داشتم، راه حلش اینه که روترو ریست فکتوری کنی.نقل قول:
من بعد ریست فکتوری آپگریدش نکردم. فعلا دیگه این مشکلو ندارم
سلامنقل قول:
من یک e3372 دارم که 40 تا فریم ور روش زدم تا یکش جواب داد
شما به دنبال فریم ور قدیمی تر باش جدیدها استفاده نکن ایشالا که جواب میده
با تشکرنقل قول:
آیا تا حالا کسی با این روش ussd و انتخاب فرکانس رو برای مودم E8372 آزمایش کرده و تجربه ای هم داره ؟ اگر ممکنه نتیجه رو برای ما بنویسید :n16:
................
کجای مودم؟نقل قول:
من چیزی برای نمایش مقدار دقیق سیگنال در این مودم پیدا نکردم!
دوستان مودم b315 هواوی رو میشه آنلاک کرد؟
لاك نيست بازهنقل قول:
هر چي مي خواي بزار
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
نقل قول:
اونی که تو نمایندگی ها میفروشن بله آنلاک هست و با گارانتی
ولی اونی که من در نظر دارم بگیرم لاک اپراتور unicom چین ئه و بدون گارانتی!
واسه همین خواستم اول مطمئن بشم قابل آنلاک کردن باشه
میخواستم بدونم واقعاً علتش چی هست که در بیشتر مودمها امکان انتخاب فرکانسها بطور دستی وجود نداره ؟
احتمال نمیدید شاید واقعاً این قابلیت وجود داره ولی به نوعی مخفی شده ؟ مثلاً شاید باید با یوزر و پسورد خاص وارد تنظیمات مودم شد ؟
کمک فوری!
سلام من یه مودم هواوی E5573 دارم با یه سیم کارت دیتا رایتل
اول اینکه صفحه تنظیمات مودم که با 192 شروع میش و پشت مودم نوشته فقط با مرورگر گوشی باز میشه و با لپتاپ اصلا باز نمیشه!با چندین مرورگر امتحان کردم.
دوم اینکه سیم کارت دیتا اصلا رجیستر نمیشه چه در مودم و چه در گوشی های 4 جی!
مودم با سیم کارت ایرانسل مشکل نداره.
لطفا یه راهنمایی کنید.
مارک مودم هواوی هست :
دقیقا ! :n16:نقل قول:
منطقا وقتی مودم خودش بین نسل ها سوئیچ میکنه باید بشه دستی هم تغییرشون داد ولی به احتمال زیاد و بنظر من کم کاری در نوشتن کدهای مورد نیاز در firmware هست که باعث وجود داشتن یا نبودن این امکان میتونه باشهنقل قول:
وگرنه دلیل خاصی نمیتونه داشته باشه. بعضی مودم ها رو میشه با دستورات خاص -به قول خودمون مخفی- AT تغییراتی درشون داد
شاید بدونید بعضی از مودمهای هوآوی بدون اینکه به webui مودم دسترسی داشته باشیم با استفاده از API میشه یه سری تنظیماتی رو تغییر داد . برنامه Toolbox for Huawei Router with HiLink رو از لینک زیر میشه دانلود کرد .
پس از کانکت شدن به مودم ، به قسمت API Control برید و از منوی پایین آمدنی گزینه api/net/net-mode رو انتخاب کنید و دکمه get رو بزنید . همانطوریکه در عکس زیر میبینید و با توجه به توضیحاتی که در اسپول پایین گذاشتم :
NetworkMode که عددش 03 هست به معنی 4G Only LTE هست
NetworkBand که در اینجا 3FFFFFFF هست به معنی all supported هست
LTEBand هم که 40 هست به معنی B7 FDD 2600 هست .
برای ویرایش موارد گفته شده میشه از قسمت write to API استفاده کرد . بعد از هرگونه ویرایش باید دکمه write to directly to API رو زد .
محتوای مخفی: band
منبع :
و
طبق نقل و قول زیر ظاهراً برای بیشتر مودم های هواوی هم قابل استفاده هست .
نقل قول:
This tool help us to config Huawei E5186 & E5786 Because some thinks we can not do with the original GUI like hidden signal parameters and API settings The tool also works with other international classifications Huawei types such as E3372 there simply insert anything with Password
اینو هم بگم که روش بالا رو به هیچعنوان تست نکردم و نمیدونم تا چه حد امکانپذیر هست و آیا مشکلی برای مودم پیش میاره یا خیر .
در مودم D100 ایرانسل این موضوع صدق میکنه.ولی در هواوی E5172 متاسفانه جز یوزر و پسورد admin چیز دیگری کار نمیکنه!نقل قول:
این برنامه رو دانلود کردم اما به مودم 5172 کانکت نشد:n35:نقل قول:
من روی e3372 تست کردم کانکت شد . تنظیماتی که در API دیده میشد دقیقاً همانی بود که در webui تنظیم کرده بودم .نقل قول:
اگر فـیلتر شـکن فعال هست خارج بشید و مجدداً تست کنید و همچنین مطمئن بشید آیپی رو درست وارد کردید .
ضمناً در قسمتی که مربوط به وارد کردن پسورد هست چیزی تایپ نکردم و یا پاک نکردم .
میبخشید سوالم بیجاست ، اخرین ورژن فریمور و webui مودم های 3372 ایرانسلی همینیه که تو پست اول قرار گرفته ؟
منظورم این دو تا ورژن اخریشه ؟
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04
Update_WEBUI_17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1
با 5172 هر کاری کردم کانکت نشد.نقل قول:
+
این انتن های یاگی که در سایتهای چینی میفروشن ارزش خرید دارن و بخوبی کار میکنن؟
دوست عزیز علی اکسپرس دیگه به ایران ارسال نداره!نقل قول:
من از یه سایت دیگه سفارش دادم ایشالا تا چند هفته دیگه میرسه,تست میکنم نتیجه رو میگم
شما از 5172 راضی هستی؟
مگه در حالت auto به قویترین فرکانس وصل نمیشه؟
با سلام خدمت عزیزان ، ابتدا معذرت خواهی میکنم از تمام عزیزان که اگر موضوع من ربطی به این بخش ندارد چون نمی دانستم کجا باید مطرح کنم .حدود 3 هفته پیش همراه اوا 09129999000 با من تماس گرفت و در مورد مای فای 4G به صورت اقساطی با من صحبت کرد و من چون دیدم بجای اینکه 400 یا 500 هزارتومان هزینه مودم را بدهم اقساطی این مودم خیلی به نفع تر می باشد پذیرفتم ولی هنوز برایم ارسال نشده هر چقدر هم با 9990 تماس میگیرم فقط میگویند به زودی ارسال میگردد و هیچکس جوابگو نیس کسی در این زمینه می تواند کمکم کند که از چه طریقی میتوانم پیگیری کنم ممنون از دوستان
این سایت ارسال به ایران داره؟نقل قول:
برای شما قیمت تمام شدش چقدر شد؟
ممنون.تست کردید نتیجه را اعلام کنید.:n16:
+
اره راضی هستم. فقط عیبش اینه وضعیت سیگنال رو نشون نمیده و اینکه انتخاب نوع فرکانش نداره
والا تشخیصش سخته که ببینی به کدوم فرکانس دقیقا وصلهنقل قول:
مگه در حالت auto به قویترین فرکانس وصل نمیشه؟
بله دقیقا از همین سایت خرید کردمنقل قول:
اینم لینک محصولی که سفارش دادم:
در قسمت خریداران میتونید تاریخ و سفارش بنده رو مشاهده کنید,با پرچم ایران مشخص شده
برای من 35 $ یعنی 133000 تومان
هزینه گمرک هم به این مبلغ اضافه میشه که البته تا نیاد ایران مشخص نمیشه چقدر میگیرن
وضعیت سیگنال همراه اول تو محدوده ما با توجه به فاصله 500 متری با دکل خوبه ولی تعداد یوزر زیاده که حدس میزنم با اتصال آنتن یاگی خیلی بهتر بشه ولی تا تست نکنم با قطعیت نمیتونم بگم
البته همراه اول فعلا 4g نداره توی محدوده ما ولی اگر 4g بیاد احتمالا اون قابلیت انتخاب فرکانس خیلی کاربردی خواهد بود!که اون هم ظاهرا دوستان فعلا فقط روی e3372 موفق شدن دستی انتخاب کنن!
ایرانسل هم که no service! :n15:
فیرمویر بله ولی webui یه نسخه جدیدتر هست من چند پست قبل لینکشو گذاشته بودمنقل قول:
انتن از گمرک ترخیص نمیشه دوست عزیز . میاد گیر میکنهنقل قول:
من دنبال این نوع انتن بودم بهم یک شماره دادند البته فعلا تماس نگرفتم این هم شمارش دوست داشتید تماس بگیرید شاید راهنمائیتون کنه فروش و مشاوره: 09155073854
شانسیه!بنده قبلا چیزهای به مراتب عجیب تر از آنتن هم خریدم و به راحتی ترخیص شده!:n02:نقل قول:
معمولا آنتن هایی که گیرنده امواج غیر مجار هستن یا روی فرکانس های خاص پارازیت میندازن غیر مجاز هستن ولی این آنتنها کاربردشون مشخص هست
حالا صبر میکنیم تا بیاد مشخص میشه به چه صورته
دوست عزیز این شماره مربوط به مشهد ئهنقل قول:
و این هم آگهی اشون هست,من با توجه به شماره موبایل این لینک رو پیدا کردم:
تماس گرفتم آنتن یاگی که دارن روی فرکانس 800mhz تا 2100mhz به اندازه 14dbi جواب میده
و روی فرکانس 2600mhz به اندازه 12dbi
اون آنتنی که من سفارش دادم طبق اطلاعات فروشنده 28dbi هست ولی مطمئن نیستم واقعا به همون اندازه جواب بده یا نه!
سلامنقل قول:
دوست عزیز به نظر میرسه که شما در این موارد تجربه بالایی داری
میشه در مورد آنتنهایی که این سایت میفروشه نظر بدی که آیا ارزش خرید داره؟ آیا مشکل ضعف آنتن 4G رو حل میکنه؟
بعدش، من قبلا هم سوال کرده بودم اما کسی جواب نداد، مفهوم دسیبل در آنتنهای دریافتکننده 4G چیه؟
مثلا تو همین سایت نوینفون آنتن 35db چه فرقی با آنتن 55db داره؟
و اینکه بالاخره کسی به ما نگفت که آیا مودم E8372 قابلیت قفل رو فرکانس موردنظر رو داره یا نه؟
نقل قول:
سلام
نه والا ما درس پس میدیم,دوستان فعال تو این تاپیک خیلی با تجربه تر از بنده هستن :n01:
تا جایی که اطلاع دارم اون آنتن ها نسبت به آنتن یاگی ضعیف تر هستن,نه اینکه بی تاثیر باشند ولی با اون قیمت به نظر من آنتن یاگی خیلی بهتر و به صرفه تره و تاثیرش محسوس تره!
دسی بل در واقع واحد توان امواج هست که به طور مثال برای بیان قدرت امواج مودم های بیسیم هم استفاده میشه,بیشتر مودم های بیسیم خانگی بین 3 تا 5 دسی بل قدرت دارن!چون در معرض این امواج بودن برای سلامتی انسان مضر هست!حالا در مورد اون 28dbi خدا به ما رحم کنه! :دی
یه مفهوم دیگه هم شاید شنیده باشید که مثلا میگن محدوده فرکانسی وایرلس باند 2.4ghz یا 5ghz هست اون طول موج امواج هست که هرچی بیشتر باشه طول موج کوتاهر میشه و بردش کمتر میشه!پس الزاما همیشه 5ghz بهتر از 2.4ghz نیست!بستگی به نوع استفاده و مسافت داره!
تا اونجایی که بنده تحقیق کردم فعلا فقط e3372 آنلاک شده اون هم از طریق webui و همینطور d100 مودم لاک شده ایرانسل همچین قابلیتی دارن که بشه روی فرکانس خاص قفل کرد!(گویا d100 رو نمیشه آنلاک کرد!)
شاید فریموری هم واسه e8372 باشه ولی من اطلاع ندارم
همونطور که دوست خوبم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره کرد شاید از طریق دستکاری API بشه به یه نتایجی رسید
اکثر مودم ها روی 4g قفل میشن ولی روی فرکانس خاص نه!نمیدونم دلیلش چیه, ولی حدس میزنم شاید خودشون به طور خودکار به قویترین فرکانس( و نه پرسرعت ترین فرکانس!) وصل میشن تا اینترنت با ثبات و پایدار باشه و نه پرسرعت و همراه با نوسان!
من مودم هوآوی B315 خریدم . با استفاده از همین برنامه Toolbox for Huawei Router with HiLink خیلی راحت تر از اونچیزی که فکرشو میکردم فرکانس رو بطور دستی انتخاب کردم . حتی لازم نبود از طریق API هم اقدام کنم . سه عکسهای زیر کاملاً گویا هستند .
لینک دانلود :
آدرس آیپی مودم رو وارد کنید و با قسمت پسورد کاری نداشته باشید . پس از کانکت شدن به مودم ؛ شما فقط کافی هست از قسمت Setting و از منوی پایین آمدنی network mode گزینه LTE Only رو انتخاب کنید و از منوی پایین آمدنی network band فرکانس مورد نظر رو انتخاب کنید و در نهایت دکمه apply رو انتخاب کنید .
باز برای اینکه مطمئن بشم همه چیز به درستی انتخاب شده API رو هم چک کردم .
NetworkMode که عددش 03 هست به معنی 4G Only LTE هست
NetworkBand که در اینجا 3FFFFFFF هست به معنی all supported هست
LTEBand هم که 40 هست به معنی B7 FDD 2600 هست .
به RSSI فعلاً دقت نکنید چون هنوز موقعیت و مکانشو تنظیم نکردم .
شرمنده این سوال را اینجا می پرسم میشه لطف کنید راهنمائی کنید چطور باید از این سایت خرید کنیم چون فکر کنم ایران تحریم باشد و همینطور کرایه حمل و نقل از کشور مبداء تا ایران چقدر میشود اصولا یک توضیح کلی در این رابطه بفرمائید ممنون میشومنقل قول:
نقل قول:
سلام روی مودم E8372 با موفقیت کار کرد حالا هم میشه مشخصات کاملا کامل سیگنال دریافتی رو دید هم رو فرکانس خاصی قفل کرد
ممنون اقا عطا
8372 کاستوم فریمویر هم داره ولی فعلا نرید سراغش گارانتی باطل میشه قبلا هم گفتم باید پشت مودم باز بشه و یک نفر در راستین بازار هم تست کرده
بسیار عالی:n01:نقل قول:
برنامه خیلی خوبی معرفی کردی دوست عزیز.:n12:
فقط نمیدونم چرا با مودم هواوی 5172 سازگار نیست و کانکت نمیشه اصلا:n03:
ممکنه به نوع ویندوز(ویندوزم 10 هست) و یا ارتباط از طریق وایرلس با مودم ربط داشته باشه؟
برنامه نویس این برنامه نگفته این برنامه با 5172 کار نمیکنه؟
ضرر نداره روی یه ویندوز دیگه هم تست کنی . من الان ویندوزم 7 هست .نقل قول:
هم با WiFi کانکت میشه و هم با کابل لن .
درباره مودمی که داری اطلاعی ندارم ولی hilink هست ؟ شاید به hilink بودن یا نبودن مودم ربطی داشته باشه !؟
وقتی رو کانکت کلیک میکنم چند ثانیه بعدش این ارور رو میده:نقل قول:
حالا نمیدونم مشکل از ویندوزه یا با مودم سازگار نیست
+
از لینک زیر لیست دستگاه های پشتیبانی شده رو چک کردم مودمم جزوشون نبود