درسته همه نرم افزار ها پاک میشه اینم باگ اپدیت جدیده ضمن اینکه تو منوی دیسکاور قسمت دیجیتال گرافیکش سیاه سفید شده که جالب نیست
Printable View
درسته همه نرم افزار ها پاک میشه اینم باگ اپدیت جدیده ضمن اینکه تو منوی دیسکاور قسمت دیجیتال گرافیکش سیاه سفید شده که جالب نیست
سلام نمایندگی سونی هر عینک bt500رو ۲۵۰۰۰۰تومن میفروشه کسی جایی که اررونتر باشه سراغ نداره؟بین دومدل bt500وbt400کدوم بهتره؟اصلا فرقشون چیه؟
اینجا میتونید با قیمت های مناسب تری پیدا کنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SSG-3050GBنقل قول:
-تو این سایت مدل نزده احتمالا اصلی نیست.نقل قول:
bt400 روی w800B بوده و لی چون w800c بدون عینک است مدل عینک جدا از تلویزیون bt500 نامگذاری شدغیر از این بر طبق سایت سونی هیچ فرقی ندارند.
من از عینک سامسونگ استفاده میکنم مدل SSG-3050GB.
مطمئنا اصلی نیست اصلیش قیمتش دویست تومنهنقل قول:
Sent from my D6502 using Tapatalk
امروز از سایت نماینده سونی دو عدد عینک گرفتم به مبلغ هر کدوم ۲۵۰۰۰۰ تومان کیفیت و جنس بدنه عینکها با آدم حرف میزنه واقعا مشخصه اصله. کیفیت سه بعدی هم محشره.نقل قول:
تو این سایت هست مدل هم نوشته به قیمت ۲۰۵۰۰۰تومن ولی موجود نداره...نقل قول:
اولا کدام سایت ثانیا با عینک سامسونگ تصویر تاریکتر از بدون عینکه, با عینک سونی هم اینطوریه؟
تنها تفاوتی که من متوجه شدم مثل اینکه bt400شارژر داره ولی bt500 شارژر نداره...کسی از بانه عینک سه بعدی خریده؟
سلام:میشه سایت یا آدرس جایی که خرید کردید بزاریدنقل قول:
این مشکلی نداره؟نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Benefits provided by previous updates and included in the latest System Software Update
Improves the general performance of the television
Adds support for 4K Live/NeuLion® Sports digital video technology
Improves general software quality of the TV
Improves RVU support
Adds Twin Picture (PAP function) support
Resolves a condition where a black picture may occur after performing a remote Off/On (KDL-75W850C)
Supports PlayMemories Online service
Supports PlayStation™ Now service
Improves Wi-Fi connectivity of the TV
Improves picture quality (dynamic range, noise reduction, sharpness)
Supports Netflix® streaming service (4K Models)
Improves Lip Sync for HDMI input
Improves performance and stability of the USB video playback features
Resolves a condition where a black screen and no sound may occur when an input changes from YouTube® to another input
Resolves a condition where a black screen may occur during USB video playback
Supports Internet based EPG (Electronic program guide)
Supports Netflix streaming service (2K Models)
Supports Amazon®, Pandora®, and Crackle™ applications
Supports Force Reboot by holding down the Power key on the BT or IR remote controller
Improves performance and stability of overall UI operation
Improves performance and stability of the Action Menu
این لینک که گذاشتید آپدیت امریکا است که در ششم دسامبر ۲۰۱۶ منتشر شده.نقل قول:
فقط از طریق این دو آدرس فایل مربوط به تلویزیون رو باید دانلود کرد. بقیه سایت های سونی مربوط به منطقه ایران نمیشه. دقت کنید سه حرف آخر فایل PAA باید باشهنقل قول:
من همون لینک آپدیت 6 رو روی تلویزیونم زدم و اجرا شد و مشکلی نیست خدا رو شکر ولی نمیدونم چه چیزی اضافه شده من دنبال تصویر در تصویر بودم که ظاهرا چیزی اضافه نشده
روی hdmi میتونی دیجیتال هم ببینی تصویر در تصویر ربطی هم به ورژن اندروید نداره
همزمان میتونم تصویر دیجیتال خوده تلویزیون و اچ تی ام آی رو داشته باشمنقل قول:
سلامدوستان من یک tv مدل W800C 55 ساخت مالزی دارم لطفا اخرین اپدیت لینکش برام بگذارید در ضمن چطوری می شود روی این تلوزیون نرم افزار نصب کرد
از این لینک میتونید آخرین آپدیت رو بگیرید:نقل قول:
همچنین برای نصب نرم افزار میتونید گوگل پلی رو اجرا کنید و هرآنچه میخواهید رو دانلود کنید همچنین میتونید از روی فلش هم فایل ها رو نصب کنید که قبلش ماننداندروید گوشی باید منبع نامشخص رو تیک بزنید
این فایل هست ؟ System Software Update for Asia Pacific(نقل قول:
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 09 Nov 2016 PKG3.533.0108PAA 1,300.00 MB
منظور از تصویر در تصوویر اینه
دوستانی که میگن داره آیا این امکانی که در فیلم نشون میده داره؟
بله دقیقا همینهنقل قول:
وقتی رو htmi هستی کلید زیر شماره 7 کنترل رو بزنی دیجیتال کنارش میادنقل قول:
دوستان من حدود یک ماه پیش آپدیت کردم شماره آپدیت همینه که الان روسایت هست ولی منوها وشکل ولوم همونه که بود دوباره آپدیت کنم؟
ZTE میتونی بانصب قندشکن سایفون روی tvواتصال wifiازطریق خود تلویزیون دانلود وبروررسانی راانجام میدهدنقل قول:
ZTE?نقل قول:
سلام نحوه سینک کردن عینک با این تلویزیون چطوریه؟من هرچی دکمه عینک میزنم فقط چراغش سبز و نارنجی میشه ولی کانکت نمیشه؟
ش
چراغ سبز و قرمز میشه و متصل میشه روی تلویزیون نشون میده که متصل شده وقتی چراغ خاموش شد یعنی متصل شدهنقل قول:
روی تلویزیون هیچ پیامی نمیاد که متصل شدهنقل قول:
سلام، کسی میدونه که این تلویزیون قابلیت تبدیل 2D به 3D داره یا نه؟ تو سامسونگا هست اکثرا، اگه داره لطفا راهنمایی کنید، راستی هدست بلوتوث هم همچنان آرزوست برای این تلویزیون، برای اینم اگه شد یه فکری بر دارین، ممنون، تشکر
تو action menu قسمت 3d میتونی تصویر رو سه بعدی کنی هم ازچپ و راست هم بالا پایین
هدست هم فکر کنم نشه متصل کرد
چرا میاد شاید آپدیت نکردی.البته من بدون آپدیت از زمانی خریدم میامد.نقل قول:
سلام دوستان من عینک bt500 رو برای مدل سونی w800c. 55 اینچ خریدم. چطوری میتونم عینک رو فعال کنم روشن هم میشه چراغ سبز هم میاد و تصویر هم دو تیکه هست ولی وقتی عینک رو میزنم تغییر نمیکنه .میشه راهنمایی کنید
menue-3d-side by sideنقل قول:
- - - Updated - - -
تشکرازشمانقل قول:
من میرم تو منو بعدش قسمت نمایش و قسمت 3دی و قسمتشو روside by side یا همون پهلو به پهلو میزارم ولی تغییر ایجاد نمیشه و وقتی بر میگردم و دوباره میرم داخلش تا خاموش زده .
منظورت از "نقل قول:دوباره میرم داخلش تا خاموش زده " چیه؟
روشش همینه شاید فیلمت مشکل داره با یک فیلم دیگه تست کن .
ساید بای ساید یا تصاویر بالا پایین برای فیلم های سه بعدی هست