از جاهای مختلف میتونه باشه.نقل قول:
اول از همه کابل usb رو چک کنین.با یک کابل دیگه امتحانش کنین.
Printable View
از جاهای مختلف میتونه باشه.نقل قول:
اول از همه کابل usb رو چک کنین.با یک کابل دیگه امتحانش کنین.
سلام
من یه پرینتر رنگی کارتریج خور (جوهر افشان) اپسون دارم مدل ( C86 ) که حدود یکساله که روشن نشده و کارتریج هاشم خارج نشده
ولی رو میز بوده و تمیز میشده و اصلا خراب نشده و مشکلی هم قبلا نداشته حالا به نظر شما باید یه سرویس بشه تا بتونم ازش استفاده کنم یا غزل خداحافظی رو نثارش کنم تا روحش شاد بشه !!!!
چی کارش کنم !! نو و سالم و تمیزه فقط حدود 1 ساله که روشن و استفاده نشده ! کارتریج هاشم از اون موقع داخلش هست همین
سلام بابا یه نظری - متلکی - چیزی بگید تا حداقل کنف نشمنقل قول:
lمشکل شما یکمی پیچیدس.نقل قول:
اول ببين كار مي كنه كه فكر نكنم كار بكنه:13:.نقل قول:
چون حتما تا حالا جوهر تو هد پرينتر خشك شده چون فن آوري ساخت اونها يه جوري هست كه بايد هرچند وقت يه پرنت بگيري در غير اين صورت جوهر تو هد خشك مي شه.
اگر هم كار نكنه ديگه از خيرش بگذر چون اولا وقتت رو هدر مي دي در ثاني اصلا درست بشو نيست اگر هم درست شد از هزينش از خود پرينتر گرونتر در مي ياد.
خوب اين مشكل شما ديگه از ورژن جديده.:18:نقل قول:
نمي دونم چي بگم؟:13:
خوب البته كه تاثير داره؟ اصلا اون گزينه ها رو براي اين گذاشتن كه تو مصرف جوهر مديريت كنيد.نقل قول:
مثلا وقتي كه شما يه متني رو چاپ مي كنيد كه زياد براتون مهم نيست و بعد خوندش ممكنه اون رو دور بياندازيد ديگه هيچ لزومي نداره كه اون رو تو كيفيت ماكزيمم بزاريد ولي اگه يه عكس باكيفيت مي زنيد و حتما براتون كيفيت مهمتره خوب اون وقت هم كيفيت رو مي زاريد تو ماكزيمم.
هرچه قدر كه كيفيت مي ره بالا تر مصرف جوهر شما بيشتر ميشه و هرچه قدر كه كيفت شما مي ياد پائين مصرف جوهر هم مي ياد پائين.
اميداوارم جوابت رو گرفته باشي.
کارتريج دست دو براي canon LBP2900 laser گير مياد؟
کجا؟ قيمت داريد ؟
ممنون.
بابا کار میکنهنقل قول:
سالمه
فقط بنظر جوهر تو هدش خشک شده که فکر کنم مشکل هادی نباشه و با یه سرویس حل شه
شایدم پدش قابل تعویض باشه
خوب خودتون می گید که به نظرتون هدش خشک شده. خوب پس سالم نیست.نقل قول:
اگه هد روی کارتریج باشه خوب می شه با یه کارتریج نو مسئله رو حل کرد ولی اگه هد جدااز کارتریج باشه تا اون جایی که من می دونم نمی شه هیچ کاری کرد.
ببین اگه خوب پرینت می گیره ولش کن زیاد گیر نده.
یه کسی هم به مشکل ما یه جوابی بده:20:نقل قول:
سلام دوستان .
میشه لطفاً یکی ، تفاوت های اساسی و مهم چاپگرهای لیزری و جوهر افشان رو ( برای مصارف خانگی ) هم از نظر هزینه ی اولیه و هزینه های بعدی همچنین کیفیت چاپ عکس و متن رو اینجا بزاره یا لطف کنه و توضیح بده .
خیلی از لطفتون سپاسگزارم . نمیدونید با این کمکتون چه بار سنگینی رو از رو دوش من برمی دارید !
سلام
یکی از دوستانم چاپگر 2410 داره که میگه وقتی داره عکس چاپ میکنه چند سانتش پر رنگ میشه چند سانتش کم رنگ ! باید چیکار کنه تا درست بشه ؟
سلام
من يه سوال داشتم.
كارتريج پرينتر ليزري hp1005 حدودا چند صفحه ميتونه پرينت بگيره.
يه جا گفتن 1000 تا ولي يه جا ديگه شنيدم 700 تا
ممنون
700 تا با شارژ اولیه کارخونه
سلام بچه ها!
من یه hp 4200 دارم. امروز رفتم کارتریج اون شارژ کردم(نه تعویض!). اما وقتی کارتریج رو در جای مخصوص گذاشتم اروری بدین مضمون می ده: print cartridge incorrectly installed
ضمن اینکه قبل از این کار اصلاً در ویندوز نصب هم نمی شد!!!!
علت چیه؟
مرسی
حالا چرا شاکی میشی؟نقل قول:
معمولا اگه روی مگنت کارتریج خطی بیفته،اون خط اگه عمودی باشه (یعنی مثلا یه چیزی گذاشتی وسطش زدی بچرخه) بصورت عمودی و از بالا به پایین در تمام طول صفحه و در تمام صفحات کمرنگ میندازه .چون این قسمت نمیتونه پودر جذب کنه و به درام برسونه.این مشکل همچنین وقتی کارتریج رو به اتمام است هم رخ میده.چون به قسمتهایی اصلا پودر نمیرسه.
حالا اگه بصورت افقی خط بیوفته (مثل مال شما) در هر چرخش مگنت در داخل کارتریج(در A4 تقریبا هر 8-7 سطر) قسمتی رو کمرنگ میزنه.این کمرنگ بودن دقیقا در فواصل مساوی و در تمام صفحات اتفاق میوفته.
حالا شما ببین اگه این شرایط برای کارتریج شما صادق هستش،به احتمال خیلی زیاد از مگنت هستش.
پرینتر لیزری و جوهر افشان تفاوت اساسی در هزینه اولیه و هزینه بعدی داره.نقل قول:
لیزری هزینه اولیه زیادی طلب میکنه ولی هزینه های بعدیش کمتره.
جوهر افشان هزینه اولیه کم داره ولی هزینه هر صفحه چاپ در انها بالاست.
اگه منظور از خرید پرینتر چاپ صرفا نوشته هستش،اصلا طرف جوهر افشان نرو.
هر صفحه چاپ نوشته و عکس سیاه و سفید در:
لیزری :حدود 7 تومن+هزینه کاغذ
جوهر افشان:60 تومن +هزینه کاغذ.
کیفیت لیزری بسیار بالاتر از جوهر افشان
لیزری رنگی هم همین اختلاف را دارد ولی یکمی خفیف تردر قیمت و یکمی شدید تر در کیفیت.
خود کارخونه میگه 700 تا ولی اگه عکس و نوشته بصورت نرمال چاپ کنی(تمام صفحه پودری نکنی) تا 1000 تا راحت میزنه.نقل قول:
هر چقدر عکس کمتر تعداد صفحات بیشتر.
احتمالا چیپست کارتریج شما رو سوزوندن.تا بشه شارژش کرد.از کسی که شارژ کرده بپرسین.نقل قول:
در این شرایط ارور میده ولی پرینت میگیره.بدون مشکل.
نقل قول:
ببینید اول باید هدف و قصد ما از خرید پرینتر مشخص بشه تا خوب بتونیم نظر بدیم.نقل قول:
ولی یه جور دیگه هم می شه گفت که تو بعضی شرایط جوهر افشان خیلی به صرفته از لیزری هست. البته بستگش به نوع پرینتر داره. مثلا تازگی یکی از دوستانم یه ایپسون مدل 4300 که بهش تانک های خارجی وصل می شن رو خریده تو هر تانکش 100 میلی جوهر می خوره که تقریبا جوهر هر تانک 8 هزار تومن هستش و چهار تا هم رنگ داره در صورتی که ظربفیت کارتریج های استاندار کارخانه 10 ال 15 میلی هست ببیند حالا ببینید پول هر صفحه چه قدر می شه؟ از نظر کیفیت هم خیلی خوب هست
که جمع هزینه های پرینتر با خود دستگاه و تانک های خرجی 160 تومن شد. این در مقایسه با یه پرینتر لیزری رنگی که اگه درست و حسابیش رو بخریم حدودا 400 تومن هست و هر بار باید بابت شارژ اون 120 هزار تومن هزینه کنیم واقعا به صرفه تر است.
بازهم می گم هدف ها از استفاده پرینتر متفاوت هست.
نقل قول:Senator_f و amirgozali عزیز . از هردوتون بی نهایت ممنونم به خاطر راهنماییتون . بهتره من یکم از شرایط و نوع مصرفم بگم . فکر کنم اینجوری راهت تر بشه راهنمایی کرد و تصمیم گرفت .نقل قول:
داستان از اونجا شروع شد که من حدود 3 سال پیش یه Epson C64 جوهر افشان خریدم به قیمت 85 تومن و اصلاً از مصرف جوهرش راضی نبودم ولی به هر حال کار منو راه می انداخت و کیفیت نسبتاً خوبی هم داشت ولی با اون مصرف رنگی که داشت ، اصلاً برا من که بیشتر متن و به ندرت تصویر چاپ می کردم ، نمی صرفید . متاسفانه به دلایلی یک سال از این چاپگر استفاده نشد تا جوهر تو هدش خشک شد و چاپگر نابود شد ! اون آخر ها هم که ازش استفاده می کردم یخورده اذیتم می کرد و بعضی وقت ها رنگ هارو قاطی می کرد و روی صفحه لک می انداخت و... که با مصرف بالاش دیگه نور علا نور شده بود .
بیشترین استفاده ی من از چاپگر ، چاپ متن و یخورده هم عکس هست . ولی واسه من مهمتر از همه ی اینها مصرف جوهر یا تونر و هزینه ی شارژ مجدد اونهاست . با توجه به حرف های شما دوستهای عزیزم بهترین گزینه چیه ؟
چاپگر رنگی لیزری یا رنگی جوهر افشان + تانک جوهر ؟
یه چیز دیگه : دیگه نمی خوام اون اتفاقی که واسه چاپگر قدیمیم افتاد واسه جدیده بیفته واسه همین یکم از چاپگر های جوهر افشان وحشت دارم :دی
احتمالا چیپست کارتریج شما رو سوزوندن.تا بشه شارژش کرد.از کسی که شارژ کرده بپرسین.
در این شرایط ارور میده ولی پرینت میگیره.بدون مشکل.[/quote]
سلام
ممنون از پاسختان...
کپی می گیره ولی وقتی می خوام عکسی رو چاپ کنم نمی شه؟؟؟؟؟!!!!!
نرم افزارش رو هم درست نصب کردم...
مرسی از لطفتون
علیرضا جان شما به نظرم لیزری بگیری به صرفه تر و بهتره
نقل قول:نظر بنده هم همینه .نقل قول:
لیزری خشک شدن نداره.اصلا بذار سه سال بمونه هیچیش نمیشه.
به این تاپیک یه سر بزن تا هزینه شارژ و غیره هم دستت بیاد.
[php]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=275542[/php]
Vahid_Civil و Senator_F عزیز دمتون گرم ! خیر ببینید ایشا الله :دی دستتون درد نکنه از بابت راهنمایی هاتون .
خودم بین این دو سه مدل موندم :
hp 3600n
hp CP2025n
و این مدل CM1312nfi MFP از hp که نمیدونم پیشنهاد می کنید یا نه . چون چند کاره است .
شارژ تونر های 3600 هر کدوم 7-8 هزار تومن هزینه بر می داره (اگه درست یادم مونده باشه) و تونر های نوش هم هر کدوم 120 هزار تومنه که خیــــــلی زیاده !
این مدل رو در نظر داشته باشید : hp CP2025n هم حافظه داخلیش از اون یکی ها بیشتره هم پردازنده ی قوی تری داره .
اگه بدونم هزینه ی شارژ و تونر های ارزونتری داره قطعاً همین رو می گیرم فقط نمیدونم کارش چطوره چون تو سایت خود hp اصلاً rate نشده .
هر سه مدل رو هم می تونید تو این صفحه ببینید :
کد:http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/can.do?storeName=storefronts&landing=printer&category=LaserJet&orderflow=1&a1=Color+printing&v1=Color&catLevel=2#bcAnchor
آهان اینجا میرسیم به مشکل در ایران زندگی کردن.نقل قول:
سایت رو ولش کن.برو بازار ببین کدوم مدل ها واردایران شدن،قیمتها رو ببین و هزینه شارژ رو هم بررسی کن.
سامسونگ رو هم بررسی کن.
رنگی چند کاره خیلی حجیم میشه.جا براش داری کنار کامپیوتر؟
:دینقل قول:
کار درست هم همینه . بزودی میرم .
باشه سامسونگ رو هم بررسی می کنم .
آره از یه هفته پیش یه میز جدا خریدم واسه چاپگر :31: شوخی کردم . جا به اندازه کافی هست :46:
باز هم ممنون .
سلام دوستان
من می خوام یک پرینتر زیر 100 تومن برای کارهای خونگی و تحقیقات دانشگاهی و برای پایان نامه بگیرم
تحقیق کردم این دو مدل Samsung ML-1640 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و HP1005 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو معرفی کردند
می خوام بدونم کدامیک بهتره
کسی از دوستان با ایندو کار کرده
از نظر شارژ چطورند؟ هزینه کدوم کمتره؟
و از همه مهمتر کدوم بهتره
من خودم نظرم روی این مدله Samsung ML-1640 ولی نمی دونم پرینتر های سامسونگ خوب از آب دراومده یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 1006 دارم ازش راضی هستم.نقل قول:
خودم شارژش میکنم.
هزینه نگهداری سامسونگ بالاست. اچ پی عین پیکان میمونه تو ایران.اگر هم سامسونگ مد نظرت باشه،مدل هم رده با 1005 حداقل 2570 هستش.نه 1640 که مال عهد بوق است.
منم ميخوام بين hp1005 وسامسونگ ML-1640 يكي رو بخرم نظرم بيشتر روي سامسونگ هستش ميشه نظرتون در مورد پرينتر Samsung ML 1640 و در مورد سولات زير راهنمايي كنيد
1- قيمت تونرش چنده - قيمت شارژش چنده
2- هر تونرش چند صفحه متن ميگيره
3- نظرتون در موردش چيه؟؟؟؟؟؟؟؟
من درمورد سامسونگ 1610 اينارو شنيدم آيا درمورد 1640 هم اينطوريه؟
1- يك دكمه روش داره كه نوشته 40% Save Toner( كارش چه طوريه كيفيتو مي ياره پايين يا كمرنگ ميگره يا فرقي نداره)
2- يه پيچ بغل تونرش هست كه ميشه راحت شارژش كرد
اين كه ميگن اين مدلها يعني 1005 و1006 با چند تا پرينت پشت سر هم گرم ميشن و ديگه پرينت نميگيرن درسته؟نقل قول:
save toner توصیه نمیشه چون مگنت کارتریج رو خراب میکنه.و اصلا به مارک پرینتر هم بستگی نداره.نقل قول:
شارژ کارتریج سامسونگ سخت ترین و گرون ترین شارژ است.ولی در عوض حدود 3000 صفحه پرینت میگیره تا جایی کهمن اطلاع دارم.
بیشترین تعداد پرینت در یک مرحله که من تا حالا باهاش گرفتم(1006) 46 صفحه متن و عکس با هم بوده.مشکلی نداشته. شما مصرفت بالاتره؟نقل قول:
تازه این حرفو من اولین باره که میشنوم.
قیمت هربار شارژ سامسونگ چنده و چند صفحه رو می گیره؟نقل قول:
قیمت هربار شارژ hp چنده و چند صفحه رو می گیره؟
ممنون از راهنمائیت:11:
سامسونگ رو دقیق نمیدونم ولی hp هر بار شارژ 10-7 تومن شارژشه و 1000 تا 1200 صفحه میزنه.البته اگه زیاد عکسی باشه،700 تا حداکثرشه.نقل قول:
نه مصرف من زياد نيست 40 ،50 صفحه درهفتهنقل قول:
درمورد گرم شدن اين مدلها هم تو همين تاپيك البته كدوم صفحه اش يادم نيست اما يكي به اين مورد اشاره كرده بود خواستم ببينم واقعيت داره يا نه
سلام
میشه بگید کدوم مدل کارتریج های اچ پی هد همراه خودشونه؟
تا حالا چند مدل پرسیدم ولی کارتریج تو پرینتر بودن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه hp photosmart c4200 دارم که اصلاً نصب نمی شه؟؟؟!! از هر روشی هم بگی استفاده کردم ولی جواب نداده...چیکار کنم؟
مرسی
من امروز رفتم یه اماری گرفتم هرکی یه چیزی می گفت
یکی می گفت سامسونگ خوب از آب در نیآمده ! یکی می گفت من خودم اگه بودم سامسونگ می بردم یکیشون می گفت Hp داره نون اسمشو می خوره
سامسونگ 1640 رو من امروز آخرش 81 هزار قیمت گرفتم!
HP 1005 و 1006 رو هم 93 و 103 هزار قیمت گرفتم!
ماکه موندیم چی کار کنیم!
نقل قول:
سلام...
کسی نیست به مشکل من رسیدگی کنه؟؟؟؟
متشکرم
ميشه درمورد دقت پرينتر يكي توضيح بده يعني چي؟
وقتي ميگن دقت پرينتر1200*600 dpi هستش يعني چي؟
يعني دقت افقيش 600ودقت عموديش 1200 هست؟
درموردپرينتر سامسونگ clp-315 اينطورنوشتن:2400*600dpi نقطه دراينچ
با سلام
_سوال بي پاسخ زياده_
يك سوال هم ما بپرسيم
براي شارژ تونر پرينتر hp مدل p3005، مارك درج شده روي پودر، چي باشه بهتره؟اصلا مدل به مدل فرق ميكنه يا نه؟ فرعي و اصلي داره يا نه؟
با 6500 تا پرينت در هفته، خودم شارژ كنم بهتره يا بدم جايي كه خريدم، شارژ كنه؟
مغازه دار به من سوپر فوتو گرافيكس يك كيلويي رو پيشنهاد داد.
ولي نمايندگي فروش اصلا همكاري نميكنه و ميگه بيار خودمون شارژ كنيم.
با تشكر فراوان
سلام دوستان...می خوام لپ تاپ بگیرم و همراه اون یه پرینتر هم بگیرم..
اینجور که مطالب رو مرور کردم hp1006 می تونه گزینه خوبی باشه...
اما دیدم که به کپی و اسکن و فاکس هم ممکن هست نیاز پیدا کنم...
واسه همین تصمیم به خرید یه چند کاره گرفتم..
تا 100 تومان بودجه دارم حالا 20 تومن بالا پایین فرقی نداره..
ممنون میشم کمکم کنید:11::40: