سلام دوستان
مودم b622 خریدم میخوام براش سیم کارت td بگیرم
میشه راهنمایی کنین که کدوم شرکتو انتخاب کنم
هم ایرانسل پوشش دارم هم مبین نت
مصرفم در حدود 240 گیگ در ماه
یه سوال سیم کارت td هم سه ماه استفاده نشه سلب امتیاز میشه؟
Printable View
سلام دوستان
مودم b622 خریدم میخوام براش سیم کارت td بگیرم
میشه راهنمایی کنین که کدوم شرکتو انتخاب کنم
هم ایرانسل پوشش دارم هم مبین نت
مصرفم در حدود 240 گیگ در ماه
یه سوال سیم کارت td هم سه ماه استفاده نشه سلب امتیاز میشه؟
بسته هاي سالانه مبين نت رو ببيننقل قول:
گمونم کارت رو راه بندازه
بسته هاي سالانه مبين نت رو ببيننقل قول:
گمونم کارت رو راه بندازه
ممنونم
بیشتر دنبال پرداخت ماهیانه هستم
سالیانه پرداخت کردنی بعدا نمیتونی عوض کنیش
کسی تا حالا از تک نت سرویس داشته؟
با توجه به گفته شما و مصرف بالاي ماهانه تون، اگه سالانه بگيريد به صرفه تر هست.نقل قول:
تو رنکينگ ها مبين نت سالانه بهتري داده بود. ولي الان دست زياد شده و شايد زيتل و آسياتک و شاتل هم چيزي براي گفتن داشته باشند که همه رو تست نکردم. ايرانسل سرعت بالاتري ميده ولي بسته هاش گرونن. از ديد پوشش چون مبين نت دکلهاي وايمکس رو جمع کرده و مجازي شده (رفته روي دکل هاي همراه اول) پوشش خوبي داره. هر جا همراه آنتن مي ده اينم سرويسش کار مي کنه. بسياري از اپراتورهاي ديگه td lte هم همينجوري مجازي کار مي کنن يعني دکل از خودشون نيست. پس کيفيت سرويس شون به کيفيت اون اپراتور اصلي (ايرانسل، همراه نخست، آسياتک) در محل شما بستگي داره.
اگه سرعتش قابل انتخاب بود شايد براي تغيير سرويس دست و بالت بسته مي شد (که اونم با يکي دو تا زنگ به پشتيباني رديفه)، ولي اينجور سرويس ها (td lte) فقط يه سقف سرعت دارن (40 يا 80 مگ) و تنها روي ترافيک و زمان بسته ها ميشه مانور داد. با توجه به هزينه بسته ها هميشه بازه ي زماني بزرگتر به صرفه تره. فوقش زودتر تموم بشه يه بسته ديگه مي خري.
درباره سيم کارت هم بگم که اگه چند ماه روشن نشه گاهي زنگ مي زنن و مي ترسونن که مي سوزه و ال و بل ميشه، ولي اصولا نمي تونن اين کار رو بکنن. شده خودم تا ماه و يک سال سرويس رو شارژ نکردم و سيم کارت ش نسوخته.
- - - Updated - - -
با توجه به گفته شما و مصرف بالاي ماهانه تون، اگه سالانه بگيريد به صرفه تر هست.نقل قول:
تو رنکينگ ها مبين نت سالانه بهتري داده بود. ولي الان دست زياد شده و شايد زيتل و آسياتک و شاتل هم چيزي براي گفتن داشته باشند که همه رو تست نکردم. ايرانسل سرعت بالاتري ميده ولي بسته هاش گرونن. از ديد پوشش چون مبين نت دکلهاي وايمکس رو جمع کرده و مجازي شده (رفته روي دکل هاي همراه اول) پوشش خوبي داره. هر جا همراه آنتن مي ده اينم سرويسش کار مي کنه. بسياري از اپراتورهاي ديگه td lte هم همينجوري مجازي کار مي کنن يعني دکل از خودشون نيست. پس کيفيت سرويس شون به کيفيت اون اپراتور اصلي (ايرانسل، همراه نخست، آسياتک) در محل شما بستگي داره.
اگه سرعتش قابل انتخاب بود شايد براي تغيير سرويس دست و بالت بسته مي شد (که اونم با يکي دو تا زنگ به پشتيباني رديفه)، ولي اينجور سرويس ها (td lte) فقط يه سقف سرعت دارن (40 يا 80 مگ) و تنها روي ترافيک و زمان بسته ها ميشه مانور داد. با توجه به هزينه بسته ها هميشه بازه ي زماني بزرگتر به صرفه تره. فوقش زودتر تموم بشه يه بسته ديگه مي خري.
درباره سيم کارت هم بگم که اگه چند ماه روشن نشه گاهي زنگ مي زنن و مي ترسونن که مي سوزه و ال و بل ميشه، ولي اصولا نمي تونن اين کار رو بکنن. شده خودم تا ماه و يک سال سرويس رو شارژ نکردم و سيم کارت ش نسوخته.
سلام
دوستان من الان شاتل دارم که دیگه همه میدونن در چه وضعه. درخواست تخلیه دادم حالا موندم چی بگیرم که کمتر اذیت کنه.
td-lte ایرانسل دارم ولی شب ها بازی در میاره. قیمتش هم زیاده چون مصرفم بالاست.
td-lte پیشگامان دارم سرعت داخل خوبه ولی با چیز پی ان اصلا خوب کار نمیکنه و خیلی سرعتش میاد پایین. مثل شاتل نیست که اصلا وصل نشه ولی بازم راضی کننده نیست.
شهر یزد، مرکز مخابراتی هفتم تیر هستم. از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه؟!
ممنون.
تعرفه روز جمعه بسته های مکالمه سامانتل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه بسته های اینترنت سامانتل در روز جمعه:
بستههایی که علامت x2 GIG دارند با حجم دو برابر فعال می شوند ، بعنوان مثال بسته 10 گیگ 30 روزه که قیمت آن 30.600 می باشد هنگام فعال شدن 20 گیگابایت حجم بینالمللی فعال می شود. (این بسته در تمام هفته قابل خریداری میباشد)
بصرفه ترین بسته هم بسته 150 گیگ سالیانه می باشد با قیمت 214500 تومان (این بسته فقط در روز جمعه با این قیمت قابل خرید می باشد)
همشون مثل همنقل قول:
سلام نمیدونم باید اینجا مطرح کنم یا جاش اشتباس
تو استان سمنان غیر از مخابرات چ شرکت هایی فیبر نوری ارائه میدن؟
سلامنقل قول:
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
سلام
من نت ADSL مخابرات دارم ولی چون سیم کشی قدیمی هست میگن بیشتر از 4 مگ نمیکشه که در نهایت روی 2 مگ خروجی میده، یعنی سرعت دانلودم ماکزیمم 220 کیلوبایت هست. من چه گزینه هایی برای افزایش سرعتم دارم؟ فیبرنوری ، اینترنت همراه (بی سیم) ممنون میشم یک راهنمایی کامل کنید.
سلامنقل قول:
شما خودت گزینه ها رو نام بردی، ولی باید ببینی کدومش در محله تون فراهم هست.
اینترنت مخابرات از همه ارزونتره، اگر بتونید سیم کشی ساختمون تا علمک یا باکس تلفن توی کوچه رو نوسازی کنید.
هزینه های فیبر بالاست ولی در درازمدت به صرفه خواهد شد (اگه صابخونه هستید)
اینترنت همراه از همه گرونتره و برای کار متوسط و سنگین پیشنهاد نمی شه.
اگه منظورتون از همراه، اینترنت ثابت LTE هست، نقشه پوشش و بسته های سالانه مبین نت رو ببینید.
همچنین گزینه های اینترنت وایرلس (پوینت تو پوینت) رو هم بررسی کنید
زیتل هم یه پیشنهادهایی داره
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
شما خودت گزینه ها رو نام بردی، ولی باید ببینی کدومش در محله تون فراهم هست.
اینترنت مخابرات از همه ارزونتره، اگر بتونید سیم کشی ساختمون تا علمک یا باکس تلفن توی کوچه رو نوسازی کنید.
هزینه های فیبر بالاست ولی در درازمدت به صرفه خواهد شد (اگه صابخونه هستید)
اینترنت همراه از همه گرونتره و برای کار متوسط و سنگین پیشنهاد نمی شه.
اگه منظورتون از همراه، اینترنت ثابت LTE هست، نقشه پوشش و بسته های سالانه مبین نت رو ببینید.
همچنین گزینه های اینترنت وایرلس (پوینت تو پوینت) رو هم بررسی کنید
زیتل هم یه پیشنهادهایی داره
خیلی گرونه. سالانه اش 4 برابر مخابراته تازه 75 درصد اون حجم رو میده. فکر کنم باید با این سرعت بمونم مخابرات.نقل قول:
مرسی از راهنماییت.
به نظرم یه بار مودم رو بزنین سر خط SNR رو مقایسه کنین با وضع فعلی.نقل قول:
---------------------
دوستان کسی میدونه محدوده مجیدیه جنوبی آنتن دهی و سرعت دانلود زیتل چطوریه؟ روزا میاد رو 8 مگ مثه بعضی جاهای دیگه؟ تو تاپیکش پرسیدم کسی جواب نداد. جدای از این، کلا روزا سرعتش چطوره.
متشکرم
سلام.
من محدوده تهرانپارس هستم. میخواستم از مخابرات ADSL بگیرم ولی پورت خالی نداره. به نظرتون از کجا ADSL بگیرم که هم سرعتش خوب باشه و قطعی نداشته باشه و هم قیمتش خوب باشه؟ چون شاتل رو نگاه کردم قیمتهاش چند برابره مخابرات هست.
ممنون
سلامنقل قول:
مخابرات دولتی هست باقی شرکت ها خصوصی. اینکه قیمتش پایینتره از اونور توی کیفیت تلافی میکنه. الان بدترین گزینه تو ایران همین مخابراته و توی نظرسنجی ها رضایت 20 درصدی رو داشته.
توی سایت نت سنح پلاس ببینید توی محل تون چه شرکت هایی رضایت بالاتری دارن.
توصیه اول من به شما اینه که ADSL نگیرید. توصیه دومم اینه که اگر میخواید ADSL بگیرید با توجه به شرایط فعلی همون مخابرات بهترینه. الان اوضاع شرکت های ارایه دهنده ADSL جالب نیست مثلا شرکت شبدیز که خودمم سالها قبل ازش نت داشتم ظاهرا کلا جمع کرده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . شرکت دیگه مثل های وب (پارس آنلاین) اخیرا کلی تعدیل نیرو داشته ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و وضعیت شبکشم در این حده که قطعی سراسری داره ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
می تونید مخابرات رو برید داخل صف و تا اون موقع از یک شرکت دیگه مثل آسیاتک ADSL بگیرید که الانم جشنواره داره ولی نکته مهم اینه که به ADSL به عنوان یک راه حل گذرا نگاه کنید و دنبال جایگزین باشید.
جایگزین چی میتونه باشه؟ اگر فیبرنوری نکشن تنها راه حل نت بیسیم مثل زیتل هست. چیز دیگه ای اگر هست ممنون میشم راهنمایی کنید.نقل قول:
به جز فیبر نوری و TD-LTE گزینه 5G هم هست که پوشش روز به روز داره بیشتر میشه و حداقل تو تست هایی که من گرفتم به نسبت TD-LTE خیلی پینگ پایدار تر و پایین تری داره. تنها بحث هزینه هر گیگابایت اینترنت هست که اونهم با این وضعی که داره پیش میره ADSL چندان ارزونتر از باقی گزینه ها در نخواهد اومد اگر شرکت ها بخوان دوام بیارن (همین الان شاتل قیمت هر گیگابایتش در خیلی از بسته ها از اینترنت همراه بسیار گرونتر هست).نقل قول:
سلام
مناسبترین و کم هزینه ترین راه برای دانلود ماهیانه 1 ترابایت اینترنت بین الملل چیه؟
آیا ارزونتر از بسته 1 شب تا 11 صبح همراه اول وجود داره؟
میشه 10 تا سیمکارت همراه اول تهیه کرد و از هر کدوم ماهیانه 100 گیگ دانلود کرد؟ (چون محدودیت 100 گیگ داره پرسیدم)
پیشاپیش ممنون از پاسخ شما
با سلام و روزخوشنقل قول:
روش هایی که می گید شدنی هست ولی هزینه اینترنت همراه (هرماه نخست، ایرانسل ...) برای کارهای سنگین بسیار بالاست. بهتره دنبال اینترنت ثابت باشید. بسته های پیشنهادی ماهانه و سالانه اپراتورهای ADSL، VDSL ، TDLTE و فیبر رو در شهر و محله خودتون ببینید. ارزونترین بسته های سالانه رو مخابرات و مبین نت و ... دارند.
- - - Updated - - -
با سلام و روزخوشنقل قول:
روش هایی که می گید شدنی هست ولی هزینه اینترنت همراه (هرماه نخست، ایرانسل ...) برای کارهای سنگین بسیار بالاست. بهتره دنبال اینترنت ثابت باشید. بسته های پیشنهادی ماهانه و سالانه اپراتورهای ADSL، VDSL ، TDLTE و فیبر رو در شهر و محله خودتون ببینید. ارزونترین بسته های سالانه رو مخابرات و مبین نت و ... دارند.
در بین سرویسهای ADSL جشنواره شاتل برای مصرف شما مناسبتر به نظر می رسد.نقل قول:
بهترین adsl برای استفاده از قند شکن های رایگان کدوم شرکت ؟
درود ؛ شهر تا شهر مختلفه و کلی نمیشه گفت ، ولی این نرم افزارها با کانفیگ خوب روی همه اپراتورها جواب میدن : LANTERN , CLASH , NEKOBOX , WARP , HIDDIFY , TORنقل قول:
به خاطر نبود ثبات در وضعیت آی پی های اپراتورها و دستکاری پیوسته زیرساخت روتینگ کشور، هیچ اپراتوری بهترین گزینه نیست و نخواهد بود. اگر یک اپراتور امروز خوب باشد، هیچ گارانتی برای فردایش نخواهد بود. بهتره به جای عوض کردن اپراتور، ببینید چه قندوشکر هایی روی اپراتور کنونی تون کار می کنه، با همون پیش برید.نقل قول:
- - - Updated - - -
به خاطر نبود ثبات در وضعیت آی پی های اپراتورها و دستکاری پیوسته زیرساخت روتینگ کشور، هیچ اپراتوری بهترین گزینه نیست و نخواهد بود. اگر یک اپراتور امروز خوب باشد، هیچ گارانتی برای فردایش نخواهد بود. بهتره به جای عوض کردن اپراتور، ببینید چه قندوشکر هایی روی اپراتور کنونی تون کار می کنه، با همون پیش برید.نقل قول:
درود و عرض ادب به دوستان :n18:،
- چطور میتونم بسته های تمدید اینترنت مودم همراه اول رو ببینم؟ فقط در صورت داشتن سرویسش این امکان هست!
- بین شرکت هایی که اینترنت FD-LTE و TD-LTE (و اگه نوع دیگه ای هست) کدوم حجم دانلودش به صرفه تره و دانلود شبانه یا همچین چیزی داره. (برای تهران)
متشکرم :)
دوستان سلام. سال نوی همگی مبارک
از بین مودمهای موجود در بازار (آنلاک)، کدوم مودم هم ارزونه و هم قابلیت انتخاب باند و دکل رو داره؟
درود، نوروز شادباش میگم . پیشنهاد من اول مودم KJ33 بعد Utel L443 هست .نقل قول:
درودنقل قول:
1- همه اپراتورها سایت هاشون لیست بسته ها رو نشون می ده. نیازی به داشتن سرویس نیست
2- مبین بهترین نرخ بسته سالانه رو داره. بسته ها رو توی سایت ش ببین
- - - Updated - - -
درودنقل قول:
1- همه اپراتورها سایت هاشون لیست بسته ها رو نشون می ده. نیازی به داشتن سرویس نیست
2- مبین بهترین نرخ بسته سالانه رو داره. بسته ها رو توی سایت ش ببین
هر چی میخرید شاتل موبایل نخرید مفت نمیارزه
هر چی قندشکن هست رو تار و مار کردن
درود. من خونه اینترنت سیمی از مخابرات vdsl دارم که قند شکن روش خوب کار میکنه از طرفی اینترنت موبایل همراه اول سرعت عالی اما قند شکن ها داغون حال میخواستم اینترنت ثابت td برای محل کار بگیریم که میگن مبین نت سرعت و پایداریش در کل از ایرانسل بیشتره اما با توجه به اینکه مبین نت مال مخابرات هست خواستم ببینم قند شکن ها روش چطور کار میکنن؟ تو این مورد بهتره این بگیریم یا از ایرانسل
درودنقل قول:
مبین نت برای مخابرات نیست. از زیرساخت همراه نخست بهره می گیره. کم و بیش هرجا همراه سیگنال بده مبین نت هم سرویس داره. قندوشکر خوب مثل درگاه گیر بیاری وابسته به اپراتور نخواهی بود.
- - - Updated - - -
درودنقل قول:
مبین نت برای مخابرات نیست. از زیرساخت همراه نخست بهره می گیره. کم و بیش هرجا همراه سیگنال بده مبین نت هم سرویس داره. قندوشکر خوب مثل درگاه گیر بیاری وابسته به اپراتور نخواهی بود.
درود دوستان حرفه ای!
من ساکن کرجم،خونمون طبقه ی همکفه و واقعا موندم چه اینترنتی بگیرم که برای گیمینگ از همه بهتر باشه! منطقمون فیبر نداره و کل ساختمونمون سه طبقست که پشت بومم نداره :sad:.در حال حاضر از سیم کارت همراه اول توی مودم tf-i60 h1 استفاده میکنم و از ایرانسل سیمکارت و تی دی ال تی ای راضی نیستم،ای دی اس ال هم چندین سال شاتل داشتم ولی سال گذشته به دلیل قطعی زیاد کنسلش کردم.
امیدوارم که پیشنهاد خوبی برام داشته باشید،خسته شدم از این وضعیت واقعا!
سلام
دوستان هنوز میشود از طریق (کارت --- ر س ی و ر) دانلود افلاین انجام داد یا خیر
- - - Updated - - -
سلام
دوستان هنوز میشود از طریق (کارت --- ر س ی و ر) دانلود افلاین انجام داد یا خیر