با یک خنک کننده خوب q6600 میتونه یه 4 گیگاهرتز برسه؟ یا بیشتر؟
Printable View
با یک خنک کننده خوب q6600 میتونه یه 4 گیگاهرتز برسه؟ یا بیشتر؟
ركورد اين مادربورد 3.65 بوده با يه خنك كننده خوب در حالي كه پايدار بودهنقل قول:
البته به مقدار هاي بيش از 3.65 هم مي شه رسيد ، ولي در شرايط ازمايشگاهي ، و در حالت استفاده ي مداوم ، 3.6 اخرشه.نقل قول:
فركانس هاي بالاتر طول عمر رو به شدت كاهش مي ده. البته براي خنك كردنش هم بايد از نيتروژن مايع استفاده كرد.
سلام
من آماتورم برای یاد گیری اورکلاک باید چه جوری شروع کنم؟
به نظر من :نقل قول:
سلام
من آماتورم برای یاد گیری اورکلاک باید چه جوری شروع کنم؟
از اول هیچ وقت نرو رو مسائل فنی ! چون زده میشی !
اول برو سره مسائلی مثل نسبت Fsb : Dram و اینجور چیزا برو ! بعد که کمی راه افتادی سعی کن فنی هم یاد بگیری ! چون اون موقع یاد بگیری درکش هم میکنی مطلب رو ولی اگه اولش یاد بگیری فکر نکنم !
اینا یعنی چی؟نقل قول:
نسبت Fsb : Dram
دوستان مگه نباید فرکانس Q6600 ---2.4 باشه ؟ من میرم تو برنامه cpu-z می نویسه 1500 !!
سلام
من یک سیستم دارم که زیاد بروز نیست!
ASUS P5PL2-E (ba akharin version bios)
CPU intel P4 3.6 GHz 2MB L2 cash 800
ram 2*512MB DDR2 667MHz kingeston
VGA gforce 7100GS
Power phonix 600W
برام بگید تا چه حد درسته که اور کنم! من تا 4468 مگا هرتز پایداری میده با دمای زیر 60 درجه!(100 لود)
(پایداری رو با ORTHOS تست کردم دما رو هم با CPUID Hardware Monitor و PC Wizard 2008)
فن سی پی یو هم cooler master Hyper 212 با یک فن ارجینال با قدرت 0.37 آمپر و یک فن که خودم بستم با قدرت 0.40 آمپر!
روی چیپ مادر بورد هم یک فن بستم!
بنظر اساتید میتونم بیشتر برم؟ و اینکه دمای CPU از چقدر بالا تر نره!
فرکانس پایین مربوط میشه به تکنولوژی اینتل که در هنگام بیکاری با کاهش فرکانس مصرف برق و دمای پردازنده رو بالا می بره برای افزایش طول عمر پردازنده میتونی از تو بایوس غیر فعالش کنینقل قول:
ضریب FSB پردازنده به رم هستنقل قول:
یعنی به چه نسبتی با افزایش FSB فرکانس رم تغییر میکنه
یعنی توی بازی ها به همون 2.4 میره دیگه؟نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
آره زمانی که تو لود کامل باشه سیستم فرکانس به بالاترین حد خودش میرسهنقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده؟نقل قول:
سلام. فركانس 2*رم=فركانس مسير*ضريب رمنقل قول:
اين يعني اين كه فركانس رم به فركانس مسير بستگي داره. و با تغيير فركانس مسير ، فركانس رم تغيير مي كنه.
سلام به دستان تووووپ.کسی میدونه X2 6000 حودودن تا چقدر اور میشه؟
:)
سلام.نقل قول:
کلأ پردازنده های athlon x2 تا بیش از 3.4 گیگاهرتز اورکلاک نمی شن. البته اگر خیلی وارد باشی ، می تونی به 3.5 هم برسی.
كلا پردازنده هاي AMD تو اوركلاك خيلي سخت هستن به خصوص اين 6000 من جايي ديدم نوشته بود تا 3600 اور كرده با مادربورد كرسشير از ايسوسنقل قول:
دوستان یه توضیحی بدین برای اینکه من به 2.8 اور کنم ...
چی کار ها باید بکنم?؟
داخل بایوس برو و فرکانس مسیر رو 312 قرار بده و بزار که ولتاژ رو auto باشه.
بعد هم فرکانس رم رو کم کن. یعنی ضریب رم رو از 3 ، روی 2.66 بزار .
نقل قول:
نوشته شده توسط babak_1386 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
سلام
من یک سیستم دارم که زیاد بروز نیست!
ASUS P5PL2-E (ba akharin version bios)
CPU intel P4 3.6 GHz 2MB L2 cash 800
ram 2*512MB DDR2 667MHz kingeston
VGA gforce 7100GS
Power phonix 600W
برام بگید تا چه حد درسته که اور کنم! من تا 4468 مگا هرتز پایداری میده با دمای زیر 60 درجه!(100 لود)
(پایداری رو با ORTHOS تست کردم دما رو هم با CPUID Hardware Monitor و PC Wizard 2008)
فن سی پی یو هم cooler master Hyper 212 با یک فن ارجینال با قدرت 0.37 آمپر و یک فن که خودم بستم با قدرت 0.40 آمپر!
روی چیپ مادر بورد هم یک فن بستم!
بنظر اساتید میتونم بیشتر برم؟ و اینکه دمای CPU از چقدر بالا تر نره!
دوستان بابا یکی هم بداد ما برسه!نقل قول:
من سی پی یو رو تا 4688MHz پایداری گرفتم ولی با ولتت 1.38 تا 1.49 (خودم روی 1.45 تنظیم کردم) و دمای CPU از مرز 64 رد نمیشه!
ولی زمانیکه ریسیت میکنم سیستم کلا خاموش میشه بعد روشم میشه(خود به خود) یعنی تمام فنها خاموش میشن و بعد 2 یا 3 ثانیه دوباره روشن میشن!
مشکل از کجاست؟
شما دمای لودت روی 100 هستش؟:18:نقل قول:
به نظرم زیاده (اونم با 212) مواظب باش که عمر پردازنده رو قربانی نکنی.
reset هم تا اونجایی که من میدونم همین طوری هستش و مشکلی نیست(انتظار چی داشتی مگه؟)
100 درجه وحشتناکه.
آقا کمش کن
خیلی زیاد اور کردی.
ریست هم عادیه البته به مادربردت بستگی داره.
اما در هر صورت کمش کنی بهتره
خیلی بد دماش رفته بالا.
من هم 2.4 رو 1 گیگاهرتز اور کردم فوقش دماش تو حد اکثر به 70 میرسید
مولتی پلایر رو چی کارش کنم همون 6 باشه؟؟نقل قول:
آقايون اون بنده خدا نوشته تو لود 100 درصد دماي پردازندش زير 70 درجه هستنقل قول:
متنو دوباره بخونين
6?:18:نقل قول:
مگه پردازندت q6600 نیست؟؟
باید رو 9 باشه.:8:
چرا ولی الان که توی Cpu-z دیدم زده 6 و با این که به 2.62 اور کردم زده 1.7 !!! البته به خاطر همون تکنولوژی که باعث مصرف کمتر میشه هست...نقل قول:
راستی اسم این تکنولوژی چیه که برم disable اش کنم?؟
تو پردازنده هاي اينتل اين ضريب متغير هست برا 6600 هم بين 9 و 6 متغير هست تو لود كامل 9 ميشه و فركانس به 2400 ميرسهنقل قول:
به نظر من اين ضعف اينتل محسوب ميشه درسته با اينكار مصرف برق و دماي پردازنده رو پائين مياره در نتيجه عمر پردازنده بيشتر ميشه ولي تو پردازنده مگه چي استفاده كره كه نتونه دائم از اون فركانس بهره ببره ؟
فکر کنم که اسمش c1e هستش.نقل قول:
البته اگر گزینه ی speedstep هم دیدی غیر فعالش کن.
من فکر کردم که در بایوس ضریب روی 6 هست. برای همین هم تعجب کردم.نقل قول:
وقتی از پردازنده استفاده نمی شه چه دلیلی داره که در حداکثر سرعت عمل کنه؟این حالت مثل این هست که شما در زمان رانندگی همیشه دور موتور در محدوده ی قرمز نگه داری.
این قابلیت مصرف برق ، حرارت ، دور فن رو کم میکنه و طول عمر پردازنده رو بالا می بره.
سلام
آقا من یه مشکلی پیدا کردم . پردازندم یه مدل پنتیوم d قدیمی 2 گیگاهرتز از اینتله . به میزان 200 مگاهرتز پردازنده رو آورکلاک کردم . متاسفانه بعد از این کار صدای ویندوز از کار افتاد یعنی تمامی دستگاهای صوتی شناسایی شدند اما صدایی به گوش نمی رسید . با برگردانندن کلاک cpu به حالت قبلی مشکل صدا حل شد .
من یه راهنمایی می خوام که این مشکل از کجاست ؟
مادربردت چیه؟نقل قول:
فرکانس pci-e رو هم زیاد کردی؟
اين يكي از معايب اور كلاك هستنقل قول:
زماني كه سيستم پايدار نباشه و مادربورد توان نداشته باشه كه فركانس و باس پردازنده از حد خودش بالاتر باشه اين مشكلات پيش مياد
مدل دقيق مادربورد و پردازندت رو بگو يا با CPU-Z يه عكس بگير ازش اينجا بزار تا راهنمائيت كنند
نه عزيز چرا اين تكنولوژي تو خانواده قبلي نبود چرا با آمدن پنتيوم دي و بعد خانواده كر اين تكنولوژي پيداش شدنقل قول:
كلا خانواده اينتل يه مشكل خاص دارن كه به مرور زمان ايجاد ميشه اونم زماني كه تو يه فركانس سابت كار ميكنند بعد چند وقت دچار مشكل ميشه
بايد پشت اين تكنولوژي يه ضعف خوابيده باشه كه بعد ها مشخص بشه
شايدم هيچ مشكلي نباشه و اين حدس غلط من باشه
حتما فرکانس Agp , Pci رو هم عوض کردی که این مشکل پیبش اومده
سیستم من جالب تره
این این فرکانس ها رو دست بزنم و 66 و 33 مثلا بزارم رو 67 و 34 دیگه هارد ساتا شناخته نمیشه.
من که فعلا این قابلیتو غیر فعال کردم ولی دیگه اور نکردم گذاشتم رو همون 2.4 کارایی خیلی بالاتر رفتنقل قول:
من فکر کردم که در بایوس ضریب روی 6 هست. برای همین هم تعجب کردم.
وقتی از پردازنده استفاده نمی شه چه دلیلی داره که در حداکثر سرعت عمل کنه؟این حالت مثل این هست که شما در زمان رانندگی همیشه دور موتور در محدوده ی قرمز نگه داری.
این قابلیت مصرف برق ، حرارت ، دور فن رو کم میکنه و طول عمر پردازنده رو بالا می بره.
اینتل شرکت اب زیر کاهی هست ، ولی در این زمینه مشکلی وجود نداره. شما می تونید مدت ها این پردازنده رو روی لود کامل به کار ببرید ، بدون این که مشکلی پیش بیاد. مثلأ می تونید نرم افزار orthos رو 24 ساعت روشن بزارید. البته اگه از این تکنولوژی خوشتون نمی اد می تونید غیر فعالش کنید.نقل قول:
سلام دوستان
Mb Giga P965 S3
Cpu 6850
Ram : Ocz 2 G 667 Doual
من برای شروع چه کار کنم ؟
اگر منظورت cpu هست هر سری 10 درجه 10 درجه بیار بالا و دما و پایداریشو تست کن و با ارتوس تست یک تست نیم ساعتع بگیر اگر پایدار بود باز اضافه کن تا جایی که دمای زیر 60 درجه بیاد بیشترش دیگه خطر ناکه.نقل قول:
منظور من يه تست 24 ساعته نبود منظورم يه زمان طولانيستنقل قول:
يه زماني كه يه كاربر عادي سيستمش رو ارتقا نده مثلا 1 سال يا حتي بيشتر
خود من amd دارم و از وقتي اينو بستم ازش كاملا راضيم