فکر نکنم اصن 4G لانچ شده باشه . اگه شبکه 4G باشه تو اندروید کنار آنتن دقیقا آیکون 4G میاد !!!!!!!
Printable View
فکر نکنم اصن 4G لانچ شده باشه . اگه شبکه 4G باشه تو اندروید کنار آنتن دقیقا آیکون 4G میاد !!!!!!!
اگر 4gدر منطقتون فعال بشه با توجه به اینکه ایفون دارین جای 3g تو تنظیمات میزنه lte روشن می کنید و وصل میشهنقل قول:
اینم یک تست شبانه با گوشی. پینگ نیست باقلواست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان، این تعرفه ی یکسان در ۳جی شاید به نظرتون بد بیاد ولی، واسه مصرف آزاد خیلی تاثیر گذاشته، توجه کنید که بسته هایی که همراه اول و ایرانسل می دادند بر حسب اینترنت آزاد بود و بسته ها کاهش هزینه ی زیادی داشت ، رایتل هم چون انحصار داشت و رقیبی نداشت سعی می کرد نهایت استفاده رو ببره و به قیمت بالایی بسته ها رو بفروشه، ولی با ورود دو اپراتور دیگه به حوزه نسل سوم مجبورن تو تعرفه ی بسته ها تجدید نظر کنن، در واقع کاری کردن که با قیمت پایه ثابت، اپراتور ها در حوزه بسته ها و خدمات بیشتر به رقابت بپردازند تا اینکه با تعرفه های بالا و پایین کلاه سر مردم بذارن، ضمنا اگه توجه کنید بسته ی مثلا ۲ گیگ ده تومن فعلی بر پایه کیلوبایتی ۱ ریال بوده که الان قیمت پایه نصف شده و اپراتور ها واسه موندن تو رقابت مجبورن تعرفه بسته ها و خدماتشون رو پایین بیارن، و هم اینکه تعرفه ی نسل دو تغییری نکرده و بسته ها ی فعلی خواهد بود، و اپراتور ها واسه تشویق مردم به استفاده از نسل سه باید هزینه خدمات رو نسبت به نسل دوم خودشون پایین تر بیارند تا موفق بشن، ولی بازم همه چی به نحوه ی بر خورد کاربرا با این موضوع بر می گرده، مثلا اگه از حالا این جو راه بیوفته که با این سقف اعتبار باید هزینه ی بيشتری بدیم ، اپراتور ها هم این مسئله رو دیکته می کنن و به ما تحمیل، پس تا حد ممکن خوشبینانه نگاه کنیم تا وضعمون ازین بدتر نشه
دوستان گوشی من توی توضیحاتش نوشته 4g رو ساپورت میکنه اما توی تنظیمات Lte یا چیزه خاصی نداره
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
گوشیم نوت 2
بعضی از گوشی ها باید وارد منو مخفی بشید و تنظیمات lte فعال کنید یه سرچ بزنید پیدا می کنید .نقل قول:
من برای خودم (g2) رو اینطوری فعال کردم
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید براینکه امکان عرضه سرویس های مبتنی بر تکنولوژی نسل سوم 3G، چهارم LTE و چهارم پیشرفته و نسل پنجم موبایل براساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در کشور فراهم شده است و اپراتورهای موبایل بدون هیچ محدودیتی در این عرصه سرویس دهی کنند. :n08:
اهواز 3g رو تست کردم با انتن دهی 35% سرعت دانلود حدود 54 کیلوبایت
اما وقتی اپراتورها اجازه ارائه سرویس بالاتر از یک مگ ندارند چه فایده داره فقط پول حروم کردنهنقل قول:
جهت تنوع تاپیک این ترول جالبه و بی ارتباط با تاپیک نیست:n02::
بعد از 8282 ؛ Jazireh ؛ ... حالا نوبته اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: .....
BTS آخر شهناز که خیلی قدرتمنده !! و +HSPA هستش و من با این دکل تست کردم سرعت دانلود 900و خورده ای میداد
اون طبل بزرگرو هم جديداً نصب كردن :n10:
سمت میدون المپیک
با idm تا 1.5 MB/s هم میره
البته گوشیم 4g نداره :n27:
بسته یه روزه گرفتم 20 دقیقه ای تموم شد!!!:n13:
دادش مطمئنی 4g وصل شدی ؟نقل قول:
همه جا تا حالا حرف ازین بوده که واسه 4g باید سیمکارتو عوض کنی.
دانلود ایرانسل :دی قدرت آنتن فقط 50 درصد :دی
آی که دانلود با این سرعت عجب حالی میده :دی
آره داداش مطمئنم !!نقل قول:
دیشب از سر کار اومدم خونه داشتم گوشی دوستم رو میبردم بدم به خودش دیدم که آنتن از 4 تا فقط 3 تاس!!
فهمیدم که حتما نسل 3 BTS ـمون فعال شده !! دیتای گوشی رو که فعال کردم دیدم که 4G اومده بغل آنتن !! شاخ در آوردم که مگه میشه :دی
من هم فوری تست کردم و عکس گرفتم !!
از دیشب به بعد هم فقط با +HSPA وصل شدم (گوشی و مودمم نسل 4 نداره)
البته این رو هم بگم که سیم کارتی که رو گوشی بود میکرو سیمکارتش رو همین چند روز پیش از خود مرکز خدمات ایرانسل تو تبریز گرفتم!!!
خوب بسته 3g همراه اولم تموم شد اومد ایرانسل.
یه سوال. اگه قراره قیمت تعرفه ها تغییر کنه حالا که برای 3G تعرفه GPRS یک ماه می گیریم چی میشه؟
توجه داشته باشید که معمولانقل قول:+HSPA به همون 4G معروفه. احتمال داره ایرانسل هم از همین اسم استفاده کرده باشه
تو این شرایط همون طور که وزیر هم گفت عملا 4g هیچ کاربردی نداره مگر اینکه تغییر خاصی تو سرعت بدن راستی این نسل فکر کنم 3.75g باشه که همون hspa+ میشه.نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk
برای اینه که 4G که شرکت های داخلی و خارجی میدن اسم واقعی نیست و در اصل همون 3G پیشرفته یا+HSPA استنسل چهار اسمش LTE-Advanced است که هنوز استفاده همگانی نشده
اقای[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه از ایرانسل استفاده کردید یک تست از ایرانسل بزارید ببینیم .من تو اهواز چک کردم سرعت بین 40 تا 60 بود گهگاهی تا 160 میرفت .شوما هم یه تست بزار ببینیم تو اهواز چه خبره .شاید منطقه ای که تست کردم مشکل داشته
هفته پیش که تست کردم سرعت بین 4 تا 6 مگ متغیر بودنقل قول:
چشم فرصت شد تست میزارم
براساس یه سری طبقه بندی ها بعضی دستگاه ها +HSPA رو 4G میدونن. مثل iPhone مثلا.نقل قول:
نقل قول:
4G can also indicate a UMTS connection on some GSM networks, including AT&T's and T-Mobile's high-speed network in the United States.
اینم یکی از دکلای اصلی ایرانسل منطقه 22 تهران که هم 3G هم 4G و هم وایمکس روشه.
woooow
چقدر دم و دستگاه روشه :D
دکلای اینجا هیچی روش نیست . آدم با تیر برق اشتباه میگیره !
این تبلها 4g هست؟
یه سوال فنی الان 3 جی طرف ما هم اومده ولی من فقط میتونم از ساعت 2 یا 3 شب تا 8 /9 صبح بهش وصل بشم!!!این بخاطر تعداد زیاد مشترکین این منطقه ی ماست؟ یا دلیل دیگه ای داره؟:n14:
اون تبل ها ماکروویو هستن..لینک اصلیه دکل که پهنای باند رو دریافت میکنه از مرکز و با اونیکی کوچیکای بالا به دکل های فرعی دیگه تو منطقه ارسال میکنه..نقل قول:
اون قطعی که شما دارید هم یکی اینکه الان مرحله تسته و همهجا اینجوریه..یکی اینم که چند دفعه Mobile Data رو رو گوشی خاموش روشن کنید بعضی اوقات نت میده .
سلام دوستان
من آيفون 5 دارم و شيراز هستم
دوستام ميگن اينترنت 3G وصل شده ولي من نميتونم با گوشيم وصل بشم
اصلا گزينه اي به نام 3G توي تنظيمات گوشيم نيست:n28:
دوستان سوال : منطقه 16 تهران 4 روز 3G فعال شده
سرچ که میکنم 3G irancell میاد OK میکنم ولی وقتی وصل میشم
علامت E که GPRS هست فعال میشه
این به این معناست که سیگنال 3G تو منطقه ما ضعیفه
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
بله سیگنال 3G شما ضعیفه که با E وصل میشه
3G تا 50 متر بالاتر از خونه ما راحت وصل میشه . اما به خونه ما نرسید :n02:
تست پینگ نسل سوم
نوع hspa
محتوای مخفی: ping
متاسفانه هنوز شیراز 3g راه اندازی نشده.نقل قول:
من دوستم وصل شدهنقل قول:
فلكه معلم
زرگري
فرهنگ شهر
نقل قول:
عزیز این 4G از کجا دقیقاً تشیخص میدی الان؟
جاده های محال شماله یادم بره :دی:n02:
نقل قول:
مگه رایگان میشه ؟؟
چطور رایگان میشه؟:n02:نقل قول:
یک چیزی بگم حسین جون بسوزی:n02: من وقتی میرم توی دانشگاه تبریز توی یک قسمت مخصوص دانشجویان دکترا سرعت 30 مگابایت روهم تجربه کردم البته خودم دانشگاه دیگه هستم ولی هروقت پاش بیافته میتونم برم.چندتا هم استاد دانشگاه فامیلمون اونجا هستن اتاق اونهاهم مجهز به بهترین اینترنت هست و راحت کلیدشون رو میتونم ازشون بگیرم ولی حیف که خیلی حوصله ندارم برم اونجا.نقل قول:
نمیدونم چرا در مشهد هیچ اثری از 3G نیست :n13:
ما هم به سهم خودمون تو دانشگاه تبریز سرعت 8 مگابایت بر ثانیه رو تجربه کردیم :دی یعنی 64 مگابیتنقل قول:
ولی خوبیه این سرعت ها به اینه که شب تا صبح دست خودت باشه :دی
اینجور نتی تو خونه داشتی؟ :دی که بتونی نامحدود شب تا صبح و صبح تا شب تو یوتیوب فیلم فول اچ دی ببینی؟ :دی
داداش بی زحمت با 4G یه تست از اسپید تست میزارینقل قول:
ممنون
با سلام مردم شریف تبریز. از اوضاع به وجود امده طی چند روز اخیر عذر خواهی میکنم. به دلیل بی تدبیری برخی پیمانکاران و معطل کردن شرکت ایرانسل روند توسعه 3g به کندی صورت میگیرد. تقریبا 12 سایت معطل تجهیزات هستند که اخر این هفته نصب میشود . قسمت bt و مانیتورینگ هم با اشکالاتی مواجه شده است.لیکن کل زعفرانیه منهای اخر ویلا شهر / ولی عصر/ شهناز/ قونقا / سه راه ولی عصر / ولی عصر جنوبی با اختلال مواجه هستیم که امروز اخر شب مرتفع میگردد و سه شنبه تست اخر را تمام میکنیم. در اخر عباسی و اخر شهناز 4g جهت تست اماده میباشد ولی گوشی شما باید 4g باشد . از صبر وشکیبایی شما مردم شریف کمال تشکر را دارم . دوستی اشاره به میدان اذربایجان کرده بودند که یه دکل بزرگ است ولی swap نشده باید خدمت ایشان عرض کنم این سایت به عنوان سایت vrt مورد بهره برداری است که اگر ترافیک اجازه ندهد به زودی ارتقا خواهد یافت . شنبه اینده تقریبا برای استارت اولیه حاضریم . در اخر سایت گلشهر . ایل گولی اماده بهره برداری است . دوستان هر منطقه مشکلی باشد پست بگذارند تا رسیدگی شود .بسیار ممنونم.