یکی میگه من همه رو می برم . یکی میگه یک گل هم نمی توتم بزنم .
واقعا این ایرادات رو باید از خودمون بگیریم یا کونامی ؟
کسی که گل نمی تونه بزنه بازیش خوب نیست می اندازه تقصیر کونامی . خوب آقا جان برو بازیتو خوب کن . والا :n02:
Printable View
یکی میگه من همه رو می برم . یکی میگه یک گل هم نمی توتم بزنم .
واقعا این ایرادات رو باید از خودمون بگیریم یا کونامی ؟
کسی که گل نمی تونه بزنه بازیش خوب نیست می اندازه تقصیر کونامی . خوب آقا جان برو بازیتو خوب کن . والا :n02:
من هر بازی چپ و راست انواه گلارو میزنم
سانتر
شوت
والی
R2 :n02::n12:
.
;
;
;
فقط تکروی نمیکنم همش پاتسکاری
تکل و توپ گیری و پرس هم عالی میشه انجام داد:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.قبل از هر چیزی شما باید برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را نصب کنید و در آن ثبت نام انجام دهید
2.فایل مقابل را دانلود کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.فایل ها را از حالت فشرده خارج کنید
4.از فایل های نسخه اصلی بازی کپی بگیرید و جایی ذخیره کنید ( برای اطمینان از خراب نبودن اون فایل )
5.فایل های دانلود شده رو در مسیر نصب بازی کپی و جایگزین کنید
6.حتما PES 2015.exe را با run as administrator اجرا کنید ( کلیک راست روی فایل و انتخاب گزینه run as administrator )
تمام میتونید از آنلاین بازی کردن لذت ببرید
سه نرم افزار مورد استفاده برای بخش آنلاین و توضیحات راه اندازی بخش آنلاین
سه برنامه مورد نیاز برای بخش آنلاین !
فایل فشرده را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید .
1.محتویات داخل پوشه PES 2015 Online Pirata را در مسیر نصب بازی کپی کنید (برای اطمینان از فایلهای داخل پوشه نصب بازی پشتیبان بگیرید)
2.FixRepair رانصب کتید .
3.Steam را نصب کنید .
4.برنامه Steam را اجرا کنید . منتظر بمانید آپدیت خواهد شد (حدود 140 مگابایت ) . بعد از آپدیت Steam یک آکانت در این برنامه بسازید .
5.بازی را اجرا کنید ! . برای بازی با دوستان به قسمت Freindly Lobby Match بروید .سرور مورد نظر را پیدا کرده و وارد شوید .
6.سپاس
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر ویژه از دوست بسیار خوبم محمود جان بابت توضیحات و لینک دانلود نرم افزار ها
دوستان من به دلیل اینکه هنوز بازی در اختیار ندارم تست نکردم لطفا کسایی که دارن اینو تست کنن خبرشو بدن در ضمن لطفا اون اموزش ویدیویی رو یکی مستقیم کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام انگار یه پچ اومده براش زدم تو دانلود
نتیجه شو میگم ارزش داشت شما هم دان کنید
لینک مستقیم آموزش ویدیویی آنلاین بازی کردن :
کد:http://fs2.filegir.com/eblis%202011/Como_Jogar_PES_2015_Online_Pirata_-_PC_%28Todos_os_Modos_Online%29_%5BILLk6mNMe0Q%23t%3D342%5D_%5Btag18%5D.mp4
خب..
بعد از دو روز بازی کردن یه سری از نظراتمو نسبت به بازی تغییر میدم...
مـــتاسفانه..! بازی اونطور که توو نگاه اول به نظر میاد اصلا خوش ساخت نیست! بعد از چند دست بازی کردن در حالت سوپراستار قطعا متوجه چنتا نکته میشید:
1- توپ گیری از کامپیوتر واقعا سخت و غیرمنطقی شده!! ، طوری که بازیکنا با زدن دکمه ی x فقط به صورت گرافیکی لنگ پرت میکنن بدون اینکه توپی رو بشه گرفت توو اکثر اوقات!!
2- شوت های پشت 18 به صورت محسوسی اغراق آمیز شدن ، مطمئن باشید اگه کل بازی رو کنار بزارید و فقط شوت بزنید حداقل از 10 شوتتون 3 4 تاش گـُل میشه!!
3- سیستم دفاعی تیم ها تا حدودی تحت کنترل شما نیست! درحالی که مثلا 5 دفاع دارید یه هوو میبینید مهاجم حریم خیلی راحت از بین همه رد میشه و تک به تک میشه ، اصلا کنترلی روی خط دفاعی نمیشه داشت چون یه هو میبینی پراکنده میشن از هم!!
4- دریبل زدنی دیگه توو این نسخه وجود نداره!! دیگه حرکت های خلاقانه و انفرادی رو فراموش کنید! چون به هیچ وجه نمیشه گره ی بازی رو با حرکت های انفرادی و تکنیکی باز کرد! نمیدونم چرا ولی واقعا دیگه نمیشه دریبل زد توو بازی!!
5- در کل شما توو حالت سوپراستار خیلی راحت میتونید گل بزنید ، حداقل 2 3 تا گل رو میشه زد ، ولی خیلی راحت هم توو هر بازی میتونید 5 6 تا گل بخورید! چون دفاع کردن و توپ گیری از دست شما دیگه خارج شده و رندوم تووپ گیری ها انجام میشه!!
بقیه دوستان هم اگه با این قسمت ها مخالفن بگن ، شاید ما بلد نیستیم یاد بگیریم:n15:
کم کم اونایی که از بازی تعریف کردن دارن میگن بیخوده :n02: یعنی کونامی بازم ر .. ید؟
شایعه ای بیش نیس ینی چی دادا ، من دیشب تا 4 صبح داشتم آنلاین بازی می کردم با همین روش ، یه چی میگیا .:n13:نقل قول:
اینم یه عکس از قسمت فوتبال لایف
با کرک آنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنلاین چطوری بازی کردی؟نقل قول:
با کدوم آموزش؟
با شخص خاصی میشه آنلاین بازی کرد؟
من تا حالا هیچ بازی رو آنلاین نزدم
ناهماهنگی تو نظرات واقعا بیداد میکنه!!!
هرکی نمیتونه کاری رو انجام بده تقصیرشو میندازه گردن بازی!
این چندتا نظر اخر دوستان واقعا اغراق امیزه و من چنین مشکلاتی رو نمیبینم تو بازی
آفرین . دقیقا حرف منم همینه . من شخصا تاحالا هیج بازی رو نبردم اما هیچ وقت تقصیر بازی نمیدونم .نقل قول:
حرفهای شما دوست عزیر واقعا جای تعجب داره !!!نقل قول:
نقل قول:
موافقم کاملا .
دفاع ناگهان جا میمونه . انگار حریف سوار موتور شده مدافع تیم خودی سوار ویلچر .
اوایل با تکل توپ گیری میکردم همش خطا میگیرفت . الان با پا انداختن که بازم 90% خطا میگیره . و همش کارت قرمز .
جالب اینه که به این حرکتها کارت میده ولی من تک به تک بودم حریف از پشت زد منو خطا هم نگرفت . میانگین تو هر بازی 10-11 تا کارت زرد میگیرم 2 تا هم قرمز .
ول کنید این حرفا رو حوصله داریدا مگه بجز pes 2015 گزینه دیگه ای هم داریم برای بازی کردن؟!!:n01:
به من بگید پیراهن و لوگوی لیورپول کی درست میشه؟:n20:
آقا من یه کم پیاز داغشو زیادکردم قــبووول :n02: ، ولی انصافا بازی خوب و جذابی هست ، من فقط قسمت های منفیش رو نوشتم ، کلی نکته های جذاب هم داره بازی..نقل قول:
اما به دور از شوخی ، واقعا نووپ گیری از حریف مخصوصا توو سوپراستار خیلی غیرمنطقی شده .. مثلا توو 40 درصد برخوردها توپ رو میگیری ، که از اون 40 درصد 10 درصدش هم خطا میشه...
آمار کارت زردی وحشتناک بالاس!! مسترلیگ رو شروع کنم فک کنم یه بازی در میون کل تیم محروم میشن!:n08:
نمیدونم کونامی چیکار کرده که بازی انقد از لحاظ گرافیکی هم زیبا شده هم سبک!
من با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داغون و زاغارت راحت روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی رو بدون هیچگونه لگ و افت فریمی بازی می کنم :n02:
.....
توپ گیری که اصلا معلوم نیست چطوریه؟! :n13:
از پشت 18 شوت رو تقریبا هرطور بزنی گل میشه!
تکل ها غیرطبیعی و ناکارامد هستن :n15:
(من از اونام که تکل نزنم می میرم!:n02:)
داور فقط منتظره یه حرکت بکنی بهت کارت بده :n15:
===========نقل قول:
من آخرای فصل 1 مستر لیگ هستم . و همش 2-3 تا بازی باختم ولی در کل همه ی بازیهارو به زور بردم . نیمه اول خوب بودم نیمه دوم بازیکنها انرژِیشون ته کشیده و اخراجیها شروع میشن .
نمیدونم تنظیمات خاصی داره که دفاع انقدر زود باز نشه . ؟!؟
SweetFX Settings
(Graphics Ultra)
(پیشنهادی)
SweetFX Settings (Graphics Ultra) - Lifting graphics in your PES 2015.
Copy:
Program Files \ KONAMI \ Pro Evolution Soccer 2015
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک های دانلود:
در پاسخ برخی از دوستان که از بازی ایراد میگیرن KONAMI همین که به فکر همه طرفدارانش هست و PES 2015 رو طوری طراحی کرده
که یک سیستم سوکت 775 با رم 2 گیگ و ویندوز 32 و یه گرافیک متوسط رو به بالا بتونه اونو راحت اجرا کنه خیلی کار بزرگی کرده و جای تشکر داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برخلافش شرکت EA : که شما برای اجرای فیفا15 باید حتما ویندوز 64 نصب کنین و سی پی یو i5 و 8 گیگ رم و گرافیکی بالا داشته باشین ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی سایت معتبر برای خرید cd-key میشناسه معرفی کنه ممنون میشم
اون پچی که من تو صفحات قبل گذاشتم لوگو و لباس لیورپولو درست میکنه.....نقل قول:
----
آقا بازی گرافیکس خوب شده...تو14 اشباع رنگ بود!اما اینجا گرافیک واقع گرایانه تر در عین حال بسیار سبک تر شده!
فقط کاش قسمت ورود قبل بازی فیلماشو حذف نمیکردن کاش تعویض بازیکن هم فیلمش بود!ولی نیست هیچکدوم...
آفساید هم خیلی تابلویه وقتی میفتی تو آفساید یهو طوری داور سوت میزنه که ادم فک میکنه سوت پایان بازی رو زد :دی باید اینم اصلاح بشه...یکیم که با پاس عمق راحت میشه گل زد کافیه یه مهاجم سریع داشته باشی....
.نقل قول:
.
.
اون رو که عمه ی نادر شاه هم میدونه..:n29:..به نظرم پرس به وسیله ی دو بازیکن خوب نیست ( به دلایلی...) کشف خیلی بزرگی انجام دادی :n08:
.
.
.
.
بقل پا شوت زدن رو بلدی یا میخوای کشفش کنی ؟!؟
من این مشکلاتی که شماها میگین ندیدم توی نسخه دمو که دارم تور لرزشش کامل احساس میشه
تکل بزنی صدای داد بازیکن میاد
تکل ها اصلا اسکی سواری نیست و واقعا واقعیه
دریبل کردن فقط انگار واسه هوش مصنوعی هست و ب شخصه نتونستم دریبل اجراکنم
گرافیک بازی در کنسول ps4 عالی هستش صدای تماشاگرا خوبه خوشحالی ها عالی بعداز هرگل
متاسفانه هنوز نسخه کنسول نیومده که نقد کلی بکنم براتون همچنان با دمو بازی میکنم
یک نکته مثبت اینه شما از بازی خسته نمیشی و برات تکراری نیستش
من شخصا خیلی پسندیدم بازی رو . ولی هیچ وقت نمیشه گفت بازی کاملی هست . همیشه هم منطقی قضاوت میکنم .
بازی کلی نکات مثبت داره .
ولی خوب نکات منفی هم داره .
همینور که دوستان گفتن یه مشکلش شوته که پشت 18 میزنی اکثرا گل میشه .
یکیش هم همون جدا شدن سریع مهاجم حریف از خط دفاعیه . البته اینم روش داره . L2 رو بگیرید تا بازیکنان توپ گیری نکنن و مهاجمین رو پوشش بدن . ( من رو L2 تنظیم کردم طبق عادت قدیمی حالا نمیدونم برای شما په دکمه ایه )
بنده نظراتمو بعد از نصب و اجرای بازی در روز اول گفتم و اینکه از دید من کونامی حتی نسحه pes13 رو به زیر کشید و حالا pes15 بهترین نسخه کونامی محسوب میشه .
امروز روز سومه و بالای 50 دست و شاید هم بیشتر بازی کردم و باید بگم حتی دیدگاهم به بازی بهتر شده و کونامی بی نظیر کار کرده ، گیم پلی بسیار طبیعی و نرم کار شده و احساس بسیار خوبی به گیمر میده ، وقتی روی دروازه تیم مقابل خیمه میزنم چنان فوتبال واقعی بهم تلقین میشه که بارها این نسخه رو تحسین میکنم .
ممکنه در این بین منتقدانی هم باشند که البته بستگی به سلایق و ایده های مختلف ، هیچ نسخه ای نمیتونه و نخواهد توانست همه رو راضی نگه داره و بعضا" آدمها در مقابل هر تغییری ذاتا" از خودشون مقاومت نشون میدن مثل این نسخه که دیگه تکلهای بی خودی نمیشه زد و گیمر ناچاره مثل دنیای واقعی از تعداد تکلها در طول بازی کم کنه و این از دید من بی نظیره .
واقعا" جای تبریک داره یک سال فوتبالیه فوق العاده رو خواهیم داشت
دقایقی پیش موفق شدم آنلاین بازی کنم با یه بنده خدایی از خارجه :n02: . یک بازی کردم و بردمش . بازی روان بود و مشکلی نداشتم . چه حالی میده :n20::n02:
آیدیت چیه ؟بیا با هم بازی کنیمنقل قول:
آقا من آنلاین بازی کردم هنوز تو شوکم :n02::n12:
به منم یاد بدین! :n14: چطوری بازی کردینقل قول:
سامولیکم
عزیزان من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعویض میکنم با pes2015 ـه ریجن عرب هر کی خواست در خدمتم .
با فیفا ریجن عرب هم تعویض میشه
کسی با ps4 بازی کرده ببینه آنلاینش خوبه یا نه؟
آقــــــــــــــــا میشه بگید که منم میتونم با این سیستم pES15 بازی کنم یا نـــــــــــه ؟!؟ :n28:
.
.
.
.
چجوری انلاین بازی کردی من نتونستم.نمیدونم چجوری باید بازی کنم.تا حالا انلاین بازی نکردم.کلیپ اموزشی رو هم دیدم فقط ی تیم اورد بازی کرد. کار دیگه ای نکرد تو کلیپ.کسی هست اموزش بده یا ی سایتی رو معدفی کنه که توش اموزش بدن
خطاها غیر عادیه...یعنی با روشی که میخوای تکل بزنی هر جوری بکنی یه راست بیره تو شکم طرف...مثلا" قوس برنمیداره تکل...از کنارم بزنی مستقیم میره به طرفش...انگار نقطه نشان تکلو پای طرف گذاشتن به جای توپ.... :|نقل قول:
+
من با رئال تو 5-1 بارسا رو بردم و 25 تا شوت به هدف داشتم ولی بارسا با اینکه راموس من اخراج بود 5 تا شوت داشت.... :|
نمیدونم من غیر عادی بازی میکنم یا بازی راحته....
چطوری آنلاین بازی کردین؟:n14::n24:
نقل قول:.نقل قول:
.
.
.
اگه چند صفحه قبل رو میدید من کامل آموزشش رو با توضیحات گذاشتم !
یـعنی فقط توو Steam اکانت بسازیم؟؟ نیازی نیست کونامی آیدی بسازیم؟؟
فقط یه اکانت استیم بسازیم و اون فایل 40 مگی رو کپی کنیم و بازی رو اجرا کنیم؟؟ همین؟؟؟:n13:
روی کنسول در بازار اومده ؟؟؟ ps4 کسی خریده بازی کنه ؟
دوستان تنظیمات type2 چطوری میشه سرعت رو RB کرد ؟ تو Type1 درسته ولی وقتی Type 2 میکنی سرعت میشه RT . جابه جا کردنشون تو حالت custom هم تاثیری نداره :n13:
فکر کنم کونامی اصلا یادش رفته تنظیمات کاستوم بذاره واسه دسته :n04:
.نقل قول:
.
.
.
lمیشه یکی به من بگه که میتونم یا نه ؟!؟
میخوام برم بازی رو بگیرم :n21: