بچه ها نسخه های که تو وب منتشر شده همه یک نسخه هست و نسخه اوریجینال؟میخوام بدونم از هرجا دانلود کنم فرق نکنه یه وقت.( واسه تست کرک )
Printable View
بچه ها نسخه های که تو وب منتشر شده همه یک نسخه هست و نسخه اوریجینال؟میخوام بدونم از هرجا دانلود کنم فرق نکنه یه وقت.( واسه تست کرک )
سلام
اقا یه سواله فنی؟؟کسی نمیدونه کرکه fifa 15 کی قراره بیاد؟:whistle:
آره داداش یه ساعت دیگه میاد :n16::n16::n16::n16:
بهترهیگران رمسخره نکنیم شاید یکی اطلاع نداره شماچرا مسخرش میکنی؟!!! ما ایرانی جماعت وب بلدیم به همه ایراد بگیی ولی ایرادات خودمون رو اصلا نمیبینیم............نقل قول:
عزیز بهتربود مسخرش نمیکردی همه که مثله شما مطلع نیستند
آخه داداش من این همه صفحه اصلا نه صفحه قبلش رو اگه بخونیم میفهمیم چه خبره من قصد مسخره نداشتم فقط یه خوش آمد گویی ساده بود
سلام پچ سه رو کسی نصب کرده ؟؟ چطور بود تغییری ایجاد شد ؟؟
خدمت دوستانی که در ارتباط با کرک شدن فیفا می پرسند :
EA به جز سیستم DRM خودش ، یه سیستم Anti-tamper روی فیفا قرار داده به نام denuvo که دسترسی مستقیم به فایل EXE رو غیر قابل امکان می کنه . یعنی برای طی کردن کرک فیفا مراحل زیر باید طی بشه :
کرک شدن denuvo ----> کرک شدن DRM .
لذا دسترسی به DRM به راحتی امکان پذیر نیست . به طور کلی کپی پیست کردن فایل های exe از یه سیستم دیگه که فیفا روش نصب و فعال شده اصلا جواب نمی ده .
البته گفته شده Denuvo شکسته شده . از 3 بازی فعلی که از Denuvo استفاده می کنند فقط کرک یکیشون اومده ( dragon age inquistion که البته تست نکردم واقعا کرکش کار می کنه یا نه . گفتن که کار می کنه .)
----------------------------------------------
یه نکته جالب در ارتباط با Denuvo اینه که صدای کاربران رو در اورده ! برخی کاربران گفتند که برای SSD بسیار مضر هستش و عمر SSD رو کم می کنه . برخی کاربران شکایت کردند که در Denuvo باعث شده مصرف پردازنده و میزان خواندن/نوشتن هارد بسیار بالا باشه .
اگر کاربران یادشون باشه DRM که در بازی The witcher 2 استفاده شد ، سرعت لود بازی رو به شدت کاهش داده بود . تا جایی که لود بازی تا 5 دقیقه هم طول می کشید . در آخر به دلیل اعتراض کاربران شرکت مجبور شد DRM بازی رو به طور کلی ورداره .
لذا اگر خیلی خوش بین باشیم ، 1 % این احتمالم هست که به دلیل اعتراض کاربران EA مجبور شه Denuvo رو از روی بازی ها برداره . به همین دلیل کرکر ها به جای اینکه وقتشونو سر شکستن denuvo بگذرونن ، صبر می کنن ببینن چه اتفاقی می افته . ( یه بار denuvo شکسته . لذا دیگه دلیل نداره کرکر ها مسابقه بدن دوباره بشکننش . الان اون گروهی که شکسته افتخار شکستن denuvo رو به نام خودش ثبت کرده )
دوستان یه سوال،
اگه از این نسخه های چندباراستفاده بخریم و فعال کنیم و بعد یه مدتی ویندوزمون رو عوض کنیم اون وقت واسه فعالسازی مجددش دوباره اون مراحل طاقت فرسارو طی کنیم؟اصلا امکان فعال سازی مجددش هست؟
اخه اگه نشه خیلی بدمیشه اگه ویندوزت بپره بازیم میپره!
اره میشه ولی قبلش باس دوباره بری با مدیر همون سایت هماهنگ کنی بعد اون بات هماهنگ میکنهنقل قول:
راه حلی که به زهنم رسید اینه که کلا یه ویندوز جدا واسش درنظر بگیری.نقل قول:
نه؟نظرتون چیه؟
بچه ها من handball رو فعال کردم اما هیچ وقت هن نمیگیره قضیه چیه باید چکار کنم
سلام
قسمت تمرینات کجای بازی هست؟
برای زدن ضربات پنالتی باید کلید خاصی بزنم؟(شوت و جهتها را میزنم به اوت میزنه)
برای پرش مدافعین موقع ضربه آزاد کدام کلید رو بزنم؟
هند کلا توو این سری فیفا خیلی کم میگیره. مثه 14 نی هر برخورده دستو هند بگیره. واسه من کلا یکبار اتفاق افتاد اونم صحنه آهسته شو دیدم دیدم از عمد اینکارو کرده. کلا خیلی خیلی سخت هند میگیرهنقل قول:
دوستان یک سوال داشتم هر کسی که سی دی کی اشتراکی میگیره هر دفعه میخواد وارد بازی شه باید فعال کنه و همهانگ کنه با مسئولش یا پس از یکبار فعال سازی میتونیم بطور آفاین بازی کنیم؟
نه عزیز شما فقط واسه اولین بار که بصورت انلاین وارد شدیدو کارارو کردید دیگه ازون به بعد به صورت آفلاین باید وارد شید. فقط دقت کن که بعد از اولین باز که بصورت آنلاین وارد شدی دیگه نباس بصورت آنلاین وارد شی حتما باس آفلاین وارد نرم افزار شی وگرنه بن میشی. منم الان دارم با اشتراکی بازی میکنمنقل قول:
توو منوی بازی برو قسمت Custom Game بعد برو قسمت Training اونجا میتونی تمرینی بازی کنینقل قول:
برای پنالتی نه همون شوتو جهتو باس بگیری اما چون تو زیاد جهتو نگه میداری توپات میره توو اوت. سعی کن قبل از اینکه بازیکن به توپ نزدیک شه که ضربشو بزنه جهتو ول کنی.
برای پرش مدافعین همون با دقیقا همزمان با ضربه بازیکن دکمه ی پاسه عمق رو بزنی تا دیوار دفاعی بپره
آره دقیقا نظرت درسته منم فقط یه ویندوز دارم که فقط مخصوصه فیفا15. چون هیچ برنامه ای جز کارت گرافیکو صدا روش نصب نیست خیلی سبکهو راحتو عالی بازی اجرا میشهنقل قول:
بهترین نسخه ویندوز واسه اجرت کدوم نسخس؟ویندوز7یا8.1 64بیتی؟نقل قول:
اجرت :n02::n02:نقل قول:
راستشو بخوای من با 8 تاحالا کار نکردم ازش یکم بد مد شنیدم دیگه نرفتم سمتش. میگن نمیدونم هنگ میکنهو یکم ناسازگاره با بعضی از بازی ها و برنامه ها. در کل کار نکردم باش ولی من الان ویندوز7 64 دارم عالی و بسیار تمیز کار میکنه . خیلی راحتو روونه و من تابحال هیچ اشکالی ازش ندیدم
دوستان یه سایت قابل اطمینان واسه خرید سی دی کی اشتراکی معرفی می کنید !؟
بعدش این نسخه 9.2 GB رو دان کنم واسه فعال کردن اوکی ــه ؟! مشکلی که نداره !؟
مرسی
کلا یک بحث سلیقه ای هست ولی شنیده شده با بعضی بازی ها 8 مشکل داشته ولی بنظرم شما اگه صبر کنید تا ویندوز 10 بیاد شاید بهتر باشه چون دایرکت ایکس 12 که بیاد رو 7 اجرا نخواهد شد و رو 8 و 10 اجرا خواهد شد به هر حال این توصیه ی من بود
پس با سی دی کی نمیشه اپدیت هارو گرفت چون باید افلاین باشیم
چرا با سی دی کی اشتراکیم میتونی آپدیت ها رو دانلود کنی ولی باس قبلش با مدیر سایت هماهنگ کنیو بگی میخوام آپدیت کنم اونم بت میگه چیکار کننقل قول:
خبر خوش اینه که توی این مدت برای کسایی که قبل از شروع ماه دی خریدن، نوبتدهی و پشتیبانی خیلی سریع انجام میشه. مثلا واسه آپدیت کردن
دوستان این نسخه از فیفا قسمت تمرین نداره ؟ قبلا تو آرنا میشد به صورت تیمی تمرین کرد ولی اینجا نمیشه گویا
وقتی منوی فیفا اومد ، برو توو قسمت Play بعد اون پایین گوشه سمت چپ یجا نوشته Skill Moves برو رووش اما تووش نرو ، وقتی رووش رفتی یه سمت راستو که بزنی میره قسمت Practices Area. حالا برو توو Practices Area بعد اونجا میتونی هم آزاد تمرین کنی هم تیمینقل قول:
خب همین دیگه ، تو آرنا فقط میشه 1 به 1 تمرین کرد ، تو سری های قبلی استارت که میزدی تنظیمات تمرین گروهی مثل پنالتی و ایستگاهی و ... میومد ولی اینجا فقط سلکت ساید و اگزیت داره ؛نقل قول:
شما میتونی تیمی تمرین کنی ؟ تو چند تا فروم خارجی هم دیدم یه عده این مشکل رو داشتن
دوستان کرکی واسه بازی نیست؟
خیر عزیز...نقل قول:
به احتمال زیاد هم نباد حالا حالاها منتظر کرک موند یعنی ممکنه اصلا کرک نشه چون گروهی که قفل denuvo رو شکسته یک گروه چننی هست و چون ناشر fifa 15 توی چین بزرگترین شرکت نرم فزاری اینترنتی این کشور یعنی Tencent هست اعضای این گروه از ترس اینکه توسط این شرکت توی چین تحت تعقیب قرار بگیرن از انشار کرک فیفا سر باز زدن وگرنه به طور غیر مستقیم اشاره کردند که fifa 15 هم به مانند DA با شکسته شدن قفل denuvo توسط اونها کرک شده!!!
فقط من موندم چرا گروههای روسی نظیر skidrow با کپی برداری از لانچر DA برای بازیهایی نظیر fifa 15 دست به کار نمیشن و کرکش نمیکنند!!؟؟
ببین کلا این سری دیگه نمیتونی مثه سریای قبلی با تیم مثلا تمرینی بازی کنی اما میتونی این کارو کنی، توو همون Practices Arena با همون بازیکنی که هستی توپو بردار ببر هرجا که میخوای ازونجا ایستگاهی بزنی ، بعد همونجا بمون یه Space یا یه Shiftرو بزن ، بازیکن همونجا توپو میزاره میتونی ضربه ایستگاهی بزنی.نقل قول:
دوستان سلام
برای فیفا 14 . فایل نقل و انتقالات رو میخواستم - مثل اینکه در پیچ فیفا 14 کسی جواب نمیده !
فقط نقل و انتفالات و میخوام ( دی ماریادر منچستر - جیمز در رئال و . . . . ) یک مورد قبلی که ( کروز امده رئال و دارم )
--- همون فایل که در پووشه فیفا در داکیومنت هست . . . .
ممنون از دوستانی که کمک میکنند .
با سلام!
ببخشید این سوالو اینجا مطرح کردم! جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم!
آقا من ساکن کرج هستم منطقه شاهین ویلا!تقریبا 10 15 مغازه رفتم هیشکی فیفا 15 رو نداره! سرعته نتمم 512 نمیشه دانلود کنم!!
کسی از دوستان توی کرج هست آدرس مغازه ای یا جایی رو بده که فیفا 15 رو داشته باشه؟ حتی اگر کسی داشته باشه من ازش میخرم!!!
سلام دوستان . من بازی فیفا 15 رو به صورت اورچینال خریدم و حتی پچ های مودینگ هم روش نصب کردم و خیلی خوب هم داشتم بازی میکردم . چند روز پیش احساس کردم داره بازی کند میشه و به خاطر همین ویندوزم رو عوض کردم .
الان که دوباره میرم بازی کنم شدیدا کند شده جوری که اصلا نمیشه بازی کرد .
مشخصات لب تاپم . cpu cor i 7 . vga 2 g gforce . ram 8 g
ویندوزم سون هست و اخرین اپدیت های کارت گرافیکم نصبه . حتی تو اون قسمت کارت گرافیک بازی رو همین جی فورس انتخاب کردم .
کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
یه سرچ میکردی پیدا میکردی!نقل قول:
برو توو این سایت اول ثبت نام کن بعد لینکشو دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خبری از کرک نیس؟ بریم اورجینال بگیریم؟؟
بنظره من بری بخری بهتره چون بخوای واستی همینجوری ممکنه فیفا16 بیاد :n02:نقل قول:
دوستان کرجی! یعنی واقعا کسی نیست تو کرج این بازی رو داشته باشه؟؟؟نقل قول:
سلام یک سوالی داشتم ....
من میخواهم اکانت یا همون سی دی کی دسته دوم بخرم یارو بهم گفته 50 تومن آنلاین هم میتونم بازی کنم و گفته فقط برای خودش تنهاست اما سوالم اینجاست
1- چطوری متوجه بشم این سریال متعلق به EU یا همون اروپا هستش با پشتیبانی زبان انگلیسی نمیخواهم مال روسیه باشه
2- آیا این اکانت رو میتونم انتقالش بدم روی اوریجن خودم ؟ یا باید روی اوریجین خودش باشه ؟؟؟؟ و اینکه ایمیل موقع ثبت نام سریال رو میشه تغییر داد ؟
3-با سریال اروجینال میشه همیشه آنلاین بازی کرد ؟؟
4- اگر چیزی مونده که جا انداختم دوستان راهنمایی کنند مرسی
دوستان بهترین سایت که سریع سی دی کی رو تحویل بده چه سایتیه؟
برای خرید این بازی از کجا بفهمیم که ارجینال هست و کپی نباشه.