سلام.نقل قول:
اره وقتی یه لیدر لفت بده سیستم خودش یکی رو لیدر میکنه و فکر کنم به احتمال زیاد یکی از کولیدر هارو لیدر میکنه..
دو بار دیدم که لیدر لفت داده و یکی دیگه لیدر شده.
Printable View
سلام.نقل قول:
اره وقتی یه لیدر لفت بده سیستم خودش یکی رو لیدر میکنه و فکر کنم به احتمال زیاد یکی از کولیدر هارو لیدر میکنه..
دو بار دیدم که لیدر لفت داده و یکی دیگه لیدر شده.
خب ینی شانسیه؟ :n02: کسی نمیدونه معیارش چیه؟ واقعا سواله برامنقل قول:
اره شانسیهنقل قول:
سلام... بچه ها یه ترکیب خوب برای lava hound , baloon , minion اگه میشه معرفی کنین.. منظورم اینه که از هرکدوم چند تا باشه... البته تاون هال لول 9 هست :31:
سلام.نقل قول:
اگه میخوای به تاون ده تو وار یا جای دیگه حمله کنی که خیلی قویه :4لاوا----14بالون-----2_4 تا والبریکر(باتوجه به لول دیوار هاش).سعی کن از بالا حمله کنی و دوتا لاوا به ایر دیفنس راستی بندازی و دوتا به چپی. و بعد با بالون ها پشتش مینیون بزنی...حالا دیدی اگه تاونش خراب نشد از بالا با دیوار شکن ها دیواراشو بشکن و با کینگ و کوعینت برو سراغ تاون.یا 50 درصدش کن اکه تاون رو زدی.
اگه میخوای به تاون نه حمله کنی باز اگه قویه:2لاوا----20 یا 24 بالون----2_4 تا والبریکر. همون کار هارا که بالا نوشتم رو اینجا هم انجام بده.
یه نقشه خوب برام معرفی میکنین که وقتی بهم حمله میشه 100 درصد نزنن و منابعم به غارت نره؟ من الان خونم سطح 8 هست ممنون میشم برای وار هم مض بدین
سلام.ورژن جدید برنامه 2line clash of clans رو برنامه بلواستیس نصب کردم داره کار میکنه ودوتا اکانت ساختم.به هر دو تاش هم ایمیل دادم.وقتی بازی میکنم و تغییراتی انجام میدم و میرم روی گوشی همه تغیرات انجام شده پس احتمالا sync انجام شده؟؟؟
یعنی حتی الان برنامه 2line هم پاک کنم مشکلی برای اکانتا ایجاد نمیشه؟؟؟
اگه ممکنه بفرمایید مکانیزم این برنامه 2line چطوریه و چطور این کارو انجام میده؟
و یه سوال دیگه اگه تو خود بازی بریم و تو setting ایمیل اکانت دوم رو انتخاب کنیم اتفاقی برای اکانت قبل نمیوفته؟؟اخه خودش یه پیام هشدار میده؟؟؟
و یه مشکل دیگه.با برنامه apk editor من اسم clash of clans رو عوض کردم.الان هم بازی اصلیمو دارم هم یه کلش دیه نصب شده دارم که راحت کار میده و میشه باش بازی کرد اما ایمیل نمیشه بش داد.هرچی ایمیل بش میدم بازم کانکت نمیشه.به نظرتون اشکال از چیه.ایا supercell میفهمی دوتا ورژن نصبه؟؟؟
ببخشید زیاد شد
با تشکر مرسی
سلامنقل قول:
برای داشتن چند اکانت در گوشی یا بلو استیک اصلا نیازی به اینجور برنامه ها نیست! شما خیلی راحت از داخل تنظیمات میرین بخش حساب ها و هرچندتا که حساب جیمیل دارین اضافه میکنین! برای سوئیچ شدن بین اکانت ها هم روی گوگل ساین این کلیک میکنین و از بین ایمیل هایی که میاره یکی رو انتخاب میکنین!
اگه کادر گوگل ساین این سبز باشه سینک انجام شده !
خیر مشکلی نیست میتونین پاک کنین! از اول هم چنین برنامه ای لازم نیست!
خیر اکانت دوم رو وقتی انتخاب میکنین یه هشدار میاد که باید داخل کادر CONFIRM بنویسین تا اکانت دوم براتون لود بشه، دوباره اگه میخواین اکانت اول رو بیارین از همون ستینگ میتونین دوباره اکانت اول رو انتخاب کنین و هشدار رو هم اوکی کنید!فقط باید اکانت هاتون سینک شده باشه !من خودم سه تا اکانت دارم و دائم در حال سوئیچ هستم بینشون! بدون هیچ نرم افزار جانبی!
این مشکلتون رو درست نمیدونم اما حتما بازیه دومی که اسمش رو عوض کردین دچار مشکل شده! معمولا هم نمیشه دو نسخه از این بازی رو تو یه گوشی نصب کرد! پس بهتره از یه بازی استفاده کنین!
سلام ممنونم دوس ت عزیز خیالم بابت سوییچ بین خود اکانتا داخل خود بازی راحت شد.هر دو تا برنامه یعنی 2line و کلش مود شده رو پاک کردم.الان که میرم تو ستینگ بازی اصلی اونجا هم نمیشه ایمیل انتخاب کرد..یعنی انتخاب میشن اما اتفاقی نمیوفته و اون پیغام هشدار که باید CONFRIM رو بنویسیم نمیاره.این دیگه عجیبه؟؟؟؟ احتمالش هست اشکال از GOOGLE PLAY SERVICE باشه؟؟؟نقل قول:
بازم ممنون
سلام ،خواهش میکنمنقل قول:
راستش بعضیا وقتا اینجوری میشه،اکثرا هم وقتی نت سرعتش کمه اینجحوری میشه ،شما چند بار بزنین براتون پیغام میااد! اگه نیومد بازی رو ببندین و باز کنین !
GOOGLE PLAY SERVICE هم باید اپدیت باشه اما فکر نکنم بخاطر این باشه چون واسه منم پیش میاد که بعضی وقتا تو سوئیچ کردن به مشکل برمیخورم که اکثرا از سرعت نت هست.
سلام دوستان این هم از آکانت من :n12::n12:
اگر کلن خوبی سراغ داشتید خبر بدین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیزنقل قول:
راستش فک کنم بدبخت شدم
google play service رو تازه اپدیت کردم فایده نداشت.اومدم بازی رو پاک کردم از اول نصب کردم حالا ایمیل اصلیمو انتخاب نمیشه کرد.انتخاب میشه اسمم هم توسط گوگل لود میشه و بالاش مینوسه اما کلن لود نمیشه و هیچ...
کلافه شدم اساسی
میگم امکان داره خود سوپرسل تشخیص داده و اکانت رو بسته باشه؟؟ ایمیل بدم ساپورت بازی؟؟؟
مرسی
بدبخت نشدی نترس :n02:نقل قول:
واسه منم این مشکل بعضی وقتا پیش میاد،گفتم که اکثرا از کندی سرعت اینترنت هست! شما گوشی رو خاموش روشن کنید و دوباره امتحان کنید!
اگه بازم نشد برنامه های google play games ,google play service رو آپدیت کنین به اخرین ورژن !
وقتی اسمتون بالای بازی لود میشه ینی اینکه اکانتتون روی اون ایمیل سینک شده و از این بابت خیالتون راحت باشه ،فقط بعضی وقتا این مشکل پیش میاد که هشداری که باید اونو اوکی کنیم نمیاد و بعضی وقتها هم با تاخیر میاد! شما چند باز سعی کنین حتما میاد!
بله درست شد واقعا ممنون
ترسم از این بود بخواد گوشیو فرمت کنی که خدا رو شمر درست شد
یا علی:n19:
سلام دادانقل قول:
دوس داشتی بیا کلن ما ،الان محل سکونتت رو خوندم ،هم شهری هستیم :n02:
IR.KINGS
راستی لابراتورت بیکاره،هیچوقت نزار بیکار بمونه
یعنی احمق تر از این Supercell من ندیدم!
دوستانی که در جریان هستن میدونن که چند وقت پیش چه اتفاقی برای Gem و Drak Elixir من افتاد.
از داخل بازی براشون پیغام فرستادم و چند روز بعد جواب دادن که بیا این سوالات رو بصورت ایمیل به ما جواب بده تا ما مطمئن بشیم که Account مال خودت هست.
منم تو ایمیل نزدیک به ۷ تا سوال امنیتی از جمله اینکه چه تاریخی (روز/ماه/سال) بازی رو نصب کردم رو براشون فرستادم.
فرداش بیدار شدم دیدم بن شدم! دیدم ایمیل زدن که یه مدت کوتاه بن میشین تا ببینیم تو این مدت کسی میاد ادعا کنه که این Account مال اون هست یا نه. و اگه کسی نیومد ما مطمئن میشیم که صاحب اصلی شما هستین و پروسه ریکاوری رو شروع میکنیم.
حالا بماند که ایمیل زدم این به اصطلاح a short period دقیقاً چند روز طول میکشه و منظورتون از recovery process چیه و جواب ندادن.
۳ روز بن موندم! بعد سه روز هم فقط گفتن میتونیم کاری کنیم که فقط رو یه دستگاه بتونی به بازی بری، اگه میخوای بگو تا برات فعالش کنیم. اینجوری سری بعد که بری تو بازی ازت یه کد میخواد، اونو وارد میکنی و دیگه هیچکس، حتی کسی که Apple ID تو را داشته باشه هم نمیتونه وارد Account بشه، البته خودت هم دیگه نمیتونی با دستگاه های دیگه وارد بشه. درواقع دهکده متصل میشه فقط و فقط به یک دستگاه فیزیکی.
منم ایمیل زدم که نه نمیخوام. چیزی که میخواستم یه چی دیگه بود که شما ظاهراً اصلاً گوش ندادین، ساپورتتون خیلی ضعیف هست و اگر امکانش بود که به این پشتیبانی از ۱ تا ۱۰ امتیازی بدم، ضعیف ترین امتیاز یعنی ۱ رو میدادم.
امروز صبح که از خواب بیدار شدم دیدم که ایمیل زدن، ممنون از ایمیل شما، پس ما کد رو فعال میکنیم! و الان دهکده ی من فقط رو iPad اجرا میشه! انگار که من دارم با یه robot حرف میزنم و چون دید یه reply از من دریافت کرده، بدون خواندن متن، کد رو فعال کرد :n34:
یعنی اگر حتی ای دی گیم سنتر رو روی یه دستگاه دیگه بزنی بازی از ادامه نمیاد ؟!نقل قول:
چه مسخره بازی در اوردن :|
نه نمیشه. هر کاری بکنی نمیشه، تو فروم های خود CoC هم جستجو کردم، وقتی اون کد رو فعال کنن، دیگه هــــیچ کاری نمیشه کرد مگر اینکه اونا برش دارن. فکر میکنم با MAC Adress دستگاه سِت شده.نقل قول:
خوب روی چه حسابی ! اگر بخاید دستگاهتون رو عوض کنید که نمیشه !نقل قول:
الان اگر بخواید دستگاه رو عوض کنید و میل بزنید که میخام عوض کنم ممکنه برش دارن ؟!
دقیقاً همین مساله به ذهن من هم رسید که گفتم نمی خوام. به هر صورت، دوباره ایمیل زدم که لطفاً برش دارین، حتی تو بازی هم بهشون پیغام دادم.نقل قول:
این کارشون خیلی مسخرس که اگه خدای نکرده اتفاقی برای دستگاهتون پیش بیاد چی !!!
لولت چنده ؟ اگه خیلی بالا نیست بهتره از اول شروع کنی به جای این کار
بچه ها کسی از اپدیت جدید خبر نداره که کی میاد؟
طبق شایعات که قرار بود 28 همین ماه بیاد که نیومد ...
سلام.نقل قول:
نه فکر کنم مثل پارسال اواسط یا اخرای اسفند ماه بیاد.
سلام.نقل قول:
نه فکر کنم مثل پارسال اواخر یا اواسط اسفند ماه بیاد.
سلام بچه ها هر کی جم رایگان تو بازی کلن می خواد بره به این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و creat free acount اون قسمت بالا هست رو بزنه و ثبت نام کنه
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خودت امتحان کردی؟
واقعا کار میکنه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستان گول اینگونه سایت هارو نخورین! این دوستمون فقط اومده اینجا لینک اینوایت رو گذاشته که با ثبت نام شما از این لینک بهش امتیاز برسه!نقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم تو همین سایت 18 دلار جمع کردم اما دریغ از پرداخت یک ریال! این یه سایت جعلی هست که به خود شما هم پیشنهاد میدم وقتتو تلف نکنی بخاطرش! چون من هر روشی که فکر کنی رو رفتم برای دریافت جم!
بغیر از این سایت من از برنامه اپ بونتی هم استفاده کردم و 5 هزار امتیاز جمع کردم با دانلود نرم افزار و بازی ها! ولی وقتی درخواست گیفت کارت دادم ،گیفت کارتم رجکت شد!به پشتیبانی ایمیل داد م و اونا هم گفتن که شما از چیز پی ان و ای پی های مختلف استفاده کردین و بهمین دلیل بن شدین! گفتن که باید برنامه هایی که مخصوص منطقه ی شماس رو دانلود بکنین ! که برای ایران جز چند تا بازی ک اولش با امتیازای خیلی پایین میاره دیگه برنامه ای رو نمیاره که دانلود کنی و امتیاز جمع کنی!
پس وقت و حجم اینترنتتون رو برای اینجور کارا تلف نکنین!
سلامنقل قول:
من امتجان کردم ..اصلا سرتونو درد نیارین چون کلاه برداریه و فقط وقتتون حروم میشه ...
وقتی تعدا کاپ های من از 1200-1300 بالاتر میره موقع حمله تعداد زیادی کاپ کم میشه اما وقتی تعداد کاپ ها پایین هست موقع حمله تعداد کمتری کاپ نهایت 33-34 تا کم میشه مشکلی وجود داره یا همینطوری هست؟
سلام.نقل قول:
نه دوست عزیز کاپ باللی سی و پنج فقط در انتقام گیری هست که اگه به بالاتر از خودت بزنی شما وقتی به کسی اتک میزنی اون میتونه با ریونج کاپ بیشتری از تو ببره....زمانی که تو کاپتو میبری بالا به افراد قوی تر برخورد میکنی که اگه به اون ها حمله کنی اون ها هم به احتما زیاد بهت حمله میکنن تا جبران کنن و چون شاید بیست اونقدر قوی نیست و باعث میشه افراد زیادی ازت انتقام بگیرند.
همونطور که دوستمون گفت مقدار کاپی که تو اتک ها بدست میاد یا از دست میره بستگی به کاپ دو طرف داره و تو حملات معمولی خود بازی رقیب.رو در یه محدوده خاصی تعیین میکنه پس مقدار تروفی که جابه جا میشه در محدوده ثابتی )فکر کنم ۱۰ تا ۳۵( قرار میگیره اما وقت انتقام گرفتن چون اختلاف تروفی میتونه بیشتر یا کمتر از محدوده استاندارد باشه میتونه تروفیبدست اومده کمتر یا بیشتر بشه مثلا میشه تروفی ۰ تا هشتاد هم باشه
نقل قول:البته ابتدای امر بگم من خودم تا به حال از این سایتها و اپ ها استفاده نکردم چون به نظر من وقت ادم قیمتش خیلی بیشتر از این قیمت هاس اما تا جایی که میدونم بهترین راه برای پول گرفتن و خرید جم اپلیکیشن فی ما اپس هست که خیلی ها استفاده میکنن و حتی تو ویکی کلش هم گفته شده به خاطر همین اگه کسی جم میخواد بهتر از اپ ها و سایت های معتبر استفاده کنه و گول تبلیغات یا لینکهایی که برای سواستفاده میزارن نخوریننقل قول:
فری مای اپس رو من استفاده نکردم اما اپ بونتی هم مشابه همون هستش که حتی میگفتن که بهتر از اون هست! اپ بونتی یا فری مای اپس جعلی نیستن و گیفت کارت میدن! اما ایرانیا نمیتونن از راه قانونی امتیاز مورد نیاز رو بدست بیارن! باید با ای پی های مختلف وصل بشی که عاقبت کارش میشه مثل ماله من که گیفت کارتمو ریجکت کردن!نقل قول:
بهترین راه واسه باز کردن کارگر پنجم اینه که از اول هیچ جمی رو مصرف نکنین! بعدشم به مستر برسین! جم های پروفایل رو هم بگیرین! اگه اینکارارو بکنین تو تان هال هشت میتونین پنج کارگره بشین!فقط یکم صبر لازمه
سلام.نقل قول:
من از هردو استفاده کردم و واقعین ولی برای کشور ما کار نمیکنن.هر هفته یه برنامه با امتیاز کم میده که با هزار مصیبت دانلودش کنی و بزنی که امتیازت بره بالا...کلا استفاده نکنین بهتره.
من خودم تا به حال دو تا ده دلاری از فری مای اپس گرفتم.برای استفاده ش فقط به فیلترشکن نیاز دارید.
قبلا راحت گول میخورد و برای ip هر کشوری برنامه جدا میداد ولی الان نه.با این وجود باز هم میشه ازش امتیاز و گیفت کارت گرفت.
چندتا عکس از itunes پخش شده امروز که ظاهرا اطلاعات آپدیت بعدی اشتباها چند دقیقه اومده رو سایتشون. قبلا هم یکسری عکس الکی پخش شده بود ولی این یکی به احتمال زیاد واقعیه..
**
تا الان cannon level 13 که رسمی تایید شده، باید صبر کنیم ببینیم بقیه موارد چی میشه..
ماشالله به این صبورینقل قول:
خیلی حوصله میخواد و ترافیک اضاقی که با این برنامه ها سر و کله زد
راهی طولانی و اعصاب خرد کن گه یه چیزی دانلود میکنی امتیازم نمیده :n21:
وقت و ترافیک رو حساب کنیم اصلا نمیارزه
هر روز صبح به مدت بیست ذقیقه هنگام صبحونه دو تا برنامه میگیرم.:n02:نقل قول:
تو کار سومی ام :n10:
سلام دوستان.
بله, با برنامه FreeMyApps میشه خیلی راحت گیفت هدیه گرفت و از بازی Clash Of Clans جم رایگان دریافت کرد.
اون دسته دوستانی که با این نرم افزار آشنایی کامل ندارند, به وبلاگ زیر مراجعه کنند :
.
.
.
مـوفق باشــید.
سلام
دوستانی که قبل و زودتر رفتن تو تاون هال 10
من یه ماهه با لول 80 رسیدم بهش
اصلا منابع نیست ؟ قوانین بازی تغییر کرده ؟ کاپم رو از 1000 تا 2600 تغییر دادم ولی در هیچ رنجی منابع نبود
دلیلش چیه ؟