عاغا الان وضعیت چطوریه شانس صعود داریم عایا ؟ دیروز نیجریه هم بوسنی رو زد :n27: الان بوسنی حذف شد ؟ :n29:
Printable View
عاغا الان وضعیت چطوریه شانس صعود داریم عایا ؟ دیروز نیجریه هم بوسنی رو زد :n27: الان بوسنی حذف شد ؟ :n29:
بوسنی حذف شد ارژان صعود کردنقل قول:
ماباید حتما بازی رو ببریم نیجریه حتما باید ببازه
Sent from my iPhone using Tapatalk
هرچی میکشیم از دست این نکونام سینه چاک مسی وبارسلوناست . امیدواریم بعد جام جهانی بره از شرش خلاص بشیم .نقل قول:
قبل بازی به مسی میگفته پیرهنت رو فقط باید به من بدی آخر بازی :n08:
واقعا کی نکونام رو بعنوان کاپیتان قبول داره؟ بعد از عابدزاده هیچ کاپیتان خوبی نداشتیم
ارژانتين ميزنه پدر نيجريه اي ها رو درمياره اصلا هيچ جاي نگراني نيست چون گل افسايدشون افسايد گرفته نمي شه خطا روي بازيكناي ارژانتيني اگر
پنالتي هم نباشه داور پنالتي ميگيره!:n21:
آخر بازی فکر کنم رفت به مسی گفت حال کردی بهت پاس گل دادم ؟؟ :n09:
حالا پیراهن رو بده !!
بدبخت عقده ای شد
از اول بازی داشت منت میکشید جااااااااان مادرت پیراهنت رو بده مسی !!:n02:
بشرطی که دستهای فیفا نخواد نیجریه هم صعود کنهنقل قول:
باید امیدوار باشیم بوسنیه حذف شده جلوی ما بی انگیزه باشه حداقل بخاطر کمک های زیاد ایران در زمان جنگ شون کمی از خودشون قدرشناسی نشون بدن. اگه ایران نبود شاید الا کشوری باسم بوسنی هم نبود
واقعا منطق بعضیا تو مقصر دونستن نکونام خیلی عجیب و غریبه!! نکو توپو از دست داد بعدش توپ 10 دست چرخید اینور اونور و آخر سر گل شد دیگه چه ربطی به اون داره؟
همیشه باید دنبال مقصر باشیم تا کاسه کوزه ها رو سرش بشکونیم!
دوست من دقیقا به خاطر همون کمک های زمان جنگ، مسلمون های بوسنی ازمون متنفرن! چون بعد از جنگ دیگه ولشون کردیم به حال خودشون! و عربستان کمکشون کرد و همشون از دم سلفی شدن از اون وحشی های 2 اتیشه شیعه کش هم هستن! :)....نقل قول:
باید امیدوار باشیم بوسنیه حذف شده جلوی ما بی انگیزه باشه حداقل بخاطر کمک های زیاد ایران در زمان جنگ شون کمی از خودشون قدرشناسی نشون بدن. اگه ایران نبود شاید الا کشوری باسم بوسنی هم نبود
کلا متاسفانه بوسنی جلوی ما بیشتر از بازی اول و دومش انگیزه داره :(
دوست من، شما بازی رو تماشا کردین؟نقل قول:
واقعا منطق بعضیا تو مقصر دونستن نکونام خیلی عجیب و غریبه!! نکو توپو از دست داد بعدش توپ 10 دست چرخید اینور اونور و آخر سر گل شد دیگه چه ربطی به اون داره؟
میشه بگید کدوم بازیکن ارژانتین به اندازه نکونام توپ داد به مهاجم های ارژانتین؟؟؟؟؟
این فلان فلان شده جلو خط دروازه خودمون وایساده بود، هر توپی میاومد سریع یا میداد دست مهاجمای اونا یا میداد دست هافبک هاشون.... نمیشه که اینجوری و بعد اخرش هم بگیم اره توپش ده دست چرخید... توپی که از دست داد مستقیم شوت شد رو دروازه و برگشت خورد تو دست مسی.... اگر زده بود زیر توپ، اصلا توپ تو اون موقعیت به دست مسی نمیرسید....
بچه امید رو از دست ندید احتمال صعودمون کم نیست...
در ضمن فراموش نکنید که از یه تیم معمولی گل نخوردیم... درسته نکونام اشتباه کرد ولی فراموش نکنید 91 دقیقه ی طاقت فرسا در مقابل بهترین بازیکن دنیا و یه تیم بسیار عالی تونستیم مقاومت کنیم.... همین از نظر من یه برد بزرگ هست.
ایشاللا که بوسنی رو با نتیجه ی خوب میبریم و نیجریه هم از آرژانتین میبازه ...
از نکونام ایراد نگیرید . با باترجبه هایی امثال نکونام و تیموریان به اینجا رسیدم ....
نکونام عالی بازی کرد . ر بازیکینی حتی مسی هم اشتباه میکنه .
فيفا:
ايران - آرژانتين؛ هجوميترين ديدار جام جهاني
ديدار شب گذشته تيم ملي با حريف آمريکاي جنوبي خود، هجوميترين ديدار جام جهاني بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم ملي ايران فوتبال ايران در حالي شب گذشته مقابل آرژانتين کار را با شکست يک بر صفر به پايان رساند که هرگز شاگردان کيروش مستحق اين شکست نبودند، اما نکته قابل توجه در پايان اين ديدار آماري بود که از سوي فيفا ارائه شد.
بر همين اساس تا پايان 29 بازي برگزار شده جام جهاني 2014 برزيل که آخرين آن بامداد امروز بين بوسني و نيجريه برگزار شد، ديدار تيم ملي ايران و آرژانتين با وجود اينکه تنها يک گل در آن رد و بدل شد، به عنوان هجوميترين ديدار جام جهاني از سوي فيفا معرفي شده است.
با اعلام فيفا در اين ديدار بازيکنان دو تيم 107 بار به سمت دروازههاي يکديگر حمله کردند که در بين اين تعداد، 4 حمله انفرادي به سمت دروازهها صورت گرفت. همچنين در اين مسابقه بازيکنان دو تيم تنها يک بار در موقعيت آفسايد قرار گرفتند.
پس از اين ديدار، مسابقه تيمهاي نيجريه و بوسني در رده دوم هجوميترين ديدارهاي جام قرار گرفت و ديدار ايتاليا و انگليس نيز در جايگاه سوم.
در بين 29 بازي برگزار شده، همچنين ديدار ايران و نيجريه در جايگاه بيست و چهارم اين جدول قرار گرفت و بازي دو تيم بلژيک و الجزار در رده آخر ايستاد.
پيش از اين ديدار ايران و نيجريه در پايان دور اول گروهي به عنوان دفاعيترين ديدار جام جهاني معرفي شده بود.
:| البته كمك به بوسني و شيوه اون و كمك كنندگان نتايج و اهداف و.. .! جاش اينجا نيست صحبت بشه ضمنا جام جهاني هم محل اداي دين كه نيست:n02: فكر هم نكنم بوسني مقابل ما اين كمك ها و نيكو كاري ها رو ملاك عمل قرار بده:)) البته بوسني اگر مساوي ميگرفت يا مي برد قطعانقل قول:
محتاطانه بازي مي كرد و كارمون سخت ميشد ولي الان خيالش راحت هست(!) سراپا حمله خواهد بود ما هم بايد از فضاها خوب استفاده كنيم سخت ترين بازي ما همين بازي هست اگر ببريم قطعا صعود مي كنيم.:n11:
كلا تجربه نشون داده ايران به هر كشوري كمك كرده بعدا اون كشور هر جا تونسته ايرانو گاز گرفته! نمونش فلسطين و لبنان. حالا احتمالا نوبت بوسني رسيده!
این پیج رو الان پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به خیال خودم از دیشب یک پیج راه انداختم و من حرکتشو زدم با 80تا لایک:n02:! که دیدم این یکی 16000 تا لایک داره:n01: به هر حال مهم نیست که کی کمپینش رو راه اندازی کنه... مهم اینه که ما حمایت خودمونو از این قضیه نشون بدیم ... پس حمایت کنید ...
من درک نمی کنمنقل قول:
یعنی بوسنی بازی رو وا بده؟شل بگیره؟اینجوری لذت بخشه؟!خوب طرفدارای اونا آدم نیستن؟فقط ما...
چطور تو بازی های لیگ همه هفته آخر می گفتن ای وای نکنه تبانی بشه؟خداکنه فلان تیم شل نگیره و ...
چرا دو تا چیز رو قاطی هم میکنیم که اصلاً به هم ربطی ندارن.جنگ...فوتبال...
ببینم شما حاضر بودید در شرایط مشابه اگه بوسنی شانس صعود داشت تیم ملی می باخت؟شل می گرفتیم
یا نه در شرایط مساوی اگه هم ما شانس داشتیم هم بوسنی اون وقت چی؟
این ملت همیشه در صحنه پس از حمله به صفحه اجتماعی داور بازی ایران و آرژانتین بالاخره ظاهرا طرف رو عصبانی کردند و یارو شروع به توهین کردن به ایرانی ها کرده!
نقل قول از روزنامه های داخلی
قشنگترین کامنتی که بعد بازی دیدم همون کامنتی بود که تو صفحه آقای ظریف نوشته بودند : لطفا تو مذاکرات هسته ای یه 10 تا سانتریفیوژ بده، جاش داور رو بگیر بیار ایران.
وب سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - کارشناس فوتبال کشورمان گفت: اگر برابر آرژانتین یک بازی بسته انجام دادیم و به این شکل بازی کردیم، نباید واقعیت فوتبالمان را فراموش کنیم.
به گزارش بیست چهارده، حمید درخشان در خصوص دیدار آرژانتین - ایران که با شکست یک بر صفر تیم ملی فوتبال کشورمان همراه بود، عنوان کرد: بازی خوبی انجام دادیم و شاید اگر نمایش بازی با آرژانتین را در بازی اول داشتیم، میتوانستیم سه امتیاز دیدار با نیجریه را بگیریم. در این صورت با شکست برابر آرژانتین هم به این اندازه ناراحت نمیشدیم اما با این حال باید به بازیکنان خدا قوت و خسته نباشید بگوییم.
وی با تمجید از عملکرد بازیکنان ایران افزود: برابر آرژانتین شانس هم با ما یار نبود. در این بازی حرفهای بودن، لیونل مسی و فاصله فوتبال دو کشور عواملی شد برای آرژانتین تا پیروز شود.
کارشناس فوتبال کشورمان در واکنش به این سؤال که «در این بازی بین فوتبال ایران و آرژانتین فاصلهای مشاهده کردید؟»، اظهار داشت: ایران در این مسابقه بسته بازی کرد و اجازه نداد که آرژانتینیها کاری از پیش ببرند. شاید اگر کمی بازتر عمل میکردیم و تاکتیکیتر بودیم، آرژانتین فرصت بیشتری پیدا میکرد و فاصله اصلی دو تیم مشخص میشد.
وی نمایش ایران برابر آرژانتین را راضیکننده خواند و گفت: برابر تیم بزرگی چون آرژانتین به خوبی بازی کردیم و حقمان باخت نبود. اگر شانس داشتیم، میتوانستیم از این بازی امتیاز بگیریم.
درخشان که پیش از آغاز مسابقات جام جهانی در برنامه ورزش از نگاه دو به همراه پرویز مظلومی، حسن روشن و پیمان یوسفی معتقد بودند مسی برابر ایران آقای گل خواهد شد، در این خصوص عنوان کرد: وقتی یک بازی برای ما اینگونه درمیآید نباید واقعیت را فراموش کنیم! اگر ما برابر آرژانتین یک بازی بسته انجام دادیم و به این شکل بازی کردیم، نباید واقعیت فوتبالمان را فراموش کنیم. هر وقت ما توانستیم پابهپای آرژانتین ۹۰ دقیقه بازی کنیم، آن موقع باید بگوییم که خوب هستیم. ما تا دقیقه ۳۵ حتی نتوانستیم به زمین آرژانتین برویم.
--------------------------
با تمام احترامي كه براي ايشون قائلم ولي معتقدم وقتي كه اظهاراتشون نقض ميشه توجيهات بني اسرائيلي ميارن. مثلاً انتظار داشت ايران مقابل آرژانتين هجومي بازي كنه؟
چی شد درخشان تو این مصاحبش حرفی از اون پنالتی به باد رفته ایران نزد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین فرکی هم اظهار فضل فرموده گفته تیم ملی با کیروش فقط نتیجه میگیره
میشه هم نتیجه گرفت هم بازی زیبا از تیم نشون داد حتما ایشون سرمربی ایرانبشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کره جنوبی که به ادعای کارشناسای نخبه وطنی خیلی وقته خودش از آسیا جدا کرده 4سال قبل از همین تیم آرژانتین 4تا خورد
ایشون چرند گفته! حتما انتظار داشته مثل یک بچه حرف گوش کن وایسیم گل هامون رو بخوریم و بگیم این سطح فوتبال ماست! اصلا فوتبال با گل زدن معنی پیدا میکنه هر کسی گل بزنه برنده است نه کسیکه اسمش گنده تره! حتما ایشون فکر کرده 3 امتیاز رو باید به اسم آرژانتین میدن. این قانون دنیاست برای خوب بودن لازم نیست مثل آرژانتین باشی بلکه فقط کافیه خودت باشی! فقط هم فوتبال اینطور نیست سایر عرصه ها هم همینطوریه مثلا در عرصه نظامی میبینی یک گروه چریکی پدر کماندوهای آموزش دیده با سلاحهای پیشرفته و مجهز به ماهواره رو در میاره! ختم کلام به معنی واقعی کلمه چرت گفته:n24:نقل قول:
معلومه این یارو درحشان اصلا بازی رو هم ندیده که میگه تا دقیقه 35 حتی وارد زمین آرژانتین نشدیم!! مردک خوب چشاتو باز می کردی میدیدی که اولین کرنر بازی حدود دقیقه 16 برای ایران گرفته شد!
ما حتی تو تماشاگرامون هم سرتر بودیم :n02::n09:
ایران :n12:
اینجاست که باید گفت:نقل قول:
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
شما هر وقت تونستی باسه مردم زیر و رو نکشی و حرف اصلی تو عین یه مرد جلوی تلویزیون بگی، بیا صحبت کن. (( هم ایشون، هم حسن خان روشن و هم پرویز مظلومی ))
حیف اسم کارشناس که ما به اینا می دیم...
.
من نمی دونم هرکس پنج شش سال فوتبال بازی کرد و یه مدت تو تیم ملی بود و یا ... باید بهش بگیم کارشناس؟؟؟
به خدا تو همین انجمن بچه هایی هستن که فوتبال از یه عده بیشتر می فهمن...
سلام دوستان
یه چیزی میخوام بگم خواهشا روش فکر کنید
من خودم دیشب شاید از خیلی هاتون ناراحت تر بودم و به هر کی فکرشو بگید فحش میدادم ولی ....
فکر میکنید آقای کیروش چرا انقدر به نکونام اعتماد داره ؟
چرا تو همه بازی ها 90 دقه فیکس بازی میکنه؟
نکونام درسته اشتباه کرد ولی فک نکنم کسی اون گلی که تو آزادی به کره زد را یادش رفته باشه . یه شوت چکشی عالی که اگه هر جور دیگه ای میزد گل نمیشد
نکونام شاید بازیش مثل پولادی و حسینی و حقیقی خوب نیود ولی مطمئن باشید حضور نکونام و آندو و بازیکنای باتجربه ای مث اینها یه وزنه روحی برای تیمه و به بازیکنای دیگه روحیه میده
یه نگاه به میزان دوندگی تو بازی بندازید : نکونام با این سنش رتبه سوم بین تمام بازیکنان و رتبه دوم رو در تیم خودمون را با ۱۱،۰۴۱ کیلومتر داره و همه میدونید که رمز موفقیت تیم ما در این 2 تا بازی دوندگی بالای بازیکان + دفاع تیمی عالی بوده
در کل به نظرم اینگونه رفتارها رو نباید در حق کسی که بالای 140 بازی برای تیم ملیمون کرده و انصافا گل های حساسی هم براومون زده بکنیم
الان کل تیم ناراحته و تنها کسایی که متونند با بازیکنایی مث حقیقی و گوچی روحیه بدن ، کیروش و نکونام هستند
پس خواهشا با هجوم به صفحه ی نکونام ، تمرکز این کاپیتان خوب کشورمون رو برای بازی با بوسنی به هم نزنید
واقعا وقتی تو صفحه ی نکونام رفتم و دیدم چجوری دارن به نکونام فحش میدن ناراحتی بازیه دیشب برام دوچندان شد
خواهشا برید تو صفحه ی نکونام و به بقیه بگید این کارا رو نکنند و به جواد را حمایت کننید
فکر میکنید اگه برزیل بازی با کرواسی رو نمیبرد مردم برزیل به خاطر گل به خودی مارسلو اینجوری باش برخورد میکردند !!!!!!
خواخش میکنم برید تو صفحهی بازیکنان تیم و به اونا روحیه بدید
این تیپ هموطنهای همیشه در صحنه! که میرن صفحه نکونام بهش فحش میدن شایسته همین امثال درخشان و کفاشیان و ... هستند که دارند از عرض و طول این مافیای فوتبال داخلی میخورن.
هرجند من هیچوقت از سبک بازی نکونام خوشم نیومده و نخواهد اومد اما اصلا باورم نمیشه یه عده واسه یه اشتباه فهش بارونش کننند. خاک بر سر تون.
تصویر بالا؛نقل قول:
دومیه از سمت راست شال آرژانتین هم داره که...:n02:
نمدونم داروین بود یا کی بود یه نظریه ای داشت به نام "حلقه ی گمشده"....ینی افرادی که حیوونن ولی شبیه انسان هان و بینمون دارن زندگی میکنن.......و نمیتونیم ببینیم کیان! فک کنم این دسته از افراد همونان! پیدا شدن.......داروینو خبر کنین!
نقل قول:
من بشخصه بازی بد نکونام ناراحتم نکرد
اما اگر این داستان تعویض پیراهن با مسی حقیقت داشته باشه این رو یک حرکت فوق العاده سطحی و خارج از جایگاه بازیکن تیم ملی و خصوصا
کاپیتان تیم میدونم
من معنی این حرکتو نمیدونم ... یعنی چی پیرنشو میخواس عوض کنه ؟نقل قول:
من بشخصه بازی بد نکونام ناراحتم نکرد
اما اگر این داستان تعویض پیراهن با مسی حقیقت داشته باشه این رو یک حرکت فوق العاده سطحی و خارج از جایگاه بازیکن تیم ملی و خصوصا
کاپیتان تیم میدونم
این می خواسته بگه ما مشت محکمی به دهان آمریکاه ..عه عه ببخشید آژآنتین می زنیم :n07::n09::n02:نقل قول:
منم تایید می کنم ، روی اون گل واقعه نمیشه گفت صد درصد او مقصر بوده ، لامصب جوری زد:n02: گوشه که حقیقی با اون پرش و قد بلندش نرسید.نقل قول:
زبانم قاصر است جناب درخشان و شرکا، یک قصه بگمنقل قول:
درخشان که پیش از آغاز مسابقات جام جهانی در برنامه ورزش از نگاه دو به همراه پرویز مظلومی، حسن روشن و پیمان یوسفی معتقد بودند مسی برابر ایران آقای گل خواهد شد، در این خصوص عنوان کرد: وقتی یک بازی برای ما اینگونه درمیآید نباید واقعیت را فراموش کنیم! اگر ما برابر آرژانتین یک بازی بسته انجام دادیم و به این شکل بازی کردیم، نباید واقعیت فوتبالمان را فراموش کنیم. هر وقت ما توانستیم پابهپای آرژانتین ۹۰ دقیقه بازی کنیم، آن موقع باید بگوییم که خوب هستیم. ما تا دقیقه ۳۵ حتی نتوانستیم به زمین آرژانتین برویم.
سال 90-91 بود، جنگ خلیج فارس و عملیات توفان صحرا و.. ارتش ایالات متحده و متحدان، پوست سر دست پرورده شان(رژیم بعث) را در کویت و جنوب عراق کنده بود، بمبهای پنجاه تنی بود که میترکید و ارتش عراق دسته دسته تسلیم میشدند و فقط بخاطر معادلات سیاسی مطلوبشان صدام از سوراخهای بغداد بیرون کشیده نشد، اما در پایان صدام گفت: ما در این جنگ ارتش های هفتاد کشور دنیا را شکست دادیم:n02:
هفته نامه گل آقا یک کاریکاتور منتشر کرد که سنگ پای قزوین داشت لنگ مینداخت جلوی پای صدام... من که هنر کاریکاتوریستهای طنازمون رو ندارم(فکر میکنم اجرای اون کارتون (کاریکاتور) از آقای عربانی بود) پس خشکه تقدیمتون میکنم:محتوای مخفی:
والا همه بازیکنا پیراهن عوض میکنن با بزرگای دنیا (درسته بزرگترین رونالدوئه اما مسیم خوبه دیگه :دی ) یه حرکت معمولی و طبیعیه...... وجدانا اگه نمیباختیم الان انقدر مانور میدادن رو این حرکت؟نقل قول:
کاپیتان تیم میدونم
آها من نمیدونستم اینو.......البته نکونام قبلا نشون داده یکی از ذوب شده های مسی هست اما خب چی بگم...........خوب نیست اگه اینطور بوده!نقل قول:
عزیز من نگفتم که پیراهن عوض نکنه .. گفتم داستان عوض کردن پیراهن !! اینجوری که نقل شده و دیدیم !!! یعنی قبل بین و بعد بازی بری با بازوبند کاپیتانی بچسبی به بازیکن حریف و بگی پیراهنت رو بده من ..[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم درست نباشه این اخبار
نقل قول:
عزیز من نگفتم که پیراهن عوض نکنه .. گفتم داستان عوض کردن پیراهن !! اینجوری که نقل شده و دیدیم !!! یعنی قبل بین و بعد بازی بری با بازوبند کاپیتانی بچسبی به بازیکن حریف و بگی پیراهنت رو بده من ..:n04:
امیدوارم درست نباشه این اخبار
سلام دوست عزیز ...ازنقطه نظر خوب شما در مورد نکونام متشکرم دقیقا" همینطور که گفتید باید به با زیکنان روحیه داد و از بازی خوبشان تمجید کرد.:n16:
نقل قول:
والا نمیدونم
یه سری میگن اول بازی اشاره کرده به هدیه ای که براش در نظر گرفتن (یک فرش ابریشمی دستباف ) و یک سری هم میگن درخواست پیراهنشو کرده!!!!
نکونام قبلن که در اوساسونا هم بازی میکرد بارها در مصاحبه هاش علاقه خودش به بارسلونا و شخص مسی نشون داده بود
حتی تو اون سالی که رئال با 100 امتیاز قهرمان لالیگا شد اختلاف امتیازش با بارسا زیاد بود قبل بازی رئال- اوساسونا یک مصاحبه کرده بود که رئال متوقف میکنیم یا میبریم که 6-7 تا گل خوردن و نشستن سر جاشون:n09:
حالا هم که قضیه عوض کردن پیراهن پیش اومده:n23:
پیراهن مسی حق مسلم جواد هستش با پاس گلی که بهش داد:n09:
بالاخره از هرکسی باید به اندازه سطح فرهنگش انتظار داشت
یکی مثل نکونام 33 سالش میشه هنوز عقده داره یکی هم مثل قوچان نژاد ۲۰ سالشه ولی فکرش فقط کشورش هست و بعد از بازی باید برن از تو زمین بزور بیارنش بیرون
احتمالی که میدم اینه که نکونام سعی داشته چند دقیقه اخر بازی نزدیک مسی باشه تا بلافاصله بعد از سوت داور اولین کسی باشه که پیراهن مسی رو بگیره همین عقده اش هم باعث شد که
مسی توپ رو ازش بگیره و اون اتفاق بیافته
حالا این پیرهن رو گرفته واقعا چه ارزشی واسش داره؟ حتما بوش میکنه میگه بوی عرق مسی رو میده [emoji51]
Sent from my iPad using Tapatalk
با اين بازي هاي خوب تيم ملي انتظارم اين بود كه تعداد زيادي از بازيكنان به تيم هاي معتير اروپايي منتقل بشن و بتونيم از اون طريق براي دوره بعد دوباره جون تازه بگيريم و با تجربه تر و آبديده تر بشيم ولي متأسفانه ميانگين سني مون بالاست.
به نظر شما كدوم بازيكنهاي فعلي ما از نظر سني قابليت پيشرفت و حضور در جام جهاني بعدي را دارن؟
داوری رسما دیشب بوسنی و ایرانو حذف کرد
اون از آرژانتین از اون بدتر بازی بوسنی نیجریه که هم گل مردود نیجریه پذیرفته شد هم گل سالم بوسنی رو قبول نکردن
من توی بازیهای بین المللی اصلا درمورد داوری حرف نمیزنم اما دیشب دیگه انصافا داوری توی این گروه گند زد
شاید شاید به خاطر مسلمون بودن ایران و بوسنیه
آخه کلا این روزا همه آدمن جز مسلمونا
بیچاره بازیکنای بوسنی چقد اعتراض کردن به گل نیجریه
هر جوری شده میخواین نکونامو سرویس کنیدا اول توپ دادن بعد لباس بعد ...:n02: از نظر من یک سهل انگاری کوچیک داشت ولی نه در حد این همه انتقاد.توپ لو داد ولی خط دفاع کجا بود مسی رو بگیره ؟ قوچان نژاد باید دفاع کنه ! و تنها جلو مسی باشه دفاع شل بود اقا دفاع.