نظر منم با نظر شما یکیه فکر نکنم 8 GB زیاد تاثیر داشته باشه و به درد بخورهنقل قول:
ولی بک لایت خیلییییییییی مزیت خوب و بدرد بخوره مخصوصا شبا
Printable View
نظر منم با نظر شما یکیه فکر نکنم 8 GB زیاد تاثیر داشته باشه و به درد بخورهنقل قول:
ولی بک لایت خیلییییییییی مزیت خوب و بدرد بخوره مخصوصا شبا
یعنیییییییییییی i5 ssd با بک لایت پیدا میشه تو بازارا رضا؟نقل قول:
اون رو دیگه من نمیدونم. من قبل از عید از دیجیکالا گرفته بودم.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
یعنیییییییییییی i5 ssd با بک لایت پیدا میشه تو بازارا رضا؟نقل قول:
بله بله چند بار هم ..........نقل قول:
میشه بگید فول اچ دی به چه کار مکس کارا میاد؟برای مکس پردازش قوی و قدرت سیستم مگه مهمتر نیست(سی پی یو و گرافیک قوی،منکر دیدن جزیئات بیشتر توی صفحه FHD نیستم)؟من دنبال سیستمی هستم که تا چند سال لااقل برام جواب بده،قدرت پردازش و گرافیکش هم برای بازی و هم نرم افزارها خوب باشه و کم نیارهنقل قول:
در مورد msicx61 نظری ندارین؟نسبت به z510 چه مزیت و عیبی داره؟z410 فرقش با z510 توی چی هست؟
درسته cpu و ram اولویت اصلی هستن ولی صفحه با رزلوشن بیشتر مثل این میمونه که میز کار بزرگ تری در اختیار داشته باشی اگه با مکس کار کرده باشی متوجه منظورم میشی خیلی اوقات وقتی با ابزارهای زیاد کار میکنی ویوپرتت خیلی کوچیک میشه.ضمنا گرافیک سیستم تاثیری برای مکس نداره مگر گرافیک های work station یا quadro که کمک پردازنده محسوب میشننقل قول:
در مورد msi شناخت زیادی از برندش ندارم ولی فکر کنم گرافیکش gf 720 هستش که نسبتا گرافیک ضعیفیه
فرق بین 410 و 510 تو سایز صفحه و نداشتن بک لایته،فرق دیگه ای با هم ندارن.صفحه 410 هم با توجه به سایز کمتر کمی از 510 دنس تره و کیفیت بهتری داره
ممنون دوست عزیز
راستی در مورد باطری z510 , z410 مسلما z410 باید بیشتر نگه داره،درسته؟ تعویض باطریش چجوریه؟
این باطری 4سلولی،برای کاربردهای مختلف چقدر جواب میده؟باطری6سلولی (با همین کانفیگ)G510و V3 (نسل 3)CPUبهتر جواب میده؟
بهترین گارانتی؟
حتما باتری ۶ سلولی ظرفیت بیشتری از ۴ سلولی داره. گارانتی هم سازگار معتبرترین هست. یکی از دوستان گارانتی گرین داشته و راضی بوده.نقل قول:
دوستان من یکم فکر میکنم فروشنده ها سرم دارن کلاه میزارن
به فروشنده میگم z510 core i5 چنده میگه 2140000..بعدش میگم رمش چنده ..میگه رم مگه اصلن مهمه :|
بعد میگم با چه گارانتییه؟ میگه هر گارانتیی بخوای:|....میگه گارانتی هم اصلن مهم نیس
میگم 8 گیگ ssd داره ؟ میگه بله میگم بک لایت داره میگه بعله
طرف کم نمیاورد
انگار رو دستش باد کرده بود
به نظرتون بگیرمش؟
چند جا هم رفتم که گفتن اصلن z510 با 8 گیگssd نیست اون s510
کاری نداره روی کارتنش رو بیین نوشته SSHD: 1T + 8Gنقل قول:
اگه بود که یعنی داره و بگیر، اگرم نبود نگیر. اگه کمی دقت کنین سرتون کلاه نمیره هیچوقت
بعدش اگه همونی که توی ویترین هستش رو بخواد بده چینقل قول:
اصلن امکان تست هم نداشت
فقط گذاشت به دکمه هاش دست بزنم :D
اون رو دیگه خودتون میدونید. من باشم با کارتن پلمپ میخرم. اگه واقعا درحال خرید باشید حتما اجازه تست دارید. پلمپ رو باز میکنید و لپتاپ رو روشن میکنین و تست میکنیننقل قول:
میخواستم از دوستان z510 دار بپرسم که لپتاپشون سیمکارت میخوره یا نه؟
من e531 دارم پشت باتری سیمکارت میخوره ولی سیم کارت ميذارم اتفاقی نميوفته.
Sent from my HTC One S using Tapatalk
نخیر ، سیمکارت نمیخورهنقل قول:
من جای شما شما بودم از سایتایی مثل دیجیکالا و آلدیجیتال میخریدم، هم مطمئن بودم دارم لپتاپ آک میخرم هم اگه مشکلی داشته باشه میتونم تا 2 روز (دیجیکالا یه هفته) دستگاه رو پس بفرستم، مطمئن باشین اگه لپتاپتون به مشکلی بخوره مغازه دار عمرا قبول نمیکنه... حالا فروختن لپتاپ دست دوم و گارانتی رفته جای نو هم که جای خود داره که این مغازه دار ها کم از این کارا نمیکنن... 50 60 تومن هم پولی نیست که خودتون رو بخاطرش بکشونین توی دود و دم و گرمای وسط شهر...نقل قول:
آقا اگه بایوس رو آپدیت کنم، تو اجرای بازی ها تاثیر داره؟؟ مثلا الان لپتاپ من روی ویندوز 8.1 یازی pes 13 رو اجرا نمیکنه و گرافیک انویدیا رو شناسایی نمیکنه، با آپدیت بایوس درست میشه؟؟
دوست من شناسایی نشدن کارت گرافیک به خاطر عدم نصببودن درایورش آخرین درایورکارت گرافیک های انویدیا سری ۷۰۰ رو دانلود و نصب کنیدنقل قول:
بایوس هم پیشنهاد میشه آپدیت کنید رو خیلی چیزا میتونه تاثیر داشته باشه.
sent from my Nokia 3310
آقا همه ی درایورها آخرین نسخه هستند. الان ورژن گرافیک انویدیا من 335.23 هست.نقل قول:
همه ی درایورها آخرین نسخه هستند. الان ورژن گرافیک انویدیا من 335.23 هست.نقل قول:
ولی انصافا Z510 اون چیزی نبود که من فکر میکردم.خیلی اذیتم کرده. روی هر ویندوزی یه مشکلی داره. روی 7 برنامه Energy management و پورت های USB مشکل دارن. روی ویندوز 8.1 همه چی خوبه، pes مشکل داره.
من نمیدونم دیگه چکار کنم.
دوستم Asus گرفته خیلی راحت pes 13 رو داره روی ویندوز 8.1 بازی میکنه.
دوستان z410 چند گیگ رم ساپورت میکنه؟تو سایت لنوو نوشته حداکثر 4 گیگ ولی رم دستگاه من 8ه!!!!!!
یه سوال واسم پیش اومد . این داداش ما هر چی بهش میگم لپتاپ که کامل شارژ شد شارژر رو ازش جدا کن باز یادش میره . میخواستم بدونم مشکلی داره یا نه؟
آخه شنیده بودم شارژ که کامل شه خودش از کار میافته!
مگه اصلا آپدیت بایوس این لپ تاپ آمده؟نقل قول:
توصیه اینکه جنس ویترینی نخرید.نقل قول:
بعد همان جنس ویترینی هم بالاخره جعبه دارد و سریال پشت لپ تاپ باید با سریال روی جعبه و همچنین کارت ضمانت ( اگر ضمانت داشته باشد) یکی باشد.
حداکثر 4؟!نقل قول:
مسلماً بیشتر از 4 را ساپورت میکنه.
من خودم هم core i5 دارم که هم بک لایت داره و هم SSDنقل قول:
درسته هارد هیبریدی ها بک لایت ندارن
z510 با هارد sshd در بازار کمیاب است و شاید الان هم به سختی گیر بیاید ولی s510 با این هارد بیشتر است.نقل قول:
چند جا هم رفتم که گفتن اصلن z510 با 8 گیگssd نیست اون s510
بهمین خاطر بیشتر فروشنده ها میگن که z510 با هارد ssd نیست.
راست میگی. اصلا آپدیت نیومده براش.:n02:نقل قول:
اگه ویندوز 8.1 نصبه بهش بگو Energy management رو نصب کنه و از قسمت setting گزینه conversation mod رو فعال کنه. وقتی باتری شارجش به 60 برسه، بصورت اتوماتیک از جریان خارج میشه و دیگه شارج نمیشه. و مستقیم از جریان برق استفاده میکنه.نقل قول:
سلام به همه دوستان خوبم.
میتونم ازتون بپرسم که چرا گاهی که لب تاپو از زمین برمیدارم در حالت روشن یه دفعه کل صفحه میچرخه و باید به سختی ربم کنترل پنل و از اونجا تنظیمات display و orientation رو landscape کنم تا درست بشه!!!؟؟؟
خودش یهو اینطوری میشه. دلیل خاصی داره؟
ممنون اگه راهنماییم کنین
دوستان از بین لپ تاب z510 و z410 موندم توش کدو رو بگیرم؟
از طرف وزنش واسم مهمه!ایا زد410 هم حافظه اس اس دی روشون هست یا نه؟
امروز هر دوتا رو تو ویترین مغازه دیدم زد510 خیلی بزرگتره!زد410 14اینج هستش ولی زد 510 سفحه اش 15.6اینجه:n13:
ممنون
تنها تفاوت توی سایزشون هست خب، z510 هم خیلی سنگین نیست نسبت به لپتاپ های دیگه که بدنه ی فلزی دارن. z410 هم تنها 200 گرم سبک تره و ارزشش رو نداره.نقل قول:
اگه قراره لپتاپ رو زیاد جا به جا کنید و اکثرا رو کولتون بندازید بهتره دنبال الترا بوک با سایز 13.3 و وزن 1.2 تا 1.3 باشید... البته دیگه باید قید گرافیک 740 انویدیا رو بزنید
یعنی قیمت z410 با 510 هیچ فرقی نداره؟نقل قول:
تو خارج نه ولی وقتی وارد شه چون 410 تازه اومده قیمتش حباب داره!!(در حد 100تومن)نقل قول:
آقا کسی در مورد این اطلاعاتی داره؟؟ میشه یه کم توضیح بدین چی هست؟؟ ارزش خرید داره؟؟ تو ایران پیدا میشه؟؟
دوستان کسی بازی fifa 14 رو روی ویندوز 8.1 اجرا کرده؟؟ مشکلی نداره؟؟
قیمت 410 الان کمتر از 510 ه.من 2 هفته پیش 2500 خریدمنقل قول:
شما لپ تاب زد410 خریدی؟نقل قول:
میشه یکم در موردش بگید؟صفحه نمایشش زیادی کوچیک نیست؟باطریش چند ساعت دوام میاره؟
200 گرم هم زیاد تو چشم نمیاد درسته. ولی زد410 چند ویزگی داره نسبت به 510. وب کمش اچ دی 720 هستش و باطریش هم چند ساعت بیشتر دوام میاره.نقل قول:
یکم هم سبک تره. ولی زد410 خیلی کوچیکتر نشون میده به 510!
بله من 410 خریدمنقل قول:
کاملا راضیم ازش به جز صفحه نمایشش که کیفیت جالبی نداره نسبت به لپ تاپ قبلیم.البته کیفیت صفحه 410 کمی از نظر چگالی تصویر از 510 بهتره چون کوچکترع
باطریشم برای من با وبگردی از 60 درصد حدود 3 ساعت دووم میاره البته با برایتنس متوسط
من این لبتابو دیشب خریدم ولی الان هرکی بخواد صدتومن کمتر بهش میدم اصلا به دل ادم نمیشینه خیلی گندست و تاچ اصلا خوبی هم نداره و دستت همش بهش میخورد موقع تایپ اعصابت به هم میریزه درضمن سنگینه و اینکه کیفیت صداش اصلا خوب نیست یعنی اسپیکرش موقع پخش اهنگ وز وز میکنه شایدم مال من اینجوری باشه ولی خوب خیلی بده دیگه من الان اگه بودم میرفتم یه مک بوک میخریدم با 3500 یه چیز نسبتا خوب میدن
از من میشنوی z510 نگیر برو مک بخر ، یه تومن پول بزار رو پولت عوض لذت ببر از زندگی من دیروز خریدم الان یه ظ510 همین الان 100 تومن زیر قیمت میدمش ، تاچ بزرگ داره صدای اسپیکرش هم از تهش در میاد با وزوز اصلا حال نکردم باهاشنقل قول:
تاچش که خوبه.اندازشم مثل همه 15 ایچیاسنقل قول:
اسپیکر هم احتمالن مال شما مشکل داره.هم حجم صدا خوبه هی کیفیتش.تو این رنج قیمت همچین کانفیگی نمیشه داشت.
البته اگه کسی بودجش بیشتر باشه به نظرم N56 و بعد از اون N550 با فاصله زیاد انتخاب بهترین ولی خوب نزدیک 900 تا 1 تومن فرق قیمت دارن