اگه تو جوابم نگاه کنید می فهمید که درست نشد ....نقل قول:
درست نشد ....:sad:
اگه تو جوابم نگاه کنید می فهمید که درست نشد ....نقل قول:
درست نشد ....:sad:
فلشش کن دیگه راهه دیگه ای نیست. بلدی ؟نقل قول:
فلش بلد نیستم ........ راستش از فلش کردن می ترسم ...نقل قول:
ممنون از همه کسانی که تو این تایپیک زحمت میکشن
از دوستان عزیز خواهش میکنم اموزش کامل فلشو با languagepack که فارسی کنه گوشیو بزارید مطمئن باشید مشکل خیلی از بچه ها برطرف میشه.
سلام
به نظر من گوشیتون هر کمبودی داره باهاش بسازین و قید فلش کردن رو هم بزنین
من الان گوشیم 4 روزه قطع و هرکاری میکنم فلش نمیشه
حالا اگه یه موقع درست شد میام میگم کجاها اشتباه کردم
التماس دعا
اینم pdf آموزشی نحوه فلش کردن... فلش کردن آخرین راه حل برای مشکلات گوشیه ... ترسی هم نداره ...
اگه لینکهای دانلودش مشکل داشت بگید تا لینک جدید بزارم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه ....نقل قول:
ولی ای کاش برای v3i هم می گفتی چه کار باید کرد ....
شاید هم بگی اینها همشون مثل همند :sad:
سلام نه برای فلش کردن نمیخام.برنامه رو دارم ومیدونم که برنامه بسیار کاربردی ودارای کپی رایت هم هست.درکلوپای خارجی هم موجود نیست وحتی کسی که لینکی ازش بزاره تذکر میگیره.برای تغیر دادن اپراتور وکارای حرفه ایه.اسسمشم مخفف فون سرویس تولزه.باهاش کار نکردم ،گفتم که ندونسته کار نکنم باهاش.نقل قول:
سلام مصطفی جان.... شرمنده نبودم...این لینکی که متالیکا عزیز گذاشته که متعلق به امیر تد عزیز هست بسیار کامل ....نقل قول:
دستت درد نکنه ....
ولی ای کاش برای v3i هم می گفتی چه کار باید کرد ....
شاید هم بگی اینها همشون مثل همند
شما فقط باید فلش فایل مخصوص خودتون رو جای اون بزارید و گرنه فرقی نمیکنه...
سلام عزیز....نقل قول:
نوشته شده توسط sheytoonake shiraz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم ....لطف دارین...
من پیشنهاد میکنم هر سایتی که گذاشته میشه و از شما رجیستر می خواد .. بهتره ثبت کنید...آخه آپلود برای من و بقیه دوستان(با این سرع واقعا پایین) کار وقت گیر است و مفید هم کم میتونه باشه.. البته با اینکه..سایت های آزاد هم هست...
اما پیشنهاد من اونه که فکر کنم بهتر و راحت تر برای شما باشه
موفق باشی عزیز
سلام....نقل قول:
سلام نه برای فلش کردن نمیخام.برنامه رو دارم ومیدونم که برنامه بسیار کاربردی ودارای کپی رایت هم هست.درکلوپای خارجی هم موجود نیست وحتی کسی که لینکی ازش بزاره تذکر میگیره.برای تغیر دادن اپراتور وکارای حرفه ایه.اسسمشم مخفف فون سرویس تولزه.باهاش کار نکردم ،گفتم که ندونسته کار نکنم باهاش
آهان شرمنده.. الان لینک آموزشی کاملی براش ندارم و تا حالا ندیدم... اگه دیدم حتما میزارم...
من خودم چون نیاز نشده و نخواستم این برنامه رو ندارم و کار هم نکردم....
برای پاک کردن اپراتور با یک برنامه دیگه تو همین تا پیک آموزش کامل رو گذاشتم ...
موفق باشین...
سلام به همه دوستان......
این رو یک نیاز میدونستم که در یک پست مهم ترین و کاربردی ترین اصطلاحات موتورولا رو به شکل مختصر و کوتاه توضیح بدم....امیدوارم با این کار بتونید استفاده ای بهتر از گوشی و برنامه های اون بکنید.البته من سعی کردم توضیحی بدم که تا حالا نشنیدین یعنی در واقع یا یک چیزای دیگه گفته شده و یا معنای دور اون مورد نظر بوده....(مورد های زیادی هم هست که من ذکر نکردم.. اگه نیاز داشتین بگین تا براتون بگم)
موفق و پیروز باشید
"لطفا در صورت استفاده از این مطالب در سایت های دیگر حتما منبع مطالب را ذکر بفرمایید"
GUI : مخفف (Graphical User Interface) _فایل هایی که استفاده می شن(دیده) روی اسکرین های گوناگون و منو
Hardware Version(H/W version) : گویای ورژن هارد ور شما میباشد. و می توان از این آدرس اون رو دید._ settings/Phone Status/Other Information و همچنین با وارد کردن کد *#9999# می توانید اون رو ببینید.(همونطور که میدونید شما به این اطلاعات برای فلش گوشی نیاز دارید)
mma files (mma_ucp/dcp) : این فایل ها محتوی طرح بندی شکل منو و صفحه کلید گوشی شما می باشد.شما میتوانید این فایل ها رو در این آدرس پیدا کنید: /a/mobile/system/ folder . شما میتونید این فایل ها رو از طریق برنامه P2KMenuEditor تغییر بدین(دستکاری کنید) و سپس اون رو به کامپیوتر یا گوشی منتقل کنید.
Model: همان مدل گوشی شما میباشد. برای مثال : (i.e. V551, V600, E398, A630, etc...)
P2K : میشه اسمش رو یک نوع فرمان گذاشت که بین گوشی و کامپیوتر حکم میکند.باید بدونید که چند اسم دیگه هم میشه روش کذاشت "Protocol" or "Language"..
S-Record : حاوی اطلاعات سیستمی چون :::: System Files, Memory Records, Compatibility Systems, Flex Files
Seem (NVSEEM) : میشه این ها روانباری از اطلاعات سیستمی دانست(برای اطلاعات بیشتر به آموزش های آمده مراجعه کنید)
Skin : کلکسیونی از فایل هایی با پسوند های (.dat .ski ) که باعث تغییر در GUI میشود.(برای اطلاعات بیشتر مثل محل نصب و چگونگی نصب به آموزش های مربوط مراجعه کنید)
Theme : شامل فایل های با پسوند .tcf میباشد. که فقط شاما تغییراتی چون عکس ضمینه و اسکرین سیور و همچنین صدای زنگ ها می باشد.
Web Sessions : گروهی از تنظیمات در گوشی برای استفاده و متصل شدن به اینترنت از طریق موبایل. که میتوان این تنظیمات رو از این آدرس دید /a/Websession
Flash : فایل می باشد که حاوی کد های جدیدی برای گوشی است. استفاده از فایل های فلش از این دو برنامه مقدور می باشد(PST or MultiFlashFlex). فلش به تنهای نمیتونه در فایل های گرافیکی و این مدل تغییراتی ایجاد کنه...
Flex: بر خلاف فلش فقط مخصوص تغییر دادن در تنظیمات و گرافیک گوشی مباشد و نه چیز دیگر.
Funlights : یک چیز شبیه فلش لایت میباشد و با خوردن زنگ یا اس ام اس میتوان تغییراتی که این فایل میدهد رو دید. این فایل در این آدرس است /a/mobile/audio/funlight.pat .شما برای تغییرات در این فایل میتوانیید از این برنامه ها استفاده کنید(Funlight Editor v1.0, TripletToolCompilation, or P2K Advanced Editor.)
3G: یا نسل سوم نام دارد.که یک سیستم استاندارد با استفاده از 3GPP با سرعت بالای شبکه بی سیم میباشد.
Master reset : یک نوع ریسیت گوشی می باشد (برگشت به حالت کارخانه) بدون اینکه مشخصات دفترچه تلفن یا اطلاعات دیگر گوشی مثل عکس و موزیک و یا برنامه ها پاک شود
Master clear : یک نوع ریسیت گوشی میباشد.. اما بر خلاف ریست بالایی همه چیز پاک میشود... از جمله کدهای قفل گوشی و اطلاعات و برنامه ها.....
موفق باشین
البته .. چون اینجا فقط یه تاپیک داریم...مسلما ادامه اصطلاحات به پست های بعد ارائه میشه...
که یه مقدار از نظر ترتیب بد میشه... اما .. بازم بد نیست....منتظر ادامه مطالب باشید...
موفق باشین...
برای v3x اصلا ویروسی نیست که آنتی ویروس هم بخواد.نقل قول:
از gsm عزیز ممنونم. اطلاعات مفیدی بود. متظر ادامه ش هستیم...
خواهش میکنم عزیز... کاری نکردم....نقل قول:
از gsm عزیز ممنونم. اطلاعات مفیدی بود. متظر ادامه ش هستیم...
سلام خدمت همه عزیزان....
این آموزش امری مهم برای کسانی هست که پس از دست کاری در گوشی و ایجاد مشکلات در گوشی به یاد می آورن که بک آپ نگرفته و یا بک آپی که گرفتن سالم نیست....
در این آموزش راهی آسان برای بک آپ و یا برگرداند فایل های فلش به گوشی نشان داده شده است.( Full Backup / PDS Backup, Bootloader Backup).
در واقع این آموزش درباره چگونگی بک آپ گرفتن از گوشی شما میباشد.
در ابتدا به 2 برنامه نیاز دارین . با اینکه قبلا هم لینک این برنامه ها رو گذاشتم.
مثل بیشتر آموزش هایی که گذاشتم.... این بار هم پله به پله همراه با تصویر جلو میروید و همراه با توضیحاتی مورد نیاز که بالای هر تصویر آمده است.
"لطفا در صورت استفاده از این مطالب در سایت های دیگر حتما منبع مطالب را ذکر بفرمایید"
پس از دانلود برنامه ها...شرع میکنیم:
1-برنامه فلش بک آپ رو باز کرده و مطابق شکل عمل میکنیم.
2-گزینه Backup type رو میزنید و به شکل زیر توجه میکنید.
3- گزینه Custom Range را انتخاب کرده و در ستون کنار 11140000-11FDFFFF را میزنیم.
4-این تیک را چک کنید که زده شده باشد.
5- قسمت Select Loader box که در شکل هم آمده است رو چک کنید و پس از باز شدن منو گزینه ای که در تصویر آمده است رو ا نتخاب کنید.
6- از قسمت RamDld Pack پنجره 32 MB (08A0).ldr را انتخاب کنید. و به 2 شکل توجه کنید.
7- گوشی خود را اتصال دهید و گزینه create را مطابق شکل بزنید
8-وقتی به صورت کامل بک آپ گرفته شد باید فایل با این حجم را داشته باشید14.6 MB. (اگر نه برگردید به پله اول و دوباره این عمل را انجام دهید)
9- حالا مکان فایل را تغییر بدهید و نامه مانند MyV3Backup برای آن انتخاب کنید
10- فایل منستر پک اصلی گوشیتون رو هم در همین فلدر قرار دهید.
11-حالا برنامه دوم رو باز کنید و این گزینه را بزنید SPLIT SOURCE SHX FILE
12- به پوشه که قبلا ساختین برین و منستر پک رو انتخاب کنید.(فایل مطابق تصویر باز میشه)
13- موردی که مشخص شده را انتخاب کنید
14-دکمه replace را بزنید.
15-حالا اون فایل که با پسوند bin ذخیره شده را باز کنید( در پوشه قبلی)
16-مطابق شکل ادامه بدهید
17-باید مورد ردیف 2 با مورد پله 13 آموزش یکی باشه..(اگه نه باید برگردید از پله اول)
18-حالا گزینه COMPILE SHX را بزنید
19- مطابق مثال عمل کنید
20- وقتی کار تمکیل میشه که نشانه های زیر رو داشته باشه...
21-حالا میتونید با فلش فایلی که خودتون دارید گوشیتون رو به وسیله rsd lite فلش کنید.[/SIZE]
شرمنده دوستان به دلیل محدود بودن استفاده از عکس مجبور شدم در 2 پست بزارم
امید وارم مفید باشه....
پیرزو باشید
دوستان عزیز به دو برنامه نیاز دارین که در زیر لینک مورد نظر رو براتون میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] skinner4moto
برنامه جامع برای تغییرات و نصب و در کل همه چیز در باره اسکین برای گوشی های موتورولا خصوصا سری ها e&rokr
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SHXCoDec
نرم افزار که استفاده میشه برای کلیه تغییرات در فلکس و فلش فایل ها . همچن ین استفاده میشه برای استفاده از drm ها( آموزش کار با این برنامه به شکل کامل و تصویری در پست جدا قرار داده میشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] midas
این فایل مورد نیاز برنامه بالا میباشد و باید در پوشه مشابه قرار دهید اون رو...
سلام میلاد جان
آقا بهمن گفتند که شما یه تاپیک راجع به کد گوشی راه انداختید و در اونجا برنامه P2ke رو واسه دانلود گذاشتی اگه ممکنه لینکشو اینجا بذار ید
سلام داریوش جان.....
تو همون پرسش و پاسخ لینک برنامه رو گزاشتم.. فقط برنامه است.. آ موزش فعلا نیست....
موفق باشین دوست عزیز
سلام
1_چطور می شه روزهای هفته رو در v3i عوض کرد ....
2_ من وقتی گوشی ام رو فارسی می کنم در صفحه ی اول گوشی ام پایین به جای اینکه بنویسد "دوربین" ، یک کادر سفید می گذارد و من دیدم که در همه ی گوشی های v3i این مشکل وجود دارد ؛ حالا می خواستم بگم می شه این مشکل رو حل کرد؟
3_فرق jad با jar چیه
4_چطور می شه بازی شطرنج و اون نرم افزار هک با بلوتوث رو نصب کرد؟ (چرا jad یا jar نیست؟)
راستی اون آموزشی که برای بک آپ گرفتن از فلش بود : من تا مرحله ی 7 رو رفتم اما هیچ بک آپی از گوشی ام گرفته نمی شود ( مطمئنم که مراحل رو درست انجام دادم )
بعد از اینکه دکمه ی create backup رو می زنم یک پنجره باز می شه و یک بار پر می شه و دوباره که می خواهد پر بشود گوشی ریست می کنه و بعد از چند ثانیه پنجره بسته می شود .........
و هیچ بک آپی گرفته نمی شود
ممنون
لینکی برای دنلود MONSTER PACK (MP) مخوستم که sms فارسی رو بتونم بخونم
وقتی میخوام گوشیم رو فلش بزنم یه اخطار میده و ادامه نمیده اشکال کجاست؟؟؟
ciritical error
میلاد خان نمیدونید چجوری میشه با motorola service software کار کرد؟
من نصبش کردم ولی هیچ آیکونی که بشه باهاش برنامه رو باز کرد وجود نداره اگه ممکنه کمی در اینمورد توضیح بدید
سلام...نقل قول:
سلام
1_چطور می شه روزهای هفته رو در v3i عوض کرد ....
2_ من وقتی گوشی ام رو فارسی می کنم در صفحه ی اول گوشی ام پایین به جای اینکه بنویسد "دوربین" ، یک کادر سفید می گذارد و من دیدم که در همه ی گوشی های v3i این مشکل وجود دارد ؛ حالا می خواستم بگم می شه این مشکل رو حل کرد؟
3_فرق jad با jar چیه
4_چطور می شه بازی شطرنج و اون نرم افزار هک با بلوتوث رو نصب کرد؟ (چرا jad یا jar نیست؟)
راستی اون آموزشی که برای بک آپ گرفتن از فلش بود : من تا مرحله ی 7 رو رفتم اما هیچ بک آپی از گوشی ام گرفته نمی شود ( مطمئنم که مراحل رو درست انجام دادم )
بعد از اینکه دکمه ی create backup رو می زنم یک پنجره باز می شه و یک بار پر می شه و دوباره که می خواهد پر بشود گوشی ریست می کنه و بعد از چند ثانیه پنجره بسته می شود .........
و هیچ بک آپی گرفته نمی شود
ممنون
1-منظورت کالندر هست یا تاریخ؟؟
5-در مورد بک آپ فلش هم باید بگم .. من این رو از رسمی ترین سایت موتو گرفتم و ترجمه کردم. خودش هم چند بار تاکید کرده که در صورت تکمیل نشدن .. برگردین و دوباره این عمل رو انجام بدین.....
3-گوشی های جاوا همه گی فایل های جاد جار رار رو به عنوان برنامه و یا ... می پذیرند.(فرقش رو هم از بچه های کامی باید بپرسی)
4-مگه بازی شطرنج ..... با چه پسوندی.... نکنه زیپ است؟؟؟؟
2-راستی در مورد سوال 2 هم .. یه سوال... دارم اینه که .. فقط برای دوربین این طوری میشه؟؟؟؟
گوشیت چه مدلی است؟؟؟نقل قول:
لینکی برای دنلود MONSTER PACK (MP) مخوستم که sms فارسی رو بتونم بخونم
دوست عزیز.. تا کجا رفتی که این مشکل رو پیدا کرد... (چه کار هایی انجام دادی؟!!!)نقل قول:
وقتی میخوام گوشیم رو فلش بزنم یه اخطار میده و ادامه نمیده اشکال کجاست؟؟؟
ciritical error
عزیز باور کن.. هنوز وقت نکردم حتی.... دانلودش کنم..... اما با این حال فکر نکنم برنامه پیچیده ای باشه....نقل قول:
میلاد خان نمیدونید چجوری میشه با motorola service software کار کرد؟
من نصبش کردم ولی هیچ آیکونی که بشه باهاش برنامه رو باز کرد وجود نداره اگه ممکنه کمی در اینمورد توضیح بدید
بهتره باش بیشتر کار کنی....
منم اگه آموزش گیرم اومد در اولین فرصت میزارم.....
موفق باشین....
1-منظورم ؛ شنبه ، یکشنبه ، .....نقل قول:
4-به ضورت زیپ هست ولی وقتی از زیپ در می آورم داخلش چندتا عکس و .... چندتا پوشه که داخلشان فایلهایی با پسوند mf و class هست
2-آره فقط دوربین فیلم برداری این طوریه
اما تا ینجا باید بگم..... شما همون فایل زیپ رو بریزی تو گوشی .. (کا جاوا) اونجا خودش میشناسه و نصب میکنهنقل قول:
4-به ضورت زیپ هست ولی وقتی از زیپ در می آورم داخلش چندتا عکس و .... چندتا پوشه که داخلشان فایلهایی با پسوند mf و class هست
عزیز.. حتما رد مورد پاسخ های بعدیتون هم اگه به نتیجه رسیدم .. میگم...
ببین عزیز اصلا فایل اجرایی نمیده تا بتونم روش کار کنم اگه ممکنه یه بار خودتون نصبش کنید تا حرف منو متوجه بشین
چشم عزیز... تا شب امتحان میکنم.. جواب رو بتون میدم... البته اگه حجمش زیاد نباشه.. جون واقعا الان سر عت دان لود من کمه.....نقل قول:
ببین عزیز اصلا فایل اجرایی نمیده تا بتونم روش کار کنم اگه ممکنه یه بار خودتون نصبش کنید تا حرف منو متوجه بشین
ولی تلاشمو می کنم...
از شما خیلی ممنونمنقل قول:
ولی من فایل zip رو داخل kjava ریختم ولی ...... هیچ اتفاقی نیوفتاد( اگه گوشی بشناسه ، یا باید نصب شده باشد که من در قسمت برنامه ها باید آن را ببینم و اگه فایل نصبی اش را هم بشناسد باز باید در قسمت مربوط به خودش (نصب برنامه) قابل دیدن باشه)
یعنی واقعا گوشی شما فایل زیپ رو می شناسد؟:blink:
اون مشکل سیرتیکال ارور فکر کنم ماله اون مونستر پک یا بوت لودر باشه که احتمال داره خراب باشه
و یکی از بچه ها که می گفتند روی نوار صفحه ی اصلی بجای ویدیو کم سفید است از من هم همینطوره و فقط ویدیو کم اینطور میشه فکر کنم کلمه کم رو نمیشناسه وبجاش سفید میکنه
حالا من چندتا سوال دارم
اول اینکه چطوری میشه با در بسته فیلمبرداری کرد یعنی بری رو فیلمبرداری و وقتی در رو می بندی قطع نشه؟
دوم اینکه چطوری میشه وقتی یه اهنگرو با بلوتوث می فرستی در حین ارسال برات پخش هم کنه؟
سوم اینکه یه جا هندزفری فابریک وی3ای رو می گفت 14000تومان ایا ارزش خریدن داره؟
ببخشید اگه یکم زیاد شد:rolleye:
ببین فایلهایی که میتونن رو گوشی تو نصب بشن فقط فقط با پسوند jar باید باشن. این پسوند با برنامه winrar باز میشه و میتونی محتویاتش رو ببینی... اما بازم میگم فقط فقط باید jar رو بریزی تو شاخه kjava ... بعد گوشی رو روشن خاموش کن و برو تو قسمت install ....نقل قول:
اگه تو خوندن پسوندها مشکل داری این کاری رو که میگم بکن. برو تو control panel بعد رو آیکون folder option دابل کلیک کن.
تو صفحه ای که باز میشه تو قسمت view تیک جلوی hide extensions for known file types رو بردار.... بعد ok رو بزن حالا جلو هر فایل پسوندش هم نوشته میشه و میتونی بفهمی کدوم جاره ....