اول باید زنگ بزنی تغییر میده سرویس رو بعد بدهکار میزنه شما پرداخت میکنی از توی پنل . مشکلی نیست هر چی دوست داری سوال کن :n01::n12:نقل قول:
Printable View
اول باید زنگ بزنی تغییر میده سرویس رو بعد بدهکار میزنه شما پرداخت میکنی از توی پنل . مشکلی نیست هر چی دوست داری سوال کن :n01::n12:نقل قول:
راستش 128 برای من اکثر اوقات زیر 2 مگ بود گاهی تا 700 هم پایین میومد .میخام 512 بگیرم اگه نوسانش کمتر بود که هیچ ولی اگه دیدم اینم مثل اوناس همون 128 رو برمیدارم که مجبور نشم گیگی 7 تومن پولشو بدم
فارا تعرفه 512 نداره
واقعا ؟ پس اینا چیه که تو سایتش زده تا 2 مگ ؟نقل قول:
دانلود شبانه 128 فارا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود تک لینک، تک کانکشن
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=144ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=153ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=145ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=152ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=148ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=149ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=48
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 10, Received = 10, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 144ms, Maximum = 153ms, Average = 147ms
وقتی ۱۲۸ اش روی ۳-۵ مگ بسته شده دیگه میخوای با ۵۱۲ چکار کنینقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
128 عصر روی 3-5 بسته میشه و توی روز حدود 2 مگ هست اونم با کلی نوسان .البته برای من اینطوره .512 اگه بگیرم توی روز باید حداقل 4 مگ بهم بده .منظورم همین بود نه 512 واقعی:n09:نقل قول:
راستی چرا پینگت اینقدر پایینه ؟ برای من از داخل معمولا بین 70 تا 200 و از خارج حدود 200 تا 250 هست ظاهرا برای بقیه هم همینطوره و تک کانکشنش هم داغوته پس چطور شما همچین پینگی میگیری و تک کانکشن هم کامل بهت میده ولی برای من و بقیه اینطوری نیست؟
porya_spy ایا شما هم مثل این دوستمون همچین پینگ و تک کانکشنی از فارا میگیرید ؟
تازه ccq من رو ۵۰-۶۰ هستنقل قول:
کلا نوسان فارا زیاد هست مثلا دیشب پینگ داخل رو ۴۰۰ رفته بود ولی معمولا خوبه
Sent from my iPad using Tapatalk
ارش از sxt استفاده میکنه که به مراتب از نانو استیشن قوی تر هست
فارانت به من گفت میخواد ۱ ماه دیگه کمپلو دکل بزنه.اگر واقعیت داشته باشه عالیه.
دوستان یه اعلام وضعیت از ۳ جی ایرانسل بکنند ببینیم تو این دوماه پیشرفتی داشته؟
برای من تو این مدت اصلا فرقی نکرده اگه بدونم نمی خوان کاری کنند برم یه سیگنال بوستر بگیرم
سلام . من از فارا سرویس 1 مگ 5 گیگ در ماه میگیرم . 40 تومن ماهانه گیگی 7 تومن .
سرعت دانلود شب ها روی 250 فیکس هست ( 8 کانکشن idm )
پست های بالاتر دوستان مثل اینکه با 128 شبانه همین سرعت رو میگیرن :n04:
اگر واقعیت داره برم عوض کنم :n29:
برای شما باید شبانه ۳ مگ بده. احتمالا مشکلی تو کیفیت لینک دارینقل قول:
تعداد کانکشن ها و لینک های دانلود همزمان رو افزایش بدید
واسه من توی لشکر هیچگونه تفاوتی نداشتهنقل قول:
خونه ویلایی اصلا 3G اینجا نمیگیره - خونه آپارتمانی تقریبا با سیگنال 70 - 80 درصد میگیره
از اول همینطوری بود و هیچ فرقی نکرده
نه اتفاقا فاصله ام با دکل کمتر از 1 کیلومتر هست . از اول شب ها 250 بیشتر نمیداد . یکی دیگه از دوستام هم همین سرویس رو دقیقا داره سرعت شبانه اش مثل منه .نقل قول:
128 بگیرم سرعت دانلود شبانه نهایتا چقدره ؟
مرسی
512 نامحدود راصد ماهی 130 تومن .این برای یکی از دوستان هست و مال من نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داداش 1مگ سرعت تک کانکشن یا اسپید تست در روز چقدر هست و ایا نوسان داره یا ثابته ؟نقل قول:
سرویس های نامحدود اصلا بصرفه نیستنقل قول:
با ماهی 95 هزار تومان میشه 4 مگ الماس رو خرید
12 ساعت فول رایگان با سرعت 500
یعنی 2 ثانیه ای 1 مگابایت دانلود میکنی
و توی 12 ساعت میشه 21 گیگ روزانه دانلود کرد
و ماهیانه بیش از 620 گیگ دانلود داشت
این هم تست 8 کانکشن و تک کانکشن . البته اینم بگم که از دیروز مشکل سرعت دارم ( دیشب که اصلا پیج هم باز نمیکرد )نقل قول:
شما همون 128 رو بگیر فکر نکنم تفاوتی بکنه معلوم نیست سرویس هاشو چه جوری بسته .فکر کنم همشون یکی هستن.با speedtest هم تست گرفتی تا حالا ؟ اگه گرفتی چند مگ بهت نشون میداد ؟نقل قول:
تک کانکشن (الان سرعتش از 32کانکشن بیشتره- بعضی وقتا تا 200 کیلو هم نوسان داره)
2مگ فارا شبانه روی 3 مگ بسته میشه ولی فرقی بین 128 و 1 نیست!!!نقل قول:
جای دکلش کجاست؟
چندماه پیش 4 مگ الماس داشتم در بهترین شرایط شبی بیشتر از 15-16 گیگ دانلود نمی دادنقل قول:
آنتن فارا روی برج آی تی هست ( رستوران گردان )
سرعت 128 حداقل در روز چقدره ؟
سرعت امروز دیروز و امروز افت کرده ... معمولا با 8 کانکشن روز ها تا 800 کیلوبایت هم میرفت .
اسپید تست قبلا هم همین سرعت رو توی روز بهت میداد ؟ اگر قبلا هم همینقدر بهت میداده همون 128 رو بگیر چون ما با 128 بیشتر از این رو میگیریمنقل قول:
عجیب اینه که با داشتن دید مستقیم از برج ای تی سیگنال خوبی ندارم ولی ۴۵ درجه بسمت زیتون میچرخونم سیگنال عالی میشه ولی دکل رو نمیتونم پیدا کنم
افت و نوسان سرعت از دیروز برای منم هست
حدود ٢ ٣ برابر اين بود ... فعلا كه مشكل داره .نقل قول:
حجم اضافه براي ١٢٨ چنده ؟
بله واسه منم از این اتفاقای عجیب افتادهنقل قول:
میگم آرش جان شما 4 مگ الماس داشتید با چه سرعتی دانلود میکرد ؟
من دو سه هفته پیش که ثبت نام کردم گفت( 128 -256 هر گیگ 5000) و (512 و 1 مگ هر گیگ 7000) و (2 مگ هم هر گیگ 10000 ) اما اگه مثلا 4 گیگ بخای اضافه بخری کمتر حساب میکنه .نقل قول:
برای منم سرعت با 128 از 512 تا 2.5 مگ نوسان داشت واسه همین دیگه تمدید نکردم و از راصد گرفتم .راستی هر وقت مشکل سرعت حل شد و استیبل شد با 1 مگ یه تست با speedtest بگیر توی روز ببینم چقدر میده.
از ساعت ۷ تا ۱۲ سرعت افت داشت و حدود ۲ مگ بود دلی هرچی به ساعت ۷ نزدیک میشی سرعت واقعی میشدنقل قول:
حتما تست ميذارم ... احتمالا دوره بعد ١٢٨ ميگيرم . الان با حجم اضافه اي كه ميگيرم ماهانه ١٠٠ تومن درمياد .نقل قول:
چطور ميشه به تنظيمات آنتن وارد شد ؟ mikrotik sxt
با ip روي كارتن وارد نميشه !
سلام
اهواز-زیتون کارمندی- ولی عصر
شاتل بهتره یا اسیاتک ؟ پینگ پایین و سرعت دانلود شبانه خوب
صبانت و مخابرات که کلا هیچ
پارس هم خودم دارم / عالیه ولی فقط اشتراک 1 ساله میگیره ....
ممنون
100 تومن خیلیه .شما میتونستی با این پول 512 نامحدود (85000) از فارا بگیری که حداقل 100 تا بهت میداد انگار نامحدوداش 1.5 تا 2 برابر هستن .نقل قول:
والا من تازه گرفتم زیاد وارد نیستم ارش و ایمان بهتر میدونن ولی احتمالا باید از طریق cmd پینگ کنی تا ای پی رادیو پیدا بشه .اگه هم ای پیش رو عوض نکردی و همون ای پی دیفالت خودشه و نمیاد که دیگه باید ریستش کنی و از اول کانفیگ کنی.
ممنون . از بخش فروش که پرسیدم میگه ۱ مگ نامحدود حدود ۸۰ کیلوبایت میده .نقل قول:
توی خونه که فعال نیست ولی میرم بیرون خیابون کوی عابدی وصل میشه H+ , ولی سرعت افتضاح , 7-8 هست سرعت دانلود.نقل قول:
برنامه winbox رو دانلود کن وip مودم رو هم تو ویندوز ست کننقل قول:
طرف سه راه فرودگاه دم صبح خوبه حدود ۴ مگ تو بالکن سرعت میده ولی تو روز افت پیدا میکنه و حدود ۵۱۲ تا ۱ مگ میشه. تو خونه هم حدودا همین هستنقل قول:
مگه میشه ؟ 128 نامحدودش رو دوبرابر میبنده اونوقت برای 1 مگ که 140 تومن پولشه اینقدر خسیس بازی درمیاره ؟ از پشتیبانی بپرس بهتره چون فروش یه بار به من گفت سرعت نامحدودا واقعیه یه بار هم در مورد 128 پرسیدم گفت حداکثر 20 تا میده ولی دوستان اینجا دران از 128 حدود 35-40 میگیرن .یه فروشنده ای هم چند روز پیش بهم گفت من از فارا 256 نامحدود میگیرم و بین 50 تا 70 تا میده .راصد هم میگه سرویسای طلایی 1.5 برابر بسته شدن در صورتی که 3 برابر هستن .حالا شایدم راست گفته ولی به نظرم حرف مفت زیاد میزنن .معمولا این طوری میگن که اگه نوسان داشت یا سرعت افت کرد کسی اعتراض نکنه بگه شما گفتی فلان ولی الان داره کمتر میده .آدم تا امتحان نکنه نمیفهمه وضعیت چه جوریه .نقل قول:
تک کانکشن - 128 فارا . امروز بهتر شده . فکر کنم تک کانکشن فارا با رفاتک تفاوتی نداشته باشه کلا این 2-3 روزه افت سرعت هست به خاطر همینه احتمالا چون تا دیروز تک کانکشن بالا 60 نمیرفت !!
فارانت چند شب از ساعت 3 شب به بعد واسه من خیلی خوب شده . پینگ عالی بدون تایم اوت :n10:
وقتی فارا سرعتش داغون میشه مثلا برای چند روز رفاتک هم همون موقع سرعتش افت میکنه ؟نقل قول:
نمیدونم چون رفاتک ندارم در حال حاظر ! :n01:نقل قول:
با سلام نظرتون در مورد اینترنت شرکت آلفانت اهواز چیه؟؟
سرعت دانلود سرویس 128 نامحدودش چنده؟؟؟
پینگ این شرکت در سرورهای گیم داخلی و ایرانی چنده؟؟
به درد گیم آنلاین میخوره؟؟
با تشکر