سلام داش کيوان:10:نقل قول:
چند وقته به دليله کاراي دوستان تاپيک از رونق افتاده..ايسالا نابستون دوباره ميترکونيم:8: :40:
امري بود ما در خدمتيبم:31:
Printable View
سلام داش کيوان:10:نقل قول:
چند وقته به دليله کاراي دوستان تاپيک از رونق افتاده..ايسالا نابستون دوباره ميترکونيم:8: :40:
امري بود ما در خدمتيبم:31:
سلام به همه دوستان مشهدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوش اومدین به جمع ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوید درست میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکم قرار ها از رونق افتاده اونم بخاطره نزدیکی به کنکور و درس بچه ها است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی قرار حرم هنوز سرجاش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هر چند هفته یک بار تو حرم قرار میزاریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مایلین شرکت کنید اعلام آمادگی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت . کوچیکتم :20:نقل قول:
سلام راستش من فعلا گنابادم . ولی گاهگداری میام مشهد .چون فعلا 3 شنبه هام خالیه( درسو دانشگاه :20: ) اگه قراری بزارید میتونم بیام .
سلام
بابا یک قراری ؛ چیزی بزارین ...
دیگه داره شکل بچه ها یادم میره
سلام به همگی !
خوبین ؟
------------
آها ، راستی : توجه - توجه !
برنامه نمایشگاه کتاب تهران و قرار ملاقات بچه ها .
طبق یک برنامه ریزی دقیق ! برنامه ای برای نمایشگاه کتاب تهران ریختیم . حالا هرکی که میتونه برای روز 3 شنبه مورخ 86/2/18 بیاد ، به این شماره تیلیف بزنه و اعلام آمادگی کنه : 09352515974
ضمنا ، با قطار میریم و برمیگردیم ، پس تقریبا زمانی هدر نمیره .
حالا هرکی جرات داره بگه نمیام !!!
من احتمالا تهران هستم اون موقع .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا نمیدون تا سه شنبه هستیم یا نه ...
---------
راستی احسان جون کجایی تو اصلا پیدات نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
سلام احسان جان.................آقا شمارتو به خاطر خودت بردار که بالايي که سر من در اومد سرت نياد! 4 ميليون مزاحم داشتم تازه يه نصفه روز...............حيف اين درسو مدرسه نميزاره بيام...........اگه رفتين يادي از هم از رفقاي ما بکن ها :d
نوکرتم ، اون پات رو بردار ، اون پا نه ، اون پای دیگه !!! دیدی منو !؟نقل قول:
راستی احسان جون کجایی تو اصلا پیدات نیست
چطوری !؟نقل قول:
آقا شمارتو به خاطر خودت بردار که بالايي که سر من در اومد سرت نياد! 4 ميليون مزاحم داشتم تازه يه نصفه روز
بحث من با تو فرق داره ! من کیو دارم بهم زنگ بزنه !؟ میلاد و محمود و بچه های خودمون ! اما تو ... وای وای وای !
آخه بعضي از دوستان با جنبه شماررو ور مي دارن اذيتت ميکنن:d
راسي جديدا بي وفا شدي جواب اس ام اس نميدي؟؟؟؟؟/
البته ايران خل از اين بهتر نميشه :d
سلام.نقل قول:
من خبرش رو میدم.
چون امتحانهای میان ترمم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگه بیام اونجا فقط میتونم برای خواب بیام جاتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر میدونه چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا شنبه هم که باید دوباره مشهد باشم چون فرداش امتحان دارم.
خلاصه روی منم یک درصدی حساب کنید میگم اگه برنامه ی امتحانیم و کلاسیم بذاره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
مث اینکه پست من و تو همزمان شده .
تنظیم کرده بیدی همزمان با من پست بدی :27::27:
میگم تو ای دی اس ال گرفتی :27:
من رفتم بخوابم و فوتبال ببینم :20:
چطوری پیشی !؟
بذار من تو رو ببینم ! تو اون تاپیک میای و منو خراب میکنی !؟ موکوشوم توره !
ضمنا ، حداقل حدود 10 نفر باید برنامه نمایشگاه بشیم ، وگرنه اصلا نمیشه قطار رو به گند کشید !!!
سلام.
بیا اول بگو که کی ها میخواین بیان :دی
دوم اینکه بکن یره مال ایی حرفا نیسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم به امیر با یک حرکت آپچیدو شوتت کنه از همین جا به تهران تو نمیخواد با قطار بیای . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر بدو بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این احسان پیداش نبود حالا هم که اومده چه گرد و خاکی راه انداخته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این نمایشگاه تهران حالا کی شروع میشه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... هم حالا واقعا کودموتون اهل کتاب بودید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته پیشی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) میخوره که با کتاب سر رشته ای داشته باشه ... از طرفدرای فریدون مشیری :دی ، راستی اون ضربه ای که گفتی یعنی چه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوید هم که احتمالا میخواد بره کتابای کمکی دبیرستانشو بخره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میلاد هم یه کتاب در مورد تولد کوروش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احسان هم " خاطرات صعود زنان ایرانی به اورست " :دی
جواب سوال اول فراموش نشه لطفا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا تند تند بیاین و متلک بارمون کنین !
یک حالی از تک تکتون بگیرم ! شما قراره با من توی یک کوپه باشین :d
سلام به همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی عجب بابا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا احسان جان یکم دقیق تر میگفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کی حرکته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کی برگشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند روزی تهرونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستش من از تهرونیها دل خوشی ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تهران هم خیلی خیلی بدم میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تا حالا با اینکه عموم و چنتا از اقوام تو تهران هستن تا حالا فقط 3 بار رفتم تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه بشه ببینم چند روز هستیم احتمال 70% بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من خدمت مشهد بودم . قدر امام رضا رو بدونيد . رفتين زيارت سلام منو بهش برسونيد . التماس دعا
سلام ؛ خب چرا نمیای دوباره مشهد خودت زیارت ...نقل قول:
از نظر ما هم باشه میریم زیارت میگیم آقا بهروز پی سی ورلدی سلام رسوندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ؛ مجید جان این چه حرفی بود جیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو همه جا خوب و بد پیدا میشه ... حالا مگه تو همین مشهد ؛ مشهدیا خیلی خوبن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پیشی کجایی که الان اینا حمله شخصیتی میکنند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست دارم بيام ولي نميشه . فعلا شما جور منو بكش . با تشكر . بهروزنقل قول:
سلام.نقل قول:
مجید جان این چه حرفی بید عزیز . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا خانوم ما اگه اونجایی باشه آدم نبیده :41:
نکنه این امیر که تهرونی آدم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مثلا گفتم تو که خانوم آیندت احتمالا تهرانیه ، هوا را داشته باش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن همه میدونن که من مهربونم... راستی من یه چند روزی نیستم نامردی نکنید پشت سرم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
پیشی اگه یه بار دیگه اسمایل های منو استفاده کنی ؛ میگیرم اون حرفای بالای یاهوی اون روزتو مینویسم اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشی ایندفعه دیگه واقعا هوا را داشته باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا بیاین به جای ... گفتن به همدیگه ، برنامه هاتون برای نمایشگاه ردیف کنین ! ( فقط برای پیشی گفتم ! )
برنامه یک روزه هست . صبح اونجا هستیم ، نهار هم هستیم ، ( حیف شام نیستیم ! ) شب هم برمیگردیم .
تمام رفت و برگست با قطاره .
دیگه چی بگم !؟
سلام به همگینقل قول:
شماها کی میخواین بیاین ؛ یعنی منظورم اینه که نمایشگاه کتاب کی شروع میشه ... راستی نمایشگاه کامپیوتر فکر کنم که 24 تا 30 اردیبهشت برگزار میشه ...خلاصه برنامه را یه جوری کنید که اگه خواستین بیاید به هر دوتا نمایشگاه برخورد بشه
فعلا یک آماری بدین ببینیم کیا هستن .
چون داریم به مشکل میخوریم . سریعا هر کی آمادگی داره بیاد و بگه .
تاریخش هم همون روزه . 18 اردیبهشت / 3 شنبه . امکان تغییرش هم فعلا نیست . چون از اون طرف هم باید Ok بگیریم .
سلام به همگی !
بچه ها واسه این هفته چه قراری دارین؟
آقا طرقه! خوبین؟ یادی از ما نمیکنین ها؟! :5:
میبینم آقا احسان هم اینجا حضور دارند!
سلام
ارادتمند تمام دوستان گلم
دلم برای مشهد و شما ها خیلی تنگ شده
از بعد از غید که اومدم اینحا دیگه نتونستم بیام مشهد
یه بار هم میخواستم بیام ولی دم دمای اومدن نشد
الان هم برنامه های کلاس ها و همچنین کلاسهای عملی اش خیلی فشرده شده
در ضمن یه سری کارهای عقب افتاده رو هم دارم انجام میدم تا دیر نشده ( گواهینامه) این شنبه که بیاد باید برم امتحان بدم
خلاصه برای اومدن عجله دارم ولی مرخصی نمیدن بهم این اساتید گرامی
برای هفته دیگه یه ÷نجشنبه جمعه میام مشهد اون هم با کلی درد سر تونستم برنامه ام رو ردیف کنم
تازه نصف روز از 5 شنبه رو باید برم فریمان یه کار اداری انحام بدم
خلاصه اگه شد و قابل دونستین یه قرار بذارین بچه ها بعد از مدتها همدیگه رو ببینیم
دلم برای همه تنگ شده
البته شماها قراره برین نمایشگاه و اگه اومده باشین این قرار رو بذارین بچه ها همه باشین همه
امری فرمایشی ندارین با اجازتون
خدانگهدار
سلام خدمت همگي دوستان.......................دوستان خواهشا برام دعا کنيد اوضا خيته
بازم سلام .
قرار برای جمعه شد . همه گوش به زنگ باشین که کی خبرتون میکنم .
نوید ، باز چه دسته گلی به آب دادی !؟
زدی تو خط فروش هاست ! ای ول ، ای ول ! داش نویدو ای ول !
برای یه مشهدی مقیم چابهار دعا کنید
سلام.نقل قول:
کدوم جمعه ؟
من میام اما به این صورت من 3 شنبه میخوام بلیط بگیرم تا جمعه هم هستم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این امیر چی بگم هم که معلوم نیست کجاست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته ی بعدی اینکه طرقه جون تو میای اینجا من نیستم خوشحال میشدم ببینمت هرجا باشی موفق باشی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دیگه اینکه همینا !
داریمت عزیز ، خوش بگذره اونجا !نقل قول:
برای یه مشهدی مقیم چابهار دعا کنید
احتمال 99% جمعه 21 اردیبهشت . من و میلاد قرار شد 5 شنبه حرکت کنیم و جمعه عصر هم برمیگردیم .نقل قول:
کدوم جمعه ؟
حالا کی با ما میاد !؟
سلام.نقل قول:
آخه دختر خوب :دی
نمایشگاه من شنیدم تا 20 بیشتر نیست .:27:
نه من اون موقع نمیتونم من 4 & 5 شنبه ها کلاس ندارم کلاس 3 شنبه هم زودتر میرم برای همین 3 شنبه حرکت میکنم.
اما فعلا که تنهایی تا بینم این امیر فلان فلان شده کجاست که نیست قرار بید زود بیاد ها :41:
قشنگ ! ما هم برای نمایشگاه نمیریم ! موضوع دیگه ای در میونه !!! :dنقل قول:
نمایشگاه من شنیدم تا 20 بیشتر نیست
ولی نه ، بدون شوخی . نمایشکاه تا اونجایی که من شنیدم تا روز 22 ماه هست . ما هم 21 اونجاییم .
در ضمن ، اینقدر ایویز بالا نیا !
سلام به همگی
منم دلم برای همه تنگ شده
با قرار موافقم
درمورد تهران هم بگم که از 70% به 0% تبدیل شود و نمیام ...
سلام.
از اونجایی که کسی با من نیومد و این امیر هم قضیش اونجوری شد که ایشالا خر بیاد بشینه روش ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فردا شب بلیط دارم خودم دارم میرم تنهایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازم کسی میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا همین امشب بگه تا فردا براش بلیط جور کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم کسی نمیاد ایشالا امیر رو گاو بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشی جان ، شماره تلفنی همراهی ، یه چیزی بهمون بده تا بتونیم باهات تماس بگیریم .
همینجوری اگه بری ما چطوری پیدات کنیم !؟
سلام.نقل قول:
چی رو پیدام کنید ؟
کجا پیدام کنید شما که بعد از من میان که .
من تا جمعه برمیگردم.
دوستان سلام منم مشهدیم ولی دانشجوام تو یه شهر دیگه!!
منم امضا می زنم عضو تاپیک شم!:46:
من کلا از اول ترم تا اخر ترم یه بار یا حداکثر 2 بار میام مشهد!اگه بتونم تو قرارای عمومی شرکت کنم خوشحال میشم:40: