اتفاقا در مورد لپ تاپ های بدون ویندوز توصیه اکید میکنم که در مغازه ویندوز بریزید و از صحت و عملکرد درست دستگاه مطمئن شوید.نقل قول:
حالا بعدا در خانه خواستید ویندوزش را پاک کنید و ویندوز دلخواهتان را نصب کنید.
Printable View
اتفاقا در مورد لپ تاپ های بدون ویندوز توصیه اکید میکنم که در مغازه ویندوز بریزید و از صحت و عملکرد درست دستگاه مطمئن شوید.نقل قول:
حالا بعدا در خانه خواستید ویندوزش را پاک کنید و ویندوز دلخواهتان را نصب کنید.
دوستان يكي بگه واي في اين لپ تاپ چه طوري روشن ميشه..كليد fn+f2 رو كه ميزنم شكل هواپيماairplan mode
مياد ولي روشن نميشه..درايورشم نصب هستش
منم برای اطمینان از دستگاه گفتم ، خوب بعد فقط ریختن ویندوز کافیه یا درایورا رو هم نصب کنم ؟نقل قول:
دوستان تازگي وقتي لپ تاپ رو به برق ميزنم و كار ميكنم فقط تا 98 درصد شارژ ميشه و بعدش مينويسه not charging...علتش چيه؟؟؟؟؟؟
عکس هواپیما که یعنی وای فای خاموش !!نقل قول:
تو دفترچه راهنما نوشته دیگه وقتی شارژ باتری بین 95 تا 100 درصد هست چراخ باتری سبز میشه و دیگه شارژ نمیشهنقل قول:
کلا به نرم افزارش دقت نکن ممکنه خطا داشته باشه ، همیشه هم قرار نیست تو 98 درصد بنویسه not charging ممکنه تا 100 درصد بره ، یه مدت fully charge بنویسه یعد از یه مدت دوباره not chargimg بنویسه ... مهم اینه که بعد از پر شدن باتری led باتری سبز میشه و از مدار خارج میشه و اصلاحا overcharge نمیشه :)
یعنی اگه بیاد تا 95 دیگه دوباره شارژ نمیشه و کلا وقتی باتری رو شارژ کرد از برق استفاده میکنه؟؟؟
پس بايد چي رو دوباره بزنم كه روشن بشه؟نقل قول:
توصیه میکنم هم ویندوز و هم تمامی درایورها جهت تست دستگاه و قطعاتش توسط فروشنده نصب شود.نقل قول:
نمیدونم من این لپ تاپ رو ندارم آخه !نقل قول:
چرا سعی میکنی از کیبورد روشنش کنی از تسکبار روشن کن
سلام دوستان
منم بالاخره خریدم ، چند تا سوال داشتم
من کیف و موس لپ تاپم با کیف و موس اقای وکیلی فرق داره . البته مال ایشون کیبرد فارسی نداشت ، شاید اواژنگ نیست
میخواستم بدونم مال شما هم موس خاکستری هست که نقره ای روش نوشته ASUS ؟
و کیف هم لیبل ایسوسش روی چرم مصنوعی هستش و مثل کیف لپ تاپ اقای وکیلی فلز نیست
بله مال ایشون فرق داره با آواژنگی که شما و ما خریدیم ( البته فقط در نوع وگرنه همه اشانتین asus هست ) ( البته چون سری اول آورده بودن و احتمالا گارانتی شون خود سازگار بوده فرق داره )نقل قول:
اها خیلی ممنون
واقعا صفحه تاچش عالیه ، این حساسیت این رو من توی هر موبایلی هم ندیدم !
نقل قول:ارتباطی به کشش باتری و موضوعاتی از این دست ندارهنقل قول:
شما باید Power Plan ها رو ویرایش کنید. بطور پیش فرض (توسط ویندوز و یا گهگاه توسط پلان تعریفی شرکت سازنده) این پلان ها طوری تعریف شده که در حالت کار با باتری، لپتاپ کارایی کمتری داشته باشه. مثلا بمحض جدا کردن سیم برق، نور نمایشگر کم بشه، توان وایرلس کاهش پیدا کنه، توان شیار PCI Express و پردازنده و ... محدود بشه و موارد دیگری از این دست.
برای بررسی و تغییر این تعاریف، این مسیر رو دنبال کنید
Control Panel\Power Options\Change Plan Settings\Change Advanced Power Settings
بطور معمول 3 تا Power Plan دارید (High Performance , Balanced , Power Saver) و در هر کدوم از این Planها حداقل 12 بخش مختلف دارید که برای حالت کار با باتری و حالت کار با برق شهر، بصورت متفاوتی تعریف شده
همه ی این موارد در حالت پیش فرض خود ویندوز تعریف مناسبی ندارند و حتی معمولا باعث داغ شدن غیر عادی لپتاپها میشه و نیاز به ویرایش دقیق تری توسط کاربر داره. یک نمونه ی کوچک از این ویرایش های ضروری در تاپیک زیر توضیح داده شده اما این هنوز کل کاری که باید بکنید نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر جاییش سوالی داشتید بپرسید تا پاسخ داده بشه
سلام .. من سه ماه بود که میخواستم این مدل رو تهیه کنم ..در ویندوزی ها در این قیمت ها حرف اول رو میزنه ...
تا این که چند روز پیش مدل رتینا me864 اپل رو دیدم و گرفتم ...
به نظر من اگر اهل بازی و کارهای سنگین گرافیکی نیستین حتما این مدل رو مدنظر قرار بدین ..
وقتی با سیستم عامل مک کار کنین برتریش رو به طور کامل نسبت به ویندوز احساس می کنین ..
ویژگی های این مدل : 128 گیگ اس اس دی ... صفحه رتینا که عالی ترین کیفیت رو داره ...
صدای عالی .. فقط 1.57 کیلو وزن .. 9 ساعت باتری .. و ....
قیمت : 3900
دوستان فقط هدست های خاصی که یک جک داشته باشند به این لپ تاپ وصل میشن ؟ من جک هدفون رو میزنم کار نمیکنه .... منظورم همون جک سبز رنگه
اپدیت : خوب دوستان من یه ری استارت کردم درست شد و الان با هدفون پخش میشه .. ولی کلا قضیه میکروفون چی میشه حالا ؟
من یه سرچی کردم ظاهرا یه تبدیل هست که جک قرمز و سبز وصل میشه بهش و یه جک نهایی مناسب این نوع پورت ها میده
خود لپتاپ میکروفون داره... نیازی به میکروفون جداگانه ندارینقل قول:
ورودی هدست و میکروفون با هم ادغام شده و هر دو کار رو انجام میده. به لوگویی که کنرشه توجه کن.نقل قول:
میخواستم بدونم تبدیلش گیر میاد تو بازار ایران ؟
و اینکه ایا طبیعیه وقتی بازی میکنم بعد از 7 8 دیقه ای قسمت بالای کیبرد و نزدیک مونیتور گرم میشه ؟
حین بازی که driver san francisco بود اومدم توی ویندوز و از برنامه hw monitor دما رو دیدم
سی پی یو حدودا هسته هاش روی 60 بود و گرافیک هم 55 بود
ایا مناسبه ؟
گرافیک خوبه به نظر خودم ولی به سی پی یو مشکوکم
توی حالت عادی کار معمولی دمای دستگاه هیچ مشکلی نداره و عالی هست
سی پی یو تا 70 و گرافیک تا 60 هم میره توی شرایط وسط بازی
دما به نظرم بد نیست....چه بازیی و چه تنظیماتی را باهاش این دما شدنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
جسارتا شما اینجا رو با توییتر اشتباه نگرفتی؟نقل قول:
توی پست قبلی همین صفحه راهنمایی کردم تا چطوری دما رو پایین بیاری دیگه. یک نگاهی میانداختی حداقل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز شما هم دقت کنید من نگفتم چیکار کنم دما بیاد پایین ، من خواستم بدونم با تنظیمات اولیه ، ایا این دما مناسبه یا نه ، بحث تغییر تنظیمات که موضوع دیگه ای هستنقل قول:
مساله همینه که دمای مناسب و غیر مناسب نداریم! و هیچ مرجعی هم نمیاد چنین حرفی بزنه. ممکنه من توی اتاقی با دمای 34 درجه برای چند 1.5 ساعت رندر سه بعدی سنگین بگیرم که هم GPU و هم CPU رو درگیر کنه و دمای براحتی به 95 هم برسه و کاربر دیگری همین کار رو در اتاق 15 درجه ای و حتی بدون کولپد انجام بده و دما به 55 هم نرسه. و یا یک کاربر دیگه موقع وبگردی توی یک شرایط محیطی دیگه دمای 35 درجه رو تجربه کنه و ...نقل قول:
اما اگر تحت شرایط استاندارد تست منظورتونه که اون بحثش جداست و در صفحه ی اختصاصی این محصول در notebookcheck تحت دمای اتاق استاندارد و طی تستهای اعلامی دماها رو اعلام کرده ولی شما که تحت اون شرایط دقیق تست نگرفتید که حالا بخوایم بسنجیم دماتون عادیه یا نه.
درسته ، من همونطور که اول گفتم میخواستم بدونم بهرحال شما هم توی بازی این شرایط رو تجربه میکنید یا نه .. درسته بازیها هم فرق دارن ولی ممکنه این دما و شرایطی که من میگم به طور عادی در شرایطی پیش بیاد که سیستم کار خیلی سنگین تر از یه بازی توی حدود درایور سان فرانسیسکو رو انجام میدهنقل قول:
همونطور که گفتم با تنظیمات اولیه ، حتی توی کانتر هم اون قسمت بالای کیبورد و زیر مونیتور گرم میشد و از قسمت بالاتر هوای گرم میومد و قسمت پایین مونیتور رو هم یکم گرم کرده بود
دوستان ایا این مدل واسه بازی پیشنهاد میشه؟
حداقل 7-8 ساعت در روز
از لحاظ خنک کنندگیش میگم
اخه چیزی که فهمیدم اینه که خیلی بد داغ میکنه ایا این درسته؟
سلام. چرا وی سایت asus درایورهای قسمت 8.1 از 8 کمتره؟ اونهایی که تو قسمت 8.1 نیست باید چیکار کنیم؟
شما برای این منظور از هر لحاظ (بهای تمام شده- استهلاک-کارایی) بهتره بفکر یک کنسول باشیدنقل قول:
ویندوز هشت و یک چون جدیدتره یه سری درایور سخت افزارهای جدیدتر رو تو خودش داره، لازم نیست دوباره اینستال شه
هرچی دستگاه بیشتر تحت فشار باشه و بیشتر روشن باشه استهلاکش بیشتره و گرمای بیشتری تولید میشه که
طبیعیه، بهتره از یک خنک کننده خارجی استفاده بشه، هر دستگاه با سی پی یو و گرافیک قویتری داشته باشه
گرمای بیشتری تولید خاهد کرد.
اخه من فقط 2-3 تا بازی خاص که فقط مخصوص PC هست رو انجام میدم
DOTA 2 , WOW
کنسول اصلا به دردم نمیخوره که و سیستم هم که جاش ثابته و نمیشه جابجاش کرد
به نظرتون من از همون اول اگه بهترین کول پد رو بگیرم میتونم جلوی گرمای بیش از حد رو بگیرم؟
اره از نظر من میتونی مشکلی نخواهی داشت
چند تا سؤال ناشیانه:
1- مال من روی کارتنش یک برچسب خورده که بالاش با حروف بزرگ نوشته: N550J ولی پایینتر جلوی قسمت مدل نوشته:N550JV-CM198. آیا درسته؟ همون 550JV است؟
2- پایین کارتنش یک قسمت سفیدرنگ هست که هشداری در مورد آسیب دیدن باتریهای Litium Ion زده ! مگه نباید باتریش پلیمری باشه (البته کارتنش مربوط به N Series) هست؟ از کجا بفهمم باتریش چیه؟
3- الآن سیستم عامل نداره و گذاشتم که 3 ساعت شارژ بشه. ولی وقتی زدم به شارژ، اولش چراغ باتری برای چند لحظه نارنجی رنگ شد و بعدش دیگه خاموش. یعنی الآن کلا چراغ باتری خاموشه. مشکل چیه؟
مشکلی وجود نداره. با خیال آسوده اقدام به نصب سیستم عاملهای دلخواه کنید.شارژ اولیه هم واجب نیست. هشدارهای مربوط به باتری های لیتیوم یون درباره ی باتری های لیتیوم پلیمر هم صدق میکنه لذا نوشته شدهنقل قول:
کانفیگ CM198 دارای مشخصات IPS لمسی، VRAM برابر 4گیگ، هارد 1 ترا، باتری 4 سلولی و بدون سیستم عامل اصلی اشاره داره
شرمنده. یک سؤال دیگه. موقع نصب ویندوز دیدم که دو تا پارتیشن داره. پارتیشن اول حدود 900 گیگ و پارتیشن دوم هم حدود 14 گیگ. اون پارتیشن دوم برای چیه؟ الان که ویندوز نصب کردم میبینم که خالیه. میتونم ادغامش کنم؟
سلام دوستان.
منم خریدم اما مشکیش بلو ری هم داره ویندوز 8 ارجینال هم روشه.
مدل دقیقش اینه: asus n550jv-cn256h.
فک کنم رمش ddr3L باشه چون رو جعبش زده.
درسته؟ فقط هاردش یکم صدا میده نمیدونم من حساس هستم یا نه چون تا حالا لپتاپ نداشتم.
گارانتی هم بردم گفتن مشکلی نداره و عادیه. با نرم افزار هم خود فروشنده تست کرد.
هارد n550 ها چی هست؟ بهترین هارد چه مدلیه؟
دیزاینش هم یکم فرق میکنه یعنی همونه ها ولی اون دو دکمه ی بالایی که تو عکس ها کناراشون سوراخ سوراخ داره این نداره و اون دو دکمه هم مستطیلی هستن.
با این حال من که بد زد تو ذوقم ولی خب به بلو ری و ویندوز ارجینالش می ارزه.
برای اطمینان من در سایت asus لپتاپ رو رجیستر کردم و سریال نامبرش هم درست بود.
ضمنا تاریخ تولیدش رو هم زده 2013/10 یعنی سه ماه پیش تولید شده.
دلیلی نداره وقتی هارد خام هست و لینوکس یا داس هم نصب نیست فضایی بی دلیل جدا شده باشهنقل قول:
اگر خالیه براحتی با Disk Management خود ویندوز و یا برنامه های قویتری مثل paragon Hard disk manager ادغامش کنید
راهی هست که باطری رو کلا از مدار خارج کرد؟نه اینکه برسه به 95 درصد و خارج بشه میخوام کلا باطری شارژ نشه و فقط با اداپتور کار کنه.
اینکه به برق وصل کنیو شارژ نشه کلی قلق داره که بعضی وقتا نمیگیره و شارژ میشه تا 100 درصد..اونوقت باید بکنی شارژرو تا دوباره بیاد رو 98 درصد!!!
حالا اگه از شارژ بکنی و خاموش کنی چند وقت دیگه بخوای روشن کنی با شارژر دوباره همین داستان هست.
اگه راهی باشه که بشه کلا باطری شارژ نشه و با برق کار کنه عالی میشه واقعا
دوستان اگه لپ تاپ رو اسلیپ کنیم تو حمل و نقل مشکلی واسش پیش میاد یا حتمن باید شات دان کنیم؟
همینکه شرکت سازندده ی دستگاه چنین قابلیتی که مد نظر شماست رو قرار نداده یعنی احتیاجی به اینکار نبودهنقل قول:
بنظرم همین وسواس بی مورد آخرش باعث میشه به باتری یا به مادربورد صدمه وارد کنید
هیچ مشکلی در حالت استندبای بوجود نمیاد چون برق هارد و بخشهای حساس دیگه کاملا قطع میشهنقل قول:
ضمن اینکه با رسیدن به فناوری C-state های جدیدتر در معماری هاسول مصرف انرژی در استندبای کاهش قابل ملاحظه ای پیدا کرده و کلا بهتره در اکثر اوقات بجای شات دان و یا هایبرنت از استندبای استفاده بشه تا در افزایش سرعت کار، کاهش مصرف انرژی و بویژه کاهش استهلاک کلی لپتاپ تأثیر مفید چشمگیری ایفا کنه