این حرفها که باید به مویس وقت داد و.... همش تکراری و بهونه اوردن هست.نقل قول:
مویس هیچ چیز واسه ارائه دادن نداره.
Printable View
این حرفها که باید به مویس وقت داد و.... همش تکراری و بهونه اوردن هست.نقل قول:
مویس هیچ چیز واسه ارائه دادن نداره.
سلام
خیلی بد بازی کردیم خیلی بد
درصد پاس های اشتباه خیلی بالا بود!!!بازیکنا خیلی گیج بودن کل بازی دست سیتی بود نمیدونم یا ترکیبو مویس خیلی بد چیده بود یا بازیکنا آماده نبودن
فلینی و رافایل که اصلن در حدو اندازه یونایتد نیستن!!!
سلام.
واقعا شکست بدی بود. بعد از دریافت گلها تا چندین دقیقه تیم آشفته و درهم ریخته بازی میکرد. ولی فرصت گل و دقایق خوب هم داشتیم.
فکر میکنم کل باختهای این فصلمون در OT به اندازه ی باختهای سالهای قبل در ورزشگاهمون نبوده! بنظرم ابهت و جایگاه و همچنین ترس تیمهای مقابل از بازی در OT یه مقدار داره کم میشه . . .
به نظر من هم برای اظهار نظر و قضاوت در مورد مویس و کادر فنی انتهای فصل آینده درست تر و منطقی تر هست.
فراموش نکنیم که تیمی سر الکس باهاش اون موفقیتها رو بدست آورده خیلی فرق زیادی با تیم کنونی نداشته.
به هرحال این فصل با همه بدی ها و شکستها رو به اتمام هست و باید به فکر فصل بعد بود. ( ولی واقعا فکر اینکه یونایتد فصل آینده در CL حضور نداشته باشه زجر آوره )
یه بحث هست که خیلی ها بهش اشاره نمیکنن
شاید هم اصلا مهم نباشه
چطور فرگوسن که خودش مربی به اون بزرگی بود مویس رو جایگزین خودش کرد ؟؟؟
با چه معیاری مویس رو انتخاب کرد ؟؟؟
خب بالاخره فرگوسن با اون همه تجربه واقعا باید همچین انتخابی داشته باشه ؟؟
این موضع واسه من بیشتر از همه جای تعجب داره !! :n13:
اینکه مویس خوب نیست رو تو کار کردش میشه دید
ولی اینکه چطور فرگوسن همچین انتخابی کرد موضوع مهمتری هست !!!:n13:
خیابانی میگفت فرگوسن هم سه فصل اولی که اومده بود منچستر ....یونایتد اصلا وضعیت خوبی نداشته.....انگار یه بنری بوده که خود سر الکس منتشر کرده برا حمایت از مویس که اون زمان هوادارای منچستر میخواستن که سر الکس رو اخراج کنن :n02:نقل قول:
این موضع واسه من بیشتر از همه جای تعجب داره !!:n13:
اینکه مویس خوب نیست رو تو کار کردش میشه دید
ولی اینکه چطور فرگوسن همچین انتخابی کرد موضوع مهمتری هست !!!
اما الان وضعیت با اون موقع خیلی فرق میکنه....یونایتد نمیتونه سه فصل صبر کنه...اما باید حداقل تا نیم فصلِ فصل بعد بهش فرصت بدن!
هنوز کسی نمیدونه!.شاید به خاطر این بوده که 11 سال تو اورتون بوده.نقل قول:
خیابانی دیشب تو بازی میگفت کلا 5 تا بازیکن انگلیسی تو زمین نیستن :n13:
( فردیناند - کلورلی - کریک - ولبک - رونی - جونز و ... به اضافه بازیکنای سیتی )
والا ما اون 3 فصل ندیدیم ولی مطمئننا تو اون 3 فصل انقدر فشار رو فرگوسن نبوده چون تیم چندین سال جام نمیگرفته ولی الان مویس پرافتخارترین تیم جزیره تجویل گرفته
بعدش هم تو اون فصل ها حتما یه تغییرات مثبتی تو تیم میدیدن ولی الان .... بعضی از ترکیب ها و تعویض هایی که مویس میکنه غیر قابل درکه ... سطح فنی تیم هم از رتبش و نتایج جلوی تیم های بزرگ مشخصه
میشه گفت از اول فصل تا الآن به مویس وقت داده شده که خودشو نشون بده
نخواستیم یهو همه بازیا رو ببره و قهرمان لیگ و CL بشه ( :| :n02: ) ولی دیگه میتونست خودش ُ با نحوه بازی کردن تیم یا حداقل بردن بعضی بازیای حساس به هوادارا اثبات کنه
که حداقل هوادار بگه که اگه بهش وقت داده بشه میتونه موفق بشه!
من خودم تا جایی که یادم میاد تو اورتون هم قهرمانی بدست نیاورد! فقطتو 2008/9 تو FA Cup نائب قهرمان شدن:n13:
تو لیگ هم بهترین رتبه ش 4م و بدترینش 17 م بود :|
حالا من به این آمار کاری ندارم، اورتون و منچسترکه در یک سطح نیستن ( که در حال حاظر هستن :n29::n27:)
ولی مویس در طول فصل نتونسته خودش ُ در حد منچستر اثبات کنه ( من هنوز تو اون تعویض ماتا-فردیناند تو بازی لیورپول موندم :| )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الکس فرگوسن به چاپ فارسی کتاباش اعتراض کرد
"الکس فرگوسن" سرمربی نامدار تیم فوتبال "منچستر یونایتد" ضمن اظهار نظر در مورد انتشار ترجمه کتاب خاطراتش به زبان فارسی در ایران، از ناشر ایرانی انتقاد کرده و چاپ آن را "غیر قانونی" و بدون دریافت و بدون کسب اجازه از خود دانسته است.
به گزارش شهرخبر به نقل از تدبیر، نشریه "دیلی استار" انگلیس با انتشار نظر "فرگوسن" افزوده است: "تقریبا دو ماه از فروش کتاب خاطرات "الکس فرگوسن" به زبان فارسی در تهران میگذرد. در حالی که هر جلد کتاب این سرمربی معروف فوتبال در تهران به قیمت 5 یورو به فروش میرسد اما هیچ پولی حاصل از فروش آن عاید "فرگوسن" نشده است." دیلی استار در ادامه در این باره که در ایران قانون "کپی رایت" رعایت نمی شود ابراز تاسف کرده و افزوده است: "ناشر ایرانی کتاب هرگز طبق معاهدات بین المللی رفتار نکرده و قراردادی را با شخص "فرگوسن" امضا نکرده است."
روزنامه "دیلی استار" در ادامه افزوده است: منبعی در تهران به "دیلی استار" گفته که هواداران فرگوسن و تیم منچستر یونایتد در تهران نیز نسخه های ترجمه کتاب خاطرات او به فارسی را در قالب فایل "پی دی اف" دست به دست گردانده اند. "دیلی استار" با اشاره به این موضوع میافزاید که یک نفر از هر هفت ایرانی هوادار تیم فوتبال "منچستر یونایتد" هستند که خود جمعیتی 10 میلیون نفری از هواداران این تیم فوتبال را تشکیل میدهند.
تدبیر نوشت: کتاب "الکس فرگوسن" به 35 زبان زنده دنیا ترجمه شده است. "هودر اند استاگتون" ناشر انگلیسی این کتاب از انتشار ترجمه فارسی کتاب در ایران و روند آن ابراز بی اطلاعی کرده است. ترجمه فارسی این کاب توسط "یاسین قاسمی" مترجم ایرانی انجام شده و انتشارات "البرز" آن را منتشر کرده است.
اعضای کلاس 92 در حال بررسی امکان بدست گیری قدرت در یونایتد هستند.
دیوید بکهام و همراهان او معروف به اعضای کلاس 92 ، در حال تفکر روی احتمال خرید سهام برای اعمال کنترل در باشگاه هستند.
بکهام، گیگز، نویل ها ، بات و اسکولز در این فکر هستند که با خریدن سهام باشگاه، ( گفته میشود با حمایت مالی از آنسوی آبها، خاورمیانه) کنترل قدرت را در باشگاه یونایتد به دست گیرند.
منبع اصلی این گزارش توسط Sun منتشر شده است ولی چند خبرگزاری معتبر دیگر نیز به نقل از سان آن را نقل قول کرده اند.
من از همون اول موندم تو اینکار که اصلا چرا مویس انتخاب شد واسه جانشینی ساف؟!!!
واقعا سواله برام، اینهمه مربی خوب و بادانش ولی یهو مویسی اومد که من به شخصه تا
قبل از اومدنش به منچستر اسمش رو یکی دوبار بیشتر نشنیده بودم
من خیلی دقیق و حرفه ای پیگیر نتایج منچستر نیستم ولی تاجایی که یادم میاد در لیگ برتر
بشدت قدرتمند و شکست ناپذیر بـود،اشتباه نکنم 2 بار هم نایب قهرمان چمپیونز لیگ در این
چندسال اخیرشدن ولی الان ... !!!
بهرحال اونچه که مشخصه، مویس باید بره چرا که از شیر قوی بریتانیا یه گربه خونگی ساخته!
با توجه به مصدومیت والدز و قطعی شدن از دست دادن جام جهانی، میشه گفت حضور داوید تو جام جهانی حداقل روی نیمکت اسپانیا قطعیه.
با توجه به نیمکت نشینی کاسیاس در این فصل، رقیب جدی دخه آ شاید پپه رینا ناپولی باشه که عملکرد فوق العاده ای نداشته. در 44 بازی ناپولی تا به اینجای فصل که 35 بارش رینا دربازه بان تیمشون بود، این تیم 49 گل دریافت کرده. اما یونایتد با دربازه بانی دخه آ که در 46 بازی که 44 بارش فیکس تیم بوده، 46 گل دریافت کرد. با در نظر گرفتن سن دخه آ و شرایط نامساعد دفاع یونایتد، میشه گفت بین سه دربازه بان اسپانیایی، بهترین گزینه برای شماره یکی تیم دلبوسکه، داوید هستش.
طبیعتا پیش بینی میشه بعد ورلد کاپ برادران رئالی و ایضا بارسایی برای جذب دخه آ حتی به روش های فابرگاسی هم شده، دست به کار بشن!:n02: پیش پیش خدا رحم کنه!:n02:
البته دیگو لوپز هم خیلی آماده نشون داده.:n02:
فکر نکنم دل بوسکه از دخه آ استفاده کنهنقل قول:
دل بوسکه مربی هست که ریسک نمیکنه ، کاسیاس نا آماده ( البته الان آماده هست ) رو باز به نظرم به دخه آ ترجیح میده
نه اینکه دخه آ بد باشه ، نه
ولی کاسیاس دروازبان اول اسپانیا خواهد بود + لوپز هم خیلی خوب کار کرده البته این هفته قبلو رو در نظر نگیریم
احتمالش کمه که دلبوسکه از کاسیاس استفاده نکنه ( موقعی که کاسیاس تو رئال نیمکت نشین بود، دلبوسکه تو تیم ملی ازش استفاده میکرد)
هواداران یونایتد برای خلاصی از دست مویس، دست به دامن هواپیما و پیام هوایی شدند !محتوای مخفی: ادامه
یه خبر بی ربط به تایپیک ولی خبر خوشحال کننده ایه :n12:
محتوای مخفی: ورزش3
رسانه های انگلیسی از افزوده شدن تام کلورلی و ویلفرد زاها به لیست فروش باشگاه منچستر یونایتد در پایان فصل خبر دادند.
محتوای مخفی: ادامه
بقیه بازیکنا رو میشه گفت الآن از دوران اوج خودشون دور هستن ولی زاها که واقعا آینده ای خوبی داره چرا باید بفروش بره؟ ( مویس احتمالا بخاطر ماجرای زاها با دخترش داره اینکارُ میکنه !)
__________________________________________________ __________________
خاویر هرناندز خبرش تو سایتا بود که برای اخر فصل از اینتر پیشنهاد داره
اینتر خوب داره بازیکنای یونایتد میخره ها ویدیچ که خرید تو اخبارم بود که به دنبال پاتریس اورا و هرناندز هم هست:n23:
چرا اشلی یانگ تو لیست فروش نیست داغون تر از این بشر مگه بازیکنی در تیم وجود داره:n13:
ولی فروش زاها خیلی کار اشتباهی هستش اگه سر آلکس چیزی تو این بازیکن نمیدید اقدام به خریدش نمیکرد:n29:
با پیروزی 4-1 مقابل استون ویلا حداقل با روحیه نسبتا خوب به مصاف بایرن می ریم
ماتا هم بالاخره اولین گلشو برای یونایتد زد...و البته پنالتی هم گرفت امیدوارم این هفته های اخر همون بازیکن سال چلسی بشه
اما واقعا متاسفم که این پیروزی با اون بنر مسخره یجورایی واسه من کمرنگ شد
این کار خیلی حرکت خجالت اوریه و واقعا واسه اون عده از طرفدارا متاسفم
اما واقعا هوادارای تو الدترافورد نشون دادن هنوز مویس حمایت اکثریت هواداران رو داره با استقبال خیلی خوبی که از مویس کردن
-------------------------------------------------------------------------
چند روز پیش یه اماری دیدم که اگر فقط بازی های خارج از خونه رو در نظر بگیریم یونایتد صدرنشین محسوب می شه امیدوارم بتونیم دوباره الدترافورد رو هم به همون دژ مستحکم سابق تبدیل کنیم
پیروزی خوبی مقابل استون ویلا داشتیم و باعث شد تا در کورس رقابت برای لیگ قهرمانان و یا لیگ اروپا بمونیم.
آرسنال با من سیتی مساوی کرد
تاتنهام به لیورپول باخت
اما اورتون فولام رو برد
نتایج این سه تیم من بعد برای ما خیلی مهمه.جدول رو ببینید:
4.آرسنال 32 بازی 64 امتیاز
5.اورتون 31 بازی 60 امتیاز
6.تاتنهام 31 بازی 56 امتیاز
7.منچستر 32 بازی 54 امتیااز
تا اینجا آرسنال به مرحله انتخابی لیگ قهرمانان خواهد رفت و اورتون تنها سهمیه لیگ اروپا رو کسب کرده
برنامه این چهار تیم در ادامه:
آرسنال:
اورتون - وستهام - هول سیتی - نیوکاسل - وست برومویچ - نورویچ
اورتون:
آرسنال - ساندرلند - کریستال پالاس - منچستر یونایتد - ساوت همپتون - من سیتی - هول سیتی
تاتنهام:
ساندرلند - وست برومویچ - فولام - استوک - وستهام - استون ویلا
یونایتد:
نیوکاسل - اورتون - نورویچ - ساندرلند - هول سیتی - ساوت همپتون
با این شرایط تقریبا بازیهای برابری در پیش هست.اما سه بازی هست که میتونه سرنوشت ساز باشه و در هرکدوم اونها اورتون هم حضور داره:
اورتون - آرسنال
اورتون - یونایتد
اورتون - من سیتی
اورتون اگه هر سه بازی رو ببازه و یونایتد همه بازیهای باقی مونده رو ببره،با هم هم امتیاز خواهند شد و با توجه به وضعیت تفاضل گل و بازی مستقیم،یونایتد میتونه بالاتر قرار بگیره اما این وسط تاتنهام هم باید یک تساوی و شکست رو داشته باشه.
آرسنال هم چون نسبت به اورتون بازیهای آسانتری داره تقریبا دست نیافتنی خواهد بود حتی اگه به اورتون ببازه.
خب اگه واقع بین باشیم احتمال اینکه هیچ سهمیه ای نگیریم زیاده، اما امیدوارم لااقل سهمیه لیگ اروپا رو کسب کنیم تا پایان بدی نداشته باشیم.
"خیلی حس خوبی دارم، مدتی طول کشید ولی بالاخره امروز روزش بود. از هوادارانی که امروز از من در بازی حمایت می کردن ممنونم.
از الآن تا انتهای فصل تلاش می کنم که باز هم گل به ثمر برسونم و امیدوارم که این گل اولین گل از گلهای متعدد من در دوران ورزشیم در پیراهن منچستریونایتد باشه."
- خوان مــاتــا
+
رسانه های انگلیسی گمانه زنی های خود را بر روی جانشینان احتمالی دیوید مویس در پایان این فصل شروع کرده اند.
به گزارش The Daily Star Sunday، گلیزر ها مالکین ثروتمند باشگاه منچستر یونایتد لیست کوتاهی را در صورت ناکامی دنباله دار دیوید مویس تا پایان فصل و جدایی زود هنگام او از شیاطین سرخ تهیه کرده اند که نام کارلو آنجلوتی سرمربی فعلی تیم فوتبال رئال مادرید که توانسته بود با چلسی در رقابت های لیگ برتر به قهرمانی برسد، در صدر این فهرست قرار دارد.
گفتنی است این رسانه ها از دیگو سیمئونه و یورگن کلوپ سرمربیان جوان و موفق باشگاه های اتلتیکو مادرید و بوروسیا دورتموند و همچنین ترکیب رایان گیگز، پل اسکولز و فیل نویل ستاره گان سابق منچستری ها نیز برای هدایت سکان مربیگری شیاطین سرخ نام برده اند.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال فروش زاها در تابستان با مبلغ 10 میلیونی. من به جرات میتونم بگم که زاها بهترین ونگر جهان میشه اگه اونو نفروشن و بازیش بدن، سر الکس بعد نتوانستن خرید هازارد و لوکاس مورا اینو خرید و خرید خوبی هم بود. زاها یکی از دلایلی بود که کریستال پالاس به لیگ برتر اومد.
فرگوسن: بسیاری از بزرگترین لحظات زندگی من در 15 دقیقه پایان بازی رقم خورد
بایرن مونیخ در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان فردا شب میهمان منچستر یونایتد است این دیدار یادآور فینال عجیب 99 است
منچستر یونایتد در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا میزبان بایرن مونیخ است دیداری که یاد و خاطره ی فینال عجیب و باورنکردنی سال 1999 در نوکمپ را زنده می کند.
15 سال پیش بود که شاگردان سر آلکس فرگوسن موفق شدند با گل های دقیقه ی 90 شرینگهام و سولسشر شکست 1 بر 0 را با برتری 2 بر 1 عوض کنند تا قهرمانی را در یکی از فینال های دراماتیک اروپا جشن بگیرند و هتریک فصل را جشن بگیرند.
فرگوسن پس از 27 سال مربی گری در منچستر یونایتد، در این فصل یونایتدی ها را ترک کرد او در گفتگویی که در سایت یوفا انعکاس پیدا کرد از ناگفته های خود در فینال 99 می گوید:" شما نمی توانستید آن را بهتر از این انجام دهید چون هیچ راهی برای بازگشت آن ها وجود نداشت."
فرگوسن می گوید:" اگر شما می خواهید کار خاصی انجام دهید آن را می توانید تا دقایق پایانی هم به خوبی انجام دهید این هرگز تصادفی نبود آن تیم چندین بار در طول فصل نیز این صحنه را تکرار کرده بودند آن ها تمایل فوق العاده ای برای پیروزی داشتند تیمی با روح بزرگ را در اختیار داشتیم و شخصیت های بزرگی در ترکیب تیم حضور داشتند."
او در پایان گفت:" بسیاری از بزرگترین لحظات زندگی من در یونایتد در 15 دقیقه ی انتهای بازی رقم خورد شما 1 بر 0 یا 2 بر 1 از حریف عقب هستید هیچ نکته ای وجود ندارد شما بازی نرمال خود را تا دقیقه 75 انجام می دهید پس باید تغییری در این دقایق ایجاد کنید تا شرایط تغییر کند بنابراین ریسک حضور یک بازیکن دیگر در خط جلو را می پذیرید و سولسشر را در کنار کول و شرینگهام قرار می دهید."
بازی امشب دو حالت بیشتر نداره: یا خاطرات فینال 99 رو زنده میکنیم و موقعی که هیچکس انتظار نداره ما پیروز باشیم ، برنده مسابقه میشیم یا اینکه موجب میشیم رکورد 7-0 سال گذشته رو که بایرن زد رو ارتقا ببخشه!!! حد وسط هم تو این بازی نداریم که نداریم. تیم اگه از هم پاشید مقابل همچین تیمی هیچ امیدی نیس.
من یکی ولی خودم رو زیاد امیدوار پیروزی نمیکنم ، ولی ته دلم میگه شاید ببریم. احتمالش کمه اما صفر نیس.
فن پرسی هم مصدوم هست و به بازی نمیرسه. یه نکته عجیب که خبر از بدشانسی های ما میده تعداد مصدومیت های زیاد رابین هستش.
در این دو سال و چند ماه حضور فن پرسی در منچستر یونایتد ، 12 بار مصدوم شده!! این تعداد مصدومیت رو فن پرسی در آرسنال که اون همه هوادارانشون از مصدومیت هاش ناراضی بودن رو در 4 سال تجربه کرد!!
یعنی در یونایتد 2 سال طول کشید که به تعداد 12 مصدومیتی که توی چهار سال اخرش در ارسنال داشت برسه!
فلائینی هم یواش یواش داره بهتر کار میکنه و امیدوارم روند رو به بهبودی خودش رو ادامه بده. اما مقایسه آمارش با پارسال خارج از حد انتظار بودنش رو هنوز به نمایش میذاره، همکاره تافی ها در فصل پیش ، هنوز هم باید بهتر از اینها عمل کنه.
مصدومیت رابین به کنار، ما محرومیت اورا و بدترین خبر قطعی شدن عدم حضور رافائل به خاطر مصدومیت در بازی استون ویلا رو داریم!! الان فکر کن سمت راستمون باید اسمالینگ یا والنسیا (اگه برسه به بازی) باشه!! سمت چپ بعد مدت ها بوتنر در یک بازی بزرگ!! OMG!!:n04:
با این مصدومیت هایی که جلوی بزرگترین بازیکناشون داریم امید ها کمتر میشه..مخصوصا وقتی نگاه به آمار مویس در مقابل تیم های بزرگ میکنم امیدم کم رنگ تر هم میشه..ولی ما یونایتدیم و همیشه امیدوار..گرچه اگر هم ببازیم فقط خدا کنه تیم قشنگ بازی کنه.
امیدوارم گیگز رو هم توی زمین ببینیم.همچنین والنسیا،کاگاوا و احتمالا ولبک یا نانی.
هرجای زمین رو مقایسه کنیم ما ضعیف تریم من به شخصه امیدم به نانیه...اگه اماده شده باشه نشون داده متخصص بازی های این چنینی هستش به خصوص که با نفوذ های روبن پشت سرش خالی می مونه
ولی تو خط دفاع وضعمون خیلی خرابه مصدوم خیلی داریم...
خدا به خیر بگذرونه:n03:نقل قول:
سمت چپ بعد مدت ها بوتنر در یک بازی
اخبار منچستر یونایتد:*پاتریس اورا محروم است و در نتیجه الکساندر باتنر در پست دفاع چپ، در ترکیب اولیه یونایتد قرار خواهد گرفت.
*رافائل آمادگی خود را برای حضور مقابل بایرن اعلام کرده، ولی اسمالیگ و اوانز قبل از بازی تحت معاینات نهایی قرار خواهند گرفت.
*آنتونیو والنسیا به دلیل مصدومیت زانو، در پیروزی مقابل استون ویلا غایب بود، ولی نانی آماده شده و برای بازی در اختیار مویس خواهد بود.
*با توجه به عدم اجازه ماتا به همراهی شیاطین سرخ در لیگ قهرمانان و مصدومیت طولانی مدت فن پرسی، به نظر می رسد شینجی کاگاوا بتواند در ترکیب اولیه سرخ پوشان منچستری، حاضر باشد؛ اگر چه احتمال می رود مویس به دنبال تدابیر دفاعی مقابل بایرن باشد و در نتیجه از مرد 25 ساله ژاپنی استفاده نکند.
اخبار بایرن مونیخ :
*دانیه به علت محرومیت، در ترکیب نخواهد بود و در نتیجه خاوی مارتینز در پست مدافع وسط حضور خواهد داشت.
*تیاگو آلکانتارا در بازی روز شنبه تیمش مقابل هوفنهایم، لیگامنت زانو پاره کرده و 6 الی 8 هفته از میادین به دور خواهد بود.
*فیلیپ لام از بازیکنانی بود که روز شنبه به او استراحت داده شده بود و می تواند در پست هافبک به کار گرفته شود.
حقایق بازی:
#منچستر موفق شده در 5 بازی از 6 بازی آخرش در لیگ قهرمانان که شامل مرحله حذفی هم می شود، کلین شیت کند.
#بایرن در 12 بازی از 13 بازی آخر خود در لیگ قهرمانان، شکست نخورده است.
میانگین آماری دو تیم در هر بازی و آمار کلی ترکیب های احتمالی به شرح زیر است :
شرایط دو تیم :
*منچستر یونایتد تحت فشار، بعد از پیروزی شیرین اول هفته اش، اکنون باید مقابل بایرن مونیخی قرار گیرد که علی رغم از دست دادن امتیاز در بازی با هوفنهایم، قهرمانی بوندس لیگا را هفته ها زودتر از اتمام آن، جشن گرفته است.
*با تمام شرایط، بایرن مونیخ شانس بیشتری برای صعود دارد و یونایتد برای از دست ندادن کل بازی، باید تلاش کند گل زودهنگام دریافت نکند و دروازه اش را در نیمه اول بسته نگه دارد.
*بایرن، دانته و تیاگو را در اختیار نخواهد داشت، ولی با توجه به کادر بازیکنان بسیار غنی اش، مسلما کمبودی احساس نخواهد کرد و می تواند با پیروزی به آلمان بازگردد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام به دوستای منچستری
بیخیال این فضای ناامیدانه شید بابا
منچستر اگه نصف خودش باشه بایرن امشب بازی سختی داره
شجاعت اگه به تیم تزریق بشه اولدترافورد روی ترسناکش رو به بایرن نشون میده
دفاع بایرن حتما اشتباه میکنه امیدوارم برعکس آرسنال ما بتونیم استفاده کنیم
اگه از همون جلو پرس کنه یونایتد ، مدافعای بایرن راحت اشتباه میکنن..........ونگر یه چند دقه ی اخرو اینکارو کرد مدافعای بایرن مدام اشتباه کردن اما دیر اینکارو کرد.نقل قول:
دفاع بایرن حتما اشتباه میکنه
اسامی تمام گلزنان منچستر یونایتد در تمامی رقابتها در طول تاریخ
9419 گل زده شده توسط 475 گلزن
به نظرم امشب منچستر تنها چیزی که احتیاج داره، شجاعته و این شجاعت رو مویس باید به تیم منتقل کنه
امشب تیم چه ببازه، چه ببره یا مساوی بشه، اگر شجاعتی که فصلای پیش تو تیم بود، مویس بتونه به تیم القا کنه، میشه به حرفایی که مویس در مورد فصل بعد میزنه، بیشتر اعتماد کرد
امیدوارم گیگز از اول بازی کنه :n12:
نمیدونم چرا به بوتنر واسه امشب اعتماد زیادی دارم:n02:
امشب قراره همچین موزاییکی ُ تو ورزشگاه پیاده کنن
باید واقع بین بود، بایرن فصل قبل و حالا این فصل با حضور پپ، و با داشتن بازیکنان با کیفیت، تفکر بالای فنی، انسجام تیمی، اعتماد به نفس بالا و موارد دیگه، برتری محسوسی روی کاغذ و فکت های موجود نسبت به یونایتد داره.
درسته اینتر و چلسی با داشتن قدرت و شانس کمتر نسبت به بارسای پپ، تونستند برتری خودشون رو ثابت کنن و قهرمان بشن، اما این موضوع قرار نیست همیشه تکرار بشه.
من فکر میکنم هدف ما برای این بازی، باید این باشه که امید هامون رو برای بازی برگشت بعد از پایان 90 دقیقه امشب داشته باشیم. چون حتی اگر احتمالات و تقدیر به این شکل قرار باشه رقم بخوره که بعد از هر دو بازی بایرن بره به نیمه نهایی، من دوست دارم این موضوع در 90 دقیقه امشب قطعی نشه و به وقوع نپیونده.
برای رسیدن به این هدف، ما باید روی دو موضوع کار کرده باشیم و برنامه داشته باشیم:
1- تقویت نقاط قوت خودمون
2- تخریب نقاط قوت تیم مقابل
.
معدود نقاط قوت ما در این فصل، تماشاگرامون در OT هستند که هیچ وقت تیم رو حتی در شکست ها تنها نذاشتند و دارن به دیوید فرصت میدن. درسته این فصل ما در اولدترافورد اقتدار لازم رو نداشتیم، اما این ایراد به تماشاگران وارد نبود. ما باید از امتیاز میزبانیمون نهایت استفاده رو بکنیم و تماشاگرا 90 دقیقه بی توجه به نتیجه تیم رو تشویق کنن.
یکی دیگه از نقاط قوتمون آمادگی نسبی فاز هجومیمون هست خصوصا وین رونی. رو این حساب باید روی تاکتیک های هجومی خصوصا ضد حمله و ضربات ایستگاهی (که رونی تواناییش بالاست) برنامه ریزی داشته باشیم.
انگیزه بازیکنان جوان تیم مثل یانوزای، دخه آ، چیچا یا ولبک هم میتونه تاثیر گذار باشه در شرایط تیمی ما..
.
مشخصا بایرن به واسطه داشتن هافبک میانی سرعتی و کلا لاین آپ عالی در خط میانی، طبق معمول و به روش گوآردیولا، پاسکاری های زیادی رو خواهند داشت و مشخصا مالکیت توپ با اوناست.ضمن اینکه در هوا هم اونا بازیکنان سرزن دارن. شاید در بازی مقابل تیمی مثل بایرن، از کار انداختن خط میانی و وینگر ها شون، شاهکار باشه. لذا تاثیر گذار بودن عملکرد هافبک دفاعی های ما میتونه تعیین کننده باشه.
هافبک های میانی ای که ما برای این منظور داریم، عبارتند از:
کریک، کلورلی، فلینی، فلچر، گیگز، گاگاوا.
بدون شک، کمترین بازیکنی که شانس حضور در ترکیب خط میانی رو داره کلورلی هست. جوانی و ناآماده بودنش میتونه دلایل قانع کننده ای برای مویز باشه که ازش استفاده نکنه. فلچر هم مشخصا به اون لول آمادگی کامل نرسیده ولی شاید حضورش در نیمکت بهتر از کلورلی باشه.
کاگاوا هم طبیعتا تمایلات هجومیش خیلی بیشتر از دفاعی است و البته بیشتر کناری هست تا میانی.
انتخاب دو نفر بین 3 گزینه باقیمانده بسیار سخته، اما میشه حتی ما سه هافبک با تمایلات دفاعی داشته باشیم.
فرضا تو این ارنج (ترکیب):دخه آالزامی وجود نداره که ما 4231 بازی کنیم... اتفاقا به نظر من 451 سیستم مناسبی هست و در بحث تعویض ما خیلی جا برای کار کردن داریم. فرضا میشه در صورت نیاز به گل، فلینی رو تعویض و کاگاوا رو وارد زمین کرد یا در صورت حفاظ از گل خورده، کلورلی یا فلچر رو به جای عدنان وارد زمین کرد.
بوتنر - ویدیچ - جونز - اسمالینگ (رافائل)
گیگز - کریک - فلینی
یانوزای -............... - والنسیا (یانگ)
رونی
.
در کل با انتخاب ترکیبی با ماهیت دفاعی (به خاطر پوشش ضعف دفاعی این فصلمون) میتونیم بایرن رو کنترل کنیم و در فرصتی مناسب حتی به گل هم برسیم.
(تو پرانتز هم بگم باز شایع شده برای سمت خط راست دفاعی ممکنه رافائل برسه، ولی حضور اسمالینگ هم بد نیست... شاید رو زمین خیلی خوب نباشه، اما در بازی هوایی در دفاع و قدرت بدنی، شرایط خوبی داره.)
.
در کل من امیدوارم کادر فنی همه تلاشش رو بکنه و برای همه دقایق و همه احتمالات برنامه داشته باشه... مشخصا بازی مصدومیت و کارت های قرمز و زرد ممکنه داشته باشه. گل زود هنگام زدن یا خوردن داره. اگر تیم ندونه پس از پیش اومدن این موارد برنامش چیه، فاتحش خوندش.
تو چند پست قبلترم هم گفتم، بازم میگم، امیدوارم اخراجی ندیم! تحت هیچ شرایطی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : De Gea, Jones, Ferdinand, Vidic, Büttner, Valencia, Carrick, Fellaini, Giggs, Rooney, Welbeck. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعجب میکنم کاگاوا با فرم خوبی که توی بازی های قبلی داشته چرا توی زمین نیست!پاس های کاگاوا بهتر از فلینی به دردمون میخورن.
قرار دادن جونز سمت راست خیلی خوبه... از اسمالینگ بهتره...
حالا فرمیشن کدوم از این دو حالته؟:4231:حدس من اینه که 4-5-1 هستیم... به همین خاطره که کاگاوا نیست، چون اگه سیستم 4231 بود، میتونست پست مهاجم (رونی) و به جای ولبک بازی کنه.
دخه آ
بوتنر، ویدیچ، فردیناند، جونز
کریک، فلینی
گیگز، رونی، والنسیا
ولبک
یا 451
دخه آ
بوتنر، ویدیچ، فردیناند، جونز
گیگز، کریک، فلینی
ولبک،.............، والنسیا
رونی
.
خدا ولبک رو نکشه!!:n24:
تک به تک رو به بدترین شکل خراب کرد...
من فکر میکنم نیمه اول خیلی خوب بودیم، امیدوارم این روند در نیمه دوم هم ادامه پیدا کنه و تقویت بشه. نکته مقابل به مثل با تیکی تاکا، فقط مشایعت (درست تایپ کردم؟) و بستن فضاهاست و دزدیدن توپ در برخورد های نزدیک هست. دوییدن به دنبال توپ برای گرفتنش دقیقا چیزیه که بایرن میخواد، خصوصا در نیمه زمینه خودی.باید صبور بود تا خود تیم مقابل بازی زمینی رو به بازی هوایی یا تست شوت از راه دور تبدیل کنه که ما هم این پتانسیل رو داریم که تبدیلش کنیم به ضد حمله. حرکت های از کنار خط طولی هم کاملا کارساز، چون حداقلش تبدیل میشه، به 6 حالت:، ارسال توپ/ گرفتن اوت از حریف / گرفتن کرنر از حریف / گرفتن خطا / عبور از حریف و موقعیت سازی / و تنها حالتی که به ضرر تیم هست از دست دادن توپ هست./
امیدوارم 15 دقیقه اول و آخر نیمه دوم، بازی رو به هیچ وجه شل نگیریم... مطمئنا گواردیولا هم راهکارهای خودش رو برای نیمه دوم خواهد داشت و بایرن هم هنوز همون بایرن مدافع عنوان قهرمانیه.
ضمن اینکه کارت زرد والنسیا هم اشتباه بود به نظرم، برخورد خاصی نبود. و واقعا دم داوید گرم... جانم به این سیو...:n12::n12:
در کل ایشالا که بتونیم تو این بازی از تمام داشته هامون برای رسیدن به پیروزی استفاده کنیم.:n12:
خیلی بهتر از اونی شد که فک میکردم، همه عالی بودن :n01: فقط ای کاش اون ولبک احمق گل میزد. ده خیا هم که اصلا هیچی 20 امتیاز داشت. اما حالا که با گل خورده مساوی کردیم اونور گل میخوایم که کار اسونی نیست، باید برگشت جانوزای رو بزاره تو به نظرم
خدا رو شکر,,راضیم به این نتیجه..
انصافا نتیجه عادلانه بود..اون ها هم موقعیت های جدی نداشتند و مثلل همیشه پاس رو بین خودشون رد و بدل میکردن..
نیمه دوم هم با اومدن کاگاوا شرایط فرق کرد و از اون حالت تدافعانه یکم در اومدیم..بازی برگشت هم اون ها محرون دارن و اورا ما هم میرسه و شرایط بهتر میشه..
اون به نظر من گلی که ولبک زد رو هم داور میتوتست قبول کنه..
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
فن پرسی اگه به بازی برگشت برسه و جای ولبک تو بازی باشه و یونایتد حتما تو بازی رفت همینقدر خوب باشه بایرن رو میتونن ببرن.......فن پرسی میرسه؟
فقط برا چی به اشتایگر (اشنایدر ، اشتاینر؟ :دی ) کارت قرمز مستقیم داد؟
خب بازی 1-1 تموم شد... گل نمانیا اشکم و درآورد... :n28::n12: در بهترین زمان ممکن گل رو زدیم... تعویض های دیوید هم عالی بود... آوردن کاگاوا در ابتدای نیمه دوم در ابتدا به نظرم اشتباه بود، ولی واقعا کاگاوا طراوت رو برامون آورد.. تعویض یانگ بوتنر هم خوب بود، سمت راستمون رو فعال تر کرد و کلا برای فبل فرق نمیکنه کجای دفاع باشه! آچار فرانسس این پسر..:n12: تعویض چیچا و ولبک هم خوب بود... حیف دنی چه موقعیتی رو از دست داد..:n27:
بد شد که گل خوریم، نتیجه 1-0 برای برگشت خیلی خوب بود، ولی حالا تو مونیخ ما باید حتما گل بزنیم... گل هم در یه لحظه غفلت ریو اتفاق افتاد، ولی خوب تونستیم بعد گل خورده، خودمون رو جمع کنیم...
محرومیت مارتینز زیاد برای بایرن اهمیت نداره، چون مثل اورا، دانته اونا هم بازی برگشت هست... ولی اخراج شوآینی که به نظرم اشتباه بود، و غیبتش در مونیخ، قطعا به نفع ما میشه. یاد اخراج رافائل افتادم، وقتی شواین اشتایگر اخراج شد...
به غیر از صحنه اخراح و کارت زرد والنسیا، داوری اشتباهی نداشت... (راستی گل ولبک آفساید یا خطا یود؟)
.
+ عجیبه بعضی از رفتار های بازیکنی بایرن، تو یه صحنه والنسیا و مدافع اونا رفتن تو دل هم، بازیکنشون که تو صحنه آهسته معلوم بود پای والنسیا رو قلم کرده، چنان آه و ناله ای میکرد و بازیکنای بایرن چنان داور رو تحت فشار میزارن که انگار دارن با یه تیم مجهز به ستاره ها بازی میکنن! یا وقت تلف کردنشون آخر بازی...!
.
در کل باز خدا رو شکر...