خيلي ممنون كه جوابمو داديد
خجالتمون دادين
Printable View
خيلي ممنون كه جوابمو داديد
خجالتمون دادين
برای شناختن external memory نیازی به pc suit نیست ولی برایمموری داخلی گوشی باید pc suit یا برنامه هایی مشابه را نصب کرد ولی قدر مسلم این است که بدون برنامه نمیشه مموری داخلی را استفاده کرد ولی external رو میشهنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
for K750i
این مدلها k300,k310 مموری میخوره؟و رم داخلیشون چقدره؟
با تشکر
با تشکر از جوابهای شما
منظور k300 , k310 بود که مموری میخوره؟
بعدش میشه در مورد mass storage یکم توضیح بدین؟
اوصلا برای دیدن محتویات داخل گوشی بدون استفاده از برنامهایی مثل pc suite چه باید کرد؟
نيمد حلا چه كارش كنم ؟نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شما اصلا usb flash driver را نصب كردين يا نه :18:نقل قول:
سلام گوشي من k750i هستش تا زماني كه نرم افزار سوني اريكسون را نصب نكنم بعد از نصب ويندوز جديد به هيچ وجه نه مموري داخلي نه external memory رو ميشناسه ولي بهk510 نيازي به نصب نرم افزار نيست و w810 كه خودش 2 تا درايو تو my computer باز ميكنه يكي واسه حافظه ي داخلي و ديگش واسه خارجينقل قول:
يه سوال يعني شما بدون نصب نرم افزار گوشيتونو مموري خارجيشو ميشناسه:18: :18: :18:
هرچي ميخوسته نصب كردم:19:نقل قول:
يه بار ديگه سعي كننقل قول:
مطمين هستي كه كابلت سالمه يعني ميتوني باهاش فايل كپي كني عكس و فيلم اگه كابلت سالم باشه ديگه من نميدونم:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:نقل قول:
اقا جون شما داوينجي گفتيد يا فار براي داوينجي بايد دكمه ي red cid /test cableنقل قول:
رو بزني بعد دستتو روي c نگه داري و كابلو وصل كني خوب از اول ميگفتي ديگه
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:: angry:
:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::2 4::24:
سلام گوشی من k750i هست چند وقت پيش ازنوکيا N70 یک عکس به گوشی من بلوتوس کردنداز آن به بعد ديگه نمی تونم بلوتوس دريافت کنم , بعضی ها ميگن بايد فلشش کنی بعضی ميگن یه کد هست باید بهش بدی درست میشه اگه کسی در این باره اطلاعی داره یااون کد را میدونه ممنون میشم کمکم کنه با تشکر
پس به من جواب نمیدین؟
چه طوري ميتونم اس ام اس ها رو توي مموري ذخيره کنم؟
يه بار گوشيتو ريست كلي كن بعد از اون مموريتو فرمت كن با خوده گوشينقل قول:
تو سوني اريكسون فقط با ريختن پچ ميشه :21:نقل قول:
سلام من میخوام یه قاب اصلی بگیرم بندازم کلا عوض کنم یعنی بدم بیرون بدم یا نه میگن ضرر داره؟
نه مموری نمی خوره و حدود 10 مگا بایت هم حافظه داخلی دارننقل قول:
اقا قسمت اس ام اس های من قرو قاطی شده
وقتی یه مسیج جدید میاد میره وسط اونایی که تو لیست بودن
قبلا اولش نگه میداشت ولی نمیدونم چیکارش کردم این طوری شده
راهنمایی کنید
سلام به همه. یه مشکل جدی ونیاز به کمک فوری >>دوستان اگه میشه توضیح بدین چه جوری میشه وقتی یه نفر به گوشی زنگ میزنه اسمش بیفته ولی شمارش نیفته خواهشن اگه کسی میدونه هر چه سریعتربه من جواب بده اخه خیلی فوریه (ممنون و متشکر از همه زحماتتون)
باسلام
چند تاسوال در مورد k750 داشتم
آیا نرم افزارهایی وجود دارند که:
1)بتوانند سایز فیلم گرفته شده توسط موبایل را بزرگ کنند؟
2)بتواند روی قسمت های مختلف گوشی مثلا sms ها پسوورد گذاشت یا یه جوری محافظتش کرد؟
3)بشه باهاش pdf خواند؟
ممنون:46: :46: :46:
نويد جان هم از كابل گوشي خودم استفاده كردم هم مال خواهرم دوتاش سالم چه كار كنم
1:با ريختن درايور دوربين ميشيهنقل قول:
2:باريختن پچ ميشه
3: هنوز واسه سوني اريكسون نرم افزارش در نيومده فقط واسه زيمنس هستش و سيستم عاملهاي سيمباين
پست 1131 همين تاپيكو نگاه كن:21:نقل قول:
سلام اگه كه پولشو داري از نظر من بهتره كه ماله w800 بگيري هيچ ضرري هم نداره بغير از قابهاي غير فابريك كه 3 هزار تومانه و پلاستيكي هستن تو انتن دهي تاثيير ميزاره ولي اصلها هيچي نميشه ولي اگه بلد نيستي خودت عوض نكن چون كابل صفحه كليد خيلي حصاصهنقل قول:
فكر كنم يه جا غلط املايي دارم:27: :27: :27:
سلام فوقش 20 تومن میشه دیگه اونوقت اگه قاب و800 بندازم موقع فروش به مشکل نمی خورم؟نقل قول:
سلا آقا نويدنقل قول:
ببخشيد ميشه بگيد با كدوم درايو دوربين سايز فيلم برداري بزرگ ميشه؟
من بيشتر از 20 تا درايو دوربين عوض كردم ولي هيچكدوم همچين كاري نميكنه.:13:
ممنون
نقل قول:
نوید جان ممنون از جوابت
ولی هنوز چند تا چیز برام مجهوله
یکیش همون سوال دوست عزیز thidshamspour هست؟
و دومی منظور از ریختن پچ رو دقیق تر میتونی بگی یعنی چی؟
سوم یعنی هیچ راه حلی نیست که بتونم PDF یا فرمت های دیگه متن رو حتی با تغییر فرمت و یه سری کار های اینجوری تو k750 بخونم؟
ببخشید اگه سوالام یه خورده پیش پا افتاده است
آخه تو زمینه موبایل خیلی اطلاعات ندارم
ممنون:46:
سلام
من وقتی برنامه ای مثل برنامه های قفل گذاری رو توی گوشیم نصب میکنم در حین اجرا گوشی همش میپرسه که به این برنامه اجازه خواندن یا نوشتن اطلاعات رو بدم یا نه. من رفتم توی تنظیمات گوشی قسمت موارد مجاز ولی برای هر قسمت دو تا گزینه بیشتر نیست یا گزینه هرگز هست که به برنامه اجازه کار نمیده یا همیشه پرسیده شود. چی کار کنم لطفا دوستان سریعتر راهنمایی کنن.
ممنون
براي حل ابن مشكل بايد رو گوشيت پچ نصب كني.تو لينك زير هم پچ هست و هم آموزش نصبشنقل قول:
موفق باشيدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131854
بازم نشد:41:نقل قول:
سلام توحيد جون عزيزنقل قول:
بلاخره اومدي
اگه اون pdf هايي كه تو تاپيك هك گوشي ها بود دانلود كني يه درايور دوربين معرفي كرده كه تو انتخاب اندازهي تصوير همون عد ها هستش ولي كيفيت واقعا عالي ميشه اگه با quick time صفحه رو بزرگ كني ميفهمي چي ميگم به اميد ديدار:10: :10: :11: :11:
اين يكي رو نميدونم ديگه:13: :13:نقل قول:
شما بهتره اين فايل رو دانلود كنيد و كامل بخونيدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در مورد pdf شما ميتونيد با نرم افزار به jpg تبديل كنيد و مثل عكس ببينيد يا htm بايد cd بگيري چون زياده نميتونم اپ كنم واست با اين اينتر نت گازوييلي:11:
دوباره سلامنقل قول:
ممنون از لینکی که برام گذاشتی ولی فکر کنم خرابه ..
جای دیگه رو وب هست تا دانلودش کنم؟
راستی اون نرم افزاری که PDF رو به عکس یا صفحه وب تبدیل می کنه میتونی اسمشو بگی
ممنون:46: :46: :46:
خيلي ممنون نويد جوننقل قول:
تست كردم حق با تو بود.
:10:
اقا قسمت اس ام اس های من قرو قاطی شده
وقتی یه مسیج جدید میاد میره وسط اونایی که تو لیست بودن
قبلا اولش نگه میداشت ولی نمیدونم چیکارش کردم این طوری شده
راهنمایی کنید
سلام يه بار من هم همين مشكلو داشتم ولي ريست كردم درست شد ماله من وقتي به كسي زنگ هم ميزدي ميرفت رو وسطا يا اخر فكر كنم اين يه باگ كوچولو باشه تو k750:8:نقل قول:
pdf to html اسم نرم افزاره كه ورن 1.6 خوبترينشهنقل قول:
اون رو هم ميتو از تاپيك اموزش كامل هك سوني اريكسون تو اولين صفحه هست دانلود كني