دیگه هر وقت کرک شد 2 روز بعدش بلک باکسش میاد همه چی بستگی به کرک دارهنقل قول:
Printable View
دیگه هر وقت کرک شد 2 روز بعدش بلک باکسش میاد همه چی بستگی به کرک دارهنقل قول:
دوستان یکی دوتا سایت ظاهرا میگن کرک هم شده من زیاد وارد نیستم اینکارم نیستم کسی میتونه این لینکو تایید کنه؟امیدوارم اوکی باه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای pc و تاریخ امروز هستش!!
نسخه PS3 هم اومد. ایکس باکس نیومده هنوز؟
نسخه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توسط iMARS لیک شد .
نسخه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ریجن NTSC لیک شده و منتظر لیک شدن ریجن Pal باشید .
نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز لیک شده ولی هنوز کرک آن منتشر نشده است ...
تاپیک رو منتقل کنید ...:n26:
بچه ها تو سایت p30day زده نسخه 3dm بازی منظورش چیه فرقی نداه دانلود کنیم؟
داداش خب لینک 360 رو بزار دیگه !نقل قول:
احتمالا اسم گروهیه که رلیز کرده . مثل ریلودد و اسکیدرو و ... البته کرک که هنوز نیومدهنقل قول:
كي واسه X360 مياد ؟ ميميرم واسه اين بازي :n02:
آقا اون ریتها که تو سایتهای مختلف منتشر میشد فیک بودن دیگه؟
سلام.
این دوتا چیه ؟
کرک فیکن یا اصلی:
کد:http://194.71.107.80/torrent/8943913/
http://194.71.107.80/torrent/8943833/
سلام
به نظرتون این فیفا 14 که همین بالای اp30world واسه فروش گذاشته نسخه بدون مشکل و کرک شده هست ؟
بعد اینکه تهران چند روزه میرسونه به آدم ؟
نقل قول:
عزیزم هنوز بازی کرک نشده،وقتی کرک نشده هیچ کس نمیتونه کرکشو بفروشه
اقا چجوری گلا پنالتی میگیرن؟اصلا نمیشه از سال 12 من نمیتونم با گلرا شیرجه بزنم تو پنالتی
آنالوگ سمت راست شیرجه میره واسه پنالتی... اگه کامپیوتری باید با یه روش خاص ست کنیشنقل قول:
خوب به نظر شما دوست عزیزنقل قول:
سایتی مثل P30world با این همه عظمت و کاربر میاد خودش رو به خاطر 5000 تومان خراب کنه ؟ :n15:
این نسخه PC دقیقا همان نسخه xbox360 و ps3 هست؟
حداقل کمی گرافیکش رو شبیه نسل بعد نکردن؟
بعله نسخه PC مثل همون 360وPC هست. 3-4 سال دیگه نکست جن برای کامپیوتر میادنقل قول:
آقا نسخه ی ارجینالش اومده واسه پی سی ؟ سی دی کی بازی چطور ؟ والا ما که واسه ورژنای قبلی سی دی کی پیدا نکردیم چه برسه واسه این جدیده .
از چند تا فروشنده سراغ سی دی کی گرفتم فکر میکردن دوربین مخفیه ! :n02:
احتمالا بازی رو 3 4 روز دیرتر براتون میفرستن تا کرکش بیاد یا اینکه بازی رو میخری،هروقت کرکش اومد اونو هم دانلود میکنینقل قول:
پارسال یه کاربری بود که واسه 12 هی میومد تو تاپیک از شبکه های زیرزمینی :n02: که کرک و فیلم و ... اول اونجا منتشر میشه خبر میداد . کجاست حالا ؟ هستش ؟
از مغازه میرفتی سی دی کی میخواستی ؟ :n04: بابا حق داشتن بنده خداها :n08:نقل قول:
الان فیفا یکی دو ماهه سی دی کیش پیش فروش میشه که قیمتش پایین تره نسبت به زمانی که بیاد . میخریش و وقتی بازیش اومد میزنی تو اریجین دانلود میشه . الان هم فکر کنم هنوز پیش فروشه و چند روز دیگه پیش فروش رو برمیدارن .
بله با کامپیوتر بازی میکنم اصلا نمیشهنقل قول:
چجوری باید ست کرد؟
بفرما داداش. از این تاپیک میتونی کمک بگیری :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم بازی تفاوت کمی با نسخه ی قبای داشتی.:n03:
آقا یکی میگه اومده یکی میگه نیومده ... قضیه چیه الان فیفا واسه پی سی هس ؟ :n13:
سلام؛نقل قول:
اومده ولی کرکش نیومده...
برای x360 هم گویا گروه iMARS منتشر کرده دیشب
البته ریجن NTSC هست
و نسخه RGH
شرمنده من یکم دهاتی هستم ! خودم میدونم سی دی کی یه شماره سریاله :3: همین جا توی انقلاب هر چند تا فروشنده بخوای نشونت میدم اکانت دست دوم میفروشن . البته واسه بازی های دیگه ی الکترونیک آرتز نه فوتبال :n05:نقل قول:
اگه بسته ی ارجیناله فیفا رو دیده باشی متوجه میشی که شماره سریال یا روی جعبه س یا داخل بازی . این جوابی هم که دادی بوی کپی پست میده .
کرکهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ظاهراً اومدن.
من دارم بازی رو دانلود میکنم؛ 4 ساعت دیگه میام نتیجه رو بهتون میگم...
سلام
برای بازی کردن آنلاین فیفا تو اکس باکس حتما باید اکانت گلد داشت یا رایگان میشه بازی کرد؟
بازی ارجینال + اکانت گلدنقل قول:
اگه هم نمیتونی گلد بخری میتونی با 800پوینت مایکروسافت بازی رو لایسنس کنی
سلام؛
دوستان بازی کرک شده؟
نسخه های ریلودد و اسکیدرو فکر میکنید حجمی کمتر از نسخه۳DM – CloneDVD Unlocked باشن؟
یک سری کرک اومده .نقل قول:
دوستانی که دانلود کردن باید تست کنن ببینن جواب میده یا نه !
فکر نکنم نسخه ریلودد و اکسیدرو حجمش با این فرقی داشته باشه . تنها نسخه بلک باکس حجمش کمتره که برای انتشار اون باید زمان بیشتری رو منتظر باشین .
آقا مُردیم از خماری ! کو این نسخه 360 ؟
سلام؛نقل قول:
تنها نسخهای که تاکنون در دسترس هست اینه:
دوستان این نسخه ultimate که برای pc اومده چه فرقس با نسخه کامل یا اصلی داره؟؟؟؟
کرکهایی که تاکنون برای دانلود گذاشتن جواب نمیدن...
ای بابا ریلودد بیا دیگه
راستی ریلودد مثل pes از بقیه کرک ها بهتره ؟
کلا ریلوود تو همه بازیا بهترین کرک هست چون کاملا قبل از بیرون دادن کنترلش میکنن که مشکلی نداشته باشهنقل قول:
آقا کسایی که نسخه اصلی رو بازی کردن بگن که چمنش درست شده نسبت به دمو؟