سلام من عذر میحوام سوالم اگه تکراری هستش سرعت اینترنتم در حد حلزون شده :|
چجوری باتری رو حالت اپتیمایز بزارم ؟ و اینکه این dual bost از جا میاد ؟
Printable View
سلام من عذر میحوام سوالم اگه تکراری هستش سرعت اینترنتم در حد حلزون شده :|
چجوری باتری رو حالت اپتیمایز بزارم ؟ و اینکه این dual bost از جا میاد ؟
من همین کار بدونه اینترنتانجام دادم نشد بعد لنو وصل کردم شد ! دیگه نمی دونم قضیه چی بودهنقل قول:
سلام
بله من core i5 گرفتم...
دمای بقیه قسمتاش نرماله اما فقط همون قسمتی که گفتم " سمت چپ تاچ پد جایی که پورت usb3 هم اونجاست" خیلی داغ میشه...
اگه از cool pad استفاده نکنم مشکلی پیش میاد؟
سلامنقل قول:
بله من core i5 گرفتم...
دمای بقیه قسمتاش نرماله اما فقط همون قسمتی که گفتم " سمت چپ تاچ پد جایی که پورت usb3 هم اونجاست" خیلی داغ میشه...
اگه از cool pad استفاده نکنم مشکلی پیش میاد؟
آقا من هر مغازه اي ميرم هر كي يه قيمتي واسه اين لپ تاپ ميگه! حسابي گيج شدم
يكي بگه Core i7 رو چند ميشه خريد الان؟
سه تومننقل قول:
100 بالا پایین
سلامنقل قول:
دوست عزیز لطفا مراحل دقیق تر می گید که من انجام بدهم
دوستان راستی اشتباه نکنید باتری Z500 مثل باتری اپل نیست
باتری Z500 لیتیوم یونی است
اما باتری اپل لیتیوم پلیمری (و در جدید ها هیدروژنی)
فرق میکنه
واقعا من که یک راه دقیق دریت برای استفاده از این باتری نفهمیدم
نقل قول:
سلام
دوست عزیز Optimized Battery Health کجا قرار داره در ویندوز 7 Lenovo Energy Management ورژن 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تقریبا همه می دونن یونی هست :n06:نقل قول:
راه دقیق برای افزایش طول عمر استفاده از برنامه Enegy management و گذاشتن رو مود optimized هست
سلامنقل قول:
والا من ویندوز 8 نصب کردم
در سایت لنوو هم کامل توضیح داده(یکم انگلیسی که بلد هستید :n06:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ورژن هفتش برای سون با اینی که داخل سایت زده فرق می کنهنقل قول:
همونی که تو CD هست همینه و رو ویندوز 7 جواب میدهنقل قول:
سلام
منم هفته ی پیش یه z500 i7 خریدم:n19:
ولی دیشب که خواستم یه بازی ماشینی کنم صفحه هی تیک میزد و لپ تاپ خیلی داغ کرد و فن هم سرعتش بیشتر نشد:n27:(لپ تاپ به برق وصل بود)
به نظر شما مشکل از چیه؟
میخواستم بدونم میشه خودم سرعت فن رو بالاتر ببرم تا لپ تاپ دیگه اینقدر داغ نکنه؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز نگاه کن اگر فقط سمت چپ کیبردت داغ می کنه اون طبیعیست و بخاطر فته و معمولا سمت راست کیبرد و پایین تر سمت راست تاچ پد در بیشتر مواقع کاملا خنکه
اما اگر کل لپ تاپت داغ میکنه پیشنهاد میدم حتما ببری گارانتی
اما قبلش حتما درایورات رو کاملا نصب کنی
وقتی که اونا رو کامل نصب کردی
داخل برنامه power managment یک گزینه ای وجود داره به نام dust removal که برای رفع گرد و خاک از سخت افزار ها هست که روی خنک کردن هم کمی تاثیر داره
موفق باشی
نوین بندار
سلام
من هم هفته پیش z500 i5 خریدم ویندوز 8 روش نصب کرد ولی یکی از برنامه هام رو 8 نصب نمیشه
میخواستم بدونم اگر بخوام 7 رو هم نصب کنم باید اون 8 رو اول پاک کنم بعد دوباره 8 رو نصب کنم؟ا
گر ویندوز 8 رو پاک کنم انتی ویروسم رو ک یک ساله است و اپدیت هم کردم میتونم دوباره استفاده کنم یا فقط رو همین ویندوز کار میکنه؟
کلا اگر بخوام فقط 7 نصب کنم چی؟ این مدل با 7 سازگار هست؟
ممنون میشم کمکم کنید
دوستان میخواستم بدونم که صدای هارد شما در هنگام کار کردن چگونه است ؟
صدای هارد من در هنگام کار کردن یه جورایی انگار صدایی مثل (غر غر) کردن میده میخواستم بدونم هارد بقیه دوستان در چه وضعیتی است وایا این صدا طبیعی یا نه؟
ضمنا صدایی که میگم در فضای ساکت و بدون صدای اضافی و هنگامی که گوشمو نزدیک مکان هارد در لبتاب میکنم شنیده میشه.
مال من كه بيصداستنقل قول:
کلا بچه ها بهانه های بنی اسرائیلی میگیرن
بی خیال شید و از لپ تاپتون لذت ببرید
پ ن: منظورم شخص خاصی نبود
در موقعی که دارید فایلی رو کپی میکنید چطور؟نقل قول:
دوست من راستش با این شرایطی که شما میگین فکر میکنم کامل طبیعی باشهنقل قول:
منم یه شب خوابم نمیبرد ساعتای 3 صبح نشستم پاش یه صداهایی میشنیدم که مربوط به هارد بود
اما اصلا در روز (کمی سرو صدا) شنیده نمیشه و کاملا طبیعی هست.
دوستان ، من وقتی توی خونه با لپتاپ کار میکنم و یادم میره که برق رو بهش وصل کنم ، وقتی یادم میاد که باید برق رو وصل کنم (2 یا 4 درصد از شارژش کم شده) و درصد شارژم به عنوان مثال روی 58% هست ، برق رو که وصل میکنم روی همین 58% میمونه و به 60 نمیرسه . راحکارش هم اینه که باید از حالت Optimized Battery Health خارجش کنم تا بره بالای 60% اونوقت بزارمش روی Optimized Battery Health تا خالی شه و برسه به 60% و ثابت بمونه.
باید چیکارش کنم
البته لازم به ذکر هستش که وقتی باطری کاملا خالی هست و میزنم به شارژ و در حالت Optimized Battery Health میزارم باز هم یا به 56% میرسه یا به 58%
انرژی منیجمنت رو هم دوباره نصب کردم اما درست نشد.
بازم بیصداستنقل قول:
شما بزار همون 58 بمونهنقل قول:
برسه زیر 50 شروع به شارژ میکنه
بسته به نوع گارانتی از 3050000 الی 3150000 توماننقل قول:
خوب اونجا تقریبا جای فن(بالاتر) و البته گرافیک انویدیاست دیگه!نقل قول:
یه کول پد بگیر تا میتونی ازش استفاده کن.عمر لپ تاپ بیشتر میشه.
دوستانی که کول پد خریدند میخوان بدونم مناسب ترین برند وقیمت چی هست و برای z500 چی مناسب تر است.
سلام سوال خیلی خوبی بود منم همینو میخوام بدونم .من یه مدلی مد نظرم هست تو سایت دیجی کالا هم موجوده :n02: l [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرتون کدومو بخرم ؟؟؟!!!!:n13: اگه مدلی بهتر هم هست لطفا بگید :n19:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز احتمالا هنگام استفاده لپ تاپ زیاد تکون دادین......
اگه صداش زیاده بی معطلی ببرین گارانتی و اگه کمه نمیدونم باید چیکار کنید....
یه خاطره میگم خودتو.ن تصمیم بگیرید.......من یه pc دارم که هاردش این اواخر هنگامم کپی کردن فایلی یا هنگام فیلم دیدن از روی هارد قر قر میکرد و بعد از یه مدتی کلا نابود شد و دیگه بالا نیومد..... حالا خود دانید......
البته اینم بگم صداش خیلی بلند نیست و موقع سکوت کامل و یا زمانی که گوشمو نزدیک مکان هارد میکنم این صدا شنیده میشه .که البته اولش به نظرم طبیعی می اومد بعد زمانی که هارد در حال کار در بالاترین شرایط یا کپی کردن است شکردم و میخواستم بدونم این صدا طبیعی است یانه و اینکه دوستان در این شرایط هم هاردشون بی صدا است یا نه؟نقل قول:
سلام دوستان میخواستم بدونم کسی در مورد فعال کردن NVIDIA 3D Vision اطلاعاتی داره یا نه ؟
برای تهیه کول پد مناسب سعی کنید از مدل های دو فن با اندازه 14 سانت استفاده کنید تا مدل های تک فن
چون اینطوری علاوه بر افزایش کارایی صدای تولیدی هم کاهش پیدا می کنه
از طرفی به هواکش های زیر لپ تاپ دقت کنید و کول پدی رو انتخاب کنید که هوای ایجاد شده رو به اون سمت هدایت کنه (بعضی مدل ها به سمت بالای لپ تاپ منتقل می کنند بیشتر)
من خودم نظرم روی این مدل هست :
و در درجه بالاترش :
اینها اون شرایط رو دارند ولی مثلا این مدل اصلا بدرد z500 نمیخوره :
فكر نكنم ديگه اينجوري باشهنقل قول:
چون ديجي كالا كه خودش از بازار خيلي گرون تر ميده نهايتش رو زده 3050000 !
نقل قول:
سلام من خودم خیلی تحقیق کردم و این مدل رو از شیراز خریدم (DEEP COOL) مدل : N7 Black
خداروشکر راضی هستم سو صدام اصلا نداره خوبم خنک میکونه( این که تنظیم پایه داره خیلی عالی هست)
سلام
تمام مدل های دیپ کول در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود هست یکسال گارانتی تعویض داره و برای تمام لپ تاپ ها با اندازه های متفاوت موجود هست.
میزان CFM هر کول پد در قسمت توضیحات درج شده که میشه گفت میزان جریان هوایی هست که توسط فن ایجاد میشه که هر قدر بیشتر باشه جریان هوای بیشتری ایجاد میکنه.
البته جنس صفحه کول پد هم مهم هست اگه آلمینیوم باشه در خنک کردن لپ تاپ خیلی اثر گذاره.
دوستان میشه کول پدایی که استفاده میکنید رو بگید ببینیم کدوم بهتره ؟؟؟؟؟:n02::n19:
سلام
من هر بازی که میریزم مشکل داره و تیک میزنه حتی pes هم صفحش تاره وکیفیتش پایینه
به نظر شما مشکل از چیه؟ تنضیمات گرافیک مشکل داره؟
تو رو خدا کمک کنید:n03:
موقع اجرا به برق وصل می کنید؟ باید حتما وصل کنید.نقل قول:
درایور کارت گرافیک رو نصب کردید؟ nvidia منظورم هست.در داخل دی وی دی خود دستگاه موجود هست
لپ تاپ به برق وصل هست درایور جدید nvidia هم دانلود و نصب کردم ولی بازم مشکلم حل نشدنقل قول:
از تنظیمات کنترل پنل nvidia هم چیزی سردرنیاوردم