آقا رمزش 888888 هستش
Printable View
آقا رمزش 888888 هستش
آقا حميد سلام
ممنون كه رمز را فرموديد در مورد بقيه مشكلات هم ميتوني راهنمايي كني؟ با برگرداندن به تنظيم كارخانه حالت قبلي بر مي گرده يا نه؟
اين مارك سر تا پا دروغه !!نقل قول:
تاييده صدا و سيما رو نداره ولي توي تبليغاتش گفته كه تاييده داره! شبكه 3 تنها شبكه اي هست كه هر تبليغي بهش بدي ، بدون گرفتن دليل و مدرك پخش ميكنه ! براي همين هم توي شبكه 3 تبليغ ميكرد در صورتي كه اصل كار اين دستگاه فقط در تهرانه و دليلي نداره در شبكه هاي سراسري تبليغ شه.
ميگن براي صدا و سيماست ، در صورتي كه سهامدار اصلي اون "حافظ پخش" هستش كه محصولات سامسونگ رو در ايران پخش ميكنه . به كارمنداي صدا و سيما ميدن 40 تومن و به مردم ميدن 90 تومن و اينجوري پولي كه از كارمندا نگرفتن رو از مردم ميگيرن !!
خروجي HD نداره ، گارانتي تعمير داره نه تعويض
با تكتا هم صحبت كرديم ، مورد تاييد اونا نيست و كيفيتش از بقيه پايين تره
در ضمن ، انقدر بي درو پيكره كه با نام يكي ديگه تبليغ كرده !
سالهاست كه اسم ما "جم سرويس" هستش كه با اعتراض ما هم روبرو شد و از اين به بعد گارانتي خودشو جم سرويس اعلام نمي كنه و ( گارانتی: شرکت جام جم بازرگان پیشرو ) معرفي ميكنه
فروش انواع گينده هاي ديجيتال
[PHP][/PHP]کد:www.--------
شنیدم شرکت سینام ست تاپ باکس با خروجی HD , سوپر تیونر همراه 2 گیگ حافظه داخلی به زودی روانه بازار می کند کسی اطلاع خاصی داره از این خبر؟:20:
[QUOTE=provision;4831979]نقل قول:
بر عکس اون چیزی که فکر میکنید جواب بسیار کامل و جامعی به تمام سوالات من دادید که جای قدردانی هم دارد
جواب جامع و کامل شما : همینی که هست
فکر کنم هر کسی این جواب رو ببینه میفهمه چه خبره
نه دوست عزيزنقل قول:
فقط تنظيمات به حالت اول برميگرده!
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
فريمور قبلي 000000بود!بعدي 666666بعدي 888888هست!نقل قول:
نقل قول:
فقط در صورتي مي توني به حالت قبلي برگردوني كه شركت فايل قبلي شو بده وگرنه به هيچ وجه نمي توني به حالت قبلي برشگردوني
با جستجويي كه براي موارد مشابه زدم متوجه شدم دستگاه Alcor HD-1500 مشخصات همين دستگاه را داره و باهمين نرم افزار كار ميكنه لذا از اين آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل آپديت شده اون دستگاه را گرفتم انشاءالله امشب وقتي به خونه برم امتحانش ميكنم انشاءالله مشكل حل ميشه
سلامنقل قول:
اين رمز كجا مورد استفاده قرار مي گيرد ؟ لازم به ذكر است بعد از وارد كردن شش بار عدد شش در داخل منو ( طبق دستور العمل ) رمزي از من نخواست و آپ ديت را انجام داد.
نقل قول:
سلام
ماشا الله به اين دقت و جستجوي شما .هزار آفرين بر شما
ضمنا" من فايل آپ ديت دو ماه پيش را دارم اگر لازم داريد بگوييد برايتان بفرستم.
دوست عزيزنقل قول:
اگر امكان داره در سروري آپلود كنيد !(مثل سايت زير!)من دانلودكنم!
کد:http://up.--------.com/
دوست عزيزنقل قول:
شما كه بيشتر از من پيراهن پاره كردي ديگه چرا!
اين رمز براي Back to factory settings و edit Programو...از شما خواسته ميشه!
نه اينكه توي منو عدد6را6بار بزني!:34:
اره انگار خود دستگاه هست!!!!!نقل قول:
منوهاش هم مثل همينه!
منم امتحان كنم بينيم چي ميشه!
شما هم امتحان كردي بگو ميخوره يا نه!
سلام به همه دوستان..
منم یک ماه و نیمی هست پروویژن دارم.. از لحاظ دریافت تصاویر راضیم و مشکلی ندارم ولی از لحاظ امکانات مثل برنامه ریزی برای ضبط نه...تازه با فریمور قبلی دستگاه هارد 500 گیگ منو میخوند ولی با آپدیت جدید هاردمو نمیشناسه....:41:
ولي سوکتهاي پشتش به اين نمي خوره! اون اسکارت داره ولي پروويژن نداره!نقل قول:
سلام به همه....
آقا لطف كن براي من بفرستشنقل قول:
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
سلامنقل قول:
مي تونيد آپديت قبلي رو بريزيد!نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/12520915/4662af50/SMC7828-2010-01-25.html
سلامنقل قول:
ظاهراً این لینک همون لینک فایلی است که من فرستادم .;) مشکل شما را حل کرد؟
ببخشيد دوستان كه اميدوارتون كردم ظاهراً از نظر سخت افزاري سازگار نيستند امتحان كردم جواب نداد
اسم فايل هم همونه ولي سريال و بايوسشون يكي نسيت كه عمل كنه
نقل قول:
یعنی آپدیت نمیشه؟ یا آپدیت میشه و کار نمیکنه؟
آیا بعد از آپدیت قابل برگشت هست؟
[QUOTE=mrjfmrjf;4830356]نوشته شده توسط mrjfmrjf [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت پاسخ.:11:
اين كار رو كردم اما نتيجه نگرفتم
آيا شما خودتون تونستين يك فيلم با صداي ديجيتال (و از طريق اين خروجي صدا-SPDIF) نگاه كنين و بشنوين؟
نقل قول:
خروجی SPDIF همیشه بصورت اپتیکی نیست و مثل همین دستگاه پرویژن میتونه بصورت سیگنال الکتریکی باشه و توسط کابل کواکسیال انتقال پیدا کنه. سوکت خروجی پرویژن استاندارد هست ولی در مورد سیگنالش در اولین فرصت تست میکنم و اعلام نظر میکنم.
آیا کابل شما کابل کواکسیال بود؟ و گیرنده شما ( سینمای خانگی) هم ورودی SPDIF الکتریکی داشت؟ یا از مبدل استفاده کردید؟
با فریمور جدید با قطع و وصل مجدد برق ورودی دستگاه T7 روشن میشود حتی اگر قبل از قطع برق Standby یا خاموش باشد.
دوستانی که پرویژن دارند لطفا تست کنند و اعلام نظر.
قابل توجه آقای کریمی پور و همکارانشون جهت رفع ابن مورد در نسخه های بعدی.
از اينكه لينك آپديت قديمي را گذاشتيد ممنونم فعلا اين بهتره انشاءالله تا وقتي كه آپديت بدون مشكل با منوي فارسي كامل بشه و در اختيار قرار بگيره
سلامنقل قول:
درسته دوست عزيز همون لينك هست!
با فريمور جديد خيلي مشكلات اضافه شده!قبلي بهتر بود!
ممنون حل شد!
توي نسخه هاي قبل هم اين مشكل وجود داشت!نقل قول:
به آقاي كريمي هم گفتم!ان شا ا...توي نسخه هاي بعدي اين مشكل بر طرف بشه!
نقل قول:
احتمالا اين دستگاه براي سال "همت مضاعف،كار مضاعف" طوري طراحي شده كه هميشه آماده به خدمت باشه و كار كنه !!
بابا شمام بعضي ايراداتون بني اسرائيليه !
آقاي كريمي
درصورت امكان نحوه استفاده از تايم شيفت رو هم شرح بديد!
جديدترين وضعيت مشكلات ستاپ باكس t-7
1.عدم نمايش ساعت بروي نمايشگر خود دستگاه وقتي كه خاموشه
2.عدم قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن و ضبط برنامه ها در ساعاتی مقرر در طول هفته(فريمور قبلي وقتي كه دستگاه روشن بود مي شد ولي حالا كلا نمي شه!)
3.مشكل در پخشmp3 (وقتي كه داره پخش ميكنه تيك ميزنه)
4.عدم داشتن قابليت کوتاه کردن infoبه انتخاب کاربر هنگام تعویض کانال
5.عدم پشتيباني از فورمت هايي مثل :wmv,IFOو...
6.عدم توانستن در backكردن براي برگشتن توي پوشه ها(فريمور قبلي داشت اما اين فريمور انگار حذف شده!وبايد exitكرد!)
7.دكمه aspectرو كه ميزنيم هيچ فرقي توي تصوير نداره!(ورژن قبلي درست بود)
8.با قطع و وصل مجدد برق ورودی دستگاه T7 روشن میشود حتی اگر قبل از قطع برق Standby یا خاموش باشد.
9.زير نويس رو هم امتحان كردم با فونت فارسي مشكل داره وحروف نامفهوم!
10.عدم توانستن در شفاف كردن تلتكست.
11.وقتي از تلتكست بيرون ميايم ,تصوير تلويزيون ميره ودوباره مياد!
12.وقتي كه مثلا كانال سه رونگاه ميكنيم ,دوباره ميزنيم كانال سه ,تصوير reloadميشه!در صورتي كه نبايد تصوير reloadبشه!
وووو.................
پس مثل اينكه گيرندگي دستگاه مشكلي نداره . البته ما روي عيبها دست ميذاريم هميشه !نقل قول:
اين مشكلات هم نرم افزاريه و احتمالا حل ميكنن
بله نرم افزاريه !نقل قول:
ماهم اميدواريم زودترحل بشه!
سلام بر دوستان عزیز
تازگی این بحث آنتن دیجیتال توی شهر ما هم مد شده مگه این تلویزیون دیجیتال جز تهران و کرج توی شهر دیگه ای هم راه افتاده؟
قیمتش دستگاهاشون هم در حدود 65 تا 100 تومان به نظرتون این دیگه چیه
[QUOTE=miladi88;4835042]با تشكر از پاسخ شما دوست عزيز:11:نقل قول:
اما با نظر شما موافق نيستم ""...مثل همین دستگاه پرویژن میتونه بصورت سیگنال الکتریکی باشه و توسط کابل کواکسیال انتقال پیدا کنه..."" اين درسته كه خروجي SPDIF الكتريكي هم وجود داره اما در مورد اين دستگاه نه، چون توي كاتالوگ خود دستگاه هم از اون بعنوان خروجي اپتيك نام برده و متاسفانه خروجي اون خيلي هم استاندارد نيست در واقع از نوع Digital/SPDIF Optical Audio with MiniToslink هستش كه ميتونين شكلش رو در لينك زير ببينين
من پس از كلي جستجو تو خيابان جمهوري(پاساژ بزرگمهر) بالاخره تونستم اون آداپتوري كه SPDIF Optical استاندارد رو به Mini تبديل ميكنه پيدا كنم-تو شكل مشخصه- اما متاسفانه، ظاهرا اين خروجي صدا كار نميكنه!!! يا شايد هم دستگاه من ايراد داره !!!:13:
البته من در پست هاي قبلي يك اشتباه گفتاري و نوشتاري هم داشتم(اميدوارم من رو ببخشين) من گفتم با نمايندگي تماس گرفتم و مشكل رو بيان كردم و .... در واقع من با خود شركت تماس گرفتم و مشكل رو بيان كردم(خود دستگاه رو هم از شركت گرفتم -تو يوسف آباد) اما باز هم متاسفانه كسي كه مسئول پاسخ به سوالات فني بود، همانطور كه در پست هاي قبلي گفتم ، خيلي متوجه منظور من نشد در پايان شماره تلفن من رو گرفت و گفت مسئله رو پيگيري ميكنه و با من تماس ميگيره . اما الان يك هفته هم بيشتره كه هيچ خبري ازش نيست!!!
آقاي كريمي، الان من بايد چكار كنم؟:41:
كمك!
سلام برتودوست عزيزنقل قول:
شهر شما منظورتون كدوم شهر؟
توی مشهد هم راه افتاده؟
اگه صبح از خونه رفتین بیرون و یادتون رفت دستگاه رو از برق بکشین و فقط برای حتی چند دقیقه برق خونتون رفت و دوباره اومد شب وقتی میان خونه دستگاه یه 10 ساعتی روشن بوده و مصرف برق و گرم شدن دستگاه باید براتون غیر عادی نباشه.نقل قول:
و اگه یه دو هفته ای رفتین شمال و برگشتین احتمالا سوختن دستگاه هم نباید غیر عادی باشه.
حلا واقعا بنی اسرائیلیه؟:20::46:
فعلا تنها راه اينه كه بادكمه پشتش خاموش كني وبري شمال!نقل قول:
من از خیر آپدیت جدید گذشتم و با استفاده از آپدیت قدیمی که آقای فضل اللهی زحمتشو کشیده بود دستگاهو به حالت اول برگردوندم تا تونستم بازی رئال بارسا رو با برنامه ریزی زمانی ضبط کنم...
دوست عزیز خروجی SPDIF پرویژن تست شد. خروجی صدا با کیفیت 16 بیت با فرکانس نمونه برداری 48KHz و بصورت دو کاناله (استریو) میباشد.نقل قول:
من به عنوان نمونه از صدای کانالهای رادیو و تلویزیون رو توسط همین خروجی ضبط هم کردم در صورت نیاز میتونم Upload کنم.
همانطور که قبلا گفتم سیگنال خروجی دستگاه الکتریکی است و شما برای انتقال میتونید از کابل RCA استفاده کنید. در صورتیکه دستگاه ورودی شما ( سینمای خانگی یا ...) اپتیکیه حتما باید از مبدل RCA به Toslink استفاده کنید.
عکس یه نمونه چینی:
البته خودتون هم میتونید این مبدل رو بسازید خیلی پیچیده نیست.کد:http://www.hdtvsupply.com/costoopdico.html