تست کومودو با 124 مخرب:
1) نمونه ها جدید و مربط به همین یکی دو روز اخیر میشه، نمونه های صفر کیلومتر هم توش به وفور یافت میشه.
2) مبنای تست را هم دنیای واقعی قرار دادم، و طبق همون عرایضی که در صفحه قبل به عنوان کومودو و تنظیمات کاربران تازه کار بیان کردم تست را منطبق کردم،
3) فایلها را اسکن میکنم ( دیتابیس)
باقی را اجرا میکنم آنالیز حفاظت و کلود
باز نهایت باقی مانده از باقی! را در VT چک میکنم، مثل دنیای واقعی این اتفاق میتونه برای هر کاربری بیافته،
====
4)
درنهایت
فقط یک فایل باقی میمونه که هیچ انتی ویروسی اونو نمیشناسه، اما من اون یک فایل باقی مونده را وارد لیست امن نمیکنم، به دلیل اینکه اون فایل برای اولین بار در VT اسکن شده و شاید دو روز دیگه چندین آنتی اونو بشناسن. اگر همین فایل یک هفته قبل یا بیشتر در VT اسکن شده بود و الان هم هیچ آنتی ویروسی اونو نمیشناخت، احتمال سالم بودنش وجود داشت،
فوت تشخیص فایل در ویروس توتال: در دنیای امروزی محاله یک فایل حدود 10 روز قبل در VT اسکن شده باشه و الان هم هیچ آنتی ویروسی اون نشناسه، <--اینم یک قلق دیگه.
ولی چون مثلا اون فایل برام ناشناخته است و تازه برای اولین بار توسط خودم! در سطح دنیا در ویروس توتال اسکن شده و هیچ انتی ویروسی اونو نمیشناسه، دلیل بر امن بودنش نیست. البته چون ادله کافی برای مخرب بودن هم مثلا در دست ندارم، فایل را برای تیم کومودو ارسال میکنم.(در دنیای واقعی)
البته من فایل را دو روز دیگه هم در VT اسکن میکنم ببینم کیا شناختنش:n02: شایدم واقعا امن باشه.
پس فعلا چون امن بودن فایل برام مشخص نشده همون مسدود باشه بهتره. و منتظر تیم کومودو میمونم.
فیلم را ببینید توضیحات منو متوجه میشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی: فیلم را ببینید یه کم ترستون از ویروسها بریزه!
چون دارم فایلهای ترجمه را هم تست میکنم یه جاهایی متنها عجیب و غریبه، مثلا میگه فایل را برای OneName ارسال کنید. منظور همون کومودو هست.