کاربران عزیز پاکت پیسی ضمن استفاده از فروم محبوب پیسی ورلد میتوانید از فروم پاکت پیسی هم استفاده کنیند
کد:http://pp30.ir/
Printable View
کاربران عزیز پاکت پیسی ضمن استفاده از فروم محبوب پیسی ورلد میتوانید از فروم پاکت پیسی هم استفاده کنیند
کد:http://pp30.ir/
تشکر .....
سلام
می خواستم ببینم برنامه ای هست که وقتی داری بلوتوث می کنی درصدی که فرستاد رو بگه؟
لطف کنید یک دیکشنری معرفی کنید یا اگه قبلا معرفی کردید لینکشو بدید
سلام
آقا من چند تا مشکل داشتم که حل نشده
البته بازم از ادمیرال ممنونم
1-وقتی تو صفحه توذی اسکرین ترن آف رو میزنم فقط ال سی دی رو خاموش میکنه
2-پیغامهایی که رسیده ساعت رسیدنشو نشون نمیده فقط تاریخ میزنه
2-وقتی میرم قسمت ram reader تا رم رو فعال کنم وقتی activate رو میزنم دستگاه هنگ میکنه و باید ریست کنی بعدشم دیگه فعال نمیشه
(qtek s200 تازه خریدم)
خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش میکنم
جواب بدییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییید
فداتون بشم
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::10::10::10::1 0::10::10::10::10::10::10::10:
:10::10::10::10::10:
نرم افزار جدید یا فارسی ساز یا چیزی نریختی. نگران نباش نهایتش یه ریست اساسیه.دکمه پاور با دکمه ریست رو هم زمان نگه داری یه ریست اساسی میشه وهمچی از اول نو میشه البته رم کلا پاک میشه (نه رام!):11:نقل قول:
راستی دیکشنری هست که با اربیزر مشکل نداشته باشه . و جزءفارسی سازام نباشه .Pocket pc 2003. ver 4.20
ممنون
عزیز من 1 هفته است که خریدمش بعدش هیچی نریختم و نا حالا 2 با ریست کردمنقل قول:
جون من جواب بده یکی اینارو
1-وقتی تو صفحه توذی اسکرین ترن آف رو میزنم فقط ال سی دی رو خاموش میکنه
2-پیغامهایی که رسیده ساعت رسیدنشو نشون نمیده فقط تاریخ میزنه
2-وقتی میرم قسمت ram reader تا رم رو فعال کنم وقتی activate رو میزنم دستگاه هنگ میکنه و باید ریست کنی بعدشم دیگه فعال نمیشه
(qtek s200 تازه خریدم)
خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش میکنم
جواب بدییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییید
فداتون بشم
با سلام مجدد
سوال قبليمو كه كسي جواب نداد:41:
حالا برنامه NoviiRemote_Deluxe_4[1].0_by_lover رو كه در صفحه 35 هست دانلود كردم ولي موقع exract كردن password مي خواد لطف مي كنيد پسشو بگيد
شرمنده رفیق من الا مشهدم ... به محض اینکه برگشتم خونه پسورد رو میذارم.نقل قول:
زیارت قبول . ما رو هم دعا کن یه رشته خوب دانشگاه قبول بشیم . ولی بابا من مردم از فوضولی :23:جون من بگو بچه کجایی ؟ فقط میدونم استان فارس بقیش رو نمیدونم . البته نخواستی بگی هم مهم نیست :46:. فقط خودت و سیاوش قمیشی رو عشقه :3:
يه نرم افزار file manager قوي بود كه اتفاقا كركش هم بود ... اسمش يادم نيستنقل قول:
خيلي قوي بود و حتي ميتونستي يه دايركتوري با فايلهاي توش رو يه جا ارسال كني و حجم فايل كنوني - مانده - رفته و درصد progress ارسال فايل رو هم اعلام ميكرد...
بگرد پيداش ميكني
معمولا پسورد تو properties فایل سربرگ کاماند هست.نقل قول:
اونی که من دارم پسش اینه . loverنقل قول:
سلام دوستان. یه سایت توپ پیدا کردم که کلی بازی ppc توش هست ولی باید کار با torrent رو بلد باشید تا دانلودشون کنین.
کد:http://www.mininova.org/sub/8
در ضمن برای کار با torrent ها باید اول فایل زیر رو دانلود کنید.
کد:http://download.utorrent.com/1.7.2/utorrent.exe
کسی از بچه ها با گوشی Imate SP5 کار کرده؟چه جوریاست؟کار کردن با این گوشی راحته؟میشه یه اطلاعات کلی در مورد این گوشی بدین تا ببینم می ارزه بگیرم یا نه؟و آیا بهم پیشنهاد میکنید که بگیرم؟
قبول حق ...نقل قول:
رفیق استان فارس برایه چی ...
من بچه اهوازم ... پدر بزرگم هم دزفول به دنیا اومده یعنی اصلتا دزفولی هستم ...
سیاوش هم متولد قمش (قمیش) در نزدیکی دزفوله که دیگه الان جزو شهر دزفول شده ...:46:
ببینم منظورت از today screen ;[haکجاست>؟نقل قول:
یه سوال تمهاتو می تونی عوض کنی یا نه؟ منظورت از today همین قسمته دیگه ؟
در مورد مسیجها هم وقتی یک روز ازش میگذره فقط تاریخ مسیج رو نشون میده اما اگه بری توی مسیج مورد نظر ساعتش رو هم بهت میده .
من برناما ای برای بلوتوث چت می خوام .
سلام
یه برنامه تو همین تاپیک بود که میشد برنامه های ppc رو رو pc اجرا کنیم !
الان هرچی میگردم لینکشو پیدا نمیکنم !
اون موقع سرعت اینترنتم کم بود ولی الان خوبه میتونم دانلودش کنم حجمشم حدود 50 مگ بود
خواهشا اگه براتون زحمتی نیست لینکش رو برام پیدا کنید که واقعا خیلی لازمم میشه
اگه درست یادم باشه لینک رو امین زیکزاک گذاشته بود که خراب بود.نقل قول:
و اگه باز هم درست یادم باشه Windows Emulator 5.0 CE بود که مال مایکروسافته.
به نظر من اسم برنامه رو دوباره از امین بگیر و مستقیما از خود مایکروسافت دانلود کن که خیلیییی سرعتش بالاست...
شایدم Microsoft Device Emulator بود...
سلام
من نتونستم برای JAMin برنامه ای برای ضیط مکالمات و منشی تلفنی پیدا کنم
لطفا اگر کسی سراغ داره لینکش را بذاره
سلام من یه sp3 دارم اما وقتی توی سایت imateclub سریالشو میزنم میگه وجود نداره چه کار کنم میخوام آپگریتش کنم
چطور وارد رجستری گوشی بشم
ممنون
[QUOTE=Aminzikzak;1320473]اینم یه بازی سه بعدی که رایگان هستش...
Prisoner of Krieg 1.1.3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک :
[اقا شما خودت این بازی رو انجام دادی؟کد:http://handheld.softpedia.com/get/Games/3D-Games/Kriegsgefangen-Prisoner-of-Krieg-15586.shtml
من این بازی رو بعد از اجرا و بازی نمی تونم ازش بیام بیرون و گوشی هنگ می کنه و من سافت ریست می کنم s200گوشیمه . آیا راهی هست که از بازی به راحتی بیام بیرون ؟؟؟؟
[QUOTE=admiral_cavandish;1442085]سلام رفیق ...نقل قول:
من الان نصبش کردم ولی مشکلی نداره ...
شاید چندتا برنامه رو باهم باز کردی...
سلام ببخشید همینجوری پریدم تو من شاید :18:باشم ولی شما به دل نگیرید بعدا معلوم میشه:21:من یه جم دورو بره 350 تومن تا400 تومن میگردم 1. دست دوم بگیرم یا نه 2 . چی بگیرم بگید چاکر نوکر دربست در ... شوما ایول:8:
شششششششششششششششششششششششش
به نظر من دست دوم نگیری بهتره ... تازه جم دیگه یه مقدار قدیمی شده ...نقل قول:
جان...؟نقل قول:
این چیه؟
سلام دوستان.
یه سوال: ایا این پاکت پی سی ها تمام برنامه ها و بازی های کامپیوتر رو ساپورت میکنه؟؟؟
نه متاسفانه نمیتونه ساپورت کنه رفیق.نقل قول:
دستت درد نکنه.. خیلی حیفه.نقل قول:
اگه ممکنه یه سری اطلاعات در مورد این HTC 4350 و HTC 3300 بهم بدین.
ممنون.
نه فرشاد جان خیلی هم حیف نشده ...
این برادران چینی همیشه کارای جال میکنن و تم هایی حتی بهتر از تم های ویستا میسازن ....
بگردی پیدا میکنی...
سلام
من ميخوام يه ppc بخرم بين jamin و qtek s200 كدوم رو انتخاب كنم در ضمن قيمت اونها رو هم اگه ميشه لطف كنيد.
برای قیمت به سایت shop.ir مراجعه کن ...نقل قول:
بین این دو مدل هیچ تفاوت خاصی نیست ...
امین جان اگه ممکنه یه سری اطلاعات در مورد این Htc 4350 بهم بدین
اینجا در موردش کامل نوشته ...کد:http://www.europe.htc.com/products/htcp4350.html
خودم در مورد 4350 اطلاعاتی گیر اوردم. ولی طوری که معلومه این پاکت پی سی ها به جز چند مدل دیگه صفحه بالای 65 کیلو رنگ ندارن
سلام دوستان
mainboard گوشی های HTC یا Qtek یا Imate خریداریم!!! اگه کسی برای فروش موردی داره به من پیغام بده. :10:
قیمت توافقیه!