درتایید صحبت دوستمون باید بگم که منم فیفا13روباگرافیک اینتل البته آپدیت روی high(چون اولترانداره)بدون لگ وافت فریم فریم بازی میکنم توچند پست قبلم اشاره کردمنقل قول:
Printable View
درتایید صحبت دوستمون باید بگم که منم فیفا13روباگرافیک اینتل البته آپدیت روی high(چون اولترانداره)بدون لگ وافت فریم فریم بازی میکنم توچند پست قبلم اشاره کردمنقل قول:
چه ویندوزی دوست عزیز ؟نقل قول:
ویندوزسون 64بیت اولتیمیت (شرکت نوین پرداز)
ایول رفیق زدی توخال این نصب کردم سکیوریتی هم نصب کردم ریستارت می کتم زمان روشن شدن انگشت رو حسگرمی زارم ولی تاثیری ندارهنقل قول:
خب ببین وقتی سیکوریتی رو نصب کردی باید بازش کنی و قسمت فینگر پرینت رو فعال کنینقل قول:
قدم اول اینه که باید از طریق نرم افزار یا خود ویندوز رمز بزاری روی لپ تاپ
بعدشم طبق تصویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا باید رمزی رو که روی ویندوز گذاشتی وارد کنی
هر کدوم از انگشت هاتو میخوای انتخاب کن
اینجا نشون میده کدوم انگشت و اینکه باید 3 بار بطور صحیح انگشتت رو بکشی تا فعال بشه
بعدش بر میگرده تو مرحله انتخاب انگشت که باید یکی دیگه رو هم انتخاب کنی و بعدش سیو میده و خلاص
امتحان كنم خبرش مي دم،البته رفيق بگم كه من به كنسول سكيوريتي هم دسترسي ندارم هم از قسمت سرچ startهم در كنترل پنل گزينه اي نمي بينم كه نصب شده باشه قسمت program install and unistallنقل قول:
با اینکه پاور پلان روی hi per هست، و adaptive brightness از پاور اپشن هم خاموشه، بازم وقتی روی باتری هست نور صفحه خود به خود با توجه به نوع تصویر و روشناییش تغییر میکنه، اما وقتی به برقه اینطوری نیس، چرا؟؟
Refresh rate رو بزار رو 60 درست میشهنقل قول:
همیشه روی 60 هست.نقل قول:
سلامي دوباره آقا مشكل پيدا شد دراجرانشدن فينگرپرينت دستگاه من ، دقت نمي كردم ، هميشه زمان نصب سكيوريتي تولز پيغامي داده مي شد كه دقت نمي كردم ، دقت كردم بله به دليل نصب نبودنMicrosoft .net Framwork 4 نصب نمي شد اين برنامه نصب كردم مشكلم حل شد ، اينم قابل توجه شايد كسي بعد از من پيدا شد مشكل داشت،باتشكرازتمامي دوستان كه كمك كردند
برو تو تنظیماته گرافیک intel قسمت power وقتی میره رو باتری احتمالن سوییچ میشه رو 40نقل قول:
تنظمیش کن سوییچ نشه . . .
نقل قول:بازم مشکل حل نشد ! وقتی تو شارژ میزنم همون جوری میشه :n03:نقل قول:
خدمت دو دوست عزیزی که فرمودند بازی فیفا رو رو تنظیمات High بدون لگ اجرا کردن عرض کنم که منظور بنده از High فقط تنظیم کیفیت رندر بر روی High نیست .. بلکه دو آپشنی که در تصویر زیر هم میبینید تغییر بدین و بعد بازی رو اجرا کنید .....تغییر دادین شما ؟؟نقل قول:
1.تیک wait for Vsync رو بردارین .
2.تیک MSAAoption رو بر روی 4x یا 2x بزارین ( 4X حالت Ultra می باشد و کیفیت بهتری دارد قاعدتا لگ بیشتری رو تو این حالت باید داشت و 2x حالت High می باشد )
با نصب ویندوز هم مشکل کماکان پابرجا بود ؟؟؟؟ ( من احتمال میدم مشکل نرم افزاری باشه اما اگربا نصب ویندوز هنوز مشکل وجود داشت احتمال وجود مشکل سخت افزاری هم هست )نقل قول:
سلام.دوستان من تازه برا اولین بار ویندوز 8 رو نصب کردم آیا لازمه که بایوس رو هم حتما آپدیت کنم چون بدون آپدیتم کار می کنه؟؟؟(با توجه به خطراتی که حین آپدیت بایوس وجود داره)
سلام به دوستان گرامی زمانیکه سیستم روشن است درلبتاپ می بندم درزمان بسته بودن چراغ هارددستگاه چشمک نمی زنددرضمن درضمن درزمان بازکردن درلبتاپ واستفاده مجددازسیستم صفحه لاک ویندوزنمی آیدوبرای واردشدن به وبندوزبایددکمه پاوررذزدتاصفحه لاک ویندوز ظاهرگردد.چکارباید کنم این مشکل برطرف بشه
سلام دوستان
خسته نباشید
امروز ویندوز 8 pro نصب کردم . احساس میکنم از enterperise بهتره .
مشکلی که با Ent داشتم ( نمیشد Rate بگیری ) الان حل شده و موفق شدم ریت بگیرم .
به نظرتون چطوره ؟
ممنون
دوست عزیزمنظورتون رو میفهمم درضمن با همین تنظیماتی که شما فرمودید بازم لگ نداره وافت فریم هم ندارهنقل قول:
سلام به همه ی 4540یا!شما فیلم نقد و بررسی این مدل توی دیجی کالا دیدین؟
توی معرفی باتری این مدل میگه دو نوع باتری داره.یکی 6سلولی و یکی هم 9سلولی!!!:ohno:مگه این مدل 9سلولی هم داره:24:.آیا کسی هست که 9سلولی داشته باشه؟
در ضمن من میخواستم core i7 شو بگیرم.میخواستم ببینم با این باتری 9سلولی پیدا میشه؟
منتظر جواباتون هستم...
من از چند جا پرسیدم میگفتن این مدل باتری 9 سلولی نداره البته i5 بود مال من...ولی به هر حال نداشتن
درباره دی جی کالام من نظر شخصیم رو میگم
تمام چیزایی که میزنه درست نیست!!!!!1 یه نمونه اش همین شارژ اش برید تو سایت اش 6-7 ساعت زده اما سر دو ساعت و نیم شارژ اش تموم میشه اصلا هم ربطی نداره
به کاری که باهاش انجام میشه من همه رقمش رو امتحان کردم.........!!
خیلی اعتماد نکن دوست عزیز یه سر هم برو بازار بپرس
سلام دوباره.
نمی دونم تا حالا این لپتاپو باHDMI به تلویزیون وصل کردین یا نه
من داشتم تست میکردم لپتاپمو با کابل HDMI به تلویزیون LED فول اچدیم(1080p) قشنگ وصل شد رزولیشنشم درست کردم ویندوز رو حالت فول اچ دی اومد رو تی وی بعد رفتم یه بازیم تست کنم ببینم تو تلویزیونم چجوریه NFS Most Wanted 2 رو اجرا کردم و تو تنظیماتش رزولیشن بازی رو گزاشتم رو(1920 *1080) و اجرا کردم اما خیلی کند اجرا میشد تقریبا 10 یا نه فریم اما وقتی تو لپتاپ تنهایی اجرا میکردم 20 یا 21 فریم بود!!! چرا اینجوریه دوستانی که اگاهی کامل دارن راهنمایی کنن.
این لپتاپ widi داره؟؟؟
میگن راهی برای اتصال لپتاپ به تی وی هست.حالا از کجا بدونم تی وی widi داره؟
دوست عزیزمن همین کارو کردم به lcdوصل کردم با کابل hdmiولی بازی هایی که تست کردم بدون افت فریم اجراشد بازی ها هم عبارتند از fifa13نقل قول:
metro
call of duty 8
nba2013
آرهنقل قول:
یه چیز دیگه : دیروز لپتاپ رو به شارژ زدیم وقتی فول شد کابل شارژر رو ازش جدا نکردم همین جوری که وصل بود نشستم باهاش فیلم دیدم هیچ مشکلی هم نداشت ! یعنی فقط وقتی باتری در حال شارژه این جوری میشه !
سلام
دوستان قضیه این sleep چی شد ؟
حتی با عوض کردن ویندوز هم حل نشد برای من . ویندوز 8 پروفشنال نصب کردم . اما حل نشد .
در حالی که لپ تاپ پسر عموم ( همین مدل ) مشکلی نداره .
لپ تاپ که به sleep میره دیگه به ویندوز بر نمیگرده و ریستارت میشه :n03:
دوستان اگه به نمایندگی و جایی که لپ تاپ خریدن دسترسی دارن ، برن جویا شن مشکلش چیه .
دوستان ازتون خواهش میکنم منو یه راهنمایی کوچیک بکنید.
یه ماه پیش خودم و داداشم یه 4540 و یه 2342 از HP خریدیم. ولی بدجور با نصب درایورهاش مشکل داریم.
واسه 4540 که واسه خودمه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمام درایورهارو دانلود کردم،ولی بازم یه سری از چیزا مثل کارت گرافیک یا بلوتوث و نت ورک رو سیستم نشناخته.
واسه 2342 هم که خود سایت اچ پی فقط واسه ویندوز 8 درایوراشو داده و واسه سون نداده.
ما مونیدیم چی کار کنیم دیگه. با این سرعت افتضاح اینترنتم که در دقیقه کمتراز یک مگابایت دان میشه، تاحالا چند گیگ درایور بی مصرف دان کردم.
میدونم واسه 2342 g6 اینجا جاش نیست بپرسم ولی جای دیگه هم سوال کردم توی انجمن، جواب درستی بهم ندادند.
لطفا اگه ممکنه واسه ویندوز سون 64بیتی، یه لیست مفید از درایور ها واسه 4540 و 2342 بهم بدید تا بالاخره بعد از یه ماه که این دوتا لپتابو گرفتیم، بتونیم راحت ازشون استفاده کنیم.
مرسی.
سلام .
دوستان از وقتی درایور مربوط به تاچ پد رو نصب کردم ( synaptics pointing device Driver ) ،، دیگه قسمت غلتک تاچ پد ( سمت راست تاچ پد ) کار نمیکنه .
مشکل چیه ؟
چاره چیه ؟
ممنون
تاچ پدش اصلا غلتک نداره کهنقل قول:
شما با 2 تا انگشت که روی تاچ پد حرکت بدی مثل قرقره ماوس میشه
چرا داداشم داره .نقل قول:
سمت راست تاچ پد مثل غلتک عمل میکنه .
تا 2 روز پیش هم کار میکردم اما از وقتی درایور مربوط به تاچ پدش نصب کردم از کار افتاده .
لب تاپ پسرعموتم ویندوز 8 عه ؟نقل قول:
من با وین 7 مشکل نداشتم و تا الان که فقط یه نسخه از 8 نصب کردم این مشکل رو دارم ... حقیقتا باهاش هم کار نکردم اما احتمال عدم سازگاری اچ پی با این قسمت از ویندوز رو میدم که در آپدیت ها باید حل بشه ..
دوست عزیز اگه میتونید با یه باتری دیگه هم تست کنید .. جالب بود :n04:نقل قول:
دوست عزیز این تصویری که آپ کردم ببینید و چک کنید .. اون دوقسمت باید بر روی YES باشننقل قول:
بعد اون اولی رو که با فلش مشخص کردم انتخاب کن و Setting رو بزن ... در نهایت اون دو قسمتی که هایلایت کردم رو چک کن و تنظیمات مختلف رو اعمال کن و تست کن تا در نهایت جواب بگیری .. بازم امری بود در خدمتم
سلام .نقل قول:
آره واسه اون وین 7 بود .
اگه اشتباه نکنم این مشکل زمانی که وین 7 هم استفاده میکردم داشتم . اون اولا که لپ تاپ خربدم درست کار میکرد .
اما بعد از چند مدت این مشکل رو پیدا کرد .
هر کار کردم درست نشد .نقل قول:
درایور رو پاک کردم درست شد .
اینطوری بهتره . با یه انگشت راحت مثل غلتک عمل میکنه .
ممنون
واسه منم اینجوری میشه از وقتی درایورهای کارت گرافیکمو آپدیت کردم تنها راهی که به نظر من رسید غیر فعال کردن اسلیپ بود یعنی اسلیپ رو گزاشتم رو never :n02:نقل قول:
آره واسه منم بعد از نضب درایورش دیگه کار نمیکنه کلا تاچ پدش هم خیلی ضعیف کار میکنه آدمو دق میده :n03:نقل قول:
دوستان ثواب داره منو هم راهنمایی کنید. :n02:نقل قول:
این لیست درایورهای منه همه ی اینهارو باید داشته باشینقل قول:
این برنامه رو هم دانلود کن این
توضیحاتشکد:http://uploaded.net/file/em6r64nc/sHaRewbb_drivergn121306newwa.rar
Driver Genius Professional 12.0.0.1314 نام نرم افزاری است حرفه ای در زمینه مدیریت بر درایورهای سخت افزاری ، که به کمک آن می توانید از درایورهای سیستم نسخه ی پشتیبان (BackUp) تهیه کرده و در زمانی کمتر از یک دقیقه به بازگرداندن آن ها (Restore) بپردازید . همچنین توسط این برنامه می توانید به جستجوی سخت افزارها در سیستم بپردازید ، یا اینکه درایور یک سخت افزار را به روز رسانی (Update) یا حذف کنید .اگر درایور یکی از سخت افزارهای خود را گم کرده اید ، این برنامه می تواند به راحتی مدل آن سخت افزار را تشخیص داده و در پیدا کردن درایور مورد نظر به شما کمک می کند .
مرسی داداش واسه من اکی شد:n16::n12:نقل قول:
tنقل قول:
برای منم همین مشکلا رو داشت کلی نشستم دانلود کردم درایور ها رو از سایت اچ پی باز بازی درمیاورد مخصوصا سر گرافیک اینا رو که نصبیدم
بعد یه سی دی از اینا که خودشون درایور ها رو اتومات تشخصی می دن نبود خود نرم افزار دانلود می کنه Auto Drive بری تو بازار بگی میدن بهت
اینو که گذاشتم خودش هرچی درایور تشخیص داده بود ندارم از روی سی دی نصبید
:n19:
سلام .
کسی از بچه ها از این برچسبهای LCD روی لپ تاپ چسبونده ؟
کلا نظرتون چیه توصیه می کنید بچسبونیم یا نه ؟
با تشکر از دوستان.یه سوال دیگه اینکه من درایور کارت گرافیک رو نصب کردم توی device manager توی زیرمجموعه کارت گرافیک دوتا گزینه هست.یکیش فعاله ولی روی اون یکی یه علامت تعجب اومده.میگه درایور نصبه،ولی نمیتونه کار کنه.چرا اینطوریه ؟ باید چیکار کنم؟میدونم این سوالات برای شماها سادست ولی واسه من که تازه این لپتابو گرفتم، تازست. مرسی.در ضمن میگن توی سایت HP یه جایی هست که شماره سریال لپتابتو وارد میکنی خود سایت بهت درایورای مخصوص همون لپتابو معرفی میکنه. میشه لینکشو بدید، من خودم پیدا نکردم.