نمره بازي چنده؟بازيش سر حاله؟
Sent from my iPad 2
Printable View
نمره بازي چنده؟بازيش سر حاله؟
Sent from my iPad 2
تو gamespot امتیازش 9 ه ... بازیش هم که باهاله تریلر و ایناشو ببین میفهمی خودت:n02::n02: فقط حیفش برا پی سی نیومده...نقل قول:
این امتیاز رو از کجا در آوردی شما ؟ :31:نقل قول:
تو gamespot امتیازش 9 ه
امتیاز های بازی هنوز نیومدن،اولین نقد بازی رو فردا IGN (ساعت دقیقش رو نمیدونم) میزاره و بعد این بقیه نمرات و نقد ها هم میریزن بیرون.......
+
متای 94-96 رو پیش بینی میکنم برا بازی،عمرا متاش برسه به 98 :دی ببینید کی گفتم.............
+
از بازی فروش ها :دینقل قول:
بچه ها بازی رو برای ایکس باکس از کجا میشه خرید؟
الان اکثر فروشنده ها بازی رو دارن،از سایت ها و فروشنده های اینترنتی هم میتونید بخرید..........
بچه ها بازی رو برای ایکس باکس از کجا میشه خرید؟
مطمئنم این یکی رو دیگه البرز نذاشته:n02:
صداپیشگان شخصیت های بازی ! چهره ی واقعی اونها عینا در بازی طراحی شده.:n12:
جل الخالق اصن خوده خودشونن مخصوصا مایکل و ترور:n08:
امروز عصر دارم میرم بازی رو بگیرم،به شخصه اصلا نمیتونم صبر کنم تا بازی رو شروع کنم..دوست دارم هر چه سریعتر ساعت بشه شش و برم بازی رو بگیرم.
بازی برای نصب شدن روی ps3 به چند گیگ فضا نیاز داره؟
سلام. یه سوال ؟ بازی gta درباره ی چیه ؟ توی بازی هدفی هست ..؟ یا فقط شهرو بهم میریزه
اگه مثل درایور داستانی باشه و ماموریتی جالب میشه..
فردا عصر حولو حوش ساعت 07:30 اولین نقد بازی توسط سایت IGN منتشر میشه!
بعد از این نقد،سایر نقدها منتشر میشن!
+
پیش ب سوی متای میلیونی!!
همون مدلیه،بر اساس ماموریت های مختلف داستان پیش میره،با این تفاوت که همش مثل درایور رانندگی نیست و تنوع خیلی بالاتری داره!نقل قول:
دوستان به درجه ی سنی بازی توجه ویژه ای داشته باشن!
لطفا اگه زیر سن قانونی هستین اولا سعی کنید بازی نکنید دوما اگه بازی کردید تو جمع خانواده نباشه!
تمام امده صفحه اصلی فکر کنم تا سری بعدی این همینطوری صدر نشینه! :n02:
من بالا هستم ولی واسه چی !!!:n04:اینقدر رکیکه؟:n02:نقل قول:
فقط اومدم بگم زحمتی که واسه تاپیک کشیده شده کاملا برازنده محتوای عظیم بازی هست، تقسیم بندی اطلاعات توی پست اول هم طراحی جالبی داره، خسته نباشی البرز.
متای 96-98 رو پیش بینی میکنم و میانگین چند سایت معتبر رو هم 99 !:n12:(یعنی یکیش زیر 10 میده!دی!)
دوستان خیلی شرمندم که اینجا این پست رو میدم
دوستانی که توی کرج هستن و کلوپ Xbox یا PS3 سراغ دارن که این بازی رو آورده باشه ممنون میشم
آدرس یا شماره تلفن ازش برام PM کنن
کنسول ندارم و دارم دیوونه میشم که این بازی رو نمیتونم انجام بدم
بازم شرمنده این پست رو دادم
یعنی باید قید بازی رو زد؟نقل قول:
یه داداش دارم زیر سن قاونی هست
من بازی کنم اونم باید بازی کنه
نمی شه واسش توضیح داد که
:n02:دوستانی که بازی رو دارن عکس با کیفیت 1080 بزارن ببینم!:n02:
دوستان بازی کاش سریع پرت بشه و الا خیلی حالمون گرفته میشه!:n28:
نه باو اینقدر درگیرش نباشین 4 تا صحنس دیگه اونم جزوی از زندگیه :دینقل قول:
یعنی باید قید بازی رو زد؟
یه داداش دارم زیر سن قاونی هست
آقا امید عجله نکن مطمئن باش برای pc هم میاد :n06:نقل قول:
اون رو که میدونم عزیزمنقل قول:
ولی خب چند ماه صبر کردن واقعا سخته برای این بازی
الان میخوام تست کنم بازی رو برای همین دنبال کلوپ هستم
منم امروز بازی رو شروع کردم و حدودا 2-3 ساعت بازی کردم.
یکم نگران بودم که بازی در حد انتظار هام ظاهر نشه :| ولی اصلا و به هیچ وجه اینطور نبود،بازی واقعا از هر نظری عالیه،گیم پلی بازی کاملا پیشرفت کرده،مثلا کنترل کاراکتر،بخش شوتینگ بازی،کنترل وسایل نقلیه و .... همه پیشرفت کردن.
وسعت نقشه واقعا باور نکردنیه.یه ماشی نخوب پیدا کردم و از سمت راست نقشه افتادم توی یه اتوبان تا برسم به بخش کوهستانی و فضای آزاد بازی،بعد یه چند دقیقه رانندگی نقشه رو باز کردم و دیدم یه فاصله خیلی کم توی نقشه باز شده(کل نقشه بازی معلوم نیست و باید برید به همه محیط ها تا توی نقشتون نشون داده بشن)،نسبت به GTA IV وسعت و تنوع محیط بازی واقعا بالاتر رفته.
شخصیت های بازی هم همگی عالین،من تا قبل اینک هبازی کنم از Trevor زیاد خوشم نمیومد،ولی بعد از بازی کردن باهاش علاقم بهش بیشتر شد :دی
بین 3 تاشون هم از مایکل بیشتر خوشم اومده،با کلاس تره :دی فقط اینکه به هیچ وجه جلوی اداره پلیس به ماشین حمل پول حمله نکنید :| :دی
گرافیک بازی هم برای این نسل واقعا عالیه،مخصوصا نور پردازی بازی که برای یه بازی با این وسعت فوق العادس،وقتی شب شد کافیه از بالا(با هواپیما یا هلیکوپتر یا از بالای کوه و تپه ها)به شهر نگاه کنید،کلی نور میبینید که واقعا زیبا هستن.......
من بازی رو برای xbox 360 گرفتم و هر دو دیسک رو روی هارد نصب کردم،تا الان مشکل گرافیکی یا باگ خاصی نداشتم.......
در کل بازی همونطوری هست که همه انتظار داشتن،و با این ک هزیاد بازی نکردم مطمئنم این بازی Goty امسال هست..........
سلام دوستان
آقا رشد این تایپیک چه قدر سریعه ! اصلا از موقعی که از بخش اخبار بازی ها در اومده نصف پست های جدید اون تایپیک کم شدن :n02:
بعضی هام که همش برا نسخه پی سی سوال می کنن،در حالی که تو صفهات قبل ده بیست بار در موردش بحث شده،الآن اومدم دیدم دو تا از پستاشون پاک شده دلم خنک شد :n02:
یه خواهش دارم از دوستانی که بازی رو شروع کردن
لطفا جای بخش های ناجور بازی رو همراه مرحله هاشون یاد داشت کنین(مثل خنثی کردن مین میمونه:n02:)بعد که بازی رو تموم کردین تو یه پست تو اسپویلر بذارین که حال بعضی ها گرفته نشه(ما PC بازها که حالا حالاها مونده تا بتونیم بازی کنیم،اصلا اگه برا PC بیاد !)
ممنون :n16:
داداش اولا ممنون بابت پست خوبت ، میدونم گفتی که رو هارد نصب کردیش ولی میخوام بدونم به نظرت ما که هارد نداریم قراره رو فلش بنصبیم توی لود تکسچر ها به مشکل میخوریم؟ فلشو با سرعت Read 17mg/s گرفتم ولی استرس دارم میمیرمنقل قول:
بعدش اینکه آیا شما برنر مکس خریدی؟ اگر که میشه توی pm بهم میگی از کجا ؟؟؟؟ :n16::n16: مرسی
بعد از دو سه ساعت به Trevor رسیدی ؟ چطوری ؟ واسه من هنوز نرسیده بهش :| 5 ساعت بیشتر بازی کردم !نقل قول:
اینم ماشین سواری خودم!:n02:
برین از خدا بترسید رانندگی حال کنید!:n02:
کد:http://www.-----------.com/file/19671/video0043.3gp.html
والا نمیدونم،من از اول روی کنسولم هارد داشتم و تا حالا بازی رو از روی فلش مموری یاهارد اکسترنال اجرا نکردم،شما خودتو نتست کنید به احتمال زیا دمشککلی پیش نمیاد.......نقل قول:
داداش اولا ممنون بابت پست خوبت ، میدونم گفتی که رو هارد نصب کردیش ولی میخوام بدونم به نظرت ما که هارد نداریم قراره رو فلش بنصبیم توی لود تکسچر ها به مشکل میخوریم؟ فلشو با سرعت Read 17mg/s گرفتم ولی استرس دارم میمیرم
بعدش اینکه آیا شما برنر مکس خریدی؟ اگر که میشه توی pm بهم میگی از کجا ؟؟؟؟ :n16::n16: مرسی
+
نقل قول:
بعد از دو سه ساعت به Trevor رسیدی ؟ چطوری ؟ واسه من هنوز نرسیده بهش :| 5 ساعت بیشتر بازی کردم !
محتوای مخفی: اسپویل 2-3 ساعت اول بازی
نه من فقط چسبیدم به ماموریت های اصلی و جانبی و بیشتر هم جانبی. هر جا منو ببرن ، منم میرم. هنوز نگشتم اطرافو ... ولی تعریفی که از طبیعت کردی ، منو وسوسه کرده. منو وسوسه کرده. بیا :n20:نقل قول:
آقا یه سوال فنی احساس نمیکنی یه کم ماشین سواری بازی بچه گانس؟!(خیلی چپ راست میکنه فرمون!)(به نظرم تو نگاه اول از IV عقب تره!):n27:نقل قول:
دقیقانقل قول:
عکس ها و دمو ها خیلی فرق داشت با این کلیپ
:n29:
منم بالاخره بازی رو گرفتم و دو تا مرحله بازی کردم .
آقا عجب چیزیه لامصب ، یعنی اصلا بعضی جاها بازی کردن رو بیخیال شید و فقط محو محیط بازی بشید ، حرکت ماشین ها ، حرکت افراد ، حتی آشغال های کف خیابون . همه چی در حد عالی هست . اصلا اینجاست که باید گفت زندگی واقعا تو بازی جریان داره .
تا اینجایی که من یک ساعت بازی کردم باگی هم ندیدن ولی بعضی جاها رنگ های تیره یه نمه به بنفش میزنه و قشنگ تو چشم هست ، این هم جزو باگ های بازیه ؟
توی این نسخه کنترل و فیزیک ماشی نه ابا ه مفرق داره.ماشین های سنگین و کامیون ها کنترلشون تا حدودی شبیه همون IV هست،ولی کنترل ماشین های مدل بالا نرم تر و آرکید تر شده......نقل قول:
آقا یه سوال فنی احساس نمیکنی یه کم ماشین سواری بازی بچه گانس؟!(خیلی چپ راست میکنه فرمون!)(به نظرم تو نگاه اول از IV عقب تره!):n27:
+
والا من همچین مشکلی نداشتم و به اون صورت هم دقت نکردم،مثلا کجا ها این مشکل رنگ رو دارید؟نقل قول:
تا اینجایی که من یک ساعت بازی کردم باگی هم ندیدن ولی بعضی جاها رنگ های تیره یه نمه به بنفش میزنه و قشنگ تو چشم هست ، این هم جزو باگ های بازیه ؟
نقل قول:
من اینجا دیدم :
محتوای مخفی: داستان
انتظار این وسعت رو نداشتم . اول فکر می کردم شهرش کوچیکه ولی الان میبینم واسه خودش کشوریه:n02: فعلا دارم تو محیط میچرخم . ولی دوستان فک نمی کنید درصد بازی تند داره جلو میره من دو تا ماموریت رفتم 3.5 % پر شد. فقط امیدوارم بازی زود تموم نشه!
اینو سایتو ببینین نوشته فردا واسه pc هم میاد!!:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی به دستم رسید!!
از چی بگم برات؟؟انتظار داری چه چیزی از جیب من دراد:دی
بعضی چیزا اونقد فوق العادن که فقط باید تجربه کنی که تا بهشون پی ببری.....
همون اول بازی رو کاناپه ولو بودم ولی هیجان بحدی بالارفت که میخوکوبم کرد جلوی TV!!
از ساعت نه تا دوازده دارم فقط ب جزییات نگاه میکنم!:n04: آخه چطور میشه همچین گرافیکی هیولایی رو از X360 گرفت؟؟
جزییات وحشتناک بالاست،انیمیشن های فرانکلین به حدی زیباست که هرکاریو چندبار تکرار میکنم که اون انیمشنو باز ببینم.
بالاشهر لوس سانتوس واقعا فوق العادست،استایل گرافیک هنری بیداد میکنه اونجا،واقعا زیباست
گیم پلی انگار گیریس کاری شده،به حدی روونه که اصلا احساس بدی بهتون دست نمیده!
داستان بازی رو کجای دلم بزارم؟؟؟ یعنی همین اولش چنتا شوک بم داد : دی
یه چپتر از دامنه ی کوه به شهر نگاه کردم......وااااااااای بچه ها نمیدونید چقد زیبا بود این لوس سانتوس لعنتی....تا پنج دقیقه فقط محوش بودم.
یعنی تمام نسل هفتم خلاصه شده تو این بازی....معرکست....
IV اونجوری درو کرد امتیازاتو این دیگه میخواد چیکا کنه!! متای وحشتناکی میاره....
نزدیک بود یادم بره،آقا این کنترل ماشینا از NFS هم بهتره:دی
+
درجه ی سنی بازی +25ــه:دی انقد فحش توشه دیگه فحشا ورد زبونم شده:دی
نتیجه گیری:
بقول إج: نسل بعدو فراموش کنید،GTA Vــه راکستار رو ببیند
ادیت: سوییچینگ خارق العادست :|
سلام دوستان ، من یه مشکلی دارم یه جایی بازی ریستارت میشه ! خود بازی پیغام میده که بازی رستارت شده و مشکل می تونه از نصب باشه و دوباره نصب کنید و ... البته هرجایی این مشکل نیست ، مثلا وقتی رو نقشه میرم یه اپیزود رو انجام بدم (مثلا F ) همون جا که مامان طرف داره ورزش می کنه و میرن بیرون ورزش و کاراکتر(سیاه پوست دوستش با سگ میاد و راه میرن همونجا یهو میپره بیرون و ریستارت میشه بازی) یا مثلا وقتی موبایل رو باز می کنم و می خوام زنگ بزنم به Amanda این اتفاق می افته ... خواهش می کنم راهنمایی کنید
این سایت که مشخصه حال مدیرش خوب نیست !نقل قول:
Grand Theft Auto 5 - PS3
GTA V - Xbox 360
:n02:
زیاد سخت نگیر:n02:نقل قول:
اما اکثر تاریخای ریلیزی که این سایت میزنه درسته....
البته یه جا اون بالا تو قسمت اسلایدشو سایت نوشته Grand Theft Auto 5- xbox360
106روز دیگه ریلیز میشه درصورتی که اینجا دوباره نوشته gtav فردا واسه ایکس باکس ریلیز میشه:n29: