آدم 3450 ميده و اينجوري! لبه در لب تابش پريده بود ميدوني يه جوري بودنقل قول:
Printable View
آدم 3450 ميده و اينجوري! لبه در لب تابش پريده بود ميدوني يه جوري بودنقل قول:
نقل قول:
ادرس این فروشنده باحال و خوش انصاف رو بده ببینم z500 تو دستو بالش داره یا نه
سلام دوستان
الان قیمت روز Y580 چنده ؟ از دوستان کسی میدونه تو اهواز از کجا میتونم یک Y580 تهیه کنم ؟
نگرفتی بهترنقل قول:
درایور هاش برای چی همراهش نبود؟من که گرفتم داخلش سی دیش بود
دوستان دست دو کسی میخواد مال من هست
مادربردش رو گارانتی دادم عوض کنه ضربه خورده بوده -هاردشم خودم عوض کردم 750 وسترن بلک اسکورپین انداختم
خط وخشم نداره و سالمه و پلاستیک دور ال سی دی هم هنوز هست
فقط اینکه هنوز گارانتی هست منتظرم اماده بشه
داداش دنبال نگرد كه پيدا نميكني اگه پيدا كردي زيرخاكيه!!!!نقل قول:
همين بنده خدا كه من ازش گرفتم يك رفيقش از دبي اومده بود، دربه در دنبالش ميگشت، تو دبي نيست بعد اينجا دنبالش ميگردي، خود سازگار از دبي مياره، با طرف صحبت كردم گفتم حالا كه اين اتفاق افتاده خوبه بفرستيم گارانتي، گفت يك ماه معطلي داره بره دبي اگه شد عوض بشه و گرنه كه هيچ، گفت خلاصه از فكرش بيا بيرون برو تو خط Y500
بنده خدا گفت جديدا درايوراشو نميذارن، چند تا لنوو جديد براش اومده بود با گارانتي سازگار، اونا هم مشتري داشت باز كرد درايور نداشتنقل قول:
شما كي گرفتي و چند؟
اون روز داشت ميگفت 3100، حالا فردا ميرم پيشش، ميخواي بايد از تهران سفارش بده تا بياد تو مشهد اصلا سري Y و Z پيدا نميشه فعلا تا بار بياد كه اگه به آشنا پيشفروش نكرده باشن بهت برسه، بنده خدا ميگفت سازگار سهميه بندي كرده و به هر نمايندگي تعداد محدود و مشخصي ميده و لب تاب هاي مثل Y500 و Y580 و Z500 كه طرفدار زيادي داره رو به نمايندگي هاي پرفروش و برتر ميده و به بقيه نمايندگي هم شانسي ميده خلاصه اوضاعيست آقا، ماكه هروقت پا بذاريم تو دريا خشك ميشه، الان كه تازه دارن بازارو برا انتخابات كنترل ميكنن اينجوريه واي بحال بعد انتخابات ...نقل قول:
اون زمان تازه اومده بود 2350 خریده بودمنقل قول:
با بلوری رایتر
سلام به همه ،دوستان اگه کسی y580 برای فروش داره من خریدارش هستم،دوستان اگه دارین شرایط دستگاه و قیمت رو اعلام بفرمایین باتشکر
سلام
چه جوری میشه بلوتوث و وایرلس y500 رو خاموش و روشن کرد؟؟
لطفا راهنمائی فرمائید
سلام به همه دوستان عزیز .من یه y580 برای فروش دارم .البته شاید متوجه نشید این لب تاب کارکرده هست چون خیلی تمیز نگهش داشتم . حتی پلاستیک دور ال سی دیش هم هست .کانفیگ لب تاب 8 گیگ رم . 750 گیگ هارد به همراه 64 گیگ ssd و گارانتی سازگار که چند ماهی از شروع گارانتیش گذشته .دوستانی که مایل به خریدن لطفا اعلام کنند
سلامنقل قول:
اینجوری و البته اینجا بفروش نمی ره ، "هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد" ( توصیه دوستانه ) :n06:
حداقل چندتا عکس میزاشتی! :n01:
می گم اون SSD شو جداگونه نمی فروشی؟!نقل قول:
اگه امکانش هست براتون که جدا بفروشین من SSD شو جرینگی خریدارم :)
قیمتشو لطفا اعلام کن،بنده خریدارم:n01:نقل قول:
سلام
کسایی که گفتن صفحه نمایشش زیاد خوب نیست حتما با رزولوشن 1366x768 خریدن
این مدل با رزولوشن 1920x1080 هم هست که صفحه نمایش کیفیتش خیلی خوبه و دیگه نمیشه از صفحه نمایشش ایراد گرفت.
سلامنقل قول:
اولین پستت رو و کلا همین یک پست رو به طرفداری از این مدل ارسال کردی!!؟؟ :n17::n18:
خب حالا چطور میشه قبل از خرید تشخیص داد ؟؟ :n13:
مال من دیروز از گارانتی گرفتم مادربردش رو عوض کردن 1.200 گرفتن
گفت ایراد چی بود میگفتن خرابه....خوب چه خرابی
الان خود مادبرد رو هم دادن مثل اک میمونه :)
الان قیمت نوت بوک چنده؟
اگه گارانتی بود پس دیگه چرا پول دادی؟اونم 1200 ؟؟؟نقل قول:
اره همین y580نقل قول:
از control panel گزینه display
قبول نکردن ضربه خورده بوده نوت بوکنقل قول:
کاش کیبوردشم جا مینداختن طرف گفت نمیتونیم ...
دوستان یه راهنمایی میکنین بین این سه مدل کدومو بخرم؟
صبر کنم قیمتا پایین نمیاد؟
lenovo y500
asus n56vz
msi ge70
یکی از سایتا لنوو y500رو زده 3650
دوستان قیمت این لپتاپ نو چنده؟؟؟
یکی از این دستگاه داره 8 ماهه کارکرده 3300 میده قیمتش خوبه؟؟؟ اصلا کار درستیه این لپتاپ بگیرم یا برم ge60 اکبندش بخرم یا اصلا بزارم بعد انتخابات مدلای جدید بیاد؟؟؟ (فقط یکم زودتر جواب بدید)
ممنون
تجربه نشون داده تو خرید وسایل الکترونیکی مشتری اول و اخر خودتی پس فکر جنس دسته دو رو از سرت در بیار حتی اگه مال داداشت باشه و گارانتی هم داشته باشهنقل قول:
قیمت ها هم توی کوتاه مدت پایین اومدنشون غیر ممکنه و همین حالا بهترین مو قع هستش.بین این ها لنوو و ایسوس رو با توجه به سلیقه انتخاب کن چون واقعا هر دو در یک سطح عای هستن.اون سایت هم 3650 زده با گارانتی الماس هست.که سازگار خیلی معتبر تره:n02:نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زده سازگار..........
میثینکه قیمتا داره میاد پایین یکم.......
ولی سعی میکنم زودتر بگیرم
به نظرم نتایج انتخابات کاملا رو ارز تاثیر گذاره
دوستان نطرتون راجب نصب مک روی Y580 چیه؟ کسی نصب کرده؟ بیشتر واسه تنوع میخوام البته مثل اینکه دنگ فنگش زیاده...
چه ویزگی داره؟ روش میشه راحت autocad 3Dmax کار کرد؟ سرعت بوتش چجوریاس آقا اصلا کسی نصب کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
آقا نرو سمتش که کلا چند روز از کار و زندگی میافتی،آخرش هم یا کلا بالا نمیاد یا رو سیف مود میاد و درایوراش نیست و ... گرافیک انویدیا که کلا روش کار نمیکنه و حتی باید قبل نصب و بالا آوردنش از بایوس خاموشش کنی چون به هیچ وجه مک باهاش بالا نمیاد.کلا مهمترین قسمت نصب و اجرا کردن درست مک هست.درایورای y580 تا حدودی که کار رو راه بندازن تو اینترنت هستن مثل درایور وایرلس و گرافیک اینتل و اینجور چیزا.درضمن باید واسه نصب ستاپ مک روی فلش یه مکینتاش یا یه هکینتاش یا حداقل مک مجازی داشته باشی.
اینایی که گقتم رو خودم امتحان کردم.مک فقط رو سیف مود بالا می اومد درایوراش رو هم میریختم دیگه بالا نمیومد.آخرش بعد چند روز وقت تلف کردن گفتم بیخیال! ویندوز 8 به این خوبی!
کلا سایت tonymacx86.com رو بخون توش یه تاپیک واسه y580 داره اونم بخونی بد نیست.همه چیز راجع به هکینتاش تو این سایت هست.
سلام.قیمت روز این لپ تاپ چقدره؟؟من برای گیم میخوام و بودجم حدود 3 تومن هست:n28:
دوستان الان نوش چند شده؟
دوستان الان نوش چند شده؟
آقا ما رفتیم y580 بگیریم یارو الابلا بیا y500 بگیر این بهتره هیچی دیگه ما ام یکم مقایسه کردیم دیدیم راست میگه منم گرفتم اگه دوست داشته باشین در بارش توضیح بدم؟:n13:
سلامنقل قول:
مبارکتون باشه
تاپیک داره این لپتاپ :
الان نوش که دیگه نیست تو یازار ولی قیمتش باید با همرده هاش مثلا n56vz و y500 و اینا مقابسه بشه نسبت به کانفیگ و نوع حافظه (هارد مغناطیسی یا اینکه ssd) .
به هرحال اگر کسی از دوستان کارکرده تمیز با ssd خواست من درخدمتم! :n06:
کارکرده حتی معیوب هم خریدارم لطفا به من پی ام بدین مرسی پند تا گزینه دیگه هم دارم ولی لطفا پیشنهاد قیمتتون رو بگید تشکر:n16:
سلام ...
سیستم چند وقتی هست کند شده دوبار ویندوز عوض کردم وقتی روشن میکنم تا بالا آمدن ویندوز و آماده به کار شدنش خیلی از اولش طولانی تر شده توی قسمت استارت آپ هم فقط برنامه های خود لنوو هست یه دونه هم نود 32 ولاغیر
راستش با برنامه Acronis.Disk.Director.Home.11.0.2343.Final یه حال اساسی از هاردم گرفتم اینقدر باهاش ور رفتم تا اون چیزی که میخام بشه احتمال میدم مال همین برنامه باشه؟!؟
کمکم کنید.
PX-128M5M رو 510 تومن بهم قیمت دادن بخرم 128 گیگشو؟؟؟؟؟؟
به تبدیلی سوکتی چیزی که نیاز نداره؟؟؟
RIDE 0 چیه؟ میشه بین HDD و SSD هم کرد؟؟؟
هارد m-sata SSD کسی سراغ نداره براش بخریم؟ انگار اصلا تو بازار نیست
من سفارش دادم واسم بیارن از دوبی تا کمتر از 10 روز دیگه میرسه دستم بهترین مدل موجود هست 500 تومن اگه اوکی بود و به دستم رسید معرفیش میکنم بهتون شمام بخرید من 6 ماه دونبالش بودم...نقل قول:
ممنون... میشه مارک و ظرفیت این که خریدی را هم بگی ؟نقل قول:
پیغام قبلی نوشته بودم PX-128M5M خریدم 500 سرعت رید 540 و رایت 320نقل قول: