لیست بازیکن های چلسی که قراردادشون تموم شده و احتمالا از این تیم جدا میشن!
Amin Affane,Yossi Benayoun, Abdul Deen-Conteh, Paulo Ferreira, Hilario, Florent Malouda, Archange Nkumu, Ross Turnbull
Printable View
لیست بازیکن های چلسی که قراردادشون تموم شده و احتمالا از این تیم جدا میشن!
Amin Affane,Yossi Benayoun, Abdul Deen-Conteh, Paulo Ferreira, Hilario, Florent Malouda, Archange Nkumu, Ross Turnbull
چلسی دروازه بان ذخیره هم نداره
جمال بلکمن هست اما بعید میدونم خیلی خوب باشه:n05:
اصلا خوب نیستنقل قول:
تو بازیا دوستانه جلو سیتی چند تا گل خورد؟:دی
در حد شهاب گردان خودمونه:n09:
شيرر:مورينيو ليگ انگليس را نجات خواهد داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهاجم پيشين تيم ملي فوتبال انگليس بر اين باور است که ژوزه مورينيو ليگ اين کشور را نجات خواهد داد.
ژوزه مورينيو چندي پيش و با پايان دادن همکاري خود با رئال مادريد براي بار دوم هدايت باشگاه چلسي را به دست گرفت.
به گزارش فارس،آلن شيرر در مورد حضور مورينيو در ليگ انگليس گفت: ليگ برتر انگليس با کناره گيري «سر الکس فرگوسن» ابهت خود را از دست داد ولي با حضور ژوزه مورينيو نجات خواهد يافت. شما هيچ وقت نميتوانستيد متوجه شويد که فرگوسن وقتي هيجان زده ميشد آن حرفها، جنجالها و تيترهاي نخست نشريهها را چطور بيان ميکرد. بايد صادقانه بگويم وقتي فوتبال براي ما مهمترين مساله است، بايد ليگ برتر انگليس با به شکلي که همه آن را ميشناسند بدل کنيم.
وي افزود: زماني که منچستريونايتد تحت هدايت الکس فرگوسن فوتبال زيبايي ارائه ميکرد، همواره در خارج از زمين مسابقه نيز رقابتهايي براي قهرماني در ليگ برتر ايجاد ميکرد. بدون شک مورينيو نيز همان راه را پيش خواهد گرفت. بدون شک او چلسي را بار ديگر به تيمي بزرگ و قدرتمند بدل خواهد کرد.
اولین کنفرانس مطبوعاتی مورینیو به عنوان سرمربی جدید چلسی
آقای خاص از ساعتی پیش در استمفوردبریج مقابل خبرنگاران قرار گرفت.
مورینیو: من خیلی خوشحالم. انگار همین چند روز قبل بود که مقابل شما نشستم اما خب، 9 سال گذشته است. من همان آدم سابق هستم.با همان جسارت و همان اشتیاق برای کار کردن؛ البته مطمئنا تغییراتی هم داشتم.اگر بخواهم خودم را توصیف کنم، می توانم بگویم که آدم خوشحالی هستم. این اولین باری است که به باشگاهی می آیم که از قبل دوستش داشتم.
در پاسخ به این سوال که آیا می تواند بهتر از اولین بار حضورش در چلسی کار کند..
" همیشه می توان بهتر بود. می خواهم باور داشته باشم که این اتفاق رخ می دهد. من همیشه به کارم باور داشتم. من از ذهنیت و جاه طلبی کسانی که با آنها کار می کنم، آگاه هستم. دوران حرفه ای من براساس موفقیت در همه باشگاه هایی که در آن کار کردم، سخته شده است. من در هر باشگاهی که کار کردم، به موفقیت رسیدم و با میراث متفاوتی آنها را ترک کردم. پیام من به بازیکنانم این است که سخت کار کنند؛ با کیفیت کار کنند. باشگاه بسیار مهمتر از تک تک ماست و هیچ کس را نمی توان با کل باشگاه مقایسه کرد."
در مورد جدایی اش از چلسی در سال 2007
" من خواندم که نوشته بودند من اخراج شدم. این درست نیست. خیلی ها در آن زمان باور نداشتند که آن جدایی با یک توافق دو جانبه اتفاق افتاده است. آن اتفاق بسیار ناراحت کننده بود اما من از تصمیمم ناراخت نیستم زیرا بعد از آن به اینتر رفتم و بهترین روزهای دوران حرفه ای ام را سپری کردم. پس از آن هم در رئال، بهترین رکورد تاریخ فوتبال اسپانیا را ثبت کردیم."
در مورد رابطه با ابراموویچ
" من به این دلیل برگشتم که فکر می کنم در بهترین روزهای دوران حرفه ای مان قرار داریم. ما آماده ایم تا بار دیگر با هم کار کنیم؛ در شرایطی بسیار بهتر از دفعه گذشته و باشگاه را به چیزی که به آن نیاز دارد، یعنی ثبات، برسانیم. فکر می کنم رابطه من با مالک باشگاه باید خصوصی بماند؛ نه تنها با او، بلکه با سایر مدیران باشگاه."
در ادامه سوال قبل
" فکر می کنم ما دیدگاه مشابهی داریم. من از اینکه فلسفه ای که او برای تیم می خواهد را دنبال کنم، راضی هستم. از اینکه برگشتم هم خوشحال و راضی ام. در عین حال، می خواهم یک چیز را روشن کنم. من برای اینکه راحت باشم، به اینجا برنگشتم. باید یک دیدگاه دیگر اینجا هستم. من مسئولیت بیشتری دارم. می خواهم به خاطر کارهایی که در گذشته انجام دادم، به من احترام گذاشته شود اما همچنین من را به خاطر کارهایی که اکنون می توانم انجام بدهم، دوست داشته باشند."
درباره رابطه با بازیکنان قدیمی چلسی
" البته هنوز چند بازیکن از دوره قبلی حضور من در چلسی، در باشگاه هستند. اینکه به جایی که دوست دارید، برگردید و آدم هایی را ببینید که کارهای زیادی برای شما انجام داده اند، خیلی خوب است. آنها من را می شناسند اما این بسیار مهم است که بگویم در تیمم هیچ امتیاز ویژه ای برای آنها قائل نمی شوم."
در مورد سایر مربیان لیگ برتر
" کمی ناراحت کننده است که وقتی به اینجا برگشتم که سر الکس دیگر نیست. اما فکر می کنم دیوید مویس شرایط جانشینی او را دارد. او در باشگاه قبلی اش خیلی خوب کار کرد. مانوئل پیگرینی، مربی سیتی هم بسیار باتجربه است. او اولین بار است که در لیگ برتر مربیگری می کند اما فکر می کنم او از پختگی و کیفیت لازم برای خوب نتیجه گرفتن را دارد."
در مورد درگیری با کاسیاس
" در فصل اخیر چه اتفاقی رخ داد؟ من به بازیکنانی بازی دادم که فکر می کردم برای تیم بهتر کار می کنند. البته من می خواهم با همه رابطه خوبی داشته باشم اما نیاز دارم که با خودم هم رابطه خوبی داشته باشم و باید با خودم هم روراست باشم. اگر کسی جایگاه بالایی در تیم دارد، من نمی توانم برای او امتیاز قائل شوم. این بستگی به بازیکنان دارد که این را بپذیرند یا نه؛ همچنین به رسانه ها و هواداران."
در مورد آینده جان تری در چلسی
" آینده من و جان به هم بستگی دارد. در اولین هفته جولای تلاش می کنیم تا او را به بهترین شرایط برسانیم. من می دانم که او می تواند چه عملکردی داشته باشد و سعی می کنیم تا بهترین بازی را از او بگیریم. اینکه بنیتس تصمیم گرفت او را نیمکت نشین کند، به خودش مربوط است."
در مورد نداشتن پیشنهاد از منچستریونایتد و منچسترسیتی..
" من جایی هستم که می خواستم باشم. من به خاطر هیچ چیزی تصمیمم را عوض نمی کردم. این کار من است. این کاری است که می خواستم داشته باشم. این کاری است که به من پیشنهاد شد و من بلافاصله آن را قبول کردم."
در مورد صحبت های اینیستا که گفت مورینیو چهره فوتبال اسپانیا را خراب کرد
" من فوتبال اسپانیا را خراب کردم؛ آن هم با پایان دادن به اقتدار بارسا رئال لالیگا را از بارسا گرفت؛ کوپا دل ری را از بارسا گرفت. قهرمانی ما در لالیگا تاریخی بود. با 100 امتیاز و 121 گل زده. این باعث شد تا آنها لطه ببینند. من دوران فوق العاده ای در رئال داشتم. من به سه جام داخلی رسیدم. ما در چمپیونزلیگ به قهرمانی نرسیدیم؛ هدفی که یکی از جاه طلبی های ما بود. هرگز نمی دانید که تا کجا می توانید پیش بروید. پیش از رفتن من به رئال، آنها 6 سال بود که به یک چهارم نهایی نرسیده بودند اما ما سه فصل به نیمه نهایی رسیدیم. می توانم با افتخار بگویم که در باشگاه بزرگی مانند رئال مربیگری کردم."
در باره ادامه حضور ونگر در آرسنال
" وقتی در جامی به قهرمانی نمی رسید، ارتباطات بین مربیان و باشگاه ها بهتر مشخص می شود. فکر می کنم این یک الگو برای دنیای فوتبال است. از اینکه او هنوز در آرسنال کار می کند، خیلی خوشحالم."
در مورد جدایی پائولو فریرا و سایر بازیکنان پرتغالی از چلسی
" او از سال 2004 در چلسی بود. شاید اکنون زمان مناسبی برای جدایی او بود. من به اینکه در تیمم هیچ بازیکن پرتغالی ای نداشته باشم، فکر کرده بودم. این چیزی نیست که من خیلی به آن تکیه کنم."
در مورد آینده ده بروین و لوکاکو (بازیکنان قرضی چلسی)
" می خواهم با آنها ملاقات کنم. فکر می کنم بهتر است که آنها پیش از رسانه ها، از آینده شان مطلع شوند. فکر می کنم هر دو آنها برای قرار گرفتن در فهرست تیم من آماده هستند. می توانم بگویم که آنها از آن جمله بازیکنانی هستند که چلسی از گذشته سرمایه گذاری زیادی روی آنها انجام داده است. کار من این است که بهترین نتایج را از سرمایه گذاری ها بگیرم."
در مورد تغییرات احتمالی در چلسی
" یک تیم فوتبال بدون اینکه اثر انگشت مربی در آن باشد، یک تیم نیست."
در مورد اینکه کدام پست های چلسی تقویت خواهند شد
" طبیعی است که خریدهای جدیدی خواهیم داشت و مانند هر باشگاه دیگری، تمرینات معمول را انجام می دهیم. اما هدف اصلی، شناخت بازیکنان و بهبود عملکرد آنهاست."
در مورد ضعف های خودش
" من ضعف هایم را می شناسم. آنها زیاد نیستند و سعی می کنم بهبود شان بدهم."
محتوای مخفی: Jose Mourinho - Press Conference
پيشنهاد چلسي براي خريد کاواني رد شد
باشگاه ناپولي پيشنهاد باشگاه چلسي براي به خدمت گرفتن کاواني در ازاي پرداخت 40 ميليون يورو و همين طور واگذاري فرناندو تورس را رد کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه ايتاليايي براي فروش اين ملي پوش اروگوئه اي 63 ميليون يورو مي خواهند و باشگاه لندني قصد داشت بخشي از اين مبلغ را با واگذاري فرناندو تورس جبران کند.
اما مديران ناپولي با اين شرايط موافقت نکردند تا همچنان رئالي ها براي خريد اين بازيکن شانس داشته باشند.
رئالي ها سخت به دنبال به خدمت گرفتن يک مهاجم جديد است و گفته مي شود که کاواني جلوتر از سوارز، در صدر گزينه هاي باشگاه مادريدي قرار دارد.
همچنين باشگاه چلسي که در به خدمت گرفتن رادامل فالکائو ناکام ماند نيز کاواني را به عنوان گزينه اصلي در نظر دارد.
مديران چلسي بي تمايل نيستند که تورس را در اين تابستان بفروشند؛ هرچند مورينيو در آخرين مصاحبه اش اعلام کرده که تنها بعد از صحبت کردن با اين بازيکن، در مورد آينده اش تصميم گيري خواهد کرد.
پيش از اين باشگاه منچسترسيتي براي به خدمت گرفتن کاواني پيشنهاد پرداخت 25.5 ميليون پوند به همراه ادين ژکو را داده بود که اين پيشنهاد هم رد شد.
کاواني بارها اعلام کرد که دوست دارد براي يکي از دو غول اسپانيايي، بارسا يا رئال بازي کند اما به تازگي گفت که تنها بعد از جام کنفدراسيون ها در مورد آينده اش تصميم گيري خواهد کرد.
Goal
مورینیو توی مصالحبه جدیدش گفته که تورس تو برنامه های فصل آینده جا داره
با این حساب تورس در چلسی ماندنی شد:n30::n21::n05::n03:
احتمالا دمبابا رو بفروشیم ولی خداییش دمبابا از همه نظر از تورس بهتر بود من که خیلی دوسش داشتم:n29:
اگه بخوایم تورس اصیل رو با دمبابا مقایسه کنیم مطمئنن تورس خیلی برتره
اگه مورینیو بتونه تورسو برگردونه به روزای اوجش اونوقت دیگه.... چه شود
چه عجب شما یه بار پست دادین:n02:
ولی اصل حالاست و الان دمبابا خیلی بهتر از تورسه
مارادونا رو هم میتونیم بیاریمش بذاریمش تو ترکیب اصلی تا به روزای اوجش برگرده:n02:
در هر صورت من نظرمو گفتم و از خدامه تورس بهترین مهاجم بشه.ما که دشمن تیم خودمون نیستیم:n18:
وحید اگه میشه پست اولو ویرایش کن
اسم مربی رو مورینیو بذار
لیگ اروپا رو هم اضافه کن به جامها
هر کسی که تاپیک فصل بعدی رو زد اینا رو هم اعمال می کنه :دینقل قول:
این تاپیک برای این فصله و دیگه آخرای کاراشه...
+
از لقب جدید مورینیو هم بسی خوشمان آمد
مورینیو 9 سال پیش خودشو آقای خاص معرفی کرد ، حالا هم آقای خوشحال و ظاهرا این لقب به خاطر اینه که از بازگشت به چلسی خیلی خوشحاله و در پوست خودش نمی گنجه :دی
در مورد نقل و انتقالات هم به نظرم میاد که مورینیو کلا بیشتر سعی داره که خرج الکی نکنه و بیشتر داره روی بازیکنایی که داریم تمرکز می کنه
مثلا الان لوکاکو و دی بروین رو می خواد به تیم برگردونه و این خودش میشه انگار دو تا خرید خوب رایگان!
کلا اگه قراره خرج زیادی هم بشه بهتره برای بازیکنایی باشه که ارزششو دارن مثل کاوانی یا گرت بیل که میشه گفت با قیمت های نجومی هم می ارزن
اگه مورینیو نتونه تورس رو برگردونه دیگه هیچ کس نمیتونه برش گردونه... وای به روزی که تورس به روزای اوجش برگرده... اگه تورس بشه تورس لیورپول سه گانه رووو شاخه :n16:نقل قول:
ما که همیشه هستیم در جمع شیر دوستان:n02:نقل قول:
چه عجب شما یه بار پست دادین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اصل حالاست و الان دمبابا خیلی بهتر از تورسه
مارادونا رو هم میتونیم بیاریمش بذاریمش تو ترکیب اصلی تا به روزای اوجش برگرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت من نظرمو گفتم و از خدامه تورس بهترین مهاجم بشه.ما که دشمن تیم خودمون نیستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث دشمنی نیست، هممون بچه های تیم و خود تیمو دوست داریم و داریم دربارشون بحث میکنیم
در اون مورد از نظر من اصل استعداده که به نظرم تورس خیلی استعدادش بیشتره، انگار یه تیکه سنگی چوبی چیزی گیر کرده لای چرخ دنده هاش، وای به روزی که اون گیر باز بشه
مارادونا هم حیف که پیر شده وگرنه به نظر من همونم میتونست به روزای اوجش برگرده:tongue:
ناگفته نمونه تو فیفا 13 من بیل رو آوردم چلسی خیلی خوب داره کار میکنه، به مورینیو و آبراموویچ پیشنهاد میکنم حتمن بخرنش:n02:نقل قول:
نه بیشوخی ما دست رو هر بازیکنی که گذاشتیم یا قبول نکرد یا رفت یه باشگاه دیگه، پس تنها کاری که ژوزه میتونه بکنه به قول شما برگردوندن بازیکنای خودمونه
شاید بتونه استعداداشونو پرورش بده
احیا کردن مرده خوراک مورینیوست، به سلامتی ژوزه مورینیوی عزیز:7:نقل قول:
اگه مورینیو نتونه تورس رو برگردونه دیگه هیچ کس نمیتونه برش گردونه... وای به روزی که تورس به روزای اوجش برگرده... اگه تورس بشه تورس لیورپول سه گانه رووو شاخه
بارسلونا با 20 ملیون خواهان تورس شد
----------------------------------------
ون کینکل هم همونطور که گفتم احتمال پیوستنش بیش از هر بازیکن دیگه ایه
-----------------------------------
باشگاه لورکوزن شرط فروش شورله رو خریدن بازیکن جانشینش اعلام کرده بود و حالا اون بازیکن جانشین رو هم خریده.اگه واقعا بخوان بفروشن دیگه بهونه ای نیست.
-----------------------------------------
دراکسلر (به گفته خیلیها آینده دارترین بازیکن آلمان هست) گفته دوست داره به باشگاه بزرگی مثل چلسی یا منچستر و رئال و بارسا بره.
قیمتش 40 ملیون هست.سبک بازیش تو مایه های لمپارد و جرارد و آلونسو هستش.
سایت باشگاه اعلام کرد که شورله به چلسی پیوسته و فقط مونده تست های پزشکی و بقیه چیزا:n19:
عالیه. شک نکنین
خوبیش اینه که طرفدار چلسی هم هست:n19:
یه کارشناس درجه یک خارجی گفته بود بیشترین بازکنی که احتمالا زیر نظر مورینیو خیلی رشد کنه اسکار برزیلی هست.... اسکار بازیکن با استعدادی که احتمالا زیر نظر مورینیو بشه کاکای جدید برزیل... به افتخار اسکار :n12:
شورله نخستين خريد مورينيو در چلسي
مهاجم باير لورکوزن با چلسي به توافق نهايي رسيد تا نخستين خريد ژوزه مورينيو در جمع آبي پوشان لندن شود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه چلسي در سايت رسمي خود از نهايي شدن توافق با آندره شورله مهاجم باير لورکوزن خبر داد و اعلام کرد که اين بازيکن آلماني را با قراردادي طولاني مدت جذب کرد.
شورله نخستين بازيکني است که بعد از بازگشت دوباره ژوزه مورينيو به چلسي با اين تيم قرارداد مي بندد.
در سايت رسمي باشگاه چلسي آمده است: با باشگاه باير لورکوزن براي جذب شورله به توافق نهايي رسيديم و تنها بعضي از جزئيات اداري باقي مانده است.اين بازيکن به زودي در تست پزشکي باشگاه شرکت مي کند و به رسانه ها معرفي مي شود.
در خبر سايت رسمي باشگاه چلسي هيچ اشاره اي به مدت و قيمت اين انتقال نشده است. پيش از اين باشگاه لورکوزن پيشنهاد 25 ميليون يوروي چلسي براي جذب شورله را رد کرد.
شورله 22 ساله فوتبال حرفه اي خود را با ماينتس آغاز کرد و پس از درخشش در اين تيم در سال 2011 به لورکوزن پيوست.او در 65 بازيي که پيراهن لورکوزن را بر تن کرد 18 گل به ثمر رساند.
Isna
تصوير ستاره تيم فوتبال چلسي در آمريکا در حالي منتشر شد که سيگاري بر لب دارد.
کول 32 ساله در حال حاضر در تعطيلات تابستاني در لس آنجلس به سر ميبرد.
بر پايه گزارش سان، انتظار ميرود که "خوزه مورينيو" واکنش سرسختانهاي نسبت به اين حرکت کول از خود نشان دهد. اين مربي پرتغالي سال گذشته و زماني که "فابيو کوئنترائو" در جشن تولد 24 سالگياش سيگار کشيد، وي را براي مدتي از تيم اخراج کرد.
پيش از اين عنوان شده بود که اين بازيکن در کلوبهاي شبانه اقدام به اين کار ميکند اما اين عکس در روز گرفته شده است.
يکي از دوستان کول اظهار داشت: "اشلي طي تعطيلات تابستاني ساليانهاش همواره به شدت سيگار ميکشد. حتي بعضي از دوستانش به وي گفتهاند که اين رفتار احمقانه است."
90/منبع.
فرناندو تورس: در چلسي مي مانم
فرناندو تورس مهاجم تيم فوتبال اسپانيا اعلام کرده است قصد دارد همچنان در تيم فوتبال چلسي انگليس بماند. تورس همچنين ابراز اميدواري کرد بازگشت ژوزه مورينيو به چلسي مي تواند انگيزه اي براي او به منظور رسيدن به آمادگي دوباره اش باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورس در دو فصل نخست حضور خود در انگليس تلاش کرد با ليورپول به بالاترين سطح آمادگي برسد. تورس با قرادادي به ارزش پنجاه ميليون پوند 78 ميليون و 400 هزار دلار در ماه ژانويه 2011 به چلسي منتقل شد.
تورس با وجود گمانه زني ها مبني بر ترک چلسي تأکيد مي کند به قرارداد پنج و نيم ساله خود با چلسي پايبند خواهد بود.
او گفت:« مي خواهم در چلسي به کار خود ادامه دهم. قصد دارم به قرارداد خود پايبند باشم . مي خواهم عناوين قهرماني بيشتري کسب کنم و در بهترين شرايط قرار گيرم.»
او گفت:« شرايطي بهتر از بودن مورينيو در چلسي وجود ندارد. همه بازيکناني که در باشگاههاي مختلف تحت هدايت مورينيو بوده اند سال هاي بسيار خوبي با او سپري کرده اند.»
اين مهاجم 29 ساله افزود:« فصل خوبي را پشت سر گذاشتم و مي توانم اينجا بمانم . اميدوارم بتوانم امسال نتايج خوبي بگيريم همانند ليگ اروپا.»
varzesh3
ماتا: هنوز هم بايد قهرمان ليگ برتر شويم
هافبک چلسي اعلام کرد هيچ کس در اين باشگاه از تمايل سرمربي پرتغالي براي رفتن او صحبت نکرده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوان ماتا که در رقابتهاي جامجهاني 2010، رقابتهاي قهرماني زير 21 سال اروپا 2011، قهرماني اروپا 2012، جام حذفي 2012، ليگ قهرمانان 2012 و ليگ اروپا 2013 افتخار کسب کرده است در گفتوگويي با مارکا درباره احساساتش پيش از جام کنفدراسيونها صحبت کرده است.
ماتا اظهار داشت: آنچه که تيم ملي اسپانيا را استثنايي کرده است، ديدن افرادي مثل فابرگاس، تورس، ناواس، کازورلا، ژاوي مارتينز يا حتي خود من روي نيمکت است. بعضي تغييرات صورت گرفته است و تيم همچنان مثل گذشته با همان شيوه بازي ميکند. اين تيمي است که وقتي به سطح بازيکنان نگاه ميکنيد، رقابت با آن را مشکل ميبينيد.
وي ادامه داد: هيچ کس در چلسي به من نگفت که مورينيو ميخواهد بروم. وقتي فصل را به پايان بردم، به من گفته شد که از عملکرد من و دو سالي که در باشگاه گذراندم، بسيار راضي هستند. هنوز 3 سال ديگر از قراردادم باقي مانده است. از بودن در چلسي خيلي خوشحالم.
ماتا خاطرنشان کرد: مورينيو؟ ترجيح ميدهم تا زمان ملاقات با او منتظر بمانم و قبل از اينکه قضاوتي بکنم، با او کار کنم.
وي اضافه کرد: ما هنوز هم در چلسي ميخواهيم قهرمان ليگ برتر شويم. اين کاري است که واقعا دوست دارم انجام دهم. قهرماني در مسابقات که بسياري از تيمها در تاريخ براي رسيدن به آن با يکديگر رقابت ميکنند، فوقالعاده خواهد بود.
Fars
کی تا حالا به چلسی گل نزده ؟؟؟ !!! :n02:
مورينيو: بازيکنان خودخواه جايي در چلسي ندارند
سرمربي چلسي تأکيد کرد بازيکناني که خودخواه هستند در اين تيم جايي نخواهند داشت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژوزه مورينيو چندي پيش با کناره گيري از هدايت رئال مادريد به چلسي بازگشت تا هدايت اين تيم انگليسي را به دست بگيرد.
او در دوره پيشين مربيگري خود در استمفورد بريج به همراه چلسي دو بار قهرماني در ليگ برتر انگليس را تجربه کرده است.
آقاي خاص در مدتي که در رئال مادريد حضور داشت، ايکر کاسياس، کاپيتان اين تيم و تيم ملي اسپانيا را به نيمکت ذخيرهها تبعيد کرده بود. او به بازيکنان جديد خود هشدار داده که اين موضوع را مورد توجه قرار داده و انتظار نداشته باشند هر بازي در ترکيب تيم باشند.
«يک موضوع را در هر باشگاهي که رفتم به تمامي بازيکنان گفتم. در تاريخي که قرار است بازيکنان چلسي را ببينم، بار ديگر آن را خواهم گفت. جملهاي است که همواره در ديدار نخست تيم جديدم به همه ميگويم. اگر شما يک بازيکن حرفهاي هستيد، اگر خودخواه نيستيد، اگر باشگاه را بالاتر از خودتان ميدانيد، اگر حاضر هستيد که از 100 درصد توان خود براي موفقيت باشگاه و تمامي اعضاي آن استفاده ميکنيد، بدون شک باهم رابطهاي بسيار خوب خواهيم داشت و اگر بازيکن خودخواهي باشيد و هواداران باشگاه برايتان مهم نباشند، به مشکل ميخوريم.»
او در ادامه افزود: در برخي از تيمها بازيکناني هستند که با اين قانونها کنار نميآيند. اين درست زماني است که مشکلها آغاز ميشوند. آن وقت باشگاه بايد بين مربي و آن بازيکن مشکل ساز يکي را انتخاب کند. اگر از مربي حمايت کند، آن بازيکن بايد باشگاه را ترک کند.
Fars
ماتا راهی بارسلونا می شود: خوان ماتا ممکن است در ترکیب ژوزه مورینیو جایی نداشته باشد و به همین دلیل شایعاتی مبنی بر پیوستنش به بارسلونا به گوش می رسد.منبع: Mundo Deportivoچلسی برای جذب کوندوگبیا 10 میلیون پوند می پردازد: چلسی برای جذب جفری کوندوگبیا هافبک دفاعی تیم سویا آماده است 10 میلیون پوند بپردازد.منبع: The Independent
خب امروز برنامه بازی های فصل بعدی لیگ برتر اعلام شد و برنامه بازی های چلسی هم به این صورته:
16 آگوست، چلسی - هال سیتی
23 آگوست، منچستر یونایتد - چلسی
30 آگوست، چلسی - استون ویلا
13 سپتامبر، اورتون - چلسی
20 سپتامبر، چلسی - فولام
27 سپتامبر، تاتنهام - چلسی
4 اکتبر، نوریچ سیتی - چلسی
18 اکتبر، چلسی - کاردیف سیتی
25 اکتبر، چلسی - منچستر سیتی
3 نوامبر، نیوکاسل - چلسی
8 نوامبر، چلسی - وست برومویچ
22 نوامبر، وستهم - چلسی
29 نوامبر، چلسی - ساوتهمپتون
2 دسامبر، ساندرلند - چلسی
6 دسامبر، استوک سیتی - چلسی
13 دسامبر، چلسی - کریستال پالاس
20 دسامبر، آرسنال - چلسی
25 دسامبر، چلسی- سوانسی
27 دسامبر، چلسی - لیورپول
31 دسامبر، ساوتهمپتون - چلسی
10 ژانویه، هال سیتی - چلسی
17 ژانویه، چلسی - منچستر یونایتد
28 ژانویه، چلسی - وستهم
31 ژانویه، منچستر سیتی - چلسی
7 فوریه، چلسی - نیوکاسل
10 فوریه، وست برومویچ - چلسی
21 فوریه، چلسی - اورتون
28 فوریه، فولام - چلسی
7 مارس، چلسی - تاتنهام
14 مارس، استون ویلا - چلسی
21 مارس، چلسی - آرسنال
28 مارس، کریستال پالاس - چلسی
4 آوریل، چلسی - استوک سیتی
11 آوریل، سوانسی سیتی - چلسی
18 آوریل، چلسی - ساندرلند
25 آوریل، چلسی - لیورپول
2 می، چلسی - نوریچ سیتی
10 می، کاردیف سیتی - چلسی
قرعه زیادی جالبی بهمون نخورد
چند تا بازی اولمون سخته به خصوص بازی هفته دوم با منچستر که یه جورایی یکی از حساس ترین بازی های فصلمونه
به اضافه اینکه یه هفته بعد از بازی با منچستر با بایرن توی سوپر کاپ بازی داریم و بازی با استون ویلا هم لغو میشه...
+
این چند روزه توی خبرها بود که ممکنه ماتا از چلسی بره که امیدوارم همچین اتفاقی نیافته چون به این راحتی ها نمیشه جایگزینی برای اون پیدا کرد!
فکر کنم برای خودش هم بهتر باشه که بارسا نره چون وقتی ما توی همین تیم ملی اسپانیا هم که تقریبا بیشتر ترکیب اصلی اون رو بازیکنای بارسا تشکیل میدن رو می بینیم هم حق ماتا رو می خورن و توی بارسا هم فرقی نداره :دی
یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه هم اینه که چلسی به دنبال نمانیا ماتیچ هافبک دفاعی بنفیکا هستش که جالبه دو سه سال پیش توی چلسی بازی می کرد و خیلی راحت اونو با مبلغ حدود 4 میلیون پوند از دست دادیم و حالا برای گرفتن اون ظاهرا چلسی مبلغ 38 میلیون پوند رو پیشنهاد داده!!
البته به نظر می رسه که بازیکن خیلی خوبی باشه و امیدوارم کلا مورینیو بتونه یه هافبک دفاعی تراز اول رو کسب کنه و توی تیمای مورینیو نگاه کنید همیشه هافبک دفاعی یکی از پستای خیلی مهم بوده...
پس با این حساب مورینیو بازیکن گروون قیمت و مشهوری رو به تیم اضافه نمیکنه و همانند سال اول حضورش در چلسی و رئال مادرید بازیکن ها جووان و آینده دار و اما گم نام وارد تیم میکنه از اونا دیدیر دروگبا و میشل اسین و پیتر چک و مسوت اوزیل و دیماریا و خدیرا میسازه...
چون اومدن کاوانی هم دیگه بعید به نظر میرسه....
تلاش مورينيو براي انتقال کارانکا به چلسي
ژوزه مورينيو سرمربي تيم فوتبال چلسي تلاش مي کند آيتور کارانکا دستيار سابق خود در رئال مادريد را به انگليس منتقل کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورينيو سال 2010 پس از پيوستن به رئال مادريد، کارانکا را به عنوان کمک مربي به خدمت گرفت و اين دو در سه سال اخير روابط کاري خوبي با هم داشتند.
مورينيو و کارانکا سال 2011 رئال مادريد را قهرمان جام حذفي اسپانيا کردند و پس از آن در سال 2012 با پشت سر گذاشتن بارسلونا، فاتح ليگا شدند.
کارانکا در مورد پيوستن احتمالي به چلسي گفت: «مربي (مورينيو) قصد دارد مرا با خود به چلسي ببرد و البته احتمال ماندن من در رئال نيز وجود دارد. بايد صبر کنيم و ببينيم چه اتفاقي رخ خواهد داد.»
البته باقي ماندن کارانکا در رئال مادريد به مربي جديد اين تيم و تصميم وي بستگي خواهد داشت.
دستيار مورينيو در دوره نخست مربيگري وي در چلسي، استيو کلارک بود که اکنون سرمربي تيم وست برومويچ است.
Varzesh3
مورينيو نميگذارد ماتا به بارسلونا برود
روزنامه انگليسي گزارش داد که سرمربي پرتغالي اجازه نخواهد داد بازيکن اسپانيايي اين تيم به بارسلونا بپيوندد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اساس گزارش روزنامه «ديلي ميرور» ژوزه مورينيو به خوان ماتا اجازه نخواهد داد تا چلسي را ترک کند. اين بازيکن بر خلاف حضورش در تيم ملي اسپانيا يکي از بازيکنان کليدي چلسي در فصل آينده است و تحت هيچ شرايطي به او اجازه داده نخواهد شد به بارسلونا برود.
در حقيقت چلسي ميداند که شايعات در خصوص عدم تمايل مورينيو به اين بازيکن با تکيه بر روابط خوب پدر ماتا و ساندرو روسل و با هدف انتقال او به بارسلونا و مذاکرات براي پيوستن او به اين تيم صورت ميگيرد. ماتا 19 گل و 35 پاس گل در فصل گذشته به نام خود ثبت کرده است.
بر اساس گزارش ميرور، مورينيو تصميم گرفته بود درباره هيچ بازيکني که در جام کنفدراسيونها حضور دارد تا پايان رقابتها صحبتي نکند اما در مورد ماتا شايد استثنايي وجود داشته باشد. وي در گفتوگويي به ماتا خواهد گفت که وي بخش مهمي از برنامه وي براي فصل آينده را تشکيل ميدهد. مورينيو همچنين به تمديد قرارداد ماتا به مدت 5 سال فکر ميکند (قرارداد فعلي ماتا 3 سال ديگر به پايان ميرسد)
Fars
پ.ن: بارسلونا چه خوش اشتها تشریف داره:n02: 2سال قهرمان نشده داره همه بازیکنان خوبو درو میکنه ماتا و لوییز و نیمار و ... به همین خیال باش!!
کرگر:چلسي قهرمان فصل جديدليگ برترخواهدشد
مدافع سابق ليورپول شانس چلسي براي قهرماني در فصل جديد ليگ برتر انگليس را بيشتر از ديگر تيمها ميداند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلسي با بازگرداندن ژوزه مورينيو به نيمکت خود قصد دارد، گوي سبقت را از دو غول بزرگ شهر منچستر بربايد و جام قهرماني را پس از سه سال به دست آورد.
جيمي کرگر، مدافع سابق ليورپول شانس چلسي را براي قهرماني در فصل جديد ليگ برتر انگليس بيشتر از ديگر تيمها دانست.
چهره محبوب قرمزپوشان آنفليد در گفتوگو با روزنامه "ديلي ميرر" انگليس عنوان کرد: اگر از من بپرسيد، چه تيمي قهرمان فصل بعد ليگ برتر انگليس خواهد شد، پاسخ ميدهم، چلسي. بله جوابم چلسي خواهد بود؛ چرا که تيم بسيار خوبي است و هدايتش را مربي خوبي چون ژوزه مورينيو بر عهده دارد. معتقدم که جام فصل بعد دور از استمفوردبريج نخواهد بود.
او افزود: وقتي به سه بازيکن برتر فصل قبل ليگ برتر نگاه ميکنيم، با نام سوآرس، فانپرسي و بيل مواجه ميشويم اما بعد از اين سه بازيکن بايد از ماتا، هازارد و اسکار نام برد که هر سه از چلسي هستند. معتقدم که ستارههاي چلسي با آمدن ژوزه مورينيو بهتر خواهند شد و جام قهرماني به اين تيم خواهد رسيد.
Isna
براساس روزنامه Daily Express چلسی در حال مذاکرات نهایی با مارکو ون گینکل هست و ممکنه به زودی این پدیده هلندی رو جذب کنه و در این راه منچستر رو ناکام بذاره
اینم تیتر جالب روزنامه Daily Star :
+
کورتیوس هم یه فصل دیگه به طور قرضی برای اتلتیکو مادرید بازی می کنه و می تونه اون جا بیشتر پیشرفت کنه
+
دو تا خبر جالب هم از کانون هواداران:
پ.ن: کلا به نظر می رسه مورینیو بیشتر داره یه تیم جوون رو می بنده و احتمالا خریدهای اون چنانی هم نخواهد داشت...
توافق 49 میلیون پوندی چلسی با ناپولی
رادیو مارته، رادیوی رسمی باشگاه ناپولی دقایقی پیش در بیانیه ای خبر از توافق چلسی و این باشگاه ایتالیایی برای انتقال ادینسون کاوانی، مهاجم گلزن اروگوئه ای داد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، این شبکه رادیویی اعلام کرد: "ما از یک منبع بسیار موثق خبری دریافت کرده ایم، چلسی و ناپولی بر سر انتقال کاوانی به توافق رسیده اند."
"قبل از رسمی شدن این انتقال ناپولی می خواهد جانشین کاوانی را تضمین کند."
این رادیو در مورد مبلغ انتقال کاوانی به چلسی نیز توضیح داد: "مثل انتقال لاوتزی به پی اس جی در سال گذشته، ناپولی مبلغی کمتر از مبلغ قید شده در بند آزاد سازی قراداد کاوانی دریافت خواهد کرد. این مبلغ 58 میلیون یورو (49 میلیون پوند) می باشد."
در مورد حقوق کاوانی نیز گفته شد: "این بازیکن نیز سالیانه 8.5 میلیون پوند دریافت خواهد کرد."
به نظر می رسد که این انتقال تقریبا قطعی شده، بنابراین آبی ها موفق شدند که رقبای خود برای خرید کاوانی، یعنی منچستر سیتی و رئال مادرید را پشت سر بگذارند.
کاوانی فصل پیش با 29 گل زده آقای گل سری آ شد.
خبر رسمی: آندره شورله به چلسی پیوست
آبی ها دو هفته قبل اعلام کرده بودند که با باشگاه آلمانی برای انتقال شورله به توافق رسیدند و امروز مراحل پایانی این انتقال هم نهایی شد.
سایت گل- باشگاه چلسی تایید کرد که آندره شورله، مهاجم جوان بایر لورکوزن را به خدمت گرفته است.
آبی ها دو هفته قبل اعلام کرده بودند که با باشگاه آلمانی برای انتقال شورله به توافق رسیدند و امروز مراحل پایانی این انتقال هم نهایی شد.
شورله که توانایی بازی در هر دو سمت خط حمله را دارد، قراردادی 5 ساله با چلسی امضا کرد و فصل آینده پیراهن شماره 14 را به تن خواهد کرد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" خیلی خوشحالم که با چلسی قرارداد امضا کردم و بازی کردن برای این باشگاه، یک افتخار برای من است. واقعا منتظرم که برای چلسی و هوادارانش بازی کنم. "
شورله در سال 2011 از ماینس به لورکوزن پیوست و در 80 دیداری که برای این باشگاه به میدان رفت، 23 گل به ثمر رساند. او همچنین 24 بازی ملی برای آلمان انجام داد و موفق به زدن 7 گل شد.
پ.ن:
من همیشه از شماره 14 توی فوتبال خوشم میاد. یه جورایی یاد تیری آنری می افتم :دی
خوشبختانه این اولین بازیکنیه که به طور قطعی گرفتیم و میشه به آینده نقل و انتقالات این فصل امیدوار بود.
در مورد کاوانی فعلا نمیشه صد در صد مطمئن بود چون هر روز خبرهای مختلفی در مورد اون شنیده میشه!
حالا خوبه ناپولی لیونل مسی رو نداره وگرنه اونوقت دیگه می خواست چی کار کنه :دی
مصاحبه جنجالي بنيتس عليه مورينيو
بنيتس سرمربي تيم فوتبال ناپولي در مصاحبه اي جنجالي خوزه مورينيو را فردي ضد ارزشهاي تعريف شده در ورزش دانست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رافائل بنيتس سرمربي اسبق تيم فوتبال چلسي که در حال حاضر در تيم فوتبال ناپولي مشغول فعاليت است در مصاحبه اي جنجالي عليه خوزه مورينيو گفت: شخصاً موافق با افرادي نيستم که حاضرند به هر قيمتي که شده موفق به کسب پيروزي شوند. تربيت ما با آنچه که بيان کردم بسيار فرق کرده و متفاوت است.
بنيتس گفت: مورينيو جزو آن دسته از افراد است و بدون هيچ حد و مرزي همچنان به دنبال کسب موفقيت و پيروزي است و اين همان آسيبي است که به ورزش زده و خود را به يک فرد ضد ارزشهاي تعريف شده در ورزش مبدل کرده است.
باشگاه خبرنگاران
شورله به نظر می رسه خرید خوبی باشه و به مراتب خیلی بهتر از مارکو مارین که پارسال گرفتیم
با توجه به خصوصیاتی که داره حتی شاید بازی زیاد بهش برسه...
این مطلب کانون هواداران هم خوندنش می تونه جالب باشه:
هر آنچه که باید از آندره شورله دانستمدت ها اسم شورله را شنیدیم و شاید این باعث شده که او را بازیکنی شناخته شده بدانیم، با این حال قطعا کسی اطلاعات زیادی از این بازیکن جوان ندارد، پس شناخت کامل شورله می تواند مفید باشد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، امروز پس از حدود یک سال حاشیه و شایعات مختلف، سرانجام شورله رسما با قراردادی 5 ساله به چلسی پیوست.
این بازیکن 22 ساله،در 2 نوامبر 1990 در شهر لودوینگشافن آلمان متولد شد و فوتبال خود را از باشگاه محلی منطقه تولد خود آغاز کرد. شورله 184 سانتی متر قد و 74 کیلو گرم وزن دارد.
شورله همه کاره، می تواند به عنوان وینگر، مهاجم دوم و یا حتی مهاجم مرکزی بازی کند. یکی از بزرگ ترین نقاط قوت او این است که می تواند از کناره های زمین با سرعت بالای خود مدافعان حریف را کلافه کند. شورله در ضدحملات بازیکن بسیار ترسناکی می باشد. همچنین این جوان آلمانی میل زیادی به زدن گل های زیبا و دیدنی دارد.
شاید سوال این باشد که شورله چه چیزی به چلسی اضافه خواهد کرد، باید گفت که یکی از نقاط ضعف چلسی در فصل گذشته نداشتن یک وینگر تخصصی و مطمئن به جز ادن هازارد بود. علاوه بر این، شورله با حضور خود در ترکیب چلسی شکل و شمایل جدیدی به حملات چلسی خواهد داد. اسکار، خوان ماتا و ادن هازارد بازیکنانی هستند که بیشتر علاقه به بازی در عرض و بازی سازی دارند، با این حال شورله وینگری طول زن می باشد که با حرکات خود از گوشه زمین می تواند گره بازی را باز کند و فضای بیشتری برای دیگر بازیکنان چلسی نیز ایجاد کند. این باعث می شود که چلسی در مقابل حریفانی که از عمق دفاع می کنند مانند بازی های فصل پیش مقابل کوئینز پارک، ساوتهمپتون و ریدینگ دیگر به مشکل نخورد.
علاوه بر این ترکیب ادن هازارد شگفت انگیز با شورله سرعتی در کناره های زمین می تواند فوق العاده باشد و پیش بینی می شود که این دو بازیکن در طول بازی مرتب جای خود را با یکدیگر عوض کنند و باعث کلافگی حریف شوند.
آندره شورله بازیکن بسیار تکنیکی نیز می باشد، او در 34 بازی که در فصل گذشته برای بایرن لورکوزن به میدان رفت، به طور میانگین 3.2 دریبل موفق در هر بازی داشته است. این عدد برای ماریو گوتزه 3، برای دراکسلر 2.6 و برای آندرس اینیستا 2.2 می باشد! 78.7 درصد از پاس های شورله صحیح بوده اند که آمار بسیار خوبی برای یک وینگر به شما می رود.
شورله بازیکن بسیار شوت زنی می باشد، شورله به طور میانگین در هر بازی 3.6 شوت به سمت دروازه حریفان روانه کرده که از این نظر با فالکائو و رابین ون پرسی برابری می کند! تعداد شوت های وین رونی در هر بازی 3.2 می باشد که کمتر از آمار شورله محسوب می شود. شوت های شورله بسیار قدرتمند و کاری هستند و بارها گل های زیبایی از همین راه به ثمر رسانده است.
حال قصد داریم نگاهی کلی به پرونده این بازیکن بیندازیم: شورله فوتبال حرفه ای خود را پس از انتقال از باشگاه محلی اش به ماینز در سال 2009 آغاز کرد. او اولین بازی خود را در هفته اول فصل 10-2009 با لباس ماینز مقابل لورکوزن، باشگاه آینده اش انجام داد. او اولین گل خود را در دیدار مقابل بوخوم به ثمر رساند، او موفق شد در این بازی دو بار گلزنی کند تا عامل اصلی پیروزی 3-2 تیمش لقب بگیرد.
او در اولین فصل حضورش در ماینز موفق شد در 34 بازی 5 گل به ثمر برساند تا سهم به سزایی در کسب رتبه نهمی این باشگاه داشته باشد. پس از پایان این فصل و نمایش فوق العاده این جوان، لورکوزن اعلام کرد که با او قراردادی 5 ساله امضا کرده و در پایان فصل 11-2010 به این تیم خواهد پیوست.
در فصل 11-2010 که آخرین فصل حضور شورله در ماینز نیز محسوب می شد، این جوان آلمانی موفق شد در لیگ 15 گل به ثمر برساند تا اصلی ترین عامل کسب سهمیه لیگ اروپا توسط ماینز لقب بگیرد.
در آن فصل، شورله که به عنوان مهاجم وسط به میدان می رفت در هر سه بازی اول لیگ موفق شد برای ماینز گلزنی کند تا نشان دهد که علی رغم سن کمش آینده درخشانی پیش رو دارد و بازیکنی کلیدی محسوب می شود.
پس از انتقال به لورکوزن، شورله در همان بازی اول خود و در پیروزی 4-3 مقابل دینامو درسدن در ژرمن کاپ، گلزنی کرد.
اولین بازی شورله در لیگ برای او بسیار ویژه بود، او باید مقابل ماینز، باشگاه سابقش قرار می گرفت و در نهایت نیز لورکوزن در کمال تعجب با 2 گل از رقیب خود شکست سنگینی را متحمل شد.
اولین گل شورله با پیراهن لورکوزن در لیگ آلمان، در ماه اکتبر فصل 12-2011 و در تساوی 2-2 مقابل مونشن گلادباخ از راه رسید. چند روز بعد از این بازی نیز شورله اولین بازی خود در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا را تجربه کرد و در ترکیب لورکوزن برای دیدار مقابل والنسیا قرار گرفت.
در پایان آن فصل، شورله موفق شد در تساوی 1-1 مقابل هامبورگ، تساوی 3-3 مقابل هرتا برلین و پیروزی 1-0 برابر هوفنهایم گل های بسیار حساسی برای لورکوزن به ثمر برساند.
شورله در فصل اول حضور خود در لورکوزن، 40 بازی برای تیمش انجام داد و 9 گل نیز به ثمر رساند.
فصل دوم شورله در لورکوزن اوج کار این بازیکن جوان بود. او در این فصل بیشتر به عنوان یک سازنده تا گلزن ظاهر شد، با این حال باز هم گل های بسیار زیبایی به ثمر رساند. شورله در این فصل بیشتر به عنوان وینگر به میدان رفت.
اولین گل شورله در فصل 13-2012 در پیروزی 3-1 مقابل آگسبورگ از راه رسید و در بازی مقابل بایرن مونیخ، یک پاس گل حیاتی به هم تیمی خود اشتفان کیسلینگ داد تا تنها شکست قهرمان بوندس لیگا در این فصل را رقم بزند.
ماه نوامبر 2012 اوج درخشش شورله بود، جایی که این جوان آتیه دار در کمتر از 2 هفته موفق شد سه گل مقابل سه تیم به ثمر برساند.
در ادامه او موفق شد مقابل دوسلدوف و هوفنهایم دبل کند و به هر کدام دو گل به ثمر برساند تا بار دیگر ارزش های خود را نشان دهد.
در رده ملی، شورله پس از موفقیت در رده های سنی زیر 21 و 19 سال آلمان، توجه یواخیم لو را به خود جلب کرد و در نوامبر سال 2010 برای اولین بار به تیم ملی بزرگ سالان ژرمن ها دعوت شد و اولین بازی ملی خود را به عنوان بازیکن جانشین مقابل سوئد در دیداری دوستانه انجام داد.
شورله اولین گل ملی خود را در پیروزی 2-1 آلمان در ماه می 2011 مقابل اوروگوئه به ثمر رساند و پس از آن با به ثمر رساندن دو گل دیگر در مرحله انتخابی یورو 2012، یواخیم لو تصمیم گرفت تا او را در فهرست 23 نفره تیمش برای شرکت در یورو 2012 قرار دهد.
در یورو 2012 شورله در نیمه دوم پیروزی 2-1 مقابل دانمارک به جای لوکاس پودولسکی به میدان آمد و پس از آن نیز در نیمه نهایی مقابل یونان از ابتدا به میدان رفت. در آن بازی آلمان موفق شد 4-2 رقیب خود را شکست دهد و پس از آن با شکست 2-1 مقابل ایتالیا، از دور مسابقات کنار رفت. در این شکست تلخ شورله فرصت بازی کردن پیدا نکرد.
شورله در 24 بازی که برای تیم ملی آلمان انجام داده موفق به زدن 7 گل شده است.
آیا شورله خرید مورینیو بود؟ باید گفت که بله، مورینیو به این بازیکن علاقه زیادی دارد. درست است که از سال پیش، مایکل امنالو، مدیر فنی چلسی قصد به خدمت گرفتن او را داشت، ولی مورینیو در دیدار خداحافظی بالاک با شورله و رودی فولر برای انتقال این بازیکن مذاکره کرد، عامل اصلی این انتقال همانطور که خود شورله نیز گفته بود خوزه مورینیو بوده است که موفق شده امضا های نهایی را از مدیران سختگیر لورکوزن بگیرد.
شورله: می خواهم با چلسی قهرمان چمپیونزلیگ شوم
این ملی آلمانی که اولین خرید مورینیو در دومین مقطع حضورش در باشگاه رئال است، معتقد است که چلسی می تواند بار دیگر قهرمانی در معتبرترین رقابت های باشگاهی دنیا را جشن بگیرد.
سایت گل- آندره شورله، خرید جدید چلسی، که به تازگی از بایرلورکوزن به این باشگاه پیوست، قصد دارد بار آبی های لندن قهرمان چمپیونزلیگ شود.
این ملی آلمانی که اولین خرید مورینیو در دومین مقطع حضورش در باشگاه رئال است، معتقد است که چلسی می تواند بار دیگر قهرمانی در معتبرترین رقابت های باشگاهی دنیا را جشن بگیرد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" چمپیونزلیگ بزرگترین رقابت باشگاهی دنیاست و من به شدت در انتظار آن هستم.
امیدوارم که بتوانیم افتخاری که چلسی دو فصل قبل به دست آورد را تکرار کنیم. باید ببینم چه رخ خواهد داد اما ازاینکه در این رقابت ها حضور خواهم داشت، خیلی خوشحالم.
من فکر می کنم که تیم های انگلسی کیفیت لازم برای رسیدن به این عنوان را دارند و بازیکنان این تیم ها از انگیزه زیادی برای قهرمانی در چمپیونزلیگ برخوردارند.
فصل گذشته دورتموند و بایرن مونیخ خیلی خوب کار کردند؛ هر دو آنها تیم های بزرگی هستند اما امیدوارم فصل آینده شرایط متفاوت باشد. تیم های لیگ برتر همیشه مدعیان بزرگ قهرمانی در جام ها هستند."
پ.ن: اون قسمت بولد شده این خبر منو کشته! : دی
بعد انگلیس از بازی آلمانیا خیلی خوشم میاد، کم نمیذارن واسه تیمشون، امیدوارم شورله هم از اون آلمانی هایی باشه که فکرشو میکنم
یه آلمانی که خیلی دلم میخواست تو چلسی ببینمش شواینی بود،از اون بازیکناییه که نفس کم نمیاره، از اینور زمین به اونور زمین دنبال توپ میدوه، واقعا جنگندست
من بالاک رو خیلی دوست دارم.... خیلی طرفدار بازیش بودم...نقل قول:
آره شواینی همیشه دوست داشتم تو چلسی ببینمش.نقل قول:
اما کل بازیکنای آلمان یه طرف میروسلاو کلوسه یه طرف.
یادش به خیر جام جهانی 2002 ترکوند .
راستی مارین هم برای یک فصل به سویا رفت.
مدیر رم هم امروز گفته که دروسی میتونه بره.
رومئو هم احتمالا برای یک فصل به یکی از باشگاه های اسپانیا بره
ظاهرآ توافقات شخصی با کاوانی انجام شده اما هنوز اصل مطلب که راضی کردن دی لورنتیس برای آزادسازی کاوانی هست باقی مونده
خداییش 63 میلیون یورو زوره :n22: نهایتآ 40 تا کافیه دیگه :n17: