گویا رونالدو برزیلی این عکس رو در صفحه توئیتر خودش گذاشته، مرسی اراده!
Printable View
گویا رونالدو برزیلی این عکس رو در صفحه توئیتر خودش گذاشته، مرسی اراده!
تنها دفعه ای که بخاطر فوتبال گریه کردم روز خداحافظی رونالدو بود. چقدر دردناک بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرش های رونالدو به اندازه ای در بین فوتبالیست های دنیا منحصر به فرد است که می توان آن را با پرش های بهترین بسکتبالیست های NBA مقایسه کرد
سایت گل- کریس رونالدو با گل حساسی که در دیدار چهارشنبه شب مقابل منچستریونایتد به ثمر رساند، یکی از ویژگی های خارق العاده اش را به نمایش گذاشت. او در حالی که به نظر می رسد برای لحظه ای در هوا توقف کرده، با ضربه سری دیدنی دروازه داوید دخه آ را باز کرد. تصاویری که از زوایای مختلف از این لحظه گرفته شده، نشان می دهد که زانوی رونالدو در هنگام پرش، در کنار سر پاتریس اورا، مدافع منچستریونایتد قرار دارد. این یکی دیگر از ویژگی های منحصر فرد رونالدوست که حتی رقیب اصلی این روزهایش، لیونل مسی، نیز نمی تواند با او برابری کند.پرش های رونالدو به اندازه ای در بین فوتبالیست های دنیا منحصر به فرد است که می توان آن را با پرش های بهترین بسکتبالیست های NBA مقایسه کرد. براساس آزمایش هایی که دو سال قبل کمپانی کاسترول روی توانایی های فیزیکی او انجام داد، قدرت او در هنگام پرش، به اندازه قدرت یک "چیتا"ست. به این ترتیب او می تواند در هنگام پرش در جا 44 سانتی متر از سطح زمین جدا شده و با دورخیز، تا 78 می تواند می پرد که تنها 7 سانتی متر با میانگین بازیکنان NBA فاصله دارد.ماهیچه های ران و بالاتنه قوی رونالدو یکی از فاکتورهایی که به او در رسیدن به این رکوردها کمک زیادی می کند. به همین دلیل است که او معمولا اوقات زیادی را به کار با وزنه برای آماده نگه داشتن ماهیچه هایش سپری می کند.در واقع او در هر جلسه تمرینی به اندازه وزن 16 اتومبیل "تویوتا پیروس"، وزنه می زند. یکی دیگر جنبه های برنامه آماده سازی ویژه او، داشتن چربی بدنی کمتر از یک سوپر مدل است.او چگونه در هوا متوقف می شود؟پرش های رونالدو خیلی بلند است و همین باعث شده تا به نظر برسد که بیش از بقیه در آسمان می ماند. دکتر نیل اسمیت از دانشگاه چستر معتقد است دلیل اینکه احساس می کنیم رونالدو برای لحظاتی روی هوا باقی می ماند این است که او در نقطه اوج پرش اش، او پاهایش را جمع می کند و همین باعث می شود تا فرودش آهسته تر صورت بگیرد.
چه چیزی او را تا این اندازه ویژه کرده است؟بسیاری از ورزشکارانی که می توانند پرش های خیلی بلندی داشته باشند، به طور مادرزاد ماهیچه هایی قوی دارند که به آنها کمک می کند تا چنین پرش هایی داشته باشند. علاوه بر این، تمرینات درست از سنین کودکی و رژیم غذایی مناسب نیز تاثیر قابل ملاحظه ای در کسب این مهارت دارد. بازیکنان برای داشتن ماهیچه هایی قوی، غذاهایی حاوی پروتئین زیاد مصرف می کنند. ماهی، تخم مرغ و گوشت از وعده های غذایی اصلی آنهاست. قندها و کربوهیدرات ها قبل از انجام تمرنات ورزشی، انرژی مورد نیاز را فراهم می کند. به دلیل همین رژیم های سخت است که بدن رونالدو را با بدن یک سوپرمدل مقایسه می کنند. به دلیل همین شرایط بدنی مناسب است که او در هر فصل مسافتی نزدیک به فاصله مادرید تا لیسبون را می دود.
مصدومیت اوزیل چیه؟ که تو لیست بازی فردا نیست؟
دوستان تو تاپیک تیم رقیب 2 تا عکس از پرش های بازیکن160 سانتیشون گذاشتن که مثلا خیلی بلند پریده یکی فینال جام باشگاه های اروپا 3 تا 4 سال پیشه که کجکی پریده اونم با کلی زحمت
اونیکی نمیدونم برای کدوم ساله ولی فکرکنم کلا تو عمرش همین 2 بارو بلند پریده
آخه یکی نیست بهشون بگه پریدن الکی به درد نمیخوره
راستی من یه فیلم مستند دارم از توانایی های رونالدو ولی هر چقدر گشتم برای اون بازیکن 160 سانتی نبود
یعنی جزء دویدن کاره دیگه بلد نیست:n02:
کلا از اون دوستمون که باعث خندمون شد ممنونیم:n08:
مرسی بابت این پست منم مدتها میخواستم اینو بگم ولی هر دفعه به خاطر feedback منفی احتمالی بیخیال میشدمنقل قول:
حتی از توضیح دادن کلیپ این پرشها هم منصرف شدم
یه توضیح هم اضافه کنم که این آزمایشات رو شرکت کاسترول اشتباه نکنم زمستون پارسال انجام داد و کلیپش با اسم Cristiano Ronaldo Tested To The Limit منتشر شد (من فکر کنم همون اوایل انتشارش دانلود کردم که 24 فوریه هست تاریخ دانلودم)
آلونسو که از قبل مصدومیت خفیفی داشت و تازه از مصدومیت دراومده بود، بهش استراحت میخواد بده.نقل قول:
اوزیل هم فکر کنم صرفاً بخاطر استراحت بازی نمیکنه و کاکا فیکس خواهد شد.
دوستان مقایسه دو بازیکن ایرادی نداره، درسته که تو بعضی عکس ها نصف حقیقت رو بیان میکنن! اما خب در کل دلیل نمیشه ما با لحن تمسخر آمیز جواب بدیم.
دوستان رونالدو تاپیک جداگانه ای چون نداره دوستان لطف کنن هر چی فیلم تکنیکی ازش یا از بازیکنایه دیگه دارن بزارن!(یه جورایی به تیمم ربط داره خوب!)نقل قول:
ممنون
از لحظات دیدنی!
خیلی این لحظه رو دوست دارم!
دوستان یه اتفاق خیلی شاخ هم افتاده!
اونم اینه که نیمار به بارسا پیوست!:n27:
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینین ضرر نکردین!:n06:
*** بنا به درخواست دوستان ***
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
دانلود مستند فوق العاده دیدنی Cristiano Ronaldo Tested To The Limit
در این مستند شاهد این باشید که رونالدو چگونه قهرمان دوی صد متر را شکست می دهد ، اندازه ی یک بازیکن حرفه ای NBA می پرد ، در تاریکی گل می زند و چگونه محدودیت ها را از بین می برد .
فرمت فایل : Mkv
حجم فایل : 750 مگابایت
کیفیت : خارق العاده HDTV
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
منبع : مووی سنتر
================================================== ===============
طرفداران رونالدو این مستند رو به هیچ وجع از دست ندهید .
نقل قول:سلام علیکم و رحمت الله من جمیع الجهاتنقل قول:
من یه توضیحی در مورد خبرها بدم :
ببینید عمده ی بحث ها در انجمن در زمانهایی که تیم بازی نداره و مثلا در زمان بین دو فصل ، حول اخبار و حواشی تیم میچرخه /
حتی اگر خبری کپی پیست نشه بالاخره کاربرا مجبورن بیان و بگن مثلا در خبرها اومده که تیم میخواد فلان بازیکن رو بخره .
پس در واقع نمیشه تفکیک کرد و انتظار داشت خبر ها در تاپیک ها گذاشته نشه .
مورد بعدی اینکه همین خبرهایی که گذاشته میشه به پویایی انجمن کمک میکنه و مانع رکود تاپیکها میشه بعضا ،
نکته ی دیگه اینکه این خبر هستن که به بحث های تاپیکها جهت میدن ، مثلا الان بحث پرش رونالدو داغ هست و خبرهای مختلفی هم گذاشته میشه در این باره .
البته در مورد اینکه باید دقت بیشتری بشه روی خبرهایی که گذاشته میشه من هم کاملا با شما عزیزان هم عقیده هستم و از دوستان خواهش میکنم من بعد دقت بیشتری روی خبرهایی که ارسال میکنن داشته باشن /
و من الله توفیق :n16:
اره به قول دوست بالایی لازم به کل کل نیست .
من اینو میذارم میتونید از این مستند بفهمید مجهولات رو
حجم فایل : 750 مگابایت
کیفیت : خارق العاده HDTV
موضوع : مستند | ورزشی
خلاصه داستان :در این مستند شاهد این باشید که رونالدو چگونه قهرمان دوی صد متر را شکست می دهد ، اندازه ی یک بازیکن حرفه ای NBA می پرد ، در تاریکی گل می زند و چگونه محدودیت ها را از بین می برد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به شخصه اخبار رئال رو از همین تاپیک دنبال میکنم چون وقت گشتن تو این سایتای ورزشی رو ندارم . همینجا هم از دوستان تشکر میکنم که اخبار مهم رو در تاپیک قرار میدن :n16:
واقعا؟:n04:نقل قول:
سلام علیکم و رحمت الله من جمیع الجهات
دوست عزیز پست 1130 رو بخون :n02::n02::n02::n02:نقل قول:
عاغا دیشب سرهنگ بازی بارسا رو گزارش کرده ظاهرا :n19:
الان گل اومده و یه مقاله ی انتقادی نوشته ، خب البته ایرادی هم نیست و نقد به جایی هم هست ولی ای کاش وقتی باقی گزارشگر ها هم مشابه این صحبت ها رو در بازی رئال میکنن گل نادیده نگیره :n27:
آره...اتفاقا داشتم از شبکه ورزش بازیو میدیدم ُ سرهنگ حسابی از خجالت تیم بارسا در اومد و چقدر تیکه انداخت :دینقل قول:
خوب چه عیبی داره مزدک رو بزارن برای بارسا همین علیفر رو بزارن برای ما وقتی میبینند اینقدر مشکل به وجود میاد.
اینا هم دنبال دردسر میگردن ظاهرا....
البته گزارشگر های ایرانی همیشه رو مخ هستند حتی عادل...همیشه سعی میکنم از JSC Sports + بازیارو ببینم واقعا گزارشگر های انگلیسی با کیفیتی داره.
آره...
کلا خیلی اوضاع گزارشگرها خراب شده تو صدا و سیما!(مثل بقیه چیزاشون)
نه فقط از نظر فنی و کیفی...
بلکه با این حرفای بیخود و بی جا واقعا عصبانی میکنن طرفداران هر 2 تیم رو...
قدیم تر ها واقعا گزارشگرها جرات نداشتن حتی بگن طرفدار کدوم تیم خارجی هستند!چه برسه ایرانی!!!
ولی الان با بی خیالی صدا و سیما؛ترس همشون ریخته و هر چی تو دهنشون میاد رو روانه گوش ها طرفداران میکنن!!!!
حالا باز خوبه سرهنگ عزیز(که بدم میومد ازش ولی با اوضاعی که در بین گزارشگرهاس الان پیش من محبوب شده) فقط تو بازی هایی که یه طرف ماجرا بارسلوناس یا یه طرف ماجرا رئاله اینطوری گزارش میکنه!!!
عادل که تو برنامه ی 90 (که هیچ ربطی به فوتبال خارجی نداره) چپ و راست از بارسلونا و مسی میگه!!!
مزدک که بازی های لیگ کویت رو هم گزارش کنه باید حداقل چندبار اسم مسی و بارسلونا رو بیاره!!!
خیابانی که در حساس ترین لحظات بازی آرزو میکنه رئال گل بخوره تا بازی واسه آقا قشنگ تر بشه!!!!!!!:n24::n24:
و...............
گندشو در آوردن دیگه به خدا!!!
درست حسابی گزارش کنید دیگه!!!
همین ال کلاسیکوی آخر وقتی بازی 1-0 به صود بارسلونا داشت دنبال میشد؛من روی میز کارم نشسته بودم و داشتم گزارش کار،پرسنلم رو چک میکردم(از بس اعصابم خورد بود نمیتونستم تلویزیون رو نگاه کنم و فقط به گزارش بازی گوش میدادم)
بعد از چند دقیقه سرم رو آوردم بالا و زیر چشمی نگاه کردم ببینم دقیقه ی چنده بازیه یهو دیدم نوشته 1-1 ....!!!!!!!!!!
به خدا شاخ در آوردم!!!
اینقدر آروم گفته بود "توی دروازه؛گل برای رئال" که به خدا متوجه نشدم!!
از اونطرف هم حتما یادتونه که وقتی بارسلونا به گل رسید ابتدا،چطوری عربده میکشید و خوشحالی میکرد!:n24::n24:
وقتی رئال به گل رسیده بود ظاهرا مثل وقتی بود که جواد خان خیابانی بازی های ملی رو گزارش میکنه و تیم حریف به ایران گل میزنه و ناراحته و اصلا اعلام نمیکنه یا تو دلش اعلام میکنه بوده!!!!!:n23:
خب این درسته واقعا؟؟؟:n22:
بماند که بازی با سویا هر چی تیکه بود بار تیم رئال و مورینیو ی کبیر کرده بود!
مورینیو میخندید!آقا فتوا صادر میکرد که "که دیگه از این خنده های در بازی با بارسلونا خبر نیست"!
رونالدو گل میزد!آقا فتوا صدادر میکرد که "مسی فردا شب جبران میکنه گل های رونالدو رو"!
یعنی به خدا حاضر بودم به خودم بمب وصل کنم برم تو استودیویی که این داره گزارش میکنه منفجر کنم خودم و مزدک رو!!!!!:weird::weird::wac::wac:
این که درست نیس به خدا!!
صدمین حضور مورینیو در لالیگا روی نیمکت رئال
ژوزه مورینیو امشب مقابل رایووایکانو هدایت رئال مادرید را برای صدمین بار در لالیگا در دست خواهد داشت. غولهای مادرید دومین تیمی است که آقای خاص صدمین حضورش را در آن تجربه میکند. اولین تیم چلسی بود که مورینیو 120 بار در لیگ برتر روی نیمکت آن نشست. با وجود شرایط فعلی رئال در لالیگا (مکان سوم) آمار مورینیو به شدن بالا است: 99 بازی، 75 پیروزی، 13 تساوی و تنها یازده شکست. آمار تفاضل گل وی با 281 گل زده و 87 گل خورده، 198 است.
مورینیو در آگوست 2010 با تساوی بدون گل مقابل مایورکا کارش را در لالیگا شروع کرد؛ اما در تاریخ باشگاه رئال مادرید به عنوان چهارمین مربی با بیشترین پیروزی نامش را ثبت کرد.
پیروزی هفته گذشته رئال مقابل سویا در برنابئو باعث شد وی بالاتر از مولوونی، اسطوره این باشگاه قرار بگیرد.
ویسنته دل بوسکه (84 پیروزی)، لئو بینهاکر (89 پیروزی) و میگوئل مونوز (275 برد) بالاتر از او قرار دارند. مورینیو ششمین مربی رئال مادرید خواهد بود که صدمین حضورش را روی نیمکت این تیم در رقابتهای لیگ به ثبت میرساند.
با توجه به تعدا بازی باقی مونده در لالیگا انتظار میره مورینو رکورد دل بوسکه و بینهاکر رو در تعداد پیروزی بشکونه...
رئال مادرید - رایو والکانو
REAL MADRID
Lopez
Ramos, Pepe, Varane, CoentraoKhedira, Essien
Callejon, Kaka, Ronaldo
Benzema
RAYO VALLECANO
Ruben
Tito, Galvez, Amat, Casado
Fuego, Trashorras
Bangoura, Dominguez, Piti
Baptistao
هیگوآین و مودریچ و آربلوآ بازیو از دست دادن!
کاسیاس و آلونسو همچنان در حال ریکاوری!
په په و کاکا و کایخون میتونن بازی کنن تو بازی امشب!
بازی ساعت 23:30 به وقت محلی از شبکه ی ورزش صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
بازی برگشت کوپا این هفتس یا هفته بعده دوستان؟
آخ جون ......کاکا بازی میکنه ... من عاشق کاکا هستم... حیف افت کرده ...
متاسفانه بازی برگشت سه شنبه 8 اسفند هست و 4 روز بعدش شنبه یعنی 12 اسفند بازم رئال با بارسلونا بازی داره (( بازی برگشت لالیگا ))نقل قول:
و 3 روز بعدشم بازی برگشت با منچستر :n15::n15:
دوستان شبکه ی پخش تغییر کرد!
شد شبکه 3 ساعت 23:30
ترکیب رئال مادرید با حضور کاکا و موراتا :
دیگو لوپز - راموس - واران - په په - کوئنترائو - اوزیل - اسین - خدیرا - کاکا - رونالدو - موراتا
بنزما داره دوره های تنبیه رو میگذرونه :n10: :n09: :n02:
اوزیل هم مثل اینکه قراره بازی کنه...
کدوم تنبیه ؟؟؟ مگه اتفاقی افتاده :n13:نقل قول:
بازی رو بردیم انشاالله رونالدو هتریک میکنه:n10:
آره...عملکرد ضعیف بنزما و هیگواین...نقل قول:
نیمه اول که خوب بودیم فقط راموس خیلی الکی اخراج شد .
رونالدو هم اصلا تو بازی نبود همچنین اوزیل
راموس الکی اخراج شد .
موراتا هم خوب بازی کرد -- وقتی تعویض شد دلم واسش سوخت :n03:
گزارشگر بازی هم که فقط چرت و پرت میگفت
اول بازی : بازی کنی که خودش همه رو مصدوم میکنه الان خودش احساس ناراحتی میکنه (( منظورش راموس بود ))
چقدر شبیه خیابانی گزارش میکنه :n29:
اوزیل همچنین؟:n02: اوزیل که دوتا پاس گل داد :n10:نقل قول:
دلم واسه موراتا سوخت ، میتونست یه شب رویایی رقم بزنه ، اخراج راموس هم به نظرم درست بود ، اشتباه از خودش بود روی هر دو صحنه ولی داور هم سختگیری کرد:n27:
موراتا چجوری گل زد؟ من بازی رو نمیبینم
اوریل پاس داد داخل 18 موراتا هم شوت و گل :n02:نقل قول:
نیمه اول
راموس الکی اخراج شد .
موراتا هم خوب بازی کرد -- وقتی تعویض شد دلم واسش سوخت :n03:
گزارشگر بازی هم که فقط چرت و پرت میگفت
اول بازی : بازی کنی که خودش همه رو مصدوم میکنه الان خودش احساس ناراحتی میکنه (( منظورش راموس بود ))
چقدر شبیه خیابانی گزارش میکنه :n29:
------------
نیمه دوم هم اتفاق خاصی نیفتاد جز اعتراض مورینیو
تو همون صحنه داور باید کارت زرد رو میداد که مورینیو اعتراض کرد -- در حالی که خطای هند راموس رو سریع کارت زرد داد :n03:
رئال به دنبال بازيکن معروف به جانشين مسي
رييس باشگاه فوتبال رئال مادريد اسپانيا قصد دارد بازيکن کاتالاني را که به جانشين مسي مشهور شده است، خريداري کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزنامه اسپورت چاپ کاتالونيا نوشت فلورنتينو پرس قصد دارد خرارد دلوفو 18 ساله را به خدمت بگيرد.
اين بازيکن در حال حاضر در تيم ب بارسلونا عضويت دارد و پرس در ماه ژوئن براي خريد او با باشگاه بارسلونا وارد مذاکره خواهد شد.
قرارداد دلوفو که در تيم ملي جوانان اسپانيا نيز عضويت دارد ، با بارسلونا تا ژوئن 2014 اعتبار دارد.دلوفو اين فصل در 22 بازي دسته دو اسپانيا به ميدان رفته و 14 گل به ثمر رسانده است تا در صدر جدول گلزنان قرار بيگرد.
باشگاه هاي اسپانيول و منچسترسيتي رقيبان رئال براي خريد دلوفو هستند.
منبع : ورزش 3
داور یکم حالش خوب نبود ....در کل اصلا در رابطه با بازیکن ها نمیشه نظر داد چون وقتی تیم ۱۰ نفره شد اکثر بازیکن ها از پست ها و فعالیت های تخصصی خودشون تا حدود زیادی خارج شدند.
فقط کاکا خیلی خوب بازی میکرد و شدیدا به چشم میومد ...میتونست تو دوتا صحنه گل هم بزنه که موفق نشد.
رئال مادرید 2-0 رایو وایکانورئال مادرید به لطف 15 دقیقه طوفانی در شروع بازی ، در حالی که اکثر بازی را ده نفره بود ، توانست که تیم ششم جدول لالیگا را شکست دهد .
کاپیتان خرابکار !
شاید بتوان این جمله را به عنوان یک اصل پذیرفت که حریفان رئال فقط در صورتی می توانند هم سطح مقابل این تیم بازی کنند که حداقل یک بازیکن کمتر داشته باشد . در حالی که با شروع طوفانی ، انتظار می رفت که رئال مادرید ، حریف را در هم بکوبد ،
اشتباه سوال بر انگیز راموس باعث ملالت آور شدن این نبرد شد .
سرجیو راموس کاملا کودکانه عمل کرد و در حالی که رئال دو گل پیش بود ، دو کارتی را گرفت که دریافتش از بازیکنی بین المللی همچون او بیشتر شبیه به یک شوخی بود . هر چند که جدا از اشتباهات بچگانه او ، مشخص نبود که چرا مورینیو پس از اخراج شدنش نیشخند زد ، چرا که طبیعتا اخراج بازیکن خودی که خوشحالی ندارد ! شاید پس از تنبیه بنزما ، کاسیاس ، دی ماریا و ... حالا باید انتظار جنجالی دیگر را کشید . اما شاید بیشترین لطمه از این اشتباه راموس را موراتایی دید که فرصتی طلایی برای درخشش بدست آورده بود اما کاپیتان دوم رئال نگذاشت که این بازیکن شب رویایی خود را با زدن گلهای بیشتر ، تکمیل کند و تور دروازه حریف را بیشتر به لرزه در بیاورد . استفاده از جانشین خلف رائول در ترکیب نشان می داد که مورینیو اصلا از عملکرد پیشی ملوس خود ، کریم بنزما راضی نیست ، بازیکنی که در بازیهای اخیر در حد یک بازیکن محلی ظاهر شده بود و در حالی که فکر می کرد که در غیاب هیگوائین حضورش در ترکیب قطعی است ، با نیمکت نشینی حسابی ضدحال خورد .
رئال بازی را طوفانی شروع کرد و بالاخره روی پاس تماشایی اوزیل ، این موراتا بود که راه گلزنی را به هیگوائین و بنزما نشان داد و به آنها اثبات کرد که بد نیست که گهگاهی به جای توپ لو دادن و دویدن بی مورد در زمین ، گل بزنند . چند دقیقه بعد ، راموس که در پست دفاع راست بازی می کرد خطا گرفت تا روی ارسال خطا توسط اوزیل ، با ضربه سرش گلزنی کند .
اما راموس در یک دقیقه دو کارت زرد گرفت تا رئال ناچار شود که 72 دقیقه را ده نفره بازی کند . مورینیو نمی خواست بازیکنانش را خسته کند و به همین علت موراتا را قربانی کرد تا با ورود آلبیول ، رئال مادرید هفت عنصر تدافعی و سه عنصر تهاجمی داشته باشد و فقط به ضد حملات دل ببندد .
همان طور که پیش بینی می شد ، بازی پس از این صحنه کاملا خواب آور بود . کریستیانو ، کاکا و اوزیل که عناصر هجومی بودند سعی می کردند که از ضد حملات بهره ببرند اما انگار باقی بازیکنان دستور اکید داشتند که جلو نیایند و همین باعث شده بود که شبی که می توانست تبدیل به یکی از شیرین ترین بازیهای فصل رئال شود با یک بازی کسالت بار خاتمه یابد .
در نیمه دوم نیز همین روند ادامه داشت اما خستگی بازیکنان رئال با توجه به این که چند روز قبل هم بازی سختی مقابل منچستر داشتند ، باعث شد که رایو آزادانه تر حمله کند البته تیم مورینیو با ارائه یک بازی بسته ، سعی در حفظ نتیجه داشت که به خواستش هم رسید و رایو با این که توپ و میدان را در اختیار داشت ، نتوانست که موقعیتی چندان جدی روی دروازه رئال ایجاد کند .
به هر صورت همین که رئال توانست که فاصله اش با دو تیم بالا سرش در جدول لالیگا را حفظ کند و سه امتیاز به اندوخته هایش بیافزاید ، جای تحسین داشت هر چند که ای کاش راموس ، هواداران را از دیدن یک جشنواره گل محروم نمی کرد .
راموس پس از گلی که پیش از اخراجش زد ،
به سمت دوربین رفت تا خالکوبی روی دستش بود را نشان دهد .
این خالکوبی اسم مادرش بود .
سرخیو راموس ملی پوش ، دیشب در 44 ثانیه دو کارت زدر گرفت تا رکوردی در این زمینه کسب کند:n26:
مرجع اخبار رئال
گفته می شود رئالی ها سخت در تلاشند تا با پشت سر گذاشتن بایرن، گرت بیل را به برنابئو ببرند؛ این در حالی است که تاتنهام برای فروش او مبلغی در حدود 50 میلیون یورو در نظر گرفته است
سایت گل- گرت بیل، ستاره تاتنهام، معتقد است کریس رونالدو بازیکن کامل تری از لیونل مسی است.این ستاره ولزی که در رقابت های این فصل از آمادگی بسیار خوبی برخوردار است و تاکنون توانسته 13 گل برای تاتنهام به ثمر برساند، مورد توجه باشگاه هایی مانند رئال مادرید و بایرن مونیخ قرار دارد.او در گفتگو با خبرنگاران در پاسخ به این سوال که از بین مسی و رونالدو، کدام یک را انتخاب می کند، پاسخ داد:" شخصا رونالدو را ترجیح می دهم.او یک بسته کامل است. او قوی است؛ سرعتی است، می تواند سرزنی کند و پا به توپ به قلب دفاع حریف بزند. واضح است که نمی توانید در مورد مسی نکته منفی ای بگویید اما اگر قرار باشد یک فوتبالیست کامل را انتخاب کنیم، رای من رونالدو است."گفته می شود رئالی ها سخت در تلاشند تا با پشت سر گذاشتن بایرن، گرت بیل را به سانتیاگو برنابئو ببرند؛ این در حالی است که تاتنهام برای فروش او مبلغی در حدود 50 میلیون یورو در نظر گرفته است.
دستیار مورینیودر رئال مادرید در کنفرانس خبری پس از بازی تیمش مقابل رایو شرکت کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - بعد از برد 0-2 رئال مادرید مقابل رایو وایوکانو، این آیتور کارانکا دستیار ژوزه مورینیو بود که در سالن کنفرانس خبری حاضر شد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد.متن صحبت های اورا دراینجا مطالعه کنید:
*اخراج سرخیو راموس: مثل همیشه است. قبل از آن هم می دانستیم که آن اتفاقی که بارها افتاده بود، باز هم می افتد و اصلا ما را متعجب نکرد. خیلی حیف شد که در چنین بازی ای که اینقدر زیبا کار را شروع کرده بودیم این اتفاق ررخ داد.
محتوای مخفی: ادامه
مدافع جوان اسپانیایی به انتقاد از عملکرد داوری بازی یکشنبه شب پرداخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - سرخیو راموس، مدافع باتجربه رئال مادرید در پایان بازی تیمش مقابل رایو وایه کانو که با برد 0-2 کهکشانی ها همراه بود به شدت از پاراداس رومرو، داور مسابقه که با دادن دومین کارت زرد به او در دقیقه 17 بازی، او را از زمین مسابقه اخراج کرد، به انتقاد پرداخت.او در بخش دیگری از صحبت هایش در مورد انتقادات مورینیو که راموس را مقصر گلزنی ولبک در بازی یونایتد-رئال دانسته بود، واکنش نشان داد
راموس که در این بازی دو بار از داور کارت زرد گرفت و در نهایت با کارت قرمز مجبور به ترک زمین مسابقه شد در بازی بعدی تیمش در ورزشگاه ریاسور نیز غایب خواهد بود. در اینجا می توانید متن صحبت های او را به گزارش آ.اس مطالعه کنید:
محتوای مخفی: ادامه
مرجع اخبار رئال هم زده رو دست مارکا از فرط عناد با مورینیو !نقل قول:
امیدوارم مورینیو برخوردی به مراتب شدید تر از بازی سیتی با این یار غار کاسیاس داشته باشه تا اینطوری تیم رو به حاشیه نکشونه ؛ اگه مورینیو نتونه این جو رو کنترل کنه این باند کاسیاس تیم رو نابود میکنن و در آینده هر مربی ای که بیاد رو زمین میزنن ...
دیشب بازی رو خوب شروع کردیم اما حماقت راموس باعث شد تماشای بازی عذاب آور بشه و تو اکثر دقایق تو زمین خودی مشغول به دفاع باشیم.
در مورد راموس من واقعا نمیدونم چی بگم. اینقدر پررو هست این بشر که هر بار گند میزنه تو مصاحبه بعد از بازی جوری حرف میزنه انگار از همه طلبکاره. امسال در حد یه مدافع درجه 3 هم ظاهر نشده و الان بدون هیچ شکی بدترین مدافع تیم هست. اگه یکی مثل آلبیول اینقدر سوتی داده بود الان آبروش رو برده بودیم ولی آقای راموس چون اسمش راموسه هرکاری بخواد میکنه و کسی صداش درنمیاد. امیدوارم مورینیو یه برخورد سخت باهاش بکنه و واسه چند بازی هم که شده بزارتش رو نیمکت.
در مورد بازی زیاد چیزی نمیشه گفت. گلزنی موراتا خوشحال کننده بود و از لحاظ آماری 2تا پاس گلی که اوزیل داد نکته مثبت این بازی بود. تو خط دفاع واران بازم عالی بازی کرد و اسین هم تو خط هافبک نمایش خوبی داشت. لوپز هم مطمئن ظاهر شد تو دروازه. اما چیزی که بیشتر از همه منو متعجب کرد آمادگی بدنی کاکا بود که تا وقتی تو زمین حضور داشت همش در حال رفت و امد بود. منچستری ها کلا خاطره بسیار بدی از کاکا دارن و اگه بتونه روز بازی با منچستر رو فرم باشه میشه ازش استفاده کرد.