انگیزه می خوام
شدید ساعت مطالعم افت کرده
:n03::n03::n03:
Printable View
انگیزه می خوام
شدید ساعت مطالعم افت کرده
:n03::n03::n03:
انگيزه ميخواي ؟؟نقل قول:
اوكي . چطوره بهت بگم ساعت مطالعه همه افت كرده ؟ اصلا نگران نباش . من سه چهار روز حتي يه خط هم نخوندم .
انگیزه میخوای بایس بری بشینی در مدرسه تیزهوشان شهرتون بچه زرنگاشو نیگا کنی انگیزت تا یه هفته جوره.:n09:
میتونی از موسیقیهای امید بخش هم استفاده کنی مثل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا همش مقطعی هستش هر دفعه بایس یه کار کنی.
من خودمم همینطوریم ولی اگه شهرتون کتابخونه داره برو .
هرچند واقعا باید خودت توی خودت عزمتو پیدا کنی
(اینا حرف من نبود حرف یه نفر بود که خودش مشاوره و من ازش این سوالا رو پرسیدم .)
شما انگيزه نداري من جاي مطالعه!خلق الناس عامل موفقيتش خانوادشه منم عامل بدختيم خانواده ام خواهند بود گويا:n02:كتابخونه هاي شهر
همكه صندلياش اكثرا خاليه منتهي كيف و دفتر و كت و شلوار گذاشتن اگر يه زماني سراغشون رسيد و خسته شدن بشينن آخه من نمي دونم
كتابخونههم جاي لات بازيه:44:حالم داره بهم ميخوره البته فصل امتحانات انقدر شلوغه(البته اگر خوش بين باشيم و سرماي سيبري رو در
نظر نگيريم شده پاتوق:45: فصل سرما!) هركاري انجام ميدن غير از درس خوندن ديشب كتابخونه بودم هر هر طرف داشت ميخنديد نفهم بي
شعور!!يا با صداي بلند داشتن حرف ميزدن انقدر اعتراض كرديم تا خفه شدن رفت اونورتر بازم صداشون اذيت ميكرد!!اونم كتابخانه مركزي تبريز!
خودمم متوجه هستم وقت داره ميگذره ولي بدبختانه كاري از دستم برنمياد من اون همت رو دارم ولي گويا موانع سخت تري از كنكور داشتم و
دارم وگرنه حال و روزم اين نبود!اميدوارم شما قدر امكاناتي رو كه دارين بدونين!!من كه بدبخت شدم رفت:n02: البته هنوز 5 ماه مونده!كه خيلي خيليم نيست كمه!:n16:
مرسی از همه ی دوستان
:n16:
من یکی که دقیقا عین تو امنقل قول:
بعد که بهشون میگی ساکت باشین خودشون میگن مگه ما وسه مامان باباهامون چیکار کردیم.
حالا درسخوندن به کنار .نمیذارن حتی بخوابیم که بتونیم درس بخونیم.
کتابخونه های شهر ماهم دقیقا عین شهر شمان بعدشم صندلیهاش یه طوریه که نگو و نپرس.
شلوغیش هن که به کنار.خداشاهده جفت یه پارکیه کتابخونه اصن پرش پشه هست ینی این مگسا رو مخن.
دوستان به ترتیب برای دندون و پزشکی و دارو باید چه رتبه ای اورد؟ (سراسری)
ای بترکه این فصل 6 زیست دوم :n27:
الان بیشتر از یک هفته است رو این فصل قفل شدم خیلی وقتم گرفت
ولی انصافا بد جور فول شدم :n02:
زیست از روی چی میخونی؟منیه بار کتاب رو میخونم بعد میرم سراغ درسنامه خیلی سبزنقل قول:
من تست هاي عالي پور رو هم ميزنم . انتشارات همگامان . اونم خيلي خوبه . توي زيست بيشتر تست زدن مهمه و تمرين براي وصل كردن مباحث مختلف كتاب به همديگر . . . .نقل قول:
ناجور ترين قسمت زيست " پروتئين سازي " هستش . منم تقريبا يه هفته گيرش بودم . . . .نقل قول:
من اول کتاب رو می خونم کامل همین فصل 6 مثلا سه قسمت کردم هر قسمتش هم حدود 3-4 ساعتی طول کشیدنقل قول:
بعدم رفتم سراغ تستای آرام فر انتشارات تخته سیاه هم تستاش میزنم هم پاسخ تشریحیش کامل می خونم
برا همین زیاد طول می کشه ...
چون زیست یبار کامل باید مطالب فهمید بعد فقط مرور مرور مرور هر چی می تونه ادم باید مرور کنه تنها راهش اینه به نظرم
به نظر من تو زیست فقط مرور مرورنقل قول:
اتفاقا اون قسمت پروتئین سازی زیاد سخت نیست
به شرط این که یه پایه ای از ژنتیک باشه و مفاهیم پایه رو دونست وگرنه اره یکم سخت میشه
سلام به همگی
من دنبال یه دبیر میگردم قبلا که تو قلم چی بوده اسمش افشین نبیءی هست
بچه ها اگر ازش سراغ دارین بهم بگییییییییددباهاش کار مهم دارم
مرسی از همتون
اگر بدونین کجاست انقدر خوشحالم میکنییین
سلام ، اگه کسی شماره ای از دفتر مشاوره ی آقای دیبازر داره لطفا برام بفرسته.
این موج 2 رو نشر الگو برای چی اینطوری گفته؟؟
فکر می کنم خیلی بالاتر از سطح کنکور باشه والا پارسال از کانون آبی خوندیم خیلی راحتر بود:n04:
دوستان من دوتا سوال دارم
یکی زبان فارسی تو کتاب رمزینه میگه تنوین رو جزء تکواژ باید حساب کرد اما تو کتاب نشر الگو میگه تنوین تکواژ نیست
بالاخره تکلیف چیه ؟؟
یکی هم زیست
من زیست دوم چاپ 91 رو دارم تو کتاب گفته گلبول های قرمز در مغز استخوان ساخته میشه و گلبول سفید در مغز قرمز استخوان
اون وقت تو کتاب انتشارات تخته سیاه برا دکتر ارام فر میگه گلبول قرمز در مغز قرمز استخوان ساخته میشه
کدوم درسته ؟
بخصوص دوستانی که کتاب زیست دوم چاپ 89 رو دارن کتاب چی نوشته ؟
در مورد زبان فارسی منم راهنمایی میخواستم. گویا 20٪ هستش. آیا میشه این 20٪ رو با خیال راحت ازش مطمئن شد؟؟
+
ای بابا انگار همه زیستن اینجا فقط!
هنر فقط خودمم :n18:
والا تک واژ رو از سال پیش یادم نمی یاد...نقل قول:
اما زیست:
می دونی که استخوان خودش یک نوع بافت پیوندیه که مغز قرمز استخوان هم یک بافت پیوندی حساب می شه (فصل 8 زیست دوم رو نگاه کن) این بافت پیوندی (مغز قرمز استخوان) گلبول قرمز می سازه...(البته در کتاب فصل 6 گفته که در جنینی کجا ساخته می شه
اما گلبول سفید کجا ساخته می شه؟
اما مغز زرد استخوان گلبول های سفید رو می سازه البته در کتاب ذکر شده که آگرانولویست ها بیشتر در مغز زرد استخوان ساخته می شوند که کاملا درسته یعنی آگرانولویست ها که گلبول سفیدند در مغز استخوان ساخته می شود + در گره های لنفاوی هم تکثیر و هم مستقر می شوند.
نقل قول:
دوست عزیز شما من رو یاد کنکور سال پیش انداختی :(
2 تا تست زبان فارسی زدم
بنظرم خیلی راحته بجز تست تکواژ اون رو هم با نشر الگو یاد گرفتم زیر تکواژ خط می کشیدم بعدش می شمردم که یهو وسط کنکور شمردن رو قاطی کردم:n03:
شما که هنری کارت خــیلی سختره چون بعضی تستاش واقعا سخت بود مثلا یکیش بود یک متن بت داده بود و پرسیده بود که با کدوم از متن های گزینه تعداد تکواژ برابره!!!
ولی برای تجربی ریاضی (لااقل این چند ساله) تکواژ آسون بوده
مرسی اما ببین من کتاب چاپ 91 رو دارم دقیقا ذکر کرده که گلبول های سفید در مغز قرمز استخوان ساخته می شوندنقل قول:
در مورد گلبول های قرمز هم بله اون کیسه زرده و ... درسته اما تو خود متن کتاب ذکر شده در مغز استخوان ساخته می شن و توضیح دیگه ای نداده توی فصل 6 ام
برا همین یکم گیج شدم
پس با این حساب باید کتاب زیست 89 رو ببینم چنین چیزی گفته یا نه...نقل قول:
خیلی راحته منتها یه دونه کم یا زیاد بشمری کلا جواب رو غلط میزنی (گزینه ها هم کاملا نزدیکه معمولا) و درصد منفی میگیرینقل قول:
مخصوصا اینکه بعضی نکات ریز هم درش هست آدم نمیدونه آیا واقعا میتونه اینا رو 100٪ مطمئن بشه که هر سوالی اومد با اطمینان و خیلی سریع جواب بده
با سلام خدمت تمام دوستان و مدیران سایت مخصوصا این تاپیک
از الان بگو لطفا قر بهم نزنید دلسردم نکنید
من الا همین هفته میخوام استارت درس خوندن برای کنکنور سراسری زبان 92 بزنم
اصفهان هستم دل میخوتد دانشگاه اصفهان دولتی قبول بشم شاغلم هستم
پنج سال از درس و کتاب دور بودم هیچ یادم نیست اما یادگیری واقعا خوبه ضمنا چون فنی حرفه ای بودم دارم پیش دانشگاهی رشته انسانی پاس میکتم بصورت داوطلب ازاد
5 درس ریاضی . زبان انگلیسی. تاریخ . معارف . علوم اجتماعی با نمرات نسبا خوب برای من تازه درس خون ولی معمولی و با روش روخونی و جزو و فیلم
اموزشی قبول شدم
5 درس زبان فارسی . ادبیات . عربی . جغرافیا ... برای خرداد باید امتحان بدم
انشااه اخر بهمن که سایت باز شد میخوام برای کنکور زبان 92 ثبت نام کنم
یک سوال بزرگ مهم دارم از کجا شروع کنم
چی بخونم
چه کتابی بخرم
عمومی بخونم یا تخصصی زبان انگلیسی یا باهم بخونم
منتظرم....
چه ساعاتی بخونم بهتره
واقعا نمی دونم چکار کنم
چند تا سوال کلی دارم
1-منابع کنکور تجربی 92
2-حذفیات نسبت به سال 87
اگه کتاب هات مال سال 87 هستن هیچکدوم از کتاب هات به دردت نمیخورن از معارف و ادبیات گرفته تا زیست و فیزیک و شیمی همگی تغیرات زیادی داشتن.
برو کتاب های دوم سال 89 یا از اون به بعد رو بخر برای سوم هم سال 90 که راحت میتونی گیر بیاری و برای پیش هم کتاب های امسال رو از دبیرستان های غیرانتفایی میتونی بخری.
اگه هم فقط حذفیات رو میخوای بدونی میتونی کتاب ها رو دانلود کنی
emad 91 لطف کنید بگید کدوم صفحه گفته گلبول سفید رو مغز قرمز هم می سازه؟
(کتاب 91 رو ای اینجا گرفتم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه دروس رو باید بخونی چه تخصصی چه عمومینقل قول:
برو از الان برای آزمون های جامع گزینه دو یا سنجش ثبت نام کن.
برای ادبیات این کتاب ها رو بخر :
کلک معلم برای سال دوم و سوم و پیش
دریافت برای زبان فارسی
کتاب های موضوعی خیلی سبز
قرابت معنایی انتشارات دریافت
برای معارف :
فقط گاج ( اگه کتاب گاج رو بگیری دیگه نیازی به تهیه کتاب های درسی سال دوم و سوم و پیش نداری برای معارف )
خیلی سبز هم تست های تالیفیش خوب هستن برای معارف
برای زبان :
سال سوم و پیش دانشگاهی انتشارات مبتتکران- دکتر انار شهابی
درک مطلب انتشارات خیلی سبز و مبتکران و شبقره ( مبتکران رو یگیری نیازی به اون دوتای دیگه نیست )
نگران هم نباش اگه درست حسابی بخونی وقت کافی داری من پارسال از آخرای دی خوندم و پزشکی قبول شدم. رتبم طوری بود که حتی میتونستم دندونپزشکی هم قبول بشم.
سلامنقل قول:
بنده راجع به زیست اطلاعی ندارم اما معمولا مشکلی که در پیدا کردن تعدا تکواژ ها برای داوطلبان پیش میاد اینه که در بسیاری از مواقع تکواژ سوم شخص و کسره ی بعد از اسم رو در نظر نمیگیرند.
به عنون مثال کلمه ( است) وقتی که در جمله قرار میگیره یک تکواژ سوم شخص هم داره مثلا جمله ی زیر:
عاقل کسی است که.....( است اینجا دو تا تکواژ داره که یکیش مربوط به شناسه سوم شخص مفرد هست ) ( که به صورت تهی نمایش میدن)
یا در بسیاری از فعل ها داوطلبان فراموش میکنن که شناسه اون رو هم تکواژ حساب کنند
به عنوان مثال در جمله زیر:
فرزند از والدینش درس های فراوانی را می آموزد ( اینجا خیلی ها فراموش میکنن که شناسه رو تکواژ حساب کنن)
برای پیدا کردن واج هم کافیه که کلمه مورد نظر رو به صورت لاتین بنویسید تعداد واج ها مشخص میشه ::> محمد :: لاتین :: mohammad :: تعداد واج ::>8
همچنین برای اینکه بتونید از پس سوالات آثار و کتاب های نویسندگان به خوبی بر بیایید باید حتما آخر کتاب ادبیات قسمت فهرست نام های کسان و... کامل و با دقت بخونید
سوال این بخش در یکی از سال ها اینطوری بود :
پدید آورندگان آثار ...و...و...و....و.... به ترتیب نویسنده کتاب های ...و...و...و.....و.... میباشند.
با سلامنقل قول:
در مورد تکواژ بودن یا نبودن تنوین خدمت شما عرض کنم که بین بسیاری از مدرسین زبان فارسی اختلاف وجود داره که آیا تنوین تکواژ حساب میشه یا خیر؟
به همین خاطر ممکنه در چند کتاب مختلف شما نظرات مختلفی رو درباره تنوین مشاهده کنید!!
اما حقیقت این هست که در بسیاری از مواقع تنوین میتونه تکواژ باشه و در بعضی از مواقع هم خیر..!( برخی از اساتید از اونجایی که تنوین از نشانه های قید ساز فارسی هست اون رو تکواژ به حساب میارن!)) به عنوان مثال کلمه معمولا قید هست! این کلمه میتونه به این صورت هم نوشته بشه (بطور معمول ) که اینجا تنوین یه تکواژ به حساب میاد. ( و از اونجایی که در زبان فارسی معمولا کلماتی که تنوین دارند قید هستند پس شما تنوین رو هم تکواژ حساب کنید اما توجه داشته باشید که کلمه مورد نظر حتما قید باشه)
سلام
به نظرتون چه کتاب کمک اموزشی واسه زیست خوبه؟:n26:
زیست سال دوم : خیلی سبز و مهر و ماه خوبننقل قول:
زیست سوم گاج و خیلی سبز و مهر و ماه خوبن
زیست پیش 1 : تخته سیاه و خیلی سبز
زیست پیش 2 گاج و خیلی سبز
ژنتیک هم تخته سیاه
اگه توی آموزش مفاهیم هم مشکل داری DVD های کمک آموزشی باید تهیه کنی
سلام ، کسی شماره ی دفتر مشاوره ی آقای دیبازر رو داره؟
برای ازمون گزینه دو یا سنجش کجا باید ثبت نام کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گزینه 2 هم سرچ کن
سلام ببخشید یه سوال من کنکور سراسری تجربی میخوام امتحان بدم و میخوام اگه قبول نشدم عمران رودهن برم و میتونم برم عمران ؟ در صورتی که تجربیم . اخه بدون کنکور هست رودهن . مرسی برا جواب :n27::n05:
رشته های عمران بدون کنکور رو می تونید ولی اون آزاد هایی که با کنکور هستن رو خیرنقل قول:
اقا دمت گرم خدایی خوشحالم کردی دعات کردم :n02: بعد کی باید ثبت نام کنم این عمران روو ؟نقل قول:
نقل قول:
اگر پیش رو می خونی الان نمی تونی ثبت نام کنی باید صبر کنی مهر 92 بری ولی دقت کن رشته بدون کنکور باشه!
الان که پیش میخونم بعد که من مهر 92 ثبت نام کردم کی دانشگاه میرم ؟؟؟ اره دیگه عمران رودهن بدون کنکور هست . بعد الان یه ثبت نام دارن مبکنن گفتن تا شنبه وقت دارین اون که نیست دیگه ؟ کارشناسی بدون کنکور یه چیز تو این مایه ها بود و مرسی اینارم جواب بده ممنون :n12::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n20:نقل قول: