یه سوتی عجیب از بازی...من تو کریر بودم که مهاجمم (توماسو روکی)گل زد...اما گلو نوشت به حساب مدافع حریف...در حالیکه مدافع حریف توبو حتی لمس هم نکرد:))
Printable View
یه سوتی عجیب از بازی...من تو کریر بودم که مهاجمم (توماسو روکی)گل زد...اما گلو نوشت به حساب مدافع حریف...در حالیکه مدافع حریف توبو حتی لمس هم نکرد:))
سایت اسکید رو یه پست جدید گذاشت
ولی قسمت Crack onlu نوشته wait
این نسخه ای که گذاشته یعنی کرک شده هست یا باید صبر کنیم قبلی رو که دانلود کردیم واسه اون کرک بده؟
دوستان توی فیفا 13 فقط انگار در حالت career میتونیم از بازی کنی که خودمون ساختیم استفاده کنیم و جای دیگه هم achivment نداره !!!!! درسته ؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید .
در ضمن تو تیم های ملی ایران و نداره !؟؟ یا مشکل از بازی منه ؟
نه مشکلی از بازی شما نیست فیفا13 تیم ملی ایران رو ندارهنقل قول:
سلام ....من ان بن شدم...البته حدس می زنم...چون با اون گیمیر تگی که 2 سال قبل بن شده بودم الان راحت رفتم تو لایو و ACCEPT کرد و فقط چند تا بند و ماده ی جدید بیشنهاد داد هم منم اکسبت کردم...الان یه سوال...من رفتم فیفا 13 و گفت اگر میخوای از قابلیت انلاین بهره ببری باید 800 تا بوینت بگیری...اما یه مهلت مجانی دو روزه داد...قبول کردم..بعد که برم ONLINE FRIENDLIES بزنم گفت گیمیر تگ شما این قابلیت فعلا نداره که از این گزینه استفاده کنید...چون بوینت ندارم این بیام رو داد؟
نه بابا فيفا صد سال ديگه هم ايران نميزارهنقل قول:
تحریمیم دیگه:31:نقل قول:
اکانت گلد داری؟نقل قول:
یه تصویر جالب از تاپیک بقلی :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا مسعود جان منم همین اعتقادو دارم،الان هم از بازی کردن فیفا 13 نهایت لذتو میبرم،ولی بحث اینجاس که فیفا خودش توقع ها رو برده بالا و بالاتر و ایت باعث میشه انتظارا بازم بره بالاترنقل قول:
یعنی دیگه با عالی هم نمیشه راضی شد،توقع فقط اعلا بودنه
اوه . این عکس تازه داره اینجا میاد ؟ توی فروم های دیگه هم دیده بودم امروز و معلوم شد فتوشاپه .نقل قول:
نه بابا؟؟؟؟؟؟از کجا فهمیدی ؟؟؟این که تابلوه فتوشاپهنقل قول:
چرا انقدر داستان دار شد کرک این فیفا؟!!!
از قبل داشتم...چون گفت تريال دو روزه رو ميتونيوكار كني..اما جالبيش ابنه كه اون ٤٠٠ تايي رو كه از قبل داشتم هنوز تو اكانتم نگه داشتن...٤٠٠ تا بوينتو از قبل گذاشته...
اینی که شما میگی پوینت هست،من پوینت رو نمیگم،میگم اکانت گلد دازی؟نقل قول:
برای انلاین بازی کردن بازی باید اکانت گلد داشته باشی و 800 پوینت هم بدی...(ول همونطور که گفتی دو روز اول مجانیه و 800 پونت لازم نیست بدی) ولی باید اکانت گلد باشی در هر صورت!
داداش بازی رو نمیفروشن که اگرم برا فروشم گذاشته باشند کرک نیستش یعنی اون فایلی که شما میخواید بازی رو بوسیله اون اجرا کنی -- نشده و هنوز رمز گذاری شده و بازی رو اجرا نخواهد کرد. اگه تونستی به هر دلیلی بازی رو بریزی رویه هارد کامپیوترت نمیتونی اجراش کنی پس باید منتظر بمونی مثله خیلی از ماها تا اون فایله اجرایش که کرک بازی نام داره بیادش رویه شبکه اینترنت بعد دانلودش کنی و کپیش کنی دقیقا همون جایی که فایله اصلیش هست تا بتونی بازی رو هم اجرا کنی. اوکی؟ امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برات بخوبی توضیح داده باشم.نقل قول:
نقل قول:
اوکی دوست عزیز ......... کامل فهمیدم ......... ممنون بابت وقتی که گذاشتی :11::10:
7 ساعت پیش نسخه PSP امده بود :
FIFA_13_EUR_PSP-BAHAMUT
خواب بودم
و تاید اجرا شد
اسم تاپیک رو عوض کنید بزارید skidrow
سلام بچه ها ..........من میخام لایو دوستانه برم به صورت random...گزینه اش کدومه؟میرم انلاین فرندلیس اما فقط یه نفر که تو ادلیستمه رو نشون میده
اقا تو اين انلاين فيفا تو ايكس باكس seanson جي هست؟arena چي؟توضيح ميدين؟
خوب اگه این خبر حقیقت داشته باشه پس معلوم میشه EA این گروه رو خریده که این کار رو نکنند وگرنه من بعید میدونم این گروه دلش برای بازیی بسوزهنقل قول:
یه چیز جالب در مود کریر ( احتمالا دوستانی که بازی کردن هم بهش برخوردن ولی فرصت نکردن بیان اینجا بگن ) :
در حین بازی ، لحظه به لحظه نتیجه بقیه بازی ها رو با صدای آلن اسمیت میشنویم که مارتین تایلر بهش میگه راجع به اون بازی و گلش بگو ( مثلا میگه آرسنال با گل پودولسکی از روی نقطه پنالتی جلو افتاده )... خیلی جالبه ...
بعد از اتمام بازی هم رتبه و امتیاز تیم های لیگ رو میگه و همچنین تیمهای ته جدول که امکان سقوط هست !!!
بابا خفه کردین ما رو از بس راچع به اکیدرو کرک و این جور چیزا نوشتین خوشگلای من:))))
یکم کسایی که بازی کردن بیایین راجع به متن بازی حرف بزنن
دوستانی که pc بازی میکنن. محیط تا\یک رو اینطور خراب نکنن. من خودم رو pc بازی میکنم ولی دیگه تا\یک به بیراهه رفته. میام تا\یک ببینیم شاید کسی نقدی عکسی چیزی گذاشته فقط خبر از اسکیدرو میخونیم.
خیالت راحته داری بازی میکنی! یه ذره به فکر ملت هم نیستی! :31:
یه زمانی تاپیکی به اسم مباحث و مشکلات ایجاد میشد که مباحثی مثل کرک و غیره میرفت اون تاپیک ، نمیدونم الان چرا نیست!
ممنون جلال ، این حرکتت به قربانی شدن پست بنده انجامید :31:نقل قول:
-------------
یه مشکلی که من تو دمو داشتم بعضا تنظیمات رو بازی ست نمیشد یعنی با تغییر دادن تنظیمات ، اعمال نمیشد! این مشکل رو نسخه نهایی حل شده؟ مشکل دیگه هم که داشتم مانور دادن با بازیکن بود که حس لغزندگی رو رو به آدم دست میداد ، این مورد چطور؟
آقا یک سوال.. الان یه دمو دیدم. ون برسی تو منچتسر بود. فک کنم نقل و انتقالات رو درست کردن. قیافه هارو چی ساختن؟ مثلا والنسیا؟نیمار؟گانسو؟ کاگاوا؟..........
cd key 80 تومن بود. الان دیدم.:31::37:
میگم pes هم خوبه ها ...:39:
پس کی میاد این کرک
گفتم تا کرک بیاد pes13 بازی کنم
فقط می تونم بگم جلوی fifia 12 هیچی نداره جلوی 13 رو نمی دونم
برم سراغ همون fifa 12
نقل و انتقالات فیفا همیشه درست و به روز بوده. ( البته جدای از دمو ) . تا حالا با منچستر بازی نکردم که ببینم قیافه هاشون چطورن !!!نقل قول:
مرسی. ولی من شنیده بودم که تو دمو نقل انتقالات درس نبوده. مثلا سانچز بوسکت بدرو از بارسلونا یا دی ماریا از ریال ماتا از چلسی........ قیافشون درس شده؟نقل قول:
البته یه سری نقل و انتقال جدیدا صورت گرفتن، طی همین یکی دو هفته که چون فیفا دیگه برای تکثیر رفته بود نمیشد درستش کرد.
مثلا مهمتریناش رفتن jenas (اگه درست نوشته باشم) به ناتینگهام فارست و bently به رستوف روسیه هستن.
چون دمو قبل از نمایش تو گیمز کام تکمیل میشه و تا بیاد کلی انتقال انجام میشه.نقل قول:
دوستان ساله پیش نسخه ps3 رو از لحاظ گرافیکی با pc مقایسه کردم که pc یه چیز دیگه بود امسالم اینطوریه میخوام ببینم برا کدوم بگیرم ؟
به گفته ی خود مسولین EA ، فیفا 12 و فیفا 13 نه تنها هیچ فرقی با ورژن کنسول ندارن بلکه اگر pc قوی داشته باشین میتونین با گرافیکی بهتر از کنسول هم بازی کنین.نقل قول:
سلام دوستان.
من تو نسخه دمو این مشکل رو داشتم ، امروز که نسخه اصلی رو هم خریدم باز این مشکل وجود داره:
وقتی میخوام برم توبازی یه دفعه میپره بیرون ولی اگه قبل از اون Alt+Tab رو بزنم و برم تو محیط ویندوز و برگردم میره تو بازی و خارج نمیشه. مشکل از کجاست ؟ درایور گرافیک ؟ دایرکت ایکس و ... ؟
تو فیفا 12 چنین مشکلی ندارم اما ...
قطعا گرافیک pc از کنسول بهتره و درش شکی نیست :دینقل قول: