عنوانت همکار بازنشسته هست و یک صفحه قبل رو اگه دیده باشی پستش رو گزاشته بودم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عنوانت همکار بازنشسته هست و یک صفحه قبل رو اگه دیده باشی پستش رو گزاشته بودم :نقل قول:
داداش من بازی pes 2013 رو از خدمات کامپیوتری گرفتم
فقط نمیدونم reloded هست یا اسکیدرو؟
از کجا باید متوجه شم؟
سئوال دومم اینه که وقتی میرم توی بازی قبل از اینکه بازی رو شروع کنم یه ارور میده و از بازی خارج میشه.اگه پچ 1.2 رو دانلود کنم نصب کنم درست میشه؟
فقط من اینترنتم زیاد پرسرعت نیست اگه درست میشه من پچ رو دان کنم
نسخه اسكيدرو هست احتمالا چون از بازي مياد بيرون.بايد نسخه ريلود رو از سايت دانلود ها دانبود كني .ميتوني نسخه بلك باكسشو دانلود كني با يه سرچ ساده تو گوگل.سپس پچ رو دانلود و نصب كن
نقدي از بازي فوتبال بزرگ pes 2013
سيزدهمين نسخه فوتبال كونامي رو نظر من ميشه ناميد بازگشت به روزهاي اوج.نظر دوستان رو كه ميخوندم خيليها ميگفتند تغييري ندارد و حتي بدتر شده.اينطور نيست دقيقا برعكس امسال خيليها كه فوتبال رو به علت پسرفت كونامي از 2009 به بعد ديگه بازي نكردند ولي با امدن 2013 دوباره دور هم جمع شدند و بازي ميكنند.
گيم پلي بازي واقعا زيبا و پيشرفت فوق العاده اي داشته مخصوصا پاسهاي توي عمقي كه ارسال ميشه.پاسكاري خيلي بهتر شده ولي هنوز انجام دادن پاسهاي اشتباه دور از دسترس نيست شما در حال انجام بازي هستيد در يك موقعيت حساس پاس شما به ان ياري كه در نظر داريد نميرسد و كلا سر از جاي ديگري در مي اورد.شوت ها خيلي بهتر شده تركيبي از 2009 و 2006 شده و راضي كنندست.زدن چيپ در اين بازي بسيار اسان شده و واقعيتر و جاي بحثي نيست.داوري در اين شماره تو اعصابه زياد سوت ميزنه و از ان بدتر در اين شماره بسيار زياد افسايد داريم و بسياري از پاسها با مشكل افسايد روبروست كه بايد رفع شود.در اين شماره با هر تيمي بايد مثل خودش در دنياي واقعي بازي كنيم.با بارسا مانند خودش در بازي هاي واقعي اين تيم با رئال هم همينطور.بهتره براي بهتر بازي كردن ما در اديت هاي قدرت بازيكنان دخالت كنيم.در كل pes 2013 بازگشت به دوران اوج هست و اين بازي شما را به راحتي بيخيال نميشود و حتما بايد چندين مسابقه انجام دهيد.به شما پيشنهاد ميكنم اين بازي را از دست ندهيد.در ضمن به هيچ عنوان با بازي فيفا موافق نيستم.اين بازي فقط فروش دارد ولي اصلا خوب نيست.چهره بازيكنان حركات بازيكنان غير طبيعيست و بچه گونست و بدرد بازي نميخوره.بهتره شركت ea به فكر انتشار يك بازي ديگر به غير فوتبال باشد و اصراري نست اين شركت هر سال فوتبال روانه بازار كند در صورتي فقط ليسانس ليگ و تيم ها بيشتر كند ولي درصدي به گرافيك به طبيعي بودن اهميت ندهد .به همه دوستان پيشنهاد ميكنم در اين تايپسك حرفي از بازي گند فيفا 13 نزنند و اين بازي اشغال رو با فوتبال ساكر 13 عظيم مقايسه نكنند.
با تشكر
سلام دوستان من نتونستم پچ pesedit رو نصب کنم
احساس میکنم از نسخه ای که خریداری کردم
یکی از دوستان که این پچ بدون هیچ مشکلی براش روی ویندوز 7 نصب شده بگه بازی رو از کجا یا کدوم شرکت خریداری کرده ممنون میشم
منم بازی کردم.
شاهد بهترین نسخه ی pes هستیم :20:
استاد با دو پست دارن كل ابا اجداد شاهكاري مثه فيفا ١٣ رو منكر ميشن...واقعا ناسف اوره همچين نقد هاي با حب و بغض..pes اگرم پيشرفتي داشته باشه دليل نداره كه به غولي مثه فيفا ١٣ اينگونه توهين كنيم.
خب از کجا بفهمیم اسکیدرو هست؟چون خارج میشه دلیل نیست که داداش؟نقل قول:
اگه کسی مطمئنه جواب بده و راه حلش رو هم بگه.
ممنون
اتفاقاً چون از بازی میزنه بیرون دلیل خوبیه که اسکیدرو باشه ...نقل قول:
نسخه اسکیدرویه از سایت آسان دانلود میتونی فایل کرش فیکس رو دانلود کنی تا از بازی نپره بیرون یا اصلا ریلودد رو دانلود کنی یا بخرینقل قول:
واسه منم همین مشکلو داره ولی من فایل Crash Fix را دانلود نکردم.......چون فقط برای بار اول که میخوام برم تو بازی میپره بیرون..........
وقتی میپره بیرون و دوباره میرم تو بازی خیلی راحت اجرا میکنه و مشکلی نیست :sq_2:
pes 2013 چطوره ؟ شنیدم fifa ورژن جدیدش بهتره از Pes
هرکس یه نظری داشته تا الان......ولی بازی پیشرفت خوبی داشته حداقل از 2012 قشنگ تره ولی داور بدجور رو اعصابه !!!!! تو دستش کارت میگیره میدوئه دور زمین و به همه کارت میده :38::39: چیپ زدن مثل هلو شده ......... من تو یه بازی 3 گل چیپ زدم ......... شوت با R2 میره گوش دروازه طوری که درواه بان خودشو . . . بده هم نمیرسه :sq_2: درکل تو این نسخه هم گل زدن خیلی راحت شده ! میشه CPU را تو درجه سوپراستار با نتیجه بالا بردنقل قول:
با تعریف دوستان تو تایپک فیفا واقعا دلم میخواد دلیل این همه تعریف رو ببینم :دینقل قول:
تعریف فیفا را ؟ منم نگرفتم ....... ای بابا فیفا هم بدتر از PES ....... قبل انتشار میان میگن فلان شده بهمان شده میخریم میبینیم همونه :2:نقل قول:
کسی نیست بدونه ؟؟؟نقل قول:
یعنی کنامی اون قفل رو بیخودی گذاشته که هیچوقت باز نشه ؟؟؟
تقریباً حرف هاتو قبول دارم ...نقل قول:
هرکس یه نظری داشته تا الان......ولی بازی پیشرفت خوبی داشته حداقل از 2012 قشنگ تره ولی داور بدجور رو اعصابه !!!!! تو دستش کارت میگیره میدوئه دور زمین و به همه کارت میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیپ زدن مثل هلو شده ......... من تو یه بازی 3 گل چیپ زدم ......... شوت با R2 میره گوش دروازه طوری که درواه بان خودشو . . . بده هم نمیرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درکل تو این نسخه هم گل زدن خیلی راحت شده ! میشه CPU را تو درجه سوپراستار با نتیجه بالا برد
رو درجه سختی سوپر استار (آخرین درجه سختی) با رئال مادرید به بارسا 11 تا گل زدم ، زمان بازی هم 10 دقیقه ای بود ...
منم یه بار با بارسا 14 زدم به رئال
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
اگه در پوشه ای که بازی نصب شده فایل rld.dll هست کرک مخصوص Reloaded هست اگه فایلی با نام buddha.dll هست کرک مخصوص Skidrowنقل قول:
اگه شما از شرکت گرفتی مثلا شرکت Sarir نسخه اسکید رو هست و کلا مشکل هم داره ولی قابل حل هست
خب اینجا تاپیکی ندارهنقل قول:
و یا کسی نیست تمام پچها و DLC های بازی را جمع کنه پست 1
واسه همین هر پست مفیدی در بین بقیه پستها باقی میمونه
خب داداش لینک کرش فیکس رو میذاشتی دیگه قربونت برم.
داداش من نگاه کردم توی پوشه نصب فایل buddha.dll هست پس اسکیدروه بازی من.نقل قول:
شما گفتین مشکلش قابل حله میشه بگین چجوری این مشکل رو حل کنم؟
آقایان بزرگوار من pes 2013 من نسخه اسکیدرو هست.به نظرتون این پچ هایی (1.1 یا 1.2) که سافت 98 یا آسان دانلود گذاشته رو بازی من نصب میشه یا نه فقط روی نسخه ریلودد نصب میشه؟
اگه شما مشکلت این باشه که هنگامی که یک بازی دوستان می خوای انجام بدی کرش می کنی و میاد بیرون بدون هیچ پیغامی از این راه که میگم حل میشه ... اما اگه پیغام خاصی میده یا ارور خاصی میده بنویس چه پیغامی میدهنقل قول:
شما این رو سرچ کن در گوگل( دانلود بازی PES 2013 نسخه نهایی و کامل برای PC + نسخه BlackBox )
سایت یاس دل میاد
اونجا کرک اسکیدرو رو گدشته بصورت جداگانه برای دانلود که حجمش هم حدود 17 مگ هست اون رو دانلود کن و کپی کن به محل نصب بازی احتمالا درست میشه
فکر کنم لینک گذاشتن خلاف قوانین باشه واسه همین نگذاشتم
اما در مورد اینکه بخوای هم patch بریزی هم بازی اجرا بشه در این صفحه توضیح دادم چه جوری ...
من تا دیروز خیلی راحت با کرک skil داشتم بازی میکردم از امشب نمیدونم چرا تا مخواد وارد بازی بشه یهو بدون هیچ اروری از بازی خارج میشه حتی کرک relod رو هم ریختم ولی بازم همونجوریه...
شما باید کرش فیکس رو نصب کنید تا مشکل حل شود با حجم نزدیک به 700 mb
پی اس من برا شرکت مدرن هستش فکر کنم اسکیدرو هستش هر کاری میکنم پچ می ریزم بازی دیگه بالا نمی آد
دوستان میگما شما هم از مستر لیگ ناراضی هستید؟
منظورم درمورد رشد کردن بازیکناست
اصن خیلی حس نا امیدانه ای بم داد وقتی دیدم رشد کردن بازیکنا شده لحظه و ازحالت بازی بیشتر رشد بیشتر خارج شده خیلی زد حال خوردم
خیلی مسخرست که یه کارت بخری و قدرت بازیکن از 70 بشه 82 فقط با خرید یک کارت :41:
دوس دارم نظرات بقیه رو هم بشنوم
مرسی
نقل قول:یعنی شما واقعاً روی سوپراستار 11 تا و 14 تا گل می زنید؟ :sq_14: میگم فیلم بازیتون رو بفرستین کونامی برای pes14 بازی رو از این سخت تر کنه :sq_2:نقل قول:
من در بهترین حالت 4 تا می زنم. تازه گل هم می خورم. مثلاً 4-1 یا 4-2 :sq_3:
اینا فک کنم تایم بازیشون رو ، روی 30 میزارن ( در واقع به اندازه 30 یا 45 دقیقه واقعی بازی میکنن ) که میتونن اینقدر گل بزنن :31::sq_2:نقل قول:
نه دوست عزیز من هم نسخه اسکیدرو دارم از سایت آسان دانلودنقل قول:کرش فیکس رو هم ریختم آخرین پچم ریختم مشکلی نداشت.
دوست عزیز تو بازی دوستانه میشه زد ولی نه 14تا شاید بشه 7یا 8 تا زد من یخورده اغراق کردم اخه امشب ال کلاسیکو هست خواستم روحیه رئالیها یکم تضعیف بشه واسه یه برد پرگل دیگه اماده باشن:Dنقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
منم دقیقا همینو گفته بودم.لذت مسترلیگ به پیشرفتها بود که دقیقا ترکوندنش.به قدری افتضاحه که pesedit در پچ جدیدش اومده پیشرفت با کفش رو روی هر دو مود ml و bal غیر فعال کرده.نقل قول:
---------------------------
یه تاپیک برای مشکلات نصب و اجرا هم هست.مشکلات کرک و کرش شدن رو اونجا بگید جواب میگیرید.
داداش گفتم که ، روی 10 دقیقه ای تنظیمه ...نقل قول:
البته تو مسترلیگ ، حالا شاید اونا رو فرم نبودن یا به خاطر بازی های قبلی بیشتر خسته بودن ...
وی 2012 میشد کاپ اختیاری درست کرد
مثلا 5 تیم ( تعداد تیمها را میشد کم یا زیاد کرد 2 تا 32 تا تیم ) انتخاب کرد و به صورت دوره ای (لیگ ) با هم بازی کرد
توی این نسخه هم میشه این کار را کرد ؟؟
سوال خوبی بود مشکل منم هستنقل قول:
ما با دوستامون مسابقه برگزار میکنیم و میخواییم دوره ای باشه(حذفی نباشه همه با هم یه بار بازی کنند) و خود بازی امتیاز هارو حساب کنه و تعیین کنه کی با کی بازی کنه و کی قهرمان میشه
با سپاس
سلامنقل قول:
آقا این گزارشگر درسته دانلود کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
PES 2013 Türkçe Spiker v.1.0 Çıktı!
گزارشگر ترکی استانبولی برای PES، ورژن 1.0، حجم 332مگ
------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
Part1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Part2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------
Part1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Part2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کسی اینو دانلود میکنه؟نقل قول:
هر کی میکنه خیلی اهله حاله:دی
من که از PES2013 خیلی خوشم اومد...
بازی از هر نظر عالی شده و هیجان فوق العاده ای داره.
کافیه با یکی از دوستاتون بازی کنین، خیلی خیلی خیلی حال میده:sq_2:
اره 2 نفری خیلی میچسپهنقل قول: