بعد از ظهر تو یو+تیو+پ بودم دیدم لامصعب ها دنبال افزایش سرعت از 30 مگابیت بر ثانیه به 100 مگابیت بر ثانیه هستند حالا وزیر ارتباطات ما میگه سرعت 128 کیلوبیت برایه کاربرا زیاده !!!!
Printable View
بعد از ظهر تو یو+تیو+پ بودم دیدم لامصعب ها دنبال افزایش سرعت از 30 مگابیت بر ثانیه به 100 مگابیت بر ثانیه هستند حالا وزیر ارتباطات ما میگه سرعت 128 کیلوبیت برایه کاربرا زیاده !!!!
روزا زیاد مهم نیست و مدرسه آنچنان مصرف ندارن(چیزی دانلود نمیکنن)نقل قول:
مهم اینه که شبا سرعتش مثله قبل بشه که نمیدونم چرا الان اینجوری شده؟؟!!
بله،منم دقیقا" به همین صورت هستم.نقل قول:
اقا ما هم از شاتل اومدیم ایک سوال داشتم سرعتم خوبه ولی ------ رو که باز میکنم به شدت پایین میاد .زمانی که شاتل داشتم با یا بدون ------ خیلی فرق نمیکرد.کسی میدونه مشکل چیه ؟ از سرور ساکسه؟؟
دوستان آملی که از مخابران adsl دارند میدونند جچوری باید سرعتمو بیشتر کنم الان سرعت دانلود تا سقف 250 میره{آشنا پارتی و غیره}
اینم از سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من آملی نیستم. ولی تا جایی که میدونم تمام سرعتارو رو 4000 بستن. پس فرقی نمیکنه که اینترنت 512 داری یا 128.نقل قول:
باید ببینی downstream چنده.
سرویسی که داری چیه.
اینارو بگو تا ببینم چی کار باید انجام بدی
سلام و عرض ادب:11:نقل قول:
عرضم به خدمت شما دوست عزيز و همشهري گلم:40:، با اين سرويس مخابرات، هرکسي به شکلي مشکل داره
مشکل من در لود کردن و باز کردن وبهاست (مرکز مخابراتي شيخ فضل الله نوري)
سرعت دانلودم هرشب بالاي 450 ثابته، ولي اصلا باز کردن وبها راضيم نميکنه
شما در کدوم منطقه مخابراتي تشريف داريد؟
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
بهرحال، يه خط تلفن ثابت خريدم، 65 تومن تموم شد، ميخوام سرويس 512 آفيس شاتل(بدون دانلود شبانه) بگيرم، يکساله ماهي 9.5 ميفته، 13 تومن هم سرويس مخابرات، سرهم ميشن ماهيانه 22-23 تومن، که با اين مبلغ يه سرويس معمولي تو آي اس پي هاي خصوصي ميشه گرفت
اينجوري هم دانلود شبانه سرويس مخابرات را از دست نميدم، هم اينهمه قطعي و کندي بازکردن وبها گريبانگيرم نميشه:21::27:
(تنها مشکلش فقط دو دقيقه زمان محسوب ميشه برا هرشب کانفيگ کردن مودم و سوئيچ کردن رو آي اس پي ديگه، که البته با داشتن دو مودم ...)
من 256 سه ماهه دارمنقل قول:
ولی سرعت دانلود سقفش 250 هست
قربون همشهری گلم مرسی از لطفت من تو روستا هستم بخش دشت سر آملنقل قول:
من چیکار کنم تا سرعتم رو بالاتر ببرند
اگه وضعت خوبه یک لود بالانسر بگیر که سرعتت رو جمع بزنه تو روز
البته اگه دو تا مودم داری بعد تو مودمی که شاتل استفاده میکنی میتونی تعریف کنی ساعت یک از کار بیفته
و لود بالانسر هم اتومات مودم مخابرات رو برات راه مینداازه
اگه کارت رو راه انداخت دعا کن واسه من هم درست شه
شما چی میذاری تو لیست دانلود؟نقل قول:
از کدوم سرور؟
دان استریم شما که بالاست.
فک کنم از سرورایه که واسه دانلود میذاری و تعداد دانلودته. تعداد دانلود همزمانتو 7 کن. از سرورایه خوب هم دانلود کن. مثلع آپلودباز که اگه 5 / 6 ت پارت با هم از این سرور بذاری میبینی سرعتت بالا میره
دانلود شبانه از 1 شروع میشه دیگه؟ باید مودمو خاموش روشن کرد؟
آره از 1 شروع میشه.نقل قول:
اگه ارتباطت با اینترنت قطع شد باید مودم خاموش روشن کنی. در غیر این صورت نیازی نیست
سلام و عرض ادبنقل قول:
عرضم به خدمت شما دوست عزيز، خاموش و روشن کردن مودم، نيازي نيست، حتّي اگه ساعت يک ديسکانکت بشه! بعد کانکت شدن، مودم بصورت اتوماتيک کانکت ميشه، جز اينکه مودم شما قابليت اين عمل را نداشته باشد
(تا اونجايي که خبر دارم زايکسل و ديلينک، بصورت اتومات کانکت ميشن)
سلامنقل قول:
هر فنی بگی زدم از سرور راسخون هم دانلود کردم از سرور های jaist که خیلی پر سرعته هم دانلود کردم 20 تا لینک هم باهم زدم واسه دانلود تاثیری نداشت
تست سرعت من هم این محدودیت 2 مگابیت رو نشون میده
سلام و عرض ادبنقل قول:
عرضم به خدمت شما دوست عزيز:40:، شما قبلاً هم فرموده بوديد، که حتّي با سرور قدرتمند راسخون به سرعتي بالاتر از 250 نميرسيد
از قرار معلوم شما خودتون استاد اين ترفندهاييد، ما بايد به شما درس پس بديم، بهرحال ، شما با چندتا لينک همزمان، بازم به سرعت دانلود 450-460 نميرسيد؟! اگه با مجموع چند لينک، يا تک لينک از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اين سرعت نميرسيد، و افراد ديگري هم در منطقه شما همچين مشکلي دارند، مطمئن باشيد مشکل از پهناي باند منطقه شماست، چون سرويس شما رو چهار مگ بسته شده، و امّا اگر بالفرض همسايه شما از اي دي اس ال مخابرات سرويس ميگيره و همچين مشکلي نداره، شما پيگير رفع نويز روي خطّتون باشيد(اين نوع نويز حتّي با اسپليتر هم رفع نميشه، به گفته يکي از کارشناسان آسياتک آمل)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
امّا در مورد راهنمايي شما، از بابت خريد لود بالانسر ، خيلي عاليه، اگه بشه که نور الي نور ميشه، فقط يه مشکلي وجود داره، اونم قيمتشه، کمترين قيمتي که از اين دستگاه وجود داره، 200 قيمتشه، اگر کمتر بود، ميشد روش فکر کرد(خوبي لود بالنسر اينه که، بالفرض سه تا خط تلفن داريم و سه تا خط اي دي اس ال، اين دستگاه سرعت دانلودي برابر با مجموع سرعت اين سه خط را ارائه ميده، اين يعني اينترنتي فراتر از اينترنت ايران)
ممنونم دوست عزيز
موفّق باشيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت هم تو روز بین 450 تا 520
شب ها 4 تا لینک میزارم هر کدوم 100 تا 120
این همون اسیاتک هستش اسیاتک تو استلان های مختلف با یه سری شرکت ها شریک میشه اینترنت میدن برا همین اسمش فرق دارهنقل قول:
با سلام خدمت دوستاننقل قول:
سرویس شما با بقیه فرقی نداره اما همانطور که تو تصویر دیده میشه نویز یا میزان Attenuation خط شما خیلی زیاده و این میتونه خیلی تو سرعت تاثیر داشته باشه در ضمن ممکنه فاصله روستای شما تا مرکز مخابراتی یا همان جایی که خط تون رانژه شده و دیتا برایت ارسال می شه زیاد باشه چون فاصله از مرکز مخابراتی توی نویز تاثیر زیادی داره ، اما تو بعضی موارد مشکل نویز قابل حله : به لینک زیر برید کمکتون میکنه تا بهتر متوجه بشید:
سلامنقل قول:
خواهش میکنم شاگردتم
مشکل از نویز نیست چون کشش خط
Attainable Rate (Kbps):13,712
هست و اینجا همه محدودیت 2 مگابیت دارند
در ضمن لود بالانسر های ارزونتر هم هست
سلام دوست عزیزنقل قول:
کشش خط تو مودم نوشته 13 مگابیت
بعد فاصله هم در حدود 2 کیلومتر هست
و وقتی دانلود میکنم جوری روی 250 وای میسته انگار براش سقف 250 گزاشتن
آقا توی این چند وقت اخیر adsl مخابرات ساری بعضی وقتا ارور های الکی نمیده؟ (موقع لود کردن بعضی سایتها)
با سلام به همه دوستان
یکی لطف کنه، لیست قیمت روز adsl مخابرات استان مازندران رو برای ما بذاره
من این جمله "لیست قیمت روز adsl مخابرات استان مازندران " رو تو گوگل سرچ کردم، البته دیروز که چیل.تر نبود این کارو کردم
از تو نتایج به یه شرکت به اسم شاناکو رسیدم که فکر کنم نمایندگی آسیاتک تو استان مازندران بود و قیمت هاش شبیه مخابرات بود
آیا شاناکو یا آسیاتک همون مخابراته؟؟؟
نقل قول:
دوستان پاسخ ما رو هم بدین، ممنون
نقل قول:
دوستان به ما هم کمی توجه کنید
قیمت ADSL مخابرات مازندران با احتساب آبونمان و پنج درصد مالیات:
64kbps 72,660 Rial 2GB
128kbps 114,660 Rial 4GB
256kbps 142,380 Rial 8GB
512kbps 225,540 Rial 16GB
1024kbps 411,810 Rial 32GB
2048kbps 793,380 Rial 64GB
هر گیگابایت اضافه 2,625 تومان
تمامی سرویس ها 1 تا 6 صبح رایگان
سرعت تمامی سرویس ها 4mbps هست.(یعنی تا حدود 450 کیلوبایت در ثانیه)
البته یه سری سرویس دیگه هم داره که ترافیکشون 2 گیگه.
دوست عزیز این قیمت هایی که گذاشتی همشون حجمشون نامحدودن؟
مثل طرحهای art شاتل که نامحدوده و شبانه رایگان نداره؟
من دنبال طرحی هستم مثل eco شاتل که محدوده و شبانه رایگان داره
البته نمی خوام که مثل شاتل قانون لیست سیاه دانلود شبانه داشته باشه
اونا قیمتش چنده؟؟؟
عزیز من تمام سرویس های مخابرات حجمی هستند اگر دقت می کردی جوابتو چند پست قبل تر دادم این لینکی که شما گذاشتی قیمت یکی از نمایندگی های اسیاتک هست
اینایی که دیدی 16 گیگ ماهیانه داره + شبانه رایگاننقل قول:
قانون لیست سیاه هم نداره. هارد 300 من تو 2سال موج گویا پر نشد.
تو 2 ماه مخابرات پر شد
الان سرویس ۲۵۶ کیلوبیت بر ثانیه، محدودیت حجمیش ۲ گیگه یا ۱۶ گیگ؟نقل قول:
اگه بخوام همین طرح رو سه ماهه بگیرم، چقدر میشه؟؟؟
آیا سرعت شبانه رایگانش پایین نمیاد؟؟؟
وقتی من رفتم مخابرات, بهم گفتن قراره طرح جدید بیاد که 2 گیگ ترافیک داره .نقل قول:
ولی 3 هفته بعد یکی از دوستام که رفت مخابرات سرویس بگیره همون 16 گیگ دادن بهش.
ولی یکی دیگه از دوستام سرویسش 1 mb سرعت داره و 2 گیگ ترافیک و قیمتش از سرویس من کمتر(سرویس من 512 سرعت و 16 گیگ ترافیک).
باید زمان تقاضا بگی که کدوم سرویس و میخوای. اسم این سرویسا که 16 گیگ دارن نامحدوده.
سرعت شبانش هیچ فرقی نمیکنه با روزانش. ولی چون شبا رایگانه باید از سرورایه خوب دانلود کنی که به حداکثر برسی(440 کیلوبایت/ثانیه)
قیمتش فقط از 6 ماه بیشترش تخفیف داره. پس قیمت 1 ماهش *3= قیمت 3ماه
چقدر سریع جواب سوالم داده شد عجب!!!!!!!!نقل قول:
من که متل قو هستم و از ساری خبر ندارم.نقل قول:
اینترنت مخابرات که حالی به حالی هست.
ولی ارور نمیدونم. سابقه نداشت جز اون شب که از ساعت 9 شب تا ظهر فرداش قطع بود
سلام دوستان آملی دیشب سرعت شما پایین نیومده بود؟
نه سرعت عادی بودنقل قول:
من تازه زنگ زدم به مسئول سرور اینترنت adsl مخابرات آمل
بهش در مورد سرعت 500 در دانلود گفتم گفت امکان نداره سقفش 250 است ؟
حالا من موندم حق با کیه!!!!!!
سلام دوستان این حرف دوستمون یه خوره واسم عجیبه مگه میشه سرعت دانلود و آپلود سرویس 128 با 2 مگ با هم فرقی نداشته باشه میشه دقیق بگید موضوع از چه قراره؟نقل قول:
این مثال:سرعت اتصال شما به اینترنت برحسب Kbps (کیلوبیت در ثانیه) نمایش داده می شود و سرعت دانلود بر حسب KBps (کیلوبایت بر ثانیه) و از طرفی هر بایت معادل 8 بیت می باشد. پس اگر سرعت اینترنت شما به فرض 46 کیلو بیت در ثانیه باشد با تقسیم عدد 46 بر 8 آن را به کیلو بایت در ثانیه تبدیل کرده ایم و چون طبق قرار داد سرعت دانلود همواره برحسب KBps می باشد پس سرعت دانلود شما با توجه به حاصل تقسیم برابر 5.75 KBps خواهد شد
اگه 128 بگیری سرعت دانلود میشه 16 یعنی 128 تقسیم بر 8.
دوستان میشه یه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
من 4 روز مخابرات گرفتم.سرعت دانلود پریشب تا نزدیک 400 بود دیشب نزدیک 70.
سلامنقل قول:
به سایت خوش امدین.
اون 128 یا 256 و... که میگن با هم فرقی نداره، درسته. چون اینا فقط اسم سرویس هستن، اصلا منظور سرعت نیست. مثلا می تونستن بگن سرویس a , b ,..
سرعت همه سرویس ها 4Mpbs هست. حالا شاید استثنا هم باشه.
تنها تفاوت سرویس ها ترافیک مجاز مصرفی هست، همین.
امیدوارم متوجه شده باشین.
دوست عزیز شما با مرورگرتون وارد این آدرس بشین:نقل قول:
192.168.1.1
با یوزرنیم و پسورد admin
ببینین عدد Downstream چنده.
سلامنقل قول:
در صفحه 113 توضیحات کامل دادم از بهترین سرور ها هم دانلود کردم با این که دان استریم رو 4 مگ بسته شده از 250 کیلو بایت بالاتر نمیره
در ضمن رشته ام کامپیوتر نرم افزار هست اینقدر رو میدونم
شما میتونید چند تا عکس از صفحه دان استریم و موقع دانلود بزارید
ممنون میشم