سلام :نقل قول:
تا جایی که من اطلاع دارم هیچکدوم از محصولات این شرکت به فارسی ترجمه نشدن و اصلا ایران از سوی این شرکت تحریم شده و نمایندگی تو ایران نداره....
Printable View
تا جایی که من اطلاع دارم هیچکدوم از محصولات این شرکت به فارسی ترجمه نشدن و اصلا ایران از سوی این شرکت تحریم شده و نمایندگی تو ایران نداره....
دوست عزیز درسته تحریمه ولی شرکت مهرگان شبکه خدمات نود را بر عهده داره ومن خودم از نسخه اورجینالش استفاده می کنمنقل قول:
سلام دوست عزیز :نقل قول:
من گفتم ایران رو تحریم کرده و نمایندگی رسمی نداره ...نگفتم که شرکتی محصولاتشو یا سریالهای ارژینالشو پخش نمیکنه و نسخه اژینالش وجود نداره...الان هر کی سایت زده نسخه ارژینال انتی ویروس میفروشه...
در ضمن سعی کنید اسم هیچ شرکت یا سایت یا سازمانی رو برای اینکه تبلیغ نشه تو پستهاتون نیارید....:n16:
دوست عزیز محض اطلاع یک بار دیگه هم نوشته خودتو بخون هم نوشته منو بعدا بیا دو کلام حرف درست وحسابی بزن نه ندونسته هرچی بگی خواستم حواستو قشنگ جمع کرده و مطلب رو دقیق بخونی و سپس اگه جوابی داری بدی نه هرچی دلت خواست بنویسینقل قول:
در صفحه اول همه تیک سبز خورده
و فقط گزینه parental جلوش علامت تعجب دارد
چند روزه هر چی یوزر و پسورد وارد می کنم یک روز یا چند ساعت بیشتر دوام نمی آورد
- یوزرهای معتبر را از کجا باید پیدا کرد
الان یوزر را چی بزنم
دوستم یه مشکل با smart security خودش داره.میگه هروقت سیستم بالا میاد آنتی ویروس disable و خودم باید enable ش کنم.چی کار باید بکنه که نیاز به این کار نباشه؟
درود.
بچه ها من نسخه ی 6 رو نصب کردم.اومدم آپدیت کنم با یوزرنیم پسوردهای رایگان.به محض اغاز آپدیت گوشه ی پایین سمت راست نوشت که 29 روز دیگه مهلت دارین و واترمارک ترایل اومد.چیکارش کنم که بره؟
یه سؤال دیگه ام دارم.چرا توی بخش تنظیمات آپدیتش قسمت Mirror وجود نداره که بتونیم آپدیتها رو ذخیره کنیم روی هارد؟آیا جابجا شده یا برداشته شده؟
خوب این یوزر نیم و پسورد ها هم که توی نت هستن 99 درصدشون اگه دقت کنی تریل هستن.فقط بعضیهاشون EVA هستن .اگه وارد نمیکردی که اصلا فعال نمیشد...شما هر یوزر نیم و پسوردی بزنی تاریخ اکسپایرت عوض میشه طبق همونی که وارد کردی...نقل قول:
توی نسخه 5 وجود داشت اما فعال نبود و توی نسخه 6 بطور پیشفرض اصلا میرور قرار ندادن...روشهایی هست اما یکم درد سر داره سه چهار صفحه اخیر رو بخونی پیدا میکنی...
پیروز باشید...
با سلام به دوستان عزیز.من الان از کسپرسکی استفاده میکنم.سیستمم خوبه ولی با این حال باعث کاهش سرعتم میشه.میخوام eset6 رو نصب کنم.من زیاد اهل باز کردن سایت های ناشناس نیستم.یه سری سایت های مشخص رو مرتب سر میزنم.بعضی وقتا هم فلش مموری به سیستمم میزنم.میخواستم ببینم eset 6 جواب کارمو میده یا همین کسپرو بذارم بمونه؟
مشکلی نداره از نظر من. eset نصب کنید.نقل قول:
از NOD 6 استفاده میکنم
اصلا" آپدیت نمیشه بعد از این که بیشتر حجم آپدیت رو دانلود کرد پیغام میده :
Virus singature database update ended with an error
از وی پی *ن هم اسفاده کردم ولی نتیجه نداشت !
سلامنقل قول:
در مسیر یوزر اکانت و ویندوز پوشه temp خالی کنید و سیستم ریستارت کنید
برای خالی کردن این پوشه ها میتونید از برنامه ccleaner کمک بگیرید
اگر مشکل برطرف نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این ورژن 6 مناسبه فعلا ؟ چون ورژن 5 اولش که اومده بود مشکل زیاد داشت.
با سلام خدمت دوستان
من از برنامه nodgen V1.0.0.0 برای ساخت آپدیت آفلاین ESET Smart Security 6.0.308.0 استفاده میکنم
اما توی ورژن 6 انگار خوب جواب نمیده و فایل های به روز رسانی رو ناقص جمع میکنه !!!!!!
میخوام بدونم کسی برنامه و یا روش بهتری برای جمع آوری آپدیت آفلاین نود32 V6 یا V5 رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی بهش نیاز دارم:n17:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
من نود ورژن 6 رو از سایت اصلی گرفتم و حدود 75 مگ بود اینجوری دانلود کردم که اولش باید 1.3 مگ یک فایلی رو دانلود کنید و بعد خودش میره دانلود میکنه حالا میخوام ببینم اون فایل 75 مگی رو میشه یک جا برای خودم نگر دارم ؟!؟ چجوری ؟!؟
لینک دانلود نسخه 32 بیت از سایت اصلی ESET 6.0.308.0
لینک دانلود نسخه 64 بیت از سایت اصلی ESET 6.0.308.0
آقا کسی نیست به من جواب بده !!!!نقل قول:
سلام، آیا راه حلی وجود داره که با استفاده از نود دسترسی یک برنامه خاص رو به اینترنت قطع کرد؟
من هم میدونم که آنلاین بهترهنقل قول:
اما همونطور که گفتم بهش احتیاج دارم
برنامه nodgen V1.0.0.0 راحته اما مشکل داره
مثلام من امروز 23/02/2013 آنتی ویروس رو آنلاین آپدیت کردم و بعد از تمام شدن به روز رسانی برنامه nodgen V1.0.0.0 رو اجرا کردم
بعدش یه سیستم دیگه رو با فایل آپدیتی که ساخته بودم آفلاین آپدیت کردم
اما وقتی سیستم دوم رو با فایل آپدیت آفلاین به روز کردم تاریخش واسه 19/02/2013 بود!!!!
واسه همین میگم برنامه nodgen V1.0.0.0 یه کم قاطی داره!
از دوستان کسی برنامه دیگه ای رو میشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام؛ زمان شروع به کار ویندوز این پیغام ها ظاهر میشن:
محتوای مخفی: خطاها
لطفا راهنمایی کنید.
این نود ورژن 6 رو نمیشه activate full version کرد ؟!؟
اینم عکسش این 1 اون بقل برای چیه !؟
باید از یوزر نیم پسورد معتبر EVA استفاده کنید....
البته اگه فول اکتیو هم نشه هیچ ایرادی نداره...اگه ببینید پیغام داده که ماکزیمم پروتکشن دارید یعنی نهایت حفاظت...فقط ورژنتون تریله...
اون 1 اون بغل هم نشون دهنده پیغامهای انتی ویروسه که در این مورد به شما میگه anti theft (ضد سرقت لپ تاپ ) برای استفاده و آزمایش شما و فعالسازی در دسترسه و میتونید فعالش کنید...
سلام
من وقتی میخوام آنتی ویروس نود رو آپدیت کنم ارور "could not connect to server" میده.
ورژن 4.2.71.2
اورجینال هم هست خیر سرش.
ویندوزم هم اکس پی.
ممنون.
مرسی. حل شد
سلامنقل قول:
ناد رو با برنامه eset uninstaller در محیط safemode پاک کنید و دوباره نصب کنید
قبل از نصب فایروال ویندوز روخاموش کنید
اجرای فایل بالا لازمه؟نقل قول:
نمیشه از مثل بقیه نرم افزارها در safe mode نود رو حذف کرد؟
با اجازه علی آقا:n26:نقل قول:
سلام :
ببینید برای حذف کامل نرم افزار اگه از ابزار ریموال خود کمپانی استفاده کنید خیلی بهتره...چون هر نرم افزار توی قسمتهای مختلف ویندوز فایلها و فولدرهایی ایجاد میکنه و بخصوص زیر شاخه های مختلف در رجیستری آثاری از خودش بجا میذاره که توی مسیرهای مختلف هستند و احتمال اینکه بطور دستی همه اونها رو بدون از قلم انداختن حذف کنید کم هست و این بخاطر طبیعت رجیستری هست...
توی سیف مد شما فقط پوشه ها رو حذف میکنید که لازمه اما کافی نیست و بخصوص اینکه نود32 یکی از مشکلات عدیده ش همین حذف نشدن کامل نرم افزار از روی سیستم خیلی از افراده (که این مشکلات در نرم افزارهای کرک شده خیلی بیشتر نمود داره چون کلیدهای متفاوت تری و گاه غیر استاندارد در رجیستری ایجاد میکنند)..که مشکلات مستقیم و غیر مستقیم زیادی احتمالا بعدها براتون پیش میاره که منشا ش همینه -
نرم افزارهای امنیتی توی ویندوز و رجیستری تمیز هست که بالاترین کارایی و کمترین مشکل رو دارن...
ابزار خیلی ساده ای یه و ظرف دو دقیقه کامل اجرا میشه ...
یک نکته هم اضافه کنم که اگه در موقع نصب اینترنتتون رو قطع و بعد از نصب برای فعالسازی اونو فعال کنید احتمال مشکل و تداخل در اتصال برنامه ها به اینترنت کمتر پیش میاد....
پیروز باشید..
سلام میگم اگه کامپیوتری باشه که همه روز به اینترنت وصل باشه و nod اون همیشه آپدیت باشه چجور میشه اطلاعات اون رو به کامپیوتری دیگه منتقل کرد ؟؟ به عبارتی دیگر فایل های آپدیت کجا میرن ؟؟ یا حتما باید آپدیت های آفلاین رو دانلود کنیم ؟؟
سلام، من نسخه 6 برنامه smart security رو نصب کردم و آپدیت هم میشه اما قسمت web access and anti-phising به صورت non functional هست و هر کاری می کنم enable نمیشه. کسی میدونه مشکل از چیه؟
درود
من از nod32 v6 استفاده میکنم.میخوام برنامه idm رو لیستش حذف کنم که اسکن نکنه تا ببینم مشکل هنگی idm خوب میشه یا نه چطور میتونم این کار و انجام بدم؟
نقل قول:
شما از نسخه نهایی eset استفاده کنید
سلام دوستان ! پسر دایی ما یه NOD5 نصب کرده رو سیستمش بعد تو تنظیماتش رفته پسورد گذاشته الان برای پاک کردنش پسورد رو میخواد ولی یادش رفته به چه صورتی میشه اینو پاک کرد !؟
ورژنی که TRIAL نباشه رو شما لینک دانلودش رو دارید ؟ برای خودتون تریاله ؟!نقل قول:
نه همچین چیزی وجود نداره...البته نرم افزار در حالت تریل تمامی امکانات ارژینال رو داره و فقط مدت زمان استفاده و آپدیت قانونی یکماه است...تریل یعنی دارای محدودیت زمانی استفاده نه محدودیت در امکانات...
تمام نرم افزارها در ابتدای نصب یک مدت محدود برای تست نرم افزار دارن که کاربر در این مدت که معمولا یکماه یا دو هفته است میتواند بصورت آزمایشی (تریل) از تمام امکانات آن استفاده کند ...
حالا شما هستید که با خرید اکانت یا سریال نامبر یا خود نرم افزار اون نرم افزار رو به دائمی یا یکساله یا ...تبدیل میکنید...
پس برای خروج از حالت تریل باید یوزر نیم و پسورد ارژینال به نرم افزار بدید...حتی سریالهای قانونی هدیه چندین ماهه هم اگر وارد کنید تریل هستند و فقط مدت اونها بیشتر از یکماهه.مثلا 3 ماه....
سلام بخشید من یه سوال داشتم لطفا جواب بدین:
یکی از دوستام توی یک شرکت کار میکنه گفت آنتی ویروس قوی روی سیستمهای شرکت نصبه که همیشه هم بدون یوزر پسورد آپدیت میشه... خلاصه واسم نصبش کرد (ESET NOD32 ENDPOINT) حالا که اومدم خونه نارنجی شده... سرچ کردم دیدم گفتن باید F5 بزنم و System Update گزینه Not Update رو بزنم منم همین کارو کردم ولی بازم نارنجی هست و هرچقدر روی update signature رو میزنم آپدیت نمیشه و مینویسه update Failed !!!!!!!
نمیدونم سایتش فیلتره ؟ یا اون دوستم آدرس سایتی چیزیرو به نرم افزار داده که از اونجا آپدیت کنه ؟ خلاصه چیکار کنم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟:n03::n15:
سلام انتی ویروس رو با یوزر پسورد فعال کردید؟نقل قول:
لطفا یک اسکرین شات از محیط اصلی برنامه قرار بدید
سرچ کنید سایت هایی هستند که سرور اپدیت رایگان نود رو اراىه میکنند...