من LM62000 رو دو هفتست که خریدم ازچند روز پیش تو بعضی از صداها تلویزیون لرزش پیدا میکنه آیا راهی برای برطرف کردنش هست؟نمایندگیش کاری میتونه بکنه واسه درست کردنش؟
Printable View
من LM62000 رو دو هفتست که خریدم ازچند روز پیش تو بعضی از صداها تلویزیون لرزش پیدا میکنه آیا راهی برای برطرف کردنش هست؟نمایندگیش کاری میتونه بکنه واسه درست کردنش؟
كار تعويض تلويزيون ما به اينجا رسيده:
چند روز پيش از طرف شركت نامه اي براي ما ارسال شد كه خطاب به فروشگاهي بود كه ازش خريد كرديم مبني بر اينكه براي تعويض تلويزيون مساعدت كنند. ما هم نامه رو بهمراه تلويزيون معيوب برديم فروشگاه. فروشگاه گفت كه از اون مدل 86000 نداره و بايد صبر كنيم تا براش بياد. چند روزي گذشت تا اينكه امروز زنگ زد و گفت كه به علت اينكه از فردا قراره قيمت جديد فروخته بشه هيچ كدوم از همكارانش تو اين چند روز حاضر نشدن كه از اين مدل به اين فروشگاه بدند! در نتيجه مي تونيم بريم پولمون رو پس بگيريم !!!! :n03:
حالا نكته اينجا چيه :
من همين امروز بعد از ظهر زنگ زدم به يكي از نمايندگي هاي LG در خ جمهوري و مدل 47LM86000رو قيمت كردم كه بهم قيمت 5 ميليون و 69 هزار تومان رو داد !!!!!!!!!!!!!! :n04: ما 10 روز پيش همين مدل رو كه خراب دراومد از فروشگاه خريديم 4 ميليون و 800 و 27 هزار تومان !!!!!
حالا شما به ما بگيد كه ماي مشتري بايد چه خاكي تو سر كنيم !!!!!!! :n13:
اين وسط گناه ما چي بوده كه تلويزيون آكبند از تو جعبه خراب دراومده و بعد از 10 روز معطلي حالا اگر پولمون رو پس بگيريم و بخوايم بريم همون تلويزيون رو از جاي ديگه بخريم بايد 250 هزار تومان بيشتر پول بديم !!!!!!!!!!! :n04: :n28:
فقط من فردا مي خوام زنگ بزنم شركت شاكي بشم كه اين چه وضع پاسخگويي و مشتري مداريه !!!!
اگر همون مدل تلويزيون رو بهمون دادند كه هيچ وگرنه ميرم تعزيرات از گلديران شكايت مي كنم !!!!!
واسه منم تو بعضی از کانال ها صدای خش خش میاد (مثل صدایی که بلندگو رو تا ته بلند میکنید و بلند گو کم میاره)، یه صدای آزر دهنده ویز ویز میده که انگار ناشی از ضعیف بودن اسپیکر های تلویزیون داره، مدل من LM86000 هست، البته تو بعضی صداها اینطوریه، تو صداهای بم مشکلی نیست ولی تو صداهای زیر این مشکل آزاردهنده میشهنقل قول:
حرف اینا مصداق بارز کلاه برداریه. شما با همون گلدیران تماس بگیرید ولی بگید وصل کنند به مدیریت و اونجا شکایت کنید چون اون خانمایی که جواب می دن کاری از دستشون بر نمیاد.نقل قول:
دوست من خیلی سادست، باید یا یه 47LM8600 آکبند بهتون بدن، یا اگه ندارن برابر نرخ روزش بهتون خسارت بدن که شما بتونین از جای دیگه تهیه کنید، چون از نظر قانونی موظفن جایگزین کنن تلویزیون رو براتون، حتی اگه قیمتش 200 میلیون تومن شده باشه.... شما هم به هرجا دستتون رسید شکایت کنید از کسی که همچنین حرف مسخره ای زده...
نزارید حقتون خورده بشه.
تو صداهای بم فکر کنم باشه نه زیر......نقل قول:
این مشکل مربوط به اسپیکر نیست... اسپیکرها قوی هستند
به خاطر لرزش بدنست...
تو سایت های خارجی نوشته با گذاشتن پنبه یا پارچه تو درز های پشت قاب بهتر میشه...
دوستان نظرتون راجع به مدل 42lm64100 چیه؟؟؟
ارزش خرید داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زنگ زدم شرکت، صحبت کردم، حرفشون اينه که ميگن چون شرکت چند روز قبل نامه داده به فروشگاه که بايد مشکل ما رو حل کنه، پس در نتيجه ديگه به شرکت ربطي نداره و فروشگاه مقصره !!!!!!!!!!!!!!!! :n04: حالا اين وسط فروشگاه هم ميگه من فقط مدل 76100 موجود دارم که مي تونم بهتون بدم يا اينکه پولتون رو پس بدم !
به نظر شما ما الان چه گلي به سر بگيريم؟؟؟؟ :n03:
اگه قراره گرون کنن پس این حکایت برگزاری جشنواره واسه چیه دیگه!!!
رفتم واسه خرید مدل 32 lm66900 می گم قیمت ؟ ... می گن 1930 ... می گم چرا این قدر گرون ... می گن چند قیمت داری ... می گم 1630 ... می گن این قیمت چه روزیه ؟ ... می گم چند ساعت قبل ... می گن خوبه خودت می گی چند ساعت پیش... می گم حالا تکلیف چیه ؟ ... می گن ببین ما این جنس مون رو آکبند بهتون می دیم. مثل مغازه های دیگه نیستیم که جنسو پرت کنن و قل بدن. بعد بری خونه ببینی خراب شدی ... می گم برم فکرامو کنم ... می گن در خدمتیم.
اینم از حکایت تلویزیون نخریدن ما !!!!
نقل قول:
دوست من شما داری میگی شرکت نامه داده به فروشگاه که باید مشکل شمارو حل کنه، پس باید حل کنه، اگه حل نکرد شما تماس بگیرید با گلدیران و بگید مشکلتونو.
شما الان مالک اون تلویزیون هستید و قیمتش رفته بالا، شرکت هم در ازای پس گرفتنش باید قیمت روزشو بهتون پرداخت کنه چون قیمت اون تلویزیون الان گرون شده.
مثلا شما فک کن الان 1 سکه طلا از دوستت میخری به قیمت 1.500.
سال دیگه دوستت میخواد اون سکه رو دوباره ازت بخره چند میخره؟
به قیمت روزش باید بخره دیگه، همونقد که اون سکه ارزش داره، نمیتونه بگه چون من پارسال این قیمت فروختمش الانم باید همونقد بفروشیش، چون پول یک واحد شناوره، مدام ارزشش تغییر میکنه، اما اجناس اشیاء محسوب میشن و همیشه همون اجناسن.
حالا هم ارزش پول افت کرده و شرکت یا فروشگاه باید براتون جایگزین کنه.....
تو این 10 روز معطلی که پول شما دست اونا بوده ارزشش کلی افت کرده اگه نگاهی به قیمت ارز و طلا و.... بندازید.
شما سعیتونو کنید، اگه نتیجه داد که فبها اگرم نشد بستگی به خودتون و ارزشی که این 250 تومن براتون داره هم داره که بخواید به مدیر شرکت شکایت کنید، یا با توجه به اینکه تهرانید برید دفتر گلدیران با مدیراشون مشکلتونو مطرح کنید اما با برخورد خوب.....
حرفیم از شکایت نزنید.
در آخر اگر به نتیجه نرسیدید تو ساعات اداری به 124 زنگ بزنید و اعلام شکایت کنید که پولتون تو این مدت دستشون بوده و تلویزیون خراب بهتون داده بودن، حالا هم میگن به قیمت روز میفروشیم:n16:
سیاست جدید ال جیه، اول افزایش قیمت و بعد جشنواره:n18:نقل قول:
قبلنا جشنواره هاش واقعی بود.
سلام به همه دوستان
من یه 76100 دارم و از طریق شبکه فیلم روی tv پخش میکنم با وجود انجام همه کارهیی که دوستان در پست هی قبلی گفتن زیرنویس فرسی پخش نمیشه
وقتی فیلم رو پخش میکنم تمام گزینه های set video play غیر فعال میباشند subtitle هم off میباشد و نمیشه فعالش کرد
لطفا کمکم کنید
با تشکر
جناب parham511 خيلي ممنون از راهنمايي هاي شما.
دوباره بعد از ظهر زنگ زديم به فروشگاه گفتيم شرکت اينطوري ميگه، فروشگاه هم گفت تا فردا صبح به من وقت بديد تا من پيگيري کنم!
قراره فردا صبح زنگ بزنيم ببينيم چي ميگه.
ايشالا خبر ميدم.
دوست عزیز اولا اینکه share کردن فیلم با روش مدیا پلیر باعث میشه زیرنویس اجرا نشه ، شما باید نرم افزار Nero Media Home 4.2 رو نصب کنید و با استفاده از اون فیلم ها رو Share کنید رو تلویزیون، با استفاده از این نرم افزار به راحتی زیرنویس ها نشون داده میشه تو تلویزیون، منم دقیقا مشکل شما رو داشتم و با این روش به راحتی مشکلم حل شد، تو خود دفترچه راهنمای تلویزیونتون هم به این نرم افزار اشاره شده که نصب کنید و با استفاده از اون share کنیدنقل قول:
دوما خود زیرنویس و فیلم رو در یک پوشه و هم نام قرار بدید
سوما چک کنید فرمت زیرنویس Srt باشه (با srt راحت تر میخونه، اگه srt نیست تبدیلش کنید به srt یا اینکه نسخه srt رو از اینترنت دانلود کنید)
در آخر هم اینو بگم که اگه خواستید Nero Media Home 4.2 رو نصب کنید بگید تا لینک دانلود بدم، چون نسخه هایی که تو سایت ها هست بدون کرک و سریال هست و شما نمیتونید ازش استفاده کنید، سایت ال جی آمریکا یه نسخه از این نرم افزار رو گذاشته که از قبل اکتیو شده هست و در موقع نصب ازتون سریال نامبر نمیخواد
من می خوام یک سه بعدی ال جی بخرم: هزینش مهم نیست ... نه اینکه مهم نباشد اما کیفیت رو فدای 200 - 300 تومان نمی کنم... بین سه مدل 76100و 8600 و 9600 موندم. تو سایت های رویو 76100 نمره بهتری داره... اما 9600 از نظر سه بعدی بهتر هستش ( بر اساس رویو ها) برای 8600 هم چیز زیادی پیدا نکردم... در مورد 9600 به نقص هاله و اشکال در 24 p 1080 اشاره می کنند اما می گند سه بعدیش عالی .. .آواره موندم نمی دونم چه کنم .. . از دوستانی که این تی وی ها رو تست کردند به من یک راهنمایی جامع بدند ببینم چکار کنم نظر خودم بیشتر روی 9600 هستش... فیلم های 1080 p و فیلم های سه بعدی زیاد نگاه می کنم.. از ماهواره هم زیاد فیلم HD نگاه می کنم . کانال های ایران رو هم اصلا استفاده نمی کنم.... لطفا راهنمایی نمایید که تا گرون تر نشده برم تهیه کنم
دوست عزیز من 76100 دارم 47 اش رونقل قول:
نسبتا راضی هستم
و امکان اینکه تونسته باشم با 8600 و 9600 مقایسه کنم رو نداشتم
من یکبار دیگه در این تاپیک گفتم و باز هم میگم من فقط از اینکه 47 خریدم پشیمون هستم و باید 55 میخریدم
شما هم حتما به سایزش اهمیت بده. باور کن 47 اینچ رو براحتی در خونه قبول خواهی کرد و اصلا اینکه 47 اینچ در خونه ات نصب شده احساس نخواهی کرد. به همین خاطر میگم اگر توانایی مالیش رو داری 55 بخر
حقیقتش من فکر نمی کنم زیاد با هم اختلاف داشته باشند
من فقط گاهی در بعضی از سوورس های بلوری که دارم در بعضی از صحنه ها تصاویر شطرنچی کمی رو احساس می کنم. همین. مشکلی به اون صورت دیگر نیست. امکان اینکه سورسم رو در 8600 و 9600 تست کنم نداشتم.
خیالت هم راحت هوشمند بودن این تی وی ها کلا چیز خاصی نمی باشد.
من سه بعدی های ارجینال در این تی وی دیدم و راضی هستم.
هر کاری هم کردم نتونستم جیزی از لپتاب شیر کنم. زیاد هم در بند آن نیستم.
کافی هست هارد اکسترنالت رو بهش وصل کنی همین..
صدا بلندگو های تی وی هم مناسب می باشد با اینکه من به سینمایی خانوادگی وصل کردم و زیاد استفاده نمی کنم.
در ضمن این سه مدل که گفتم بهتره یا مدل های es 8880 سامسونگ
دوست من تکنولوژی سه بعدی اینها کلا با هم فرق دارهنقل قول:
برای من تعداد زیاد عینک ها و راحتی و سبکی آن ها و امکان اینکه دوال پلی داشته باشه برام خیلی مهم بود و من ال جی رو انتخاب کردم.
شما که گفتید زیاد سه بعدی نگاه می کنید به عینک سبک احتیاج دارید.
سلام و تشکر از پاسخ سزیع شمانقل قول:
من از نرم افزار PS3 Media Server استفاده میکنم قبلا از nero 4 استفاده میکردم مشکل داشت و مشکلش هم کند بودنش بود و اینکه وقتی کلید input زیموت رو میزدم بعضی وقتها قولدرها ظاهر نمیشدند
اگه میشه لینک این نسخه از نرم افزار رو بزارین امتحان کنم
با تشکر مجدد
نه من که هیچگونه مشکل کندی یا عدم نمایش پوشه ها رو ندارمنقل قول:
بفرمایید اینم لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مدل 76100 رو تصاویر SD عملکردش چه طوره ؟
من 99% استفادم فوتبالای خارجی و نهایتا سریال هست . این مدل رو پیشنهاد میکنید ؟ نمیدونم اس دی این مدل خوبه یا سامسونگ 6960
من که 76100 دارم کیفیت اچ دیش و سه بعدی عالی من که خیلی راضی هستم فوتبال اچ دی نگاه میکنم خیلی لذت بخش است 86100 کیفیت مانند همین ایت فقط دوسی پیو دارد 96000 کیفیت تصویرش 200 بیشتر است ار 2 روز قبل قیمتها 300 هزار تومان گرون تر شده
کسی از دوستان اگه می تونه درباره خرید اسمارت سه بعدی به من کمک کنه. می خوام مدل 32 اینچ 66900 رو بخرم. بودجه هم بیشتر از این ندارم. قیمت حدود 1750 . استفاده هم در حد دیدن فوتبال و تلویزیون خودمون. تو خود سایت گلدیران نوشته بود تماشای ورزش ضعیف. می خواستم ببینم واقعا به این شکله؟ کسی تا حالا استفاده کرده ؟ نسبت به مدلش می ارزه یا این که بهتره به جای اسمارت مدل ال سی دی یا ال ای دی رو بخرم. 42 ال سی دی فکر کنم تا 1800 گیر بیاد. یا ال ای دی 32 تا 1200 و 300 می شه خرید. ولی خوب 66900 اسمارت و سه بعدیه؟ پیشنهاد شما چیه؟
دوستان می خواهم سینما خانواده بگیریم
این مدل چطور هست
LG LH - 885 XBH
وقتی داری فوتبال می بینینقل قول:
یک خطهای افقی سیاه مانند که خیلی کم رنگ هم هستن را می بینی؟؟
معمولا چهارتا خط افقی به پهنای 5 ثانت هستش
دقت بکن خبرش را بهم بده
ممنون
توی شبکه های اچ دی این جوری نیست توی اس دی را باید نگاه کنمنقل قول:
من اس دی مد نظرمه سالی 1 بار هم اچ دی نمیبینم.
اس دی خوب باشه میخرم. چون هرچی صبر کنیم باختیم
بعد از كلي سر و كله زدن با شركت و فروشگاه هنوز رو هواييم!
هرچی بیشتر هزینه کنی کیفیت و حجم صدا بهتر میشهنقل قول:
ال جی از نظر صدا خوبه، این مدل هم نزدیک 1600 قیمتشه طبیعتا باید خوب باشه کیفیتش.
ولی شارپ و سونی گزینه های ارزونتریم دارن با همین حجم صدا.
مدل DZ940K سونی هم حجم صداش 1000 وات rms هست که احتمالا صدای بهتری داشته باشه بعلت سونی بودنش.
این یعنی معنای کامل مشتری مداری. اونم فروشگاهی که روزی چندین تلویزیون داره می فروشه و کلی سود می کنه ولی واسه دویست تومن تفاوت قیمت دیروز و امروز چنان بلایی سر مشتری میاره که دیگه کلاهشم اون جا افتاد نره برداره...نقل قول:
جدا از تاسف برای شما متاسفانه خیلی از فروشندگان تلویزیون و لوازم خانگی اطلاعات لازم رو واسه کمک به مشتری ندارن. البته هستند فروشنده هایی که مشتری مدارن و در مورد خوبی و بدی جنس مورد نظر بهت کمک می کنند ولی کلا در این مورد کمی فقیر هستیم.
امروز ديگه آب پاكي رو ريختن رو دستمون!!! فروشگاه ميگه شركت تلويزيون به من نميده، شركت هم ميگه بريد پولتون رو پس بگيريد !!! :n03: حالا اين وسط ما بايد بريم پولمون رو بگيريم و بزنيم تو سرمون !!!
پدرم زنگ زد شركت كلي سر و كله زد و بهشون گفت كه ميريم ازتون شكايت مي كنيم، اونا هم ظاهراً اصلاً براشون مهم نيست!!!!!:n03:
واقعاً براي خودمون متاسفم كه تو كشوري زندگي مي كنيم كه بزرگترين شركتهاش براي مشتريشون پشيزي ارزش قائل نيستن! پدر بيچاره من نزديك به 20 ميليون تومن از LG جنس خريده، اينم نحوه مشتري مداري و تكريم مشتري! واقعاً متاسفم، واقعاً ! :n03:
مگه تلویزیون شما در بازار نایاب شده که شرکت تلویزیون رو تحویل نمی ده. این یه چیز خیلی معمولیه. وایسید حق تونو بگیرید. شما یه محصولی رو خرید کردید که از همون اول خراب از آب در اومده. موظفه عین اون تلویزیون رو تحویل شما بده. من رفتم مغازه می گم این چند؟ می گن 1710... این جا مسئول مغازه در حال صحبت با تلفنه. بعد از قطع تلفن فرمودند از الان رو هر جنس 7 درصد می ره رو قیمت چون شرکت گفته. چطور این جور مواقع حرف حرف شرکته ولی موقع اشکال جنس از دادن جنس جایگزین سرپیچی می کنن.نقل قول:
شما تا آخر پیگیرش باش. نذار خیلی راحت حق مشتری رو بخورن.
من احتمال می دم شرکت برای این زیر بار نمی ره که موقع نصب که نصاب دیده تلویزیون مشکل داره اصلا کارت گارانتی رو مهر نکرده و الا اگر کارت گارانتی مهر شده باشه همه مسئولیتش به عهده شرکته. متاسفانه شرکت ها هم دنبال همین حفره های قانونی هستند تا شونه خالی کنند.نقل قول:
من LM62000 رو از 3.11.37 به 4.10.08 آپدیت کردم...
همه چیز خوب کار میکنه ولی وقتی از طریق کابل لن یه فیلم با چند زبان صدا رو پخش میکنم نمیتونم زبان صدا رو عوض کنم...
کسی هست که ورژن 4.10.08 یا 4.10.09 رو نصب کرده باشه؟؟؟؟؟
نقل قول:
منم همین فکرو کردم اولش اما گفتم شاید اگه اصرار کنن مغازه دار یکاری براشون کنه، چون ایشون تلویزیونو از مغازه دار به قیمت قدیم خریدن.
حالا مغازه دار واسه اینکه سود بیشتری کنه، تلویزیونو به شرکت عودت میده و یکی جدید میگیره احتمالا، و احتمالا دوس داره به قیمت جدید بفروشش که کار قشنگی نیست.
فایل اپدیت lm76100 رو از کجا باید بگیرم؟
برای من کنترل جادویی رو امروز رایگان فرستادن اما دانگل وای فای رو نهنقل قول:
مدل تی وی تون چیه؟واسه منم میفرستن؟نقل قول:
از ما LM62000 من زنگ زدم گلدایران گفتن که این مدل قابلیت کنترل جادویی رو داره و باید جدا خریداری بشه
چکار کنم که واسه منم بفرستن؟
این آخرین آپدیته:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه مدل های زیر میتونید استفاده کنید:
[Applicable Model]
32LM6200-TA
32LM6400-TA
32LM6410-TB
32LM6690-TC
32LS5700-TB
42LM6200-TA
42LM620Y-TA
42LM6400-TA
42LM6410-TB
42LM641Y-TB
42LM6610-TB
42LM6690-TC
42LM6700-TA
42LM6710-TB
42LM671Y-TB
42LM7600-TA
42LM7610-TB
42LM761Y-TB
42LS5700-TB
42LS570Y-TB
42LS5800-TB
47LM6200-TA
47LM620Y-TA
47LM6400-TA
47LM6410-TB
47LM641Y-TB
47LM6610-TB
47LM6690-TC
47LM6700-TA
47LM6710-TB
47LM671Y-TB
47LM7600-TA
47LM7610-TB
47LM761Y-TB
47LS5700-TB
47LS570Y-TB
55LM6200-TA
55LM620Y-TA
55LM6410-TB
55LM641Y-TB
55LM6610-TB
55LM6700-TA
55LM6710-TB
55LM671Y-TB
55LM7600-TA
55LM7610-TB
55LM761Y-TB
55LS5700-TB
55LS570Y-TB
60LM6450-TA
65LM6200-TA
65LM620Y-TA
ادامه داستان ما به اينجا رسيد :
من به طور بسيار اتفاقي در يکي از سايتهاي فروشگاه اينترنتي معتبر مدل 86000 رو با قيمت قبلي پيدا کردم! بصورت آنلاين سفارش گذاشتم و پول رو براشون واريز کردم و اونها هم بطور رايگان تلويزيون رو براي ما آوردن دم درب خونه. الان هم تماس گرفتيم با پشتيباني گلديران تا براي نصب يک نفر رو بفرستن تا شب بياد خونه و نصب کنه.
حالا بايد ببينيم تکليف کارت هديه و عينکهاي اضافه چي ميشه. چون ما در خريد اول به همراه تلويزيون يک سينماي خانگي هم خريده بوديم، بايد کارت هديه 750 هزار توماني به ما تعلق مي گرفت ولي از بخت بد ما که تلويزيون خراب از آب در اومد و اون بلاها سر ما اومد، حالا نمي دونم اين دفعه گلديران چه بامبولي مي خواد سر اينکه سينما خانگي رو از يک فروشگاه و تلويزيون رو مجددا از يک فروشگاه ديگه خريديم سرمون دربياره! اميدوارم که ديگه سر کارت هديه اذيتمون نکنن که خدا وکيلي توي اين دو هفته دمار از روزگار ما در اومده!
ايشالا ادامه قضيه رو هم وقتي به وقوع پيوست تعريف مي کنم. دعا کنيد اين يکي ديگه خراب از آب درنياد :n24: