از کجا می تونم بفهمم گوشی گرمه یا فلت این مسئله به هدفون خود گوشی بستگی نداره؟نقل قول:
بازم متشکر
Printable View
از کجا می تونم بفهمم گوشی گرمه یا فلت این مسئله به هدفون خود گوشی بستگی نداره؟نقل قول:
بازم متشکر
توصیفات صدای یک هدفون، بدرد کسی میخوره که بدونه دنبال چه نوع صدایی می گردهنقل قول:
اگر شما میدونین دقیقاً (یا با دقت بالایی) چه نوع صدایی براتون مناسبه، خب با تست هدفون یا با خوندن ریویو های دیگران میتونید اطلاعات مورد نظرتون رو بدست بیارین.
رسم بر اینه که برای کسایی که هنوز دیدی از صدای گرم و فلت و ... ندارن و در اصل هنوز نمیدونن چه صدایی براشون مناسبه؛ هدفون با صدای گرم توصیه می کنن چونکه اکثر افراد این صدا رو میپسندن، حتی اگر صدای گرم، صدای ایده آلشون نباشه ولی:
سبک صدایی که کمترین تنفر ازش وجود داره، صدای گرم هستش
حتما ie8 .اصلا قابل مقایسه نیستن و نمیشه تو یه رده قرار داد .نقل قول:
مرسی عزیزنقل قول:
اخه من هر جا میرفتم این 2 تا رو با هم مقایسه میکردن - حتی صداش رو در حد shure 535 میدونن :12:
البته فروم های خارجی منظورمه
ضمن اینکه امتیازش در head-fi با ie8 یکی هست
Klipsch Image X10i
£ 210
5
Best in-ear headphones £140+, Awards 2011. Comfortable, light earphones that are the ideal premium partner for your iPhone.
Write your own review
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته از اونور هم نقد های خیلی خوبی از IE8 شنیدم اما چیزی که باعث شده واسه خریدش 2 دل بشم اینکه همه جا میگن باسش عالیه
خب فقط باس ؟! بقیه فرکانس ها چی ؟! این باس باعث نمیشه بقیه صداها کمتر شنیده بشن و بهشون لطمه وارد نمیکنه ؟!
---
سلام دوستان
من میخوام یه هندسفری بلوتوث بخرم که هم باهاش موزیک گوش کنم هم اینکه در موقع ای که تماس دارم بتونم با اون جواب بدم.
میخوام ۲ گوشی باشه،
مثل NOKIA bh503
،ولی این مدل نوکیا رو دیدم دیدم صدا رو خیلی پخش میکنه!یعنی کسی که کنارته قشنگ صدای آهنگو میشنوه،تا حدی که آزار دهندس....
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
از آقا رضا خبری نیست؟دیگه فعالیت نمی کنن؟بعد از اون غیبت طولانی ...!!!!!
خوندن نوشته هاشون تو این مدت(برای من وخیلی از دوستان) ما رو از خریدهای اشتباه باز داشته و باعث شده خیلی چیزا از ایشون یاد بگیریم.امیدوارم هر جا هست سلامت باشه.:20:
سلام دوستان
میخواستم یه هدفون full size بگیرم ار این تو گوشیا خوشم نمیاد .همه جور اهنگم گوش میدم...بین 50 تا 200 دوستان لطف کنن معرفی کنن
میخوام به لپ تاپ و mp4 وصل شه..
مدل mp4 transcend mp860
خوب بیس x10 هم خیلی قویه ولی مهم اینکه وقتی با اکولایزر بیسشون رو کم کنی بقیه فرکانسها تو چه وضعیتی باشن.نقل قول:
مقایسه چند هدفون با هم دلیل نمیشه اون هدفونها در یک سطح باشن ویا جنس صدای مشابهی داشته باشن.
ie8 رو با se535 مقایسه میکنن ولی با x10 فکر نکنم مقایسه درستی باشه.در ضمن تو مقایسه ها و رویو های اشخاص معتبر من هیچ وقت x10 رو ندیدم.
ie8 بیس قوی قابل تنظیم داره در ضمن بقیه فرکتنسهاشم جزو بهترینهاست و با بزرگان دنیا در رقابت هست.
سلامنقل قول:
خوب nokia bh-505 رو تهیه کنین.
ممنونمنقل قول:
همین ie8 رو تهیه میکنم و چند روز بعد نظرم رو اعلام میکنم:10:
· سلام به همه دوستان و علاقمندان هدفون
رویو اولیه یکی از بهترین هدفونهای داخل گوشی audiophileدنیا (البته تو رنج قیمت خودش) بنام etymotic er-4 رو میخوام شروع کنم .این هدفون با قیمت حدود 300 دلار از چند سال پیش تولید شده و فعلا پرچمدار etymotic هست و طبق نظر سنجی و نقد منتقدین جزو معدود هدفونهای مرجع که هدفونهای دیگه رو با اون میسنجن هست.
بسته بندی این هدفون بسیار ساده البته با وسایل جانبی کامل هست .انواع سری ها از جنس فوم و پلاستیکی و به اشکال قارچی و استوانه و ... هست یک عدد تبدیل جک و تبدیل یک به دو و چند عدد فیلتر و وسیله تعویض فیلتر و یک عدد گیره برای اتصال کابل به لباس کلیه لوازم جانبی هدفون داخل پک هست.
جنس بدنه هدفون از پلاستیک معمولی که انتظار میرفت بهتر اراین باشه و جنس کابلها که جدا شونده هم در نظر گرفته شده از جنس نسبتا خوب و لی قسمت کانکت با هدفون از جنس پلاستیک تقریبا نامرغوب با قالب گیری بد تولید شده که ظاهر هدفون رو کمی نا مطلوب نشون میده بطوری که احساس میشه هدفون 10 و 15 هزارتومانی هست.حتی جنس سری خود هدفون که کارخونه روش گذاشته و بصورت خیلی اتفاقیکاملا مناسب گوش من بود هم از جنس بسیار بد و تقریبا بسیار ارزون قیمت هست ولی بقیه سری های داخل جعبه از جنس و کیفیت بالای برخوردادن که حداقل سری خود هدفون هم بهتربود از بین همونها باشه ولی کاملا متفاوت و سورپرایز کننده بود.
اولین موردی که بعد از نصب این هدفون داخل گوش توجه ادم روجلب میکنه ایزوله خیلی قوی اون هست بطوری که تقریبا صدای محیط بطور کامل حذف میشه و مکشی که سری هدفون داخل گوش ایجاد میکنه برای من بشخصه نا خوشایند بود که باعث ایجاد درد خفیف داخل و انتهای گوش و بمرور بیشتر و بیشتر میشه .
در کل کیفیت ساخت و راحتی استفاده متوسط و متوسط رو به ضعیف داره.
این مدل هدفون er-4 در سه نوع er-4s وer-4p یا pt و er-4b تولید شده که نوع s با امپدانس 100 اهمی و نوع p یاpt با امپدانس 27 اهمی و مدل B با امپدانس 100 اهمی تولید شدن که اختلاف امپدانسشون بدلیل مقاومت کابلهاشون هست که با توصیهrave-87 عزیز مدل pt رو انتخاب کردم بهمراه یک عدد مقاومت که تبدیل به مدل s میشه و مدل B که حرفB بر گرفته از binaural که برای تراکهای ضبط شده مخصوص هدفون بکار میره تنظیم شده.
برای تست صدای این هدفون از سورس پلیر دسکتاپ creative x-fi titanium hd و امپلی فایر schiit lyr و پلیرmediamonkey و سورس پلیر پرتابل ipad new و iphone 3gs و iphone 4s و sansa clip و sansa fuze و cowon j3 و cowon c2 و بهمراه امپ پرتابل headstage arrow 4g و امپ پرتابل وداک fiio e1 .
تراکهای تست شده اکثرا flac بوده بنام های
yanni :rainmaker.1
2. whitney houston :All The Man That INeed
3. whitney houston: I willalways love you
4. Leona Lewis:run
5.evanescence:my immortal
6.full album: RenaudGarcía-Fons – Méditerrannées
7 .Lydia Gray - Sorry Seems ToBe The Hardest Word
8. Alison Krauss & UnionStation - Looking In The Eyes Of Love
9. .Jheena Lodwick - Perhaps Love
10. Kelly Sweet - Ready For Love
11. Kelly Sweet - Je t'aime
12.full album: Secret Garden -Songs From A Secret Garden
و برای تست کامل soundstage از البوم Vladimir Ashkenazy - Flute Mysteryو Dr. Chesky's Sensational, Fantastic, and ....استفاده کردم.
برای imagine هم از البوم Arthur Rubinstein Rubinstein Plays Chopin The Nocturne و چندالبوم کلاسیک از بزرگان موسیقی باخ و بتهون انتخاب کردم.
با توجه به اینکه صدای این هدفون فلت هست ولی در هر صورت باز هم بیس خودش رو بخوبی نشون میده و گاهی قوی تراز فرکانسهای دیگه پخش میشه ولی در کل تاثیری بر روی هیچ کدوم از فرکانسها نمیزاره و معنای واقعی فلت که معمولا تصور غلطی از اون داریم رو بنمایش میگذاره.
البته صدای فلت این هدفون باعث میشه تغییرات جزعی بر روی فرکانسها بخوبی خودشون رو نشون بدن بطوری که بابقیه هدفونها احساس این امر با تغییرات کوچیک تقریبا محسوس نیست .تراکهایی که انتخاب کردم اکثرا رو مید خیلی تاکیید شده بودن و بیشتر صدای خواننده بوده که البته در مورد این هدفون فرقی نمیکرد چون تقریبا فرکانسهای میانی و بالا و پایین در یک سطح هستن و موقع پخش نمیشد رو تعداد خاصی از فرکانسها برتری دید و یا بدنبال قوت رو بخش خاصی بود .
پس میشه گفت1. بیس خوب والبته بیشتر از اون چیزی که انتظار داشتم.
2.مید خوب و قابل قبول
3.های خوب و قابل قبول ولی از انتظار من کمی ضعیفتر بود که برای رسیدن به ایده الم مجبور شدم کمی فرکانسهای بالا رو دستکاری کنم و البته با افزایش treble در اکولایزر و امپلی فایر
4.soundstage این هدفون محدوده البته در مقابل هدفونهای دیگه ای که دارم ولی خوب برای یک بالانس ارمیچر نمیشه بیشتر از اینانتظار داشت و مقایسش با هدفونهای دینامیک در این مورد اشتباه هست.ولی خوب با توجهبه تراکهای مخصوص و binarual که انتخاب کرده بودم نتیجه قابل قبول و soundstage بازی رو با این هدفون تجربه کردم.
5.imagine این هدفون خوبه بطوری که تعیین محل حدودی سازهاامکان پذیره البته همون طور که گفتم فقط با تراکهای مخصوص کلاسیک که رکورد خاص خودشون رو دارن امکان پذیر هست و با تراکهای معمولی و mp3 که تنظیم و مستریگ مناسبی ندارن امکان پذیرنیست.
نتیجه گیری در مورد صدای این هدفون به این صورت خواهد بود که صدای شفاف و باز و تقریبا airy داره که البته در هدفونهای داخل گوشی این نوع صدا بسیار کم یاب هست و میشه گفت با هدفونهای فول سایز و open میتونه در این ضمینه رقابت کنه.
پخش موسیقی برای انواع سبکها با این هدفون امکان پذیر هست چون هر نوع موسیقی با هر نوع سبکی که باشه در هر صورت بصورت اون چیزی که موقع پخش زنده در استدیو هست خواهید شنید البته بایدم اینطورباشه چون جزئی از بهترین هدفونهای مانیتور هست.
برای کسانی که هدفونهایی باصدای بیس قوی و کلا صدای خفه عادت دارن موسیقی گوش بدن شاید صدای فلت این هدفون کسل کننده بنظر بیاد ولی کسانی که صدای سرد و یا فلت دوست دارن مطمعنا هدفون جالب و جذابی خواهد بود بطوری که با اعمال تغییرات خیلی ساده و کوچیک صدای سرد رو بدست میارن.
بزودی مقایسه این هدفون باهدفونهای حرفه ای دیگه در سایت قرار میدیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سالار جان بسیار مبارکه، بررسی جامعی بود.از هر نظر هدفون فوق العاده ای به نظر می رسه،با چه قیمتی و چطور تهیه کردید؟
با تشکرنقل قول:
از سایت ebay تهیه کردم با حدود قیمت 260 دلار و هزینه پست رایگان.
کسی منو راهنمایی نمیکنه؟
مرسی از پاسخنقل قول:
برندهای دیگه هه مدلهایی دارن؟
قیمت این نوکیا ۵۰۵ چنده؟
کیفیتش چطوره؟
ببخشید سالار audio technica ckm55 کجا می شود تهیه کرد
کیفیت کدام بهتر است
akg 340
audio technica ckm55
مچکر.
تقریبا کیفیت مشابهی دارن.ولی کیفیت ساخت ckm55 بهتره.با گارانتی اواسان از مجتمع پایتخت میتونین تهیه کنین.نقل قول:
با تشکر به خاطر راهنمایی خوبتون کلی استفاده کردم.
سلامنقل قول:
برای چه سبک موسیقی میخواین؟
اگه فول سایز میخواین می تونین برای سبکهای الکترونیک از هدفون audio technica m30 و برای باقی سبکها از هدفون akg k99 تهیه کنین.
و اگه earpad میخواین میتونین هدفون خوب و با کیفیت sennheiser px200II رو تهیه کنین.
موفق باشین
سلامنقل قول:
خیلی خیلی ممنون
دوستان نظرتون راجبه sennheisercx-310-originals رو میخواستم بدونم آیا بیس خوبی داره ؟
سلامنقل قول:
هدفون cx310 ورژن ورزشی هدفون cx300 هست با همون بیس و همون پاسخ فرکانسی و بیس قوی داره البته به همراه کیفیت قابل قبول.
طبق اخرین تستی که ساعتها طول کشید نتیجه به این صورت شد که برای سبک gothic و hard rock و rock ترجیحا و لزوما از هدفونهای بالانس ارمیچر تهیه کنین.چون حتی بهترین و سریع ترین هدفون فول سایز دینامیک دنیا براحتی در مقابل هدفون داخل گوشی بالانس ارمیچر کم اورد.
از بالانس های سونی تو ایران گیر میاد؟ خوب هست؟نقل قول:
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
هدفونهای سونی رو اغلب شرکت سونی ایران رهجو وارد میکنه که طبق اخرین استعلام موجود نداشتن.نقل قول:
سلام دوستان
قراره داداشم بزودی از آلمان برگرده چون اینجا فیک بازاره می خوام بگم یه ایرفون بیاره برام لطفا راهنماییم کنین چی بگیرم
ترجیحا in ear باشه، یه چیز ارزون قیمت می خوام...بیشتر راک و ترنس گوش می کنم
یه هدفون مینی هم اگه معرفی کنین ممنون می شم. اینم ارزون قیمت باشه...
درود
دوستان خواهشا راهنمایی کنید من چی بگیرم(هدست یا هدفون یا هندزفری یا...)
همه کاری باهاش میکنم از آموزش زبان انگلیسی تا بازی و پاپ و رپ و سنتی و...
همیشه با سیمش مشکل داشتم! می خواستم ببینم یه چیزی بی سیم خوب چقدر قیمتشه؟
می خوام عمری کار کنه...
اگر توصیف خاصی از صدای مد نظرتون ندارین، vsonic gr06 یک هدفون متعادل با صدای تقریباً گرم؛نقل قول:
حدود قیمت رو نگفتین
اگر کم می خواین خرج کنین یک گزینۀ عالی هست با نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی نه ایزولیشن خوبی داره و نه راحتی خوب و نه لوازم جانبی خوب، ولی در مقابل قیمتش کیفیت صداش فوق العادست
"هدفون مینی" نمیدونم یعنی چی
صدای زیر برام مهمتر از بیس هستش...نقل قول:
ارفون قبلیم سونی ex35 بود می خوام یه مقدار ازون بیشتر خرج کنم...
والله هدفون مینی رو از خودم در آوردم! اسمش یادم رفت، هدفونایی که از مدلای فول یه مقدار کوچیکتره و کل گوشو نمی پوشونه...
من که بازم نفهمیدم شما چقدر می خواین خرج کنیننقل قول:
به هر حال اون دو تا گزینه هردوشون از لحاظ صدا از سونی بهترن
در مورد هدفون های پرتابل، من مدل هایی که میشناسم خیلی محدودن برای همین کمک نکنم بهتره.
سلام لطفا یه هدفون تو گوشی با باس خیلی خوب معرفی کنید نمیخام بعد از یه مدت باس گوش کردن خش خش بیفته توش
نظر خودم klipsch image s4 هست که متاسفانه گیر نمیاد
نهایت قیمت هم 150
با سلام
من موسیقی رو بیشتر با موبایلم(Nokia N79 )گوش می دم.ولی از هدفونش راضی نیستم به دلایل متعدد:1-از گوشم در میاد2-در مکانهای شلوغ باید ولوم رو خیلی زیاد کنم.حالا پیشنهاد شما چی هست برای خرید؟فکر می کنم باید earphone بگیرم.تا 50 هزار تومان هم بودجه دارم.اینکه صداش آزار دهنده هم نباشه که طبیعیه.ممنون می شم راهنمایی کنید
نظرتون درباره ی Sony MDR-EX60 چیه؟
بیشتر پاپ و کلاسیک گوش میدم فقط اینا که معرفی کردین قیمتشون چنده؟بودجه من تا 200 تومن... .نمیخوام صدای موزیک ازش بیرون بیاد با حداقل کم بیاد بیروون و کل گوشو بپوشونه....اگه میشه هر مدلی که معرفی میکنید یه جای مطمئن برا خریدش معرفی کنید مرسینقل قول:
اگه میشه با این نیاز ها یه هدفون تا 200 تومن بهم معرفی کنین...
1-من بیشتر پاپ و رپ و هیپ هاپ گوش میدم....
2-میخوام هدفونم فول سایز باشه...
3-میخوام کار میکس و مستر رو یاد بگیرم لذا کیفیتش برام مهمه...البته هنوز حرفه ای نیستم ولی حرفه ای میشم:)
4.حدالامکان صدا ازش بیرون نیاد
5-برند خوبی باشه...
6-هدفون های بیتس این سایت فیکه؟؟؟ آخه مثلا beats studio رو میده 320 تومن در حالی که باید گرون تر از اینا باشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم نظر اساتیدو در مورد akg Q350 بدونم و اینکه برای آیپد خوب هست یا خیر؟
قیمتش هم 175 فروشنده گفت
Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2
سلام
از دوستان کسی در مورد این مدل آشنایی داره ؟ قیمتش حدودا چقدره ؟plantronics BackBeat 216
و این که در مقایسه با این مدل فیلیپس کدوم بهتره ؟
دوستان یه هدست با کیفیت برای موسیقی و بازی که میکروفون هم داشته باشه تا سقف 50 تومن ممنون میشم معرفی کنید
sennheiser cx300II بیس خوبی داره و به این زودی ها صرفا با موزیک گوش کردن خراب نمیشه.نقل قول:
ex60 هدفون خوبیه و حتی میتونین creative ep830 هم تهیه کنین و یا panasonic hje300 .از هدفونهای داخل گوشی pioneer هم میتونین تهیه کنین.نقل قول:
akg k99 .تقریبا تمامی فروشگاههای صوتی در جمهوری دارن.نقل قول: