یکی نیست جواب مارو بده
Printable View
یکی نیست جواب مارو بده
گزینه space رو بیخیال..اصلا کلیک چپ رو نگه میداری که گاز بده ؟:n13: اگه نگه نداری خیلی یواش یواش حرکت میکنه..نقل قول:
من خودم اولش فکر میکردم با W گاز میده..
در توربو هم باید مدیریت داشته باشی و هر جایی استفاده نکنی..
در غیر اینصورت امکان نداره باگ باشه..چون تا حالا کسی همچین مشکلی نداشته...شما هم که بازیت و کرکت آپدیته..
یه trainer برای بازی resident evil 6 میخام
هر چی از اینترنت دانلود میکنم تو بازی عمل نمیکنه
کسی از دوستان ترینر سالم داره؟
بفرمایید از ورژن 1 تا 1.5 رو ساپورت میکنه ، درواقع یعنی همه ی ورژنا :n02:، 14 تا هم دستور توشه ، خودم رو 3 تا ورژن امتحان کردم درست بوده :n26:.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست عزیز
من این دو فایل رو هم داشتم از قبل
ولی وقتی بازش میکنم یه برنامه باز میشه که نشون میده باید کلیدهای numpad رو بزنم و یه اهنگی هم میزنه
ولی وقتی بازش میکنم و وارد بازی میشم هر کاری میکنم دکمه ها عمل نمیکنه
احساس میکنم باید کلیدهای numpad در حین بازی غیر فعال باشن
ایا راهی هست کلیدها رو عوض کرد و یا ترینر دیگری سراغ دارید؟
در کنار همون ایکون اهنگ ترینر یه عکس مونیتور هم هست که خاموش هست ایا به اون ربطی نداره؟
و اینکه چرا وقتی ترینر رو باز میکنم میزنه
game is not running
بازی اگه در حال اجرا باشه اون پیام میره و ضمنا کلید name lock رو روشن کنید تا گزینه ها فعال بشن با زدن کلید نیم لوک۱-۹نقل قول:
Sent from my GT-N7100
یعنی اول باید بازی رو اجرا کرد و از وسط بازی بیاییم بیرون و بعدش ترینر رو اجرا کنیم؟
من هر دو حالت رو میزنم کار نمیکنه
و در هر دو حالت میزنه
GAME IS NOT RUNNING WAITING
و هر کلیدی رو هم که در حالت روشن بودن نام لاک میزنم صدایی شنیده نمیشه و عمل نمیکنه
کلا احساس میکنم کلیدهای نام لاک من درست کار نمیکنن
یادمه قبلا کیبورد قدیمی که داشتم و براش برنامه مخصوص بود و با اون تو بازیها این مشکل رو نداشتم
واقعا یازی جالبی بود مخصوصا با لیون
بچه ها من با لیون دارم میرم جلو..
اگه با یکی دیگه میرفتم قابلیتش فرق میکرد ؟ داستان عوض میشد ؟
سلام بچه ها...تو سری های جدید خبری از جیل ولنتاین نیست؟
یعنی اول باید بازی رو اجرا کرد و از وسط بازی بیاییم بیرون و بعدش ترینر رو اجرا کنیم؟
من هر دو حالت رو میزنم کار نمیکنه
و در هر دو حالت میزنه
GAME IS NOT RUNNING WAITING
و هر کلیدی رو هم که در حالت روشن بودن نام لاک میزنم صدایی شنیده نمیشه و عمل نمیکنه
کلا احساس میکنم کلیدهای نام لاک من درست کار نمیکنن
یادمه قبلا کیبورد قدیمی که داشتم و براش برنامه مخصوص بود و با اون تو بازیها این مشکل رو نداشتم
کلا چهار بخش داستان هر کدوم دو نفرن به جز ایدا که هر 4 تاشونم دنبال یه چیزین و یه جایی به هم پیوند میخورن ، قابلیتاشونم اگه منظورتون از نظر اسلحه هست بله فرق میکنه :n26:نقل قول:
البته ... توی Resident evil Revelations ، جیل ولنتاین هم هست :n02:نقل قول:
نه داداش باید قبل از بازی ترینر رو اجرا کنید اون عکس مانیتوره هم من خاموش میکنم نمیدونم حالا به اون ربطی داره یا نه ، اینطوری هم که شما میگید اگه وسط بازی بیاید بیرون و ترینر نوشته : Game isنقل قول:
not running... یعنی اینکه ترینر نتونسته بازی رو شناسایی کنه و اگه وقتی در حالت توی بازی ناملاکا رو میزنید و صدا نمیده یعنی عمل نکرده، پس اگه توی بازی اومدید بیرون و ترینر شناسایی نکرد که مشکل اینه ولی اگه شناسایی کرد و ناملاکارو زدید صدایی نیومد معلومه مشکل از کلیداتونه ، ولی از اینکه این ترینر کار میکنه یا نه مطمئن باشید درسته:n27:
دقیقا همینطور هست که میگید
به نظر میاد بازی نمیتونه ترینر رو شناسایی کنه
به نظرتون راهی هست بشه کاری کرد؟
من بازی رو با هر 7 شخصیت یه بار تموم کردم ولی میخام رو حالت No Hoper اونو تموم کنم و به این ترینر نیاز دارم
به نظرتون میشه برنامه ای نصب کرد برای کیبورد که دکمه های نام اک اون در بازی فعال بشن
و اینکه ایا بازی ورژن خاصی داره؟
من در اینترنت دیدم همه ترینر ها برای ورژن 1 هستند
ترینر حتی اگه برای ورژنه 1 باشه ولی شما ورژنه 1.04 رو هم داشته باشید میتونه شناسایی کنه ولی شاید عمل نکنهنقل قول:
به نظر من بازیتون ورژنه به خصوصی داره که روش دستکاری شده و شایعم نیست ولی من تا جایی که فکر میکنم ترینر ها از این طریق میتونن بفهمن چطور بازی در حال اجرایه یا نه که به قسمت processes تسک منیجر میرن و نام بازی رو پیدا میکنن که برای این بازی BH6 هست ، برید توی پوشه بازی ببینید فایل اجرایی بازی BH6 هست ؟:n27:
اگه هم مشکلتون با دکمه هاتون هست و ویندوز 7 دارید ، روی آیکونه Start کلیک کنید بعد on رو سرچ کنید و Enter رو بزنید بعد بر روی گزینه Options کلیک کنید و بعد گزینه دوم (Turn on numeric key pad) تیکش رو بزنید و ok کنید بعد روی NumLock کلیک کنید بعد ترینر رو اجرا و میرید توی بازی و بعد میاید بیرون و از همون کیبورد مجازیه از دکمه های سمت راستش (1،2،3،...) برای فعالسازی ترینر استفاده کنید:n01:
فایل اجرایی بازی به اسم رزیدنت اویل 6 هست
و جالبه تو بیشتر ترینر ها اسم بازی بیو هازارد 6 هست همونی که شما ذکر کردید
در مورد فعال کردن نام لاک هم مشکل من اینه که بعد از زدن استارت گزینه سرچ من عمل نمیکنه و چیزی پیدا نمیشه تا اونو فعال کنم
ایا راهی هست که گزینه سرچ من فعال بشه یا از طریق دیگری وارد شد
یعنی وقتی شما توی پوشه بازی میرید فایلی به نامه BH6 وجود نداره ؟:n04:نقل قول:
کسانی که این بازی رو از همون نسخه های اولیه میشناسند میدونند که اسم اصلی بازی بایوهازارد هستش و بعدا به خاطر اجازه فروش در آمریکا و اروپا به رزیدنت اویل تغییر نام داد .نقل قول:
ولی کماکان نسخه های ژاپنیش با نام بایوهازارد عرضه میشه .
به عبارت ساده تر :
وقتی اسم فایل اجرایی بازی رزیدنت اویل 6 هست بازی شما رلیز آمریکا و اروپا و استرالیاست .
وقتی اسم فایل اجرایی شما بایوهازارد 6 هست بازی شما رلیز ژاپن هست .
اینو خودم استفاده میکنم . بازی رو اجرا میکنم داخل بازی که میرم بعد ترینر رو اجرا میکنم ..
مرسی از کمک دوستان
دیشب بعد از اینکه دوست خوبمون اشیل در مورد اسم بازی گفتن رفتم اسم بازی رو تغییر دادم و مشکلم حل شد
از کمک همه دوستان تشکر میکنم
فقط الان یه مشکل اساسی دارم
وقتی که مرحله مرسناریز رو بازی میکنم وقتی مرحله تموم میشه پیغام میاد که
Sending data
به عبارتی میخاد نتایج من رو در اینترنت سند بکنه و در همون حالت سند میمونه تا اینکه باید با کلید ALT f4 از بازی بیرون بیام
ایا راهی هست که بعد از تمام شدن مرحله مرسناریز این پیغام نیاد و بازی به عبارتی هنگ نکنه؟
کلا 3جا گیر کردم ، که این آخری خیلی سخت هست
با کریس فکر میکنم آخرها باشه،قسمت escape BOW ya COW! یک غول بی شاخ دم با دست میزنه پل خراب میکنه، اونجایی که تصویر برمیگرده ، کریس به کنار پل گیر میکنه ، نمیشه کاریش کرد!؟
آپدیت بازی چه کاری انجام میده!؟
RE6 Update 2-Repack ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) این آپدیت نصب کردم
سوال 1 : کرک مالتی پلیر رو ریختید؟نقل قول:
سوال 2 : استیم در حال اجرا بوده ؟
سوال 3 : چه نسخه ای استفاده میکنید ؟
والا دقیق یادم نیست که چه کرکی ریخته شده چون برادرم نصب کرده
در مورد استیم هم دقیق نمیدونم ولی موقع بازی چیزی به اسم استیم نمیبینم و یه راست با زدن فایل بازی وارد بازی میشم
نسخه ای هم که من دارم در بازی به اسم رزیدنت اویل 6 هست
و فکر میکنم نسخه 1 هست
برای این کار نیاز به کرک مالتی پلیر و استیم دارید (استیم یکم گیره ولی خب دواش همینه :n02:)نقل قول:
داشتم فکر میکردم چه قد بازی طولانی تر ، بهتر و جذاب تر میشد اگه Jake هم مثه باباش نقش منفی میداشت و راهش رو ادامه میداد و مشکلات بیشتری واسه همه بود که باید هر طور به زور Jake رو زنده بگیرن و Jake هم تو این راه اونارو به تله مینداخت یا با Carla یا Simmons هم دست میشد یا یه گروه مخوف راه مینداخت خلاصه چه داستانی میشد :n02:
نظر شما چیه ؟ :n26:
البته من هنوز احساس میکنم احتمال زنده موندن جیک هست
چون دقیق تصویر کشته شدن اون رو نشون ندادن
هر اتفاقی ممکنه در اون لحظه بیفته
شاید شری در اون لحظه به نجاتش بره و از انرزی بدنش استفاده کنه
در مورد اون گزینه سندی که گفتم راهی هست اونو برطرفش کنم و بتونم مرحله مرسناریز برم و دیگه نیازی به هنگ و بستن برنامه نباشه؟
در ضمن منظور من بای کردن انلاین نیستا
من منظورم بخش مرسناریز هست که بعد از تموم کردن یه مرحله پیغام میده که باید نتیجت در اینترنت سند بشه و روی همون پیغام میمونه و دیگه نمیره جلو تا باید از بازی بیای بیرون
این مشکل مربوطه به این هست که استیم اجرا نیست و به خاطر همین نمیتونه نتیجتون رو در اینترنت ثبت کنه بعدشم نیازی به خریدن آنلاین نیست کرکش اومده میتونید باهاش کاراتونو ردیف کنیدنقل قول:
دوستان ترینر سالمی هست که میخوام تیر رو بینهایت کنه؟
نقل قول:بفرمایید از ورژن 1 تا 1.5 رو ساپورت میکنه ، درواقع یعنی همه ی ورژنا ، 14 تا هم دستور توشه ، خودم رو 3 تا ورژن امتحان کردم درست بوده :n26:
این پسته من اشتباه بود ویرایشش کردم : :n26:
دوستان من با لئون تو چپتر هواپیما گیر کردم ! موقعی که باید با هواپیما فرود بیاییم جهت هایی که بازی میگه رو میزنم ولی باز هواپیما سقوط میکنه و به عظما میریم ! تو اون قسمت باید چیکار کنم ؟
من یادمه اونجارو یه دفه هم نیفتادم از بس HAWX بازی کردم :n02:نقل قول:
خلاصه اونجا باید اول چند تا دکمه ی بالا رو نگاه کنی بعد بزنیشون در دفه ی اول بعد باید به دسته نگاه کنی و در دفه ی اول بکشیش بعد هم اون فرمونه جلوت نگاه کن و بکشش به سمت خودت همه ی این کارا رو در دفه ی اول کنی و زود انجام بدی سقوط نمیکنی :n26:
ویرایش : با دسته هم اگه انجام بدی که بهتر میتونی :n01:
سلام خدمت همه دوستان اینجا کسی سیو رزیدنت اویل 6 چپتر 5 کریس نداره اینجا بزاره یک جاش گیر کردم اصلن به هیچ نحوی نمیشه ردش کرد:n27:
سر چپتر اخر کریس گیر کردم اونجا که یک غول کریس دنبال میکنه اینقد زاویه دوربین عوض میشه میره روی اعصاب آدم همش میبازم:n29:
اونجا همه باختن :n02: فقط از طریق Chapter select میتونید اونجارو رد کنید :n26:نقل قول:
توروخدا اگه میشه یکی کمک من کنه .. اگه میشه یکی ترفندایی که توی بازی برای کشتن هست رو یاد بده . من هنوز همون اول بازی گیر کردم . یه جا که رو پشت بوم خونه ها داریم با دوستام میرم و یهو روی طناب که میام لیز بخورم برم رو اون یکی پشت بوم یکی یه آرپی جی بهمون میزنه منو از دوستام جدا میکنه حالا من تنها دارم میرم و اصلا هیچی خونی بهم از اول بازی نداده . یه مربع هم بیشتر خون ندارم سریع هم هی میمیرم .. چطوری باید رد کن. روی no hope دارم بازی میکن . یعنی 99 درصد بازی ها رو من همیشه سخت میرم ولی این نمیشه خداییش :n13:
خب اینجا رو با trainer میتونی رد کنینقل قول:
gamecopyworld.com
ولی آخه فایده نداره که ... دیگه عادت کنم به ترینتر تا آخر یهو دیدی رفتم .. من dead space رو هم رو حالت سخت تمامش کردم توی 1 هفته ... ولی اینو نمیشه .. این که اصلا خون نمیده خیلی عجیبه برام ... :n14:نقل قول: