سلامنقل قول:
نه دوست عزیز،سرعت به 128 برنمیگرده
Printable View
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز،سرعت به 128 برنمیگرده
سلام
من الان ۵۱۲ دارم اگه بخوام سرعتم رو عوض کنم باید چیکار کنم؟ تو قسمت بسته ها فقط ۵۱۲ هست.
سیم کارتم دیتاست و ۲۲این ماه بستم تموم میشه.
ممنون
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
بايد صبر کنى تا همون 22 طرح که تموم شه سرعتاى ديگه باز ميشهنقل قول:
سلام
چند روز پیش سیم کارت دیتا رایتل خریدم بعد چند روز هنوز فعال نشده
تو پست فرم را پر کردم گفت چند روزه دیگه فعال میشه
سیم کارته قیمتش 25 تومن بود اما تو سایت زده 20 تومن هر جایی میرم میگه 25 قیمتشه
راستی این عدد 3.75 G چیه؟
الان چند گیگ اینترنت داخلشه؟
سلام.نقل قول:
شما از توی سایتش خرید میکردی قیمتش 20 تومن بود.البته نمایندگی ها هم 20 تومن میفروشن.بعد از خرید 48 ساعته تحویل پست میشه یکی دوروز بعدش میرسه به شما و فعال هم هست.:11:
من از دفاتر خدمات ارتباطی خریدم گفت چند روزه دیگه فعال میشه برای فعال کردنش باید منتظر باشم یا اینکه کد فعال سازی چی باید بزنم؟
خودش فعال میشه.نقل قول:
فقط اگر سرعت بیشتر از 128 سفارش دادین، بعد از اینکه سیم کارت به دستتون رسید باید وارد سایت رایتل بشید و از پنل کاربریتون مدارک مورد نیاز را براشون ارسال کنید تا سرعت شما را ارتقا دهند.
تو نمایشگاهی که 2..3 ماه قبل برگزار شد یه سرویس میخواستن بدن لایو تی وی،خبری نشد از دیگه!
مال من فعال شد الان برای سیم کارت دیتا تو کنترل پنل کاربری زده 51 مگ حجم دارید
الان من 512 بخوام با مدارک بگیریم چند گیگ حجم چند در میاد؟
دوستانی که رایتل دارن میخوام بدونم سرعت دانلود یه سرویس معمول چقدر هست وکلا صرفه اقتصادی داره؟
سرویس 128kb بین ۱۶ تا ۲۵ نوسان دارهنقل قول:
واسه کارای دانلودی به نظر من مناسب نیس
15 آبانماه مدیر عامل رایتل گفت تعرفه ها تا یکماه بعد کاهش خواهد یافت.امروز 14 آذر است.
ضمنا در نمایشگاه الکامپ به بیمه شدگان تامین اجتماعی یک عدد سیمکارت اعتباری اهدا خواهد شد.
افزايش سرعت پيش كش من الان ٢ ماه هست اينترنت ندارم و ٢ روز هست نصف روز آنتن هم ندارم !!!!
اينترنت حتي سايت ساده هم لود نمي كنه
کجا زندگی میکنید؟!نقل قول:
ببخشید اگه سوالم مبتدیه :n15:
میشه از اینترنت این سیمکارت برای حج که میخوام برم استفاده کنم برای ارتباط با خانواده !؟ .. :n13:
رايتل هنوز کله ايران کامل تحت پوشش نداره خيلى جاها انتن صفره چه برسه به عربستان و اونورا.شما مطمئن باش اگر رايتل ميتونست اونجارو پوشش بده با تبليغات خودشو خفه ميکرد :cool:نقل قول:
آیا اینترنت رایتل در اتوبوس های بین شهری هم جواب میده در جاده؟
هرجا انتن بده جواب میده.نقل قول:
فعلا که تو شهرها هم کامل پوشش نداره واسه بیابون هم احتمالا بعد از 5-6 بار دیگه که انجصارشون رو تمدید کردن یه فکری می کنند
نه دیگه، خوشبختانه این وزریر جدید گفته انحصار رایتل حداکثر آخر مرداد سال دیگست و بعد از اون به بقیه اپراتورها هم مجوز 3G و 4G! میدن (بعد از اون رایتل هم میره پیش تالیا)نقل قول:
لینک خبرشو هم خواستی بگو تا سرچ کنم بزارم.
دوستان رایتل طرح نامحدود داره؟
بله داره ولی فقط مخصوص سیم کارت دائمی هستنقل قول:
تعرفه هاش چجوریه؟نقل قول:
بد نيست فعلا ولى بايد يه فکرى بکنه واسه تعرفه هاش تا موقع که انحصارشو بر ميدارن وگرنه اينم ميشه مثه تاليانقل قول:
فک کنم تا وقتی که انحصارش دست رایتل باشه قیمت همچنان بالا باشهنقل قول:
من منتظرم از انحصار در بیاد برم از ایرانسل بگیرم هم پشتیبانی درست داره همه جا هم تعرفه ها بهتره میگن 4g هم پشتش میادنقل قول:
درسته شرکت ایرانسل خیلی کارش درستهنقل قول:
کی از انحصار خارج میشه؟
فکر کنم نزدیکای شهریور تموم شه درستش این بود که شهریور امسال تموم شه ولی با پارتی بازی و اینا یه سال دیگه تمدید کردننقل قول:
میشه یه تست پینگ از سرور آمریکا و اروپا بزارید ببینیم چطوریه؟
دوستان اینترنت 1 گیگ 256 یک ماهه رایتل چقدر هست..؟ 2 گیگش چقدره..؟
سلام.نقل قول:
رایتل سرعت 256 نداره.128 یک گیگ و 512 یک ونیم گیگ و 1 مگ 2 گیگ داره.
128 رایتلو میشه گفت همون 256 چون شما اگه دقت کنی واسه دانلود رو 32 فیکس میمونه
رایتل پینگ درستی نداره همین که سرعت ثابته خوبه
سلام من یک هفتست که به شهر دیگه ای اومدم(گرگان) و دو سه ماهی اونجا باید بمونم رایتل گرفتم و هنوز در 128 اون هستم تا 15 روز اون تموم بشه منتها سرعتم در حد اسف باری پایینه یعنی واقعا پایینه و صفحات لود نمیشن و سرعت هم خیلی نوسان داره میخواستم بپرسم به نظر شما اگه طرح 512 اونو بگیرم شرایط بهتر میشه؟منطقه زندگیم تو سایت رایتل توی منطقه سبزه و من الان طبقه چهارم یک ساختمون هستم
نه متاسفانهنقل قول:
یعنی نگیرم نه؟نقل قول:
من رایتل رو برای وی چت و واتس اپ میخوام .فقط روی گوشی کدام طرح بدردم میخوره ؟؟!
به صرفه ترین طرح برا من کدومه اصلا دانلود ندارم .الان هم مبینت دارم که گذاشتم کنار چون قسمتاش خیلی فضاییه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
شما هم مثل منی..128 یک ماهه 12500...نقل قول:
اگه میتونی واسه اون دو سه ماه adsl چیزی جور کن اعصاب خودتو با رایتل خورد نکن رایتل یه چیزیه واسه ناچاری تو شرایطی که هیچ جور به نت دست رسی نداری زیاد نمیشه روش حساب کردنقل قول:
آقا دستت درد نکنه ولی منظورم از سایت pingtest.net بودنقل قول:
میشه یه لطف کنی بزاری؟