با سلام به همگی .
بله حق با امین هستش .
ولی امین جان به نظر شما این همه وال با این کیفیت جای تشکر نداره ؟
آقا جعفر اینا رو چطوری باید دانلود کنم ؟
Printable View
با سلام به همگی .
بله حق با امین هستش .
ولی امین جان به نظر شما این همه وال با این کیفیت جای تشکر نداره ؟
آقا جعفر اینا رو چطوری باید دانلود کنم ؟
من هرچی رو این عکس ها کلیک میکنم بزرگ نمیشن.
چیکار باید بکنم؟؟؟؟
نقل قول:
با کدوم مشکل داری راپید یا اون یکی کدوم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فعلا دو تا والپیپر از بازی Company Of Heroes
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی تو بازار گشتم بازی مشابه ماشین جنگی تو پلی استسشن ندیدم
اگه کسی سراغ داره لطفا منو راهنمایی کنه
هیچکی منو دوست نداره
کدومش مشگل داره عزیزم من چک کردم مشکلی نی بینم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوتا دیگه . اینا و بالایی مربوط به بازی خاصی نیستن تنها تصاویر CG یا همو گرافیک کامپیوتری هستن که گیم والپپرز همین الان گذاشته بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی 1920x1200 16:9 خواست بگه تا براش بذارم ;)
آقا جعفر من با كد هايي كه گذاشتي مشكل دارم . چطوري بايد اونا رو دانلود كنم ؟ اگه لطف كني مثل فيشر بزاري بهتره
================================================== =============
Free Magic به نظرت اينجا جاشه ؟ بايد توي قسمت درخواست بازي اين سوال رو مطرح كني . ميتوني بازي Hard Truck رو بگيري . جالبه ولي مرحله اي هستش
آقا جعفر معلومه كه روي سيستم خودت امتحان ميكني مشكلي نداره !
فيشر جان باز هم تركوندي ها !!!!!!!!!!!
هیچکدوم از لینکا مشکلی ندارن !!نقل قول:
شاید نی دونی چه جوری دان کنی !! برا اینکه اینجا هم زیاد شلوغ نشه پی ام بزن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتا wallpaper final fantasy نسخه جديدش را ميتونيد اينجا بزاريد؟
این تقریبا جدید هستن وگرنه از این بازی جدید نیست و بقیه رو هم میتونی در صفحه های قبل پیدا کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیشر اگه داری از پرنس 4 بزار
من جدیداً یه شایعاتی هم در مورد NFS جدید شنیدم . اگه عکس رو داری بزار .
از Alan Wake اگه قبلاً نذاشتی بذار
================================================== =======
آقا جعفر من مشکلم با دانلود کردنش هست . سعی کن مثل فیشر بذاری راحت تره
شرمنده نی شه اونجوری بزارم !!
اینا برا دانلود هستش !!
Games wallpapers HQ 1920x1600
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
orکد:http://rapidshare.com/files/13752669/Game_Wallpaper.rar
PAsS: davideکد:http://depositfiles.com/files/566162
خیلی بالحالند!
لطفا حجم بسته ها رو بیشتر از 20mb نکنید.
پسورد این فایل چیست؟؟؟
نوشته بود که...نقل قول:
Password: davide
از پرنس 4 ندارمنقل قول:
-------------------------
شنیدن کی بود مانند دیدن تا ندیدی باور نکن:biggrin:
-------------------------
از این بازی هنوز والی در GW نیومده اگه اومد باشه ولی عکس هاش رو با کیفیت بالا قبلا گذاشتم.
Gamewallpapers - Cyberbabes
size~13.9 MB | 65 JPG | RAR | 1600 x1200, 1280x1024 and 1024x864
Download:
ممنون خیلی قشنگ بود
Carpe Diem
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lord of the Rings: The White Council
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Eudemons Online
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
War Rock
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظریم ها D:
فیشر جان اگه داری از Silent Hill 4 بزار .
میتونی یک وال بزرگ از ویندوز ویستا خیلی خوشگل بزاری ؟
میخوام دوباره برای چاپ .
راستی دستت درد نکنه از وال ها ولی من تاحالا به جز ارباب حلقه ها اسم هیچکدوم رو نشنیدم !
سام فیشر ایم کاغذ دیواری Virtual Tennis 3 بازیش برای pl3 است درسته
براي كامپيوتر هم هستنقل قول:
ساخت SEGA هستش
امین جان مطمئنی برای Pc هست؟ بعید می دونم
با همین گرافیک؟
مملی منظورت Ps3 ؟
فیشر جان اگه میشه یه مقداری زودتر
ممنون
بر و بچ حرفه ای عکس های باحال تری از دویل می کری 3 بزارین برای صفحه دکستاپم
منتظرم
مرسی
نقل قول:SILENT HILL 4: THE ROOM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بر و بچ حرفه ای عکس های باحال تری از دویل می کری 3 بزارین برای صفحه دکستاپم
منتظرم
مرسی
Devil May Cry 3: Dante's Awakening + Special Edition
Burnout Dominator ، Halo 3 ، Heavy Duty ، Hellgate: London NEW!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیشر جان هنوز عکس ما رو نذاشتی ها ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط X_man
ايكس من خيلي ممنون:)
ببخشید آواتارت عوض شده بود نشناختمت:biggrin: . سالنت هیل 4 هم بزرگترین اندازش همونیه که X-man جان گذاشتن .نقل قول:
اگه چیز دیگه ای خواستی در خدمتم;) از ویستا هم اینجا جاش نیست توی بخش گرافیک برو بچه ها کارت رو راه میندازن.
میشه آدرس لینکش رو واسم بزاری چون اینترنت ما یکم با این سایت مشکل داره نمییدونم چرا مثلا صبح صفحه اصلی رو باز میکرد ولی روی هر موضوعی میزدی Data Base Error میداد !
فیشر جون ما چی شدیم؟
شما Wallpaper کدوم بازی رو میخواستید؟ اگر همون Devil May Cry 3 میخواید توی پست بالاتر گذاشتم که...;)نقل قول: