اومدیم یه دست الان بزنیم یک عوضی به اسم feri انقد به سرورا اتک داد سرور کلا محو شد:n29:
Printable View
اومدیم یه دست الان بزنیم یک عوضی به اسم feri انقد به سرورا اتک داد سرور کلا محو شد:n29:
دوستان من ديگه ميخوام از تي خداحافظي كنم. اگه خوبي ،بدي،بني مني چيزي ديدين ببخشيد مارو.
سرور هم در هاله اي از ابهام قرار ميگيرنه.هرمس هستش. ديگه نمي دونم سرور رو سرپا نگه ميداره يا ترتيبش داده ميشه
بدرود فور اِوِر
Sent from my iPhone 5s using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا چرا می خواهی از tee خداحافظی کنی ؟!!؟ دلمون برات می تنگه ! دو نقطه گریهنقل قول:
Tw در اندروید) گلکسی نوت 2( :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سورس و فایل apk تو سورس فورجه موجوده.
فایل apk را بزار ببینم چطوریه.نقل قول:
خودم یدونه دارم ماله ۰.۵.۲ هستش باگ هم زیاد داره
Sent from my iPhone 4s
دوستان تا حالا من هيچ كدومتون رو نديدم تو بازي. كي تا حالا منو ديده؟ nick name: iljimae
ندیدی چون با این اسم ها نمی یاییم :n02: من همونی هستم که دیروز خودت را می کشتی ازم می پرسیدی که p30world هستم یا نه :n25: evil saeid هستمنقل قول:
منم HUNTER
یا
MOZEEEEEEEE
ممنون سعید جان ولی من دیگه وقت ندارم بازی کنم.دل کندن ازش سخته.تی وردز رو حذف کردم که جلو چشم نباشه دیگه:n02:نقل قول:
فكر كنم كه پينگ من رو تو بازي ديده باشيد. در بهترين حالت بالاي 180 است:n03:. تو اون پينگ هم مي شه خوب بازي كرد اما واسه من كه 2 ماه هم نيست كه شروع كردم كمي سخته. از دوستان مي خوام كه اگر مپ تمريني ، تستي ، فيلم آموزشي و .... دارند لينك بدن ما هم ياد بگيريم :n28:. من الان Ddrace , Fng رو بلدم و مشكل اصلي من هم در زدن حركات خوب در Fng هست. مثلا حركات حرفه اي كشتن بازيكن حريف كه با چكش پرتاب مي كنيم يا با هوك تو هوا مي چرخونيم. ( ديگه نتونستم كتابي بگم :n02: ).
با تشكر از شما:n16:
سلام...
عاقا دلیل اینکه من نمیتونم سرور هارو ببینم چیه؟ :31:
بعد یه مدت اومدیم بازی کنیم یهو دیدیم هیچی نیست... نزدیک بود سکته ناقص بزنیم :31:
این همه مپ ddrace هست یکی هم مپ والیبال بگذاره که هیجان داره فوتبال حال نمی ده چون ماوس رو خراب می کنه بسکتبال هم همین تور عصاب خورد کن هست چون نمی شه توپ رو راحت تو سوراج انداخت
اما والیبال مهارت می خواهد و خیلی با حاله هست لطفا یکی مپش رو بگذاره فقط همین والیبال نه چیز دیگه
سلام
سورس و apk:
sourceforge.net/projects/libsdl-android/files/apk/TeeWorlds/
توجه داشته باشید که گوشیتون ژیروسکوپ داشته باشه.
خود فایل apk حدود ده مگابایت و سورسش هم که 100 مگ میشه که فکر کنم ndk اندروید هم توش باشه.
نسخه جدید sdl اومده که اندروید و آی او اس هم ساپورت میکنه پس به احتمال زیاد خود ماتریکس هم یه نسخه آفیکال میده بیرون واسه گوشی.
موفق باشید....
سلام
خوب من این نسخه اندروید را امتحان کردم متاسفانه در گوشی اکسپریا مینی صفحه که فوق العاده کوچیکه همچنین وقتی وارد سرور میشم تصویر به هم میریزه.
امروز هم دیدم بازی در گوگل پلی نیز موجوده.
Sent from my iPhone 4s
من یه سرور ایرانی دارم با پینگ پایین خواستید فایل سرور رو برام بفرستید براتون سرور run کنم
ممنون اما فعلا یک چیزی حدود ۱۰تا سرور در مود های مختلف ران هستشنقل قول:
Sent from my iPhone 4s
دوستان من تازه با این بازی امروز آشنا شدم ، آموزشی ، چیزی ندارین بهم کمک کنه؟ این سرور هایی که میگین رو چجوری بازی کنم؟
اموزش خاصی نداره کلش تجربیه.نقل قول:
برای نمایش سرور ها هم هر چی تیم سمت راست منو هستش را بردار میان.معمولا هم با نامه persian شروع میشوند و رمز ورودشونم p30 هستش.
Sent from my iPhone 4s
این دوستمون رئالیه هواشو از طرف من داشته باشین تو بازی:n05:نقل قول:
دوستان من تازه با این بازی امروز آشنا شدم ، آموزشی ، چیزی ندارین بهم کمک کنه؟ این سرور هایی که میگین رو چجوری بازی کنم؟
امیر خودت یادش بده :n11:
یکی اقایی کرده سرور های جدید رو ران کرده دمش گرم
به خصوص سرور والیبال خیلی بهم حال داد 3 ماه بود بازی نکرده بودم با angor کمی بازی کردیم ولی این eshgi زدو توپ رو بلعید بازی خراب شد اما بسی حال داد یاد ایام کردیم
:n16:
سلام دوستان
daniهستم
اگه میخواهید مد یا مپ یا ....
به سرور های Chizاضافه بشه یا همچنین هر نظر یا درخواستی دارین تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کنید
چند وقته سرور نداریم :n03:
سیاتک vps هاش را 1 ماهه 59 تومان می فروشه که ترافیک ماهانش هم 500 گیگ هست ( از لحاظ ترافیک خیلی خوبه )
که شارژ اولیه اش 3 ماهه است یعنی می شه 177 هزار تومان ...
تکی نمی تونم بخرم و سرور ران کنم ولی اگه یک نفر دست و دلباز مثل خودم باشه :D می تونیم شریکی سرور بزنیم ( 2 تا ادمین ) که برا هر کدوممون می شه 90 هزار تومان و ماهی برا هر نفر 30 هزار تومان می افته ...اگه کسی مایل به زدن سرور به صورت شریکی باشه اینجا pm بزاره تا ردیفش کنیم
سرور پرشین بلوک:
10.201.6.42:8303
سرور پرشین اف ان جی:
10.201.6.42:8304
فعلا که داون هستش ! من که نمی تونم سرور را ببینمش !
سرورا رو خط ملی ( اینترانت) هستن برای همین رو لیست مستر سرور نشون داده نمیشن.
باید آی پی هارو favoriate کنید.
البته الان ران نیست سرور.
خوب منم گفتم داون هستش دیگه :n26: همه سرور سرور می گن یکی نیست بیاد پول بده برا سرور زدن فقط مفت باشه کوفت باشه :n02:نقل قول:
از ماه دیگه که این وی پی اس تموم شه اعتبارش بهت پ.خ میزنم شریکی با هم سرور میزنیم.
هر چند ارزش نداره سرور زدن ولی برای شادی روح رفتگان و سلامتی زندگان سرور میزنیم. ( هرچند خودمم خیلی وقته بازی نکردم و نخواهم کرد)
حد اقل مشخصاتی که باید وی پی اس برای سرور این بازی داشته باشه اینه. ( کمتر از این یا اجرا نمیشه یا لگ خواهد داشت)
رم : 512
پردازنده: زیاد مهم نیست. ( اگه سرورا بیشتر از 3 سرور بشن باید ارتقا داد)
ترافیک ماهانه: 150 الی 250 گیگا بایت. ( مصرف ترافیک بسیار بالاست و مطمئنم 250 گیگ هم جواب نمیده)
هارد: زیاد مهم نیست. ( 1 گیگ هم میشه)
پورت: معمولا" همه وی پی اس ها پورت استاندارد دارند که مشکلی پیش نمیاد. ( اگه سرورا زیاد شن پورت اختصاصی هم نیاز میشه)
در ضمن الان دیگه خرید سرور از آسیا تک ارزش نداره! host dl رفته رو دیتاسنترشون و مطمئنا" قیمتا نسبت به دیتا سنتر های دیگه گرون شده.
اگه توافقی صورت بگیره برای نوروز و سال جدید سرور خواهیم زد.
عجب تی رفته صفحه 2 این قسمت
بابا یکی این رو ببره کنار wow اون بالا تا نره صفحه 2 این بازی خیلی طرف دار داره
درود
من با اين بازي خيلي خاطرات دارم.هر يك ماه وقت پيدا كنم ميام يه سر ميزنم. سرورا هم زياااااد. Po5eidon
پ.ن : براي چند دهمين بار ميپرسم كسي narotu رو نديده ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
narotu مرده دیگه پیداش نیست مثل sajad tnt :n03::n03::n03::n03::n03:
این بازی تا وقتی که کلاینتش اپن سورس باشه ارزش بازی کردنو نداره.
چپ و راست بوت میسازن.
سجاد رو حدود ٥ ماه پيش ديدمنقل قول:
اتفاقا راز موفقيت تي وردز اپن سورس بودنشه. اگه اپن سورس نبود دي دي ريسي وجود نداشت!نقل قول:
client منظورم بود.نقل قول:
اتفاقا راز موفقيت تي وردز اپن سورس بودنشه. اگه اپن سورس نبود دي دي ريسي وجود نداشت!
یه سال میشه به خاطر این بچه بازیا دیگه طرف تی وردز نیومدم.
منم دیگه fng نمیرم چند وقته تقریبا بیشترشون این K client دارننقل قول:
Sent from my iPhone 4s
سلام به همه دوستان سرور persian gulf clan در تی ورد با پایین ترین پنیگ راه اندازی شده خوش حال میشیم بیاید
ر *ی* د * م به سروری که ادمیناش چیتر هستند ... ر *ی* د * م به سروری که ادمیناش به یوزر ها HEAVY HAMMER می ده ... ر *ی* د * م به سروری که بلاک باشه و ولی ادمیناش HELPER هستند و ... :n21::n21::n21::n21::n21:نقل قول:
میگم اینقدره ریدی رودهات بیرون نریزه دوم سرورها تازه هست هنوز روشون کار باید انجام دهیم سوم ما به کسی چیزی نمیدیم اخر شب باشه میدیم ساعت 12 به بعد چهارم دیونه نیستیم بدیم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این لینک میتونن بخرین بعد بیاید به تیم اسپیک 185.55.224.249 بگین براتون ران کنیم خودتون توش راحت باشید ما ادمین ها (صاحب سرور ها توی این سرورها نمیایم) در کل خودت ریدی
من ریدهام را نگه داشتم برا سروری که ادمیناش چیتر هستند :n02:نقل قول:
می گی ساعت 12 به بعد ! روزا بیا سرور ببین چه وضعیه ! یعضی ها سوپر زدند بعضی ها هیدن شدند بعضی ها heavy hammer زدند ! البته ظاهرا هر کی مپ را تموم کنه heavy hammer می گیره ! سرور اگه اسمش بلاک هست نباید چیزی داشته باشه که باعث بشه کسی به کسی ارجحیت داشته باشه ... سرور بلاک helper نمی خواهد ! چند سال این بازی به دست خود بچه های قدیمی tee باز سرور داره و به نحو احسنت بعضی چیزا رعایت شده خواهشا اگه می خواهی برا این بازی سرور بزنی حداقل قوانین بازیش را رعایت کنید ! سرور بلاک نیستش الان ...
ضمنا بی زحمت این change map را بزارید برا 80 % رای تا زود زود نشه change map داد بعضی ها ریدن :n02: به اعصاب ادم با vote دادنشون :n21: