داداش دمت گرم مثل اسپیرین بود این روشت بار اول رد شد!!!!نقل قول:
Printable View
داداش دمت گرم مثل اسپیرین بود این روشت بار اول رد شد!!!!نقل قول:
داشت يكي از بهترين بازي هايي كه انجام دادم ميشد كه آخراش حالم گرفته شد اونجايي كه [SPOILER]طرف ميگه داداشت رو مي خوام بفرستم واسه يمني ها اونا دوستش دارن ![/SPOILER] خيلي ديالوگ زشت و نژادپرستانه اي بود (براي يه بازي بزرگ كه همه دنيا هم بازيش ميكنن) واقعا فكر مي كنيم اونا با فرهنگن و اين چيزا حاليشونه :grrr:
یک جای مشخصی برای کشتن خوک و... نیست من هنوز نتونستم کیفم رو آپدیت کنم اصلا حیوون پیدا نمیشه !!:n13:
چرا این نارنجک ها نمیترکن مصنوعین ؟!:n19:
سیو رو کجا میریزه ؟! :n21:
ممنون
دوستان در اخر بازی اگه join citra رو بزنیم چه اتفاقی میفته تو اسپویلر برام یکی توضیح بده
thx
اگه از دکل ها بالا رفته باشی و نقشه رو آزاد کرده باشی. روی نقشه زوم که کنی جای تمام جک و جونور ها معلومه. می ری و دخلشون رو میاری.نقل قول:
نارنجک ها هم می ترکن. یعنی چی نمی ترکن؟
صحنه ای +18 مشاهده می کنی.نقل قول:
با g پرتاب نمیشن اصلا
کل نقشرو چجوری باید باز کرد ؟
اگه میخوای نارنجک پرت کنی اون دکمه وسط موس را به داخل فشار بده .... اگه نارنجک را داخل دستت نگه داری زمانش میگذره و اگه پرتاب کنی زودتر منفجر میشهنقل قول:
برای آزادکردن کل نقشه لازمه به همه برج های رادیویی (Radio Towers) بری و همه را فعال کنی ....
سلام دوستان
اگه ممکنه سیو بازی اون قستمتی که میره تو خونه دکتره دنبال دوستاش ولی دوستاش رو سیترا برده و دکتر هم داغون شده رو بزارید
من به سیترا نپیوستم و دوستاش رو آزاد کردم حالا میخوام ببینم اگه به سیترا بپیوندم چی میشه
ممنون
سلام به همه
آقا من تو یه یک ماموریت توی جزیزه ی هویت گیر کردم.
با سم همه جا را بمب میگذارم بمب ها هم منفجر میشه بعد هم ماشین را سرجاش پارک میکنم سم میره تو این اتاق کناری و بعد همه میان و همه را هم میکشم بعد دیگه نمیدونم چیکار باید کرد هیچ جایی هم رو نقشه علامت نداره.
این man the turret چیه؟
چیکار باید کرد؟
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://och.boxup.ir/viewer.php?file=42709898690645316348.jpg
زود بگید اینجا گیر کردم.
اعصابم خورده.
تا جایی که یادم هست باید منتظر سم باشید تا بیاد و راه بیفتید با ماشین. man the turret یعنی همین که تیربار رو دارید روی ماشین.
شاید یک باگ باشه که البته روی Xbox 360 دیده نشد! شاید یه دشمن مونده باشه اون پشت مشتا!
ببینید اگر برید و راننده ماشین بشید و یکم حرکت کنید تغیری میکنه؟!میتونید از ماشین پیاده شید؟
بله دوست عزیز سوار ماشین میشه همه جا را هم رفتم دور زدم اطرافم گشتم کسی نبود آخه اگه یک سربازا بره پشت مشتا یک یا دوبار نه هر بار.نقل قول:
از کمپ میام بیرون یکم که دور میشم میگه اگه دورتر بری ماموریت فیلد میشه.
نمیدونم چیزیای زیادی را امتحان کردم ولی جواب نداده.
ممنون از شما
دوستان فهمیدم چیکار باید کرد؟نقل قول:
باید سوار همون ماشین بشید و با سلاحی که روی ماشینه همه را بکشید بعد سم میاد سوار ماشین میشه و میرید.
ما هم بالاخره امروز بازی را تموم کردیم دو تا پایان را هم دیدم.
بازی جالبی بود.
یک مورد دیگه در آخر بازی
آخرین دیالوگی که جیسون میگه چی هست؟(پایانی که دوستات را نجات میدی؟)
سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
من تو مرحله یک گیر کردم لطفا کمکم کنین . وقتی دارم تو جنگل فرار میکنم از زیر صخره ها که عبور میکم یه مردی از اون بالا میپره پایی با جاقو و من هر جی کلید space رو میزنم فایده نداره و بعد جند ثانیه میشکتم ! راه حل چیست ؟ باید جی کار کنم ؟
من تو چپتر ٥ هستم وً١ ماهه اصن بازي نكردم..يكم تكراري شده بازي
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
اگر سعی کنید بازی رو به حالت مخفی برید براتون خیلی جذاب میشه.اگر بازم تکراری شده مراحل داستانی رو به تنهایی برید فکر کنم ظرف 8 تا 10 ساعت تموم بشهنقل قول:
من 10 ساعت بازی کردم چپتر 7 هستم چنتا چپتر هست !؟!
االبته اکثر آپگریدا رو انجام دادم و فقط یکی مونده که آپگرید نمیشه یک حیوانی هست که اصلا تو مپ نیست :دی
شما بگید کجا داستان هستید تا بگم چند در صد رفتید؟چپتر هاش یادم نیستنقل قول:
این 10 ساعت فقط مراحل داستانی بوده؟
11 چپتره ......نقل قول:
تو کجا باید انتخاب کنیم که با دوستام باشم یا با سیترا برم من رفتم تو غار که یوهو جیسون گفت من اینجا میمونم ولی من چیزی انتخاب نکردم !!!
اون واسه مرحله آخره ،که تو محدوده سیترا هستی ، غارو از کجا آوردی؟!:n02:نقل قول:
خدا روشکر پس به اونجا نرسیدم تازه رسیدم CHAPTER 8 همونجایی که WILLS تو هواپیما قدیمیه هست و من با چتر میپرم بیرون
سلام.
دوستان من تو یک مرحله گیر کردم. فکر کنم capture های آخر باشه. اونجائی که سوار قایق مبشی میری با یک مرد ریش بزی ملاقات میکنی . بعد میری با ماشین یک محلی که . پله فلزی میخوره میره زیر زمین. نباید کسی را بکشی و باید تو غارها از همه نگهبان ها با پرتاب سنگ رد بشی میرم تو اب یک کشتی هست و داخل کشتی یک نگهبانرا باید با کارد بکشی . اونجا فرمان تعویض لباس میاد . تا میرسم به بعد از کشتن نگهبان صفحه سیاه میشه . فقط صدا دارم. دو بار بازی پاک کردم . دوباره نصب و دانلود آپدیت های بازی . اما همونجا بازی گیر میکنه...متشکر میشم راهنمائی بفرمائید..
مرحله chapter 8 گوشه سمت چپ یک ایکون میاد ..
find sam and ask him about hoyt:n13:
من save جلوترش رو دارم میخوای بهت بدم دقیقا بعد از اونه !!
سلام دوستان ... می خوام بازی فارکرای رو بخرم . آیا به کرایسیس 3 می رسه.از لحاظ گرافیکی چی ؟ یا گیم پلی. ارزش بازی داره ؟کسل کننده نیست ؟:n16::n16: :n12::n12:
از لحاظ گرافیک که یک از پر جزئیات ترین بازی ها روز هست.تو بازی یک مسائل جانبی قرار دادند که باعث طولانی تر شدن بازی میشه ولی میتونید با ندیده گرفتن این مسائل, فقط مراحل اصلی بازی رو بریدنقل قول:
همونجا که sam همون کچله میپرسه باید انتخاب کنیم که با کی هستیم ؟!
نه جایی هست که زنی که داخل قلعه است بهتون داده انتخاب میده.موقعش که بشه تو صفحه 2تا انتخاب میادنقل قول:
اواخر قبل از شروع مرحله سیو کنید که بتونید دو تا پیان رو ببینید
بچه ها سلام
بازی رو تموم کردم
نسخه های قبلیش رو هم تموم کرده بودم ولی این 3 خداییش عالی بود
اگه میشه تو همین مایه ها به من جند تا بازی خوب معرفی کنید
من همون اول بازی گیرم:دی!!میکه برو با دکتر فلانی حرف بزن ولی اصلا توی نقشه جایی نمیبینم که..مراحل اولیه رو رفتم توی نقشه یک نقطه ی زردی میومد راحت بود ولی الان اصلا دکترو پیدا نمیکنم.
اصن نميتونم مرحله كشتي رو رد كنم.فك كنم ٥ باشه...نقل قول:
طگفتي تنهايي مگه دوتايي ام ميشه؟
Sent from my iPad 2
فکر کنم باید برید ته آب یکچیزی برمیدارید
ته اب؟ته اب چيه مگه؟كوسه تجاوز ميكنه بهم:))
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
کجایی دقیقا؟نقل قول:
همونجایی که تازه یه نفر دیگه هم پیدا کردی؟(2 تا دخترا؟)
اگه آره باید تو همون غار بری کف آب و یه چیزی برداری و باهاش قایقو تعمیر کنی
بعضیاش با یه ! زرد مشخص شدننقل قول:
!
من نمیدونم کدوم کشتی رو میگیدا !نقل قول:
دور و بر کشتی قایق های زیادی دارن دور میزنن ، توی ساحل هم یکی از این Jet Ski ها هست ، یه جت اسکی بردارید برید نزدیک این قایق ها ( قایق موتوری هستن و اسلحه دارن ) به محض اینکه افراد حاضر در قایق :دی شما رو دیدن فرار کنید سمت ساحل تا بیان دنبالتون ، همشونو بکشید و سوار قایقشون بشید ، یا اسلحه ی قایق همه ی اونایی که توی کشتی هستن رو بکشید تا کشتی خالی بشه ، حالا راحت از نردبان پشت کشتی برید بالا و ماموریت رو انجام بدید
بهترین بازی امسال بود به نظرم
غار و كه رد كردم..الان اونجاييم كه با قايق موتوري ميره تو كشتي و تو كشتي پر اين عوضياس و ماموريت زده find the entranceنقل قول:
Sent from my iPad 2
یک چند تا سوال در مورد داستان بازی داشتم.از بس که زیرنویسش ریزه نمیشه فهمید...
محتوای مخفی: لو رفتن داستان
کاشکی توی سکانس های مختلف قیافتم نشون میداد اینجوری بیشتر با شخصیت اشنا میشد بشی و احساساتش رو درک کنی..
بازی برای من در حد یک سرگرمی و زیاد برام جالب نیست.اینجور بازی ها باید سوم شخص باشه.
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
چهره شخصیت اصلی رو میتونی توی عکس های پروفایل که هر شخصیت رو معرفی می کنه ببینی.
دوستان من بازی رو تازه نصب کردم
اونجایی هستم باید برگ جمع کنم و دو تا گراز رو بکشم بعد با ماشین برگردم بفروشم...
جسارت نباشه این بازی کلا گیم پلی اش اینقدر کند است؟ بازی جلوتر جذاب تر میشه؟
البته زیاد اهل بازی نیستم، محیط بازی یک جورایی خلوته...شاید بخاطر علاقه من به کال آف دیوتی است