نقل قول:
آره درسته منم از اخبار شنفتم که کارت هدیه 500 هزار تومانی داده
Printable View
نقل قول:
آره درسته منم از اخبار شنفتم که کارت هدیه 500 هزار تومانی داده
امیدوارم همینجوری باشه آقا فرشیدنقل قول:
ولی کمی مبهم نیست ؟ یعنی چی کارت هدیه 500 تومنی داده که هم میتونن پول نقدشو بگیرن هم بنزین بخرن؟
خب اگه کارت هدیه 500 تومنی دادن همه چیز میتونن باهاش بخرن این پسوند توضیحی خرید بنزین یعنی چی؟
شاید اگر بخوان بنزین بخرن با این کارت با قیمت دولتی حساب میشه؟ درسته؟ اینجوریه؟
نقل قول:
مرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در اقدامی جالب به بازیکنان و کادر فنی به عنوان هدیه کارت هدیه 500 هزار تومانی پرداخت کرد.
محمد رویانیان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس روز گذشته در تمرینات این تیم حضور پیدا کرد. اما وی در اقدامی جالب و غیرمنتظره پس از جلسهای با کادر فنی به هرکدام از بازیکنان و کادر فنی 500 هزار تومان کارت هدیه داد که می توان برای تهیه بنزین از آن استفاده کرد.
پرسپولیسی ها با این کارت میتوانند هم از سوخت بنزین استفاده کنند و هم میتوانند آن را نقدا از عابر بانک دریافت کنند. این کارت هدیهها امروز از سوی کادر فنی به بازیکنان داده شد.
تیمهای فوتبال پرسپولیس و فجرسپاسی روز یکشنبه در شیراز در چارچوب هفته ششم به میدان خواهند رفت.
perspolisnews
چه خبر با حال و خنده داری ...
شناسنامه فوتبالیست ها
بخش ۱.علی کریمی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شناسنامه
۱.نام کامل:محمد علی کریمی پاشاکی.
۲.زادروز:۱۷ آبان ۱۳۵۷ (۳۳ سال.)
۳.زادگاه:کرج.ایران.
۴.قد:۱۷۸ سانتی متر.
۵.نام مستعار:جادوگر.مارادونای آسیا.
اطلاعات باشگاهی
باشگاه کنونی:پرسپولیس تهران.
شماره پیراهن:۸.
باشگاه های حرفه ای
باشگاه های جوانان
۱۳۷۰.نفت تهران
۱۳۷۰-۱۳۷۷.فتح تهران.
باشگاه های حرفه ای
۱۳۷۷-۱۳۸۰.پرسپولیس تهران.
۱۳۸۰-۱۳۸۴.الاهلی امارات.
۱۳۸۴-۱۳۸۶.بایرن مونیخ آلمان.
۱۳۸۶.۱۳۸۷.القطر قطر.
۱۳۸۷.السیلیه قطر.
۱۳۸۷-۱۳۸۸.پرسپولیس تهران.
۱۳۸۸-۱۳۸۹.استیل آذین تهران.
۱۳۸۹-۱۳۹۰.شالکه ۰۴ آلمان.
۱۳۹۰ تا کنون:پرسپولیس تهران.
تیم ملی
۱۳۷۷ تا کنون:۱۱۵ بازی ۳۷ گل.
افتخارات
نایب قهرمانی نوجوانان تهران با نفت تهران.
قهرمانی امیدهای تهران با امیدهای فتح تهران.
پرسپولیس
قهرمانی جام آزادگان ۷۸-۷۷.
قهرمانی جام آزادگان ۷۹-۷۸.
قهرمانی جام حذفی ۷۹-۷۸.
نایب قهرمانی جام آزادگان ۸۰-۷۹.
الاهلی امارات
قهرمانی جام حذفی امارات ۲۰۰۲-۲۰۰۱.
قهرمانی جام حذفی امارات ۲۰۰۴-۲۰۰۳.
نایب قهرمانی لیگ امارات ۲۰۰۴-۲۰۰۳.
بایرن مونیخ
قهرمانی جام حذفی آلمان ۲۰۰۶-۲۰۰۵.
قهرمانی بوندس لیگا ۲۰۰۶-۲۰۰۵.
شالکه ۰۴
قهرمانی جام حذفی آلمان ۲۰۱۱-۲۰۱۰.
ملی
قهرمانی بازیهای آسیایی ۱۹۹۸
قهرمانی جام بین قاره ای آسیا-اقیانوسیه ۲۰۰۳
قهرمانی فوتبال غرب آسیا ۲۰۰۴
مقام سوم جام ملت های آسیا ۲۰۰۴
راهیابی و بازی در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان ۲۰۰۶
فردی
بهترین بازیکن سال آسیا ۲۰۰۴
آقای گل مشترک جام ملت های آسیا ۲۰۰۴
اولین مصاحبه سردار رویانیان !
سابقه ی فوتبالی ندارم ولی بچه که بودیم گل کوچیک زیاد بازی می کردیم !
می گی نه اینم عکس سردار :
سردار از سمت چپ به راست نفر دوم با شورت ورزشی
نمی دونم چرا سردار داشت مصاحبه می کرد یاد سریال 2-5-3 افتادم.آخه یه جایی گفت من فعلاً هیچ فکری ندارم فقط باید ببریم همین... !!!!
ما دلمون خوش بود کاشانی بره تا استیلی عوض بشه حالا بدتر شده . آقا نخواستیم استیلی عوض بشه حداقل یک مدیر عامل درست و حسابی بیاد! ای بابا یکی نیست به داد پرسپولیس برسه ؟ :19:
دوستان سلام ....
من چند وقت بود پست نمیدادم .... اما دیگه نمیتونم چیزی نگم .
خدایی بازی رو دیدین ؟ اینه پرسپولیس ؟
آقای استیلی شما که تمام سال های بازیت تو پرسپولیس رو خراب کردی .... دیگه چیزی هست که بخوای به باد بدی ؟
این بازی رو بردیم .... ولی واقعا خوشحالی داشت ؟ آیا غلامرضا رضایی که به هیچ عنوان تعویض نمیشه و فقط داره تلاش میکنه تیم ببازه حقشه به جای اون کاظمیان باشه که یه بازی کامل بود و گل زد ؟! این گلی که امروز پرسپولیس خورد رو ببینید که با چه تلاش رضایی به دست اومد .... توپ رو گرفت داد به حریف ... خطا از عمد و گل ....
شاید نظر من منفی باشه ولی یه کم فکر کنید ..... واقعا اینه پرسپولیس ؟
این بازی که از پرسپولیس دیدم باز هم امیدوارمون کرد.
من فکر می کنم این پرسپولیس می تونه موفق بشه.
ببینید. بازیکنانی مثل کریمی و هاشمیان که در فوتبال به همه چیز رسیدند ، بعد از زدن گل چقدر خوشحال بودند و با انگیزه.
اما دو تا ضعف هنوز وجود داره.
یکی اینکه چرا بازیکنی مثا غلامرضا رضایی که در نیمه دوم تقریبا کاری انجام نداد داخل زمین موند اما بازیکنی مثل علی عسکر که به جایگاه زمان علی دایی خودش برگشته بود تعویض شد ؟
ضمنا مشکل خط دفاعی پرسپولیس که سال هاست حل نشده.
از ته دل تبریک میگم :40:
واقعاً بعد از گل کریمی خدا رو شکر کردم که تونستیم ببریم ... خیلی این برد لازم بود، واسه هممون ...
از کادر فنی تا بازیکنا و هوادارا ...
خوب بازی نکردیم، یعنی برنامهی خاصی واسه حملات نداشتیم ... بیشتر رو خلاقیت فردی کریمی و پاسکاریهای نوری/رضایی/علیعسگر جلو میرفتیم ...
تو دفاع بهتر از قبل کار کردیم، اما باز هم اشتباهات فاحش نصرتی و شیث اعصابمون رو خورد کرد ...
به نظرم میشد مهاجما خیلی بهتر تغذیه بشن ...
از بازی و تحرک خیلی خوب رضایی در نیمهی اول نمیشه گذشت ... قطب مهم برتری مالکیت پرسپولیس بود ... فرارهای خیلی خوبی داشت، به تو زدن هاش واقعاً آزار میداد فجریها رو ...
از اون طرف علیعسگری هم با نوری و کریمی خوب پاسکاری میکردن ...
سمت چپمون واقعاً خوب بود امروز، از معدود روزهایی بود که به چپ تیم امیدوار شدم کمی ... مجتبی شیری گزینهی مناسبی بود واسه این پست ... البته چند بار از اون سمت تونستن فرار کنن فجریها، اما خب در کل خوب بود ...
برعکس راستمون آسیبپذیر نشون داد با نصرتی ... اگه فجر کمی باتجربهتر بود به راحتی میتونست از راست ضربه بزنه به تیم ...
گلها ؛ گل اول رو که ندیدیم، اما حدسم اینه که کریمی از راست چند نفر رو دریبل کرده باشه و سانتر کرده واسه هاشمیان و وحید هم با هد زد به گوشهی دروازه ...
تعویض خیلی خوبی بود ... هاشمیان از بهترینهای میدون بود، بارها آزار داد فجر رو، یه گل خوب زد، یه دریبل و پاس گل عالی داشت، آخر بازی هم خوب وقت رو تلف میکرد ...
گل دوم هم فوقالعاده تاکتیکی و خوب بود. حرکت کریمی و یک و دوی کلاسیکش با هاشمیان واقعاً جای هیچ حرفی رو باقی نمیذاره ... شوت علی هم معرکه بود ! یه شوت دقیق و حساب شده که به زاویهی موافق زده شد.
گل کلانتری هم خداییش قشنگ بود ! تقصیر حقیقی و جاگیریش هم نبود چندان، کاسیاس هم بود نمیتونست بگیره اینو :دی خیلی قدرت داشت لامصب :دی
تحلیلهای بیشتر بماند برای بعد ...
ولی کاش نمی برد تا استیلی عوض می شد!
نقل قول:
کاملا مخالفم من پرسپولیسیم و دوست دارم تیم محبوبم نتیجه بگیره تا من خوشحال باشم حالا هر شخصی روی نیمکت تیم باشه من دوست دارم تیمم رتبه خوبی به دست بیاره و به نظرم مهم نتیجه گیریه و بازم میگم که کاملا با حرف شما مخالفم:13:
با اينكه پرسپوليس زياد خوب بازي نكرد ولي خوشبختانه برد. ايشالا تو بازي هاي بعد تيم هم خوب بازي كنه و هم ببره
خدا اين كريمي رو از ما نگيره:31:
واقعا خوشا به غيرت كريمي واقعا با تعصب بازي كرد و غيرتي
نصف اين تيم اگه مثل اون بازي مي كرد الان پرسپوليس صدر بود
تكلي كه اخر بازي زد نشون داد كه چقدر از باخت پرسپوليس ناراحت شده
بازيكناني مثل علي عسگر و محمد نوري و سمت چپ پرسپوليس اصلا خوب بازي نمي كنند
هاشميان هم نشون داد ميشه روش حساب كرد اگر مقطعي نباشه ولي باز اين پرسپوليس خيلي كار دارد و استرس هم زياد بهش وارد مي شه
به نظرم پرسپولیس 4 نفره بازی کنه بهتر نتیجه میگیره
حقیقی-نصرتی-کریمی-هاشمیان.
سیستم 2-1-1
بقیه بهتره برن جلوی سینما بلیط پاره کنن!!!
خب سرانجام یه بازی بیرون از خونه رو بردیم
تیم واقعا خوب نبود و از اون بدتر بازی فجر بود که واقعا منو متعجب کرد نیمه اول حتی یک شوت هم به سمت دروازه پرسپولیس نزدن حتی یک موقعیت هم نداشتن بدون کرنر و...
هرچند پرسپولیس هم فرق چندانی با فجر نداشت و از هر کدوم از موارد بالا فقط یکیشو داشت
نیمه اول یکی از بدترین بازیهای لیگ تا اینجا بود اصلا نیمه ای که توش هر دو تیم فقط یه موقعیت گل و یه ضربه کرنر داشته باشن نیازی به توضیح نداره
نیمه دوم هم یه بازی متوسط بود هر چند اواخر بازی با رد و بدل شدن گل ترس تیمها ریخت و روی دراوزه همدیگه حمله کردن
پرسپولیس بر خلاف همیشه از موقعیتهای کمش استفاده کرد و این شاید تنها نکته مثبت این بازی بد برای پرسپولیس بود
کریمی برعکس بازی با استقلال که استیلی فرستاده بودش بین مدافعین استقلال و فقط براش سانتر میکردن کمی عقب تر اومده بود و به کنار میدون گرایش داشت و این بهش فضا برای حرکت میداد
واقعا زندانی کردن کریمی در بین مدافعین استقلال بزرگترین هدیه ای بود که استیلی به مظلومی داد
در کل هنوز روی حرفم هستم و فکر میکنم بهترین پست برای کریمی که نه از دروازه دور باشه و نه در بین مدافعین حریف محاصره شده وینگر راست هست
یه نکته که واقعا برای من عجیبه که استیلی چه زمانی میخواد متوجه بشه اینه که کریمی رو نباید با توپهای بلند هوایی صاحب توپ کرد بلکه باید روی زمین و توی فضا صاحب توپش کرد تا واقعا دفاع هر حریفی رو به هم بریزه
و اگر اینچنین باشه واقعا اینکه تیم حریف کی باشه اصلا مهم نیست حتی اگر میلان باشه کریمی کارش رو خواهد کرد
اصولا نوع بازی کریمی و چگونگی حمل توپش جوریه که به سختی میشه جلوشو گرفت و در 90 درصد دریبلهاش موفق عمل میکنه
مدافع برای اینکه توپ رو بگیره احتیاج داره مسیر احتمالی توپ رو با توجه به شکل بدن بازیکن صاحب توپ پیشبینی کنه
اما کریمی دقیقا روی توپ سوار میشه و بدنش یه سمت توپ قرار نمیگیره که مسیرش قابل پیشبینی باشه
وحید وقتی اومد خوب و مؤثر بازی کرد یه گل و یه پاس گل چیزی نیست که بشه ازش گذشت
مشکل نخست تیم کمبود بازیکن خوبه
من فکر میکنم بدون اغراق برای تیم شدن حداقل احتیاج به سه مدافع داریم اما اگر بخوایم خوب خرید کنیم باید چهار مدافع بگیریم که تقریبا غیر ممکن به نظر میرسه
بعد از اولین بازی پرسپولیس در لیگ گفتم این خط دفاعی تواناییه بازیسازی رو نداره و این مشکل هنوز پابرجاست و به نوعی پایه تمام مشکلات ساختاری پرسپولیسه
ما در دفاع راست به کسی مثل کعبی یا مهدوی کیا نیاز داریم نه نصرتی که یه بار جلو زد و حتی نتونست یه اوت هم بگیره
در دفاع میانی به کسی مثل الونگ که چند سال پیش در پرسپولیس بازی میکرد نیاز داریم و در سمت چپ به کسی مثل اشجاری یا زارعی
کلا تا زمانی که توپ از خط دفاعی به شکل درستی به خط میانی منتقل نشه وضع این تیم همینجوری خواهد بود
تا جایی که میدونم ما میتونیم سه بازیکن خارجی بگیریم امیدوارم حداقل دو بازیکنش رو برای خط دفاعی خرید کنیم چون واقعا با این وضعیت توی جام باشگاه های آسیا مشکل داریم و شاید باعث آبروریزی بشیم
نمیدونم استیلی چرا توی این اوضاع دنبال مهاجمه خارجیه
هر چند به مهاجم هدف نیاز داریم اما این در اولویت دوم و شاید سوم پرسپولیس باشه
ما هاشمیان رو داریم اولادی و کاضمیان رو داریم فشنگچی و نوروزی رو داریم
یعنی میشه فردا صبح از خواب بیدار بشیم و توی خبرها بخونیم که پرسپولیس دو سه تا دفاع خریده
امیدوارم نیم فصل چنتا از این مدافعین از این تیم رخت بربندن:31:
ساختار تیم اینقدر اشکال داره که میشه از هر کدومش استفاده کردو یه بلوار به سمت دروازه پرسپولیس احداث کرد
خرید در بخش دفاعی تنها راه چاره و برون رفت از این باتلاقیه که جناب کاشانی با اون سیاست مسخره باعثش شد خداییش فصل نقل و انتقالات رو چقدر ساده از دست داد و چقدر بیخیال به این تیم و طرفداراش خیانت کرد
این همه بازیکن اضافی که باید فروخته میشد و اینهمه نیاز به بازیکنای جدید و انرژی تازه اما دریغ از کمی آینده نگری
پی نوشت: امیدوارم پروین فاصله خودش رو با تیم و کارد فنی حفظ کنه که اگر اینچنین باشه ما از وجود پروین قطعا سود خواهیم برد
علی پروین مثل خورشید میمونه اگر زیاد به تیم نزدیک بشه این تیم میسوزه و وقتی از تیم دور میشه پرسپولیس یخ میزنه ولی اگر از وجود این شخصیتها در مکان درست استفاده بشه قطعا مفید خواهند بود
کریمی هم مشخصا با رفتارش در حال ارسال همین پیام برای پروینه
امیدوارم بودن استیلیه منفعل باعث نشه نظرات فنی و سنتی پروین به تیم تزریق بشه
سلام ... اولا برد رو به همه ي دوستان تبريك ميگم. خيلي برد خوبي بود اون هم تو زمين حريف.نقل قول:
بله من بازي رو ديدم ...
با بازيكن هاي حال حاضر پرسپوليس بله بايد بگم كه پرسپوليس همينه كه هست و اين درصد كميش به استيلي برميگرده ... دوستان اشاره كردن به دفاع خيلي افتضاح تيم ... وقتي خريدي تو خط دفاع انجام نشده به جز استاد محمد نصرتي ... انتظار زيادي نبايد داشت. آقاي نورمحمدي حتي به درستي نميتونه بدوئه چه برسه اينكه يارگيري كنه ... ( اينو من ديروز بارها ديدم ) سرعت ايشون فكر كنم از عليرضا حقيقي هم كمتره !
اما در مورد بازي هاي حميد استيلي تو پرسپوليس صحبت كردي شما ... حتما پاس هاي 40-50 متري گلش رو يادت مياد ... اونوقت وقتي كسي مثل آقاي رضايي مياد خطا ميكنه و توپ ميره تو گل اين تقصيره استيلي هستش؟ وقتي محمد نصرتي حال دويدن نداره اين برميگرده به استيلي؟ وقتي وحيد هاشميان از اول فصل مصدوم بوده تازه كمي بهتر شده تقصيره استيلي هست؟ وقتي اولادي هنوز نيومده مصدوم ميشه و معلوم هم نيست كي مياد تقصيره استيلي هستش؟
بعدشم عزيز كمي منطقي قضاوت كن ... تو زمين حريف انتظار داشتي پرسپوليس بياد 8 تا بزنه؟ مگه بارسلونا هست و اينجا لاليگا؟ بارسا وقتي به اساسونا 8 تا ميزنه چون قيمت بازيكن هاش 180 برابر اساسونا هست ... نه اينكه پرسپوليس با اين مدافعين خيلي حرفه اي ! و چند بازيكن حرفه اي تر مثل آقاي رضايي !
شما فقط خط دفاع رو در نظر بگير كه در حد دسته 2 ايران هم نيست و اون مصدومين و عملكرد شماره ي 10 كه انگار يه يار به نفع حريفه (كه خودتم اشاراه كردي). وقتي تيم بازيكن نداره استيلي خودش كه نميتونه بره تو زمين.
فقط اميدوارم وحيد هاشميان زودتر برگرده به تركيب اصلي همچنين مهرداد اولادي و ديگه اين آقاي شماره 10 ! بشينه رو نيمكت ... نيم فصل هم 2-3 تا دفاع بخرن ... مطمئن باشيد پرسپوليس تيم خوبي خواهد شد.
راستي در مورد كاظميان هم مطمئن باشيد حتما نا آمادس كه بازي نميكنه ... 45 دقيقه ي جلوي استقلال انقدر بد بود كه بين 2 نيمه تعويض شد.
به اميد موفقيت پرسپوليس و حميد استيلي
البته دوستان در مورد غلامرضا رضایی بی انصافی می کنن ...
تمام تلاش خودش رو می کنه، بیش از همه می دوه و موثر هم هست ...
دیروز هم یکی از سه بازیکن برتر میدان (حداقل تو نیمه اول) بود ...
جادوگر قلب ها.......
### حالا کریمی بهتر است یا کرار؟ ###
پیش از آغاز دهمین دوره لیگ برتر و در یکی از برنامههای نود، زمانی که عادل فردوسی پور به حبیب کاشانی – مدیرعامل وقت باشگاه پرسپولیس – بابت عقب افتادن سرخها از یارگیری در فصل نقل و انتقالات هشدار داد، کاشانی گفت هنوز هیچ بمبی در نقل و انتقالات منفجر نشده.
در ادامه فردوسی پور به پیوستن جاسم کرار به استقلال اشاره کرد و کاشانی در پاسخ به او با لحن طعنه آمیزی گفت: «واقعا فکر میکنید کرار بمب است؟» ۲۴ ساعت بعد فتح الله زاده به هواداران استقلال اطمینان داد که کرار در طول فصل نمایش بهتری را نسبت به علی کریمی ارائه خواهد داد و به این ترتیب رجزخوانیهای هواداران دو تیم بر سر این دو بازیکن آغاز شد.
کرار در هفتههای ابتدایی غایب بود و کریمی به رغم عملکرد ضعیف پرسپولیس همچنان از بهترینهای این تیم محسوب میشد. در روز داربی اما جاسم کرار یکی از خوبهای میدان بود و در قیاس با کریمی مدت زمان بیشتری دوربینهای تلویزیونی را به خود مشغول کرد. اکنون پس از سپری شدن هشت هفته از لیگ برتر میتوان مقایسه منطقی تری را از توانمندیهای این دو بازیکن ارائه داد.
۱ - قدرت رهبری تیم:
بازیکنان پرسپولیس گاهی چنان محو تماشای کریمی میشوند که فراموش میکنند خودشان هم جزئی از تیم هستند. پرسپولیس با به حرکت درآمدن شماره ۸ تیم دیگری میشود و زمانی که کریمی مهار میشود تیم هم از حرکت میایستد. علی کریمی از معدود بازیکنان حال حاضر فوتبال ایران است که توانایی رهبری و هدایت تیمی مثل پرسپولیس در حرکاتش به چشم میآید.
جاسم کرار در تراکتورسازی بازیکن شاخصی بود اما ریتم حرکتی تراکتورسازی وابسته به قدرت رهبری او نبود و بازیکنانی مثل محمد نصرتی یا آندرانیک تیموریان از این حیث از کرار تاثیرگذارتر بودند. کرار به هر حال یک بازیکن خارجی است و تجربه نشان داده خارجیها هرچقدر هم که خوب باشند نمیتوانند رهبری این دو تیم را برعهده بگیرند.
۲ - ارسال پاسهای کلیدی:
علی کریمی درست در لحظهای که مدافع مقابلش به مقابله با دریبلینگ احتمالی فکر میکند، میتواند با ارسال یک پاس غافلگیرکننده بازیکن دیگری را در موقعیت تک به تک با دروازهبان قرار دهد. توانایی ارسال پاس و تقسیم توپ او گاهی حتی به قدرت حمل توپش میچربد و این یکی از دلایلی است که کیروش ترجیح میدهد از علی کریمی در میانه میدان و به عنوان توپ پخش کن اصلی تیم استفاده کند. جاسم کرار: نام بازیکن عراقی در لیگ دهم حرفهای در بین پاسورهای گل برتر لیگ دیده نمیشد اما او با پیراهن استقلال رویه جدیدی را در پیش گرفته بخصوص در روز داربی توپهای خوبی را برای سایر مهاجمان مهیا کرد. کرار در تراکتورسازی به عنوان مهاجم خودخواهی که کمتر پاس میدهد شناخته میشد اما در استقلال شاید به دلیل تعدد ستارهها چارهای غیر از تقسیم کردن توپها با دیگران ندارد.
۳ - دریبلینگ متوالی:
علی کریمی حتی در روزهایی که درخشش همیشگی را ندارد چندین بار در طول بازی سه تا چهار بازیکن حریف را از پیش رو برمی دارد و موقعیت میسازد. او از این لحاظ حتی در قاره آسیا هم بیهمتاست و به همین دلیل در مدت زمان کوتاهی به بازیکنی انگشت نما و پرآوازه تبدیل شد.
جنس دریبلهای کرار اما با علی کریمی متفاوت است. او معمولا با استفاده از سرعت بالا و حرکات غیر قابل پیشبینی بدن به چپ و راست یار مقابل را از پیش رو برمی دارد. کرار از نظر تکنیکی بازیکن توانمندی است و بارها در طول مسابقه از بازیکن مقابل خود عبور میکند اما تعداد دفعاتی که او چند بازیکن حریف را دریبل بزند و جلو برود معمولا زیاد نیست.
۴ - قدرت سرزنی:
هوش علی کریمی در استفاده از ضربات سر بخصوص در محطه جریمه و مقابل دروازه حریف بارها به کمک پرسپولیس و تیم ملی ایران آمده. او برخلاف بسیاری از مهاجمان فوتبال ایران صرفا به لمس توپ با سرش اکتفا نمیکند و قبل از ضربه خوب میداند توپ را باید با کدام نقطه از سرش به کدام قسمت از دروازه هدایت کند. در این قاب میتوان به گلی که در جام ملتهای ۲۰۰۴ چین وارد دروازه کره جنوبی کرد یا ضربه سری که در بازی با استقلال در لیگ هشتم حرفهای زد و بازی را به تساوی کشاند اشاره کرد.
جاسم کرار: اندام ترکهای و قد بلند او مهاجمی که از توانمندی بالایی در نواختن ضربات سر برخوردار است را به تصویر میکشد اما کرار بیشتر به استفاده از پاهایش و حرکت از پشت محوطه جریمه به سمت دروازه حریف علاقهمند است. استفاده از ضربات سر قبل از هر چیز به جاگیری اصولی در محوطه جریمه احتیاج دارد که کمتر در بازی جاسم کرار به چشم میآید.
۵ - سرعت بازی:
سرعت علی کریمی در زمان اجرای عملیات دریبلینگ به شکل چشمگیری افزایش پیدا میکند اما در مجموع او بازیکنی نیست که مربیان روی استارتهای انفجاری و سرعت بالایش حساب کنند. جاسم کرار در طول نود دقیقه بارها از سرعت پابه توپ و فرارهای بدون توپش استفاده میکند. کرار توانایی تغییر مسیر ناگهانی در اوج سرعت را دارد و اغلب روی همین حرکات مثمرثمر واقع میشود.
۶ - میزان دوندگی:
استفاده از علی کریمی در میانه میدان همواره حکم یک شمشیر دولبه را دارد. او از یک سو میتواند در این منطقه از زمین به یک بازیکن توپ نگه دار و پاسور تبدیل شود و از سویی این امکان وجود دارد که دوندگی متوسطش به کمربند میانی تیم لطمه بزند. دوندگی بدون توپ جایی در فهرست علایق علی کریمی ندارد. جاسم کرار در تراکتورسازی حتی زمانی که به عنوان مهاجم هدف بازی میکرد بارها تا میانههای زمین بازیکن پابه توپ حریف را تعقیب میکرد. کرار برخلاف اکثر مهاجمان چنانچه در خط میانی هم به بازی گرفته شود از نظر دوندگی کم نمیآورد، هرچند که از خود گذشتگی و قابلیتهای بازیسازی یک مرد میانی را ندارد.
۷ - شم گلزنی:
به ندرت اتفاق میافتد که علی کریمی موقعیتهای خوب گلزنی را از دست بدهد مگر در مواردی که اصرار به دریبل زنی بیش از حد و باز کردن دروازه خالی دارد. وقتی کریمی حتی در اطراف محوطه جریمه پابه توپ است هم خطر فروریختن دروازه حریف وجود دارد. پا به توپ شدن جاسم کرار در محوطه جریمه برای هر تیمی خطرناک است. کرار زوایای دروازه را خوب میشناسد و ضربات نرمی که در موقعیتهای حساس به توپ میزند نشان از خونسردی و تسلط بالایش در عبور دادن توپ از خط دروازه دارد. گلی که در تهران و روی یک ضربه ایستگاهی به استقلال زد نمونه کاملی برای اثبات این ادعاست.
۸ - توپگیری از حریف:
تبحر ویژه کریمی در این آیتم حیرت انگیز است. او دربسیاری از موارد دست بازیکن حریف را در تعیین مسیر حرکت توپ میخواند و با یک حرکت ساده توپ را از آن خود میکند. شماره ۸ برای گرفتن توپ از حریف به ندرت تکل میرود و ترجیح میدهد این کار را با یک نوک پا انجام دهد. کرار برخلاف علی کریمی کمتر سابقه بازی در خط میانی را داشته و طبیعی است که تبحر چندانی در توپگیری از حریف نداشته باشد. این البته آیتمی است که اکثر مهاجمان در آن نمره بالایی به دست نمیآورند.
اول اینکه کرار فقط سه بازی کرده ونمیشه روی این سه بازی نظری داد...بازیهای کرار رو باید در آینده دید...هرچند که تو دربی هم اگه جباری گل دوم رو نمیزد مطمئننا کرار بهترین بازیکن زمین میشد....
*
بعدشم من خودم از نگاه ملی دوست دارم بازیکن تیم ملی کشورم بهتر از بازیکن کشور دیگه باشه ....کریمی قبل از اینکه بازیکن یه تیم باشگاهی باشه بازیکن ملیه.و هم قبولش دارم و از بازی کردنش لذت میبرم.
علی کریمی بعد از به ثمر رساندن گل برتری
علی کریمی در بازی مقابل فجرسپاسی ستاره پرسپولیس بود که گل اول را ساخت و البته گل دوم را نیز خودش ساخت، توپ را مدافع فجر گرفت و با یک پاس آن را به هاشمیان سپرد. پاس رو به بیرون وحید هاشمیان را در دقیقه ۹۰ تبدیل به گل برتری پرسپولیس کرد تا سرخپوشان در حافظه به یک پیروزی باارزش دست یابند. او بعد از گلزنی خوشحالی خود را بدین شکل نشان داد
جادوگر دلها.!!!!!
به نظر من هم مقایسه این دو بازیکن درست نیست ...نقل قول:
قبل از فصل هم حاجی یه جورایی خواست از تبلیغات رسانه ای خاص خودش استفاده کنه ...
به هر حال کریمی مطعلق به پرسپولیسه ولی کرار می تونست تو هر تیمی بازی کنه .. به همین دلیل فتح الله زاده اون مصاحبه رو کرد( یه جورایی خواست خرید کرار رو بمب بدونه نه کریمی رو برای پرسپولیس)
در هر صورت کریمی ده ها بازی برای پرسپولیس کرده ولی کرار تنها سه تا ... کریمی بهترین بازیکن اسیا شده و توی تیمی مثل بایرن بوده . حتی سبک بازیشون زیاد شبیه هم نیست .. اون مقایسه فقط جنبه رسانه ای داشته به نظرم.
تاپیک پر شده از پستهایی با یه عکس و یه جمله جادوگر دلها جادوگر قلبها جادوگر ....
دوستان استقلالی البته فرقی هم نداره حتی دوستان پرسپولیسی
فکر نمیکنید با این کار کیفیت پستها فدای کمیت میشه
آخه یعنی چی که یه عکس میزاریم و یه عبارت قشنگ هم بالاش مینویسیم
نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم و تاپیک روند طبیعی خودش رو طی میکنه
خودتون میاین پست کرار بهتر است یا کریمی رو بعد از خوابیدن همه حرف و حدیثا و توضیح خود فتح الله زاده قرار میدین بعد خودتونم در یه پست جداگونه نظرتون رو در موردش میگید
فکر نمیکنید صفحات این انجمن همینجوری میره جلو بعد تو این بین فرصت نمیشه که کسی نظرش رو در مورد تیم محبوبش بده
اینجا تاپیک پرسپولیسه و قبل از هر چیزی این خود دوستان پرسپولیسی هستن که حق دارن روند تاپیک و چگونگی فضای تاپیکشون رو انتخاب کنن و اداره کنن دقیقا مثل سایر تاپیکها
من وقتی به دوستان پرسپولیسی این تاپیک نگاه میکنم میبینم علاقه چندانی به قرار دادن خبر ندارن و این کار رو مثل آقا کوروش هدفمند و برای شروع یا نتیجه گیریه یه بحث انجام میدن
خب وقتی من کوروش جان آقا محمد جناب وین رونی آقا فرشید و.... سایر دوستان عزیز خود آگاه یا ناخودآگاه نشون دادن فضای تاپیک رو اینجوری دوست دارن خب چه اصراریه که ما خلافش عمل کنیم
نمیدونم واقعا شاید دوباره خود این دوستانی که اسم بردم یا سایرین به من بابت این پست اعتراض کنن و دوباره بگن که همه حق دارن توی هر تاپیکی پست بدن
من فکر میکنم درسته که هر کاربری میتونه توی هر تاپیکی دلش خواست پست بده اما بهتره به فضای اون تاپیک متعهد باشه
شما یه عکس گذاشتین همه تشکر کردیم چون کار قشنگی بود ولی اینکه این کار ادامه پیدا کنه و البته عکسها هم مفهوم خاصی نداشته باشن یعنی نه خاطره انگیز باشن نه یادآور اتفاق خاصی باشن نه منظور خاصی داشته باشن به نظر من کیفیت تاپیک رو پایین میاره
خداییش خداییش صادقانه میگم اومده بودم درباره بحثی که دوستان در مورد رضایی داشتن نظرم رو بگم که دیدم اصلا فضای تاپیک یه چیز دیگه شده
البته قرار هم نیست فضای تاپیک هر یک سال عوض بشه و همیشه یه شکل باشه اما اینکه بحثی که فضا رو عوض میکنه ارزشش رو داره و به روز هست جای تامل داره
ایشالا پرسپولیس اوج میگیره...
فقط باید دفاع سازمان خوبی داشته باشه همین. بقیه خوبن
توی خبرها بود که کمک داوری که فصل قبل در مقابل استقلال گل سالم نوری رو آفساید گرفت محروم شده
مثل اینکه ثابت شده به یکی از مرییها پیشنهادهای آنچنانی داده تازه این یکیش ثابت شده اینکه تا حالا چند بار از این کارها کرده خدا میدونه
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
گلی که حتی در داربی برگشت از نظر روحی و حتی تاکتیکی روی تیم پرسپولیس تاثیر گذار بود
اولا که دستت درد نکنه بابت توضیحاتت.نقل قول:
ثانیا این کامنت شما شد بهانه ای که بگم: زیاد مهم نبود نوع این گل .چون از اینا جالبتراشم پرسپولیس زده.
اما واقعا شادی این آقا ( علی کریمی ) رو بعد از همین گل دیدی؟؟؟
دیدی این فرد با این همه دبدبه و کبکبش چطور خوشحالی میکرد بعد از زدن گل؟؟؟
آدم اشک تو چشماش جمع وقتی میبینه یه همچین فردی ایچنین شادی میکنه .
اگه جلو استقللال گل زده بود و اینچنین شادی میکرد خوب میشد گفت که چون گل زده. ولی وقتی جلو تیمی مثل فجر اینطور شای میکنه نشان از سنگینی کل تیم که رو شونهای خودش احساس میکنه.
آدم به وجد میاد وقتی میبینه هنوز تو تیم پرسپولیس بازیکن پرسپولیسی هم هست.
اینجور جاهاست که معلوم میشه کیا سر سفره پدر و مادر بزرگ شدن و احساس مسولیت دارن.
من امارات بودم زمانی که علی آقا شماره 8 یکی از همین تیمها رو داشت و وقتی 3 گل تو دیدار فکر کنم فینال زد همه عربهای دبی (خدا وکیل بالای 80%) روسقف ماشین رو پیراهن رو صورتشون عدد 8 رو نوشته بودن اما من اونجا هم شادی این فرد رو ندیدم.
دبی یه روز کلا بخاطر او تعطیل شد.
پارسال هم که گل مساوی رو به استقلال زد شای نکرد.
این دو علی ( دایی و کریمی ) به خدا گواه خیلی کاملتر از یه انسان معمولی هستن و روزی میرسه که این دو هر کدوم اسطوره های ورزش ایران بشن و نه فقط پرسپولیس.
مرسی
علی کریمی پرسپولیس رو دوست داره و عاشق پرسپولیسه.باید به همچین بازیکنایی که احساس مسولیت بالایی دارن و با جون و دل برای تیمشون بازی میکنن و درکشون نسبت به طرفداران فوتبال بالاست افتخار کرد.
اگه امثال علی کریمی تو فوتبال ایران زیاد بودن وضع فوتبال بهتر از این بود.دیگه همه در جریان اتفاقات عجیب تو فوتبال ایران هستن.فقط هم تو ایران اتفاق میفته.
خب رسیدیم به پپ مورینیوی ایران
کسی که ادعا میکنه شبیه گواردویلاست اما کم و بیش رفتارش در رسانه ها و کنار میدون شبیه مورینیو و استایل اونه
صبا در بازیهای قبلی یا خوب برده یا خوب باخته
این یعنی این تیم اگر جلو بیفته روی ضد حمله ها واقعا خطرناکه و اگر یک گل عقب بیفته دفاعش آسیب پذیر خواهد بود
امیدوارم امروز کریمی در جای مناسب بازی کنه و از ارسال توپهای بلند براش به شدت خود داری کنن
حتی اگر زمان بیشتری میبره باید با صبر و حوصله توپ رو در بهترین جا و زمینی به کریمی رسوند باقیش با کریمی
من همچنان منتظر بازگشت اولادی و بازی کاظمیان در دفاع راست هستم 1000 بار فکر کردم و هر بار به این نتیجه رسیدم که کاظمیان بهترین انتخاب برای این پسته هم سرعت رو به این قسمت میاره و هم میتونه بهتر کریمی رو راه بندازه
در واقعا دقیقا میتونه جای مهدوی کیا رو برامون پر کنه
یه عذر خواهی به نوری بدهکارم به خاطر این حرفم در بخش نظر سنجی
انگار نوری با پای سوخته و آسیب دیده بازی کردهنقل قول:
بدترین بازیکن
نوری
توی این دو بازی اصلا در حد خودش نبوده و دلیل اصلی کم بودن میزان پاسکاری در میانه میدان کم تحرکی نوریه
امیدوارم امروز روز خوبی داشته باشه
در مورد رضایی هم امیدوارم اینقدر توپا رو بالای دروازه نزنه و کمی پاشو پایین بگیره فکر میکنم اگر گل کریمی به فجر رو ببینه متوجه بشه که ضربه آخر رو چجوری باید زد
به امید دومین برد پیاپی
فشنگچی: صبای قم را با تمام ادعاهایش می بریم
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص بازی با صبای قم گفت: در این مدت در تمرینات تمام بازیکنان از روحیه بالایی برخوردار بودند ما صبای قم را با تمام ادعاهایش شکست می دهیم و روند پیروزی های این تیم را قطع می کنیم. امیر حسین فشنگچی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: بعد از برد فجر سپاسی بازیکنان کمی از فشار روانی دربی خارج شدند و می خواهیم با برد صبای قم جایگاه خود را در جدول بهتر کنیم.
وی در خصوص جایگاه دهمی برای پرسپولیس در پایان هفته هشتم گفت: این جایگاه واقعی پرسپولیس نیست بدون شک ما در این رده از جدول باقی نمی مانیم و تا چند هفته دیگر پرسپولیس جزو چهار تیم اول لیگ خواهد بود.
فشنگچی در خصوص مدیر عامل جدید پرسپولیس گفت: من در صلاحیتی نیستم که بگویم حضور رویانیان خوب است یا بد اما این را مطمئنم که این کار کارشناسی شده و جوانب همه چیز در نظر گرفته شده است.
اولادی خط خورد/ ناراحتی مهاجم شمالی از تصمیم استیلی
سایت گل ـ مهرداد اولادی مهاجم پرسپولیس در مسابقه امروز قرمزها مقابل صبا این تیم را همراهی نخواهد کرد. اولادی که به دلیل مصدومیت مدتی طولانی است در کنار تیم تمرین میکند با پرسپولیسیها در اردو بود اما در نهایت امروز با تصمیم استیلی از لیست کنار رفت.
این مهاجم اهل مازندران که حضورش در بازیهای بعد از داربی از سوی حمید استیلی وعده داده شده بود با ناراحتی از تصمیم سرمربی پرسپولیس به یکی از دوستانش گفته اگر استیلی مرا میخواست چرا مرا به اردو برد مگر من اردو ندیده هستم.
پرسپولیس در بازی امروز مقابل صبا از وحید هاشمیان در نوک حمله استفاده خواهد کرد. هاشمیان در بازی قبلی مقابل فجرسپاسی ستاره تیمش بود و روی هر دو نقش اساسی داشت.
دروازه بان صبا:پرسپولیس روز خوبی نخواهد داشت
حامد لک دروازه بان تیم فوتبال صبای قم در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: برای دیدار با پرسپولیس انگیزه بالایی دارم و نمی توانم از درصد بالای آن حرفی بزنم ولی این را می دانم که برای درخشش در این بازی انگیزه بالای دارم و به مهاجمان این تیم می گویم که فردا روز خوب آن ها نیست.
وی ادامه داد: شرایط ما برای پیروزی مقابل پرسپولیس خیلی خوب است به غیر از برد فولاد و قرار گرفتن درصدر جدول آمادگی نفرات جوان ما برای شکست پرسپولیس خیلی زیاد است.
لک در مورد نتایج کم گل صبا گفت: در بازی با پرسپولیس غیر از یک بازی مهیج و دیدنی یک دیدار پر گل را از صبا شاهد خواهید بود تا حرف و حدیث ها در مورد کم گل زدن صبا در این بازی تمام شود.
وی ادامه داد: صبای قم قصد پایین آمدن از صدر جدول را ندارد و فقط برای پیروزی مقابل پرسپولیس به استادیوم آزادی می رود.
خوردبین به پرسپولیس بازگشت/رویانیان در اردوی قرمزپوشان
اردوی پرسپولیس از بعد از ظهر روز گذشته برای دیدار مقابل صبای قم تشکیل شد.
شب گذشته رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به اردوی قرمز پوشان رفت و با بازیکنان و کادر فنی به گفت و گو پرداخت.
وی از بازیکنان خواست با روحیه قوی خود را آماده کنند تا مقابل صبا پیروزی را جشن بگیرند.
* محمود خوردبین که به دلیل بیماری و جراحی کمر بستری بود روز گذشته به جمع قرمز پوشان اضافه شد و قرار است در بازی امروز به عنوان سرپرست روی نیمکت پرسپولیس بنشیند.
وی در جلسات روز گذشته قبل از بازی که با حضور سرپرستان تیم برگزار شد حضور پیدا کرد.
فیلم بازیهای صبا شب گذشته در جلسه کادرفنی با بازیکنان آنالیز شد و استیلی دقایقی با بازیکنان گفت و گو کرد.
دیدار پرسپولیس و صبا ساعت ۱۸:۳۰ امروز(جمعه) در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
bordobakht
ترکیب پرسپولیس برای بازی صبا
سایت گل - حمید استیلی برای بازی امروز مقابل صبا یک تغییر عمده در تیمش داده است و امروز برای بالا بردن توان تهاجمی تیم خود از وحید هاشمیان به عنوان مهاجم نوک استفاده خواهد کرد.
ترکیب پرسپولیس در این بازی شامل؛ علیرضا حقیقی(دروازهبان)، مجتبی شیری، شیث رضایی، محمدنصرتی و رضا نورمحمد(مدافعان)، مازیار زارع، حسین بادامکی، علی کریمی، غلامرضا رضایی و محمد نوری(هافبکها)، وحید هاشمیان(مهاجم) خواهد بود.
حمیدرضا علیعسگر دیگر مهاجم این تیم امروز نیمکتنشین است.
تبریک میگم پیروزیه دلچسبی بود مخصوصاً با گزارش عادل و اتفاقات عجیب بازی :دی
اما من نمیدونم این حمید استیلی واسه چی هنوز مربی تیمه ؟! اصلا و به هیچ وجه در حد و اندازه های تیم نیست حتی به نظر من سرمربی هم واسش زیاده باید همون کمک مربی میموند ! بازی قبلی که مشخصه تیم چطوری برد این بازی هم با ترکیب عجیب و تعویضهایی که کرد نشون داد واقعاً مشکل داره (نظر شخصی بنده) :دی
سه نفر رو آورد - آقا زمانی و علی عسکر و فشنگچی ! یعنی اینا از زمانی که اومدن تو بازی من فقط چند باز اسمشون رو شنیدم هیچ نقشی که ایفا نکردن هیچ تیم کلی عقب کشیده بود و سوتی میدادن ... حیف اون وحید هاشمیان و کاظمیان که رو نیمکت دارن خاک میخورن !!
خب خوشحالم که باز هم تونستیم ببریم ...
اما نکات زیادی تو این بازی بود ...
هم مثبت، هم منفی ...
قبل از هر چیز یه تحول اساسی تو پاسکاری تیمی دیدم، پاسها با دقتتر و حرکات ترکیبی منظمتر بودن، تعداد پاسای اشتباه کم شده بود، خیلی کمتر از قبل ...
دفاعمون هم بهترین روز خودش رو سپری کرد، تقریباً هیچ توپی ازش رد نشد (به جز یکی دو مورد اشتباه اونم از طرف خط هافبک)
زیر توپ زدنها هم به شدت کاهش یافته بود، دفاعا توپ رو زمینی به خط هافبک منتقل میکردن و اونا هم با دریبل و پاسکاری توپ رو حفظ یا پخش میکردن ...
خب ... دو نیمهی تقریباً متفاوت رو دیدیم ...
نیمهی اول پرسپولیس هجومی و خوب شروع کرد، ارنج اولیه خوب بود، همه سر جاشون بودن و خیلی خلاء جواد و وحید حس نشد تو خط حمله، چون نوروزی و رضایی تا جایی که توپ بهشون رسید، خوب بودن ... به جز یکی دو صحنه که میشد بهتر کار کنن ...
دقایقی از نیمهی اول همون تیمی بود که دوست داشتیم، هماهنگ، سرعتی، منطقی و دقیق ... صحنهی گل یکی از صحنههای خوب بازی بود، پاس قشنگ نوری و حرکت عالی نوروزی حرفی رو واسه گفتن نمیذاره ...
بعد از گل، تیم خیلی هماهنگ و خوب پاسکاری میکرد، اما بیشتر حفظ توپ میکرد تا حمله، خیلی خیلی راحت میتونستیم جلوی این صبای ضعیف در نیمهی اول به گلهای بیشتر برسیم ...
خط دفاعیمون هم عالی بود به نظرم، هم نصرتی، هم نورمحمدی و هم شیث کمتر توپی رو اجازه دادن ازشون رد بشه ... درسته صبا هم حملهی خاصی نکرد، اما خداییش هر چی توپ فرستادن دفاعا جمع کردن ... حقیقی یه بار هم مجبور به واکنش نشد ...
هماهنگی تو خط دفاع و البته بین خط دفاع و خط هافبک بهتر از همیشه بود ... مشخص بود رو تیم کار کرده استیلی، نصرتی هیچ توپی رو بلند نفرستاد، اصلاً زیر توپ نزد، این خیلی پوئن مثبتیه، مطمئنم بارها بهش تذکر داده کادر فنی ...
نیمهی اول رو با اینکه میتونستیم با چند گل ببریم، اما بالاخره خوب تموم کردیم ...
اما بیست سی دقیقهی اول نیمهی دوم تیم عجیب عوض شد ... تعویضهای نه چندان خوب استیلی تیم رو به عقب کشید و البته بازی رو هم از دست داد ...
یه جاهایی تو دقایق 60 تا 70 افتضاح بودیم ! صبا اگه یه کم باهوشتر بود میتونست تو همون دقایق جبران کنه گل خورده رو ...
تعویض فشنگچی و آقازمانی اصلاً خوب نبود در ابتدا، اشتباهات پیاپی، کارای بیفکر و لو دادنهای بچهگانه ... اخطاری که گرفتن ...
حتی علیعسگر هم خوب نبود ... کلاً استیلی اوایل نیمهی دوم یه بازنده بود !
اما از دقیقهی 75 به بعد باز ورق برگشت ... فشنگچی خوب شد، علیعسگر کارای ترکیبی قشنگی کرد، و از همه مهمتر تو کل بازی، بادامکی بود که بهترین روز فوتبالیش رو سپری کرد ... حسین علیرغم چند اشتباهی که داشت، عالی بازی کرد! یه هافبک که همیشه پرسپولیس بهش نیاز داشته ... پخش توپ خوب، حمل توپ عالی، پاسهای عمقی و عرضی و طولی دقیق و حسابشده و انتقال عالی توپ از دفاع به حمله ...
گل دوم هم فوقالعاده هوشمندانه بود ... کار بادامکی نقص نداشت واقعاً، خوشحال شدم رضایی تونست مزد تلاشهاش رو بگیره ... نیمهی اول هم باید گل میزد ...
از نقاط عطف نیمهی اول مازیار و پخش و حمل توپ کمنقصش بود ... واقعاً خوب بود ...
نوری هم نقش زیادی داشت در بردمون در روزی که کریمی روزش نبود ...
خوشحالم با وجود اون 30 دقیقهی کابوسوار تونستیم با دو گل اختلاف ببریم ...
منم تبریک میگم به پرسپولیسیها.جواب کری های این ویسی رو خوب دادین.داشت جوگیر میشد کم کم.
علی کریمی هم مثل همیشه با تعصب نشون میده.
عبدالله ویسی (گواردیولا ایران) کناز زمین....
تبریک میگم بردن یکی از تیمهای بالانشین رو
این بردا شش امتیازی هستن
تقریبا همه نکان رو کورش عزیز گفت
من فکر میکنم نیمه اول اگر کمی دقت بیشتری داشتیم نیمه دوم هم حمله میکردیم اما چون با یک گل جلو بودیم استیلی ترجیح داد نیمه دوم تیم رو عقب بکشه
به نظر من طبیعی هم هست تیم اعتماد به نفس لازم رو نداره فعلا به سه امتیاز احتیاج داره خط دفاعی نیاز به حمایت بیشتری از سمت هافبکها داره و همه این مسائل باعث میشه تیم رو اوایل نیمه دوم عقب بکشه و خداییش همین کار باعث شد صبا موقعیت چندانی نداشته باشه
درواقع نیمه دوم توپ رو به صبا دادیم اما فضاهای یک سوم دفاعیمون رو ازشون گرفتیم
تعویضهای استیلی به نظر من خوب بود فقط چون فشنگچی آقازمانی و علی عسگر با وظایف زیادی که هم شرکت در دفاع و هم شرکت در ساختار هجومی تیم بود وارد میدون شدن دقایق اولیه رو کمی سر در گم بودن و کمی که گذشت بهتر شدن به ویژه عسگر که توی حفظ توپ در اواخر بازی موفق بود
یکی دیگه از دلایل عقب کشیدن تیم در نیمه دوم نا آماده بودن کریمی و نوری بود که تقریبا وسط نیمه بودن و نه به دفاع کمک میکردن نه در حمله موثر بودن
روی گل اول چه پاس زیبایی داد نوری و چه استپ قشنگی کرد نوروزی فکر کنم استیلی با دیدن پاس نوری یاد پاسای بیرون پای خودش افتاد
و روی گل دوم هم واقعا با زیرکی کار کردیم و فکر میکنم 95 درصد کل رو باید به حساب بادامکی گذاشت چون جدای از پاس گلش یه هو از کنار فشنگچی عبور کرد و بهش گفت توپ رو بنداز در واقع همه کاره گل دوم بادامکی بود
پپ مورینیو باید بدونه که پرسپولیس همیشه پرسپولیسه و دروازبان صبا هم باید یادش باشه که کمتر برای تیم رقیب کری بخونه
امروز اگر لک دو موقعیت خوب رو نمیگرفت به راحتی باید با چهار پنج گل به قم بر میگشتن با این حال کار ویسی در صبا و بازی دادن به جوانها کار واقعا خوبیه و سزاوار تشویق
تیم از نظر بدنی مشخصا مشکل داره درواقع اواخر بازی بازیکنا بدنهاشون رو با خودشون میکشن
بادی تشکر کرد از خط دفاعی
شیری اگر دو سه بازی دیگه فیکس بازی کنه بهتر هم خواهد شد شیث و نصرتی هم در مسیر بهتر شدنن با این وجود در نیم فصل به دو دفاع راست و چپ و یه دفاع میانی احتیاج داریم چون نصرتی در دراز مدت نمیتونه در سمت راست بازی کنه نیم فصل دوم قطعا از نظر بدنی کم میاره همینطور شیری
شکری و محمد هم فکر نمیکنم در این فصل بتونن به تیم کمکی بکنن
امیدوارم روند رو به رشد تیم ادامه و ثبات داشته باشه و بازیکنای ناآماده تیم هر چه زودتر با آمادگی در خدمت تیم باشن
به همه تبريك ميگم اين برد رو. فكر كنم از اين به بعد استيلي يه مقدار با خيال راحت تر كار كنه
ارنج خوب بود و بازيكنا سرجاشون بودن به جز كريمي. كريمي اصلا به درد بازي تو كنار نميخورهنقل قول:
نیمهی اول پرسپولیس هجومی و خوب شروع کرد، ارنج اولیه خوب بود، همه سر جاشون بودن و خیلی خلاء جواد و وحید حس نشد تو خط حمله، چون نوروزی و رضایی تا جایی که توپ بهشون رسید، خوب بودن ... به جز یکی دو صحنه که میشد بهتر کار کنن ...
نه به اينكه از اول بازي كريمي و نوري با هم گذاشت تو زمين كه مجبور باشه كريمي رو بذاره كنار زمين،نه به اينكه همزمان جفت بازيكن خلاق هاي تيم رو كشيد بيرون!!
خط دفاعيمون هم از بازي هاي قبل خيلي بهتر بود ولي نميشه گفت عالي بود. به نظرم يكي از دلايلي كه دفاع خوب بود اين بود كه صبا امروز اصلا خوب نبود و نتونست فشار زيادي بياره. البته پرسپوليس خوب بود كه نذاشت اونا درست بازي كنن ولي انصافا امروز صبا افتضاح بودنقل قول:
خط دفاعیمون هم عالی بود به نظرم
بازي رو برديم ولي با چه بدبختي اي
نصفه جون شدم تا برنده شدند
به دروازبان ها و دفاع كه ديگه اصلا اعتماد ندارم و هر لحظه با كوچكترين سانتر مي ترسم گل بخوريم
نميدونم چرا جواد كاضميان رو بازي نداد شايد هم تو تمرينات بد بوده ولي نمي دونم چرا فكر مي كردم بودنش مي تونه به تيم كمك كنه
تلويزيون هم همش او رو نشون مي داد تا براي تيم حاشيه درست كنه
خلاصه مهم سه امتياز بود بازي بعدي رو هم ببريم مي ريم واسه قهرماني
تيكه فردوسي پور هم جالب بود راجب به دايي و تيم راه اهن كه مي گفت از اين به بعد حميد استيلي رو تشويق كنند
آقا کوروش اینقدر خوب بازی رو تحلیل کردند که دیگه جای حرفی باقی نزاشتن.:40:
شیث میتونست با اون ضربه سر یه گل قشنگ بزنه اما شانس باهاش یار نبود هر چند به نظر من اگه همیشه مثل امروز مقتدر بازی کنه برای تیم کافی باشه هر چند اگه گل بزنه هم مایه خوشحالی ما میشه.
امروز باز هم کریمی تعصب بی حد خودش رو به تیم نشون داد.هر چند امروز روز کریمی نبود اما وقتی تعویض شد روی نیمکت هم آروم و قرار نداشت و همونطور که چند باری دیدیم از خراب شدن و لو دادن توپها به شدت عصبانی میشد.بعد از گل دوم هم دیدیم که با وجودی که روی زانوش یخ گذاشته بود خودش رو به رضایی رسوند.حتی سر تکون دادنهای موقع تعویضش هم به خاطر این بود که خیلی خوب بازی نکرده هر چند باید ببینیم کسی جرات میکنه بگه از ناراحتی تعویض بوده یا نه.
امیدوارم بازیهای خوب تیم ادامه داشته باشه و کمتر مثل دقایقی از بازی امروز سردرگم بشیم و دائم توپها رو به حریف بدیم.
امروز جواب کریهای ویسی رو هم دادیم که خیال میکرد وقتی هم تیپ گواردیولا بشه صبا هم تیپ بارسا میشه و توی کل بازی هم فقط یه موقعیت خطرناک داشتند و بس که اگه اشتباه نکنم همون ضربه آزاد بختیاری زاده بود و بس.
:40: