بارسا در فکر بازگرداندن جفرن در یکی دو سال آینده
سایت گل – باشگاه بارسلونا اعلام کرد در قرارداد فروش جفرن به اسپورتینگ لیسبون بندی وجود دارد که می تواند این بازیکن را در پایان قراردادش به نوکمپ بازگرداند.
جفرن به دلیل نیمکت نشینی در بارسلونا چهارشنبه با رقم 3.7 میلیون یورو به باشگاه اسپورتینگ لیسبون پیوست. باشگاه بارسلونا صبح روز پنجشنبه اعلام کرد آنها می تواند در پایان فصل 12-2011 با رقم 8 میلیون یورو و در پایان فصل 13-2012 با رقم 12 میلیون یورو جفرن را دوباره به خدمت بگیرند.
جفرن 23 ساله چهاردهمین خرید تابستانی اسپورتینگ لیسبون بود که قصد دارد بعد از عنوان سومی در سال گذشته فصل آینده با تیم پر قدرت به قهرمانی در لیگ فوتبال پرتغال فکر کند. جفرن در ترکیب اسپورتینگ برای حضور در جام رامون کارانسا که تیم های اودینزه مالاگا و کادیز در آن حضور دارند قرار گرفته است.
کاروان بارسلونا وارد دالاس شد/ کاتالونیایی ها درانتظاراولین برد در آمریکا
سایت گل- کاروان بارسلونا همچنان در اردوی آمریکا به سر می برد و بعد از حضور در واشنگتن و میامی اکنون وارد دالاس شنبه است و ساعت 2.30 بامداد یکشنبه به وقت تهران درآخرین دیدار دوستانه اش در آمریکا مقابل تیم کلوب آمه ریکای مکزیک قرار خواهد گرفت. این دیدار دوستانه در ورزشگاهی مسقف و بسته که هوای مناسبی خواهد داشت برگزار می شود.
طبق برنامه ریزی های انجام شده بارسلونا عصر امروز تمرین خواهد کرد و بعد از آن پپ گواردیولا در کنفرانسی خبری شرکت خواهد نمود.
آبی اناری ها در زمان ورودشان به دالاس با گرمایی در حدود 40 درجه سانتی گراد مواجه شدند و این شهر یکی از گرمترین روزهایش را تجربه می کرد. البته این گرمای هوا برای گواردیولا و شاگردانش نگران کننده نیست. آنها شنبه ساعت 15 به وقت محلی (حدود 2.30 بامداد یکشنبه به وقت تهران) در دیداری دوستانه در ورزشگاه دالاس کاوبویز که یکی از ورزشگاه های مدرن آمریکا و سرپوشیده و مجهز به تجهیزات تسویه هواست مقابل کلوب آمه ریکا قرار خواهند گرفت.
بدین ترتیب بارسلونا به دنبال رسیدن به اولین پیروزی اش در تورتابستانی آمریکا خواهد بود. آنها در اولین دیدار دوستانه شان در آمریکا با نتیجه 1-2 مغلوب منچستریونایتد شدند و سپس با نتیجه 1-4 از چیوواس گوادالاخارا شکست خوردند.
عکس یادگاری پیکه با جام قهرمانی ان.بی.ای
سایت گل- با ورود کاروان بارسلونا به شهر دالاس، جرارد پیکه، عکسی را در صفحه توئیترش قرار داده که در آن ، این مدافع جوان را در حالی که جام قهرمانی رقابتهای لیگ بسکتبال آمریکا «ان.بی.ای» را در دست دارد. سال گذشته این تیم دالاس ماوریکس بود که به قهرمانی لیگ «.ان.بی.ای » دست یافت. این عکسی است که پیکه در صفحه توئیترش قرار داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فهرست اسپانيا براي بازي با ايتاليا : تياگو آلكانتارا دعوت شد
سايت گل ـ ويسنته دلبوسكه سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا با دعوت از تياگو آلكانترا بازيكن بارسا هواداران اين كشور را شگفتزده كرد.
آلكانترا كه به تازگي مجددا به جمع بازيكنان بارسا اضافه شده شرايط خوبي در بازيهاي دوستانه اين تيم داشته است. اسامي بازيكنان اسپانيا به شرح زير است.
دروازهبانها: كاسياس، والديس، رينا
مدافعان: ايرا اولا، راموس، آربلوئا، پيكه و آلبيول
هافبكها: بوسكتس، ژابي آلونسو، خاوي مارتينس، كاسورلا، ديويد سيلوا، اينيستا، چابي و آلكانترا
مهاجمان: ويا، يورنته، تورس، نگرادو، ماتا و پدرو
تيم ملي اسپانيا با تركيب 3ـ3ـ4 بازي خواهد كرد.
فوری :آخرین جلسه برای فابرگاس
سايت گل ـ به نظر ميرسد ماجراي طولاني سسك فابرگاس و حركت پاندولي او بين دو باشگاه آرسنال و بارسلونا رو به اتمام است. دقايقي پيش بيبيسي در خبري فوري ازاحنمال امضاي يك توافق جديد ميان اين دو باشگاه بزرگ اسپانيايي و انگليسي خبر داد.
به گزارش سايت گل از لندن رئيس باشگاه آرسنال در ملاقات با مديران باشگاه بارسلونا آخرين مذاكره را در مورد اين انتقال انجام خواهد داد. ايوان گازييديس ظاهرا براي دريافت پيشنهادي در حدود 40 ميليون پوند آمادگي دارد.
اگر بارسلونا حاضر به پرداخت اين مبلغ سنگين باشد آرسنال بيچون و چرا سسك را در اختيار باشگاه سابقش قرار خواهد داد جايي كه دوستان و دلدادگان بسياري انتظارش را ميكشند.
پیکه: "گواردیولا کلید موفقیت ماست"
جرارد پیکه در صحبت هایی در یک مراسم تبلیغاتی، ادعا کرد که پپ گواردیولا عنصر تعیین کننده در موفقیت های چند سال اخیر بارسا بوده است.
پیکه و پدرو با برنامه ریزی شرکت نایک از مغازه The Soccer Corner در دالاس دیدن کردند. از پیکه سوال شد که چه چیز باعث خاص شدن بارسا شده و پیکه با صراحت جواب داد: "پپ گواردیولا کلید موفقیت تیم است. او یک مربی عالی است و ظرفیت بالایی در انگیزه دادن به بازیکنان دارد".
پدرو که از دوران حضور بارسا B در دسته سه همراه گواردیولا است، هم تیمیش را تأیید کرد و ادامه داد: "پپ یکی از بهترین سرمربی های جهان است و این که وی را کنارمان داریم یک مزیت است".
بازیکنان با کیفیت
این دو نفر که بعد از رسیدن از میامی به فرودگاه دالاس، از آنجا مستقیم به این مراسم آمدند، درباره ی کیفیت تیم نیز صحبت کردند. پیکه گفت: "ما به همان خوبی گواردیولا بازیکنانی با این کیفیت داریم نظیر مسی، ویا، پدرو و..." پدرو هم در راستای صحبت پیکه گفت: "این لذت بخش است که در کنار بهترین بازیکنان بازی کنی" او گل زدن در فینال لیگ قهرمانان در ومبلی را بهترین خاطره ی فوتبالیش تا به اینجا انتخاب کرد.
پیکه: "امیدوارم سال های سال از این پیراهن دفاع کنم"
پیکه در حضور نوجوانانی که آنجا بودند گفت: "من وقتی که فقط 7 یا 8 ساله بودم برای بارسا بازی می کردم. از وقتی که بچه بودم هوادار بارسا بودم. همیشه برای دیدن بازی ها به نوکمپ می آمدم. این تیم برای من اهمیت خیلی زیادی دارد. به آن افتخار میکنم و امیدوارم که سال های سال از پیراهن آن دفاع کنم".
بعد از این دیدار، پیکه و پدرو مانند آنچه آندرس اینیستا و سرخیو بوسکتس در میامی انجام دادند، یک ربع از ساعت را به امضا دادن اختصاص دادند.
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: علیرضا ایزدشناس FCBarca.ir
اینیستا ادعا می کند تیم به انگیزه های جدیدی نیاز دارد
این هافبک بارسا عقیده دارد پیدا کردن انگیزه های جدید برای تیم به منظور ادامه دادن موفقیت های چند سال اخیر حائز اهمیت است.
دو جام بسیار ویژه
کنفرانس مطبوعاتی خوسپ گواردیولا و آندرس اینیستا در دالاس دو مهمان بسیار ویژه داشت. یکی جام قهرمانی اف سی بارسلونا در لیگ قهرمانان بود و دیگری جام قهرمانی NBA 2011 که توسط دالاس مَوریکس برده شده بود.
آندرس اینیستا در مراسم معارفه ی دیدار شنبه شب مقابل کلوب آمریکا در ورزشگاه کاوبویز، تصدیق کرد که شکست 1-4 برابر چیواس گوادالاخارا یک هشدار بود.
به دنبال پیشرفت
همچنین او اعتراف کرد که تیم کار خود را به خوبی انجام نداد، اما بازیکنان همیشه "سعی می کنند کارها را بهتر انجام دهند، ولی گاهی اوقات اوضاع خوب پیش نمی رود". او گفت که آنها شنبه شب به دنبال جبران خواهند بود "تا از شر طعم تلخی که در خاطرمان مانده خلاص شویم".
سالی سخت تر
اینیستا با نزدیک شدن به آغاز بازی های رسمی گفت: "تیم ها هر سال بهتر آماده می شوند" و فصل 12-2011 نسبت به فصل گذشته "سخت تر خواهد بود". با توجه به این موارد "باید به دنبال انگیزه های تازه باشیم تا حتی بهتر از قبل عمل کنیم و باید هرچه سریع تر این کار را انجام دهیم، و برای انجام آن در حال تلاش هستیم".
متمرکز روی پیشرفت
اولین هدف اصلی زیاد دور نیست: "باید خودمان را برای رقابت آماده کنیم. سوپرجام اسپانیا خیلی زود فرا می رسد. این جام مهم است و روشن است که نباید اجازه دهیم نتیجه ی دیدار با چیواس روی ما اثر بگذارد. آن چه باید انجام دهیم این است که روی پیشرفت کردن تمرکز کنیم".
میلیتو، "الگویی برای همه"
اینیستا در رابطه با اعلان روز دوشنبه مبنی بر آزاد اعلام شدن میلیتو نیز گفت: "او به عنوان یک هم تیمی و بازیکن حرفه ای برای همه الگو است. دوران سختی را در هنگام مصدومیت گذراند، اما از خود قدرت و اشتیاق نشان داد. به عنوان یک دوست برایش آرزوی بهترین ها را دارم و امیدوارم اوضاع برایش به خوبی پیش رود".
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: رامین باشی زاده FCBarca.ir
گابریل میلیتو: بازگشت به ایندپندی انته رویایی بود که به حقیقت پیوست
این مدافع 31 ساله شب گذشته رسما از بارسلونا به این تیم آرژانتینی پیوست.
سایت گل- گابریل میلیتو، مدافع جدید ایندپندی انته، از اینکه بعد از 8 سال بازی در فوتبال اروپا، به اولین باشگاه دوران حرفه ای اش، بازگشت، ابراز خوشحالی کرد .
این مدافع 31 ساله شب گذشته رسما از بارسلونا به این تیم آرژانتینی پیوست.
او در اولین کنفرانس مطبوعاتی اش گفت:" من علاقه زیادی به بازگشت به کشور و خانه ام داشتم و احساس می کردم که نیاز دارم به ایندپندی انته برگردم. ما در مورد احتمال این بازگشت صحبت کردیم و خدا را شکر که این اتفاق رخ داد.
امروز، روز ویژه ای برای من است. رویای من بازگشت و لذت بردن از این لحظات بود. این رویایی است که به حقیقت پیوسته و امیدارم این دوره جدید مانند دوره قبلی حضورم ایندپندی انته خوب باشد.
من به لطف این باشگاه دوران حرفه ای خوبی را پشت سر گذاشتم . آنها به من کمک کردند تا به بازیکنی تبدیل شوم که الان هستم. من بارها گفتم که به این باشگاه بازخواهم گشت زیرا واقعا اینجا احساس راحتی می کنم."
میلیتو در سال 1997 به ایندپندی انته پیوست و پیش از رفتن به ساراگوسا، 6 فصل برای این تیم بازی کرد.
مدیر برنامه های ابراهیم آفلای: او از بودن در بارسا خوشحال است
سایت گل- مدیر برنامه های ابراهیم آفلای، هافبک هلندی بارسا، اعلام کرد که این بازیکن در حضور در نوکمپ خوشحال است و قصد ندارد این باشگاه را در این تابستان ترک کند.
گفته می شد باشگاه ایتالیایی یوونتوس به دنبال به خدمت گرفتن این ملی پوش هلندی است اما احتمالا بعد از اظهار نظر راب یانسن، مدیر برنامه های آفلای، اکنون باید به دنبال گزینه دیگری باشند.
او در گفتگو با کالچو مرکاتووب گفت:" موکل من بی تردید در اسپانیا خواهد ماند. او از زندگی در اسپانیا کاملا راضی است.
آیا یوونتوس در مورد او با من تماس گرفته؟ فکر نمی کنم حتی نیازی به پاسخ دادن در این مورد باشد زیرا تردیدی در مورد آینده ابراهیم وجود ندارد."
آفلای که در ژانویه گذشته با انتقالی 3.5 میلیون یورویی از آیندهوون به بارسا پیوست، تا تابستان 2015 با کاتالان ها قرارداد دارد
او در حال حاضر به دلیل مصدومیت حاشیه نشین است و حداقل برای 4 هفته آینده نمی تواند تیمش را همراهی کند.
خداحافظی میلیتو بعد از 10 قهرمانی
این مدافع وسط آرژانتینی بعد از 4 فصل پر عنوان که با مصدومیت های بد به کامش تلخ شد، باشگاه را ترک کرد.
گابی میلیتو به دلیل مصدومیت های متوالی نتوانست در تمام بازیهای این چهار فصل حضورش در بارسا بازی کند. با اینکه این مصدومیت ها او را در کمک کردن به تیم محدود کردند، اما بازیکنی کلیدی در رختکن بود.
مصدومیت جدی
میلیتو در تابستان 2007 از رئال ساراگوسا، که 4 فصل را در آن گذرانده بود، به بارسلونا آمد. از صفات ممتاز این بازیکن آرژانتینی شخصیت، تعهد و رهبری در قلب خط دفاعی بارسلونا بود. او در فصل اول 42 بازی انجام داد، ولی در بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان در مقابل منچستر یونایتد از ناحیه زانو مصدومیت شدیدی پیدا کرد که او را برای 18 ماه از میادین فوتبال دور نگه داشت.
نقش رهبری
میلیتو بعد از برطرف شدن مصدومیتش بعد از دو عمل جراحی که انجام داده بود، در 7 ژانویه 2010 در بازی جام حذفی مقابل سویا به تیم بازگشت. او در آن فصل 17 بازی انجام داد، 11 تا در لیگ، 5 بازی در لیگ قهرمانان و همان 1 بازی در جام حذفی. او در فصل 11-2010 در 16 بازی حاضر بود که 10 تای آن ها در لیگ بود، و یکی از اصلیترین ارکان تیم فوق العاده آن سال بود که سه جام را برد، و به خاطر رهبری و تعهدش مورد احترام تمام تیم بود.
آمار مثبت
حضور میلیتو در بارسا با کسب 10 عنوان موفقیت آمیز بوده، 3 عنوان لیگ، 2 لیگ قهرمانان، 2 سوپر کاپ اسپانیا، یک جام حذفی اسپانیا، یک جام جهانی باشگاه ها و یک سوپر کاپ اروپا.
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: علیرضا ایزدشناس FCBarca.ir
نامه سرگشاده جفرن سوارز: زنده باد بارسا... و زنده باد اسپورتینگ پرتغال
"لحظه خداحافظی فرا رسیده است. لحظه ای با احساس های چندگانه: طبیعتا بخاطر خداحافطی کردن از بارسلونا ناراحتم – و یا شاید زمانیست برای "دیدن دوباره در آینده" – باشگاه و شهری که از وقتی من به عنوان یه خردسال وارد شدم چیزهای زیادی به من هدیه کرده اند و اکنون من باید برای دنبال کردن همان رویایی که مرا از تنریف به اینجا آورد بارسا را ترک کنم – رویای یک فوتبالیست موفق. با تشکر از افرادی که این باشگاه باشکوه را ساختند اینجا را ترک می کنم، درواقع، از تمامی آنها و بخصوص هم تیمی هایم. من با هزاران خاطره و لحظات شاد به لیسبون می روم، در کنار تجربه های سختی که همه شما می دانید پشت سر گذاشته ام که حتی من را محکم تر ساخته اند. من در کنار بارسا فعالیتم را در لیگ قهرمانان، لیگ اسپانیا و جام حذفی اسپانیا شروع کردم. من پله های ترقی را با بارسا ب گذراندم و تمامی آن جام ها را با تیمی که بسیاری آن را بهترین تیم تمام دوران می نامند به دست آوردم. من نیز آنگونه فکر می کنم. به همین دلیل است که به جز غرور عظیم بواسطه دفاع از رنگ های باشگاه تا جایی که می توانم هیچ احساس دیگری ندارم. البته، دوست داشتم دقایق بیشتری به میدان می رفتم، گل های بیشتری به ثمر می رساندم و به هم تیمی هایم کمک بیشتری می کردم – درواقع قادر به مشارکت بیشتری بودم، ولی این امکان پذیر نبود. من بدون داشتن کوچکترین احساس بدی باشگاه را ترک می کنم و از اینکه هواره سعی کرده ام هر آنچه که در وجودم است را به مجموعه هدیه دهم هیجان زده ام.
من بارسا را ترک می کنم، و از اعماق قلبم، به باشگاه اسپورتینگ لیسبون پرتغال خوش آمد می گویم. می دانم که نماد باشگاه جدیدم قدرت، فداکاری، تعهد و افتخار است و از هم اکنون تمام توانم را به کار می گیرم که تمامی این اهداف به حقیقت تبدیل شوند. من به جایی می روم که بیشترین تمایل به عقد قرارداد با من را داشتند، جایی که بیشترین کشش را نسبت به من داشتند، جایی که برای انجام کارهای بزرگ بیشترین مشارکت را داشته باشم. من خودم را به انجام تمام توانم برای برگرداندن اعتمادی که به من نشان دادند متعهد می کنم. امیدوارم هواداران جدیدم را خوشحال کنم. اسپورتینگ پرتغال مقصد بعدی من است و فوتبال اشتیاق بزرگ من باقی خواهد ماند.
زنده باد بارسا... و زنده باد اسپورتینگ پرتغال."
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: سامان اکبری FCBarca.ir
رونمایی از لاماسیای جدید؛ بارسا به دنبال پرورش مسی ها، ژاوی ها و اینیستاهای بیشتر
سایت گل- باشگاه بارسلونا كه در چند فصل اخیر با ستاره های بومی اش، به بهترین باشگاه فوتبال دنیا تبدیل شده، قصد دارد با افزايش گسترش فضا و نوسازي تجهيزات آكادمي خود بيش از پيش استعدادهاي بومي در كاتالان را كشف و به دنيای فوتبال عرضه كند.
به گزارش آسوشيتدپرس، بارسلونا ساختمان و زمين تمريني جديد براي آكادمي فوتبال خود ساخته كه روز جمعه خبرنگاران از آن بازديد كردند. اين آكادمي همچنان نام قديم ' لاماسيا' را بر خود دارد.
آكادمي فوتبال بارسلونا با افزايش ظرفيت خود از 60 به 83 بازيكن اميدوار است در آينده ستارگاني چون ليونل مسي، آندرس اينيستا و سسك فابرگاس تربيت كند.
خوردي مويكس مدير اقتصادي و راهبردي بارسلونا گفت:" ما از چندين ساختمان و تاسيسات مختلف از جمله در ميلان، بيلبائو و آرسنال بازديد كرديم تا براي ساختمان جديد ايده بگيريم ، براي داشتن چنين زمين تمريني در همان محل قبلي و نه 50 كيلومتر آن طرف تر. اين چيزي است كه ما به آن افتخار مي كنيم و اكنون مي توانيم بگوييم يكي از بهترين ها را ساخته ايم.
نوجوانان 11 تا 18 ساله آكادمي لاماسيا تا پيش از اين مجبور بودند براي رفتن به زمين تمرين 30 دقيقه با ماشين بروند ولي اكنون محل تمرين در همان آكادمي لاماسيا است.
ساختمان جديد آكادمي مي تواند پذيراي 58 بازيكن فوتبال باشد. در كنار آن نقاطي هم نشانه گذاري شده كه قرار است براي تيم هاي بسكتبال، هندبال و هاكي روي يخ بارسلونا ساخته شود."
باشگاه کاتالانی همچنین بودجه اي 11 ميليون يورويي را براي سرمايه گذاري طولاني مدت و تجهيز و نوسازي تجهيزات و تاسيسات خود در نظر گرفته است.
مويكس گفت:" اميدواريم ورزشكاران بيشتري براي تيم نخست خود پرورش دهيم . اين كار به لحاظ اقتصادي به صرفه تر از آن است كه چشم به بازار نقل و انتقال بازيكنان داشته باشيم تا كيفيت تيم خود را ارتقا دهيم."
طبقات دوم و سوم اين ساختمان اتاق هاي يك ، دو و چهار نفره بازيكنان هستند و طبقه هم كف نيز آشپزخانه، سالن غذاخوري و اتاق هاي كلاس با تجهيزات صوتي و تصويري است.
استراحتگاه اين آكادمي چشم اندازي دارد كه زندگي در آن آرزوي هر پسر نوجوان است.
ساختمان با پوستر هايي از بازيكنان بارسلونا تزيين شده است . تلويزيون هايي با صفحه نمايش بزرگ ، صندلي هايي براي تماشاي تلويزيون، محلي براي نگهداري بازي هاي ويديويي ، ميز بيليارد و البته فوتبال دستي با بازيكناني آبي اناري كه درمقابل بازيكناني سفيد پوش صف آرايي كرده اند از ديگر نكات قابل توجه ساختمان جديد لاماسيا است.
هرچند كه اين تجهيزات مدرن هستند ولي باشگاه بارسلونا مي گويد كه مي خواهد همچنان به سنت هاي آكادمي پايبند باشد.
كارلس فولگرا مدير لاماسيا گفت:" مي خواهيم روح ماسيا را در ساختمان جديد بدميم ضمن آنكه بچه ها را با تجهيزات مدرن پرورش مي دهيم، فضاي بيشتر و نور بيشتر."
لاماسيا هفت بازيكنان از يازده بازيكني كه در فينال ليگ قهرمانان اروپا با نتيجه سه بر يك منچستريونايتد را شكست داند تربيت كرده و 9 بازيكن از تيم ملي اسپانيا كه قهرمان جام جهاني شدند هم دست پرورده لاماسيا هستند.
ژاوی: ازمورینیو نمی ترسم ولی کیفیت رئال نگرانم می کند
سایت گل- ژاوی ارناندس بازیکن خط میانی بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که از بازیکنان رئال مادرید به مراتب بیشتر از مربی این تیم می هراسد ولی درعین حال معتقد است که بارسلونا می تواند به تسلطش در فوتبال اسپانیا ادامه دهد. این ستاره کاتالان معتقد است که با وجود خریدهای رئالی ها در بازار نقل و انتقالات تابستانی، بارسا به درخششش ادامه خواهد داد.
او در صحبتهایی به ال موندو دپورتیوو گفت:« من بیشتر نگران بازیکنان رئال مادرید هستم تا مربی شان. آنها در بازار تابستانی بازیکنان خوبی را به خدمت گرفته اند و درکنار سطح بالای بازی شان، تجربه زیادی هم دارند و در خط دفاع کاملا قوی هستند. با توجه به اینکه رئال تیم خوبی است، عملکرد بارسلونا که همچنان بررقابتهای لالیگا تسلط دارد، ارزش بیشتری خواهد یافت. باید به یاد داشته باشیم که بارسلونا رئال را از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا خارج کرد.»
ژاوی در ادامه درمورد خرید تابستای تیمش گفت:« بسیار خوشحال و هیجان زده ام چون بازیکنان خوبی مثل الکسیس سانچس را داریم که به تیم کمک زیادی خواهد کرد. اگر سسک به اینجا بیاید هم به تیم کمک خواهد کرد. من برای فصل جدید کاملا آماده ام و می خواهم بگویم که تا پایان عمر فوتبالی ام در بارسا خواهم ماند.»
پیکه: گواردیولا کلید موفقیت های بارساست
سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسا، با ستایش از پپ گواردیولا، سرمربی تیمش، اعلام کرد کرد که او دلیل اصلی موفقیت های پیاپی آبی و اناری هاست.
گواردیولای 40 ساله که در سال 2008 هدایت بارسا را برعهده گرفت، با این تیم در سه فصل پیاپی قهرمان لالیگا شد و دو بار نیز قهرمانی در چمپیونزلیگ را جشن گرفت.
پیکه در گفتگو با نشریه ال موندو دپورتیوو گفت:" گواردیولا کلید موفقیت های ماست. او یک مربی فوق العاده است که توانایی فوق العاده ای در انگیزه دادن به بازیکنانش دارد. او یکی از بهترین مربیان دنیاست و داشتن او یک افتخار برای ماست."
پیکه که برای چند فصل در منچستریونایتد بازی می کرد، در مورد علاقه اش به باشگاه بارسلونا گفت:" من سال هاست که از پیراهن بارسا دفاع می کنم. من از کودکی طرفدار این تیم بودم. من همیشه برای دیدن بازی های تیم به نوکمپ می رفتم. این تیم اهمیت زیادی برای من دارد و من به این باشگاه بسیار افتخار می کنم."
داوید ویا: گلی که به منچستریونایتد زدم، بهترین گل دوران حرفه ای ام بود
سایت گل- داوید ویا، مهاجم بارسا، اعلام کرد گلی که در دیدار فینال چمپیونزلیگ وارد دروازه منچسریونایتد کرد، بهترین گل دوران حرفه ای اش بوده است.
این مهاجم ملی پوش اسپانیایی با به ثمر رساندن گل سوم بارسا در آن دیدار، امیدهای شیاطین سرخ برای به تساوی کشیدن بازی را کاملا از بین برد.
او در گفتگو با نشریه آس گفت:" گلی که در ومبلی زدم، مهمترین گل دوران حرفه ای ام بود. از نظر زمان و نحوه به ثمر رسیدن، بهترین گل من بود زیرا اهمیت زیادی در پیروزی ما در آن دیدار داست. آن گل به ما کمک کرد تا به قهرمانی در چمپیونزلیگ نزدیک تر شویم."
آبی و اناری ها در حال حاضر در آمریکا به سر می برند و امشب در دیداری دوستانه به مصاف کلاب آمه ریکای مکزیک می روند.
تیاگو آلکانتارا: می خواهم برای سال ها در بارسا بمانم
سایت گل- تیاگو آلکانتارا هافبک ملی پوش باشگاه بارسلونا در نشستی در شهر دالاس اعلام کرد قصد دارد در نوکمپ بماند.
در این نشست که از سوی یونیسف برگزار شده بود و داوید ویا دیگر بازیکن بارسا نیز در آن حضور داشت جوانان علاقمند به این تیم سئوالات خود را از بازیکن محبوب خود می پرسیدند.
این در حالی بود که با وجود علاقه رئال مادرید به جذب این بازیکن و شایعه احتمالی رفتن تیاگو با آمدن سسک فابرگاس این بازیکن اعلام کرد به هیچ عنوان قصد ترک نوکمپ را ندارد.
" وقتی 15 سالم بود به بارسلونا آمدم اما فوتبال را از دوران بچگی وقتی هم سن شما بودم آغاز کردم.این ششمین سال حضورم در باشگاه است اما امیدوارم حضورم در نوکمپ بسیار طولانی باشد."
آلکانتارا اردوی تدارکاتی پیش فصل خوبی را با بارسا پشت سر گذاشته و با این تیم نمایش خوبی در تورنمنت آئودی کاپ داشت. او همچنین برای بازی دوستانه مقابل ایتالیا در روز 10 آگوست به تیم ملی کشورش دعوت شده است.
هیل وود: بارسا 40 میلیون بدهد، فابرگاس را بگیرد
پیتر هیل وود رئیس باشگاه آرسنال اعلام کرد اگر مسئولان بارسا رقم 40 میلیون پوند درخواستی ما را بپردازند می توانند فابرگاس را به خدمت بگیرند
سایت گل – باشگاه بارسلونا روز جمعه پیشنهادی 30 میلیون پوندی بعلاوه 5 میلیون پوند به عنوان پاداش برای جذب فابرگاس به مسئولان آرسنال ارئه کردند اما سران باشگاه انگلیسی این پیشنهاد را رد کردند.
در حالی که فابرگاس 24 ساله به همراه بقیه اعضای تیم برای بازی دوستانه مقابل بنفیکا به پرتغال سفر نکرد هیل وود معتقد است بارسا برای جذب فابرگاس باید رقم مورد نظر ما را بپردازد.
هیل وود در گفتگو با دیلی استار می گوید:" پیشنهاد آنها حتی نزدیک رقم درخواستی ما هم نبود. ما به آنها گفته ایم فابرگاس را با چه شرایطی خواهیم فروخت و همه چیز کاملا روشن است."
"به نظر من رقم درخواستی ما به هیچ عنوان غیر معقول نیست. بسیاری از بازیکنان را می بینم که تابستان امسال با همین رقم ها ترانسفر شده اند در حالی که نصف توانایی های فابرگاس را هم ندارند."
" ما برای فروش فابرگاس 40 میلیون پوند می خواهیم و با کمتر از این رقم راضی به فروش او نمی شویم."
The Result: FC Barcelona 2-0 Club América
بارسلونا 2 – آمه ریکا 0، پیروزی آبی و اناری ها مقابل حریف مکزیکی
سایت گل – بارسلونا در ادامه بازی های دوستانه پیش فصل خود این بار موفق شد با نتیجه دو بر صفر از سد آمهریکای مکزیک بگذرد.
بارسا در این بازی با ترکیبی نسبتا متفاوت وارد زمین شده بود و تیاگو آلکانتارا در کنار چابی و اینیستا حضور داشت و در خط حمله نیز پدرو در کنار وای بازی می کرد.
در این دیار ابتدا بارسا در دقیقه 24 بازی روی ارسال زیبای چابی و ضربه سر داوید ویا به گل رسید. بعد از این گل آبی و اناری ها بیشتر توپ و میدان را در اختیار داشتند اما تلاش آنها برای به ثمر رساندن گل دوم حاصلی در بر نداشت.
در بازی که تمام بازیکنان نیمکت بارسا در آن به میدان رفتند، آمه ریکا نتوانست بازی را به تساوی بکشاند و در ثانیه های پایانی بازی سیدو کیتا موفق شد گل دوم بارسا را به ثمر برساند تا یک پیروزی دیگر در بازی های تدارکاتی پیش فصل برای قهرمان اروپا رقم بخورد.
چشمک نیمار به بارسلونا؛ آغاز مذاکرات با تیم کاتالان
سایت گل- این طور به نظر می رسد که سران باشگاه بارسلونا از تلاش برای جذب نیمار دست نکشیده اند. صحبتهای آدریانو،بازیکن برزیلی بارسا که اخیرا ابراز تمایل کرده بود تا نیمار به جای رئال به بارسا بپیوندد، ممکن است در نهایت عملی شود.
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، ساندرو روسل،رئیس باشگاه بارسلونا به شدت شیفته بازی این ستاره برزیلی است و با وجودی که در تمامی این مدت صحبت از احتمال انتقال نیمار به رئال به گوش می رسید از تلاش برای جذب این بازیکن دست نکشیده است. البته گویا رویای رئیس باشگاه بارسا هم تاحدودی در حال محقق شدن است چرا که از هفته گذشته تاکنون تماسهای میان سران سانتوس، بازیکن برزیلی و سران رئال، نتایج خوبی را در برنداشته و به قرارداد منتهی نشده است
« اجازه آغاز مذاکرات با بارسلونا را داری.» این پاسخ پدر نیمار به واگنر ریبی رو، مدیربرنامه های نیمار است. او اخیرا به پدر نیمار گفته بود که با متوقف شدن روند مذاکرات با رئال مادرید ، می خواهد برای انتقال او به بارسا دست به کار شود و پدرش هم بدین ترتیب درها را به روی ریبی رو باز کرد. از همین روز انتظار می رود که در روزهای آتی مذاکرات ریبی رو با روسل آغاز شود.
بدین ترتیب احتمال پیوستن نیمار به بارسا محتمل تر خواهد بود؛ چرا که سران باشگاه بارسلونا با انعطاف پذیری بیشتری به دنبال جذب این بازیکن 19 ساله هستند و حاضرند تا بعد از امضای قرارداد با نیمار، تا سال 2012 در انتظار انتقال او به نوکمپ بنشینند.
گواردیولا: برای اینکه به مرز آمادگی برسیم به زمان بیشتری نیاز داریم
سایت گل – پپ گواردیولا سرمربی بارسلونا معتقد است تیمش هنوز از نظر بدنی به مرز آمادگی نرسیده است و باید پیشرفت کند.
گواردیولا بعد از پیروزی دو بر صفر تیمش مقابل آمه ریکا که در آن ویا و کیتا گل های بارسا را به ثمر رساندند گفت:" برای رسیدن به مرز آمادگی بدنی کمی زمان نیاز داریم. البته روحیه تیم بسیار خوب است و از بازی امروز هم راضی هستم."
بارسلونا هفته آینده در سوپر کاپ اسپانیا به دیدار رئال مادرید قهرمان کوپا دل ری خواهد رفت و پپ معتقد است شاگردان مورینیو در این مقطع از آمادگی بالاتری برخوردارند.
" آمادگی بدنی ما آن طوری که من می خواهم نیست. رئال در شرایط بهتری است و ما برای رسیدن به وضعیت مطلوبمان کمی زمان نیاز داریم. اما شاگردانم را برای پیروزی به میدان می فرستم."