جنجال برسر قيمت واقعي کوئنترائو
رئيس باشگاه رئال مادريد در مورد خريد ستاره پرتغالي تيمش صحبت کرده است.
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، فلورنتینو پرس رئیس باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که تیمش برای خرید فابیو کونترائو از بنفیکا 30 میلیون یورو نپرداخته است.
ستاره پرتغالی، گران قیمت ترین خرید رئال در تابستان امسال بوده ولی هنوز نتوانسته عملکرد درخشانی در حد و اندازه های مبلغی که برای خریدش پرداخت شده به نمایش بگذارد.
این روزها صحبتهای زیادی در مورد مبلغی که برای خرید کونترائو پرداخت شده مطرح می شود ولی فلورنتینو پرس در صحبتهایی اعلام کرده که رئال برای خرید کونترائو 30 میلیون یورو نپرداخته؛ چون اسکیل گارای بازیکن رئال با لیبلی 12.5مییلیون یورویی به بنفیکا رفته است.
سران باشگاه بنفیکا اعلام کرده اند که مبلغ 5.5 میلیون یورو برای در اختیار گرفتن 50 درصد حق مالکیت گارای پرداخت کرده اند و به نظر می رسد که حاضرند تا 7 میلیون یوروی دیگر بپردازند تا این ستاره آرژانتینی را به طور کامل مال خود کنند.
بدین ترتیب به نظر می رسد که گارای به عنوان بخشی از مبلغ خرید کوئنترائو و انتقالش به سانتیاگو برنابئو بوده و رئال برای جذب این ستاره پرتغالی در مجموع 17.5 میلیون یورو پرداخت کرده است. او در حال حاضر به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ برای دو هفته از میادین به دور خواهد بود
در این میان ژائو گابریل مدیر ارتباطات باشگاه بنفیکا صحبتهای پرس را تکذیب کرده و به آژانس خبری لوسا گفته:« بنفیکا درخواستی را به سران رئال ارائه کرده تا درمورد صحبتهای ارائه شده از سوی مسئولان مادریدی شفاف سازی کند. در صورتی که سران رئال قیمت های صحیح و واقعی را اعلام نکنند، ما این کار را خواهیم کرد.»
کد:
http://www.varzesh3.com
"می خواهم در رِئال مادرید موفق شوم" - کاکا
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛کاکا می گوید احساس بسیار خوبی دارد و یک باره دیگر از فوتبال لذت می برد.
"یک بار دیگر دارم از فوتبال بتازی کردن لذت می برم اکنون هیچ گونه مشکل فیزیکی ای ندارم,من می خواهم برای تیمم بدون نقص بازی کنم و به آن کمک کنم و مطمِئن هستم ادامه خواهد داشت می خواهم با تیمم به موفقیت برسم".
" یک بازی ی لذت بخش برای ما بود ما عملکرد خوبی داشتیم و موفق شدیم یک پیروزی خوب بدست بیاوریم ما همیشه خود را در سطح بالا نگاه داریم,در لیگ دو بازی را با نتایج دور از ذهنی پشت سر گذاشتیم اکنون می خواهیم همین روند خوب را برابر اسپانیول هم حفظ کنیم و به پیروزی برسیم".
بازی بعدی ی ما در جام باشگاه های اروپا برابر المپیک لیون در برنابِئو می باشد,پیروزی در آن بازی بسیار مهم خواهد بود و می تواند ما را به صعود به دور بعد بسیار نزدیک کند".
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ کارانکا اعتقاد دارد نمایش خوب کاکا همه ما را خوشحال کرد.
"ما به کاکا اطمینان کردیم و او به خوبی جواب اعتماد ما را داد او بک بازیکن با کیفیت های بسیار بالا می باشد , ما از دیدن چهره خوشحال او بسیار لذت بردیم, او بی شک یکی از بازیکن های تاثیر گذار ما است و ما از آن حمایت خواهیم کرد".
"امروز با داشتن کاکا,آلنسو و اوزیل آماده روزه متفاوتی داشتیم,در حالی که آنها در روز شنبه هم در ترکیب تیم حضور داشتن , امشب اوزیل بیشتر به کناره متمایل بود و عملا نقش بال را ایفا می کرد,او با کیفیتبازیکنان با کیفیتی مثل او می توانند خود را با هر سیستمی سازگار کنند".
"ما می خواستیم با فشار بر روی خط دفاعی ی آنها از همان جلو حملات را شکل دهیم,همیشه باید به خوبی از فرصت های بدست آمده استفاده کرد و ما به خوبی این کار را انجام دادیم اما باید قبول کرد که بعد از به ثممر رساندن گل سوم آژاکس بر روی ما فشار آورد و موفق شد چند موقعیت بر روی دروازه به وجود بیاورد.
"بنزما به من گفت که احساس درد می کند و بهتر بود که دیگر ادامه ندهد گرچه به نظر می رسید که مشکلش چندان جدی هم نبود".
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ایکر کاسیاس سنگربان وکاپیتان رِئال مادرید بعد از اتمام بازی به مصاحبه با رسانه پرداخت و از بازی تیمش ابراز رضایت و خشنودی کرد
"کاکا در این بازی به بسیار خوب ضاهر شد و این بسیار خوب است زیرا می تواند به تیم کمک کند".ما با ضد حمله های سریع خود موقعیت های بسیاری به وجود آوردیم و گل کریستیانو هم روی یک کار گروهی ی بسیار زیبا به ثمر رسید.
"ما باید در بازی های خانگی مان به پیروزی دست پیدا کنیم , اکنون باید تمام تمرکزمان بر روزی دو بازی ی پیش رویمان یعنی اسپانیول و المپیک لیون باشد".
"ما همه انسان هستیم و اشتباه می کنیم,من از این که طروفداران از من حمایت کردند بسیار خوشحال هستم , رِِئال مادرید به این دلیل که تا به حال 9 بار قهرمان این جام شده همیشه بر روی آن فشار های وارد است ما امسال می توانیم برای 10مین بار این عنوان را بدست بیاوریم اما آسان نخواهد بود ما باید تا انتها نمایش خوب خود را حفظ کنیم.
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛بعد از اتمام بازی به مصاحبه با رسانه ها پرداخت.
"ما همیشه مشتاق بودیم که کاکا را به این خوبی ببینیم و همه دیدن که کار های سخت او جواب مثبت داد,مورینیو کسی است که این تیم را اداره می کند و می داند و که فصل زیادی پیش روی ما وجود دارد و به همین دلیل است که بر روی نیمکت تیم ما بازیکنان سطح بالای بسیاری حضور دارند,او تمام ما را زیر نظر دارد و او است که تصمیم می گیرد , ما همیشه برای بازی کردن مشتاق هستیم چیزی که مشخص است این است که اکنون در یک مسیر ایده آل قرار گرفته ایم".
"ما همگی بسیار مشتاق بودیم که یکبار دیگر کاکا را در این سطح ببینیم و مردم دیدن که تلاش های سخت او چگونه جواب داد,ما برای او بسیار خوشحال هستیم.
وارانه هم با این که جوان است اما در سطح بسیار بالایی بازی می کند,او اثبات کرد که میتوناد در تیم حضور داشته باشد,او با این که سن کمی دارد اما یک بازیکن بزرگ می باشد.
گل کریستیانو نشان داد چگونه باید از یک ضد حمله استفاده کرد - بوتراگوِئنو
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛بوتراگوِئنو معتقد است که بازی در خانه المپیک لیون بسیار مهم می باشد.
"این یک پیروزی ی بسیار مهم بود و ما نتیجه ی بسیار خوبی هم بدست آوردیم در روی صحنی گل کریس رونالدو به خوبی نشان دادیم که چگونه باید از یک ضد حمله استفاده کرد , دو گل دیگر هم بسیار خوب بود".
"بازی ی بعدی بسیار کلیدی می باشد جایی که ما باید به مصاف المپیک لیون برویم .آژاکس در این بازی شروع خوبی داشت.اما حملات ما بسیار خطرناک بود,کاکا نماشی بسیار خوبی از خود نشان داد و نشان داد چه بازیکن با کیفیتی می باشد او دوندگی بسیار خوبی داشت و در تمام مناطق زمین هم حضور داشت".
+
ماشالا بازیکنا و کادر فنی یک کلمه حرف میزنن 4 تا کاکا فلان بود میزنه بیرون، فکر کنم دیشب خوابش نبرد! :دی امیدوارم همینجور ادامه بده...
کاسیاس: مشکلی با رونالدو ندارم
به نقل از سایت گل؛ ایکر کاسیاس به شایعات مربوط به اختلافش با رونالدو خندید و اعلام کرد هیچ مشکلی با کریس رونالدو ندارد.
گزارش های اخیر نشان میدادند این دو نفر رابطه ی گرمی در تمرینات نداشته اند اما کاسیاس به هر نوع اختلاف و درگیری به رونالدو خندید.
رو به مارکا گفت:"من 12 سال اینجا حرفه ای حضور داشته ام و همیشه این شایعات وجود داشته است. من فقط میتونم به این موضوع بخندم. این جوک هست. عکس ها کجا هستند؟ چون ما میخواهیم ببینیم."
این دروازبان 30 ساله در ادامه بحث به بازی خود در مقابل آژاکس اشاره کرد.
"در این نوع از بازی ها ما باید برنده شویم. آژاکس بهتر شده بود و حریف سر سختی از اول بازی بود. ما توانستیم بازی را کنترل کرده و موقعیت گل ایجاد کنیم."
"به هر حال ما شب خوبی داشتیم. ما میخواهیم در همه بازی های خانگی برنده باشیم و در بازی برگشت با لیون نیز کار خوبی ارائه کنیم."
رئال مادرید 6 امتیاز از دو بازی خود جمع آوری کرده است و نگاهش به صعود و مرحله حذفی خواهد بود.
رافائل واران، جوانترین گلزن خارجی تاریخ لالیگا
به نقل از سایت گل، رافائل واران مدافع مرکزی رئال مادرید اعلام کرد اضطراب شدیدی برای دعوت به تیم ملی فرانسه ندارد.
رافائل واران 18 ساله در تابستان از لنز به رئال مادرید منتقل شده در سه بازی آخر تیم به کارگرفته شده است. او در مصاف 6-2 مقابل رایووایکانو با زدن گل، به عنوان جوانترین گلزن خارجی تاریخ لالیگا با 18 سال 152 روز نام گرفت.
واران از لحظات خوبش در سنتیاگوبرنابئو لذت می برد و اعلام کرد نگران دعوت نشدن به تیم ملی نیست.
"در حال حاظر من توجهی به آبنده ام با تیم ملی فرانسه ندارم. من تمرکز خود را بر روی کارهایی که باید انجام دهم گذاشته ام."
"اگر مرا دعوت کنند یک شادی بزرگ است اما این یک وسواس برای من نیست. هدف من بازی کردن و پیشرفت کردن است."
در همین حال اسطوره رئال مادرید آلفردو دی استفانو در مورد واران به مارکا گفت:"او به ترکیب آمده و موفق بوده است. با ریتم تیم کنار آمده است و باید به تلاش خود ادامه دهد."
به نقل از سایت مارکا، کاکا در فروشگاه رسمی فیفا 12 با هوادارانش ملاقات داشت.
ریکاردو کاکا هافبک رئال مادرید در فروشگاه فیفا 12 برای هواداران این بازی که بازی را خریداری کردند روی جلد بازی ها را امضا زد.
کاکا پس از بازی فوق العاده اش در چمپیونزلیگ برابر آژاکس، امروز به فروشگاه (فناک ده کایائو) در مادرید رفت تا نسخه های فیفا 12 که فروشش شروع شده است را امضا بزند. نسخه جدید این بازی برای کامپیوترهای شخصی ، پی اس پی و ایکس باکس آماده است.
کاکا در کنفرانس مطبوعاتی در مراسم معارفه بازی فیفا 12 گفت :" مربی پس از بازی با آژاکس به رختکن آمد . او همیشه به ما انگیزه می دهد . او به من تبریک گفت و مرا در آغوش گرفت . خیلی خوشحال هستم . او به من گفته بود که قصد فروختنم را ندارد و سر قولش ماند ."
وی افزود :" هیچ گاه نا امید نشدم . سه قضیه در این راه تاثیر داشت . اول این که خودم نمی خواستم بروم . دوم این که مربی پس از بازی فصل گذشته با ویارئال با من تماس گرفت و گفت که نمی خواهد بروم . سوم این که باشگاه تاثیر داشت . مدیر به من گفت که احتیاجی به فروختنم نیست . همیشه رویایم موفق در این جا بود . "
وی افزود :" به هواداران رئال مادرید مدیون هستم و رویایم موفقیت در این جاست . تشویق آنها به من انگیزه داد . زمانی که اوضاع روبراه نبود هم مردم حرفهای خوبی به من زدند . مادریدیسمو ها همیشه از من حمایت کردند . خوشحالم ، نه تنها به خاطر بازی با دیروز ، بلکه از همان 13 دقیقه آغازین برابر ساراگوسا . در این دو سال چند بازی خوب هم داشته ام . امیدوارم بتوانم با ثبات باشم . "
وی افزود :" فعلا در مورد فیکس شدن نگران نیستم . به مربی بستگی دارد . سعی می کنم از فرصتهایم نهایت بهره را ببرم . "
در مورد جو رختکن گفت :" دروغ است که می گویند با هم هماهنگ نیستیم . روزهای بد هم هستند ، مثل پس از بازی با لوانته و راسینگ اما ما تلاش خود را کردیم و توانستیم برابر رایو و آژاکس توانایی های خود را نشان دهیم . "
در مورد نیمار گفت :" با او صحبت کردم اما در کنارش بازی نکردم . او را زیاد نمی شناسم . فقط در تلویزیون دیدمش . نمی دانم که در رئال مادرید در کجا می خواهد بازی کند . " در این باره که زیاد اهل جنجال نیست نیز گفت :"این یک مسئله شخصی است . در بازی با بارسا ، کریستیانو آرام تر از من بود . "
در مورد رقابت با بارسا گفت :" تیم بزرگی هستند اما شکستشان غیرممکن نیست . رئال مادرید می خواهد به فینال چمپیونزلیگ برسد و همه به آن امیدوارند ."
به نقل از سایت مارکا، دلارد در مورد ستاره برزیلی رئال مادرید صحبت کرد.
روبن دلارد ، بازیکن اسبق رئال مادرید در مورد فرم خوب کاکا که در بازی با آژاکس خوش درخشید صحبت کرد و گفت که :" او هرگز عوض نشده است. فقط مشکل این جاست که گاهی شرایط بر وفق مرادش نیست. به نظرم کاکا کارش را خوب انجام می دهد و این پیشرفتش خبر خوبی است ." وی افزود :" رئال مادرید برای هر سه تورنمنت می جنگد. دیده ایم که پنانسیل رئال مادرید با بازیکنانش خیلی بالاست. " این بازیکن که به علت مشکلات قلبی ، فوتبال را کنار گذاشت در مورد حمایت پرز از مورینیو گفت :" او مربی رئال مادرید است و همه با او هستیم . " سپس در مورد دو قطبی شدن لالیگا صحبت کرد :" این بستگی به دیگر تیمها دارد . به نظرم والنسیا آماده است، اتلتیکو ترکیب خوبی دارد، همین طور سویا، این ها تیمهای قدرتمندی هستند و به نظرم لیگ ، دو قطبی نیست. "
او در حال حاضر مربی فعلی تیم جوانان رئال مادرید است و خارج از فوتبال ، شرایط را بهتر تحت نظر دارد .
شوستر: گفتن اینکه رئال مادرید به زمان نیاز دارد مضحک است
به نقل از سایت گل ، برند شوستر سرمربی سابق رئال مادرید معتقد است تیم باید ارزش های واقعی خود را نشان دهد. در عین حال بر این عقیده است که لالیگا یک مسابقه دو تیمه است.
برند شوستر که از سال 2007 تا 2008 سرمربی رئال مادرید بود گفت که تیم باید پتانسیل واقعی خود را نشان دهد. وی اشاره کرد خرید های تابستانی نباید به عنوان بهانه مورد استفاده قرار بگیرند.
"راهی که رئال مادرید در آن است، با این فراز و نشیب، من علاقه مندم بدانم چطور بهتر می شوند برای بازی های لیگ قهرمانان و بازی با بارسلونا."
"در این زمان، بازی کردن بازیکنان جدید تیم برای چند دقیقه مضحک است. اینکه الان به بازیکنان و تیم وقت بدهیم تا با هم بازی کنند بازیکنانی که استخدام شده اند پشتیبان تیم باشند"
"مادرید خوش شانس است که ژابی یک حرفه ای تمام عیار دارد که میتواند دفاع کند. پاس های 30 متری او مرا یاد خودم میندازد"
شوستر با اعتراف به قدرت فعلی اتلتیکو مادرید اما فکرمیکند برای آنها زود است با مادرید و بارسلونا رقابت کنند.
"در اسپانیا دو قهرمان احتمالی وجود دارد. بقیه اینکاره نیستند."
به نقل از سایت مارکا؛ وضعیت بنزما برای رسیدن به بازی با اسپانیول معلوم نیست.
رئال مادرید پس از یک روز استراحت بعد از برد 3 بر 0 در مقابل آژاکس امروز برای آماده شدن در مقابل اسپانیول به تمرینات خود ادامه داد ، رئال مادرید درحالی به تمرینات ادامه داد که کریم بنزما و کونترائو، نوری شاهین و په په را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت.
وضعیت کریم بنزما برای بازی در مقابل اسپانیول مشخص نیست، او در بازی با آژاکس آمستردام از ناحیه کشاله ران دچار کشیدگی شده است و اگر مصدومیت او خوب نشود برای بازی روز یکشنبه غایب خواهد بود .مورینیو فردا و پس از صحبت با پزشکان تصمیم نهایی خود را می گیرد و اگر این مهاجم فرانسوی نتواند بازی کند ، حضورش در بازیهای ملی هم منتفی می شود. ادامه تمرینات فردا در والدبباس و در دوجلسه ساعت، 10:30 - 17:00 پشت درهای بسته برگزار خواهد شد.
کاکا به گزارشگران گفت:"من مدیون رئال مادرید هستم. خیلی آسان بود که تیم را ترک کنم. اما من انتخاب کردم بمانم و رشد کنم. آرزوی من موفقیت در رئال مادرید است و من میخواهم به آن برسم"
این بازیکن 28 ساله بهترین بازیکن دیدار چهارشنبه شب با آژاکس انتخاب شد. و او خوشحال است که جواب اعتماد پرز و مورینیو را داده است.
"گزارش های زیادی ادعا میکردند که رئال مادرید میخواهد مرا بفروشد اما پرز به من گفت مرا نگه میدارد و سر حرفش هم ماند. من مدیون رئیس هستم"
"سه چیز دلیل تصمیم بر ماندن بود. اول خودم که نمیخواستم اینجا را ترک کنم. دوم مورینیو که نمیخواست من بروم و سوم که باشگاه نمیخواست مرا به فروش برساند."
"بعد از بازی با آژاکس پرز مرا در آغوش گرفت و بهم تبریک گفت. او همیشه از ما حمایت میکند حتی در زمان های بد."
کاکا به عنوان یکی از خرید های پرز پس از بازگشتش به مدیریت رئال مادرید ؛ در سال 2009 با مبلغ 68.5 میلیون از میلان به تیم پیوست.اما مصدومیت ها و فرم بد باعث شده بود برچسب خرید گرانقیمت به او بزنند.
ژابی: من در ترکیب احساس راحتی می کنم
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ژابی معتقد است حضور همزمان اوزیل و کاکا به تیم گزینه های زیاد و تحرک قابل توجهی میدهد.
"استفاده همزمان کاکا و اوزیل در کنار هم گزینه های بسیار و تحرک قابل توجهی به ما میدهد. مربی این تصمیم را گرفت و نتیجه مناسب را هم دریافت کرد. بازی در کنترل ما بود و سرراست بازی کردیم و من در آن احساس راحتی میکنم."
"من در حال حاضر احساس خوبی دارم. هنوز در شروع فصل هستیم و زمان بازیابی کمی بین چهارشنبه و یکشنبه داریم. برنامه فشرده است و مربی از همه ی ما استفاده می کند. این سخت است که با یک بازیکن در هافبک بازی کنیم. همه ی ما باید در دفاع و حمله شرکت کنیم. همه با هم هستیم در زمان بازی"
"این عجیب بود که موقعیت های کمی مقابل راسینگ داشتیم. ما زمان زیادی برای اولین موقعیت و اولین حمله صبر کردیم و این خسته کننده بود. ما باید آنرا کنترل کنیم."
"آرزوی همه ی ماست که شاهین به زودی مصدومیت زانویش را پست سر بگذارد. ما امیدوارم او چیز های زیادی برای تیم داشته باشد. ما میتوانیم موقعیت های گل زیادی در سبک بازی تیممان با این بازیکنان داشته باشیم. ما با شناخت خودمان و حریفان و داشتن زمان پیشرف قابل توجهی خواهیم داشت."
پیشنهاد دستمزد سالیانه 30 میلیون یورویی سران آنژی به مورینیو
پیشنهاد دستمزد سالیانه 30 میلیون یورویی سران آنژی به مورینیو
سایت گل – به نوشته روزنامه اسپورت باشگاه روسی آنژی ماخاچ قلعه قصد دارد با ارائه پیشنهاد دستمزد سالیانه 30 میلیون یورو به ژوزه مورینیو این سرمربی پرتغالی را به خدمت بگیرد.
مالکان این باشگاه روسی تابستان امسال با پیشنهادهای وسوسه انگیز خود ساموئل اتوئو و یوری ژیرکوف را به ترتیب از اینتر و چلسی به خدمت گرفتند.
بعد از اخراج گادژی گادژیف سرمربی این تیم روبرتو کارلوس هم اکنون به عنوان مربی بازیکن هدایت این تیم را بر عهده دارد.اما آنها قصد دارند در ادامه اقدامات جاه طلبانه خود مورینیو را هم به خدمت بگیرند.
روزنامه اسپورت امروز نوشت باشگاه آنژی می خواهد با پیشنهاد دستمزد سالیانه 30 میلیون یورو مورینیو را روی نیمکت خود بنشاند اما آقای خاص که اعلام کرد کارش با رئال در لالیگا تمام نشده و با این تیم هنوز به اهداف خود نرسیده به احتمال فراوان این پیشنهاد را رد می کند.
گفته می شود فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلیس دیگر نامزد هدایت آنژی است. استیون جرارد و فرانک لمپارد نیز اهداف آنزی در بازار نقل و انتقالات زمستانی هستند.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/10/01/2691507/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%85%D8%B2%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87-30-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%86%DA%98%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88
مورینیو: غیر ممکن است که رئال مادرید مدیری بهتر از پرز داشته باشد
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ژوزه مورینیو در کنفرانس پیش از بازی با اسپانیول شرکت کرد و پرز را بهترین مدیر ممکن برای رئال مادرید خواند.
مورینیو گفت:"بهتر این است که بازی را خوب شروع کنیم. اما بعضی وقت ها مثل بازی با آژاکس واکنش دروازبان تیم را نگه داشت. ما دو بازی را بردیم و همه ی جنبه های منفی بازی های قبلی پاک شد."
"بنزما به علت مصدومیت نمیتواند مقابل اسپانیول بازی کند. او شاید بازی با بتیس را هم از دست بدهد. با این وجود خوب است که الان مصدوم شده است زیرا در زمان های دیگر بازی های بین المللی خواهیم داشت."
"ایگواین مقابل رایو فیکس بود و گل هم زد. شما نمی توانید بازیکنی را که پیش فصل فوق العاده ای داشته با بازیکنی که به علت مصدومیت عملا پیش فصل نداشته مقایسه کنید. ایگواین هنوز ایگواین است و عملکردش عالی است. ما از او انتظار گلزنی داریم و حریف هم می داند که او میتواند."
"من عملکرد اوزیل و کاکا را در بازی گذشته دوست داشتم. آنها دوست داشتند توپ را نگه دارند و تیم هم نیاز داشت تا بازی را آرام کند و مالکیت را در اختیار داشته باشد. من واقعا عملکرد همزمان آنها را دوست دارم. کاکا بازیکن فوق العاده ای است و لحظات خیلی سختی داشته است و ما باید با او به آرامی طی کنیم تا به فرم مطلوب برسد و راضی باشد."
"واران شانس دارد که فیکس باشد. سخت است که یک بازیکن 18 ساله عملکردی بهتر از عملکرد فعلی او داشته باشد. او به طور باور نکردنی با فشارها و مشکلات بدنی خود را متناسب میکند. او هنوز باید قدرت تاکتیکی اش را بهبود ببخشد."
"آلتین تاپ خوب است, اما در وضعیت عالی خود نیست زیرا پیش فصل نداشته است و تحت عمل جراحی بوده است. ما صبر میکنیم تا شاهین به بهبودی کامل برسد و دو هفته آینده ما نیز خوب است زیرا بازی های زیادی نداریم."
"من از حرف های پیشکسوتان و بزرگان مادرید خوشحال هستم. آنها تاریخ رئال مادرید را ساخته اند و در این راه مبارزه کرده اند. من معمولا با فلورنتینو پرز صحبت میکنم و میدانم او چه میخواهد. رئال مادرید میتواند مربی بهتر از مورینیو داشته باشد میتواند بازیکنانی بهتر از این داشته باشد اما غیر ممکن است بتواند مدیری بهتر از پرز داشته باشد."
"ما دیروز صبح و عصر تمرین کرده بودیم و امروز صبح نیز به اهداف خود رسیدیم. یکی از نزدیکانم پیشنهاد داد که ما میتوانیم برنامه ای متفاوت همراه با غذا و تفریح برای عصر داشته باشیم. من هم تصمیم گرفتم پیک نیک داشته باشیم."
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ خوزه مورینیو 19 بازیکن را برای دیدار یکشنبه شب برابر اسپانیول دعوت کرد دعوت کرد.
17 بازیکن از تیم اصلی به اضافه دو بازیکن آکادمی، در لیست خوزه مورینیو برای بازی مقابل اسپانیول حضور دارند. این بازی در ساعت (22:00) به وقت محلی اسپانیا برگزار می شود، مارسلو نیز به لیست اضافه شد و برای بازی فرداشب آماده است، همچنین ریکاردو کاروالیو که در لیست بازی مقابل آژاکس حضور داشت در لیست بازی فردا شب نیست.
بازیکنان دعوت شده:
دروازه بان: کاسیاس، آدان، پاچکو
مدافع: راموس، واران، آربلوآ، آلبیول، مارسلو
هافبک: اوزیل، آلونسو، کایخون، خدیرا، لاس، کاکا، گرانرو، آلتینتوپ
مهاجم: کریستیانو رونالدو، خوسلو، هیگواین