به اینجا یه سر بزن:نقل قول:
[HTML]http://---------.ir/Forum/forum317.html[/HTML]
Printable View
به اینجا یه سر بزن:نقل قول:
[HTML]http://---------.ir/Forum/forum317.html[/HTML]
network connection یا همون حالت شبکه داده که با دکمه پاور میاد بعد از آپگرید به 2.3.3 دیگه فعال نمیشه!
حداقل تو 2.2 این گزینه کار میکرد حتی اگه کانکت نمیشد!
این طور که پیش میره کلا یعنی باید قید اینترنت این گوشیو بزنم .یعنی میگه منو بکش ولی اینترنت بی اینترنت!!!!
اصلاح میشود!!
گزینه network connection وقتی سیم کارت ایرانسلو میزارم کار میکنه! یعنی این گزینه وقتی ارتباط شبکه باشه کار میکنه و چون سیم کارت همراه اول من ارتباط شبکه نداشت اونم کار نمیکرد.البته تو 2.2 اینجوری نبود کلا.
آقا من پیشنهاد می کنم این آپدیت به 2.3 توسط اودین رو خودتون انجام ندین:دی
گوشی دوستم حین عملیات بریک شد
گوشی خودم هم ارور داد ولی خوشبختانه دوباره روشن شد ...
خلاصه آخر هفته عالی ای داشتیم
پارس مایکروتل هم زنگ زدم گفتن هنوز 2.3 رو برای جیو ندارن اما بیاد رایگانه
خلاصه اینکه مگه 2.2 چشه؟؟ :دی
دوست عزیز شایعه پراکنی نکنید گوشی خودمو خواهرمو پسر داییم که هر 3 جیو بود رو با همین رام فلش زدم درضمن همین فلشو خود نماینده ماکروتل داره اینجا تو شهرمون میزنه پس نکید این حرفارو واقعا بسه این شایعه پراکنی ها.شما اگر بلد نیستید کارو انجام بدید نکید رام مشکل داره رام دستی نیست که مشکل دار باشه عزیزم رام رسمی منتشر شده خود سامسونگ هستنقل قول:
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
دوست عزیز از روز اولی که این رام منتشر شد من نصب کردم و دارم استفاده میکنم اما با وایرلس وصل میشه هم GPRS اخه چی میگید شما اینترنت ندارهنقل قول:
سلام
من میخاستم رام گوشیو عوض کنم به همین 2.3 فارسی رسمی
اینحوری تنظیمش کردم
بعد از ده دقیقه هیچی نشد
الانم گوشی بالا نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از چیه به نظرتون ؟
پ.ن : حــــل شد............
نقل قول:
اولا که عصبانی نشین خواهشا
دوما اول بخونین من چی نوشتم درک کنید بعدا جبهه بگیرید
سوما به حالت طنز گفتم این روند اونقدر ها هم که اینجا نوشتین آسون نیست ! هر کی که کاملا اطلاعات نداره اگه این کارو بکنه امکان مشکل دار شدنش هست
چهارما برای من وقتی گارانتی رایگان اینکارو می کنه و همه ریسکش پای خودشه خیلی دلیل نداره خودمو تو خونه به دردسر بندازم
و پنجما برای اینکار باید درایور خاص خود گوشی و اودین نصب باشه ( یکی از ایراد های عمده حین کار همینه) گر چه با وحود درایور هم برای من آپدیت نشد و باید دوباره امتحان کنم
ششما(!) خواهشا مثه عکستون بداخلاق و عصبی نباشین اینجا محیط رفاقت ما هست ... توی این 4-5 ماه من دوست های خوبی اینحا پیدا کردم شخصا
من نگفتم که فایل اشکال داره گفتم روند روندی هست که ممکنه دردسر ایجاد کنه ، بستگی به سیستم و شرایط خیلی داره و برای افراد مبتدی میتونه دردسر ساز باشه
+ شما کدوم شهر هستید؟ من به نماینده اصلی پارس مایکروتل ( 8230-021) زنگ زدم و پرسیدم هنوز نداشتند و البته می دونستند که اومده + احتمالا نماینده شهر شما خودش شخصا دانلود کرده و از تهران نگرفته ، تهران گفتند بیاد رایگان عوض می کنن
همچین میگین شایعه پراکنی یکی ندونه فکر می کنه ...!!! والله!!!
آقا مشکل از گوشی منه حتما! چون آپدیت به 2.3.3 رو دقیقا مطابق آموزشی که گذاشته بودین وبا فایل آپدیتی که گذاشته بودین انجام دادم و راحت هم آپدیت شد.
مشکل اینترنت من تو 2.2 هم بود.گفتن با 2.3.3 درس میشه که نشد.البته باید بگم گزینه network connection وقتی سیم کارت ایرانسلو میزارم کار میکنه! یعنی این گزینه وقتی ارتباط شبکه باشه کار میکنه و چون سیم کارت همراه اول من ارتباط شبکه نداشت اونم کار نمیکرد.البته تو 2.2 اینجوری نبود کلا.
ولی گوشی من مشکلای دیگه ای هم پیدا کرده.شاید ویروسی شده!! البته من یه بار فرمتش کردم ولی مشکلات سر جاشه!
مثلا وقتی گوشی رو باز میکنم تا چند ثانیه گوشی اونقدر سنگینه که نمیتونم کاری بکنم.
یا وقتی هدفون وصله نمیتونم ارتباط تماس رو برقرار کنم و باید هدفونو جدا کنم و جواب بدم.
موقع پیامک زدن اگه گوشی زنگ بخوره گوشی هنگ میکنه و نه پاک میکنه و نه مینویسه.
موقع کار با اینترنت ایرانسل گوشی قاط میزنه.صفحه به لمس واکنش نشون نمیده و همش گوگلو باز میکنه میبنده و هی چنجور منو و لیست باز میکنه و می بنده و تا خاموشش نکنم درست نمیشه!
شاید احمقانه به نظر بیاد ولی احساس میکنم دقت لمس گوشی هم نسبت به قبل کم شده.
حتما مشکل از گوشی منه.میشه بگید چجوری میشه اینو دوباره 2.2 برگردونم.یکی گفت چون آپدیت کردی نمیتونی با 2.2 فلشش کنی.
چه مشکلات عجیبی!!!!!!تا حالا همچین چیزیایی ندیدم.نقل قول:
برای دانگرید به 2.2 باید یه رام 2.2 چهار فایله فلش کنی و بعد رام فارسی 2.2 رو فلش کنید.
(یه سر به ---------.ir بزنید.)
گوشی هایی که الان ماکروتل میده بیرون جیو ها همه رام اصلیشون 2.3.3 فارسی واسه من که این بوده واسه همه اینه
گوشی هایی که رام قدیمی هستن واسه اون اولاست که اومده بود!
جدی؟!نقل قول:
پس چرا من زنگ زدم گفتن رامش رو نداریم براتون بریزیم؟
یعنی خود سامسونگ با این رام میده یا مایگروتل آپدیت می کنه
+ با چه منبعی این حرف رو میزنید؟
با سلام خدمت همه دوستان
اول از همه تشكر بابت اطلاعات خوبي كه تو اين تاپيك دادين
من گوشيمو از 2.2 به 2.3.3 فارسي تبديل كردم و بعد هم اونو روت كردم و فايلا رو انتقال دادم به sd ولي باز هم حدوداً 75 مگا بايت سيتم پر شده .مشكل از كجاست
بايد اين نكته رو هم ذكر كنم كه با root explorer هم به قسمت data رفتم و فايل نرم افزارهاي قديمي كه تو 2.2 را هم پيدا نكردم كه پاكشون كنم
ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كن
سلام
این طرح و شکل نمایش پیامک قبلا تو 2.2عوض میشد.الان تو 2.3.3 نمیتونم پیداش کنم.
یه چیز دیگه! من یه اکانت جی میل درس کردم با گوشی.از اون به بعد گوشی به صورت خودکار همش داشت اطلاعات رد و بدل میکرد با اینترنت! داشت همه شارژمو میخورد که فرمتش کردم تا دیگه جاسوسی نکنه!:5:
من بازیای با حجم بالا رو نمیتونم نصب کنم.میگه برنامه کاربردی نصب نشده.
قلق خاصی داره!؟
توی تنظیمات اگه اون Background data رو خاموش کنید دیگه خودش سر خود چک نمیکنه ایمیل رو...نقل قول:
ميتوني يكي دوتاشو نام ببري؟نقل قول:
دوستان بازی world of goo رو تست کنن روی گوشی ببینن جواب میده یا نه بازق فوق العاده زیبا و اعتیاد آورد
میتونید از تاپیک زیر دانلود کنید
در رابطه با اجرای اون هم همینجا اعلام کنید ببینید وررون اجرا میشه یا نه
دوستان برا بک اپ گیری از گوشی نرم افزار خوبی کسی سراغ داره،ممنون میشم معرفی کنید
ebook magic نصب نمیشه.میگه نصب نشده است.این پیغام تو چنتا برنامه و بازی دیگه هم میاد.
سلام
دوستان من یه مشکل عجیب پیدا کردم با جیو. در قسمت music player عکسی که کنار عر آهنگ میاد و همین طور عکسی که هنگام پخش آهنگ بصورت تمام صفحه میاد یک از عکس های Gallery هست. تا اونجایی که من میدونم وقتی آهنگی بدون عکس هست یه عکس ثابت از gallery انتخاب میشه میاد واسه اون آهنگ. نمیدونم چرا . اگه دوستان متوجه منظورم شدن کمک کنن
ﺳﻼﻡ
ﻣﻦ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﻢ ﺭﻭﯼ ﮔﻮﺷﯽ ﺟﯿﻮ ﺑﺎ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺑﻪ ﻭﯾﭙﯽ ﺍﻥ ﻭﺻﻞ ﺑﺸﻢ.ﻫﺮ ﺩﻭ ﭘﻮﺭﺕ ﺍﺭﻭﺭ ﻣﯿﺪﻩ .ﭘﻮﺭﺕ ﺍﻝ ۲ ﺗﯽ ﭘﯽ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﻓﺎﯾﺮﻭﺍﻝ ﻣﺎﻧﻊ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﻭﻟﯽ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﺼﺐ ﻧﯿﺴﺖ .ﺿﻤﻨﺎ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭ ﻭﯾﭙﯽ ﺍﻥ ﮐﺎﻣﻞ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪﻩ .ﺩﺭ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﮑﺎﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﺰﺍﯾﺮ ﺍﺱ ﮐﺎﻧﮑﺖ ﻣﯿﺸﻢ ﻭﻟﯽ ﺑﺎ ﺟﯿﻮ ﻧﻪ .ﺿﻤﻨﺎ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﻢ ﺁﭘﺪﯾﺖ ﻧﺸﺪﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﺖ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻣﯽﺷﻪ ﻭ ﻣﺸﮑﻞ ﻧﺪﺍﺭﻩ .
ﻣﺸﮑﻞ ﺍﺯ ﮐﺠﺎﺳﺖ ؟
تو پوشه ای که آهنگا رو میزاری نباید عکس بزاری وگرنه ایجوریهنقل قول:
پیشنهاد میکنم اگر تو پوشه ی آهنگ مورد نظر عکس داری اول عکس رو پاک کن(از تو پوشه بیارش بیرون)
بعد آهنگ مورد نظر رو تو پوشه ی جدیدی انتقال بده.تمام:46:
---------- Post added at 03:08 AM ---------- Previous post was at 03:04 AM ----------
با نسخه جدید astro manager(قدیمی شو امتحان نکردم)نقل قول:
میتونی به راحتی از برنامه ها backup بگیری
چقدر داره گرون میشه این گوشی. بخاطر دلاره؟
فکر کنم تا ما بخریم شده 400 تومن.:sad:
یکی آموزش روت این گوشیو بزاره لطفا.کسی نمیدونه شکل نمایش پیامک چجوری عوض میشه.تو 2.2 من یادداشت چسبانو انتخاب کرده بودم ولی تو 2.3.3 نمیتونم پیداش کنم.
به اينجا يه سري بزننقل قول:
:5:
سلام
من این گوشی رو 6 ماهه دارم گاهی هنگ میکنه و یه ارور میده نسخه 2.2 روش نصب بود
2تا سوال درام
این گوشی به نسخه بالاتر آندرویید آپدیت میشه ؟
خودم میتونم آپدیتش کنم ؟
ممنون از توجهتون
نسخه 2.3.3 فارسی برای این گوشی اومده، تو همین تاپیک هم معرفی شده و نحوه نصب رام هم توضیح داده شده.نقل قول:
سلام. من از آفیس موجود روی خود گوشی که استفاده می کنم و فارسی که تایپ می کنم کلمه کلمه اشو برعکس می نویسه. یعنی اینطوری ( الرحیم الرحمن الله بسم) به جای ( بسم الله الرحمن الرحیم). میتونم کاری کنم درست بشه؟ کسی می تونه کمکم کنه؟
یه نکته!
برنامه دیکشینری سارادیک رو که نصب می کنم برنامه ebook magic دیگه نصب نمیشه.یا برعکس بعد از نصب برنامه ebook سارادیک نصب نمیشه.یه جورایی این دوتا شبیه همن واسه همین با هم قاطی میشن و نصب نمیشن.
دوستان تروخدا کمک کنید .! امرروز رفتم علائدین بعد گوشی رو قیمت کردم بیشتر تو رنج 280 تا 290 میگفتن.بعد میگفتن چون اند روید هست باید یه برنامه نمیدونم چی چی بریزیم فعال شه و این .. خواستم ببینم صحت داره ؟ من الان برم بگم فقط گوشی خالی رو میخوام خوبه ؟ بگم برام چیزی نریزید ! کمک کنید لطفا چون میگفتن 20 30 باید بدی برا اونا !
دوست عزيز به هيچ وجه قبول نكنيد...
هيچ برنامه اي لازم نيست...
یعنی همینطوری گوشی رو ازشون بگیرم ؟ اخه گفتن گوشی روشن نمیشه اگه اونارو نریزن !ببخشید خیلی وقته تو بازار این جور چیزا نبودم :دی
سلام دوستان اپلیکیشنهای این گوشی مثه بازی و دیکشنری و ... رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟
این گوشی تمام برنامه های مورد نیاز رو خودش هست و برنامه های جانبی رو هم خودتون میتونید به راحتی نصب کنید. فروشنده ها برای گرفتن هزینه اضافی از مشتری ها این چیزها رو میگن.نقل قول:
به اینجا سر بزنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=372
نقل قول:
یعنی هیچ کس نمی تونه توی این زمینه به من کمک کنه؟:19:
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
من که از قسمت اپلیکیشن خود گوشی استفاده کردم و اپلییشن های آزاد زیادی رو دانلود کردم. دیکشنری فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی عالی هم داره. :20: همینطوذ انواع بازی جذاب حتی انگری برد معروف:5:نقل قول:
تصویرش این شکلیه
البته توی موبایل پشتش سیاه رنگه. اگه اینترنت وایرلس استفاده بکنید سریع وصل میشه و به روز رسانی انجام می ده و بعد هم می تونید از برنامه های آزاد یا فری اون استفاده کنید. لازم هم نیست اکانت بسازید یا با اکانت وارد بشید. همینجوری هم یم تونید استفاده کنید. من که این کارو کردم
توی این شکل می تونید در ردیف سوم بغل ماشین حساب آیکونش رو ببینید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي گوشي توي جيب كاپشن يا شلوارم هست اگه كمي فشار بهش بياد خاموش ميشه. مثلا" اگه تو جيب شلوارم باشه و حواسم نباشه سوار تاكسي بشم بلافاصله خاموش ميشه. خيلي اين مورد اذيت ميكنه. چون يه وقت حواسم نيست و ساعتها گوشيم خاموشه.اين اتفاق خيلي تكرار ميشه.
امروز هم داشتم با گوشي صحبت ميكردم كه يهو از دستم افتاد با سرعت بين زمين و هوا گرفتمش اما گوشي ريست شد.
مي خواستم ببينم اين مشكل براي اين گوشي عاديه يا نه ؟ و اگه عادي نيست چكار كنم؟
آقا به هیچ وجه همچین کلاه برداری ای رو قبول نکن البته اونا هم به احتمال زیاد بدون اون برنامه ریخن گوشی رو بهت نمی دن ... قیمت رو بالا می برن ... یه حروم زاده هایی اند ( اکثرا) ...!نقل قول:
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
چندین راه هست ، یکی اش همین تاپیک هاست و همین فروم هانقل قول:
یکی سر زدن به سایت های مخصوص این کار که فارسی اند مثلا
یا سایت های انگلیسی (سرچ کنید)
یا استفاده از سامسونگ اپز یا نرم افزار ایرانی بازار که مثل مارکت ه یجورایی
کلا کار سختی نیست اصلا
منتهی اگه از نرم افزارا گرفتید برنامه رو بهتون فایل apk اش رو نمیده و فقط نصب اش می کنه پس نمی تونید به کسی بدید و یا دوباره نصب کنید (البته اونم راه داره ولی خب)
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
عادی نیست به نظر من ، عجیب هم هست!نقل قول:
اگر گارانتی مایکروتل هستید ببرید نمایندگی بی هزینه ترین و مطمئن ترین کار
آدم یه چیزایی می بینه و می شنوه که رسما شاخ در میاره.ریختن برنامه برای روشن شدن گوشی نو!!!!
احتمالا میخواستن گوشیو روت کنن!
آقا هیچ برنامه ای برای روشن شدن گوشی نیاز نیست میتونین راحت باهاش کار کنین.فقط برای بعضی کارا مثل منتقل کردن برنامه ها به مموری و کار با فایلهای سیستمی باید گوشی روت بشه. برنامه و بازی رو هم میتونید از سایتهای آندرویدیها و آندرویدکده و آندرویدها دانلود کنین.فایلها رو بریزین تو مموری و نصب کنین.به همین راحتی.فقط دقت کنین حافظه تلفن زیاد پر نشه که گوشی ادا در میاره!
آقا این مشکل sms های طولانی که به MMS تبدیل میشه رو چه جوری میشه حل کرد
راه حلی که توصیه شده استفاده از نرم افزارهای دیگه برای SMS نظیر Go sms و Handcent SMS هست.نقل قول:
سلام
gio روی اکثر نرم افزارها و بازیها forc close میده؟علتش چی میتونه باشه؟